Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-05-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προεκλογική χορηγία παραδέχθηκε ο Τ. Μαντέλης
  • [02] Mε το δάχτυλο στη σκανδάλη
  • [03] Ισραήλ: Προς κατάληψη πλοίων με ανθρωπιστική βοήθεια
  • [04] Συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας
  • [05] Κίνα: Έρευνα στη Foxconn μετά τη 10η αυτοκτονία υπαλλήλου της
  • [06] Γαλλία: Σε εξέλιξη απεργία για το συνταξιοδοτικό
  • [07] Ρουμανία: Λιτότητα λόγω ΔΝΤ, αλλά και απεργίες
  • [08] Βρέθηκαν όπλα σε κλεμμένο Ι.Χ.
  • [09] Δυο νεκροί, πάνω από 200 επιζώντες, από ναυάγιο στον Αμαζόνιο

    [01] Προεκλογική χορηγία παραδέχθηκε ο Τ. Μαντέλης

    Πεμπτη, 27 05 2010 10:36

    Νέα τροπή παίρνει η διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens μετά την ομολογία "βόμβα" του πρώην υπουργού Μεταφορών Τάσου Μαντέλη ενώπιον των μελών της εξεταστικής επιτροπής, ότι έλαβε 200.000 μάρκα από τη Γερμανική εταιρία, υποστηρίζοντας ωστόσο, ότι ήταν προεκλογική χορηγία και όχι μίζα. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη από το Γιώργο Τζουγκράνη, φίλο και κουμπάρο του, ότι ο Τάσος Μαντέλης το 1998 του ζήτησε να ανοίξει λογαριασμό σε Ελβετική τράπεζα με τον κωδικό "Α. Ρόκος" για να μπουν τα 200.000 μάρκα από τη χορηγία της Siemens. Στον ίδιο λογαριασμό το 2000 είχαν κατατεθεί άλλες 250.000 μάρκα, αλλά ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την προέλευση τους. Βολές κατά της Kυβέρνησης εξαπέλυσαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης μετά τις ηχηρές αποκαλύψεις που αφορούν ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι επί των ημερών του είχαν υπογραφεί συμφωνίες για την ανάθεση των ψηφιακών κέντρων στη Siemens. "O Πρωθυπουργός πρώτος μίλησε και πρότεινε τη σύσταση όλων των εξεταστικών για να μην μείνει καμία σκιά. Και αυτό εμείς το εννοούμε" απαντά το ΠΑΣΟΚ διά του κυβερνητικού εκπροσώπου.

    Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό

    Η παραδοχή Μαντέλη για χορηγία από τη Siemens προκαλεί αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό, με την κυβέρνηση να επαναλαμβάνει την αποφασιστικότητά της να επιβάλλει τη διαφάνεια προς όλες τις κατευθύνσεις και τη ΝΔ να περνά στην αντεπίθεση.

    Καταθέτοντας την Τετάρτη στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος του ΟΤΕ Τάσος Μαντέλης παραδέχτηκε ότι ήταν αποδέκτης δύο εμβασμάτων ύψους 200.000 και 250.000 μάρκων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, οι οποίοι είχαν ανοιχθεί στο όνομα του κουμπάρου του, με τον κωδικό «Α. Ρόκος».

    Τα 200.000 μάρκα - σύμφωνα με τον κ. Μαντέλη - κατατεθήκαν τον Νοέμβριο του 1998 και ήταν χορηγία της Siemens για την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ το δεύτερο έμβασμα, κατατέθηκε στον ίδιο λογαριασμό τον Φεβρουάριο του 2000 και όπως δήλωσε δεν γνωρίζει τον καταθέτη.

    Κατήγγειλε μάλιστα, πως κάποιοι επιχειρούν να τον εμφανίσουν ως αποδέκτη 10.000.000 μάρκων από τη Siemens, για τον εαυτό του και το ΠΑΣΟΚ.

    "Όλα στο φως"

    Το θέμα Μαντέλη αφορά την αξιοπρέπεια του πολιτικού συστήματος, είπε στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, και τόνισε πως όποιος υποκύπτει σε τέτοια λάθη πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.

    Όλα στο φως, χωρίς καμία διάκριση και εξαίρεση, ήταν το σχόλιο κύκλων του Μαξίμου σχετικά με τις εξελίξεις στη Siemens και την κατάθεση Μαντέλη, ενώ βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

    Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παριστάνει τον εισαγγελέα της δημόσιας ζωής, και δεύτερο μεγάλο στέλεχός του, μετά τον Θεόδωρο Τσουκάτο, παραδέχεται ότι πήρε χρήματα από τη "Siemens", παρατήρησε η Νέα Δημοκρατία.

    Για εγκληματικές ευθύνες των δύο μεγάλων κομμάτων, που οδήγησε τον ΟΤΕ στα χέρια της Deutsche Telekom, έκανε λόγο το ΚΚΕ.

    Μόνο με την πλήρη, σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης, μπορεί να σωθεί το γόητρο του πολιτικού κόσμου, επεσήμανε ο ΛΑΟΣ.

    Το θέμα είναι ποιoς πήρε τα υπόλοιπα 99.000.000 ευρώ επεσήμανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Πηγή: NET, NET 105.8, AΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετική είδηση: Παραδοχή Μαντέλη για εμπλοκή στην υπόθεση της Siemens

    Είδηση: 36979

    [02] Mε το δάχτυλο στη σκανδάλη

    Πεμπτη, 27 05 2010 08:27

    Παράγοντα δημιουργίας νέας έντασης μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας, ενδέχεται να αποτελέσουν τα στρατιωτικά γυμνάσια της τελευταίας σε αμφισβητούμενη θαλάσσια περιοχή, στα σύνορα των δύο χωρών. Πρόκειται για ανθυποβρυχιακά γυμνάσια μεγάλης κλίμακας που ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη και στόχο έχουν τον έγκαιρο και ακριβή εντοπισμό ενδεχόμενων διεισδύσεων βορειοκορεατικών υποβρυχίων στα χωρικά ύδατα της Νότιας Κορέας.

    Οι σχέσεις των δύο χωρών είναι τεταμένες μετά τη βύθιση νοτιοκορεατικού πολεμικού το Μάρτιο, με συνέπεια τον πνιγμό 46 μελών του πληρώματος. Η Βόρεια Κορέα αρνείται κάθε ανάμιξη, ενώ η Νότια Κορέα δηλώνει ότι οι έρευνες απέδειξαν τον τορπιλισμό του πλοίου από υποβρύχιο των βορειοκορεατών. Οι ένοπλες δυνάμεις των δύο χωρών βρίσκονται σε αυξημένο επίπεδο συναγερμού, ενώ στη διεθνή διπλωματία υπάρχει κινητικότητα ώστε να αποφευχθεί η εξέλιξη "θερμών" επεισοδίων. Αύριο επισκέπτεται τη Σεούλ, ο Κινέζος πρωθυπουργός Ουέν Τζιαμπάο, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί περιφερειακή συνάντηση κορυφής, με τη συμμετοχή του Ιάπωνα πρωθυπουργού Γιουκίο Χατογιάμα. Στις 7 Ιουνίου αναμένεται να συγκληθεί η λαϊκή εθνοσυνέλευση της Βόρειας Κορέας.

    Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Ιγκόρ Λιακίν Φρολόφ, τόνισε ότι η υπόθεση της βύθισης του πολεμικού πλοίου της Νότιας Κορέας δεν μπορεί να παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αν δεν υπάρχουν "αποδείξεις 100%". Η πλήρης δήλωσή του ήταν: "Πρέπει να έχουμε αποδείξεις 100% που να εμπλέκουν τη Βόρεια Κορέα στο ναυάγιο της κορβέτας. Δικοί μας εμπειρογνώμονες μελετούν τώρα τα πορίσματα της έρευνας. Θα πρέπει να εξαγάγουμε τα δικά μας συμπεράσματα για το τι συνέβη. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση και τις αποδείξεις".

    Σήμερα η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε την ακύρωση συμφωνίας που είχε στόχο την πρόληψη κάθε ένοπλης αντιπαράθεσης με τη Νότια Κορέα. Η είδηση μεταδόθηκε από το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο KCNA. Μάλιστα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Βόρειας Κορέας σε μήνυμά του προς το νοτιοκορεατικό στρατό, προειδοποίησε επίσης για άμεση επίθεση αν η Νότια Κορέα παραβιάσει τα σύνορα ανάμεσα στις δύο χώρες στην Κίτρινη Θάλασσα.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερς, Γαλλικό Είδηση: 36969

    [03] Ισραήλ: Προς κατάληψη πλοίων με ανθρωπιστική βοήθεια

    Πεμπτη, 27 05 2010 08:45

    Στη σταθερή του επιλογή, παρά τις διεθνείς διαμαρτυρίες, φαίνεται ότι θα παραμείνει το Ισραήλ, με στρατιωτικές πηγές του να δηλώνουν ότι θα εμποδίσουν την προσέγγιση σκαφών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας. Μάλιστα για το θέμα αυτό οι ναυτικές δυνάμεις του Ισραήλ, έχουν κάνει και ασκήσεις, ώστε να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

    Όπως έγινε γνωστό, αν τα πλοία που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, δεν αλλάξουν πορεία, μετά από τη ρίψη προειδοποιητικών πυρών, τότε θα καταληφθούν από ισραηλινές δυνάμεις και θα οδηγηθούν σε ισραηλινό λιμάνι, όπου οι επιβάτες και το πλήρωμα θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Ο έλεγχος των Ισραηλινών, γίνεται όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι για να εξασφαλίσουν ότι δεν μεταφέρονται "εργαλεία για τρομοκρατία ή εκρηκτικά".

    Η μεταφερόμενη ανθρωπιστική βοήθεια είναι περίπου 10.000 τόνοι ιατροφαρμακευτικού υλικού, οικοδομικών υλικών και άλλων εφοδίων, που αναμένεται να φτάσουν σε λίγες ημέρες. Τα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας έχουν κλείσει από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, από το 2007, που η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς ανέλαβε τον έλεγχο της περιοχής.

    Εκδήλωση αλληλεγγύης

    Xθες Τετάρτη στο γήπεδο της Ριζούπολης διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας υπέρ της βοήθειας στην Παλαιστίνη, μεταξύ των ομάδων Free Palestine και Hasta la Victoria siempre, που στελεχώθηκαν από παλαίμαχους αθλητές, ηθοποιούς, κλπ

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερ

    Είδηση: 36971

    [04] Συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας

    Πεμπτη, 27 05 2010 09:14

    Αιματηρή συμπλοκή περίπου 200 αλλοδαπών σημειώθηκε χθες το βράδι στη διασταύρωση Μενάνδρου και Σοφοκλέους στο κέντρο της Αθηνάς ενώ ο απολογισμός των τραυματιών ανέρχεται στους 14. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό και στη συνέχεια θα συλληφθούν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ 8 ακόμα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης. Οι προσαχθέντες είναι από το Μπαγκλαντές, την Παλαιστίνη και την Αλγερία.

    Η άγρια συμπλοκή έγινε στους δρόμους με διάφορα αντικείμενα προκαλώντας αναστάτωση σε ολόκληρη την περιοχή και σταμάτησε όταν έφθασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη θεά των οποίων οι αλλοδαποί τραπήκαν σε φυγή ενώ σε εσωτερικές και φυλετικές διαφορές αποδίδει η αστυνομία τη χθεσινή αιματηρή σύρραξη.

    Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιας έκτασης επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που προβληματίζει τις αρχές και μελετώνται τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης.

    Πηγή: ΝΕΤ105,8 Είδηση: 36974

    [05] Κίνα: Έρευνα στη Foxconn μετά τη 10η αυτοκτονία υπαλλήλου της

    Πεμπτη, 27 05 2010 10:22

    Μετά την 10η αυτοκτονία υπαλλήλου της εντός του 2010, η ταϊβανέζικη εταιρεία Foxconn στην οποία κατασκευάζονται ορισμένα από τα πιο προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, άνοιξε τις "πύλες" της σε δημοσιογράφους ενώ αποφάσισε επίσης να πάρει δραστικά μέτρα, ζητώντας κυρίως από τους υπαλλήλους της να δεσμεύονται γραπτώς ότι δεν θα αυτοκτονήσουν.

    Ένας υπάλληλος της εταιρείας, η οποία προμηθεύει μεγάλες πολυεθνικές, αυτοκτόνησε χθες, πηδώντας από κτίριο της Foxconn στην πόλη Σεντσέν. Πρόκειται για τη 10η αυτοκτονία στην Κίνα από τον Ιανουάριο στους κόλπους του πρώτου κατασκευαστή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στον κόσμο, οι 9 από τις οποίες έγιναν στην Σεντσέν, η οποία βρίσκεται στις πύλες του Χονγκ Κονγκ.

    Συνολικά 12 Κινέζοι υπάλληλοι της Hon Hai Precision Industry, που είναι γνωστή με την ονομασία Foxconn, έχουν πηδήξει στο κενό από την αρχή της χρονιάς. Δύο από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά.

    Η εγκατάσταση της Foxconn βρίσκεται στην περιοχή Σεντσέν της νότιας Κίνας και απασχολεί 400.000 εργάτες.

    Η ξενάγηση του Τύπου στις εγκαταστάσεις της ήταν μία προσπάθεια της εταιρείας να αποδείξει ότι οι συνθήκες εργασίας είναι καλές και ότι δεν είναι αυτές που ευθύνονται για τις αυτοκτονίες. Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία στους εξωτερικούς τοίχους των κτιρίων έχουν μπει δίχτυα για να συγκρατούν πιθανούς αυτόχειρες, ενώ περίπου 100 σύμβουλοι προετοιμάζονται για να παρέχουν υπηρεσίες. Από την άλλη πλευρά συνδικάτα και οργανώσεις καταγγέλλουν συνθήκες "κόλασης" στην εταιρεία. Αναφέρουν ότι επικρατεί στρατιωτική πειθαρχία και ότι οι εργάτες αναγκάζονται να δουλεύουν υπό σκληρές συνθήκες.

    Πάντως μετά το πρόσφατο κύμα αυτοκτονιών στη βιομηχανική μονάδα της στη νότια Κίνα, η Foxconn Technology ζητά από τους υπαλλήλους της να δεσμευτούν γραπτώς ότι δεν θα αυτοκτονήσουν και θα ζητήσουν ψυχιατρική βοήθεια εάν κριθεί απαραίτητο.

    Από την πλευρά της, η αμερικανική εταιρία ηλεκτρονικών υπολογιστών Dell ανακοίνωσε σήμερα πως ερευνά τις συνθήκες εργασίας στην Foxconn Technology, έναν από τους προμηθευτές της στην Κίνα, μετά τα τραγικά γεγονότα.

    Πηγή: ΝΕΤ105,8 ΑΠΕ Είδηση: 36978

    [06] Γαλλία: Σε εξέλιξη απεργία για το συνταξιοδοτικό

    Πεμπτη, 27 05 2010 11:01

    Σε απεργιακή κινητοποίηση βρίσκονται σήμερα στη Γαλλία τα συνδικάτα, με αποτέλεσμα να είναι ορατές οι επιπτώσεις στις εναέριες και τις σιδηροδρομικές μεταφορές.

    Ήδη στα αεροδρόμια του Παρισιού Charles de Gaulle και Orly αναμένεται να ακυρωθεί το 10 με 30% των πτήσεων. Η απεργιακή κινητοποίηση γίνεται ενάντια στις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις, που μεταξύ άλλων αυξάνουν το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης πάνω από το ισχύον όριο των 60 ετών.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό, Γερμανικό

    Είδηση: 36980

    [07] Ρουμανία: Λιτότητα λόγω ΔΝΤ, αλλά και απεργίες

    Πεμπτη, 27 05 2010 09:39

    Εγκρίθηκε από τη ρουμανική κυβέρνηση η αποστολή επιστολής προς το ΔΝΤ, αλλά και προς την ΕΕ, όπου αναφέρεται ότι η επιλογή της κυβέρνησης της Ρουμανίας για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων, είναι η μείωση των δαπανών και όχι η αύξηση της φορολογίας.

    Για την επόμενη περίοδο ο στόχος, που έχει συμφωνηθεί με το ΔΝΤ, είναι να μειωθεί το έλλειμμα του 2010 σε ποσοστό 6,8% επί του ΑΕΠ, με την οικονομική ανάπτυξη να είναι μηδενική. Τα μέτρα της ρουμανικής κυβέρνησης προβλέπουν μείωση των μισθών στο δημόσιο τομέα, κατά 25%, μείωση των συντάξεων του δημοσίου, αλλά και των κοινωνικών επιδομάτων κατά 15%, από την 1η Ιουνίου του 2010. Ήδη οι επιλογές αυτές έχουν ξεσηκώσει τα συνδικάτα της χώρας, που προετοιμάζονται για γενική απεργία στις αρχές Ιουνίου, ενώ αρκετοί κλάδοι έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Agerpres

    Σχετικό άρθρο: Προς γενική απεργία στη Ρουμανία

    Είδηση: 36975

    [08] Βρέθηκαν όπλα σε κλεμμένο Ι.Χ.

    Πεμπτη, 27 05 2010 09:11

    Στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας εξετάζονται ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και δύο χειροβομβίδες βρέθηκαν μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο, με κλεμμένες πινακίδες, χθες το βράδυ στα Πατήσια. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα πολίτη στην Άμεση Δράση, την οποία ενημέρωση για ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην πλατεία Θυμαρακίων.

    Όταν έφτασαν στο χώρο περιπολικά, τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν, οι δύο πεζοί και οι άλλοι δύο βγάζοντας με τη βία οδηγό διερχόμενου ΙΧ από το αυτοκίνητό του, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησαν. Αν και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου, δεν αποκλείονται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται τα όπλα για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

    Πηγές: ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 36973

    [09] Δυο νεκροί, πάνω από 200 επιζώντες, από ναυάγιο στον Αμαζόνιο

    Πεμπτη, 27 05 2010 08:43

    Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Περού όταν το πλοίο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε νωρίς χθες Τετάρτη στον Αμαζόνιο, ανακοίνωσε το πολεμικό ναυτικό της χώρας. Άλλοι 210 επιβάτες διασώθηκαν, σώοι ή με μικροτραύματα, και, έτσι, η τραγωδία αποδείχθηκε μικρότερων διαστάσεων από ό,τι φοβούνταν οι αρχές-καθώς αρχικά αγνοούνταν 100 άνθρωποι.

    Υπέρβαρο το πλοίο

    Το δυστύχημα προκλήθηκε διότι το πλοίο ήταν υπέρβαρο, εκτίμησε ο υποναύαρχος Ροδόλφο Ρεάτεγκι. Το πλοίο Camila είχε μέγιστη χωρητικότητα 146 επιβάτες, αλλά μετέφερε περισσότερους από 200 όταν ναυάγησε.

    Πέραν αυτού, πρόσθεσε ο Ρεάτεγκι, το πλοίο μετέφερε επίσης υπερβολική ποσότητα καυσίμου-που υπάρχουν υποψίες ότι επρόκειτο να διατεθεί στην μαύρη αγορά.

    Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 2 το πρωί τοπική ώρα, κι ενώ οι περισσότεροι επιβάτες κοιμούνταν. Το πλοίο έπλεε σε σημείο του Αμαζονίου που διαπερνά το χωριό Σάντα Ρόσα, στη ζούγκλα, στην παραμεθόριο με την Κολομβία.

    Οι αρχές χρειάστηκαν μεγάλο χρονικό διάστημα για να φθάσουν στην απομακρυσμένη αυτή περιοχή, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο με πλεούμενα, μέσω του Αμαζονίου ή των παραποτάμων του· οι πρώτες προσπάθειες διάσωσης έγιναν από κατοίκους.

    Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ, Reuters Είδηση: 36970


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 27 May 2010 - 8:55:43 UTC