Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έκκληση Ανάν στη Β Κορέα
  • [02] Δολοφονία μετά την ειρηνευτική συμφωνία
  • [03] Ποταμοί αίματος στο Ιράκ
  • [04] Έλεγχοι για φοροδιαφυγή
  • [05] Βαρο(κ)μετρικό χαμηλό στο Terravibe
  • [06] Σοκολάτες με σαλμονέλα

    [01] Κόσμος

    Έκκληση Ανάν στη Β Κορέα

    23/6/2006 9:52:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Έκκληση στη Βόρεια Κορέα απηύθυνε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Άναν να ματαιώσει τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, ικανού να πλήξει τις Ηνωμένες Πολιτείες. "Η δοκιμή ενός τέτοιου πυραύλου σε μια περιοχή όπως η κορεατική χερσόνησος, σε μια περίοδο, που αντιμετωπίζουμε πολλά δύσκολα ζητήματα και οι εξαμερείς συνομιλίες έχουν σταματήσει, δεν είναι συνετό πράγμα. Η Βόρεια Κορέα πρέπει να ακούσει τι της λέει η διεθνής κοινότητα", τόνισε ο Άναν. Σημειώνουμε, ότι εξαμερείς συνομιλίες στις οποίες αναφέρθηκε ο Άναν και στις οποίες συμμετέχουν η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ιαπωνία και οι δύο Κορέες (Νότια και Βόρεια) δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να πείσουν την Πιονγιάνγκ να διακόψει το πυρηνικό πρόγραμμά της.

    [02] Κόσμος

    Στην πρωτεύουσα της Σομαλίας

    Δολοφονία μετά την ειρηνευτική συμφωνία

    23/6/2006 8:03:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2006 8:37:07 μμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: BBC- Reuters

    Σουηδός καμεραμάν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου. Σύμφωνα με ανταποκριτή του BBC στην περιοχή, τον άτυχο Σουηδό πυροβόλησε άγνωστος ένοπλος στην καρδιά, ενώ "βαρβαρική" χαρακτήρισε τη δολοφονία η ισλαμική οργάνωση (Ένωση των Ισλαμικών Δικαστηρίων), που έχει τον έλεγχο του Μογκαντίσου. Η διαδήλωση είχε διοργανωθεί από την Ένωση των Ισλαμικών Δικαστηρίων προς υποστήριξη της ειρηνευτικής συμφωνίας που υπέγραψε με την Κυβέρνηση της χώρας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αναγνωρίσουν η μία την άλλη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια ζητήματα, που δεν έχουν πλήρως επιλυθεί. Μεταξύ αυτών και ο ρόλος των ειρηνευτικών δυνάμεων από άλλες χώρες. Ο προσωρινός Πρόεδρος της Σομαλίας, Αμπντουλάχι Γιουσούφ αντιμετωπίζει θετικά την εμπλοκή τους, ωστόσο, οι Ισλαμιστές αντιδρούν έντονα σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο και ιδιαίτερα την ανάμειξη ειρηνευτικής δύναμης από την Αιθιοπία, που θεωρούνται προσκείμενα στο Γιουσούφ. Παρόλα αυτά στην ειρηνευτική συμφωνία δε γίνεται καμία ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό το επίμαχο θέμα.

    Τα "καυτά" σημεία που δε συζητήθηκαν

    Ένα άλλο ζήτημα είναι και το αν οι Ισλαμιστές θα έχουν λόγο στην προσωρινή Κυβέρνηση της Σομαλίας.

    Επίσημα, ο επικεφαλής της Ένωσης των Ισλαμικών Δικαστηρίων δήλωσε, ότι δεν επιθυμούν να εγκαθιδρύσουν δική τους Κυβέρνηση στο Μογκαντίσου, ωστόσο, σύμφωνα με εκτιμήσεις κάτι τέτοιο δεν ισχύει πραγματικά.

    Στο μεταξύ, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να σταματήσουν τις επικοινωνιακές καμπάνιες, που πραγματοποιούν η μία εναντίον της άλλης και να συναντηθούν ξανά στις 15 Ιουλίου για να συζητήσουν τα ζητήματα που εκκρεμούν.

    Από την πλευρά τους, πάντως, διπλωματικοί κύκλοι και αναλυτές καλωσόρισαν την υπογραφή της ειρηνευτικής και τη χαρακτήρισαν "βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση".

    [03] Ιράκ

    Δεκατέσσερις νεκροί σε Βασόρα και Μπακούμπα

    Ποταμοί αίματος στο Ιράκ

    23/6/2006 8:59:00 μμ

    Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίσθηκαν από τη έκρηξη βόμβας σε σουνιτικό τέμενος του χωριού Χίμπχιμπ, βόρεια της Βαγδάτης, κοντά στη Μπακούμπα, εκεί όπου σκοτώθηκε ο Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουϊ κατά τη διάρκεια αμερικανικής αεροπορικής επιχείρησης. Σύμφωνα με την ιρακινή αστυνομία, η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε δοχείο απορριμμάτων στην έξοδο του τεμένους και εξερράγη μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης προσευχής της Παρασκευής. Η επαρχία Ντιγιάλα , 60 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, στην οποία ανήκει το χωριό, κατοικείται από σουνίτες και σιίτες και είναι το θέατρο συνεχών βίαιων επιθέσεων.

    Στη Bασόρα άλλοι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο το οποίο οδήγησε ο καμικάζι στο κέντρο της πόλης. Η επίθεση έγινε το μεσημέρι τοπική ώρα κοντά σε πρατήριο καυσίμων στο κέντρο τη Βασόρας, η οποία κατοικείται από σιίτες και τελεί σε κατάσταση έκτακτης εξαιτίας του πολλαπλασιασμού των βίαιων επιθέσεων. Χθες ο υπουργός Αμυνας της Βρετανίας Ντες Μπράουν, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Βασόρα, είχε δηλώσει ότι η ενίσχυση της δύναμης ασφαλείας στην πόλη έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Στις 31 Μαΐου ο Ιρακινός πρωθυπουργός Νούρι αλ Μάλικι κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεσμεύθηκε να απαντήσει με πυγμή στην κλιμάκωση της βίας.

    Εξάλλου, στην περιοχή της Μουσάχντα, βόρεια της Βαγδάτης, βρέθηκαν τα πτώματα πέντε υπαλλήλων του ιρακινού υπουργείου Βιομηχανίας, οι οποίοι είχαν απαχθεί χθες, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών. Τα πτώματα έφεραν ίχνη βασανισμού.

    Στο μεταξύ, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι συνελήφθησαν 13 ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ιράκ, στη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

    [04] Οικονομία

    Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

    Έλεγχοι για φοροδιαφυγή

    23/6/2006 8:29:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 23/6/2006 9:11:49 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Συντονισμένη εκστρατεία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής αρχίζει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς εκτιμάται ότι η απώλεια εσόδων από τη μη απόδοση φόρων αγγίζει τα 7 δισ. ευρώ. Στο στόχαστρο των ελεγκτών θα μπουν κατ αρχήν οι περίπου πέντε χιλιάδες επιχειρήσεις οι οποίες δεν απέδωσαν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας. Το 2005 το μεγαλύτερο μέρος των βαρών σήκωσαν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, που κατέβαλαν το 45% των φορολογικών εσόδων. Οι έλεγχοι για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής έχουν ήδη ξεκινήσει. Σαββατοκύριακα και απογεύματα 20 συνεργεία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αχαΐα και Ηράκλειο περιοχές που παρουσιάζουν υψηλή φοροδιαφυγή θα σαρώνουν σε ελέγχους, με έμφαση στην απόδοση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, του οποίου η φοροδιαφυγή εκτιμάται ότι φτάνει στα 4 δισ. ευρώ ετησίως.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    "Πρωταθλητές" φορολογίας

    Επί ποδός οι ελεγκτές του υπ. Οικονομίας

    [05] Πολιτισμός

    Βαρο(κ)μετρικό χαμηλό στο Terravibe

    23/6/2006 10:32:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πάνε δέκα χρόνια από τότε που ο κόσμος μάθαινε το δρόμο για τη Δραπετσώνα για να παρακολουθήσει τη γέννηση του πρώτου rock φεστιβάλ στα ελληνικά χρονικά, το Rock of the Gods. Έκτοτε πολύ νερό κύλησε στ αυλάκι. Το "μωρό" τράφηκε με ιδρώτα και χειροκροτήματα, άλλαξε όνομα, άλλαξε τόπο διαμονής, βούτηξε στα βαθιά και διδάχτηκε από τις δυσκολίες. Με άλλα λόγια μεγάλωσε. Μεγάλωσε σε εμπειρία, αλλά και σε ηλικία και το γιορτάζει, προσκαλώντας το κοινό, "πιστούς" και "νεοσύλλεκτους", να μοιραστεί τον ενθουσιασμό, προσφέροντας το πιο έξαλλο (με την καλή έννοια) line-up του καλοκαιριού.

    Σύντομο σε διάρκεια, αλλά με πυκνό πρόγραμμα, δίνει ραντεβού επί σκηνής του Terra Vibe, εν μέσω θερμοκρασιών στο κόκκινο, με μερικά από τα πλέον "καυτά" ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, που δεν κρύβουν πως κατεβαίνουν στη Μαλακάσα με άκρως "εμπρηστικές" διαθέσεις.

    Φέτος όμως υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα καινοτομία που ακούει στο όνομα Silent Disco. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό dance stage που θα λειτουργήσει και τις δύο ημέρες, όπου οι Ολλανδοί Djs Set No Dj και Dj Od θα στήσουν ένα δικάναλο ασύρματο πάρτι με επιλογές από hard house και punk, ακόμα και disco και salsa. Μετάφραση: εσείς μπαίνετε, εφοδιάζεστε με ασύρματα ακουστικά και επιλέγετε ότι σας κάνει διάθεση να ακούσετε, μεταξύ των δύο ταυτόχρονων Dj Sets που θα προσφέρονται. Στα φεστιβάλ που δοκιμάστηκαν αυτά τα "σιωπηλά" πάρτι, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή. Διασκεδαστική εμπειρία, είτε κάποιος προτιμά το ρόλο του θεατή, είτε του συμμετέχοντα.

    Όλα αυτά συν τα "καθιερωμένα" του Rockwave: περίπτερα, παιχνίδια, μπλουζάκια, αναμνηστικά, αλλά και θεματικά events για τα δέκα χρόνια του.

    Η τιμή του εισιτηρίου ελκυστική στα 39 ανά ημέρα και η διοργάνωση αξιόλογη και δοκιμασμένη. Σπεύσατε. Η προπώληση ξεκίνησε.

    Day One: 11 Ιουλίου

    Μπάντες αγαπημένες στο ζενίθ της δημιουργικότητας τους, φρέσκοι και πολλά υποσχόμενοι νέοι μουσικοί, αλλά και ονόματα που μας πάνε πίσω στη νοσταλγική ατμόσφαιρα των 80s. Όλοι θα δώσουν το "παρών".

    Headline act, οι Franz Ferdinand. Στα μέρη μας θεωρείται αναμφισβήτητα η πιο καλοδεχούμενη παρέα από τη Γλασκώβη. Οι Bob, Nick, Paul και ο "δικός μας" Alex Capranos καταφθάνουν με νέο δίσκο στο ενεργητικό τους, για τον οποίο διάλεξαν τον τίτλο "You Could Have It So Much Better", κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσαμε να πούμε σε καμία περίπτωση για τους ίδιους. Είχαν έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά στο ντεμπούτο της καριέρας τους το 2004, κέρασαν το κοινό δυνατούς ήχους και γεύτηκαν την αποθέωση α λα ελληνικά. Τότε έφυγαν με την υπόσχεση της επιστροφής, η οποία βρίσκει σε λίγες εβδομάδες την εκπλήρωση της στη σκηνή του Terravibe. Τι άλλο λοιπόν να κάνει κανείς από το να είναι εκεί για να ελέγξει, μέσα από κομμάτια όπως τα Walk Away, Do You Want To, και το This Fire, τα όρια της χορευτικής αντοχής του ανθρώπινου οργανισμού, τα οποία σημειωτέον θα έχουν ήδη δοκιμαστεί λίγο νωρίτερα από τους Dandy Warhols.

    Και αυτοί, έχοντας καταθέσει στο παρελθόν εξαίρετα δείγματα συναυλιακής παρουσίας έρχονται να "προθερμάνουν" το ελληνικό κοινό και για την κυκλοφορία του "Odditorium Or Warlords Of Mars". Ο δίσκος πήρε το όνομα του από το "μυστικό καταφύγιο" τους στο Πορτλαντ. Ένα σημείο συνάντησης για τους Dandys και για τους φίλους-συνεργάτες τους, ένας χώρος πειραματισμού και δημιουργικών sessions, όπου συνέβησαν πολλά, μεταξύ αυτών και το νέο 5ο άλμπουμ τους, που αναμένεται τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

    Το "Τhe Next Big Thing" της βραδιάς είναι χωρίς αμφιβολία οι Bρετανοί Editors. Με πορεία "καρφί" για την κορυφή και γεμάτη ατζέντα για φέτος (η οποία περιλαμβάνει εμφανίσεις και στα φεστιβάλ Lollapalooza και Coachella) έχουν ήδη γίνει αγαπητοί στη χώρα μας για τα γκάζια τους και τις σκοτεινές μελωδίες τους. Η φήμη που τους συνοδεύει είναι εκείνη των δυνατών live. Μένει να διαπιστωθεί.

    Το νέο μουσικό αίμα θα "προλογίσουν" επί σκηνής οι "παλαιότεροι". Οι Ολλανδοί art punks Mecano, θρυλική μπάντα των 80s, έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια, ανοίγουν το σεντούκι με τα μυστικιστικά παραμύθια και βγάζουν το "Snake tales for Dragon", ένα νέο δίσκο που σκοπεύουν να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό.

    Λίγο πριν, άλλο ένα ταξίδι στο παρελθόν με τους νοσταλγικούς Green On Red. Ιδρυτές του desert rock, μια σκηνή που μας χάρισε και τους Calexico, κάνουν τη δυναμική τους επιστροφή. Οι εμφανίσεις τους θα είναι μετρημένες και σε επιλεγμένα μέρη, μεταξύ αυτών και η Αθήνα. Η ευκαιρία είναι λοιπόν ή τώρα ή ποτέ.

    Στο όλο το κοκτέιλ προσθέσατε και τους Ισπανούς Sunday Drivers οι οποίοι καταφθάνουν από το μέτωπο της μουσικής επικαιρότητας, με την επιτυχία "On my Mind" να επαναλαμβάνεται στα ραδιόφωνα. Με δύο καλές συναυλιακές συστάσεις από τη χώρα τους, έρχονται να μας δείξουν γιατί αγαπούν τόσο πολύ τον ήχο του Hammond και τις wahwah κιθάρες, αλλά και γιατί θεωρούνται ένα τόσο ελπιδοφόρο σχήμα.

    Day Two: 12 Ιουλίου

    Όσο για τη δεύτερη μέρα: όσοι πιστοί του metal προσέλθετε. Παλιοί γνώριμοι του ελληνικού κοινού με φήμη θρυλικών εμφανίσεων έρχονται να υπενθυμίσουν τον hard τρόπο με τον οποίοι φτιάχνονται live, οι μύθοι.

    Twisted Sister και W.A.S.P. co-headliners επιστρέφουν "κατόπιν απαίτησης του κοινού" -ξανά έπειτα από τις συναυλίες τους τα δύο τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

    Οι πρώτοι με φόρα, ενέργεια, πιστοί στο glam παρελθόν τους εξ ου και το μπόλικο make-up και δηλώνουν "Still Hungry" έπειτα από 35 χρόνια ιστορίας.

    Οι W.A.S.P. και αυτοί με ρίζες που βρίσκονται στις αρχές του 80, αυθεντικοί εκπρόσωποι του "shock rock", πάντα προκλητικοί και τολμηροί, καταφθάνουν λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους, για να βάλουν φωτιά στην σκηνή.

    Τη λίστα της ημέρας συμπληρώνουν:

    Οι Celtic Frost, ένα avant-garde γκρουπ με ήχο κράμα από death metal και στοιχεία κλασικής μουσικής, που μπορούν να καυχιούνται για την επίδραση τους στην εξέλιξη του ευρωπαϊκού heavy metal τοπίου.

    Οι Crimson Glory, με μάσκες ή χωρίς, βετεράνοι και προσφάτως επανασυνδεδεμένοι, με νέο άλμπουμ στα σκαριά (το Divine Chaos, που υπολογίζεται για το 2007), έρχονται να το γιορτάσουν στα μέρη μας.

    Και οι τέλος οι Πορτογάλοι Moonspell, άξια παιδιά της gothic metal σκηνής, προσφέρουν το τελευταίο τους πόνημα "Antidote", αντίδοτο στη συμβατικότητα και απόδειξη ότι τα όρια στη μουσική τους ταυτότητα υπάρχουν μόνο για να επεκτείνονται.

    Τιμή εισιτηρίου: 39 ευρώ

    Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας

    Τιcket House Aθήνα Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) Τηλ: 210 3608366 Δευτ.Παρ. 10:30 21:00 Σάββ. 10:30 16:00

    Τιcket House Θεσσαλονίκη Εθν. Aμύνης 20 Τηλ: 2310 253630 Δευτ Τετάρ. 10:30 16:00 Tρ.Πέμ.Παρ.10:30 15:00 / 17:30 20:30 Σάββ. 10:30 15:00

    Ticket House @ PMW PMW Αθήνα: Πανεπιστημίου 66 & 28ης Οκτωβρίου 2 τηλ: 210 3803030 Ώρες Λειτ.: Δευτ. - Παρ.: 08.30 - 21.30 & Σάβ: 08.30 - 20:00 Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 73 (εντός ψυχαγωγικού κέντρου Cosmopolis) τηλ:210 6197690 Ώρες Λειτ.: Δευτ. - Κυρ.: 14.00 - 24.00

    Τιcketpro.gr www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο Τιcketpro.gr 00800 10700 2730135 ( χωρίς χρέωση ) 12.00-22.00 καθημερινά

    Σχετικά Links:

    Rockwave Festival

    [06] Υγεία

    Η Cadbury αποσύρει προϊόντα προληπτικά

    Σοκολάτες με σαλμονέλα

    23/6/2006 8:03:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ο βρετανικός κολοσσός Cadbury Schweppes ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει από τα βρετανικά καταστήματα περισσότερες από ένα εκατομμύριο σοκολάτες καθώς υπάρχει κίνδυνος να έχουν μολυνθεί από το μικρόβιο της σαλμονέλας. Η απόφαση αυτή αφορά επτά διαφορετικά προϊόντα της εταιρείας (σοκολάτες, γκοφρέτες, αυγά σοκολάτας και άλλα).

    Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Cadbury, το μέτρο αυτό λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, επειδή ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να περιέχουν ίχνη σαλμονέλας. Η εταιρεία "εντόπισε την πηγή του προβλήματος, το διόρθωσε και έλαβε μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν θα προωθηθούν στην αγορά", διαβεβαίωσε, τονίζοντας ότι το επίπεδο της μόλυνσης δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία.

    Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της βρετανικής υπηρεσίας ποιότητας τροφίμων (FSA) επέμεινε πως οποιαδήποτε μόλυνση από σαλμονέλα είναι επικίνδυνη για την υγεία και συμβούλευσε τους Βρετανούς να μην καταναλώνουν τα συγκεκριμένα προϊόντα. "Δεν θα τα αποσύραμε από την αγορά χωρίς λόγο", κατέληξε.

    Τα μολυσμένα προϊόντα παρασκευάστηκαν σε διάφορα βρετανικά εργοστάσια με βάση σοκολάτα που προερχόταν από το εργοστάσιο του Μάρλμπρουκ. Σε αυτή τη μονάδα εντοπίστηκε το πρόβλημα που οφειλόταν σε διαρροή από έναν αγωγό ο οποίος πλέον έχει επισκευαστεί.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 23 June 2006 - 20:50:13 UTC