Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 21 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-03-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κοινό μέτωπο κατά της κερδοσκοπίας
  • [02] Εκτός κινδύνου Παναγόπουλος-Γλέζος
  • [03] Ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας λόγω Αρμενίας
  • [04] Κλειστοί οι ΧΥΤΑ Σάββατο και Κυριακή
  • [05] Αντιπαράθεση στη Βουλή-Ψηφίστηκαν τα μέτρα

    [01] Κοινό μέτωπο κατά της κερδοσκοπίας

    Σαββατο, 06 03 2010 09:59

    Ευρετήριο Άρθρου

    Κοινό μέτωπο κατά της κερδοσκοπίας

    Κοινή Ανακοίνωση Παπανδρέου-Μέρκελ

    Συνάντηση με Γιούνκερ

    Όλες οι Σελίδες

    Τη δέσμευσή τους να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας των αγορών, που στην τρέχουσα συγκυρία πλήττει τον δανεισμό της Ελλάδας, τόνισαν Αγκελα Μέρκελ και Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο. Η Γερμανίδα καγκελάριος εξέφρασε την πολιτική της στήριξη στα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, διευκρίνισε ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε οικονομική βοήθεια και επισήμανε ότι εφόσον προκύψει ανάγκη οι Ευρωπαίοι θα διασφαλίσουν όλοι μαζί τη σταθερότητα του ευρώ.Ακόμα σημείωσε πως οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις πρεπει να εφαρμοστούν γρήγορα για να αλλάξει η δομή του κράτους, ενώ οι δύο ηγέτες αποφάσισαν την εμβάθυνση της ελληνο-γερμανικής συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος, του τουρισμού, των υποδομών, της πολιτικής προστασίας και της μετανάστευσης. Την ικανοποίησή του για την πολιτική στήριξη της Γερμανίας και τις διμερείς συμφωνίες, εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου που την Κυριακή μεταβαίνει στο Παρίσι για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

    Πολύ θετική χαρακτήρισε την στήριξη των μέτρων που πήρε η Ελλάδα για την μείωση του ελλείμματος από 'Αγκελα Μέρκελ ο πρωθυπουργός αμέσως μετά τη συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο.

    Γιώργος Παπανδρέου και Άνγκελα Μέρκελ αποφάσισαν να δράσουν από κοινού κατά της κερδοσκοπίας ενώ συμφώνησαν και στην διεύρυνση της συνεργασίας των δύο χωρών σε επτά τομείς, συνεργασία την οποία θα επιληφθεί κοινή επιτροπή.

    Ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου υπεραμύνθηκε των αποφάσεων που πήρε η κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας αναγκαία αν και σκληρά τα μέτρα που έλαβε το οικονομικό επιτελείο για να βγει η χώρα από την κρίση.

    Επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε οικονομική βοήθεια , κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η κυρία Μέρκελ, και πρόσθεσε ότι πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν προσπαθεί να μεταφέρει τις ευθύνες αλλού για να λύσει τα προβλήματά της και ζητά μόνο πολιτική και ηθική στήριξη την οποία και έλαβε από την Γερμανία.

    Ο κ. Παπανδρέου , σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσε στην κυρία Μέρκελ το θέμα της προσφυγής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως μία δυνατότητα της Ελλάδας, χωρίς, πάντως, η Γερμανίδα καγκελάριος να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για το ζήτημα αυτό.

    Ωστόσο, η κυρία Μέρκελ στις δηλώσεις της αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ανάγκη σταθερότητας της Ευρωζώνης και της επίλυσης των προβλημάτων εντός αυτής, κάτι που ερμηνεύεται και ως επιθυμία της το ελληνικό πρόβλημα να μείνει εντός της ευρωζώνης.

    Σχετικά ,εξάλλου, με τη δράση κατά της κερδοσκοπίας, όπως είπε η κυρία Μέρκελ οι δύο χώρες θα φέρουν από κοινού το θέμα στην Κομισιόν, ενώ όπως είπε στον κ. Παπανδρέου , η Γερμανία προτίθεται να φέρει το θέμα στην επόμενη Σύνοδο των G-20 καθώς και σε άλλα φόρα στα οποία συμμετέχει.

    " Δεν μπορούμε να τους αφήνουμε ελεύθερους τους κερδοσκόπους να εκμεταλλεύονται τη δύσκολη στιγμή μιας χώρας, όπως συμβαίνει τώρα με την Ελλάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα Καγκελάριος και πρόσθεσε ότι το θέμα είναι πολιτικό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί παρά τις τεχνικές δυσκολίες που μπορεί να έχει.

    Αναφερόμενη στο πρόσφατο δεκαετές ομολογιακό δάνειο της Ελλάδας που υπερκαλύφθηκε αν και με υψηλό επιτόκιο η κυρία Μέρκελ τόνισε ότι οι αγορές έδειξαν ότι εμπιστεύονται την Ελλάδα και προέβλεψε ότι η εμπιστοσύνη των αγορών θα επανέλθει πιο γρήγορα αν υπάρχουν διαρθρωτικές αλλαγές.

    Η Γερμανία , ανέφερε, επίσης, η κυρία Μέρκελ απαντώντας σε ερώτηση για το τι μπορεί να κάνει η χώρα της για την Ελλάδα, μπορεί να κάνει πολλά και κυρίως να επιδείξει την αλληλεγγύη της και να μην αφήσει να μιλάνε συνεχώς τα συναισθήματα, αλλά και οι πράξεις.

    Σε ερώτηση για τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη, απάντησε ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης , είναι στην ευρωζώνη και θέλουμε να είναι στην ευρωζώνη και πρόσθεσε πως η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας είναι η κοινή προοπτική όλης της Ευρώπης.

    Προσπαθούμε, ανέφερε ,επίσης, η Γερμανίδα καγκελάριος να μην υπάρξουν σενάρια αποτυχίας των όποιων μέτρων λαμβάνονται από τις χώρες της ευρωζώνης και χαρακτήρισε χωρίς νόημα μια συζήτηση για το πως θα ήταν τα πράγματα σήμερα εάν η Ελλάδα δεν ήταν στην ευρωζώνη.

    Από τη συμμετοχή στην ευρωζώνη πρόσθεσε ωφελήθηκε η Ελλάδα, ωφελήθηκε η Γερμανία , ωφελήθηκαν όλοι τόνισε και συμπλήρωσε ότι οι οικονομικές εξελίξεις στις χώρες- μέλη πρέπει να κινούνται στο πλαίσιο κεντρομόλων και όχι φυγόκεντρων δυνάμεων.

    Ο κ. Παπανδρέου σχολιάζοντας δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, τόνισε ότι στις δύσκολες στιγμές δεν πρέπει να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα. Υπήρξαν δημοσιεύματα πρόσθεσε τα οποία πλήγωσαν τους Έλληνες, αλλά διευκρίνισε ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη γερμανική κυβέρνηση, ούτε με τον ελληνικό λαό.

    Σχετικά, εξάλλου, με δημοσίευμα για να πουλήσει η Ελλάδα νησιά προκειμένου να καλύψει το χρέος της , ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι υπάρχουν καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι τρόποι από το ξεπούλημα των νησιών. Και υπογράμμισε ότι οι Έλληνες πολέμησαν για να είναι σήμερα ελεύθερα τα νησιά.

    Κοινή Ανακοίνωση Παπανδρέου-Μέρκελ

    Η απόφαση συγκρότησης μιας μικτής ελληνογερμανικής κυβερνητικής Επιτροπής που θα προωθήσει τη συνεργασία των δύο χωρών στο πεδίο κυρίως της λεγόμενης "πράσινης ανάπτυξης" και η έκδοση μιας σχετικής Κοινής Ανακοίνωσης της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αποτέλεσαν βασικό αντικείμενο των χθεσινοβραδυνών ελληνογερμανικών συνομιλιών κορυφής στο Βερολίνο, με δεδηλωμένο τον στόχο της αποστολής ενός θετικού μηνύματος τόσο προς την κοινή γνώμη των δύο χωρών όσο και προς τις λεγόμενες "αγορές".

    Με δεδομένο ότι η έκδοση "Κοινής Ανακοίνωσης" ύστερα από μία επίσκεψη εργασίας αποτελεί εξαιρετικά ασυνήθιστη πρακτική για τη γερμανική διπλωματία, το γεγονός της προβολής της απόφασης συνεργασίας των δύο κυβερνήσεων αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτελεί - σύμφωνα με μία πρώτη αξιολόγηση Γερμανών αναλυτών - "ευανάγνωστο" μήνυμα έκφρασης εμπιστοσύνης και πολιτικής στήριξης του Βερολίνου προς την Αθήνα και κατ΄ επέκταση προς τις αγορές και παράλληλα μία κοινή προσπάθεια να βελτιωθεί το κλίμα αναφορικά με τις διμερείς σχέσεις στο εσωτερικό των δύο χωρών, ως "αντίδοτο" τρόπον τινά στις "καμπάνιες" λοιδωρίας της Ελλάδας από την πλευρά μερίδας του γερμανικού τύπου που δηλητηρίαζουν την ατμόσφαιρα.

    Η διατήρηση ενός αρνητικού κλίματος μέσω του τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θεωρείται - σύμφωνα με μέλος της ελληνικής αποστολής που συνόδευε τον Πρωθυπουργό - επικίνδυνη για τον ελληνικό τουρισμό εξ ου και χαιρετίστηκε ιδιαίτερα τόσο η επανειλημμένη αναφορά στη "βαθιά φιλία" μεταξύ των δύο χωρών και των δύο λαών από την πλευρά της γερμανίδας καγκελαρίου όσο και το ότι η αναφορά αυτή εμπεριέχεται ήδη στον τίτλο της Κοινής Ανακοίνωσης.

    Με την Κοινή Ανακοίνωση διατυπώνεται η βούληση "της ανανέωσης και της διεύρυνσης" των σχέσεων συνεργασίας, πράγμα που συγκεκριμενοποιείται στους τομείς της περιβαλλοντικής, ενεργειακής και κλιματικής πολιτικής, (όπως π.χ. τεχνογνωσία για πόσιμο νερό και αφαλάτωση, διαχείριση σκουπιδιών, και ανανεούμενες πηγές ενέργειας), αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, (όπως π.χ. τεχνικές πρόληψης πυρκαγιών στα δάση και στις χωματερές αλλά και οργάνωσης εθελοντικών μονάδων πυρόσβεσης), στον τομέα της συνεργασίας των Οικονομικών Φορέων των δύο χωρών και στο πεδίο της έρευνας, της καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης καθώς και της εμβάθυνσης των πολιτιστικών ανταλλαγών.

    Συνάντηση με Γιούνκερ

    Το πρόβλημα του ελληνικού δημόσιου χρέους είναι υπόθεση της ευρωζώνης δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος δεν υποστηρίζει εντονότερη ανάμειξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    "Η παροχή τεχνικής βοήθειας από το ΔΝΤ είναι αποδεκτή αλλά ως πρόεδρος του Eurogroup θα ήθελα να αποκλείσω το ενδεχόμενο περαιτέρω ανάμειξής του ανέφερε μετά την συνάντηση που είχε στο Λουξεμβούργο με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ενώ σχολιάζοντας τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι αγορές θα καταλάβουν ότι είναι σκληρά και αξιόπιστα και έκρινε ως μη αναγκαίο ένα σχέδιο για την οικονομική διάσωση της Ελλάδας.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου, με τη σειρά του επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν αναζητά πακέτο διάσωσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά μια δημόσια δέσμευση για ένα σχέδιο οικονομικής διάσωσης που θα καθησυχάσει τις αγορές.

    Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine επέμεινε στο αίτημα για ευρωπαϊκή υποστήριξη ώστε η Ελλάδα να μπορεί να δανειστεί υπό λογικές συνθήκες.

    ΠΗΓΕΣ:ΝΕΤ-ΝΕΤ105,8-ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Είδηση: 34057

    [02] Εκτός κινδύνου Παναγόπουλος-Γλέζος

    Σαββατο, 06 03 2010 10:12

    Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και ο Μανώλης Γλέζος, οι οποίοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια των χθεσινών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κατά των κυβερνητικών οικονομικών μέτρων. Ομάδα διαδηλωτών ξυλοκόπησε άγρια τον Γιάννη Παναγόπουλο, με την εργατική συνομοσπονδία να καταγγέλλει ότι η επίθεση έγινε από άτομα που ανήκουν σε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Μανώλης Γλέζος λιποθύμησε όταν δέχθηκε χημικά από άνδρες των ΜΑΤ. Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο, ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ συγγνώμη από τον αγωνιστή της εθνικής αντίστασης ζήτησε η Ομοσπονδία Αστυνομικών. Σε άλλα επεισόδια, η αστυνομία προσήγαγε 12 άτομα, από τα οποία 5 συνελήφθησαν, ενώ τραυματίστηκαν και 7 αστυνομικοί. Νέα απεργιακή κινητοποίηση, εν τω μεταξύ, εξήγγειλαν για την προσεχή Πέμπτη η ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ.

    ΠΗΓΕΣ:ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8-ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Είδηση: 34058

    [03] Ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας λόγω Αρμενίας

    Σαββατο, 06 03 2010 11:23

    Ένταση εξακολουθεί να υπάρχει στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, μετά την υιοθέτηση του μη δεσμευτικού ψηφίσματος από την επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της βουλής των αντιπροσώπων, με το οποίο η σφαγή των Αρμενίων χαρακτηρίζεται γενοκτονία. Αν και η κυβέρνηση Ομπάμα είναι αντίθετη με το ψήφισμα, Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε την απόφαση προσβολή της ιστορίας. Αμέσως μετά την υιοθέτηση του ψηφίσματος η Άγκυρα, ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στην Ουάσιγκτον.

    "Ο Θεός καταδικάζει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό. Δεν διαπράξαμε γενοκτονία. Υπερασπιστήκαμε τη γη μας."

    Η αντίδραση των Τούρκων φτάνει στ' αυτιά της αμερικανικής ηγεσίας που προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα μετά το μη δεσμευτικό ψήφισμα της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της βουλής των αντιπροσώπων σύμφωνα με το οποίο η σφαγή των Αρμενίων χαρακτηρίζεται ως γενοκτονία.

    "Η κυβέρνηση Ομπάμα αντιτίθεται σθεναρά στο ψήφισμα που πέρασε με μία μόνο ψήφο στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων και θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιβεβαιώσω ότι δε θα φτάσει στην ολομέλεια" δήλωσε η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον αναφερόμενη στο κείμενο που επεξεργάζεται το Κογκρέσο από τη Γουατεμάλα, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη χθες Παρασκευή.

    Η κ. Κλίντον δήλωσε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα επιδιώξει την αποτροπή της διεξαγωγής ψηφοφορίας επί του κειμένου στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

    Η τουρκική πλευρά όμως δηλώνει ότι δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε εξέλιξη μετά την υιοθέτηση του εν λόγω ψηφίσματος, το οποίο ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ χαρακτήρισε προσβολή της ιστορίας. Παράλληλα ανεκλήθη ο Τούρκος πρεσβευτής στην Ουάσινγκτον Ναμίκ Ταν για διαβουλεύσεις.

    Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει αντιταχθεί στην υπερψήφιση του κειμένου, με το επιχείρημα ότι μπορεί να τορπιλίσει τις προσπάθειες "συμφιλίωσης" Τουρκίας-Αρμενίας, τις οποίες στηρίζει η Ουάσινγκτον. Μάλιστα ο πρόεδρος Ομπάμα τηλεφώνησε στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη για να τον καθησυχάσει.

    Οι Αρμένιοι θεωρούν ότι η συστηματική οργανωμένη σφαγή 1,5 εκατ. ανθρώπων από τους Οθωμανούς στην διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου οφείλει να χαρακτηριστεί γενοκτονία. Η Άγκυρα διαψεύδει ότι επρόκειτο για γενοκτονία, υποστηρίζοντας πως ο αριθμός των Αρμενίων που χάθηκαν στη σφαγή ήταν πολύ μικρότερος και ότι δεν ήταν οργανωμένη αλλά αποτέλεσμα ταραχών που έπληξαν και άλλες εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες την εποχή εκείνη.

    Με τη διατάραξη των αμερικανοτουρκικών σχέσεων, διακυβεύεται η απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, αλλά και η ψήφος της Τουρκίας στον ΟΗΕ σχετικά με τις κυρώσεις που αφορούν στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

    Το 2007, αντίστοιχο ψήφισμα είχε μπει στο συρτάρι μετά από πιέσεις της κυβέρνησης Μπους που ανησυχούσε για τις επιπτώσεις στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Το ζήτημα έχει προκαλέσει ένταση και στις σχέσεις της Τουρκίας με Ευρωπαϊκές χώρες--ειδικά τη Γαλλία.

    Είδηση: 34060

    [04] Κλειστοί οι ΧΥΤΑ Σάββατο και Κυριακή

    Σαββατο, 06 03 2010 10:56

    To κλείσιμο όλων των χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων σήμερα και αύριο αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11μιση το πρωί, ενώ προγραμματίζουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών. Η ΠΟΕ- ΟΤΑ αντιδρά στα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και ζητά ενιαίο μισθολόγιο και μόνιμη εργασία.

    ΠΗΓΕΣ:ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 34059

    [05] Αντιπαράθεση στη Βουλή-Ψηφίστηκαν τα μέτρα

    Σαββατο, 06 03 2010 11:37

    Εν μέσω έντονων αντιπαραθέσεων εγκρίθηκε την Παρασκευή στη Βουλή, από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, το νομοσχέδιο για τα νέα δημοσιονομικά μέτρα. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ το καταψήφισαν, ενώ το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συζήτηση. Αν τα μέτρα εφαρμοστούν, δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα, σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος χαρακτήρισε εκτός πραγματικότητας τη στάση των κομμάτων της Αριστεράς. Νέα μέτρα, μετά από ένα εξάμηνο, προέβλεψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για έγκλημα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Δεν κάνουμε χάρη στην κυβέρνηση, αλλά στην Ελλάδα, τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

    ΠΗΓΕΣ:ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 34061


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 6 March 2010 - 11:03:58 UTC