Read the Joint Statement of the Heads of State & Government of Southeastern European Nations (Crete, 4 November 1997) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-01-15

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Είμαστε ξεκάθαροι
  • [02] Αεροπλάνο με 100 άτομα κατέπεσε στην Ν. Υόρκη
  • [03] Θετική δήλωση Ζαν Κλοντ Τρισέ για την ευρωζώνη
  • [04] Ορκωμοσία Ομπάμα και θέαμα Χόλυγουντ
  • [05] Παρατείνεται η ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών
  • [06] ΕΕ :Ο Τσέχος υπουργό Ενεργείας στη σύνοδο κορυφής Ρωσίας-Ουκρανίας
  • [07] Υποχώρησε κάτω από τα 34 $ το αργό
  • [08] Ντόρα Μπακογιάννη: Φυσικό αέριο και σχέσεις Ρωσίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης

    [01] Είμαστε ξεκάθαροι

    «Το αν καταδικάζουμε ή όχι και τι, μπορούν να το βρουν στα κομματικά μας κείμενα και στις δημόσιες δηλώσεις των εκπροσώπων του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της ομιλίας του απόψε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας.

    Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ακούμε τον τελευταίο καιρό επιθετικές και δήθεν αγανακτισμένες εκκλήσεις προς τον πολιτικό μας χώρο, καταδικάζετε την βία; Καταδικάζετε τα σπασίματα; Καταδικάζετε τα Καλάσνικωφ και τον τραυματισμό του αστυνομικού;»Εμείς απαντάμε, τόνισε με έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας «ότι αυτό για την δική μας αριστερά είναι αυτονόητο και είμαστε ξεκάθαροι.» και πρόσθεσε: «Διαβεβαιώσεις νομιμοφροσύνης, δεν χρωστάμε, ούτε πρόκειται να δώσουμε σε κανέναν. Ούτε στην ακροδεξιά, ούτε στη δεξιά, ούτε πολύ περισσότερο σε υποτιθέμενες κομμουνίστριες που επέλεξαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της κυβερνητικής προπαγάνδας, σε αντίθεση με όλες τις αριστερές δυνάμεις που στήριξαν με κάθε τρόπο τη νέα γενιά».

    Αναφερόμενος ο πρόεδρος του Συνασπισμού στις τελευταίες κινητοποιήσεις υπογράμμισε ότι την πολιτική την διαμορφώνουν οι νέοι άνθρωποι στο δρόμο, ενώ κάνοντας λόγο για ξέσπασμα οργής των νέων, με αφορμή το θάνατο του 15χρονου μαθητή στα Εξάρχεια, σημείωσε ότι εκφράστηκαν τα αδιέξοδα της κοινωνίας και ιδίως των νέων ανθρώπων.

    Εν συνεχεία, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «δεν θα γίνει ούτε βήμα πίσω από το δικαίωμα της νεολαίας στην μαζική μαχητική ειρηνική διαμαρτυρία, στο να διεκδικεί ένα μέλλον, που δεν θα είναι η ανασφάλιστη και η επισφαλής εργασία και ούτε βήμα πίσω από το δικαίωμα της νεολαίας στη δωρεάν δημόσια αξιοπρεπή παιδεία» και στο σημείο αυτό του λόγου του κάλεσε -όπως είπε- «αυτούς που μας κατηγορούν να κάνουν πίσω».

    Σχετικά με την λειτουργία της διυπουργικής επιτροπής για την οικονομία, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από την κυβέρνηση «να σταματήσει να χαϊδεύει τα αυτιά και τις τσέπες των τραπεζιτών» και πρόσθεσε: «Καλό θα ήταν αντί να κάνουν τους πονόψυχους να μας πουν, ποια από τις αποτυχημένες πολιτικές τους θα αλλάξουν».

    Είδηση: 17779

    [02] Αεροπλάνο με 100 άτομα κατέπεσε στην Ν. Υόρκη

    Αμερική-ΗΠΑ

    Αεροσκάφος Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας US Airways, στο οποίο επέβαιναν 151 επιβαίνοντες [146 επιβάτες και 5μελές πλήρωμα], κατέπεσε στα παγωμένα νερά [-8 βαθμούς] του ποταμού Χάντσον, κοντά στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης.

    Δεκάδες άτομα βγήκαν αμέσως και κολύμπησαν στα παγωμένα νερά. Όπως φαίνεται, έχουν όλοι απομακρυνθεί και μεταφερθεί με σωστικές λέμβους σε ασφαλές μέρος, κι όπως ενημέρωσε το λιμενικό που έσπευσε στην περιοχή το συμβάντος, έχουν διασωθεί όλοι, χωρίς να έχει ακόμα διευκρινιστεί αν υπάρχει κάποιος τραυματίας, κι αν ναι, πόσο σοβαρά.Αν και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τραυματίες, ένας από τους επιβάτες που μίλησε τηλεφωνικώς στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ανέφερε ότι πιστεύει πως όλοι οι επιβαίνοντες είναι σώοι.

    Στις εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα, διακρίνονταν ορισμένοι από τους επιβάτες όρθιοι, επάνω στα φτερά του αεροπλάνου και πολλά πλοία, κι ελικόπτερα που έσπευσαν επί τόπου για να βοηθήσουν στην προσπάθεια της διάσωσης.

    Τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση 1549 από το αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης για το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, δεν έχουν επισήμως διευκρινιστεί.Ωστόσο, η αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας [FAA], εξετάζει την πιθανότητα κάποιο σμήνος πουλιών να χτύπησε στους κινητήρες του αεροσκάφους.Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος κατά την φάση της απογείωσης και οι δύο κινητήρες του εισρόφησαν περαστικό σμήνος πουλιών, με αποτέλεσμα να απολεστεί η δυνατότητα στήριξης, άρα και η συνέχιση της ομαλής πτήσης και έτσι ακολούθησε η διαδικασία αναγκαστικής προσθαλάσσωσης, κι εν τέλει η άμεση πτώση στον ποταμό Χάντσον.Ένας επιβάτης, ο Τζεφ Κόλοτζεϊ, είπε ότι ανατινάχτηκε μία από τις μηχανές και έπιασε φωτιά. "Μύριζε σαν γκάζι", είπε. "Χτυπήσαμε άσχημα στο νερό. Ήταν τρομακτικό", πρόσθεσε.

    Η πτώση του αεροσκάφους της εταιρείας US Airways στον ποταμό Χάντσον δεν σχετίζεται με τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ."Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι πρόκειται για ατύχημα που σχετίζεται με την ασφάλεια", είπε η εκπρόσωπος του υπουργείου, Λόρα Κίχνερ. "Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε από κοντά την κατάσταση, που επί του παρόντος επικεντρώνεται στην έρευνα και τη διάσωση", πρόσθεσε.

    Αν και προς το παρών επιπλέει, βυθίζεται σιγά-σιγά, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Ωστόσο, μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τη ρυμούλκησή του.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γαλλικό πρακτορείο

    Είδηση: 17781

    [03] Θετική δήλωση Ζαν Κλοντ Τρισέ για την ευρωζώνη

    Ειδήσεις

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ ερωτηθείς στη Φρανκφούρτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, αν υφίσταται κίνδυνος για την ευρωζώνη από το ενδεχόμενο να μην είναι σε θέση κάποια χώρα μέλος της να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις, απάντησε αρνητικά.

    "Η υπόθεσή σας είναι εντελώς αβάσιμη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ, ο οποίος εν συνεχεία ανέφερε ότι "οι διαφορές στους όρους διεθνούς δανεισμού μεταξύ των χωρών-μελών της ευρωζώνης, εν πολλοίς, οφείλονται στη διεθνή οικονομική κρίση.

    Είδηση: 17778

    [04] Ορκωμοσία Ομπάμα και θέαμα Χόλυγουντ

    Λάμψη από Χόλυγουντ θα έχει την προσεχή Τρίτη ο λευκός Οίκος, καθώς δεκάδες αστέρες της 7ης τέχνης θα είναι παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας του Μπάρακ Ομπάμα, στην οποία θα τραγουδήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής.Ο νέος αμερικανός πρόεδρος δεν παραλείπει με κάθε ευκαιρία να τονίζει ότι θα ακολουθήσει εντελώς διαφορετική πολιτική από εκείνη του Τζωρτζ Μπούς, ακόμη και σε ιδιαίτερα λεπτά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως οι σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με το Ιράν και τη Συρία.

    Από την οικονομία μέχρι την εξωτερική πολιτική, ο Μπαράκ Ομπάμα υπόσχεται ότι θα δει τα πράγματα με διαφορετική ματιά.Στόχος του δηλώνει ότι είναι η προσέγγιση εκείνων, με τους οποίους ο Τζωρτζ Μπους απέκλειε κατηγορηματικά τον διάλογο.

    Όσο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Μπαράκ Ομπάμα προτιμά να συλληφθεί ή να σκοτωθεί, αλλά, σν καταφέρει να τον απομονώσει ακόμη και από τους συνεργάτες του θα είναι αρκετό.

    Στροφή κάνει και η Βρετανία με τον Υπουργό Εξωτερικών, Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, να γράφει στον Γκάρντιαν, ότι ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας" ήταν λάθος, γιατί δημιούργησε περισσότερους εξτρεμιστές.

    Όμως, όλα αυτά από τις 20 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται για μία ιστορική στιγμή, που δεν αφήνει ασυγκίνητο ούτε το Χόλιγουντ.

    Από τα θέματα ασφαλείας, μέχρι τον άστατο καιρό, η τελετή ορκωμοσίας είναι πονοκέφαλος για τις Αρχές.Οι άστεγοι θα μετακινηθούν από τους δρόμους, που θα πλημμυρίσουν με 2 εκατομμύρια πολίτες.Μάλιστα, για πολλούς Αφροαμερικάνους, η ημέρα αυτή -η επομένη Τρίτη- θα είναι αργία.

    Όλα τα δίκτυα, ακόμη και το MTV, θα καλύψουν το γεγονός. Στην παρέλαση τα βλέμματα θα τραβήξει ένα "τέρας".Έτσι λέγεται η νέα προεδρική λιμουζίνα, μία Κάντιλακ που μετατράπηκε σε κινητό φρούριο για την ασφάλεια του Μπαράκ Ομπάμα.

    Χαμηλότερους τόνους θα κρατήσει η "πρώτη κυρία". Εν μέσω οικονομικής κρίσης πρέπει να αποφύγει τα εκτυφλωτικής λάμψης κοσμήματα, ενώ ο προϋπολογισμός για τη νέα διακόσμηση του Λευκού Οίκου, ώστε να ταιριάζει στην αισθητική τους, δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 100.000 δολάρια.

    Είδηση: 17780

    [05] Παρατείνεται η ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών

    Ειδήσεις

    Παρατείνεται από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών η ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών προς το δημόσιο και η ρύθμιση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, με απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου.

    Με τη διάταξη που αφορά στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προβλέπεται η δυνατότητα κατάθεσης αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου 2009, ενώ με τη διάταξη που αφορά τη ρύθμιση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων [περαίωση], προβλέπεται η παράταση των διαδικασιών για υπαγωγή στη σχετική ρύθμιση, επίσης μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2009.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, στη ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών προβλέπεται η δυνατότητα υπαγωγής βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2008.Για να μπορέσει να υπαχθεί ο φορολογούμενος, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση και ένα ποσοστό 5% επί της ρυθμιζόμενης οφειλής, [το ελάχιστο ποσοστό της δόσης καθορίζεται σε 150 ευρώ].

    Οι παρατάσεις κρίθηκαν αναγκαίες για να διευκολυνθούν όλοι οι φορολογούμενοι που ενδιαφέρονται να υπαχθούν στις σχετικές ρυθμίσεις, αλλά, δεν είχαν μέχρι σήμερα αυτή τη δυνατότητα, λόγω της διεθνούς χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης που επηρέασε και την ελληνική οικονομία στη διάρκεια του α' τριμήνου του 2008.

    Είδηση: 17777

    [06] ΕΕ :Ο Τσέχος υπουργό Ενεργείας στη σύνοδο κορυφής Ρωσίας-Ουκρανίας

    Ειδήσεις

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να στείλει τον Τσέχο υπουργό Ενεργείας και τον ευρωπαίο Επίτροπο Ενεργείας σε μια συνάντηση "υψηλού επιπέδου" Ρωσίας-Ουκρανίας "σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια διαρκής λύση" στην κρίση που έχει δημιουργηθεί με το φυσικό αέριο.

    "Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η τσεχική προεδρία της ΕΕ εκτιμούν ότι οι συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας έχουν καθυστερήσει πολύ, καθώς έχει περάσει μια εβδομάδα και πλέον από τη διακοπή της τροφοδοσίας της Ευρώπης με ρωσικό φυσικό αέριο μέσω της Ουκρανίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Γιοχάνες Λαϊτενμπέργκερ.

    Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πρόσθεσε ότι "η Επιτροπή και η τσεχική προεδρία της ΕΕ είναι έτοιμες να ζητήσουν από τον υπουργό Ενεργείας της Τσεχίας Μάρτιν Ρίμαν και από τον Επίτροπο Αντρις Πίλμπαγκς να συμμετάσχουν σε μια σύνοδο με την προϋπόθεση ότι οι ηγέτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα έχουν πλήρη εμπλοκή και ότι οι υψηλόβαθμοί αξιωματούχοι που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση θα έχουν εντολή να βρουν μια διαρκή λύση", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    "Καμία συνάντηση δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για να καθυστερήσουν οι εξαγωγές φυσικού αερίου", πρόσθεσε ο Λαϊτενμπέργκερ ζητώντας εκ νέου "την άμεση επανάληψή τους".

    Είδηση: 17775

    [07] Υποχώρησε κάτω από τα 34 $ το αργό

    Ειδήσεις

    Συνεχίζεται η μεγάλη πτώση που παρουσιάζει η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, με το αργό να έχει υποχωρήσει κάτω από τα 34 δολάρια το βαρέλι, καθώς η ρευστή κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία θα έχει αντίκτυπο στην κατανάλωση καυσίμων.

    Συγκεκριμένα, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού υποχωρούσε κατά 3,44 δολάρια, στα 33,84 δολάρια, ενώ λίγο νωρίτερα είχε υποχωρήσει μέχρι και στα 33,70 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδο από την 19η Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους.

    Στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, η τιμή του πετρελαίου τύπου μπρεντ υποχωρούσε κατά 90 σεντς, στα 44,18 δολάρια το βαρέλι.

    Η αβέβαιη οικονομική προοπτική σε ό,τι αφορά την παγκόσμια οικονομία, ώθησε τον ΟΠΕΚ να προβλέψει την πτώση της παγκόσμιας ζήτησης πετρελαίου κατά 180.000 βαρέλια ημερησίως το τρέχον έτος, 30.000 βαρέλια περισσότερα σε σχέση με την προηγούμενη πρόβλεψη.

    Τα αποθέματα που υπάρχουν σε επίπεδα ρεκόρ στο Cushing της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ -το σημείο παράδοσης των συμβολαίων αμερικανικού αργού- συνέβαλαν στην κάθετη μείωση των τιμών του αργού έναντι του μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας.

    Συγκεκριμένα, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού υποχωρούσε κατά 2,02 δολάρια και βρισκόταν στα 35,26 δολάρια, ενώ λίγο νωρίτερα είχε υποχωρήσει μέχρι και στα 35,05 δολάρια.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / REUTERS

    Είδηση: 17776

    [08] Ντόρα Μπακογιάννη: Φυσικό αέριο και σχέσεις Ρωσίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης

    Πολιτική

    Τις ελληνικές θέσεις σε μια σειρά επίκαιρων ζητημάτων όπως η Γάζα, η διένεξη για το φυσικό αέριο και οι σχέσεις Ρωσίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναπτύσσει σε σημερινή συνέντευξή της στην μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα "Κουρίρ" η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία το πρωί παρουσίασε στη Βιέννη τις προτεραιότητες της Ελλνικής Προεδρίας στον Οργανισμό για Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) το 2009.

    Αναφερόμενη στη Γάζα, η κ. Μπακογιάννη τονίζει πως απαιτείται μια ταχεία κατάπαυση του πυρός, το άνοιγμα των ανθρωπιστικών διαδρόμων και βοήθεια, και πως παρά τις αποκλίνουσες προσεγγίσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει ομόφωνη απόφαση για να πράξει αυτή το παν για να τερματιστεί η κρίση.

    Σε σχέση με τη διένεξη Μόσχας-Κιέβου για το φυσικό αέριο, η υπουργός Εξωτερικών σημειώνει πως η πολική και οικονομική σταθερότητα της Ρωσίας είναι αποφασιστικής σημασίας, η Ρωσία είναι εταίρος για την επίλυση παγκοσμίων προβλημάτων και για τη διασφάλιση της περιφερειακής σταθερότητας.

    Όπως προσθέτει η ίδια, μια συμφωνία εταιρικής σχέσης μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας είναι στρατηγικής σημασίας για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας.

    Αναφερόμενη στο ρόλο του ΟΑΣΕ ως προς τη διαχείριση κρίσεων η κ. Μπακογιάννη τονίζει πως ο ΟΑΣΕ είναι ένας οργανισμός που παρακολουθεί την τήρηση των μέτρων εμπιστοσύνης και ασφάλειας όπως κανένας άλλος διεθνής οργανισμός, και παραπέμπει στο γεγονός πως ον περασμένο χρόνο η διένεξη Ρωσίας-Γεωργίας έφερε τον ΟΑΣΕ στα όριά του, και στη διένεξη αυτή ο ΟΑΣΕ και η ΕΕ ήταν εξίσου δραστήριοι και παρόντες, και οι δύο βοήθησαν να μετριαστεί η κρίση και να ξεπεραστεί.

    Στην σχετική ερώτηση για το Κόσσοβο, η Ελληνίδα υπουργός απαντά πως κατά την άποψή της το Κόσσοβο δεν βρίσκεται υπό διεθνή κηδεμονία, και επισημαίνει ότι ο ΟΑΣΕ έχει αναλάβει μεγάλη ευθύνη στην οικοδόμηση εκεί μιας λειτουργικής διοίκησης, δημοκρατικών θεσμών και στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και η ίδια θεωρεί πως η EULEX θα εκπληρώσει την αποστολή της αποτελεσματικά για το καλό ολόκληρης της περιοχής.

    Είδηση: 17774


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 15 January 2009 - 21:57:54 UTC