Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-11-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συναγερμός στην Αθήνα για τα ύποπτα δέματα
  • [02] Απολογείται ο ένας για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»
  • [03] Πέντε Ρίχτερ ταρακούνησαν τη Σαμοθράκη
  • [04] Ανδρέας Λοβέρδος στο Ρέθυμνο
  • [05] Αεροπορική σύνδεση με Κρήτη και Ιόνια νησιά
  • [06] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» στο στρατιωτικό πρατήριο
  • [07] Κλειστές υπηρεσίες της Νομαρχίας
  • [08] Συνεδριάσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πορεία του ΕΣΠΑ
  • [09] Κλειστό το ΚΤΕΟ Λάρισας από τις 8 εως τις 16 Νοεμβρίου
  • [10] Διακοπές ρεύματος
  • [11] ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • [12] ΗΠΑ: Στους Ρεπουμπλικανούς η Βουλή των Αντιπροσώπων
  • [13] Οι προγραμματικές θέσεις του «Δικτύου»
  • [14] Ληστεία ενόπλων σε μίνι μάρκετ
  • [15] Δυο συλλήψεις για 40 κιλά ναρκωτικών
  • [16] Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στον Κίσσαβο, για τη συλληψη ληστών τράπεζας
  • [17] Φ. Κουβέλης:«Προσπάθεια επιβίωσης του δικομματικού συστήματος»
  • [18] «Ορφανή» ποσότητα ινδικής κάνναβης
  • [19] Κλειστά σήμερα τα σχολεία
  • [20] Σήμερα η ομιλία του υπ. περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού στη Λάρισα
  • [21] Στην Κεντρική Πλατεία η ομιλία του υπ. δημάρχου Λαρισαίων Γ. Σάπκα
  • [22] Χρηματοδότηση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»
  • [23] Στην τελική ευθεία για τις εκλογές
  • [24] Στην κυκλοφορία το Καλογερικό
  • [25] Κατάληψη στην είσοδο του Αχιλλείων
  • [26] Ο Σταύρος Λαμπρινίδης στην Καλαμάτα
  • [27] Συνεχίζονται οι προεκλογικές ομιλίες
  • [28] Μόνιμη έκθεση του ΦΩΤΟΛΕΚΕ

    [01] Συναγερμός στην Αθήνα για τα ύποπτα δέματα

    Τεταρτη, 03 11 2010 09:04

    Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές στην Αθήνα, μετά το μπαράζ αποστολής παγιδευμένων με εκρηκτικά πακέτων σε πρεσβείες ξένων χωρών αλλά και ξένους ηγέτες. Για ένα 48ωρο απαγορεύτηκε η αεροπορική μεταφορά αλληλογραφίας και δεμάτων στο εξωτερικό. Συναγερμός την Τρίτη το βράδυ και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου εξουδετερώθηκαν με ελεγχόμενη έκρηξη δυο ύποπτοι φάκελοι. Δέμα με παραλήπτη τον Σιλβιο Μπερλουσκόνι ανεφλέγη στο αεροδρόμιο της Μπολόνια. Πακέτο με εκρηκτικά έφθασε με το ταχυδρομείο και στο γραφείο της καγκελαρίου Αγκελας Μέρκελ στο Βερολίνο.

    Εξουδετερώθηκε πακέτο - βόμβα για Μπερλουσκόνι

    Οι ιταλικές αρχές εξουδετέρωσαν το φάκελο - βόμβα με παραλήπτη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με ελεγχόμενη έκρηξη.

    Ο φάκελος εντοπίστηκε μεταξύ των εμπορευμάτων που μετέφερε αεροσκάφος, το οποίο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 21.40 το βράδυ της Τρίτης.

    Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τις ιταλικές που έδωσαν εντολή στον πιλότο του αεροσκάφους να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μπολόνιας ώστε να εξουδετερώσουν τον ύποπτο φάκελο.

    Μετά από έλεγχο βρέθηκε ο φάκελος και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς.

    Όπως διαπιστώθηκε ήταν πανομοιότυπος με τους άλλους 12 που έστειλαν από την Αθήνα τα μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς».

    Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, ελεγχόμενη έκρηξη σε δυο ύποπτα δέματα με προορισμό το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο και τη Europol στην Ολλανδία.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ - ΜΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: ο»ΏΜπαράζ παγιδευμένων δεμάτων

    Είδηση: 45369

    [02] Απολογείται ο ένας για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

    Τεταρτη, 03 11 2010 11:00

    Στους εφέτες ανακριτές οδηγήθηκε ο Παναγιώτης Αργυρού, ένας εκ των δυο συλληφθέντων στο Παγκράτι, για την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων. Ο Παναγιώτης Αργυρού θα απολογηθεί σχετικά με τις ενέργειες που του αποδίδονται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Την ίδια ώρα, αρκετά είναι τα τηλεφωνήματα στην Αντιτρομοκρατική μετά τη δημοσιοποίηση από την αστυνομία, των φωτογραφιών πέντε καταζητούμενων μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

    Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες καταζητούμενων για συμμετοχή

    Την Πέμπτη, θα απολογηθεί μαζί με τον Γ. Τσάκαλο στη δεύτερη ειδική ανακρίτρια για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα σχετικά με τις αποστολές των δεμάτων με τα εκρηκτικά.

    Την ίδια ώρα, μετά τη δημοσιοποίηση από την αστυνομία, των φωτογραφιών καταζητούμενων μελών της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, αρκετά είναι τα τηλεφωνήματα στην Αντιτρομοκρατική από πολίτες που δίνουν πληροφορίες.

    Εκτιμάται ότι βάσει των πληροφοριών και των στοιχείων που θα συγκεντρώσουν, δεν αποκλείεται να εντοπιστεί κάποιος από τους καταζητούμενος καθώς και η γιάφκα της οργάνωσης.

    Εντός της ημέρας θα υπάρξουν και τα αποτελέσματα για το είδος της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε στις δεκατρείς επιστολές βόμβες.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Σχετικές ειδήσεις: Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη οι δυο συλληφθέντες

    Είδηση: 45414

    [03] Πέντε Ρίχτερ ταρακούνησαν τη Σαμοθράκη

    Τεταρτη, 03 11 2010 10:22

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε σήμερα Τετάρτη στις 4:51 τα ξημερώματα στη Σαμοθράκη. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε απόσταση 50 χλμ. νοτιοανατολικά της Αλεξανδρούπολης, στον κόλπο Σάρου. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές.

    Εξάλλου ο συγκεκριμένος σεισμός δε συνδέεται με το σεισμό, μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε, τα ξημερώματα, στη Σερβία και στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, σύμφωνα με το σεισμολόγο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Μανώλη Σκορδίλη.

    Εδώ να σημειωθεί ότι ο σεισμός στη Σερβία καταγράφηκε από το Σεισμολογικό Σταθμό του ΑΠΘ και στη συνέχεια η πληροφορία -κατά τη συνήθη πρακτική- διατέθηκε στα διεθνή Ινστιτούτα.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 45406

    [04] Ανδρέας Λοβέρδος στο Ρέθυμνο

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:28

    Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος θα βρίσκεται σήμερα στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ρεθύμνου στις 7 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, Μαίρη Λιονή, ενώ θα χαιρετίσει ο υπουργός Υγείας.

    Σύνταξη: Θεοδωράκη Σοφία

    Είδηση: 45472

    [05] Αεροπορική σύνδεση με Κρήτη και Ιόνια νησιά

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:27

    Ξεκινά σήμερα η αεροπορική διασύνδεση της Καλαμάτας με τα νησιά του Ιονίου και με την Κρήτη. Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρία Sky Express, ξεκινάει από σήμερα δύο δρομολόγια την εβδομάδα Ηράκλειο - Καλαμάτα - Ζάκυνθο - Κεφαλονιά - Άκτιο και Κέρκυρα, και άλλα δύο αντίστροφα, μέχρι τις 26 Μαρτίου 2011. Σύμφωνα με το σχεδιασμό, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, θα πραγματοποιούνται πτήσεις από το Ηράκλειο, με αναχώρηση στις 12.30 το μεσημέρι, άφιξη στη 01.30 στην Καλαμάτα, απ' όπου θα αναχωρεί μισή ώρα αργότερα, με επόμενο σταθμό στη Ζάκυνθο, ακολουθούν η Κεφαλλονιά και το Άκτιο, ενώ τελικός σταθμός στις 4.50 το απόγευμα θα είναι η Κέρκυρα, όπου θα γίνεται διανυκτέρευση.

    Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το δρομολόγιο θα εκτελείται αντίστροφα με αναχώρηση από την Κέρκυρα στις 06.30 το πρωί για Ακτιο, ακολουθεί η Κεφαλλονιά και η Ζάκυνθος, με επόμενο σταθμό την Καλαμάτα και άφιξη στις 9.20 το πρωί. Θα αναχωρεί μισή ώρα αργότερα με τελικό προορισμό το Ηράκλειο, όπου θα το αεροσκάφος θα φθάνει στις 10.50 το πρωί. Το αεροσκάφος προερχόμενο από το Ηράκλειο της Κρήτης, αναμένεται να προσγειωθεί στην Καλαμάτα σήμερα στη 01:30 μετά το μεσημέρι.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45473

    [06] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» στο στρατιωτικό πρατήριο

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:26

    Μέλη του συνδυασμού της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τον ανεξάρτητο υποψήφιο βήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 στις 12.30 το μεσημέρι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατιωτικό πρατήριο, επί της οδού Παπακυριαζή, στο κέντρο της Λάρισας.

    Βασικό αίτημα των συγκεντρωθέντων είναι η απόδοση του οικοπέδου στο βήμο και η κατασκευή στο ίδιο σημείο Κέντρου Πολιτισμού της Νεολαίας της πόλης.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45474

    [07] Κλειστές υπηρεσίες της Νομαρχίας

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:26

    Οι υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας που στεγάζονται στον 4ο όροφο και η Διεύθυνση Οικονομικών που στεγάζεται στον 5ο όροφο του Διοικητηρίου, θα παραμείνουν κλειστές για την εξυπηρέτηση των πολιτών, προκειμένου να γίνει η προετοιμασία των εκλογικών σάκων που αφορούν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και τις επαναληπτικές στις 14 Νοεμβρίου.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45471

    [08] Συνεδριάσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πορεία του ΕΣΠΑ

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:26

    Συνεργασία με τη βιεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα προόδου υλοποίησης του ΕΣΠΑ, θα έχουν τις επόμενες ημέρες στη Λάρισα οι Περιφέρειες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου.

    Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σήμερα για τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου και αύριο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή εκ μέρους της Ε.Ε. του αρμόδιου για την παρακολούθηση του ΕΣΠΑ στη χωρική ενότητα Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου κ. Αργ. Πισιώτη και εκπροσώπων των βιαχειριστικών Αρχών των τριών περιφερειών. Οι συναντήσεις διοργανώνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ετήσιας βιάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που θα πραγματοποιηθεί στον προσεχή βεκέμβριο στην Αθήνα. Στόχος είναι να διαπιστωθεί η πρόοδος που έχει επιτευχθεί αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα στην υλοποίηση των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45470

    [09] Κλειστό το ΚΤΕΟ Λάρισας από τις 8 εως τις 16 Νοεμβρίου

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:25

    Κλειστά θα παραμείνει το ΚΤΕΟ Λάρισας από τη βευτέρα 8 έως την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, λόγω εργασιών αντικατάστασης μηχανολογικού εξοπλισμούθ. Όπως ανακοινώθηκε από τη Νομαρχία Λάρισας θα αντικατασταθούν με δύο αυτόματες γραμμές ελέγχου για τα φορτηγά οχήματα και μία για τα επιβατικά.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45468

    [10] Διακοπές ρεύματος

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:25

    Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν σήμερα οι Δήμοι Πεταλιδίου και Αίπειας, έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Επίσης στο νοτιοανατολικό τμήμα του δημοτικού διαμερίσματος Μελιγαλά, στην ΒΙΠΕ Μελιγαλά και τα δημοτικά διαμερίσματα Κατσαρού, Σιάμου, Ανθούσας και Τσουκαλέικων υπάρχει διακοπή ρεύματος έως τις 12 το μεσημέρι. Στο μεταξύ, σήμερα στην Καλαμάτα, θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή που περικλείεται από την Πλατεία Υπαπαντής, και τις οδούς Φάριος, Φραγκόλιμνας, Κουμουνδούρου και Μπενάκη, έως τις 12 το μεσημέρι.

    Εξάλλου, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα γίνει αύριο στην Καλαμάτα, στην περιοχή που περικλείεται, από τους δρόμους Αρτέμιδος, Μπιζανίου, Αθηνών και Είρας, από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι. Επίσης αύριο θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους δήμους Βουφράδος, και Παπαφλέσσα καθώς και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεταξάδας. Η διακοπή θα γίνει από τις 8:00 το πρωί έως τις 03:00 μετά το μεσημέρι.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45469

    [11] ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:23

    ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

    Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στον σημερινό αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας, ο Πάμισος ο οποίος θα αγωνισθεί στις 3 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα της «αρκαδιάς» Επίσης, για τον ίδιο θεσμό του κυπέλλου Μεσσηνίας η Εράνη θα φιλοξενήσει σήμερα την Ομόνοια Καλαμάτας στις 2.30 μετά το μεσημέρι στο νέο στάδιο των Φιλιατρών.

    ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

    Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500ευρώ την ομάδα της Καλαμάτας για τη ρίψη αντικειμένων και τη δίλεπτη διακοπή στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πάμισο.

    ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.

    Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έδωσε ο Μεσσηνιακός επικράτησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ επί του Παναθηναϊκού Καλαμάτας με σκορ 3-2, ενώ την Παρασκευή οι «πράσινοι» θα δώσουν νέο φιλικό τεστ στις 3 το απόγευμα στο Στάδιο Παραλίας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

    ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

    Τέσσερις Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στην εθνική μας ομάδα των Παίδων οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να ενσωματωθούν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο λόγος για τους Φώτη Γρηγορόπουλο του Παμίσου, Κυριάκο Πουλάκο του Πατίστα, Σταύρο Ντονά του Εθνικού Μελιγαλά και Βασίλη Κουρέα του Αθλητικού Ομίλου ΦΑΡΑΙ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

    Την ετήσια Γενική του Συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα στις 8 το βράδυ στα γραφεία του Μπιζανίου 17 στη Καλαμάτα, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας με θέματα της ημερήσιας διάταξης τον Διοικητικό απολογισμό της απερχόμενης χρονιάς και τον προϋπολογισμό για το 2011.

    ΜΠΑΣΚΕΤ

    Ο Kαλαματιανός διαιτητής της πρώτης εθνικής Αντώνης Αναστόπουλος ορίστηκε να διευθύνει ως πρώτος διαιτητής την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών.

    Γ' ΕΘΝΙΚΗ

    Να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Τρίτης εθνικής κατηγορίας, θα επιδιώξει η Καλαμάτα '80, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 6 το απόγευμα στην Τέντα τη νεοφώτιστη Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45466

    [12] ΗΠΑ: Στους Ρεπουμπλικανούς η Βουλή των Αντιπροσώπων

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:26

    Κατάφεραν τελικά οι Ρεπουμπλικανοί να κατακτήσουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκλογών, που πραγματοποιήθηκαν χτες Τρίτη στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα, οι Ρεπουμπλικανοί απέσπασαν αρκετές έδρες στη Βουλή των Αντιπροσώπων ώστε να εξασφαλίσουν πλειοψηφία 218 εδρών. Εξάλλου ήδη ο Πρόεδρος Ομπάμα τηλεφώνησε στον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικανών Τζον Μπένερ, ο οποίος αναμένεται να καταλάβει τη θέση του νέου Προέδρου της Βουλής, για να τον συγχαρεί για τη νίκη του κόμματός του - που φυσικά αναμενόταν, καθώς όλες οι μετρήσεις ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών έδειχναν την τάση αυτή. Ωστόσο, στη Γερουσία οι Ρεπουμπλικάνοι θα παραμείνουν μειοψηφία -αφού κέρδισαν συνολικά έξι έδρες - ενώ χρειάζονταν 10 για να επικρατήσουν. Στο επίπεδο των Kυβερνητών, οι Ρεπουμπλικάνοι απέσπασαν επτά θέσεις από τους Δημοκρατικούς, στις 34 Πολιτείες όπου αναδεικνύονταν νέοι Κυβερνήτες.

    Εδώ να θυμίσουμε ότι και οι 435 έδρες της Βουλής των Αντιπροσώπων ήταν διεκδικούμενες στις εκλογές και οι Ρεπουμπλικανοί χρειάζονταν να κερδίσουν 39 έδρες που κατείχαν Δημοκρατικοί ώστε να αποκτήσουν πλειοψηφία 218 εδρών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αμερικανικών ΜΜΕ, και συγκεκριμένα του CNN, οι Ρεπουμπλικανοί θα αποσπάσουν από τους Δημοκρατικούς "τουλάχιστον 50" έδρες στη Βουλή, εκτιμά το, ενώ το MSNBC προβλέπει ότι οι Ρεπουμπλικανοί θα έχουν τουλάχιστον 237 έδρες στη νέα Βουλή των Αντιπροσώπων έναντι 198 των Δημοκρατικών. Την πρόβλεψη ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα καταλάβουν τον έλεγχο της Βουλής σημειώνοντας μεγάλη αύξηση σε έδρες κάνει και το Fox News.

    Ο Πρόεδρος Ομπάμα φέρεται να είπε, σύμφωνα με ανακοινωθέν του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, στον Μπένερ και τον επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής ομάδας στη Γερουσία ΜακΚόνελ ότι προτίθεται να αναζητήσει "κοινές θέσεις" με το κόμμα της αντιπολίτευσης - που έχει θέσει ως κορυφαίες προτεραιότητες για τον αμερικανικό λαό, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη μείωση των κρατικών δαπανών και το του κρατικού μηχανισμού. Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπένερ είπε ότι η νίκη των Ρεπουμπλικανών αποτελεί μήνυμα προς τον Δημοκρατικό Πρόεδρο ότι οι Αμερικανοί θέλουν να "αλλάξει πορεία".

    Οι εκπρόσωποι του συντηρητικού κινήματος Tea Party που αποτελεί ρεύμα στους κόλπους των Ρεπουμπλικανών, ζήτησαν κι εκείνοι "δημοσιονομική εξισορρόπηση" μείωση των κρατικών δαπανών, μείωση της φορολογίας. Εξάλλου οι πολιτικοί του συντηρητικού κινήματος έχουν διακηρυγμένο στόχο να καταργήσουν την μεταρρύθμιση Ομπάμα στο πεδίο της κοινωνικής πρόνοιας και ασφάλισης. Ανάλογες διαθέσεις έχουν δείξει και για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

    Πού κέρδισαν και πού έχασαν οι ομογενείς υποψήφιοι

    Στο Ιλινόις ηττήθηκε ο 34χρονος πολιτικός Αλεξ Γιαννούλιας, διεκδικητής της θέσης που κατείχε στη Γερουσία ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς έχασε από τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, Μαρκ Κιρκ, με διαφορά μόλις 2%.

    Μεγαλύτερη ήταν η ήττα του, κυπριακής καταγωγής, Τσάρλι Κριστ, που διεκδικούσε θέση στη Γερουσία ως ανεξάρτητος στην Φλόριντα - ενώ πριν από τέσσερα χρόνια είχε εκλεγεί με τους Ρεπουμπλικάνους.

    Στην ομοσπονδιακή Βουλή εξελέγησαν 10 Ελληνοαμερικανοί. Την επανεκλογή τους εξασφάλισαν οι: Τζον Σαρμπάνης (Δημοκρατικός, Μέριλαντ) και Γκας Μπιλιράκης (Ρεπουμπλικανός, Φλόριντα), καθώς και η Νίκη Τσόγκα (Δημοκρατική, Μασαχουσέτη), σύζυγός του αείμνηστου γερουσιαστή Πολ Τσόγκα. Επίσης, στη Νεβάδα εκλέγεται η Σέλι Μπέρκλεϊ (Δημοκρατική), ενώ φαίνεται να αποτυγχάνει η Ντίνα Τάιτους (Δημοκρατική).

    Στην ομοσπονδιακή Βουλή επανεξελέγη η Δημοκρατική Κάρολι Μαλόνι, η οποία δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά είναι η πρόεδρος του "Ελληνικού Συνδέσμου" στο Κογκρέσο και θέτει υποψηφιότητα στην Αστόρια, όπου ζουν δεκάδες χιλιάδες ομογενείς.

    Στην πολιτειακή Γερουσία της Νέας Υόρκης επανεκλέχθηκε ο Ρεπουμπλικανός Ντιν Σκέλος. Ο Δημοκρατικός Μιχάλης Γιάνναρης, μετά από δεκάχρονη υπηρεσία στην πολιτειακή Βουλή, εξελέγη στην πολιτειακή Γερουσία. Τη θέση του κ. Γιάνναρη στην πολιτειακή Βουλή καταλαμβάνει η Ελληνοαμερικανίδα Αραβέλλα Σιμωτά.

    Είδηση: 45486

    [13] Οι προγραμματικές θέσεις του «Δικτύου»

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:36

    Τις προγραμματικές θέσεις του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Σταμάτης Μπεχράκης χθες το μεσημέρι, σημειώνοντας ότι «ο Δήμος με τα νέα διευρυμένα όριά του, όπως προβλέπονται από το σχέδιο "Καλλικράτης", αποκτάει νέα χαρακτηριστικά», ενώ πρόσθεσε ότι «η αναμενόμενη ολοκλήρωση των οδικών αξόνων προς Τρίπολη και Ιόνια οδό δημιουργεί νέα δεδομένα για την ανάπτυξη του Δήμου μας». «Οραματιζόμαστε για το νέο Δήμο ένα μέλλον ήπιας, πολυδιάστατης, ανθρώπινης ανάπτυξης, με σεβασμό και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος» επεσήμανε ο κ. Μπεχράκης, ο οποίος συνεχίζοντας παρουσίασε το Στρατηγικό Σχέδιο Τοπικής Ανάπτυξης που προτείνει για την Καλαμάτα.

    Μεταξύ των άλλων ο υποψήφιος ανέφερε ότι στον τομέα των μεταφορών, πρέπει να διεκδικήσουμε την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού, την ανακαίνιση και επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής προς Αθήνα, την επαναξιολόγηση της ακτοπλοικής σύνδεσης με την Κρήτη αξιοποιώντας τη διατήρηση και ενίσχυση του διπλού χαρακτήρα του λιμανιού, ως τουριστικού, αλλά και ως εμπορικού και τέλος την αναβάθμιση και επέκταση του αεροδρομίου.

    Για την τουριστική ανάπτυξη ο κ. Μπεχράκης πρότεινε την η εκπόνηση μεσομακροπρόθεσμου σχεδίου προβολής της περιοχής με στόχευση στον σχολικό και εκπαιδευτικό τουρισμό, στην προώθηση του πολιτιστικού, αθλητικού και θρησκευτικού τουρισμού, του αγροτουρισμού και οικοτουρισμού με έμφαση στα χωριά του Ταϋγέτου , στην ανάδειξη της πόλης της Καλαμάτας με την ολοκλήρωση της ανάδειξης του ιστορικού κέντρου, την ενοποίησή του με το κάστρο και την ανάδειξη της παραλιακής ζώνης και την αξιοποίηση της μαρίνας .

    Επίσης οι άλλες προτάσεις του αφορούσαν στους τομείς της αγροτικής ανάπτυξης, της μεταποίησης και την εμπορική δραστηριοποίηση, στην ανώτατη εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα και τέλος στον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45485

    [14] Ληστεία ενόπλων σε μίνι μάρκετ

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:36

    Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε, στη 1 μετα τα μεσάνυχτα σε μινι μάρκετ στη Λάρισα. Δυο δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφήρεσαν από το ταμείο 800 ευρώ, φεύγοντας ανενόχλητοι.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45484

    [15] Δυο συλλήψεις για 40 κιλά ναρκωτικών

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:34

    Συνελήφθησαν δύο αδέλφια από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και κατασχέθηκε ποσότητα 40 ,5 κιλών ινδικής κάνναβης, προχθές το απόγευμα. Συγκεκριμένα στο 32 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης-Καλαμάτας συνελήφθη ένας 30χρονος από τους Γαργαλιάνους, καθώς σε έλεγχο στον αυτοκίνητό του βρέθηκαν 21,5 κιλά αποξηραμένης ινδικής κάνναβης. Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι του βρέθηκε μισό κιλό ακόμα ινδικής κάνναβης την οποίαν -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας- κατείχε από κοινού με τον 33χρονο αδελφό του που συγκατοικούσε. Σε εξερεύνηση που έγινε ακολούθως σε δασική περιοχή, κοντά στον σπίτι των αδελφών, μέσα σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο βρέθηκαν δυο πλαστικά βαρέλια με 19,5 κιλά ινδική κάνναβης, τα οποία κατείχε ο 30χρονος. Τα δυο αδέλφια συνελήφθησαν και μετά τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η ινδική κάνναβης, όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφερόταν μέρος αυτής, κατασχέθηκαν.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45482

    [16] Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στον Κίσσαβο, για τη συλληψη ληστών τράπεζας

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:34

    Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στην ορεινή περιοχή του Κισσάβου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε προχθες στο υποκατάστημα της «Αlpha Bank», στη Γιάννουλη Λάρισας. Ως γνωστόν, στην περιοχή έχουν καταφύγει από προχθές οι δυο ένοπλοι που λήστεψαν υποκατάστημα τράπεζας στην Γιάννουλη.

    Ύστερα από καταδίωξη, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα στο Ομόλιο Λάρισας, κοντά στην κοιλάδα των Τεμπών, και κινήθηκαν πεζή προς ορεινή περιοχή. Στην περιοχή κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ομάδα των ΕΚΑΜ, ενώ στις έρευνες συνέδραμε και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45481

    [17] Φ. Κουβέλης:«Προσπάθεια επιβίωσης του δικομματικού συστήματος»

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:33

    Ως προσπάθεια επιβίωσης του πολιτικού δικομματικού συστήματος, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» κ. Φώτης Κουβέλης, χθες από τη Λάρισα, το δίλλημα που έθεσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στην πρόσφατη διακαναλική του συνέντευξη και κλίμα πόλωσης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

    Ο κ. Κουβέλης, μίλησε σε συγκέντρωση στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, επισκέφθηκε τα εκλογικα κέντρα του υποψηφίου περιφερειάρχη του συνδυασμού «Κοινόν των Θεσσαλών» κ. Θανάση Ζαχαρόπουλου και του υποψηφίου δημάρχου Λάρισας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία» κ. Απ. Καλογιάννη, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Δικηγορικό Σύλλογο.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45479

    [18] «Ορφανή» ποσότητα ινδικής κάνναβης

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:32

    Ενα κιλό αποξηραμένης ινδικής κάνναβης βρέθηκε χθες το πρωί μέσα σε δύο νάιλον σακούλες που είχαν τοποθετηθεί σε καμουφλαρισμένο πλαστικό δοχείο, στην δασική περιοχή «Γαλατά» των Φιλιατρών. Συνεργείο καθαρισμού του Δασαρχείου Κυπαρισσίας, το οποίο καθάριζε τη δασική περιοχή βρήκε το πλαστικό δοχείο χθες στις 12 το μεσημέρι και καθώς προξένησε εντύπωση, χωρίς να το ανοίξουν, ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών. Οι αστυνομικοί που άνοιξαν το δοχείο, διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχαν δύο πλαστικές σακούλες με ινδικής κάνναβη. Η μια από αυτές περιείχε 902 γραμμάρια και η άλλη 98 γραμμάρια. Από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών διενεργείται προανάκριση για την ανακάλυψη των αναμεμειγμένων σ' αυτήν την υπόθεση.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45480

    [19] Κλειστά σήμερα τα σχολεία

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:32

    Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία του νομού εξαιτίας των εκλογών δασκάλων και καθηγητών για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά τους συμβούλια.

    Επίσης, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και βευ­τεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν μεθαύριο Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και τη βευτέρα 8 Νοεμβρίου. λόγω της διενέργειας των Περιφερειακών και βημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυρια­κή 7 Νοεμβρίου. Αντιστοίχως κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή και τη Δευτέρα, την επόμενη εβδομάδα.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45478

    [20] Σήμερα η ομιλία του υπ. περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού στη Λάρισα

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:31

    Την κεντρική του ομι­λία στη Λάρισα πραγμα­τοποιεί σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 ο υπο­ψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

    Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία υπερ των Θεσσαλών» θα μιλήσει στο Δημοτικό Ωδείο 8.30 το βράδυ.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45477

    [21] Στην Κεντρική Πλατεία η ομιλία του υπ. δημάρχου Λαρισαίων Γ. Σάπκα

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:30

    Την κεντρική του ομι­λία στη Λάρισα πραγμα­τοποιεί σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 ο υπο­ψήφιος δήμαρχος Λαρι­σαίων, Γιάννης Σάπκας.

    Ο επικεφαλής της δημο­τικής παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, στις 20.30.

    Συνταξη : Αρης Ψύχας

    Είδηση: 45476

    [22] Χρηματοδότηση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:29

    Απρόσκοπτα θα συνεχιστεί η εφαρμογή του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς μετά από αίτημα του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, χρηματοδότηση ύψους 2.160.000,00 ευρώ για το σκοπό αυτό. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην οποία σημειώνεται ότι «το ποσό που χορηγήθηκε για "Ενέργειες ενίσχυσης της Κοινωνικής συνοχής και βελτίωσης της ποιότητας ζωής ηλικιωμένων και ατόμων που χρήζουν κατ΄ οίκον βοήθειας - Περιφέρειας Πελοποννήσου", εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων 2007-2013, και αποτελεί την 2η δόση ύψους 40% επί του συνολικού προϋπολογισμού των συμβάσεων για την εκτέλεση του έργου».

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45475

    [23] Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:44

    Στο τελικό στάδιο μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία των αυτοδιοικητικών εκλογών με την παράδοση των εκλογικών σάκων στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

    Οι εκλογές στην Κέρκυρα θα διεξαχθούν σε 268 εκλογικά τμήματα ενώ ήδη έχουν καταρτιστεί εκλογικά συνεργεία προκειμένου να καλυφθεί όποιο πρόβλημα εντοπιστεί. Η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσω τηλεγραφημάτων ενώ δικαστικοί αντιπρόσωποι 80 τμημάτων, έχουν εφοδιαστεί με ειδικά κινητά τηλέφωνα προκειμένου να υπάρχει άμεση καταγραφή του αποτελέσματος σε αντιπροσωπευτικό δείγμα από ολόκληρη τη χώρα.

    σύνταξη: Λυκούργος Σκιαδόπουλος

    Είδηση: 45492

    [24] Στην κυκλοφορία το Καλογερικό

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:40

    Το νέο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από το νότιο τμήμα της Τρίπολης μέχρι το Αθήναιο, εγκαινιάζεται σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι από το Γενικό Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών, Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Σέργιο Λαμπρόπουλο. Το τμήμα που παραδίδεται στην κυκλοφορία και έχει συνολικό μήκος 14 χιλιομέτρων, περιλαμβάνει σήραγγα διπλής κατεύθυνσης μήκους 650 μέτρων στο Καλογερικό και θα ενωθεί στο Αθήναιο με το κομμάτι του δρόμου Καλογερικό - Λεύκτρο.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45490

    [25] Κατάληψη στην είσοδο του Αχιλλείων

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:39

    Συμβολική κατάληψη στην είσοδο του Αχιλλείου πραγματοποίησαν οι πρώην εργαζόμενοι στο Καζίνο. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπός τους, κ. Γιακές, αίτημά τους είναι ο οργανική ένταξη στο Αχίλλειο των συναδέλφων τους με συμβάσεις αορίστου χρόνου καθώς και η υλοποίηση των υποσχέσεων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ. για μονιμοποίηση των 50 εργαζομένων που έχουν δικαστικές αποφάσεις υπέρ τους και οι οποίοι μπορούν να μεταταγούν σε υπηρεσίες του Δημοσίου.

    σύνταξη:Λυκούργος Σκιαδόπουλος

    Είδηση: 45491

    [26] Ο Σταύρος Λαμπρινίδης στην Καλαμάτα

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:39

    Ο ευρωβουλευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης θα βρίσκεται σήμερα στην Καλαμάτα. Στις 06:00 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο "REX", ενώ στην συνέχεια θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θόδωρου Μπρεδήμα και του υποψήφιου περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη όπου θα κάνει και δηλώσεις.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45489

    [27] Συνεχίζονται οι προεκλογικές ομιλίες

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:38

    Συνεχίζονται σήμερα στην Καλαμάτα οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θεόδωρος Μπρεδήμας θα μιλήσει σήμερα στις 07:00 το απόγευμα, ενώ όσον αφορά στους υποψήφιους Περιφερειάρχες, ο Πέτρος Τατούλης θα μιλήσει αύριο στις 08:00 το απόγευμα και ο Δημήτρης Δράκος την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ. Την ίδια ημέρα, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Την Παρασκευή επίσης, στις 08:30 το βράδυ, στην πλατεία 23ης Μαρτίου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Σταμάτης Μπεχράκης.

    Σύνταξη είδησης Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 45487

    [28] Μόνιμη έκθεση του ΦΩΤΟΛΕΚΕ

    Τεταρτη, 03 11 2010 12:38

    Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010 πάνω από 100 έργα των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης διακοσμούν το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Κέρκυρας (Μαράσλειο). Η έκθεση είναι μόνιμη και καταλαμβάνει και τους δύο ορόφους του κτηρίου με μια πληθώρα αξιόλογων φωτογραφιών που παρουσιάζουν την πόλη μας με τη ματιά του κάθε φωτογράφου που συμμετείχε στο project.

    σύνταξη: Μαρίνα Μοσχάτ

    Είδηση: 45488


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 3 November 2010 - 9:54:56 UTC