Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-03-05

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέο ρεκόρ για πετρέλαιο
  • [02] Νυφούλα σύντομα και η πρώην κ. Σαρκοζί
  • [03] Τσεχία: Πολιτικοί κλυδωνισμοί
  • [04] Όψιμη βαρυχειμωνιά
  • [05] Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς
  • [06] Γάζα: Οργή για το Μακελειό
  • [07] Κέρδισε την έφεση ο Ολυμπιακός
  • [08] Βήμα τίτλου
  • [09] "Καθάρισε" στο τέλος η ΑΕΚ

    [01] Οικονομία

    Λονδίνο, Βρετανία

    Νέο ρεκόρ για πετρέλαιο

    5/3/2008 8:13:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 5/3/2008 9:55:29 μμ)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-REUTERS

    Θεαματική ανοδική πορεία σημειώνει η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές το απόγευμα, ενισχυμένη από τη μη αναμενόμενη πτώση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού. Στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Ν. Υόρκης, στις 19:20 ώρα Ελλάδος, η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού είχε διαμορφωθεί στα 104,56 δολάρια το βαρέλι. Η τιμή του μπρέντ στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, για συμβόλαια Μαρτίου, είχε ανέλθει στα 101,40 δολάρια ανά βαρέλι. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφόρησης για την Ενέργεια, τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ υποχώρησαν κατά 3,1 εκατ. βαρέλια την τελευταία εβδομάδα, σε αντίθεση με την πρόβλεψη των αναλυτών που εκτιμούσαν ότι τα αποθέματα θα αυξάνονταν κατά 2,4 εκατ. βαρέλια. Αρκετοί αναλυτές αποδίδουν την άνοδο της τιμής του πετρελαίου στο αδύναμο δολάριο, την κερδοσκοπία αλλά και τις γεωπολιτικές εντάσεις σε διάφορες περιοχές του κόσμου που σχετίζονται με την παραγωγή του "μαύρου χρυσού".

    [02] Κόσμος

    Μιλάνο, Ιταλία

    Νυφούλα σύντομα και η πρώην κ. Σαρκοζί

    5/3/2008 10:23:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Η πρώην σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, Σεσιλιά Σιγκανέρ-Αλμπενίζ, πρόκειται να παντρευτεί μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα με τον αγαπημένο της από χρόνια, εκδότη Ρίτσαρντ Ατίας, στη Νέα Υόρκη. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον ιταλικό οίκο μόδας Βερσάτσε, "ο οίκος Βερσάτσε με χαρά ανακοινώνει ότι η Σεσιλιά Σιγκανέρ-Αλμπενίζ και ο Ρίτσαρντ Ατίας επέλεξαν να ντυθούν με ρούχα του οίκου Βερσάτσε για την ευτυχισμένη στιγμή του γάμου τους που θα τελεστεί στη Νέα Υόρκη το αργότερο μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα". Η Σεσιλιά και ο Νικολά Σαρκοζί πήραν διαζύγιο τον Οκτώβριο του 2007 και η Σεσιλιά είχε εγκαταλείψει επί μακρόν τη συζυγική εστία τον Μάιο του 2005 για να ζήσει τον έρωτά της μες τον κ. Αττίας. Ακολούθησαν και άλλες σύντομες αποδράσεις της στη Νέα Υόρκη όπου ζει ο αγαπημένος της. Επέστρεψε για μικρό διάστημα στο πλευρό του Σαρκοζί στη διάρκεια της προεκλογικής προεδρικής εκστρατείας του , έμεινε μαζί του για πολύ λίγο ως πρώτη κυρία της Γαλλίας, αλλά τελικώς έκανε αυτό που ήθελε και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έως τις 22 Μαρτίου θα γίνει κυρία Αττίας.

    [03] Κόσμος

    Απ' την επανεκλογή Βάτσλαβ Κλάους

    Τσεχία: Πολιτικοί κλυδωνισμοί

    5/3/2008 9:56:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Στην Πράγα, η πρόσφατη επανεκλογή του Προέδρου της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους στο ύπατο αξίωμα της χώρας στις 15 Φεβρουαρίου, προκαλεί πολιτικούς κραδασμούς, τόσο στην ίδια την τριμερή κεντροδεξιά κυβέρνηση συνασπισμού, όσο και στο μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Σοσιαλδημοκρατικό. Οι Σοσιαλδημοκράτες προχώρησαν στη διαγραφή του βουλευτή τους Εβζέν Σνίτιλι, ο οποίος στον τελευταίο γύρο της εκλογικής διαδικασίας είχε ψηφίσει υπέρ του Βάτσλαβ Κλάους, παραβιάζοντας τη γραμμή του κόμματος το οποίο υποστήριζε την υποψηφιότητα του Τσεχο-Αμερικανού καθηγητή οικονομίας του Πανεπιστημίου Μίτσιγκαν, Γιαν Σβέιναρ. Η ψήφος του κ. Σνίτιλι, όπως και η απουσία ενός βουλευτή του συγκυβερνώντος Κόμματος των Πρασίνων, το οποίο επίσης υποστήριζε την υποψηφιότητα του κ. Σβέιναρ, υπήρξαν καθοριστικές για την επανεκλογή του κ. Κλάους με διαφορά μόλις δύο ψήφων έναντι του αντιπάλου του.

    Από την πλευρά του, το συγκυβερνών Κόμμα των Πρασίνων αντιδρά τώρα έντονα στην πρόθεση του πρωθυπουργού και αρχηγού του Δημοκρατικού Κόμματος Πολιτών Μίρεκ Τοπολάνεκ, να επιβραβεύσει την στάση του δευτέρου συγκυβερνώντος κόμματος, του Χριστιανοδημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος, στην υπερψήφιση της υποψηφιότητας Κλάους, και για το λόγο αυτό, να επαναφέρει στην κυβέρνηση τον αρχηγό των Χριστιανοδημοκρατών και πρώην υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Γίζι Τσούνεκ, ο οπίος είχε παραιτηθεί πριν μερικούς μήνες από την κυβέρνηση. Οι Πράσινοι είχαν επικρίνει στο παρελθόν τον παραιτηθέντα υπουργό και απορρίπτουν μια επιστροφή του στην κυβέρνηση, με τους δύο υπουργούς τους στον κυβερνητικό συνασπισμό να αντιδρούν δυναμικά.

    [04] Κόσμος

    Σε ΗΠΑ και Ισπανία

    Όψιμη βαρυχειμωνιά

    5/3/2008 9:30:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ακραία καιρικά φαινόμενα ταλαιπωρούν τους κατοίκους πολλών περιοχών του πλανήτη. Στην Ισπανία, το ψύχος και τα χιόνια διαδέχθηκαν τη ζέστη των προηγουμένων ημερών. Η θάλασσα βγήκε στη στεριά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ στη Μαδρίτη οι πυροσβεστικές δυνάμεις δέχτηκαν δεκάδες κλήσεις. Η Καταλονία βυθίστηκε στο χιόνι. Οι αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών εξαιτίας της ολισθηρότητας των δρόμων. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε δένδρο που ξεριζώθηκε. Στο Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, η ισχυρή χιονοθύελλα προκάλεσε έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. Δεκάδες οχήματα κόλλησαν στον πάγο, ενώ τα φορτηγά σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων σε αυτοκινητοδρόμους του Σεντ Λούις. Οι οδηγοί κινούνται μόνο με αλυσίδες, ενώ ακόμη και τα εκχιονιστικά μηχανήματα κινούνται με δυσκολία εξαιτίας της πυκνής και συνεχούς χιονόπτωσης. Σχολεία και υπηρεσίες παραμένουν κλειστά για λόγους ασφαλείας.

    [05] Κοινωνία

    Από την "Ένοπλη Επαναστατική Δράση"

    Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς

    5/3/2008 9:08:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Με ανακοίνωσή της, η εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ", έκανε γνωστό ότι έλαβε προκήρυξη, από τη νεοεμφανιζόμενη οργάνωση, "Ένοπλη Επαναστατική Δράση", η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη, για την έκρηξη μηχανισμού στη Διεύθυνση Δασών, τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά και για την επίθεση στη Δ.Ο.Υ Αργυρουπόλεως, τον Ιανουάριο του 2007.

    [06] Μ. Ανατολή

    Μέση Ανατολή

    Γάζα: Οργή για το Μακελειό

    5/3/2008 7:55:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 5/3/2008 9:10:33 μμ)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ

    Διατεθειμένος να συνεχίσει τις συνομιλίες με το Ισραήλ, δηλώνει τώρα ο Μαχμούντ Αμπάς, αλλάζοντας στάση μετά τη μεσολάβηση της Κοντολίζας Ράις. Πάντως οι επιθέσεις πάντως θα συνεχιστούν, διαμηνύουν οι ισραηλινοί και τονίζουν πως δεν δέχονται την οριστική άρση του αποκλεισμού στη Γάζα. Εν τω μεταξύ, σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία βρέφους είκοσι ημερών, που σκοτώθηκε κατά την τελευταία επιδρομή των Ισραηλινών. Στην πόλη της Γάζας, παιδιά κατέβηκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, για τους νεκρούς των επιθέσεων του Ισραήλ, που μόνο τις τελευταίες ημέρες έφτασαν τους 120. Από τη Δυτική Όχθη, η Κοντολίζα Ράις εξέφρασε τη λύπη της για τις απώλειες αμάχων και ανακοίνωσε πως Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι συμφώνησαν να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες που είχαν διακοπεί. Δεν προσδιόρισε πάντως πότε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Πάντως, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, δεν απέκλεισε, ακόμη μεγαλύτερης κλίμακας αντίποινα, κατά των παλαιστινίων της Χαμάς, που συνεχίζουν τις πυραυλικές επιθέσεις, στη μεθόριο του νότιου Ισραήλ.

    Έκθεση για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

    Η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα, λόγω του ισραηλινού αποκλεισμού, είναι η χειρότερη τα τελευταία 40 χρόνια, ανακοίνωσαν σήμερα ανθρωπιστικές οργανώσεις. Έλλειψη τροφίμων, παραπαίουσες υπηρεσίες υγείας και ένα σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης έτοιμο να καταρρεύσει, είναι μόνον η μερική εικόνα από την καθημερινή αγωνία και ένδεια που έχουν ν αντιμετωπίσουν οι 1,5 εκατ. Παλαιστίνιοι στην ελεγχόμενη από τη Χαμάς Γάζα, αναφέρει μία σύμπραξη βρετανικών ομάδων αρωγής. Όπως δήλωσε ο Τζέφρι Ντένις, επικεφαλής της CARE International, μίας από τις οκτώ ΜΚΟ που συντάσσουν την έκθεση, "την ώρα που μιλούμε, το σύστημα αποχέτευσης διαρρέει στους δρόμους. Κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μόλις και κατορθώσαμε να στείλουμε τρόφιμα και φάρμακα και η εξάρτηση του πληθυσμού από την έξωθεν βοήθεια αυξάνεται διαρκώς". Το Ισραήλ έχει εφαρμόσει περιορισμούς στην εισαγωγή αγαθών και στη μετακίνηση προσώπων, μετά την κατάληψη της Γάζας από την Χαμάς τον περασμένο Ιούνιο, κλιμακώνοντας ακόμη περισσότερο τον αποκλεισμό τον Ιανουάριο. Στην έκθεση περιγράφεται η εικόνα ενός θυλάκου, που κρατείται όμηρος του εμπάργκο, με την ανεργία και την ένδεια να γιγαντώνονται, την υγεία και την εκπαίδευση να καταρρακώνονται, με αποτέλεσμα 1,1 εκατ. κάτοικοι -το 80% του πληθυσμού -να εξαρτάται άμεσα από την ξένη βοήθεια. Όπως τονίζεται, η υγειονομική περίθαλψη είναι σχεδόν ανύπαρκτη, καθώς τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν έλλειψη ρεύματος από 8 έως 12 ώρες ημερησίως, εξαιτίας των περικοπών εισαγωγής σε ρεύμα και καύσιμα. Επίσης, οι ισραηλινές αρχές έχουν αρνηθεί άδειες εισόδου περίπου στο 18% των ασθενών που, κατά το περασμένο έτος, αναζητούσαν επείγουσα περίθαλψη εκτός της Λωρίδας της Γάζας. Ανώτερο στέλεχος του ΟΗΕ, ο Τζον Γκίνγκ, υπεύθυνος της Υπηρεσίας Ανακούφισης και Έργων του ΟΗΕ στη Γάζα, προειδοποίησε πως οι ζοφερές συνθήκες που περιγράφονται στην έκθεση ενδέχεται να επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο απ οποιαδήποτε κλιμάκωση των ισραηλινών επιχειρήσεων, ως αντίποινα για τις ρίψεις αυτοσχέδιων πυραύλων κατά του νοτίου Ισραήλ από τη Γάζα.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Κέρδισε την έφεση ο Ολυμπιακός

    5/3/2008 9:39:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    Κέρδισε την έφεση ο Ολυμπιακός και μαζί το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 από τον οποί είχε ηττηθεί με 1-0. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και κατακύρωσε υπέρ των "ερυθρολεύκων" με 3-0 τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίο η πειραϊκή ομάδα είχε ηττηθεί 1-0. Ταυτόχρονα, αφαίρεσε ένα βαθμό από τους "Πόντιους". Όσον αφορά στη... "λίθο του σκανδάλου", τον Ρόμαν Βάλνερ, ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την Καλαμαριά από τις 30 Ιουνίου 2008.

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Βήμα τίτλου

    5/3/2008 8:37:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με σκόρερ τον Σαριέγκι ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι κερδίζοντας τον Ατρόμητο με 1-0 στον εξ αναβολής αγώνα της 21ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο Παναθηναϊκός, με αλλαγές στην ενδεκάδα του, είχε την υπεροχή στο α ημίχρονο, ωστόσο δεν τη μετουσίωσε σε γκολ. Κι αυτό γιατί, όσες φορές κάποιος παίκτης του βρέθηκε σε θέση βολής (16 Δημούτσος, 21 Παπαδόπουλος, 41 Ποστίγκα), η τελική προσπάθεια ήταν αδύναμη. Αντίθετα, στην πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ, όταν στο 52 και σε σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά, ο προωθημένος Σαριέγκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως οι "πράσινοι" έστρεψαν την προσοχή τους στην άμυνα και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Γκαλίνοβιτς, με εξαίρεση τη φάση του 79, όταν σε σέντρα του Λουτσιάνο, οι Σίριο και Κορακάκης απέτυχαν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Κίτρινες: Σκοπελίτης, Κορακάκης, Ολιβέιρα - Δημούτσος, Παπαδόπουλος Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου) Ατρόμητος (Γκιγιέρμο Ογιος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ανατολάκης, Ολιβέιρα, Σκοπελίτης, Κορακάκης, Κάστρο (63 Σίριο), Λουτσιάνο, Περόνε, Τρέχο (78 Λε). Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Σαριέγκι, Δημούτσος (81 Σιμάο), Τζιόλης, Καραγκούνης, Γκονζάλες (66 Μάτος), Ποστίγκα (76 Σαλπιγγίδης), Παπαδόπουλος.

    [09] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Καθάρισε" στο τέλος η ΑΕΚ

    5/3/2008 8:02:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΑΠΕ

    Μπορεί να προηγήθηκε νωρίς στο σκορ (6΄) ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο σφράγισε τη νίκη η ΑΕΚ επί της Ξάνθης κερδίζοντας την με 3-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου επικράτησε των ακριτών στο Ολυμπιακό Στάδιο με 3-0 και "συγκατοικεί" πλέον με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με 49 βαθμούς. Τα τέρματα των "κιτρινόμαυρων" σημείωσαν οι Μπλάνκο (6), Ζούλιο Σέζαρ (82) και Εντίνιο (88). Ο αγώνας άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον "Δικέφαλο", ο οποίος ευτύχησε να "ανοίξει" το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Μπλάνκο. Ο Αργεντινός, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Λυμπερόπουλο, έγινε αποδέκτης της μπάλας από την πάσα του Καλόν και με διαγώνιο σουτ "έγραψε" το 1-0. Στο 24 η ΑΕΚ έφτασε "μια ανάσα" από την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όταν ο Λαγός έκανε συρτή πάσα στην "καρδιά" της άμυνας της Ξάνθης και ο Καλόν δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 30 ο Πένκο έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά, αλλά δεν βρέθηκε παίκτης της Ξάνθης στην πορεία της μπάλας. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου η Ξάνθη πλησίασε στην ισοφάριση. Στο 50 ο Γκρζέλακ έκανε σέντρα από αριστερά, ο Πένκο πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Δέλλας δεν ήλεγξε πλήρως την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να πάρει κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός απομάκρυνε με ανάποδο ψαλίδι. Στο 57 η Ξάνθη έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Πένκο βρέθηκε αμαρκάριστος στην "καρδιά" της άμυνας της ΑΕΚ και πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μάχο έπεσε στη δεξιά γωνία του και μπλόκαρε. Στο 75 ο Καλόν συνεργάστηκε με τον Εντίνιο, αλλά ο Λυμπερόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του τελευταίου. Τελικά στο 82 ο Ζούλιο Σέζαρ διπλασίασε με κεφαλιά τα τέρματα της ΑΕΚ, όταν πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Λυμπερόπουλου σε σουτ του Καλόν 2-0. Στο 88 οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο Μπλάνκο έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Λυμπερόπουλος έδιωξε και ο Εντίνιο με σουτ έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης 3-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Ζούλιο Σέζαρ προσπάθησε στο 90 να πλασάρει τον Λυμπερόπουλο, αλλά "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι. Κίτρινες: Πλιάτσικας, Δέλλας, Καφές, Ζούλιο Σέζαρ - Ρίκκα, Βάλλας Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας) ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μάχο, Μπούρμπος, Παπασταθόπουλος (46΄ Ζεράλδο Άλβες), Δέλλας, Πλιάτσικας, Καφές, Λαγός (59΄ Ζούλιο Σέζαρ), Εντίνιο, Ριβάλντο (67΄ Ενσαλίβα), Μπλάνκο, Καλόν. Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου (73΄ Λαμπριάκος), Τόμιτς, Κωστούλας (46΄ Ζουέλα), Τζιωρτζιόπουλος, Βάλλας, Ρίκκα, Εσμεράδο, Πένκο, Γκρζέλακ, Άλβα (77΄ Κιντάνα).


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 5 March 2008 - 21:49:49 UTC