Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-03-16

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γαλλία: Νέα ήττα Σαρκοζί δίνουν τα exit-poll
  • [02] Αλλαγή σκυτάλης
  • [03] "Έπεσε" στα Πηγάδια ο Παναθηναϊκός
  • [04] "Πέταξε" βαθμούς η ΑΕΚ
  • [05] "Πολυβόλο" η Λάρισα
  • [06] Σκόνταψαν οι πρωτοπόροι

    [01] Κόσμος

    Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

    Γαλλία: Νέα ήττα Σαρκοζί δίνουν τα exit-poll

    16/3/2008 9:39:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Το δεξιό κόμμα του Προέδρου Νικολά Σαρκοζί υπέστη νέα ήττα κατά το σημερινό δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Γαλλία χάνοντας πολλές μεγάλες πόλεις, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ινστιτούτων δημοσκοπήσεων μετά το τέλος της ψηφοφορίας στις 20:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στις πόλεις-δείγματα των ινστιτούτων Ipsos-Dell και TNS-Sofres, η αριστερή αντιπολίτευση διευρύνει το καθαρό προβάδισμα που είχε επιτύχει στον πρώτο γύρο έναντι του κυβερνώντος δεξιού κόμματος Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP), σε προπύργια όπως η Καέν (δυτικά), η Ρεμ (βορειοανατολικά) και η Αμιένη (βόρεια). Οι εκτιμήσεις για τις μεγάλες πόλεις που είναι πιθανόν να περάσουν από τη δεξιά στην αριστερά, κυρίως η Μασσαλία (νοτιοανατολικά, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Γαλλία), η Τουλούζη (νοτιοανατολικά) και το Στρασβούργο (ανατολικά), αναμένονται λίγο αργότερα στη διάρκεια της νύχτας. Την περασμένη Κυριακή, η αριστερά είχε καταγράψει σαφή ώθηση κατακτώντας πόλεις όπως η Ρουέν (δυτικά) έναντι των υποψηφίων που υποστηρίχθηκαν από το UMP. Το Σοσιαλιστικό Κόμμα κράτησε τη Λυών (κεντροανατολικά) από τον πρώτο γύρο και ο απερχόμενος δήμαρχος του Παρισιού Μπερτράν Ντελανοέ είχε έρθει μακράν πρώτος. Παρά τις εκκλήσεις για κινητοποίηση και από τα δύο στρατόπεδα, η αποχή παρέμεινε αυξημένη. Λίγοι περισσότεροι από ένας στους τρεις ψηφοφόροι δεν προσήλθαν στις κάλπες. Η ψηφοφορία αυτή θεωρείται ως μία πρώτη εκλογική δοκιμασία για τον Νικολά Σαρκοζί, η δημοτικότητα του οποίου έχει πέσει σημαντικά στις δημοσκοπήσεις.

    [02] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Αλλαγή σκυτάλης

    16/3/2008 9:56:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    "Σκόνταψε" στα Πηγάδια ο Παναθηναϊκός και έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να βρεθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα στην 25η αγωνιστική. Οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την Ξάνθη και η ακριτική ομάδα με τη νίκη της 3-2 έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα λίγες στροφές πριν το φινάλε. Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ολυμπιακός που κέρδισε το Σάββατο με 2-0 τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στη κορυφή καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Άρη στο ΟΑΚΑ και παραμένει στη τρίτη θέση. Το σκορ της 25ης αγωνιστικής πέτυχε η Λάρισα που συνέτριψε με 5-1 τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ. Ο Λεβαδειακός πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Καλαμαριάς με 2-0 κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για την διαιτησία του Μαζαράκου. Νίκη με το ίδιο σκορ (2-0) πέτυχε και ο Εργοτέλης επί της Βέροιας το Σάββατο, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στο γήπεδο του τον Αστέρα Τρίπολης από τον οποίο έχασε με 1-0. Τέλος νίκη με 1-0 πέτυχε ο Ηρακλής επί του Πανιωνίου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής: Εργοτέλης-Βέροια 2-0 (29 Κοιλιάρας, 64 Ογκουνσότο) ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (90+4 Μιλάνο) Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0 (49 Σίσιτς, 85 Ζούλιο Σέζαρ) Ηρακλής-Πανιώνιος 1-0 (20 πεν. Ααρόν) Λάρισα-ΟΦΗ 5-1 (3 Κλέιτον, 18 Ζουράφσκι, 23 Μετίν, 69, 89 Φωτάκης 83 Πετρόπουλος) Λεβαδειακός-Απόλλων Καλ. 2-0 (48 πεν. Λεονάρντο, 78 Ρέγες) ΑΕΚ-Άρης 1-1 (45 Εντίνιο 88 Τιάγκο) Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 (10, 58, 68 Ρατζίνσκι 70 Ποστίγκα, 76 Σαλπιγγίδης)

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 25 αγώνες) 1. Ολυμπιακός 58 2. Παναθηναϊκός 56 3. ΑΕΚ 53 4. Άρης 42 5. Αστέρας Τρίπολης 38 6. Ξάνθη 36 7. Πανιώνιος 35 8. Λάρισα 35 9. ΠΑΟΚ 31 10. Ατρόμητος 28 11. Ηρακλής 27 12. ΟΦΗ 26 13. Λεβαδειακός 24 14. Εργοτέλης 21 15. Βέροια 20 16. Απόλλων Καλαμαριάς 19 * Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει έναν μηδενισμό και του έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός. ΣΚΟΡΕΡΣ: 16 ΓΚΟΛ: Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός) 15 ΓΚΟΛ: Μπλάνκο (ΑΕΚ) 14 ΓΚΟΛ: Ρατζίνσκι (Ξάνθη) 13 ΓΚΟΛ: Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός)

    [03] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Έπεσε" στα Πηγάδια ο Παναθηναϊκός

    16/3/2008 9:24:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ο Τόμας Ραντζίνσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό (3-2) σε παιχνίδι για την 25η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα καθώς πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Με το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τον αιφνιδιασμό. Στο 10 ο Ραντζίνσκι ελίχθηκε έξω από την περιοχή και σούταρε, ο Γκαλίνοβιτς έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά άφησε χώρο στους "πράσινους", που διατήρησαν την υπεροχή στη μεσαία γραμμή, αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία κι αυτές με μακρινά σουτ, όπως στο 11, που ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε τη "βολίδα" του Ποστίγκα, στο 20, που το σουτ του Τζιόλη "ξύρισε" το δοκάρι και στο 24, που το διαγώνιο σουτ του Ιβανσιτς πέρασε παράλληλα με το τέρμα. Ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με το "βάρος" του 1-0. Στο ίδιο μοτίβο άρχισε να κυλά και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να έχει την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Ξάνθης, η οποία από τη μεριά της προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και το κατάφερε. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Ραντζίνσκι, ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά απείλησε δύο φορές με ισάριθμα σουτ (56, 57) και την τρίτη (58), πήρε την μπάλα από τον Ρίκκα και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα 2-0. Μοιραία ο Πεσέιρο αποφάσισε να ρισκάρει και "έριξε" στο παιχνίδι Παπαδόπουλο, Ρομέρο, για να έρθει το 65ο λεπτό και ο Σαλπιγγίδης να βρεθεί "φάτσα" με τον Γκσπούρνινγκ, αλλά σούταρε αδύναμα πάνω του. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκρζέλακ σέντραρε από αριστερά και ο Ραντζίνσκι με μονοκόματο σουτ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα 3-0. Κι ενώ δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι το ματς είχε τελειώσει ήρθε στο 70 και σε φάση διαρκείας, ο Παπαδόπουλος αρχικά να στείλει την μπάλα στο δοκάρι και αμέσως μετά ο Ποστίγκα με σουτ να μειώσει σε 3-1. Το παιχνίδι πήρε "φωτιά" στο 76, όταν ο Ρομέρο σέντραρε και ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά έκανε το 3-2. Πλέον ο Παναθηναϊκός πίεσε ασφυκτικά για το τρίτο γκολ, ειδικά τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι μετά από καιρό πέρασε στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, δίνοντας νέα τροπή στο πρωτάθλημα. Κίτρινες: Ραντζίνσκι - Μόρις, Γκούμας Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας) Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Κωστούλας, Τζιωρτζιόπουλος, Ρίκκα (82 Εσμεράλδο), Διγκόζης, Ρατζίνσκι, Τόμιτς, Γκρζέλακ (77 Βάλλας), Λαμπριάκος (88 Πένκο). Παναθηναϊκός (Ζοζέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μόρις, Γκούμας, Μάτος, Τζιόλης (62 Παπαδόπουλος), Καραγκούνης, Ίβανσιτς (62 Ρομέρο), Ποστίγκα (86 Σαριέγκι), Σαλπιγγίδης.

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Πέταξε" βαθμούς η ΑΕΚ

    16/3/2008 9:05:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    Πολύτιμο έδαφος έχασε η ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Άη στο ΟΑΚΑ για την 25η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο Εντίνιο άνοιξε το σκορ στο 45 και ο Τιάγκο ισοφάρισε στο 88. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, πιο οργανωμένος και πιο "διαβασμένος" μέσα στο γήπεδο. Και ήταν αυτός που δημιούργησε τις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μάχο. Στο 10, όταν σε κόρνερ του Σανσόν, η κεφαλιά του Γιάχιτς πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, στο 27 όταν ο αμαρκάριστος Ιβιτς στο... τσακ έχασε την μπάλα στη σέντρα του Σανσόν, στο 30 όταν το σουτ του Νεμπεγλέρα εξουδετερώθηκε από τον Μάχο και στο 43 όταν το σουτ του Σιστόν πάνω στην κίνηση έφυγε άουτ. Κι όπως γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις, η μπάλα... τιμωρεί. Παρ όλο που η ΑΕΚ, μ ένα φουλ επιθετικό σχήμα, δεν είχε δείξει κάτι σημαντικό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού ακριβώς στο 45 ο Ριβάλντο εκτέλεσε φάουλ και ο Εντίνιο με κεφαλιά "ψαράκι" έκανε το 1-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48΄) και με νέο φάουλ του Ριβάλντο, η ΑΕΚ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, όμως η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Αρης πήρε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 76 έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν από μπαλιά του Ιβιτς ο Σανσόν σούταρε μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίζουν με τη... φωτιά, έχασαν και ευκαιρία με τον Ριβάλντο στο 86 και τελικά το πλήρωσαν στο 88, όταν ο Τιάγκο πήρε την μπάλα από τον Σιστόν και την έστειλε για δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1, που ουσιαστικά "σβήνει" τις ελπίδες της Ένωσης για τον τίτλο. Κίτρινες: Τόζερ, Ράμος - Σιστόν, Αουρέλιο, Τιάγκο Διαιτητής: Κασναφέρης (Αθήνας) ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μάχο, Μπούρμπος, Παπασταθόπουλος, Ζεράλδο Αλβες, Πλιάτσικας, Ενσαλίβα, Μαντούκα (60 Ζούλιο Σέζαρ), Εντίνιο (72 Ράμος), Ριβάλντο, Μπλάνκο, Καλόν (46 Τόζερ). Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας (75 Κάλβο), Γιάχιτς, Σιστόν, Ίβιτς, Σανσόν (84 Χαβίτο), Αμορόζο (76 Τιάγκο).

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Πολυβόλο" η Λάρισα

    16/3/2008 7:58:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο Κλέϊτον η Λάρισα συνέτριψε με 5-1 τον ΟΦΗ στο "Αλκαζάρ" σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Ο Κλέιτον στο 3, ο Ζουράφσκι στο 18, ο Μετίν στο 23 και ο Φωτάκης στο 70 και 89, με ισάριθμα σουτ χάρισαν την επιβλητική νίκη στο θεσσαλικό συγκρότημα. Στο 45 και 64 τα σουτ του Κλέιτον σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του Τζόρβα. Το "γκολ της τιμής" για τους Κρητικούς πέτυχε ο Πετρόπουλος στο 83. Μεγάλος πρωταγωνιστής των "βυσσινί" ήταν ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ, είχε δύο δοκάρια, ενώ με τρεις ασίστ έχρισε σκόρερ τους συμπαίκτες του. Με το... καλημέρα στο παιχνίδι η Λάρισα "άγγιξε" το γκολ, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Ζουράφσκι. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Κλέιτον με σουτ νίκησε το γκολκίπερ του ΟΦΗ και άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλούς (1-0). Ο Βραζιλιάνος ήταν σε μεγάλη μέρα κι εκμεταλλευόμενος τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας του ΟΦΗ, στο 18 έβγαλε σε θέση βολής τον Ζουράφσκι, ο οποίος αφού πέρασε και τον Τζόρβα έκανε το 2-0. Ο καταιγιστικός ρυθμός των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με τα τεράστια αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων, έφερε και τρίτο γκολ για τους "βυσσινί". Πάλι δημιουργός ο Κλέιτον, ο οποίος στο 23 τροφοδότησε τον Μετίν, που με αριστερό σουτ πέτυχε το 3-0 και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε σ εκείνο το λεπτό. Στα επόμενα 10 λεπτά, οι γηπεδούχοι έφτασαν άλλες δύο φορές σε θέσεις βολής, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά του Ζουράφσκι και το σουτ του Μετίν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κλέιτον σημάδεψε το δοκάρι του Τζόρβα. Η μοναδική καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στα πρώτα 45 λεπτά σημειώθηκε στο 30 με την κεφαλιά του Πετρόπουλου, μετά το φάουλ του Γκάντσεφ, να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι "κατέβασαν ταχύτητα" κι έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βγουν στην επίθεση, χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αντίθετα, η Λάρισα ήταν η ομάδα που έχασε τις κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και τέταρτο γκολ, με μεγαλύτερη αυτή του Κλέιτον στο 65, όταν το πλασέ του Βραζιλιάνου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Τζόρβα. Το 4-0 ήρθε... φυσιολογικά, μετά από νέα ασίστ του Κλέιτον, αυτή την φορά στον Φωτάκη, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει γι άλλη μια φορά τον Τζόρβα (70). Οι παίχτες του ΟΦΗ μείωσαν στο 83 με τον Πετρόπουλο (4-1), αλλά στο 89 πάλι ο Φωτάκης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Κίτρινες: Φέρστερ, Ιγκλέσιας, Ζουράφσκι - Γκάγκουλα, Γκάντσεφ, Πόποβιτς Διαιτητής: Γ. Καστανίδης (Θεσσαλονίκης) Λάρισα (Γιώργος Δώνης): Κηπουρός, Βενετίδης, Κλέιτον (73΄ Πάρα), Μετίν (70΄ Λαμπρόπουλος), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Φέρστερ, Μπαχράμης, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Ζουράφσκι (78΄ Κόζλεϊ) ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Τζόρβας, Σταυρακάκης, Μπαρκαουάν, Ταραλίδης, Πίτσος, Γκαγκουλα (65΄ Κοκκινάκης), Γκάντσεφ, Πετρόπουλος, Κουνενάκης, Γκέρμπερ (74΄ Μονιάκης), Λεοζίνιο (46΄ Πόποβιτς)

    [06] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Σκόνταψαν οι πρωτοπόροι

    16/3/2008 7:46:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στη κορυφή της Β Εθνικής καθώς τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Ιωνικός που συγκατοικούν στη κορυφή, παραχώρησαν ισοπαλίες στους αντιπάλους τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του με τον Πιερικό με 3-3 ενώ ο Ιωνικός απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Πανθρακικό. Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στη τρίτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Ηλυσιακού, ενώ από κοντά ακολουθεί και ο Θρασύβουλος που νίκησε με 2-1 το Αιγάλεω. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

    Αγροτικός Αστέρας-Καλαμάτα 1-0 ΠΑΣ Γιάννινα-Πιερικός 3-3 Θρασύβουλος-Αιγάλεω 2-1 Εθνικός Αστέρας-Καστοριά 1-0 Άγιος Δημήτριος-ΑΣΚ Ολυμπιακός 1-2 Πανθρακικός-Ιωνικός 1-1 Καλλιθέα-Χαϊδάρι 2-2 Κέρκυρα-Εθνικός 1-1 Πανσερραϊκός-Ηλυσιακός 2-0

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες) 1. ΠΑΣ Γιάννινα 35 2. Ιωνικός 35 3. Πανσερραϊκός 34 4. Θρασύβουλος 33 5. Καλλιθέα 32 6. Εθνικός 31 7. Πανθρακικός 30 8. ΑΣΚ Ολυμπιακός 26 9. Κέρκυρα 23 10. Εθνικός Αστέρας 23 11. Καστοριά 22 12. Αγροτικός Αστέρας 22 13. Αιγάλεω 21 14. Ηλυσιακός 21 15. Χαϊδάρι 19 16. Καλαμάτα 18 17. Πιερικός 15 18. Άγιος Δημήτριος 10 * Ο Πανθρακικός έχει έναν μηδενισμό και του έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός. * Ο Πιερικός έχει έναν μηδενισμό και του έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 16 March 2008 - 21:49:55 UTC