Browse through our Interesting Nodes of Newsletters & Journals on Hellenic Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-03-07

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Βομβαρδίζει αμάχους και νοσοκομεία ο Καντάφι
  • [02] Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Δυτική Μακεδονία
  • [03] Φωτιά κατέστρεψε αγροτική αποθήκη
  • [04] Στην Καστοριά καταστράφηκε ολοσχερώς διαμέρισμα
  • [05] 16χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς
  • [06] Κλειστά σχολεία στην ΠΕ Καστοριάς
  • [07] Σκοτώθηκε με αποκριάτικο άρμα
  • [08] Σκοτώθηκε 35χρονος σε τροχαίο
  • [09] Κλειστά σχολεία σε Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

    [01] Βομβαρδίζει αμάχους και νοσοκομεία ο Καντάφι

    Δευτερα, 07 03 2011 20:57

    Κλιμακώνονται οι μάχες στη Λιβύη με τις δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι να προσπαθούν να συντρίψουν τους επαναστάτες. Ωστόσο, είναι εμφανής η αδυναμία του κυβερνητικού στρατού κρατήσει και να βελτιώσει τις θέσεις του. Σύμφωνα με αναλυτές, ο Καντάφι προτιμά να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεών του στην πρωτεύουσα Τρίπολη. Αλλοδαποί που κατάφεραν να διαφύγουν από τη χώρα λένε ότι γίνονται βίαιες επιστρατεύσεις ξένων εργατών. Ο διεθνής παράγοντας προσπαθεί να συντονίσει τις ενέργειες του, την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα τονίζει πως "το ΝΑΤΟ σταθμίζει τις στρατιωτικές επιλογές, σε απάντηση της τρέχουσας κατάστασης στη Λιβύη". Έκκληση ΟΗΕ και ανθρωπιστικών οργανώσεων για την παροχή βοήθειας ύψους 114 εκατ. ευρώ στα θύματα των συγκρούσεων.

    Σφοδρές μάχες σε Ρας Λάνουφ και Μπιν Τζαουάντ - Το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία

    Αντεπιτέθηκαν τη Δευτέρα οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Λιβύη, με πολλά θύματα να αναφέρονται σε διάφορα σημεία της Λιβύης, την ώρα που κυβερνητικό στέλεχος, ο πρώην πρωθυπουργός Ζαντάλαχ Αζούς αλ Τάλχι, ζήτησε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση "να γίνει διάλογος" με τους αντικαθεστωτικούς εξεγερμένους στη δεύτερη πόλη της χώρας, τη Βεγγάζη, στα βορειο-ανατολικά. Η πρόταση απορρίφθηκε κατηγορηματικά από το Εθνικό συμβούλιο, που τόνισε ότι "δεν συζητά με τον Καντάφι, τον γιό του Σαΐφ αλ Ισλάμ ή τον αλ Τάλχι, μετά από την αιματοχυσία".

    Αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιούν οι δυνάμεις του Καντάφι κατά της πετρελαιοπαραγωγού πόλης Ρας Λάνουφ, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο των ανταρτών.

    Παράλληλα, σύμφωνα με καταγγελία του κινήματος της Λιβυκής νεολαίας, κυβερνητικοί έχουν πληρώσει κατοίκους στα γειτονικά χωριά με την πόλη αυτήν, ώστε να λάβουν θέσεις στα σπίτια και να επιτίθενται από εκεί, πολιορκώντας την Ρας Λανούφ.

    Οι δυνάμεις του Καντάφι του φέρεται να έχουν καταλάβει το χωριό Μπιν Ζαουάντ. Σφοδρές μάχες διεξάγονται και στις πόλεις Ζαουίγια και Μισράτα, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς.

    Ο Σαλάχ Μπάντι, ο επικεφαλής των εξεγερμένων στη Μισράτα, ανέφερε ότι τη νύκτα της Κυριακής σκοτώθηκαν 24 στρατιώτες του Καντάφι και μισθοφόροι, αλλά και 17 εξεγερμένοι, όπως κι ένα δίχρονο κορίτσι. Αργά την Κυριακή εισέβαλαν στη Μισράτα 42 στρατιωτικά οχήματα, μαζί με 7 άρματα μάχης, που όμως απωθήθηκαν.

    Όπως καταγγέλει το Εθνικό Συμβούλιο, ο Καντάφι απειλεί την Ευρώπη ότι θα πλημμυρίσει με Λίβυους πρόσφυγες, εάν καταρρεύσει το καθεστώς του. Καταγγέλεται ότι στις ακτές στο ύψος της Μισράτα, στην αλ Κουμ συγκεκριμένα, οι κυβερνητικοί έβαλαν αναγκαστικά σε πλοιάρια 200 εργάτες (170 Αφρικανούς, 30 Αιγύπτιους) και διέταξαν να κατευθυνθούν στη νότια Ευρώπη.

    Εκκληση ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια

    ΟΗΕ και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις απευθύνουν έκκληση για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας ύψους 114 εκατ. ευρώ στα θύματα των συγκρούσεων στη Λιβύη.

    "Για να αντιμετωπίσουμε την κρίση στη Λιβύη, που έχει φέρει περισσότερους από 190.000 ανθρώπους στις γειτονικές χώρες, Τυνησία, Αίγυπτο και Νίγηρα, ο ΟΗΕ και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, αλλά και πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις απευθύνουν επείγουσα έκκληση στην περιοχή", επισημαίνεται σε κοινή ανακοίνωση.

    "Η έκκληση βασίζεται σε ένα σενάριο που προβλέπει ότι ως 400.000 άνθρωποι θα εγκαταλείψουν την Λιβύη -συμπεριλαμβανομένων και των 200.000 που έχουν ήδη φύγει- και πως άλλοι 600.000 στο εσωτερικό της χώρας έχουν ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας", τόνισε η Βάλερι Αμος, αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ, αρμόδια για τις ανθρωπιστικές υποθέσεις.

    "Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά και τις ανάγκες, για τους τρεις επόμενους μήνες, αυτών που υφίστανται τα δεινά των συγκρούσεων στο εσωτερικο της", επισημαίνεται στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν 17 οργανισμοί και οργανώσεις, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Unicef και το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα.

    Ο Ιορδανός διπλωμάτης Αμπντούλ Ιλαχ Χατίμπ διορίστηκε ήδη ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Λιβύη, με συμφωνία στο πρόσωπό του και την αποστολή του και της λιβυκής κυβέρνησης.

    Με τη συμφωνία της κυβέρνησης του Καντάφι, καταφθάνει στην Τρίπολη προσεχώς μία αποστολή του ΟΗΕ, που καλείται να διερευνήσει τις καταγγελόμενες ωμότητες στις μετά την 15η Φεβρουαρίου μάχες.

    Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ ανήγγειλαν το Σαββατοκύριακο την ενίσχυση με το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων ανθρωπιστικών οργανώσεων που συνδράμουν τους Λίβυους.

    Τα δεδομένα "ζυγίζει" η διεθνής κοινότητα

    Τη βοήθεια της Διεθνούς Κοινότητας ζητούν οι αντικαθεστωτικοί, προκειμένου να μην μπορέσει ο Καντάφι να πλήξει τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. Για το λόγο αυτό, τάσσονται υπέρ της ζώνης εναέριου αποκλεισμού για να αποτραπούν οι πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών.

    Η κατάσταση στη Λιβύη έχει προκαλέσει την εκτόξευση στις τιμές του μαύρου χρυσού με το μπρεντ να κυμαίνεται κοντά στα 118 δολάρια το βαρέλι.

    Την ίδια ώρα, διεθνή αναγνώριση ζητά το Εθνικό Συμβούλιο.

    Υπέρ του σχεδίου επιβολής ζώνης εναέριου αποκλεισμού της Λιβύης τάσσεται ο Αραβικός Σύνδεσμος.

    Όπως ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ο Αμερικανός πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ, ήδη ξεκίνησαν να εποπτεύουν τη Λιβύη -σε βάση 24ωρη, όλες τις ημέρες και νύχτες της εβδομάδας- τα αναγνωριστικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ 'AWACS'.

    Στην Ουάσιγκτον, η κυβέρνηση Ομπάμα δέχεται πιέσεις να υποστηρίξει έμπρακτα τους επαναστάτες. Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε σήμερα από τον Λευκό Οίκο ότι "το ΝΑΤΟ σταθμίζει τις στρατιωτικές επιλογές, σε απάντηση της τρέχουσας κατάστασης στη Λιβύη".

    Η αμερικανική κυβέρνηση "δεν έχει αποκλείσει τη χρήση των χερσαίων δυνάμεων, για να αντιμετωπιστεί η αιματοχυσία" στη Λιβύη, όμως η εν λόγω επιλογή δεν είναι ψηλά στον κατάλογο με τις επιλογές", ανακοινώθηκε αργότερα εγγράφως από τον Λευκό Οίκο.

    Οι επιθέσεις εναντίον αμάχων στη Λιβύη είναι πιθανό να θεωρηθούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και, αν συνεχιστούν, η διεθνής κοινότητα και ο ΟΗΕ δεν μπορούν να μείνουν απαθείς, δήλωσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.

    "Οι γενικευμένες και συστηματικές επιθέσεις εναντίον του άμαχου πληθυσμού μπορεί να θεωρηθούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας", επισήμανε ο Ράσμουσεν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. "Αν ο Καντάφι και ο στρατός του συνεχίσουν να επιτίθενται στο λαό της Λιβύης με συστηματικό τρόπο, δεν μπορώ να φανταστώ ότι η διεθνής κοινότητα και ο ΟΗΕ θα παραμείνουν απαθείς", πρόσθεσε.

    Ο Ράσμουσεν πάντως υπογράμμισε πως το ΝΑΤΟ δεν έχει την πρόθεση να επέμβει χωρίς την εντολή του ΟΗΕ, ακόμα και αν οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι της συμμαχίας έχουν λάβει οδηγίες να προετοιμαστούν για κάθε ενδεχόμενο.

    Οποιαδήποτε ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη θα πρέπει να έχει τη διεθνή υποστήριξη, επισήμανε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς από το Αφγανιστάν όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

    Ήδη, η Ρωσία, που έχει ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου τη δυνατότητα άσκησης 'βέτου', καθιστά επισήμως σαφές ότι δεν αποδέχεται μία ξένη στρατιωτική παρέμβαση στη Λιβύη.

    Την ίδια ώρα, η Ιταλία έχει "διακριτικές" επαφές με το Εθνικό Συμβούλιο της Λιβύης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, ανακοίνωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι. "Έχουμε καλύτερες επαφές σε σχέση με άλλους" στη Λιβύη.

    Όλες τις εναλλακτικές λύσεις εξετάζει το Παρίσι.

    Ο Ιταλός εμπειρογνώμονας σε θέματα επείγουσας βοήθειας, Αγκοστίνο Μιότσο, θα αναφέρει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (αρχηγοί κρατών, πρωθυπουργοί) που με θέμα του τη Λιβύη είναι προγραμματισμένο να συγκληθεί την Παρασκευή 11η τρέχοντος μηνός.

    Συνεχίζει την προπαγάνδα ο Καντάφι

    Σε νέα συνέντευξη του στο γαλλικό κανάλι France 24, ο Μουαμάρ Καντάφι επανέλαβε, πάντως, ότι το καθεστώς του αποτελεί εγγύηση ότι η Αλ Κάιντα και οι μετανάστες από την Αφρική δεν θα περάσουν τη Μεσόγειο προς την Ευρώπη. Επέμεινε δε ότι τα ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα στη χώρα του.

    "H Λιβύη θα περιέλθει σε εμφύλιο πόλεμο, εάν παραιτηθεί ο πατέρας μου" δήλωσε σε συνέντευξή του ένας από τους γιους του Καντάφι, ο Σαάντι. Ο ίδιος προέβλεψε, επίσης, ότι "η Λιβύη μπορεί να γίνει μία νέα Σομαλία, όπου οι φυλές θα πολεμούν η μία την άλλη".

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ FM, Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετική είδηση: Σκληρές μάχες στις πόλεις Ρας - Λανούφ - Μπιν Ζαουάντ

    BBC: Gaddafi forces hit key rebel town

    Είδηση: 62211

    [02] Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Δυτική Μακεδονία

    Δευτερα, 07 03 2011 22:48

    Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται μέχρι και αυτή την ώρα, η κίνηση των οχημάτων στην Δυτική Μακεδονία, όπου κατά τόπους συνεχίζεται η χιονόπτωση.

    Εξαιτίας του χιονιού αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα, που κινούνται στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Λάρισας στην ορεινή διάβαση του Σαρανταπόρου από το 38ο-51ο χλμ, όπου από νωρίς το απόγευμα υπάρχουν εκχιονιστικά οχήματα τα οποία ρίχνουν και αλάτι. Αλυσίδες απαιτούνται επίσης στην επαρχιακή οδό Καστοριάς -Φλώρινας μέσω Βιτσίου από το 28ο - 35ο χλμ,, Καστοριάς -Αμυνταίου και Καστοριάς -Ιωαννίνων, ενώ ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί σε ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας του παγετού. Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων δημιουργήθηκαν πάντως το απόγευμα στην παράκαμψη της Καστανιάς στην Εγνατία, όταν εξαιτίας μιας νταλίκας που «δίπλωσε», σχηματίστηκε ουρά χιλιομέτρων προς την Θεσσαλονίκη λίγο πριν την Βέροια.

    ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης Είδηση: 62221

    [03] Φωτιά κατέστρεψε αγροτική αποθήκη

    Δευτερα, 07 03 2011 22:44

    Πυρκαγιά που πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χθες νωρίς το απόγευμα σε λυόμενη αγροτική αποθήκη στο 15ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Θεσσαλονίκης σε κτηματική περιοχή του Δ.Δ Αγ. Δημητρίου.

    Επι τόπου έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης με πέντε πυροσβέστες που την έσβησαν. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

    ΕΡΑ Κοζάνης: Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

    Είδηση: 62220

    [04] Στην Καστοριά καταστράφηκε ολοσχερώς διαμέρισμα

    Δευτερα, 07 03 2011 22:37

    Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά διαμέρισμα δεύτερου ορόφου διώροφης πολυκατοικίας στο Νταηλάκη Καστοριάς. Η φωτιά ξέσπασε στις 820 σήμερα το πρωί (Καθαρά Δευτέρα) και επί τόπου έφθασαν για την κατάσβεση 10 Πυροσβέστες με 5 οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς.

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

    Είδηση: 62218

    [05] 16χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς

    Δευτερα, 07 03 2011 22:20

    Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Αποκριάς στο σπίτι του στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ένας 16χρονος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του από γείτονες και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άργους Ορεστικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

    Είδηση: 62216

    [06] Κλειστά σχολεία στην ΠΕ Καστοριάς

    Δευτερα, 07 03 2011 22:14

    Kλειστά θα είναι αύριο Τρίτη τα Δημοτικά Σχολεία των Δήμων Καστοριάς και Νεστορίου λόγω πένθους για τον θάνατο του Προϊσταμένου του πρώτου γραφείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς Στάθη Ζαρομυτίδη.

    Εν τω μεταξύ μια ώρα αργότερα θα ανοίξουν αύριο τα Γυμνάσια και τα Λύκεια των Δήμων Καστοριάς και Νεστορίου, λόγω του παγετού που επικρατεί στην περιοχή. Με απόφαση του Δημάρχου Ορεστίδος Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου αύριο Τρίτη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ορεστίδος θα παραμείνουν κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα Είδηση: 62214

    [07] Σκοτώθηκε με αποκριάτικο άρμα

    Δευτερα, 07 03 2011 21:57

    Τραγικό θάνατο βρήκε την Κυριακή στις 5:30 το απόγευμα, καθώς έπεσε από πλατφόρμα αποκριάτικου άρματος που έσυρε τρακτέρ, μια 52χρονη φωτογράφος από την Ίκλαινα Πυλίας, η οποία διατηρούσε φωτογραφείο στην Πύλο. Πρόκειται για τη Γεωργία Παναγοπούλου, η οποία επιβαίνοντας στο άρμα με 9 ακόμα άτομα και προορισμό στο Σουληνάρι για να προπαγανδίσει το Καρναβάλι της Γιάλοβας, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Πύλου, έπεσε στο οδόστρωμα, στην εθνική οδό μεταξύ Χανδρινού και του τόπου προορισμού, και σκοτώθηκε. Το καρναβάλι της Πύλου ματαιώθηκε λόγω του τραγικού συμβάντος.

    Συντάκτης είδησης: Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 62213

    [08] Σκοτώθηκε 35χρονος σε τροχαίο

    Δευτερα, 07 03 2011 21:54

    Υπέκυψε στα τραύματά του το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου είχε διακομιστεί μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο, ο Παναγιώτης Νικήτα Βαρελάς 35 χρόνων. Ο άτυχος 35χρονος τραυματίστηκε στις 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου στο δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης στο ύψος της Καρυδιάς, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, ερχόμενος με το αυτοκίνητό του από το δρόμο της Μικρομάνης συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που κινείτο στο δρόμο με κατεύθυνση από το Ασπρόχωμα προς τη Μεσσήνη.

    Συντάκτης είδησης: Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 62212

    [09] Κλειστά σχολεία σε Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

    Δευτερα, 07 03 2011 23:49

    Κλειστά παραμένουν σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Εορδαίας, Φλώρινας, Αμυνταίου, Καστοριάς και Ορεστίδας με αποφάσεις των Δημάρχων, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, της χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατεί από χτες το απόγευμα.

    Επίσης μία ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα σχολεία στον Δήμο Γρεβενών καθώς και τα Γυμνάσια και Λύκεια στο Δήμο Νεστορίου.

    ΕΡΑ Κοζάνης

    Είδηση: 62222


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 7 March 2011 - 22:05:53 UTC