Browse through our Interesting Nodes for Industrial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-07-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απαρχή νέας προσπάθειας
  • [02] Ικανοποίηση από την επίσκεψη στην Ισλανδία
  • [03] Ληστεία σε χρυσοχοείο
  • [04] Ανεστάλη η έξωση
  • [05] Πυρκαγιά στο κέντρο της Κορίνθου
  • [06] Βόμβα κατά Ισπανών της ISAF
  • [07] Νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ
  • [08] Με Καϊζερίσπορ η Λάρισα
  • [09] Σε κίνδυνο η υποψηφιότητα της Ιταλίας
  • [10] Ραντεβού στον Άρδα

    [01] Πολιτική

    Συμφωνία πέντε σημείων

    Απαρχή νέας προσπάθειας

    8/7/2006 8:05:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 8/7/2006 9:59:15 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ-ΑΠΕ

    Αφετηρία για τη δρομολόγηση νέων πρωτοβουλιών με στόχο την επίλυση του Κυπριακού, αποτέλεσε η συνάντηση που είχαν στη Λευκωσία ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Ιμπραχίμ Γκαμπάρι με τον Πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Η κοινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα θέτει τέλος στη στασιμότητα του Κυπριακού κατά το χρόνο που μεσολάβησε από το δημοψήφισμα επί του Σχεδίου Ανάν, μέσω συμφωνίας πέντε σημείων μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος η άμεση έναρξη διαδικασίας δικοινοτικών συνομιλιών επί ουσιαστικών πτυχών του Κυπριακού και θεμάτων της καθημερινότητας. Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ επισήμανε το πνεύμα συνεργασίας και ειλικρίνειας των δύο συνομιλητών, που δεσμεύτηκαν για συνολική επίλυση του προβλήματος και συμφώνησαν για άμεση οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης. Ο Κύπριος Πρόεδρος φθάνει την Κυριακή στην Αθήνα, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

    Δέσμευση για επίλυση του προβλήματος

    Τα πέντε σημεία της συμφωνίας μεταξύ των δύο ηγετών έχουν ως εξής:

    Πρώτον, δέσμευση για επανένωση της Κύπρου στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, της πολιτικής ισότητας και των αποφάσεων και ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

    Δεύτερον, αναγνώριση του γεγονότος ότι το "στάτους κβο" στη Κύπρο δεν είναι αποδεκτό και ότι η διαιώνισή του θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις και για τις δύο κοινότητες στο νησί, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους.

    Τρίτον, δέσμευση για κοινά αποδεκτή λύση, την οποία και οι δύο πλευρές επιθυμούν χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

    Τέταρτον, κοινή απόφαση για την άμεση έναρξη διαδικασίας δικοινοτικών συνομιλιών σε θέματα ουσίας, παράλληλα με θέματα καθημερινότητας.

    Πέμπτον, δέσμευση για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος, ώστε αυτή η διαδικασία να έχει θετικό αποτέλεσμα και δέσμευση για βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και τερματισμού της επίρριψης ευθυνών από τη μία πλευρά στην άλλη.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι οι δύο ηγέτες αποφάσισαν ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου θα σχηματιστούν δύο επιτροπές τεχνικού επιπέδου, γεγονός που σημαίνει ότι θα συμφωνηθεί και ο κατάλογος των θεμάτων ουσίας που θα συζητηθούν.

    Αναφέρεται επίσης ότι οι δύο ηγέτες θα συναντώνται κατά διαστήματα, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο για να δίνουν οδηγίες στις επιτροπές και να επιθεωρούν την πρόοδό τους.

    Ο Κύπριος πρόεδρος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η σημερινή συμφωνία γίνεται σε εφαρμογή της συμφωνίας των Παρισίων με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Είναι απλώς μια συμφωνία για να αρχίσει η διαδικασία, επεσήμανε και εξέφρασε την άποψη ότι τα δύσκολα θα αρχίσουν κατά την συζήτηση των θεμάτων ουσίας, οπότε θα διαφανεί κατά πόσον οι δύο πλευρές θα δείξουν την καλή διάθεση να βρεθούν οι αναγκαίοι συμβιβασμοί.

    Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τη συνάντηση και το αποτέλεσμα της "ενθαρρυντική εξέλιξη" και εξέφρασε την ετοιμότητά της ελληνοκυπριακής πλευράς να συνεργαστεί με καλή θέληση και εποικοδομητικό πνεύμα για την αποτελεσματική υλοποίηση των συμφωνηθέντων. Επίσης ανέφερε πως ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων και με τον κ. Γκαμπάρι και τους συνεχάρη για το αποτέλεσμα.

    Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Νίκος Αναστασιάδης χαιρέτισε και αυτός ως ένα πρώτο θετικό βήμα τις σημερινές εξελίξεις και δήλωσε ότι από τα στοιχεία που έχουν συμφωνηθεί το σημαντικότερο είναι από τη μια η αναγνώριση ότι ο χρόνος δεν εργάζεται υπέρ τη λύσης και από την άλλη το γεγονός ότι γίνεται μια προσπάθεια βελτίωσης του κλίματος.

    Ο πρόεδρος της Βουλής, Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε ότι οι σημερινές αποφάσεις αποτελούν βήμα προς τα εμπρός, αλλά σημείωσε ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση των δύο πλευρών να υλοποιήσουν τα συμφωνηθέντα.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Επί τάπητος το Κυπριακό

    [02] Πολιτική

    Επέστρεψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    Ικανοποίηση από την επίσκεψη στην Ισλανδία

    8/7/2006 9:45:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της επίσημης επίσκεψης του στην Ισλανδία επέστρεψε το απόγευμα στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

    Κατά τις συνομιλίες που είχε ο κ. Παπούλιας με την Ισλανδική ηγεσία συμφωνήθηκε η περαιτέρω διεύρυνση και ανάπτυξη των σχέσεων Αθηνών - Ρεικεβικ στον εμπορικό και οικονομικό τομέα, ενώ υπεγράφη συμφωνία για την αποφυγή διπλής φορολογίας.

    Πήγαμε πάρα πολύ καλά, ανέφερε ο κ. Παπούλιας, σε συνομιλία που είχε με τις δημοσιογράφους εν πτήση προς την ΑΘήνα και πρόσθεσε ότι υπάρχει εγκάρδια συνεννόηση με την Ισλανδική πλευρά και συνεπώς -όπως σημείωσε- μπορεί να υπάρξουν, πρακτικά, καλά αποτελέσματα.

    Ο πρόεδρος, είπε, ακόμη, ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους Ισλανδούς να αποτελέσει η Ελλάδα βάση για οικονομική εξόρμηση προς στη βαλκανική.

    Ο κ. Παπούλιας, πρόσθεσε, ότι είναι καλό να έχουμε σχέσεις με μικρές χώρες που είναι τεχνολογικά προχωρημένες στον τομέα της έρευνας και σημείωσε ότι η Ισλανδία ξέρει τι θέλει και τι ζητά από τη συνεργασία της με την Ελλάδα.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το Κυπριακό και τη συνάντηση που θα έχει την Δευτέρα με τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο, ο κ. Παπούλιας είπε ότι αυτά τα θα τα πούμε μετά τις συνομιλίες.

    Τέλος, ανακοίνωσε ότι το Σεπτέμβριο θα επισκεφθεί επισήμως τη Γερμανία και αργότερα το Φθινόπωρο θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε χώρες της Αραβικής χερσονήσου και της Μέσης Ανατολής.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Συμφωνία συνεργασίας Αθηνών-Ρέικιαβικ

    [03] Κοινωνία

    Χτύπησαν και έδεσαν τον 60χρονο χρυσοχόο

    Ληστεία σε χρυσοχοείο

    8/7/2006 9:15:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Αντικείμενα αξίας 150 χιλιάδων ευρώ ήταν η λεία της ληστείας που διέπραξαν χθες το βράδυ τέσσερις άγνωστοι -τρεις άνδρες και μια γυναίκα- σε εργαστήριο αργυρο-χρυσοχοϊας στην πλατεία Χριστιανουπόλεως στο Νέο Κόσμο.

    Ο ένας άνδρας και η γυναίκα εμφανίστηκαν αρχικά το μεσημέρι ως πελάτες που ζητούσαν εκτίμηση για μια χρυσή αλυσίδα. Αφού συνομίλησαν με τον 60χρονο χρυσοχόο Χαράλαμπο Ιωαννίδη έφυγαν λέγοντας ότι θα απευθυνθούν και άλλου, για μια δεύτερη γνώμη.

    Το ζευγάρι ξαναγύρισε στις 22:00 το βράδυ. Μόλις ο 60χρονος κάθισε στον πάγκο εργασίας του, γυρίζοντας την πλάτη προκειμένου εκτιμήσει την αλυσίδα, εισέβαλαν στο χώρο και οι άλλοι δύο άνδρες. Του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον φίμωσαν με μονωτική ταινία. Αφού έβαλαν σε μία τσάντα ότι πολύτιμο βρήκαν ζήτησαν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου. Ο 60χρονος απάντησε πως δεν τα έχει, οπότε οι ληστές, αφού του κατάφεραν ένα τελευταίο χτύπημα, τον κλείδωσαν μέσα στο εργαστήριο του κι έφυγαν.

    Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

    [04] Κοινωνία

    Παραλίγο να βρεθούν στο δρόμο μαθητές 4 σχολείων

    Ανεστάλη η έξωση

    8/7/2006 7:48:00 μμ

    Τον κίνδυνο να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο αντιμετωπίζουν οι μαθητές τεσσάρων σχολείων, μεταξύ αυτών και του ιστορικού 2ου Λυκείου Αθηνών, που λειτουργεί από το 1862, εξαιτίας της αγωγής για έξωση από το κτήριο του παλιού Αρσακείου, όπου στεγάζονται.

    Η απόφαση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας να διεκδικήσει την απομάκρυνση των σχολείων, χωρίς τουλάχιστον να έχει εξασφαλιστεί η μεταστέγαση σε κατάλληλο χώρο, κατέβασε γονείς, μαθητές, αλλά και συνδικαλιστές και εκπρόσωπους κομμάτων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην είσοδο των σχολείων στην πλατεία Βάθη.

    Σημειωτέον, ότι από το 2ο Λύκειο Αθηνών έχουν αποφοιτήσει μεγάλες προσωπικότητες της χώρας μας, όπως ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, ο ποιητής Μίλτος Σαχτούρης, ο καθηγητής-φιλόσοφος Χρήστος Γιανναράς, ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος και ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος. Το σχολείο στεγαζόταν στην οδό Χέϋδεν μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '70, οπότε και μεταφέρθηκε στο παλιό Αρσάκειο της οδού Μάγερ.

    Τελικά το αίτημα τους εισακούστηκε και η έξωση ανεστάλη επ΄ αόριστο, κάτι που όπως επισημαίνουν γονείς και μαθητές, δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και καλούν τους αρμόδιους να μεριμνήσουν για την κατασκευή νέων σχολείων σε οικόπεδα ιδιοκτησίας του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων.

    [05] Κοινωνία

    Μόνο υλικές ζημιές

    Πυρκαγιά στο κέντρο της Κορίνθου

    8/7/2006 10:00:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Με μεγάλη καταστροφή απειλήθηκε το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου, από πυρκαγιά, που ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το πρωί, από άγνωστη αιτία, σε κατάστημα ενδυμάτων στην οδό Ερμού και η οποία πήρε διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών, που υπήρχαν στο κτίριο. Από τη φωτιά κινδύνεψαν και τα διπλανά μαγαζιά, καθώς ήταν δύσκολη η πρόσβαση των πυροσβεστών. Τελικά η πυρκαγιά σβήστηκε αφού προκάλεσε ζημιές της τάξης των 20 χιλιάδων ευρώ.

    [06] Κόσμος

    Κλιμακώνεται η βία στο Αφγανιστάν

    Βόμβα κατά Ισπανών της ISAF

    8/7/2006 10:27:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ

    Πέντε Ισπανοί στρατιώτες της διεθνούς δύναμης ISAF στο Αφγανιστάν έπεσαν θύματα βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε την ώρα που πραγματοποιούσαν περιπολία κοντά στη Φάραχ, στο δυτικό τμήμα της χώρας. Ο ένας στρατιώτης, ο Χόρχε Αρνάλντο Χερνάντεθ Σεμινάριο εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκμείο, ενώ οι άλλοι τέσσερις συνάδελφοι του νοσηλεύονται τραυματισμένοι ελαφρά. Το ισπανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως ο νεκρός ήταν περουβιανής υπηκοότητας.

    Επίσης, δύο Καναδοί στρατιώτες τραυματίστηκαν σήμερα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, σε συγκρούσεις με Ταλιμπάν στο νότιο Αφγανιστάν. Ο ενας στρατιώτης που τραυματίστηκε σοβαρά μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Κανταχάρ, από όπου θα μεταφερθεί αργότερα στη Γερμανία για επιπλέον ιατρική φροντίδα.

    [07] Οικονομία

    Θέσεις απασχόλησης για 25.000 ανέργους

    Νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ

    8/7/2006 9:02:00 μμ

    Θέσεις απασχόλησης για τουλάχιστον 25.000 ανέργους προβλέπουν προγράμματα του ΟΑΕΔ που πρόκειται να προκηρυχθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αυτό γνωστοποιεί ο διοικητής του οργανισμού Γιώργος Βερναδάκης με συνέντευξή του στην Απογευματινή, διευκρινίζοντας ότι οι 9.000 θέσεις αφορούν αυξημένη επιδότηση ειδικών κατηγοριών ανέργων, όπως άνεργες μητέρες με ανήλικο παιδί, για τη δημιουργία της δικής τους ατομικής επιχείρησης. Οι υπόλοιπες αφορούν ανέργους Αθήνας και Θεσσαλονίκης που μετεγκαθίστανται στην περιφέρεια, καθώς και 2.000 αθίγγανους.

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Με Καϊζερίσπορ η Λάρισα

    8/7/2006 10:49:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Η Καϊζέρισπορ θα είναι η αντίπαλος της Λάρισας στον Γ γύρο του Κυπέλλου Ιντερτότο. Η τουρκική επικράτησε 1-0 (Φατίχ 82`) της Σοπρόν και σε συνδυασμό με το έκτος έδρας 3-3 στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία πήρε την πρόκριση. Η πρώτη αναμέτρηση της θεσσαλικής ομάδας με την Καϊσερίσπορ θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Ιουλίου και ο αγώνας ρεβάνς στις 22 του μηνός, ενώ ο νικητής θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον Β` προκριματικό γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

    [09] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Σε κίνδυνο η υποψηφιότητα της Ιταλίας

    8/7/2006 7:48:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 8/7/2006 7:52:54 μμ)

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Τον κίνδυνο να μην της ανατεθεί η διοργάνωση του Euro 2012 αντιμετωπίζει η Ιταλία, εξαιτίας του σκανδάλου με τους «στημένους» αγώνες, το οποίο συγκλονίζει το ποδόσφαιρο της χώρας. Όπως εξήγησε σήμερα εκπρόσωπος της UEFA, ο οποίος διατελεί μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και θα μετάσχει στην ψηφοφορία ανάθεσης της 8ης Δεκεμβρίου, η Ιταλία δεν μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση, αν δεν προηγηθεί αναδιάρθρωση της διοικούσας επιτροπής της ομοσπονδίας. Η -αυριανή φιναλίστ του Μουντιάλ 2006- Ιταλία συναγωνίζεται ως προς την ανάληψη του Εuro 2012 τις συνυποψηφιότητες των Πολωνίας / Ουκρανίας και Ουγγαρίας / Κροατίας, ενώ τη διοργάνωση είχε διεκδικήσει και η Ελλάδα. "Αν και το σκάνδαλο θα έχει προφανώς εκτονωθεί σε έξι χρόνια, η UEFA δεν μπορεί να υποστηρίζει τώρα την ιταλική ομοσπονδία, εκτός και προωθηθεί πλήρης αναδιοργάνωση μέχρι την ημερομηνία που θα λάβουμε την οριστική απόφαση", δήλωσε στο πρακτορείο "Reuters" ο εκπρόσωπος της UEFA, διατηρώντας την ανωνυμία του, και πρόσθεσε: "Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Αν η ψηφοφορία για την ανάθεση του Euro 2012 διεξαγόταν αύριο, τότε, αν και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα νικούσε, ξέρω πως αυτή δεν θα ήταν σίγουρα η Ιταλία".

    [10] Πολιτισμός

    Άρδας 2006

    Ραντεβού στον Άρδα

    8/7/2006 9:19:00 μμ

    Για δωδέκατη συνεχή χρονιά στη μαγευτική παρόχθια περιοχή του ποταμού Αρδα από 26 -30 Ιουλίου οι νέοι θα ενωθούν και πάλι στη μεγάλη συνάντηση της χρονιάς. Μουσική διασκέδαση, παιχνίδι, δημιουργικότητα και πολλές εκπλήξεις υπόσχονται οι διοργανωτές σε όσους θα βρεθούν στις Καστανιές του Έβρου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του "Φεστιβάλ Αρδας 2006". Τη διοργάνωση της Συνάντησης Νέων έχει αναλάβει και φέτος η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Βύσσας και με στόχο "να αναδειχθεί ο πολιτισμός, γέφυρα που ενώνει πέρα από σύνορα, προκαταλήψεις και διαφορές".

    Το ειδυλλιακό περιβάλλον του Αρδα θα πλημμυρίσει με μουσικές και σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου μαζί με χιλιάδες νέους από όλη την Ελλάδα και τις γύρω χώρες θα στήσουν ένα μοναδικό πανηγύρι στην ακριτική περιοχή του Βόρειου Eβρου.

    Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Βύσσας, υπόσχεται ότι θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των κατασκηνωτών. Για πέντε ημέρες ο επισκέπτης- κατασκηνωτής θα γευτεί τη μαγεία της φύσης και τη δροσιά του ποταμού κατασκηνώνοντας στο ελεύθερο ή το οργανωμένο κάμπινγκ, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα. Επίσης, ο χώρος ενδείκνυται για κωπηλασία, κολύμπι, ψάρεμα, περιηγήσεις στις γύρω περιοχές, διαγωνισμούς και διασκεδαστικά παιχνίδια, επιδείξεις moto cross, beach volley, ποδόσφαιρο και φυσικά μεγάλες μουσικές συναυλίες.

    Το βασικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στην κεντρική σκηνή της 12ης Συνάντησης Νέων Αρδας 2006 έχει ως εξής:

    Τετάρτη 26/7/2006 Raining Pleasure, Α. Μουρβάτης και Ψυχή, Πέμπτη 27/7/2006 Φ.Πλιάτσικας, Μ Φάμελλος, ΟΝΑΡ, Θ.Κοντάκος, Ευσταθία Παρασκευή 28/7/2006 Goin Through, Ν Πορτοκάλογλου, Σ Δρογώσης, Grandeloopa, Β Καρακώστα, Οδ.Τσάκαλος, One Drop Σάββατο 29/7/2006.Τσαλιγοπούλου, Α.Μπάμπαλη, Ευριδίκη, Δ.Κοργιαλάς, Μ.Εμιρλής, Ρ. Χρηστίδου Κυριακή 30/7/2006 Μ. Χατζηγιάννης, Οnirama.

    Σχετικά Links:

    Άρδας 2006


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 8 July 2006 - 20:50:34 UTC