Browse through our Interesting Nodes Collection Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-01-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη Βουλή ο αναπτυξιακός νόμος
  • [02] Απολογείται ο 66χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής
  • [03] Τέσσερις αντιδήμαρχοι στη Δυτική Μάνη
  • [04] Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι της Μεσσήνης
  • [05] Οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Τριφυλίας
  • [06] Πρόστιμα για «πειραγμένες» αντλίες
  • [07] Προσλήψεις με το σταγονόμετρο
  • [08] Ένα ελπιδοφόρο τεστ εντοπισμού των καρκινικών κυττάρων

    [01] Στη Βουλή ο αναπτυξιακός νόμος

    Δευτερα, 03 01 2011 22:19

    Ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η συζήτηση για το νέο αναπτυξιακό νόμο, όπου ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου θα προκηρυχθούν τα πρώτα επενδυτικά σχέδια με βάση το νέο επενδυτικό νόμο και τη φιλοδοξία να φτάσουν τα σχέδια αυτά για το 2011 τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

    Χαρακτηρίζοντας το νόμο «εργαλείο και όχι πανάκεια», ο κ. Χρυσοχοΐδης, τόνισε ότι δεν υπάρχουν μέσα στο νόμο φωτογραφικές διατάξεις, εξασφαλίζεται η διαφάνεια και η οικονομική αποτελεσματικότητα.

    Συνδυαστικά με τον αναπτυξιακό νόμο θα λειτουργήσει και το Ελληνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης που θα αντικαταστάσει το ΤΕΜΠΜΕ, γεγονός που θα καλυφθεί θεσμικά, με νομοσχέδιο την ερχόμενη εβδομάδα. Στόχος είναι να δίνονται χαμηλότοκα δάνεια σε μικρομεσαίες κυρίως επιχειρήσεις. Αναφερόμενος στο παρελθόν, ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσδιόρισε σαν αιτία αποτυχίας των νόμων που προηγήθηκαν, ότι δεν στόχευαν σε επιθετική εξαγωγική πολιτική και είχαν χαμηλής ποιότητας επενδυτικά σχέδια, ενώ για σήμερα τόνισε ότι έχει καταγραφή αύξηση των εξαγωγών κατά 18με στόχο του χρόνου να φθάσουν στο 10% του ΑΕΠ και στο 14% το 2014.

    Oι εισηγητες των κομμάτων

    Νίκος Σαλαγιάννης (ΠΑΣΟΚ): «βρισκόμαστε σε περίοδο αναπτυξιακής άπνοιας, λόγω της πρωτοφανούς δημοσιονομικής προσαρμογής, της παρατεταμένης ύφεσης και έλλειψης ρευστότητας στην αγορά και τη μείωση των δημοσίων επενδύσεων. Ο νέος αναπτυξιακός νόμος ως μέρος ενός συνολικότερου αναπτυξιακού σχεδιασμού, μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την αναπτυξιακή ώθηση της οικονομίας, ενώ τον ίδιο τον νέο νόμο τον χαρακτήρισε ως ώριμο, λιτό, περιεκτικό, σαφή και ρεαλιστικό».

    Σταύρος Καλογιάννης (ΝΔ): «το 2010 η ύφεση έφθασε το 4,5% ενώ για το 2011 υπολογίζεται στο 3%, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτούνται επείγοντα αναπτυξιακά μέτρα, που όμως δεν λαμβάνονται αφού η κυβέρνηση κατήργησε πριν 13 μήνες τον «καθ' όλα επιτυχημένο» αναπτυξιακό νόμο της ΝΔ και έκτοτε κατέθεσε ένα σχέδιο το καλοκαίρι, πλην όμως με την αλλαγή φρουράς στο αρμόδιο υπουργείο, αυτό αποσύρθηκε και φτάσαμε στο σημερινό νομοσχέδιο. Ο σημερινός νόμος δεν έχει στοχεύσεις, είναι ασαφής και γραφειοκρατικός, ενώ σημείωσε ότι θα καταστεί αναποτελεσματικός, αφού απαιτείται για την υλοποίησή του η έκδοση 25 υπουργικών αποφάσεων, επτά κοινών υπουργικών αποφάσεων και τριών προεδρικών διαταγμάτων».

    Ο κ. Καλογιάννης δήλωσε ότι η ΝΔ επιφυλάσσεται να πάρει θέση επί της αρχής του νομοσχεδίου, αφού ακούσει και τους φορείς που θα εκθέσουν την Τρίτη τις απόψεις τους στην επιτροπή.

    Νίκος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ): «το νομοσχέδιο παρουσιάζεται ως μάννα εξ ουρανού, αλλά κατ' ουσίαν αυτό που ισχύει είναι ότι ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του. Είναι γεμάτο ευχολόγια δε στοχεύει στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας, αλλά στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων που δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τις λαϊκές ανάγκες, αλλά απλά την κερδοφορία των επιχειρήσεων και κυρίως των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ δεν θα αντιμετωπίσει την κρίση, την περιφερειακή ανισομέρεια και την ανεργία».

    Αλέκος Χρυσανθακόπουλος (ΛΑΟΣ): «ο νέος νόμος είναι η ουρά της αποδυνάμωσης της οικονομίας και της αδυναμίας να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες στοχεύσεις, αντιθέτως «σχεδιασμός καλών προθέσεων», ενώ τάχθηκε υπέρ μιας εθνικής αναπτυξιακής και καταναλωτικής συμμαχίας κατά των ξένων εταιριών που απομυζούν το ελληνικό χαμηλό εισόδημα».

    Τέλος η κ. Ευαγγελία Αμανατίδου-Πασχαλίδου (ΣΥΡΙΖΑ), εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της με τον νέο επενδυτικό νόμο, «που διαχειρίζεται πλούτο του δημοσίου αποκλείοντας το ίδιο το δημόσιο και ΟΤΑ από επενδύσεις την ίδια ώρα που θεσμοθετούνται προκλητικές φοροαπαλλαγές σε ούτως ή άλλως κερδοφόρες επιχειρήσεις». Επίσης τόνισε την αντίθεσή της με τη διάταξη που ανάβει το «πράσινο φως» για παρεκκλίσεις από τον ίδιο το νόμο σε περίπτωση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων. Χαρακτήρισε «προσβλητικές» τις δεκάδες εξουσιοδοτήσεις που δίδονται στον υπουργό για να προσδιορίζει τις αρχές του νόμου υπέρ μεγάλων επενδυτών και ερήμην της Βουλής.

    Πηγές: NET, AΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55116

    [02] Απολογείται ο 66χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής

    Δευτερα, 03 01 2011 20:18

    Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση μιας 46χρονης από τη Βουλγαρία η οποία οδηγούσε στην πορνεία την 12χρονη κόρη της, όπως αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο.

    Σήμερα ο 66χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια, και στον οποίο απαγγέλθηκε η κατηγορία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια. Αύριο επίσης θα απολογηθεί και η 46χρονη μητέρα του κοριτσιού που κατηγορείται για μαστροπεία, ενώ σήμερα απολογήθηκε η 23χρονη αδελφή της ανήλικης, την οποία βαρύνει η κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε μαστροπεία.

    Παράλληλα πολύωρη ήταν η κατάθεση της 12χρονης, καθώς αναζητήθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνάντησε τον ηλικιωμένο, αλλά και η εμπλοκή των συγγενικών της προσώπων.

    Σύμφωνα με όσα καταθέτει 12χρονη , ο 66χρονος, κατά τις 3 προηγούμενες φορές που είχαν συναντηθεί, της είχε ζητήσει να προβούν σε ερωτική πράξη, όμως το κορίτσι είχε αρνηθεί, κι αυτό που φέρεται να έκανε ο 66χρονος είναι να το θωπεύσει. Ο ιατροδικαστής πάντως κατά την εξέταση δεν διαπίστωσε βιασμό, αλλά ασέλγεια.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κατέλαβαν σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο περιοχής του Ηρακλείου, τον 66χρονο να βρίσκεται εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, μαζί με την 12χρονη ανήλικη και να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

    Από την προανάκριση προέκυψε ότι, η 46χρονη - μητέρα της ανήλικης με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρης της, εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.

    Όπως διαπιστώθηκε η 46χρονη αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια από το σπίτι της, την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων (τσιγάρα και φαγώσιμα είδη). Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της.

    ΑΠΕ

    Παλαιότερες ειδήσεις: Είδηση: 55114

    [03] Τέσσερις αντιδήμαρχοι στη Δυτική Μάνη

    Δευτερα, 03 01 2011 23:11

    Ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας όρισε χθες τους 4 αντιδημάρχους, οι οποίοι είναι οι εξής: Γιώργος Γκούζος, Αγροτικής Ανάπτυξης και αρμόδιος για τον τέως Δήμο Αβίας. Διακουμής Κυβέλος Υποδομών και Τουριστικής Ανάπτυξης. Αλέξανδρος Ρουτζούνης θεμάτων Καθαριότητας, Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικού Σχεδιασμού. Φώτης Περδικέας θεμάτων Διοίκησης, Παιδείας, Οικονομικών Εκδηλώσεων και Κοινωνικής Πολιτικής.

    Σύνταξη είδησης: Γιώργος Ξιάρχος

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55120

    [04] Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι της Μεσσήνης

    Δευτερα, 03 01 2011 23:08

    Επτά αντιδημάρχους και δύο εντεταλμένους Συμβούλους όρισε στο Δήμο Μεσσήνης ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος. Οι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής: Γιάννης Μπρατσιάκος Οικονομικών Υπηρεσιών, αντιδήμαρχος Αριστομένη και αναπληρωτής Δημάρχου. Γιώργος Αθανασόπουλος, Διοίκησης, Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας και αντιδήμαρχος Μεσσήνης. Γιώργος Στραβόλαιμος, Υγείας, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και αντιδήμαρχος Πεταλιδίου. Ελένη Τσέλιου - Μουρούφα Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού και αντιδήμαρχος Μεσσήνης. Σπύρος Κοντοθανάσης, Περιβάλλοντος, Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Υποδομών και αντιδήμαρχος Βουφράδος. Τάσος Ηλιόπουλος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού και αντιδήμαρχος Ιθώμης. Νικόλαος Φύκιρης Αθλητισμού και πολιτικής προστασίας και αντιδήμαρχος Αίπειας. Γεώργιος Παπαδόπουλος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον τέως Δήμο Ανδρούσας. Ηλίας Πατσιώτης εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για το Τρίκορφο.

    Σύνταξη είδησης: Γιώργος Ξιάρχος

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55119

    [05] Οι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Τριφυλίας

    Δευτερα, 03 01 2011 23:02

    Ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας όρισε τους 6 αντιδημάρχους του νέου Δήμου Τριφυλίας των οποίων ανακοίνωσε τα ονόματα: Αναστάσιος Πούλος υπεύθυνος των τομέων υγείας, πρόνοιας και για τα Φιλιατρά. Παναγιώτης Τσίγγανος, υπεύθυνος της πολεοδομίας, του τομέα Ποιότητας Ζωής και πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής, καθώς και αρμόδιος για το πρόγραμμα "Διαύγεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση". Γιώργος Σαμπαζιώτης, αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας και υπεύθυνος οικονομικών. Ευστάθιος Ανδρινόπουλος αντιδήμαρχος διοικητικών και τουριστικής ανάπτυξης, αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων και δεύτερος αναπληρωτής δημάρχου. Γιάννης Μερκούρης, υπεύθυνος για θέματα παιδείας και αντιδήμαρχος Αετού. Γιάννης Φιλντίσης αρμόδιος πολιτικής προστασίας και περιβαλλοντικής πολιτικής και αντιδήμαρχος Αυλώνας.

    Σύνταξη είδησης: Γιώργος Ξιάρχος

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55118

    [06] Πρόστιμα για «πειραγμένες» αντλίες

    Δευτερα, 03 01 2011 20:31

    Στη Βουλή κατατέθηκε από τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο υπό επεξεργασία αναπτυξιακό νομοσχέδιο, η τροπολογία που προβλέπει αυστηρές ποινές για τους πρατηριούχους που χρησιμοποιούν «πειραγμένες» αντλίες στα βενζινάδικα.

    Σύμφωνα με την τροπολογία, προβλέπονται υψηλά πρόστιμα, αλλά και αφαίρεση της άδειας, η οποία δεν θα χορηγείται ούτε σε συγγενή μέχρι και δεύτερου βαθμού, ενώ το πρατήριο θα κλείνει για ένα εξάμηνο. Το πρόστιμο θα ανέρχεται στο 0,2% επί του συνολικού τζίρου της επιχείρησης.

    Προβλέπεται μάλιστα όταν δεν θα μπορεί να προσδιοριστεί το ποσοστό απόκλισης ή το ποσό συμμετοχής στον συνολικό ετήσιο κύκλο εργασιών δεν μπορεί να προσδιοριστεί για κάθε επηρεαζόμενη αντλία, ότι θα επιβάλλεται αυτοτελές πρόστιμο 2% για κάθε επηρεαζόμενη αντλία επί του συνολικού κύκλου εργασιών της τελευταίας κλεισμένης χρήσης, ενώ σε νέα επιχείρηση στο συνολικό κύκλο εργασιών μέχρι τη διαπίστωση της παράβασης, ενώ δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 30.000 ευρώ ανά επηρεαζόμενη αντλία.

    Η συμμετοχή στο αδίκημα της αλλοίωσης ή καταδολίευσης τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τουλάχιστον 10.000 ευρώ και μέχρι 100.000 ευρώ, χωρίς αυτό να αποκλείει και την επιβολή ποινικών κυρώσεων. Η τροπολογία θα ψηφιστεί μαζί με τον αναπτυξιακό νόμο.

    Πηγές: ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55115

    [07] Προσλήψεις με το σταγονόμετρο

    Δευτερα, 03 01 2011 19:46

    Εγκύκλιο υπό τον τίτλο «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού έτους 2011», απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, σε όλους τους φορείς του δημοσίου. Η εγκύκλιος διαπνέεται από την διακηρυγμένη θέση της κυβέρνησης για περιορισμένες προσλήψεις στο δημόσιο.

    Όπως τονίζει ο κ. Ραγκούσης: «θα πρέπει τα αιτήματα για προσλήψεις να περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα». Βασική αρχή που διέπει την εγκύκλιο, είναι οι προσλήψεις στο δημόσιο, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ, είναι ότι, ο αριθμός των ετήσιων προσλήψεων και διορισμών μόνιμου προσωπικού και του προσωπικού με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος συνολικά από μία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις.

    Παράλληλα τονίζεται ότι στην αναλογία αυτή, συνυπολογίζονται σαν προσλήψεις και οι μετατάξεις προσωπικού από φορείς ιδιωτικού δικαίου. Καλούνται μάλιστα οι φορείς - αποδέκτες της εγκυκλίου, να υποβάλλουν μέχρι τις 14 Ιανουαρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, τα αιτήματά τους για προσλήψεις μόνιμου και αορίστου χρόνου προσωπικού, καθώς και συμβασιούχους έργου και ορισμένου χρόνου. Τα αιτήματα θα κοινοποιηθούν και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ώστε να χορηγηθεί η βεβαίωση ύπαρξης των απαιτούμενων πιστώσεων. Επίσης, σημειώνεται ότι «οι εγκρίσεις πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και οι συμβάσεις μίσθωσης έργου για το έτος 2011 περιορίζονται κατά δεκαπέντε τοις εκατό (15%) σε σχέση με τις αντίστοιχες εγκρίσεις του έτους 2010, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις εγκρίσεις πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις μίσθωσης έργου».

    Στον περιορισμό αυτό, θα πρέπει να υπολογιστεί ότι και κατά την περίοδο του 2010, είχε υπάρξει μείωση κατά 30% των αντίστοιχων εγκρίσεων, σε σχέση με το 2009.

    Στην κοινοποίηση των αιτημάτων τους, οι φορείς θα πρέπει να ενημερώνουν τόσο για τον αριθμό συνταξιοδοτήσεων και αποχωρήσεων προσωπικού κατά το 2010, όσο και για εκκρεμότητες εκκρεμότητες διορισμών-προσλήψεων τακτικού προσωπικού, ανά κατηγορία και κλάδο ή ειδικότητα, από πίνακες οριστικών αποτελεσμάτων που έχουν εκδοθεί από το ΑΣΕΠ μέχρι 31-12-10.

    Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, μεμονωμένα αιτήματα φορέων ή αιτήματα που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία, δεν θα περιληφθούν στον ενιαίο προγραμματισμό προσλήψεων έτους 2011. Των περιορισμών εξαιρούνται αιτήματα που θα αφορούν στην πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση απροβλέπτων και επειγουσών αναγκών που λόγω της φύσης τους δεν είναι δυνατόν να προγραμματισθούν.

    Πηγές: NET 105,8, AΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 55112

    [08] Ένα ελπιδοφόρο τεστ εντοπισμού των καρκινικών κυττάρων

    Δευτερα, 03 01 2011 19:54

    Ενότητα:

    Υγεια

    Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Johnson & Johnson ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε με το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης για την εμπορική εκμετάλλευση ενός αιματολογικού τεστ με το οποίο θα εντοπίζεται και το παραμικρό καρκινικό κύτταρο, ανοίγοντας το δρόμο για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

    "Αυτή η νέα τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να παράσχει ένα εύκολο τεστ για τον εντοπισμό των καρκινικών κυττάρων και επίσης για να καθοριστούν τα βιολογικά χαρακτηριστικά" του όγκου, εξήγησε ο Ρόμπερτ Μακόρμακ, υπεύθυνος της πρωτοποριακής τεχνολογίας και στρατηγικής της Veridex, θυγατρικής της Johnson Johnson.

    "Η συλλογή πληροφοριών στο πλαίσιο μιας κλινικής έρευνας μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας και να δούμε πώς θα ανταποκριθούν στους ασθενείς", πρόσθεσε.

    Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο αιματολογικό τεστ που εντοπίζει τα καρκινικά κύτταρα στο αίμα θα μπορούσε μια μέρα να αντικαταστήσει εξετάσεις όπως τη μαστογραφία, την κολονοσκόπηση, ακόμη και τη βιοψία.

    AΠΕ

    Παλαιότερες ειδήσεις: Είδηση: 55113


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 3 January 2011 - 22:07:42 UTC