Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-06-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αυγά κατά του ακροδεξιού Νικ Γκρίφιν
  • [02] Αλλαγές στις ευρωπαϊκές εκλογές το 2014
  • [03] Τραυματισμός αστυνομικού και συλλήψεις στον Άγιο Παντελεήμονα
  • [04] 11 νεκροί από έκρηξη σε ξενοδοχείο στο Πακιστάν
  • [05] Εντός του 2010 η επανέναρξη της ανάπτυξης
  • [06] Κλοπή μπλοκ του Πικάσο μεγάλης αξίας
  • [07] Νέος δικτυακός τόπος πληροφοριών στις ΗΠΑ

    [01] Αυγά κατά του ακροδεξιού Νικ Γκρίφιν

    Με αβγά και συνθήματα εναντίον του και εναντίον του κόμματός του υποδέχθηκαν οι διαδηλωτές τον ηγέτη του κόμματος της άκρας δεξιάς στη Βρετανία, που θεωρείται ως ένα από τα πλέον ενισχυμένα στις Ευρωεκλογές. Ο ηγέτης του κόμματος της άκρας δεξιάς στη Βρετανία Νικ Γκρίφιν, δέχτηκε την επίθεση των διαδηλωτών οι οποίοι πέταξαν εναντίον του αυγά, όταν αρνήθηκε να αναβάλει μια συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματίσει να δώσει ενώπιον του κοινοβουλίου του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο.

    Ο Νικ Γκρίφιν που εξελέγη ευρωβουλευτής, όταν εγκαταστάθηκε σε βήμα ενώπιον του κοινοβουλίου περικυκλώθηκε από πολλές δεκάδες διαδηλωτές που εκτός από τα αυγά φώναζαν και συνθήματα εναντίον του και εναντίον του κόμματός του, όπως "είστε ναζιστές" έξω το ΒΝΡ" και άλλα

    Μέσα σε αυτή την κατάσταση, ήταν αδύνατον να δώσει τη συνέντευξη και αποφασίστηκε από τους φρουρούς του να φυγαδευτεί αμέσως από το χώρο γιατί κινδύνευε από τους εξαγριωμένους διαδηλωτές.

    Λίγο αργότερα κατάγγειλε στο BBC ότι "μια οργανωμένη ομάδα" του επιτέθηκε και τον "καταβρώμισε με αυγά" . Επισήμανε δε ότι" η οργανωμένη αυτή ομάδα" υποστηρίχτηκε από τα τρία κύρια πολιτικά κόμματα της χώρας.

    Σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή στο Sky News εκπρόσωπος της Ένωσης κατά του φασισμού ανέφερε ότι "όπου κι αν βρίσκεται ο Νικ Γκρίφιν και το ΒΝΡ του θα επεμβαίνουμε για να λέμε ότι οι πολιτικές του φασισμού και του ναζισμού δεν έχουν καμία θέση στον 21ο αιώνα".

    Μία από τις θέσεις του ακροδεξιού αυτού κόμματος είναι: κατηγορηματικό όχι στους μετανάστες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κόμμα αυτό απαγορεύει ρητά σε οποιονδήποτε έγχρωμο να εντάσσεται στις γραμμές του.

    Είδηση: 23384

    [02] Αλλαγές στις ευρωπαϊκές εκλογές το 2014

    Στην αναθεώρηση του συστήματος διεξαγωγής των Ευρωεκλογών, προκειμένου να μην υπάρχουν διαρροές αποτελεσμάτων, όπως έγινε και αυτή τη φορά από την Ολλανδία, αλλά και να περιοριστεί η αποχή, που σημείωσε πρωτοφανή ποσοστά, προσανατολίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θα ανακοινώσει την πρότασή της η ψηφοφορία να διεξάγεται την ίδια ημέρα σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Συγκεκριμένα, η αποχή ρεκόρ που σημειώθηκε στις ευρωπαϊκές εκλογές σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να προτρέψει την ΕΕ να αναθεωρήσει το σύστημα για τις επόμενες εκλογές του 2014, αναφέρεται σε ανακοίνωση της που θα δοθεί στη δημοσιότητα την Τετάρτη.

    Ο πρόεδρος της Επιτροπής, πορτογάλος συντηρητικός Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, υποψήφιος και για μια δεύτερη θητεία, θα εξηγήσει αυτή τη θέση σε συνέντευξη Τύπου με τον Ζαν Μπαρό, επίτροπο αρμόδιο για τη Δικαιοσύνη, την Ασφάλεια και τις Ελευθερίες.

    Οι Βρυξέλλες θεωρούν ότι ίσως θα πρέπει "να ψηφίζουν όλοι την ίδια ημέρα, σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της ΕΕ".

    Οι Ευρωπαίοι στις τωρινές εκλογές μπορούσαν να ψηφίσουν σε διάστημα τεσσάρων ημερών από 4 έως 7 Ιουνίου, ενώ οι Ολλανδοί που ψήφισαν πρώτοι μαζί με τους Βρετανούς, δημοσιοποίησαν ορισμένα τοπικά αποτελέσματα πριν καν οδηγηθούν στις κάλπες οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Αυτή η δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων καταδικάστηκε από την Ευρωπαϊκή επιτροπή γιατί πιθανώς να προδιάθεσε θετικά ή αρνητικά την ψήφο των πολιτών άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

    Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζεται η απογοήτευση για "την απουσία πραγματικής ευρωπαϊκής προεκλογικής εκστρατείας" και για το γεγονός ότι πολύ λίγοι πολίτες κάτοικοι άλλης χώρας από τη δική τους ήταν εγγεγραμμένοι στους καταλόγους για να μετάσχουν στην ψηφοφορία.

    Είδηση: 23374

    [03] Τραυματισμός αστυνομικού και συλλήψεις στον Άγιο Παντελεήμονα

    Κοινωνία

    Εκτεταμένα επεισόδια με δράστες νεαρούς που ανήκουν στο χώρο των αντεξουσιαστών και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, και τη σύλληψη πέντε υπόπτων, σημειώθηκαν το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα περίπου εκατό άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου από τη Δυτική Αττική πήγαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με σκοπό να ανοίξουν την παιδική χαρά που έχουν κλειδώσει κάτοικοι της περιοχής με λουκέτα για να μην μπαίνουν μετανάστες.

    Εκεί όμως σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνεπλάκησαν με κατοίκους της περιοχής και γι' αυτό στο σημείο πήγαν διμοιρίες των ΜΑΤ που απέτρεψαν επέκταση των επεισοδίων.

    Οι νεαροί αντιεξουσιαστές στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την οδό Πατησίων μέσω της οδού Δεριγνύ αλλά εκεί συναντήθηκαν με ομάδα Δέλτα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, εκτοξεύοντας εναντίον τους διάφορα αντικείμενα.

    Είδηση: 23383

    [04] 11 νεκροί από έκρηξη σε ξενοδοχείο στο Πακιστάν

    Ειδήσεις

    Τουλάχιστον 11 νεκροί και 34 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πεσαβάρ. Αν και οι διωκτικές Αρχές που έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή εξακολουθούν να ερευνούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης, που παραμένουν άγνωστα, εκτιμούν ότι ίσως να πρόκειται για βομβιστική επίθεση, αφού η Πεσαβάρ που αποτελεί την κύρια πόλη στο βορειοδυτικό τμήμα του Πακιστάν, βρίσκεται κοντά στις ζώνες όπου δρουν οι Ταλιμπάν.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι και το ξενοδοχείο Pearl Continental υπέστη σοβαρότατες ζημιές.

    Τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν συνεχώς εικόνες ανθρώπων πανικόβλητων και γεμάτων με αίματα να βγαίνουν βοηθούμενοι από το ξενοδοχείο έξω από το οποίο υπάρχουν πολλά ασθενοφόρα.

    Σύμφωνα με την αστυνομία ο αριθμός των 25 τραυματιών είναι προσωρινός και εκφράζονται φόβοι ότι θα αυξηθεί κατά πολύ.

    Είδηση: 23380

    [05] Εντός του 2010 η επανέναρξη της ανάπτυξης

    Οικονομία -

    Ειδήσεις

    Αμείλικτοι παραμένουν οι αριθμοί της ύφεσης στις χώρες -μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρήσεις ανακοινώνουν απολύσεις και η πραγματική οικονομία δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση. Ωστόσο, η Κομισιόν εκτιμά ότι από τα μέσα του 2010 μπορεί να αρχίσει η ανάκαμψη και έδωσε σύνθημα στα ευρωπαϊκά κράτη να πάρουν μια ανάσα στη μάχη για τον περιορισμό των δυσθεώρητων ελλειμμάτων.Την αποπληρωμή κρατικών ενισχύσεων ζητά το αμερικανικό υπ. Οικονομικών από 10 τράπεζες. Στην Γερμανία, αν και ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής σημείωσε πτώση μεγαλύτερη της αναμενόμενης, η κυβέρνηση εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία της μεγαλύτερης οικονομίας στην Ευρώπη. Οι εύρωστοι τραπεζικοί ισολογισμοί ένθεν-κακείθεν του Ατλαντικού, εν μέσω κρίσης, ενδιαφέρουν τους "8", δήλωσε από την Οτάβα (Καναδάς) ο υπ. Οικονομικών, Τζιμ Φλάχερτι, ο οποίος παρέπεμψε στον γενικό διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός Καν.

    ΗΠΑ

    Δέκα τράπεζες από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών, εξουσιοδοτούνται από το φθινόπωρο και μετά να εξοφλήσουν έως 68 δισ.δολάρια στο αμερικανικό δημόσιο που υπό μορφήν βοήθειας -εν μέσω κρίσης -τις είχε ενισχύσει μ' αυτό το συνολικό ποσό, ώστε η κατάσταση να "σταθεροποιηθεί".

    "Δέκα από τα μεγαλύτερα πιστωτικά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών" τα οποία συμμετείχαν στο σταθεροποιητικό πρόγραμμα "ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που τους είχαν τεθεί από τους εποπτικούς μηχανισμούς της αγοράς, όλα προχωρούν εν τάξει και είμαστε ενόψει εξοφλήσεων", αναφέρθηκε στην ανακοίνωση. Οι επωνυμίες αυτών των πιστωτικών ιδρυμάτων δεν αναφέρονται, προς το παρόν. Ενίσχυση του κρατικού ταμείου. Κατά συνέπειαν, μέχρι να λήξει το τρέχον ημερολογιακό έτος, στο κρατικό ταμείο θα έχουν εισρεύσει 68 δισ.δολάρια, μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τα "θεμελιώδη" της αμερικανικής οικονομίας, όπως υπογραμμίζεται από τους πολιτικούς παρατηρητές.

    Πάντως, σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει πλέον και ψηφίστηκε εν μέσω της κρίσης, αυτά τα κεφάλαια είναι δυνατόν να δανειστούν εκ νέου σε τραπεζικά ιδρύματα, που το έχουν ανάγκη, προκειμένου να μην υπάρχει ανωμαλία κι επομένως "στενότητα" πιστώσεων στο αμερικανικό τραπεζικό σύστημα.

    Αντίδραση Ομπάμα

    Η εξόφληση από 10 μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες της οικονομικής βοήθειας του δημοσίου προς αυτές, εν μέσω κρίσης, "είναι θετικό σήμα", πλην όμως "δεν θα επιλύσει ταυτοχρόνως όλα τα προβλήματα" επισήμανε με δηλκώσεις του στον Λευκό Οίκο την Τρίτη ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

    "Θέλω να επισημάνω ότι αυτή η κρίση, που κληρονομήθηκε από την δική μου κυβέρνηση πλήττει καίρια, ακόμα, αμερικανικές οικογένειες και επιχειρήσεις μας", επισήμανε ταυτοχρόνως ο 47χρονος Αμερικανός πρόεδρος. "Πάντως πρόκειται για ένα θετικό σήμα. Σημειώνω, επίσης, ότι σε ορισμένους τομείς της οικονομίας μας οι επενδύσεις επαναλαμβάνονται, πλέον", πρόσθεσε.

    -Οι 10 μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες θα επιστρέψουν στο ορατό μέλλον τα 68 δισ.δολάρια που έλαβαν, από κοινού, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο κορύφωμα της πιστωτικής κρίσης δεδομένων των παρενεργειών του στον "ευάλωτο" διατραπεζικό τομέα...

    Οι εύρωστοι τραπεζικοί ισολογισμοί ένθεν-κακείθεν του Ατλαντικού, εν μέσω κρίσης

    Τα Οκτώ πλουσιότερα κράτη στον πλανήτη (ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Καναδάς) ενθαρρύνουν τα "τεστ αντοχής" που κάνουν αμερικανικές μεγάλες τράπεζες αλλά ταυτοχρόνως και οι ευρωπαϊκές τράπεζες, τόνισε την Τρίτη στην Οτάβα (Καναδάς) ο υπουργός των Οικονομικών, κ. Τζιμ Φλάχερτι.

    Τις ημέρες αυτές η εφημερίδα "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ" επαναλαμβάνει ότι "είναι λυπηρό ότι "τα τεστ αντοχής" δεν πραγματοποιούνται με τρόπο ομοίως αυστηρό και από τις ευρωπαϊκές τράπεζες, όπως συμβαίνει με τις αμερικανικές" μετά από τη μεγάλη χρηματο-πιστωτική κρίση...Κατά την έγκυρη εφημερίδα με τη διεθνή εμβέλεια, η Ουάσινγκτον θα εγείρει το θέμα αυτό στην προσεχή σύνοδο των Οκτώ, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Ιταλία. λά ακόμα θέματα ομαλής λειτουργίας των οικονομικών αγορών", υπογράμμισε ταυτοχρόνως ο κ. Φλάχερτι.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός Καν από τον Καναδά επίσης, προ ημερών, κάλεσε τους ισχυρούς τραπεζίτες "να εξυγιάνουν, το ταχύτερο, τους ισολογισμούς" των ιδρυμάτων τους.

    Ανακοινώθηκε ο πρόεδρος της νέας "General Motors".

    Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε την Τρίτη επίσημα στο Ντιτρόιτ ότι ο κ. Εντουαρντ (Εντ) Ε. Ουίτακερ, ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου της τηλεφωνίας "A&TT", από το 1990 έως το 2007, θα ηγηθεί στην ηλικία 67 ετών της νέας "General Motors", ευθύς ως η GM πάψει να προστατεύεται από τις διατάξεις του 11ου κεφαλαίου του πτωχευτικού κώδικα. Ο ανωτέρω έχει θητεύσει στα υψηλά κλιμάκια της "Exxon Mobil".

    Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη του Ιουνίου κατά την κείμενη αμερικανική νομοθεσία χωρίς να διακοπεί η λειτουργία της, η GM (μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία των Ηνωμένων Πολιτειών) κατέφυγε στην προστασία αυτών των διατάξεων, αντιμέτωπη με ένα "ασφυκτικό" χρέος 27 δισ.δολαρίων...και αφού ενισχύθηκε με περίπου 50 δισ.δολάρια από το αμερικανικό δημόσιο στη σκιά της μεγάλης χρηματο-πιστωτικής κρίσης.

    -"Περιβάλλεται με κύρος με την τοποθέτηση του Εντουαρντ Ουίτακερ το ξεκίνημα της νέας GM", σχολιάστηκε στην έδρα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το Ντιτρόιτ, αμέσως μόλις επιβεβαιώθηκε η πληροφορία.

    Επικείμενη συγχώνευση της βρετανικής Heritage Oil με την τουρκική Genel

    Προκαταρκτική συμφωνία για συγχώνευση με την Genel Energy International, θυγατρική του τουρκικού ομίλου Cukurova Group, με στόχο τη δημιουργία ομίλου αξίας περίπου 5,5 δισ. δολαρίων του οποίου οι δραστηριότητες θα εστιάζονται στο ιρακινό Κουρδιστάν, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική πετρελαϊκή εταιρία Heritage Oil. Η βρετανική εταιρία συμμετέχει στην εξερεύνηση μπλοκ σε πετρελαϊκά κοιτάσματα στο ιρακινό Κουρδιστάν ενώ, τον προηγούμενο μήνα, είχε ενημερώσει ότι η επιτυχής γεώτρησή της στο Μιράν έδωσε ενδείξεις ότι τα εκεί αποθέματα ενδέχεται να ανέρχονται σε 4,2 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

    Η Heritage διευκρίνισε ότι η Genel Energy International έχει συμμετοχή στο Μιράν, στα πεδία άντλησης Τακ Τακ και Τάουκε καθώς και την άδεια ανάπτυξης του διυλιστηρίου Taq Taq Petroleum, η εκτιμούμενη παραγωγή από το οποίο τοποθετείται στα 60.000 βαρέλια την ημέρα, το 2012.

    Η Βαγδάτη έχει, ωστόσο, χαρακτηρίσει παράνομες τις άδειες. Στην ανακοίνωση της βρετανικής εταιρίας, αποσαφηνίζεται ότι η συγχώνευση θα λάβει τη μορφή εξαγοράς της Genel από τη Heritage, με την τελευταία να προσφέρει μετοχές και τους μετόχους της τουρκικής εταιρίας να καταλήγουν με έλεγχο ποσοστού περίπου 50% στην HeritaGe Oil Plc, την εταιρία που θα προκύψει από τη συγχώνευση. Σύμφωνα με την προκαταρκτική συμφωνία, ο ιδρυτής της Heritage Oil και τέως μισθοφόρος Τόνι Μπάκιγχαμ θα αναλάβει τα καθήκοντα του εκτελούντος χρέη προέδρου στη νέα εταιρία, ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Genel τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου της HeritaGe Oil Plc ενώ τα καθήκοντα του εκτελεστικού διευθυντή θα αναλάβει ο Μεχμέτ Εμιν Καραμεχμέτ, ένας από τους πλουσιότερους στη γείτονα, ο οποίος ελέγχει τον όμιλο Cukurova.

    Ο όμιλος Cukurova είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους συμφερόντων στην Τουρκία, με δραστηριότητες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις κατασκευές, τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και στον οποίο ανήκει η μεγαλύτερη τουρκική εταιρία κινητής τηλεφωνίας Turkcell.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΕΤ-REUTERS

    Είδηση: 23377

    [06] Κλοπή μπλοκ του Πικάσο μεγάλης αξίας

    Ειδήσεις

    Ένα μπλοκ με σχέδια του Πάμπλο Πικάσο, που η αξία τους υπολογίζεται σε οκτώ εκατομμύρια ευρώ, εκλάπη από το μουσείο Πικάσο στο Παρίσι. Η κλοπή διαπιστώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι, ημέρα της εβδομαδιαίας αργίας του μουσείου και σύμφωνα πάντως με τους αστυνομικούς που κάνουν τις ανακρίσεις δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες και η ακριβής η ημερομηνία της κλοπής.

    Το μουσείο Πικάσο, που στεγάζεται στο μέγαρο Σαλέ (Hotel Sale) που οικοδομήθηκε τον 18ο αιώνα στη συνοικία Μαραί, θα πρέπει να κλείσει το καλοκαίρι του 2009 για δυο η τρία χρόνια, για σημαντικές εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής, που το κόστος τους υπολογίζεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ.

    Είδηση: 23375

    [07] Νέος δικτυακός τόπος πληροφοριών στις ΗΠΑ

    Μέσα σε ένα επικοινωνιακό περιβάλλον που βρίσκεται σε πλήρη μεταβολή και διαμόρφωση, ένας νέος δικτυακός τόπος πληροφοριών που ξεκίνησε να λειτουργεί στις ΗΠΑ φιλοδοξεί να εγκαθιδρύσει μία νέα σχέση ανάμεσα στους δημοσιογράφους, τους διαφημιστές και τους αναγνώστες, προτείνοντάς τους μία διέξοδο "για να θραύσουν τα στεγανά που τους χωρίζουν". Η ιστοσελίδα του trueslant.com, που ξεκίνησε επισήμως την Δευτέρα σε πειραματική μορφή αντιμετωπίζοντας τους δημοσιογράφους οιονεί επιχειρηματίες του δικού τους μέσου, δημιουργεί ένα πεδίο που "επιτρέπει στους συνεργάτες να δημιουργήσουν τον δικό τους ηλεκτρονικό χώρο στα πλαίσια ενός δικτύου", τονίζει ο ιδρυτής και διευθυντής της Λιούις Ντουόρκιν.

    Ο δικτυακός τόπος απευθύνεται σε "παραδοσιακούς δημοσιογράφους, συγγραφείς, μπλόγκερς, πανεπιστημιακούς, ή ακόμη και σε ειδικούς του τομέα αυτού", τόνισε ο Ντουόρκιν, ο οποίος μετρά 35ετή εμπειρία στα μέσα ενημέρωσης, ιδίως στο Νιουζγουΐκ, στους Τάιμς της Νέας Υόρκης και στη Ουόλ Στριτ Τζέρναλ.

    Παράλληλα, το trueslant.com έχει προσαρμόσει την ιστοσελίδα του κατά τρόπο ώστε να διευκολύνει "τους διαφημιστές, που αναζητούν ένα αποτελεσματικότερο μέσο για να έλθουν σε επαφή με ένα νέο κοινό", παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να διαθέτουν μία ιστοσελίδα όπως αυτή των δημοσιογράφων, που θα αναγνωρίζεται σαφώς ως διαφημιστικός χώρος.

    Σύμφωνα με τον Ντουόρκιν, ο δικτυακός τόπος, που ανήκει και χρηματοδοτείται από τα Forbes Media και Velocity Interactive Group, στόχο έχει να βοηθήσει ανεξάρτητους αρθρογράφους και συγγραφείς να "δημιουργήσουν, αναρτήσουν και να παγιώσουν τον δικό τους ηλεκτρονικό χώρο".

    Είδηση: 23381


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 9 June 2009 - 20:55:24 UTC