Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-01-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μαίνονται οι μάχες στη Γάζα
  • [02] Σεισμική δόνηση στη Μεσσηνία
  • [03] Αντιπολεμικά συλλαλητήρια και στο Ισραήλ

    [01] Μαίνονται οι μάχες στη Γάζα

    Σε εξέλιξη βρίσκονται σφοδρές συγκρούσεις στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, μετά τη χερσαία εισβολή των ισραηλινών που άρχισε το βράδυ του Σαββάτου, κι ενώ συνεχίζονται για ένατη ημέρα οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί. Την περιοχή σφυροκοπούν το πυροβολικό, η αεροπορία και το ναυτικό, και απαντούν οι μαχητές της Χαμάς. Επίκεντρο των μαχών είναι οι προσφυγικοί καταυλισμοί Μπέιτ Χανούν και Τζαμπάλια, με τον αριθμό των θυμάτων να παραμένει συγκεχυμένος. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως τραυματίστηκαν 30 άνδρες του και σκοτώθηκαν πέντε μέλη της Χαμάς και 3 άμαχοι, ενώ η Χαμάς ανέφερε ότι εννέα Ισραηλινοί σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν. Εξάλλου, σύμφωνα με το "Αλ Αραμπίγια", η Χαμάς συνέλαβε δύο Ισραηλινούς στρατιώτες, κάτι που όμως μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται. Την ώρα που το Τελ Αβίβ μιλά πλέον για επιχείρηση διαρκείας -με τη συμμετοχή χιλιάδων εφέδρων και στόχο την κατάληψη θυλάκων της Χαμάς- ο αριθμός των νεκρών από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων ανέρχεται σε τουλάχιστον 470 Παλαιστίνιους ενώ οι τραυματίες είναι χιλιάδες. Στο μεταξύ, χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Η τσέχικη προεδρεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε πως το Ισραήλ δεν έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί στρατιωτικές ενέργειες που πλήττουν μαζικά αμάχους, ανασκευάζοντας την προηγούμενη δήλωσή της που χαρακτήριζε μάλλον αμυντική πράξη την εισβολή στη Γάζα. Από σήμερα, ευρωπαϊκή αποστολή με επικεφαλής τον Τσέχο ΥΠΕΞ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σε Κάιρο, Ιερουσαλήμ, Ραμάλα και Αμάν, ενώ αύριο μεταβαίνει στην περιοχή ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί. Τον άμεσο τερματισμό της ισραηλινής χερσαίας επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας ζήτησε ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.

    Συγκρούσεις στα περίχωρα της Γάζας

    Φορώντας ειδικό εξοπλισμό νυκτερινής όρασης στα κράνη τους και καμουφλάζ στα πρόσωπα, Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν στην πυκνοκατοικημένη περιοχή το Σάββατο μαζί με ίλες αρμάτων μάχης από τέσσερα σημεία, με την υποστήριξη επιθετικών ελικοπτέρων.

    Αυτή την ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, διεξάγονται μάχες ανάμεσα σε άνδρες του ισραηλινού στρατού και μαχητές της Χαμάς στα περίχωρα της πόλης της Γάζας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

    Από το βράδυ, οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί έξω από την πόλη της Γάζας, όπου ζουν 500.000 Παλαιστίνιοι.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι ισραηλινές δυνάμεις -κυρίως άρματα μάχης- έχουν λάβει θέσεις στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σε περιοχές που χρησιμοποιούν συχνά Παλαιστίνιοι μαχητές για να εκτοξεύουν ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ, καθώς και κοντά στη νότια πόλη Ράφα, πλησίον του σημείου ελέγχου Ερέζ, στη μεθόριο της Λωρίδας με την Αίγυπτο.

    Τα δεινά του 1,5 εκατ. Παλαιστινίων που συνωστίζονται στη Λωρίδα της Γάζας γίνονται όλο και πιο απελπιστικά. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κλειστεί στα σπίτια τους εδώ και ημέρες, υπό τον τρόμο των διαρκών βομβαρδισμών, και οι προμήθειές τους σε νερό, τρόφιμα και φάρμακα εξαντλούνται ταχύτατα, ενώ δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία.

    Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τουλάχιστον το 25% των 453 Παλαιστινίων που έχουν βρει το θάνατο έως σήμερα από την επιχείρηση είναι άμαχοι. Ωστόσο Παλαιστινιακές πηγές ανεβάζουν το ποσοστό στο 40%. Πάνω από 2.050 άλλοι έχουν τραυματισθεί.

    Το Σάββατο, η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε τζαμί στα βόρεια της Γάζας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 16 άτομα, ανάμεσα τους πολλά παιδιά, ενώ μεγάλη πυρκαγιά προκλήθηκε στην Μπέιτ Λαχίγια όταν ανατίναξαν δεξαμενή καυσίμων χρησιμοποιώντας βόμβες διασποράς.

    Η Χαμάς υποσχέθηκε πως θα μετατρέψει την Λωρίδα της Γάζας σε ένα "νεκροταφείο" για τον ισραηλινό στρατό.

    "Η εισβολή σας στη Γάζα δεν θα είναι ένας υγιεινός περίπατος και η Γάζα, με τη βοήθεια του Θεού, θα γίνει το νεκροταφείο σας", δήλωσε ένας από τους εκπροσώπους της Χαμάς, ο Ισμαήλ Ραντουάν. "Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να σταματήσετε, άνευ όρων, τις επιθέσεις και να άρετε τον αποκλεισμό", επισήμανε ο ίδιος. "Εσείς οι Ισραηλινοί δεν θα χαρείτε την ασφάλεια για πολύ, όπως δεν την έχει χαρεί και ο λαός μας" κατέληξε.

    Διπλωματικός πυρετός

    Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ το βράδυ του Σαββάτου, τα μέλη δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την έκδοση ανακοίνωσης για την κλιμάκωση της βίας στην περιοχή. Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και πιθανώς κάποια ακόμη χώρα-μέλος του Συμβουλίου απέρριψαν το σχέδιο ανακοίνωσης της Λιβύης με το οποίο εκφραζόταν ανησυχία για την χερσαία επιχείρηση και απηύθυνε έκκληση για άμεση εκεχειρία, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

    Ο Αλεχάνδρο Γουλφ, αναπληρωτής πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον αισθάνεται ότι δεν χρειάζεται η έκδοση τέτοιου κειμένου διότι το Ισραήλ, ένα "κράτος-μέλος του ΟΗΕ" έχει δικαίωμα "να αμυνθεί" εναντίον των "τρομοκρατών" της Χαμάς, στην οποία επέρριψε ακέραια την ευθύνη για "τα δεινά του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα". Παράλληλα, απέρριψε επικρίσεις περί "δυσλειτουργίας" του Οργανισμού εξ αιτίας της στάσης της Ουάσινγκτον.

    Τον άμεσο τερματισμό της ισραηλινής χερσαίας επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας ζήτησε από την πλευρά του ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν. Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Εχούντ Όλμερτ, ο ΓΓ του ΟΗΕ εξέφρασε "την βαθειά του ανησυχία και την απογοήτευσή του" μετά την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης.

    Ο ΓΓ του ΟΗΕ δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι "αυτή η κλιμάκωση θα επιδεινώσει αναπόφευκτα τα βάσανα του άμαχου πληθυσμού" και "κάλεσε για τον άμεσο τερματισμό της χερσαίας επιχείρησης και ζήτησε από το Ισράηλ να κάνει κάθε τι δυνατό για να διασφαλίσει την προστασία των αμάχων και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας".

    Επίσης, κάλεσε τους περιφερειακούς και διεθνείς εταίρους να "ασκήσουν κάθε δυνατή επιρροή για να επιτύχουν τον άμεσο τερματισμό της αιματοχυσίας και της δυστυχίας".

    Το Ισραήλ δεν έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί στρατιωτικές ενέργειες που πλήττουν μαζικά αμάχους, ανακοίνωσε η τσεχική προεδρία της ΕΕ.

    "Η εξαπόλυση χερσαίων επιχειρήσεων από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας δεν προκαλεί έκπληξη, υπήρχαν ενδείξεις (που έδειχναν) ότι το Ισραήλ εξέταζε την ανάληψη της δράσης αυτής", δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο Τσέχος υπουργός Εξωτερικών Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ. "Όμως ακόμη και το αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα ενός κράτους να υπερασπιστεί εαυτόν δεν δίδει την άδεια για ενέργειες που πλήττουν μαζικά τους αμάχους" σημειώνει στην ανακοίνωσή του. "Ζητούμε τη διευκόλυνση (της πρόσβασης) της ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας και (...) την εγκαθίδρυση εκεχειρίας" προσθέτει o Σβάρτσενμπεργκ.

    Ωστόσο, νωρίτερα το Σάββατο, ο Τσέχος πρωθυπουργός Μίρεκ Τοπολάνεκ είχε δηλώσει μέσω του εκπροσώπου της τσεχικής κυβέρνησης για την προεδρία της ΕΕ Γίρι Φράντισεκ Ποτούζνικ ότι η ισραηλινή χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας είναι "μάλλον αμυντική, παρά επιθετική" πράξη.

    "Πρόκειται για το πέρασμα των συνόρων της Γάζας, δεν υπάρχει βία, ούτε θύματα, αναμένουμε επιπλέον πληροφορίες και θα θέλαμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες" είχε δηλώσει.

    "Μετά τις τελευταίες πληροφορίες που λάβαμε, η επίσημη θέση είναι η ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών, η οποία αντανακλά τη μέριμνά μας γι' αυτούς που ζουν στην περιοχή" διευκρίνισε αργότερα το βράδυ του Σαββάτου ο εκπρόσωπος Ποτούζνικ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    Η ισραηλινή χερσαία επιχείρηση καταδεικνύει την ανάγκη για άμεση εκεχειρία, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, προειδοποιώντας ότι η στρατιωτική κλιμάκωση θα προκαλέσει "φρίκη και φόβο".

    Η Γαλλία καταδικάζει την ισραηλινή χερσαία επιχείρηση κατά της Γάζας και κρίνει ότι "η επικίνδυνη αυτή στρατιωτική κλιμάκωση περιπλέκει τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας" για να εξασφαλίσει μια εκεχειρία, ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών. "Η Γαλλία καταδικάζει την ισραηλινή χερσαία επιχείρηση κατά της Γάζας, όπως καταδικάζει τη συνέχιση της ρίψης ρουκετών" επισημαίνεται στην ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου.

    Οι ΗΠΑ επιθυμούν "το ταχύτερο δυνατό" μια εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, επισημαίνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν στην ισραηλινή κυβέρνηση την ανησυχία τους ότι "οποιαδήποτε στρατιωτική δράση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις πιθανές συνέπειες στους αμάχους".

    "Είναι προφανές ότι μια εκεχειρία πρέπει να επιτευχθεί το ταχύτερο δυνατό, αλλά χρειαζόμαστε μια εκεχειρία που θα είναι διαρκής, βιώσιμη και όχι περιορισμένου χρόνου" σημειώνει ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Σιν ΜακΚόρμακ σε ανακοίνωσή του. "Εργαζόμαστε για μια εκεχειρία που δεν θα επιτρέψει την εκ νέου εγκαθίδρυση του προηγούμενου στάτους κβο κατά το οποίο η Χαμάς θα μπορεί να συνεχίσει να εκτοξεύει ρουκέτες από τη Γάζα και θα καταδικάζει τον πληθυσμό της Γάζας σε μια δυστυχισμένη ζωή" προσθέτει. "Η Χαμάς κρατάει το λαό της Γάζας όμηρο από τότε που έγινε το παράνομο πραξικόπημά της κατά των δυνάμεων του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, τον νόμιμο πρόεδρο του παλαιστινιακού λαού", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

    "Οι ΗΠΑ ανησυχούν βαθύτατα για την ανθρωπιστική κατάσταση και την προστασία των αθώων" υπογραμμίζει ο ΜακΚόρμακ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ "εξέφρασαν την ανησυχία τους στην ισραηλινή κυβέρνηση ότι οποιαδήποτε στρατιωτική δράση πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις πιθανές συνέπειες στους αμάχους".

    Η Ισπανία καλεί τη Χαμάς να σταματήσει την εκτόξευση ρουκετών και το Ισραήλ να τερματίσει τη χερσαία επιχείρησή του" δήλωσε εκπρόσωπος του ισπανικού υπουργείου Εξωτερικών στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Europa Press.

    Η Ελλάδα, ως φορέας σταθερότητας και ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και από τη θέση της προεδρίας του ΟΑΣΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βάλει τέλος σ' αυτό τον κύκλο βίας, τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Real Νews. Ακόμα, η υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει σημαντική πολιτική πράξη το γεγονός ότι η ΕΕ, το Σ.Α. του ΟΗΕ και το Κουαρτέτο ζήτησαν άμεσα την κατάπαυση του πυρός.

    Δεν υπάρχει πολιτική ίσων αποστάσεων όταν από τη μία πλευρά έχουμε τους αδύναμους παλαιστίνιους και από την άλλη τους πανίσχυρους ισραηλινούς, αναφέρει στην ίδια εφημερίδα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

    Σημειώνεται ότι αύριο θα επισκεφθεί τη Ραμάλα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα.

    Πηγές: Reuters, ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικά άρθρα: Εισβολή στη Γάζα

    Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλο τον κόσμο

    Είδηση: 17364

    [02] Σεισμική δόνηση στη Μεσσηνία

    Ελλάδα -

    Κοινωνία

    Ασθενής σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.10 το πρωί της Κυριακής στον μεσσηνιακό κόλπο, 195 χλμ ΝΔ της Αθήνας. Από το σεισμό κατάρρευσε μια παλιά οικία στο χωριό Χώρα κοντά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, εγκλωβίζοντας το ζευγάρι των ενοίκων. Στο σπίτι έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστικής ενώ από την Αθήνα ξεκίνησε όχημα της ΕΜΑΚμε 6 πυροσβέστες. Επιπλέον, σπεύδουν δυνάμεις και από την Καλαμάτα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υγεία των εγκλωβισμένων.

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8

    Είδηση: 17365

    [03] Αντιπολεμικά συλλαλητήρια και στο Ισραήλ

    Ειδήσεις

    Και στο Ισραήλ, όπως και σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν το Σάββατο στους δρόμους εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την αιματοχυσία που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας. Χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν το βράδυ στο Τελ Αβίβ, φωνάζοντας "Συλλάβετε τους δολοφόνους παιδιών" και "Αλληλεγγύη στη Γάζα", την ώρα που οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυαν τη χερσαία επίθεση εναντίον της Λωρίδας της Γάζας. Ο Ντοβ Χανίν, βουλευτής του αριστερού κόμματος "Χαντάς", δήλωσε ότι είναι καιρός πια να δοθεί τέλος στην αιματοχυσία. "Είμαστε ενωμένοι, απόψε, εδώ, για να διακηρύξουμε ότι τα παιδιά θέλουν να ζουν ειρηνικά στη Γάζα και στο νότιο Ισραήλ" δήλωσε ο Ντον Χανίν. "Ο αγώνας μας είναι για την ειρήνη και ενάντια στον πόλεμο" πρόσθεσε ο Ισραηλινός βουλευτής. Την ίδια ώρα οργανώθηκε αντιδιαδήλωση με τη συμμετοχή περίπου 150 ατόμων που κρατούσαν ισραηλινές σημαίες και φώναζαν "σεβασμός για τον ισραηλινό στρατό". Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη διάρκεια συμπλοκής που έγινε ανάμεσα σε μέλη αντιπάλων ομάδων διαδηλωτών.

    Το Σαββατο, χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε όλη την Ευρώπη ζητώντας τον άμεσο τερματισμό των βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας. Διαδηλώσεις έγιναν στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και την Τουρκία.

    Στο Παρίσι, περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης φωνάζοντας "Ισραήλ-δολοφόνε". Πολλοί φορούσαν τα παραδοσιακά παλαιστινιακά μαντήλια και κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες. Ομάδες διαδηλωτών συγκρούσθηκαν με την αστυνομία και κατά τη διάρκεια των ταραχών πυρπολήθηκαν τρία αυτοκίνητα και άλλα 20 υπέστησαν ζημιές.Στο Λονδίνο, περισσότεροι από 10.000 διαδηλωτές συμμετείχαν σε διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο. Ανάλογες αντιπολεμικές συγκεντρώσεις έγιναν σε άλλες 30 βρετανικές πόλεις. Πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν παπούτσια στα χέρια, μία εικόνα που θυμίζει τον Ιρακινό δημοσιογράφο που πέταξε τα παπούτσια του εναντίον του προέδρου Μπους, στη Βαγδάτη.

    Οι Βρετανοί διαδηλωτές πέταξαν δεκάδες παπούτσια καθώς περνούσαν μπροστά από την πρωθυπουργική κατοικία, στη Ντάουνινγκ Στριτ. "Βγες να πάρεις τα παπούτσια σου, Γκόρντον" φώναξε μία γυναίκα, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, Μπράουν, την ώρα που οι υπόλοιποι φώναζαν "Ντροπή".

    Περίπου 3.500 Γερμανοί πήραν μέρος σε αντιπολεμική διαδήλωση στο Βερολίνο και άλλοι 4.000 συμμετείχαν σε συγκέντρωση στο Ντίσελντορφ.

    Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και στο Δουβλίνο, ενώ ογκώδεις ήταν οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Άγκυρα και στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι συγκεντρωθέντες κρατούσαν κούκλες βαμμένες κόκκινες.

    Το πρωί της Κυριακής, χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης για να διαδηλώσουν εναντίον της ισραηλινής εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας.

    Στο Σίδνεϊ διαδήλωσαν περίπου 2.000 άτομα, που έκαψαν μία ισραηλινή σημαία και φώναζαν συνθήματα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, την ώρα που η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει αρνηθεί να καταδικάσει την ισραηλινή επίθεση.

    Στη Μελβούρνη διαδήλωσαν περίπου 3.000 άτομα με συνθήματα κατά της επίθεσης στη Γάζα. Ωστόσο διοργανώθηκε και αντιδιαδήλωση υπέρ του Ισραήλ, όπου συμμετείχαν περίπου 500 άτομα.

    Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικά άρθρα: Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλο τον κόσμο

    Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για την αιματοχυσία

    Είδηση: 17366


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 4 January 2009 - 9:52:27 UTC