Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-08-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στον Εισαγγελέα για την επίθεση στο Α.Τ Αστακού
  • [02] Εκτός ελέγχου η φωτιά στo νησί Λα Πάλμα
  • [03] Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν ενέκρινε την προεδρεία Αχμαντινετζάντ
  • [04] Δέκα νεκροί από επιθέσεις σε Τσετσενία και Ινγκουσετία
  • [05] Στους δρόμους οι υποστηρικτές του Σελάγια
  • [06] Νέα αντιπαράθεση για την οικονομία
  • [07] Επίθεση αυτοκτονίας με 12 νεκρούς στο δυτικό Αφγανιστάν
  • [08] Συναντήσεις Καραμανλή
  • [09] Απέδρασε, αλλά συνελήφθη

    [01] Στον Εισαγγελέα για την επίθεση στο Α.Τ Αστακού

    Κοινωνία

    Στον εισαγγελέα Μεσολογγίου οδηγούνται με βαριές κατηγορίες ένας 31χρονος και μια ανήλικη, οι οποίοι, μετά την σύλληψη τους ομολόγησαν την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που έκαναν τη νύχτα κατά του αστυνομικού τμήματος Αστακού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ένα περιπολικό.

    Καταστράφηκε ολοσχερώς ένα περιπολικό

    H επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ.

    Δυο άτομα που φορούσαν κουκούλες, τοποθέτησαν κάτω από περιπολικό εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια, τον οποίο περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό.

    Έβαλαν φωτιά και ακολούθησε έκρηξη .

    Το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς.

    Ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος κατάφερε ωστόσο και απομάκρυνε άλλα δυο υπηρεσιακά οχήματα

    Είδηση: 25427

    [02] Εκτός ελέγχου η φωτιά στo νησί Λα Πάλμα

    Ειδήσεις

    Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες στο νησί Λα Πάλμα των Καναρίων Νήσων για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να θέσουν υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η μείωση της έντασης των ανέμων θα βοηθήσει το έργο τους.

    Τεράστιες καταστροφές

    Η πύρινη λαίλαπα άφησε στο πέρασμα της τεράστιες καταστροφές.

    Μετέτρεψε σε στάχτη το δάσος της Cumbre Vieja, κατέστρεψε σπίτια, ιδιοκτησίες και περιουσίες.

    Ο πύρινος εφιάλτης ανάγκασε 4000 ανθρώπους, κατοίκους και τουρίστες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

    Στα πύρινα μέτωπα ο Ισπανός πρωθυπουργός

    Ο Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, διέκοψε τις διακοπές του στο Λανσαρότε για να βρεθεί στο μέτωπο της πυρκαγιάς.

    Ο Ισπανός πρωθυπουργός, ευχαρίστησε τους άνδρες της πυροσβεστικής για την αυτοθυσία που δείχνουν στη μάχη με τις φλόγες και υποσχέθηκε αποζημιώσεις και βοηθήματα στους πυρόπληκτους.

    Τα μέτρα στήριξης, ανακοίνωσε, θα εξειδικευθούν στην επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 13 Αυγούστου.

    Από την πλευρά τους, οι τοπικές αρχές, ανακοίνωσαν ότι θα καλύψουν στο 100% την ενοικίαση κατοικιών για τους πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ολοσχερώς.

    Ακόμα θα δοθούν βοηθήματα μέχρι και το ποσό των 8500 ευρώ για την αντικατάσταση της οικοσκευής.

    Πηγή: El Mundo

    Είδηση: 25429

    [03] Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν ενέκρινε την προεδρεία Αχμαντινετζάντ

    Και επισήμως ενέκρινε την εκλογή Αχμαντινετζάντ στην προεδρεία ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, παρά τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης και τις καταγγελίες για αλλοίωση του αποτελέσματος. Συγκεκριμένα, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ενέκρινε επισήμως τη δεύτερη θητεία του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στην προεδρία, μετά το διαφιλονικούμενο εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο οι μεταρρυθμιστές υποστηρίζουν ότι είναι προϊόν νοθείας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

    Ο Χαμενεΐ ενέκρινε το εκλογικό αποτέλεσμα της 12ης Ιουνίου και απαίτησε τον τερματισμό των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας στη διάρκεια των οποίων έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 20 άνθρωποι.

    Οι μετριοπαθείς ηττημένοι υποψήφιοι Μιρ-Χοσεΐν Μουσαβί και Μεχντί Καρουμπί ισχυρίζονται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι παράνομη.

    Ιρανοί αξιωματούχοι διαψεύδουν τα περί νοθείας στις εκλογές, κατά τις οποίες ο σκληροπυρηνικός Αχμαντινετζάντ ανακοινώθηκε ότι εξασφάλισε το 63% από τα 40 εκατομμύρια ψηφισάντων έναντι 34% του Μουσαβί.

    Ο Αχμαντινετζάντ θα ορκιστεί στη βουλή την Τετάρτη.

    Στη συνέχεια θα έχει δύο εβδομάδες για να υποβάλει τη σύνθεση της κυβέρνησης στο κυρίως συντηρητικό κοινοβούλιο, το οποίο μπορεί να εγείρει αντιρρήσεις σε περίπτωση που επιλέξει μόνο μέλη του στενού του κύκλου.

    Είδηση: 25428

    [04] Δέκα νεκροί από επιθέσεις σε Τσετσενία και Ινγκουσετία

    Ειδήσεις

    Τον θάνατο έσπειραν το βράδυ της Κυριακής οι τσετσένοι αυτονομιστές οι οποίοι με δύο επιθέσεις τους εναντίον ρώσων αστυνομικών και υπαλλήλων ασφαλείας, που είχαν ως αποτέλεσμα δέκα άτομα να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν το βράδυ στην Τσετσενία, ρωσική δημοκρατία του Καυκάσου, όταν "η αυτοκινητοπομπή των τριών αστυνομικών οχημάτων έπεσε σε ενέδρα και δέχθηκε επίθεση από ενόπλους με αυτόματα όπλα και χειροβομβίδες", ανέφερε η αστυνομική πηγή, διευκρινίζοντας ότι πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν.

    Στη γειτονική Ινγκουσετία, όπως μετέδωσαν την Κυριακή τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, σκοτώθηκαν τρεις εργαζόμενοι του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων και δύο αστυνομικοί.

    Είδηση: 25426

    [05] Στους δρόμους οι υποστηρικτές του Σελάγια

    Ειδήσεις

    Δυο μεγάλες κινητοποιήσεις προετοιμάζουν στην Ονδούρα, οι υποστηρικτές του ανατραπέντος Πρόεδρου, Μανουέλ Σελάγια, με αίτημα την επιστροφή του στην εξουσία. Οι πορείες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη προς τις δυο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, η μία προς το Σαν Πέδρο Σούλα και η άλλη προ της Τεγκουσιγάλπα. Οι διαδηλωτές θα βαδίζουν στην άκρη των δρόμων σε μία προσπάθεια να μην παρεμποδιστεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

    Δολοφόνησαν δυο εκπαιδευτικούς

    Στο μεταξύ, εντός της ημέρας, οι υποστηρικτές του Μανουέλ Σελάγια, αναμένεται να παρευρεθούν στην κηδεία δυο δασκάλων στην πόλη Τεγκουσιγάλπα, οι οποίοι σκοτώθηκαν από πυρά των αρχών ασφαλείας.

    Ο πρώτος δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι στη διάρκεια διαδήλωσης την Πέμπτη και ο δεύτερος μαχαιρώθηκε την Κυριακή το πρωΐ, επιστρέφοντας από την ολονυκτία για τον σκοτωμένο συνάδελφό του.

    Η ομοσπονδία των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χαρακτηρίζει και τα δυο περιστατικά ως πολιτικές δολοφονίες.

    Είδηση: 25425

    [06] Νέα αντιπαράθεση για την οικονομία

    Πολιτική

    Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, πυροδοτεί η δήλωση του Γ. Παπανδρέου στην ιστοσελίδα του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου ασκεί και πάλι έντονη κριτική στην οικονομική κυβερνητική πολιτική και μιλά για την ανάγκη άμεσης διεξαγωγής εκλογών αναφέροντας: "Η ΝΔ - είναι ξεκάθαρο - οδηγεί την οικονομία, και μαζί τη χώρα σε όλο και βαθύτερη κρίση", αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε δήλωση του στην ιστοσελίδα του κόμματος για την πορεία της οικονομίας, εκτιμώντας ότι "αυτή η κατάρρευση είναι προϊόν της πελατειακής και προεκλογικής σπατάλης, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς, της έλλειψης οποιουδήποτε αναπτυξιακού και δίκαιου σχεδίου αναδιανομής".

    Ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι "το δίλημμα των εκλογών - «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Οι χειρότεροι εφιάλτες γίνονται σήμερα πραγματικότητα. Οι ίδιοι οι αριθμοί της κυβέρνησης δείχνουν ότι είναι επείγουσα η αλλαγή πορείας.

    Είναι επείγον μία νέα κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα τη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας", αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Η ανασυγκρότηση της χώρας , επισημαίνει ο κ. Παπανδρέου, πρέπει να γίνει "με ένα σχέδιο ανάταξης της οικονομίας, το οποίο παρέχει ρευστότητα στην αγορά και αυξάνει τις δημόσιες επενδύσεις, αξιοποιεί το ΕΣΠΑ, επενδύει στην παιδεία και την έρευνα, στην πράσινη ανάπτυξη, αίρει τα αντικίνητρα στην υγιή επιχειρηματικότητα. Με τη στήριξη της απασχόλησης - επιδότηση της εργασίας, προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, στήριξη των ανέργων, εισαγωγή της κοινωνικής εργασίας. Με ένα σχέδιο αναδιανομής προς όφελος των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, με αλλαγή της φορολογικής πολιτικής και στοχευμένες εισοδηματικές ενισχύσεις στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Με ένα νέο πλαίσιο εποπτείας των αγορών, ώστε να «σπάσουν» τα καρτέλ και οι εναρμονισμένες πρακτικές".

    "Δεδομένου του σημερινού δημοσιονομικού εκτροχιασμού", συνεχίζει, "θα χρειαστεί ένα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης. Η επόμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, θα διαπραγματευθεί με τους εταίρους μας της Ε.Ε. ένα νέο χρονοδιάγραμμα εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας για τη μείωση του ελλείμματος και του δημοσίου χρέους.

    Με δραστικό περιορισμό της σπατάλης και των καταναλωτικών δαπανών, θέσπιση διάφανων και ξεκάθαρων διαδικασιών για τις προμήθειες του δημοσίου, αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών, καθιέρωση προϋπολογισμών προγραμμάτων και ενός σύγχρονου ελεγκτικού συστήματος δημοσιονομικής διαχείρισης. Μία χρηστή διαχείριση, ώστε να αισθάνεται τελικά ο Έλληνας πολίτης ότι τα χρήματά του δαπανώνται σωστά και του επιστρέφονται σε υπηρεσίες αντάξιες ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού κοινωνικού κράτους.

    Το ΠΑΣΟΚ, θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία - αποτέλεσμα των καταστροφικών επιλογών της σημερινής κυβέρνησης, και επιβαρυμένη τόσο από τη διεθνή κρίση όσο και από τα χρόνια διαρθρωτικά προβλήματα της Ελλάδας. Στεκόμαστε με ευθύνη απέναντι στις προκλήσεις αυτές. Δεν υποσχόμαστε τίποτα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Αλλά δεν θα υποστείλουμε τις φιλοδοξίες μας. Γιατί δεν είναι ο καιρός απλώς για μία καλύτερη διαχείριση. Είναι ώρα για μεγάλες τομές και αλλαγές. Έχουμε τη βούληση, το σχέδιο, τα στελέχη να τις κάνουμε.", καταλήγει..

    Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου

    Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος, με τη σειρά του, κάνει αυστηρή κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον για μεγαλοστομίες και βουλιμία για εξουσία.

    Οι συνέπειες και για τη χώρα μας από τη διεθνή οικονομική κρίση "δεν αντιμετωπίζονται, ας το καταλάβουν αυτό επιτέλους ο κ. Παπανδρέου και η βουλιμική για εξουσία ηγετική του ομάδα, ούτε με γενικόλογες και συνεπώς ανούσιες μεγαλοστομίες ούτε με εξωπραγματικά ευχολόγια".

    "Είναι ηλίου φαεινότερο, συνεχίζει, ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βρει διέξοδο από τις παλινωδίες του στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ότι θέλει κι ο ίδιος να ξεχάσει τις απίθανες ανακρίβειες που είπαν για το θέμα του ιού της νέας γρίπης. Ότι προσπαθεί να μπαλώσει τα λάθη που κάνουν κάθε μέρα ο ίδιος και οι επιτελείς του σε όλους τους τομείς. Πιάνονται αδιάβαστοι σε όλα, και προσπαθούν παρόλα ταύτα να βγουν και από πάνω.

    Καλό είναι να καταλάβει επιτέλους ο κ. Παπανδρέου ότι η οικονομία χρειάζεται πάνω απ' όλα σταθερότητα και κατά συνέπεια δεν είναι το κατάλληλο πεδίο για μικροκομματικές κορώνες. Η ανευθυνότητα και η ακατάπαυστη εκλογολογία του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του είναι η χειρότερη συνταγή για την αντιμετώπιση των πραγματικών ζητημάτων που υπάρχουν στην οικονομία», καταλήγει στη δήλωση του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Γ. Παπακωνσταντίνου

    Ανάλογη, προς το πρόσωπο του κ. Αντώναρου, ήταν και η ανταπάντηση του εκπροσώπου του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε:

    Είδηση: 25424

    [07] Επίθεση αυτοκτονίας με 12 νεκρούς στο δυτικό Αφγανιστάν

    Ειδήσεις

    Τις ανησυχίες της κυβέρνησης, αλλά και των αμερικανικών δυνάμεων, για ένταση των κρουσμάτων τυφλής βίας στη χώρα, μετά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, εντείνει η νέα πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Χεράτ του Αφγανιστάν που στοίχισε τη ζωή σε δώδεκα άτομα. Η επίθεση αυτοκτονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωΐ στο κέντρο της μεγαλούπολης Χεράτ στο δυτικό Αφγανιστάν, και όπως τονίζει η τοπική αστυνομία η έκρηξη της βόμβας που ήταν τοποθετημένη στο δρόμο προκάλεσε το θάνατο 12 ατόμων, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί, και τον τραυματισμό άλλων 20.

    Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο οδόστρωμα και πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο τη στιγμή που περνούσε το αυτοκίνητο ενός τοπικού αστυνομικού διοικητή, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

    Ο διοικητής, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν και ο στόχος της επίθεσης, συγκαταλέγεται στους τραυματίες, οι 18 από τους οποίους είναι πολίτες.

    Να σημειωθεί ότι η αφγανική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι θα αντιδράσει "με αποφασιστικότητα" στην περίπτωση που σημειωθούν ταραχές από όσους αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της 20ής Αυγούστου, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα επαναληφθούν στο Αφγανιστάν τα βίαια επεισόδια που έγιναν πρόσφατα στο Ιράν.

    "Το υπουργείο Εσωτερικών θα αντιδράσει με αποφασιστικότητα απέναντι σε όλους όσοι προσπαθήσουν να επιβάλλουν τη βούλησή τους στο λαό του Αφγανιστάν μέσω των όπλων" αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

    Την περασμένη εβδομάδα μια ξένη εφημερίδα δημοσίευσε δηλώσεις ενός Αφγανού ειδικού που υποστήριζε ότι εάν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Αμπντουλάχ Αμπντουλάχ και κυριότερος αντίπαλος του απερχόμενου προέδρου Χαμίντ Καρζάι στις εκλογές, δεν αποδεχτεί το αποτέλεσμα, μπορεί να σημειωθούν βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. "Δεν θα υπάρξουν ειρηνικές διαδηλώσεις στην Καμπούλ. Οι άνθρωποι θα έρθουν μαζί με τα καλάσνικοφ του. Κάθε σπίτι στην Καμπούλ έχει και ένα όπλο" είπε ο Χαρούν Μιρ.

    Το υπουργείο Εσωτερικών προειδοποίησε ότι δηλώσεις που μπορεί να υποκινούν "καταστροφές, λεηλασίες και απειλή κατά της ασφάλειας των πολιτών" θα ερευνηθούν από τη δικαιοσύνη.

    Είδηση: 25423

    [08] Συναντήσεις Καραμανλή

    Πολιτική

    Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός. Στο επίκεντρο των συναντήσεων θα βρεθούν, η διεύρυνση του ελλείμματος του προϋπολογισμού, η περαιτέρω επιβράδυνση της ανάπτυξης το δεύτερο τρίμηνο του 2009, καθώς και η τουριστική κίνηση.

    Επίθεση στην κυβέρνηση από το Γ. Παπανδρέου

    "Η ΝΔ οδηγεί την οικονομία και μαζί τη χώρα σε όλο και βαθύτερη κρίση. Αυτή η κατάρρευση είναι προϊόν της πελατειακής και προεκλογικής σπατάλης, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς, επισημαίνει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Καλό είναι να καταλάβει επιτέλους ο κ. Παπανδρέου ότι η οικονομία χρειάζεται πάνω απ' όλα σταθερότητα και κατά συνέπεια δεν είναι το κατάλληλο πεδίο για μικροκομματικές κορώνες, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 25421

    [09] Απέδρασε, αλλά συνελήφθη

    Κοινωνία

    Για λιγότερο από μία ώρα κατάφερε να περιπλανηθεί ελεύθερος ένας αλλοδαπός κρατούμενος για ληστείες, ο οποίος ξέφυγε από την προσοχή των αστυνομικών συνοδών του και απέδρασε από το νοσοκομείο "Ερυθρός" όπου είχε μεταφερθεί προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για πρόβλημα υγείας που είχε δηλώσει ότι αντιμετώπιζε.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:22 το πρωί, όταν ο κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού για υποθέσεις ληστειών, κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και τράπηκε σε φυγή, Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα, στις 6:50, άνδρες της Άμεσης Δράσης που ερευνούσαν την ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

    Είδηση: 25422


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 3 August 2009 - 9:01:15 UTC