Browse through our Interesting Nodes on Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-12-26

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απογραφή στα ακίνητα των ΟΤΑ
  • [02] Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων
  • [03] Αυτοβιογραφία Ασάνζ για 1,5 εκατ. ευρώ
  • [04] Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας
  • [05] Πακιστάν: Πολύ βαρύς ο τελικός απολογισμός για την επίθεση αυτοκτονίας
  • [06] Νιγηρία: Μαίνεται η θρησκευτική βία στο κέντρο της χώρας
  • [07] Ιταλία: Ο στρατός περισυλλέγει πενήντα τόνους σκουπιδιών στην Νάπολη
  • [08] Γερμανία: Καίγεται μία από τις ειδυλλιακότερες περιοχές όλης της Ευρώπης

    [01] Απογραφή στα ακίνητα των ΟΤΑ

    Κυριακη, 26 12 2010 14:23

    Λίγο πριν από την έλευση του Καλλικράτη, μια νέου τύπου απογραφή βρίσκεται σε εξέλιξη. Η απογραφή των κτιρίων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες των δήμων, αλλά και των νομαρχιών και κρατικών περιφερειών. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή σε 800 δήμους, ενώ θα ακολουθήσει σε επόμενη φάση η καταγραφή όλης της ακίνητης περιουσίας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την καλύτερη αξιοποίησή της.

    Δημαρχεία, πνευματικά κέντρα, ΚΕΠ, εργοτάξια, αποθήκες, και διάφορα άλλα κτίρια που στεγάζουν δημοτικές και νομαρχιακές υπηρεσίες καταγράφονται για να δώσουν μια πλήρη εικόνα των κτιριακών υποδομών ανά συνενούμενο δήμο και περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Ταυτόχρονα καταγράφονται και τα μισθωμένα κτίρια που στεγάζουν δημοτικές και νομαρχιακές υπηρεσίες.

    Η απογραφή κρίθηκε αναγκαία, καθώς διαπιστώθηκε ότι πολλά ακίνητα παραμένουν αναξιοποίητα, ενώ η συντήρησή τους συνεπάγεται αυξημένο κόστος.

    Στόχος του υπουργείου Εσωτερικών είναι να γίνει ορθολογική αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος με κριτήριο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών και περιφερειακών υπηρεσιών, τη δημιουργία οικονομιών κλίμακος και τον περιορισμό των μισθωμένων κτιρίων.

    Το Υπουργείο υπολογίζει ότι με τα υπάρχοντα κτίρια θα καλυφθούν οι ανάγκες των περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων και των 1200 νέων Ηλεκτρονικών ΚΕΠ. Ενώ με τη συγκέντρωση των υπηρεσιών σε λιγότερα μισθωμένα κτίρια υπολογίζει να πετύχει εξοικονόμηση δαπανών περίπου 295 εκατ. ευρώ

    Σύμφωνα με στοιχεία την τελευταία 5ετία , δαπανήθηκαν 74 εκατ. ευρώ για μελέτες, κατασκευή και αποπεράτωση δημαρχείων. Πολλά από αυτά βρίσκονται σε συνενούμενους δήμους , αλλά και σε νομαρχίες που καταργούνται και δεν θα λειτουργούν πλέον ως διοικητήρια.

    Σε επόμενη φάση θα ακολουθήσει απογραφή της συνολικής ακίνητης περιουσίας των δήμων, με στόχο την καλύτερη αξιοποίησή της. Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις παραγόντων της Αυτοδιοίκησης η ακίνητη περιουσία των ΟΤΑ έχει συνολική αξία περίπου 9 δις. Ωστόσο τα έσοδα από την αξιοποίησή της δεν ξεπερνούν το 5% των συνολικών της εσόδων.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ

    Παλαιότερες ειδήσεις: Είδηση: 53848

    [02] Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων

    Κυριακη, 26 12 2010 12:08

    Υπό βροχή θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των εκδρομέων των Χριστουγέννων. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για την Κυριακή λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ από το απόγευμα αναμένεται επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά. Τη Δευτέρα αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, η φετινή έξοδος των Χριστουγέννων ήταν μειωμένη κατά 17,4% σε σχέση με πέρυσι. Έκτακτα μέτρα ισχύουν από την Τροχαία για την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων των Χριστουγέννων.

    Μειωμένη η έξοδος

    Μειωμένη ήταν φέτος η χριστουγεννιάτικη έξοδος των Αθηναίων σε σύγκριση με πέρυσι. Από την προηγούμενη Τρίτη μέχρι χθες Σάββατο είχαν φύγει από την πρωτεύουσα 392.425 οχήματα, ενώ πέρυσι 475.491 -ποσοστό μείωσης κατά 17,4%.

    Σ' αυτό διάστημα σημειώθηκαν, σ' όλη τη Ελλάδα, 42 σοβαρά ατυχήματα που στοίχισαν τη ζωή σε 23 ανθρώπους, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά 24. Πέρυσι, το ίδιο διάστημα, τα σοβαρά ατυχήματα ήταν 25 με 9 νεκρούς και 17 σοβαρά τραυματίες.

    Με βροχή επιστροφή

    Με βροχερό καιρό θα γίνει η επιστροφή των εκδρομέων των Χριστουγέννων, καθώς από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά προβλέπεται επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες που θα επεκταθούν νοτιότερα και ανατολικά, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

    Οι εκδρομείς του τριημέρου θα πρέπει να οδηγούν προσεκτικά για την ασφαλή μετακίνηση τους, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, ενώ η τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει, θα υπάρχει:

    Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς ανά 20 - 30 χιλιόμετρα, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.

    Ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

    Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

    Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

    Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λ.π.)

    Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

    Ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.

    Επίσης συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).

    Από τις 3 μετά το μεσημέρι και μέχρι και τις 10 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία μεγάλων φορτηγών στο ρεύμα εισόδου της πρωτεύουσας και στους δύο εθνικούς δρόμους.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 53845

    [03] Αυτοβιογραφία Ασάνζ για 1,5 εκατ. ευρώ

    Κυριακη, 26 12 2010 12:58

    Συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου λιρών για την αυτοβιογραφία του υπέγραψε ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ. Σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Sunday Times, ο Ασάνζ εξηγεί ότι το ποσό αυτό θα τον βοηθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δυο γυναικών στη Σουηδία. Ο Ασάνζ τονίζει στη συνέντευξή του ότι θα λάβει 800.000 δολάρια (600.000 ευρώ) από τον αμερικανό εκδότη του Αλφρεντ. Α. Κνοπφ και 325.000 λίρες (380.000 ευρώ, 500.000 δολάρια) από το βρετανικό εκδοτικό οίκο Canongate, ενώ άλλα συμβόλαια θα τού αποφέρουν 1,1 εκατομμύρια λίρες.

    Ο Ασάνζ, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Δεκεμβρίου στη Βρετανία και οδηγήθηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας έξω από το Λονδίνο, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και με εγγύηση, ενώ νέα ακρόαση ορίστηκε για τις 11 Ιανουαρίου. Η ακροαματική δικαδικασία για την ενδεχόμενη έκδοσή του στη Σουηδία θ΄αρχίσει στις 7 Φεβρουαρίου και ενδεχομένως να διαρκέσει πολλούς μήνες καθώς είναι πιθανό να ασκηθούν πολλές εφέσεις.

    Από την πλευρά της η Ουάσινγκτον είναι πιθανό ν΄ασκήσει δίωξη σε βάρος του με την κατηγορία της κατασκοπείας μετά την αποκάλυψη από τον ιστότοπο Wikileaks αμερικανικών απόρρητων διπλωματικών εγγράφων.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Νεότερες ειδήσεις: Είδηση: 53846

    [04] Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας

    Κυριακη, 26 12 2010 13:59

    Ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους μαχητές της Τζιχάντ σε μάχη κατά μήκος της μεθορίου με την --ελεγχόμενη από τη Χαμάς-- Λωρίδα της Γάζας. 'Όπως ανέφερε η ισλαμική οργάνωση οι δύο μαχητές της σκοτώθηκαν αφού πυροδότησαν βόμβα με στόχο διερχόμενη στρατιωτική περίπολο. Εκπρόσωπος του Ισραηλινού στρατού είπε ότι οι άνδρες, που υποστηρίχθηκαν από ελικόπτερα, επιβεβαίωσαν πως «δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τρομοκρατών» που επιχείρησαν να τους επιτεθούν.

    Κατά μήκος της μεθορίου του Ισραήλ με τη Γάζα σημειώθηκε έξαρση των επεισοδίων βίας αυτό τον μήνα, παρότι τόσο η Ισραηλινή κυβέρνηση όσο και η Χαμάς λένε ότι δε θέλουν νέα κλιμάκωση.

    Πριν από δύο χρόνια, το Ισραήλ είχε εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας, διεξάγοντας μια εκτεταμένη επιχείρηση που ονόμασε "Συμπαγές μολύβι" και στοίχισε τη ζωή πλέον των 1.400 Παλαιστίνιων, περιλαμβανομένων εκατοντάδων αμάχων.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Είδηση: 53847

    [05] Πακιστάν: Πολύ βαρύς ο τελικός απολογισμός για την επίθεση αυτοκτονίας

    Κυριακη, 26 12 2010 18:04

    Τουλάχιστον 46 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας, που πραγματοποίησε χθες Σάββατο καμικάζι, πιθανότατα γυναίκα, σε κέντρο διανομής τροφίμων, του ΟΗΕ στη ζώνη των φυλών του Πακιστάν, δήλωσαν σήμερα Κυριακή κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

    Η επίθεση αυτή σημειώθηκε στην πόλη Χαρ, τη μεγαλύτερη της περιοχής Μπατζαούρ, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις μάχονται τους ταλιμπάν και τους ενόπλους της Αλ-Κάιντα. Τριακόσιοι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο διανομής βοήθειας, όταν πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

    Σύμφωνα με μαρτυρία, μια γυναίκα περίπου 20 ετών, που φορούσε μπούρκα, έριξε χειροβομβίδες, όταν οι άνδρες ασφαλείας τη σταμάτησαν στην πύλη του κέντρου διανομής τροφίμων. Στη συνέχεια, πυροδότησε τα εκρηκτικά, που έφερε πάνω της, εν μέσω πλήθους της φυλής Σαλαρζάι (η φυλή αυτή υποστηρίζει τις επιχειρήσεις του αφγανικού στρατού κατά των ταλιμπάν και της Αλ-Κάιντα).

    Οι ταλιμπάν σήμερα ανέλαβαν την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση, στους συγγενείς των θυμάτων της οποίας έστειλε ήδη τα συλλυπητήριά του ο γγ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν.

    Επίσης, το συμβάν καταδικάστηκε με σθένος από τη Χαβάη όπου περνά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

    ΑΠΕ

    Παλαιότερες ειδήσεις: Είδηση: 53851

    [06] Νιγηρία: Μαίνεται η θρησκευτική βία στο κέντρο της χώρας

    Κυριακη, 26 12 2010 18:00

    Η σειρά των βομβιστικών επιθέσεων, στη Νιγηρία την παραμονή των Χριστουγέννων, κόστισε τελικά τη ζωή περίπου 35 ανθρώπων, όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ, σήμερα στην πρωτεύουσα Αμπούζα.

    "Τουλάχιστον εννιά εκρήξεις έπληξαν διάφορες περιοχές της πολιτείας Πλατό (σ.σ.: στο κεντρικό τμήμα της πολυπληθέστερης χώρας της Αφρικής) --με διαφορά μιας ώρας η μία από την άλλη-- τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Δεκεμβρίου", γράφει η εφημερίδα 'Ντέϊλι σαν'. Αξιωματούχος της αστυνομίας από την πρωτεύουσα της πολιτείας, Τζος, φέρεται στο ίδιο δημοσίευμα να δήλωσε ότι "επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν" εκεί. Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι άλλες πηγές--από το πολιτειακή "υπηρεσία Πληροφόρησης"--μίλησαν και για "λίγες εκατοντάδες τραυματίες" από τη θρησκευτικού χαρακτήρα βία.

    Τα ΜΜΕ στην Αμπούζα κάνουν σήμερα Κυριακή λόγο για επανάληψη των συγκρούσεων, με θρησκευτικό υπόβαθρο, στην Τζος και σήμερα Κυριακή...με άγνωστο μέχρις ώρας απολογισμό. Όμως, ήδη αναφέρονται "εμπρησμοί σε κτήρια" της πρωτεύουσας της κεντρικής πολιτείας, προσπάθειες της τοπικής αστυνομίας όπως και του στρατού, για να αποτραπούν τα χείριστα", και τουλάχιστον ένας νεκρός.

    "Μέτρα, ώστε τα Χριστούγεννα να μην εορταστούν"

    Μια έως σήμερα άγνωστη οργάνωση φέρεται να απείλησε ότι θα "έπαιρνε μέτρα", ώστε "να μην εορταστούν τα Χριστούγεννα στην πολιτεία", έγραψε επίσης η 'Ντέιλι Σαν', επικαλούμενη πηγές των ενόπλων δυνάμεων. Εξάλλου έγραψε ότι η έρευνά, που αυτή έκαμε, κατέδειξε πως "η πρώτη βόμβα εξερράγη μπροστά σε Ρωμαιοκαθολική εκκλησία"...

    --Τα επεισόδια βίας μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, ανιμιστών, κατοίκων της εύφορης περιοχής, αλλά και μεταναστών από το βορρά, στοίχισαν ήδη τη ζωή πολλών δεκάδων, φέτος, στην αφρικανική αυτήν χώρα.

    Οι πολιτικοί αναλυτές έχουν εκφράσει φόβους ότι "ορισμένοι πολιτικοί μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτό το τεταμένο κλίμα", εν όψει των προγραμματισμένων προεδρικών εκλογών.

    Έκκληση από τον Πάπα

    Με δεδομένο ότι πολλές εκκλησίες ήταν οι στόχοι αυτών των πολύνεκρων επεισοδίων, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' απηύθυνε σήμερα Κυριακή έκκληση οι επιθέσεις να σταματήσουν, καταδίκασε απερίφραστα τους δράστες τους, ενώ συλλυπήθηκε τους οικείους των θυμάτων.

    "Ακόμα βάφτηκε με αίμα η Γη, αυτές τις Αγιες ημέρες", υπογράμμισε ο Ποντίφηκας στην έκκλησή του αυτήν από το Βατικανό.

    AΠΕ

    Νεότερες ειδήσεις: Είδηση: 53850

    [07] Ιταλία: Ο στρατός περισυλλέγει πενήντα τόνους σκουπιδιών στην Νάπολη

    Κυριακη, 26 12 2010 18:51

    Ο ιταλικός στρατός, κινητοποιήθηκε το πρωί, για να περισυλλέξει περίπου πενήντα τόνους απορριμμάτων, που είχαν συσσωρευτεί σε πολλούς δρόμους της Νάπολης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο Καποντικίνο.

    Τα απορρίμματα, πρόκειται να μεταφερθούν στα χώρους ταφής και καύσης σκουπιδιών, που θα ξαναρχίσουν να λειτουργούν από αύριο. Μέχρι αυτή την στιγμή, έχουν χρησιμοποιηθεί δώδεκα ειδικά οχήματα και τα λεγόμενα μηχανικά φτυάρια (pale meccaniche) του ιταλικού στρατού, υπό τον συντονισμό του στρατηγού Αντόνιο Μόνακο.

    Ο δήμος της Νάπολης, ζήτησε από τους πολίτες, να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια στο δρόμο μέχρι αύριο, όταν θα ξαναρχίσει να λειτουργεί με κανονικό ρυθμό η δημοτική υπηρεσία απορριμμάτων. Η περιφέρεια της μεγαλούπολης του ιταλικού νότου, συνεχίζει να είναι βυθισμένη στις πλαστικές σακούλες και στα σκουπίδια. Πολλοί σχολιαστές, κατηγορούν τον ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ότι ενδιαφέρεται μόνο για τον καθαρισμό των κεντρικών οδών της πόλης, σε ένα είδος "επιχείρησης βιτρίνας", αδιαφορώντας για τις απόκεντρες, πιο απομονωμένες περιοχές.

    AΠΕ

    Παλαιότερες ειδήσεις: Είδηση: 53852

    [08] Γερμανία: Καίγεται μία από τις ειδυλλιακότερες περιοχές όλης της Ευρώπης

    Κυριακη, 26 12 2010 16:51

    Για τέταρτο συνεχές 24ωρο οι πυροσβέστες μάχονται σήμερα με τη φωτιά στην περιοχή της Λίμνης της Κονστάνς, κατά πολλούς από τα 10 ειδυλλιακότερα μέρη στην ΕΕ, η οποία φωτιά κατέκαψε ήδη και κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό το κάστρο του Μεσαίωνα, από το οποίο και ξεκίνησε το κακό.

    Η πόλη της Κονστάνς, στις όχθες της πολύ όμορφης ομώνυμης λίμνης μεταξύ Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας, είναι βέβαια θέρετρο και διατηρεί χάρη σε πάμπολλα κτίσματα τον ιστορικό της χαρακτήρα.

    Εγκαύματα από τις φλόγες υπέστησαν τρείς ηλικιωμένοι, ενώ υπέστησαν σημαντικές ζημιές 54 κτήρια.

    Κανένας πυροσβέστης δεν συγκαταλέγεται στα θύματα αυτής της πολύ μεγάλης πυρκαγιάς, οι ζημιές της οποίας προϋπολογίζονται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς θα διενεργήσει η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

    AΠΕ

    Νεότερες ειδήσεις: Είδηση: 53849


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 26 December 2010 - 18:11:40 UTC