Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Communities of the Diaspora Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-07

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κατεδάφιση κέντρου στην Πειραϊκή
  • [02] Προσλήψεις δασοπυροσβεστών
  • [03] Συνάντηση Ερντογάν-Οζγκιόκ
  • [04] "Ήξερε η CIA"
  • [05] Ολυμπιακός: Σε ανεύρεση αμυντικού
  • [06] ΠΑΟ: Και επίσημα "Παπ"
  • [07] Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟ
  • [08] Προβάδισμα και πάλι το Μαρούσι

    [01] Κοινωνία

    Βρίσκονται πάνω στα αρχαία τείχη

    Κατεδάφιση κέντρου στην Πειραϊκή

    7/6/2006 11:17:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 7/6/2006 11:39:46 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Στην κατεδάφιση ενός κέντρου στην Πειραϊκή, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης συνεργεία της πολεοδομίας του δήμου Πειραιά, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ότι τα επτά κτίσματα που βρίσκονται εκεί είναι αυθαίρετα. Συγκεκριμένα, κατεδαφιστέα έχουν κριθεί επτά πέργκολες - προεκτάσεις ισάριθμων καταστημάτων που σερβίρουν φαγητό και ποτό, καθώς οι αρχαιολόγοι διαπίστωσαν ότι βρίσκονται πάνω στα αρχαία τείχη. Ωστόσο, η διαδικασία της κατεδάφισης σταμάτησε, καθώς εργαζόμενοι σε γειτονικό κατάστημα ανέβηκαν στις στέγες των κτισμάτων και εμπόδισαν τα συνεργεία, με αποτέλεσμα να παρέμβει εισαγγελέας και να συλληφθεί ο υπεύθυνος της υπό κατεδάφιση επιχείρησης. Μετά τις αντιδράσεις, οι μπουλντόζες σταμάτησαν στα καταστήματα Κριτσίλης και Ιππόκαμπος. Η κατεδάφιση των αυθαιρέτων κτισμάτων στην Πειραϊκή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

    [02] Κοινωνία

    5.500 προσλήψεις

    Προσλήψεις δασοπυροσβεστών

    7/6/2006 10:52:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Το πράσινο φως για την πρόσληψη 5.500 εποχικών δασοπυροσβεστών, έδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εγκρίνοντας προϋπολογισμό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, όπως προβλέπεται σε απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Πέτρου Δούκα. Η δαπάνη για τις προσλήψεις των εποχικών δασοπυροσβεστών θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες για το σκοπό αυτό σχετικές πιστώσεις, συνολικού ύψους 35.750.000 ευρώ.

    [03] Κόσμος

    Συνάντηση Ερντογάν-Οζγκιόκ

    7/6/2006 10:31:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Προσπάθεια διεξόδου από την εσωτερική κρίση χαρακτηρίζεται η συνάντηση που είχαν την Τετάρτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγό Χιλμί Οζγκιόκ. Ο στρατηγός επισκέφθηκε τον Ταγίπ Ερντογάν στο πρωθυπουργικό μέγαρο, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί η ανοιχτή ρήξη του "βαθέως κράτους" και της ισλαμικής κυβέρνησης, μετά τις υπόνοιες για ανάμειξη του στρατού σε συνωμοτικά σενάρια και τις συλλήψεις αξιωματικών της παρακρατικής οργάνωσης Ατάμπεϊ. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ανέφερε στον Οζγκιόκ ότι η κυβέρνηση δεν θα σταθεί εμπόδιο στις επερχόμενες κρίσεις του Αυγούστου, οπότε και αναμένεται η διαδοχή του Οζγκιόκ από τον Γιασάρ Μπουγιουκανούτ, το όνομα του οποίου έχει αναμειχθεί σε παρακρατικά σενάρια. Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το πέρας της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα εσωτερικής και εξωτερικής ασφάλειας.

    Πιέσεις στο Συμβούλιο Σύνδεσης

    Στο μεταξύ, οι Τούρκοι εντείνουν και τις διπλωματικές πιέσεις προς το Συμβούλιο Σύνδεσης με την ΕΕ, καθώς σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μεταβούν στο Λουξεμβούργο αν πρώτα δε μάθουν πρώτα και συμφωνήσουν με το πλήρες κείμενο της συνόδου της 12ης Ιουνίου.

    [04] Κόσμος

    Λένε απόρρητα έγγραφα

    "Ήξερε η CIA"

    7/6/2006 8:10:00 μμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΝΕΤ, CNN

    Καλά κρυμμένο κρατούσε το μυστικό του Αδόλφου Άιχμαν, του "εγκεφάλου" της μαζικής εξόντωσης των Εβραίων κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η CIA, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής υπηρεσίας, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Εθνικό Αρχείο της Ουάσινγκτον. Από τα έγγραφα προκύπτει ότι η CIA γνώριζε που κρύβονταν και ο Άιχμαν αλλά και άλλοι από τους φυγόδικους Ναζί, με τους οποίους συνεργαζόταν στην αντικομουνιστική κατασκοπεία, καθώς την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, η CIA χρησιμοποιούσε ναζί ως κατασκόπους. Έτσι, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν αποκάλυψαν τον Άιχμαν, που ζούσε στην Αργεντινή με το ψευδώνυμο Κλέμενς, καθώς υπήρχαν φόβοι πως θα αποκάλυπτε τη δράση του Χανς Γκλόμπκε, ενός υψηλόβαθμου στελέχους των ναζί, που πλέον συνεργαζόταν με τις αμερικανικές αντικομμουνιστικές πρωτοβουλίες στη Γερμανία, αλλά και τη γερμανική κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον ιστορικό Τίμοθι Νάφταλι στην περίπτωση του Άιχμαν, η CIA βοήθησε τους Δυτικογερμανούς να προστατέψουν τον Γκλόμπκε από τον Άιχμαν. Τα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αναφέρουν, πως από το 1958 η CIA ήξερε που βρισκόταν ο Άιχμαν τουλάχιστον δύο χρόνια πριν τον συλλάβουν και απαγάγουν στο Ισραήλ, Ισραηλινοί πράκτορες, το 1960. Ο Άιχμαν δικάστηκε και εκτελέστηκε στο Ισραήλ το 1962.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    CNN: CIA papers: U.S. failed to pursue Nazi

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ολυμπιακός: Σε ανεύρεση αμυντικού

    7/6/2006 10:51:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Από την αρχή είναι και πάλι το θέμα του ξένουν κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό. Η αρνητική απάντηση του Άντερσον Πόλγκα, έφερε και πάλι τα πράγματα σε νέα μορφή, καθώς ο Τροντ Σόλιντ βρίσκεται και πάλι στη αναζήτηση του ξένου σέντερ μπακ που θα είναι σε θέση να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην άμυνα της ομάδας. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι αρκετές αλλά το πρόβλημα που υπάρχει είναι πως οι περισσότεροι παίκτες που έουν ακουστεί δεν είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους και κατ επέκταση τα λεφτά που θα πρέπει να δαπανηθούν θα είναι αρκετά υψηλά.

    Ακριβή πεντάδα

    Υποψήφιοι για την άμυνα του Ολυμπιακού φέρονται να είναι πέντε παίκτες, όπου όλοι όμως είναι αρκετά ακριβοί. Πρόκειται για τους:

    Ριγκομπέρ Σονγκ: Το όνομά του είχε "παίξει" και παλαιότερα στον Ολυμπιακό, χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι απαιτήσεις του είχαν κριθεί υπερβολικές. Ο αρχηγός της Εθνικής Καμερούν είναι 30 ετών, αγωνίζεται στη Γαλατασαράι και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

    Σαμουέλ Κουφούρ: Επίσης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, όταν έληγε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν. Στα 30 του χρόνια ο Γκανέζος αμυντικός της Ρόμα αποτελεί πάντα ένα «γερό» όνομα στη διεθνή αγορά, θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ για πρώτη φορά στην καριέρα του και επίσης δεν μένει ελεύθερος από την ομάδα του.

    Καρίμ Σαϊντί: Ο 23χρονος Τυνήσιος αμυντικός, ανήκει στη Φέγενορντ, αλλά τον έχει παραχωρήσει δανεικό στη Λέτσε. Θεωρείται καλή περίπτωση, όμως επίσης δεν μένει ελεύθερος, είναι άπειρος σε σχέση με τους υπολοίπους και το πιο σημαντικό, δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

    Πάμπλο Κοντρέρας: Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός, μόνιμο στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, είναι 28 ετών, ανήκει στη Θέλτα και δεν μένει ελεύθερος. Εδώ υπάρχει και το πρόβλημα ότι το στιλ παιχνιδιού του είναι παρόμοιο με αυτό του Ουαντού.

    Ζούλιο Σέζαρ Κασέρες: Ο 27χρονος Παραγουανός αμυντικός θα βρίσκεται στο Μουντιάλ. Ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ, που θα θελήσει ένα σεβαστό ποσό για να δεχθεί να τον παραχωρήσει, όμως έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

    Πάντως, οι τελευταίες εξελίξεις μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα γύρω από τον Γκαμπριέλ Σούρερ. Μέχρι σήμερα ήταν σίγουρο ότι ο Αργεντινός αμυντικός θα αποτελούσε παρελθόν για τον Ολυμπιακό και μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα στον Τύπο της Αργεντινής για επαφές του με την Ιντεπεντιέντε. Τώρα, πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο εύκολα ο Ολυμπιακός θα εντοπίσει τον νέο του «στόχο» και κατά πόσο θα είναι σε θέση να τον προσεγγίσει.

    [06] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    ΠΑΟ: Και επίσημα "Παπ"

    7/6/2006 10:44:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σε μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε την επισημοποίηση της συμφωνίας της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο Σε αυτή αναφέρει τα εξής: "H ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για τα επόμενα 3 χρόνια". Αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας ο "Παπ" σε δηλώσεις του μέσω τις προσωπικής του ιστοσελίδας, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2003. Ακόμη κάνει αναφορά στα διάφορα που ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα, τα οποία χαρακτηρίζει "σενάρια" και "εικασίες", προσθέτοντας ότι πάντα η δική του επιθυμία ήταν να παραμείνει στο "τριφύλλι". Παράλληλα έκανε αναφορά και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο του.

    Οι δηλώσεις

    "Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Η συνάντησή μου με τον κύριο Βαρδινογιάννη ήταν σύντομη και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συμφωνήσαμε αμέσως και για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας που με ανέδειξε. Εύχομαι ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τίτλους και ότι θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο νέο γήπεδο της ομάδας. Τον τελευταίο καιρό γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για την επικείμενη ανανέωσή μου. Δεν θα σταθώ σε αυτά και δεν θα τα σχολιάσω. Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι παρά τα διάφορα σενάρια και τις εικασίες που ακούστηκαν, η συμφωνία μου με τον Παναθηναϊκό απέδειξε τη δική μου επιθυμία για παραμονή -όπως την είχα εκφράσει δημοσίως από τη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό (29/01/06)- αλλά και την επιμονή και την εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπό μου.

    Αυτό που έχει σημασία, πάνω από όλα, για μένα είναι ότι η αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος όλη αυτή την περίοδο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην τελική μου απόφαση. Τους ευχαριστώ όλους και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από πρόσωπα και εύχομαι ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο κόσμος θα έρθει πιο κοντά μας και θα γεμίσει το γήπεδο, γιατί πραγματικά τους χρειαζόμαστε στις καλές και στις κακές στιγμές".

    [07] Μπάσκετ

    Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟ

    7/6/2006 9:32:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 7/6/2006 10:41:00 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Νταμπλούχος Ελλάδας είναι πλέον ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" επικράτησε και στον 3ο τελικό των πλέι οφ επί του Ολυμπιακού με 82-70 μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και με 3-0 νίκες κατάκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Οι "πράσινοι", έχοντας κατακτήσει και το Κύπελλο, έκαναν το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, ενώ αυτό ήταν το 8ο Πρωτάθλημα σε 9 χρόνια. Παράλληλα αυτός είναι το 27ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του "τριφυλλιού". Αξίζει να σημειωθεί πως οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν τη σειρά των πλέι οφ, κάνοντας sweep στα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τους τελικούς, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού μπάσκετ και πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, δηλαδή το 1989, όταν ο Άρης είχε αναδειχτεί πρωταθλητής αήττητος για τρίτη διαδοχική σεζόν. Οι "πράσινοι" έκαναν σερί 8-0 (2-0 με Πανιώνιο, 3-0 με Άρη και 3-0 με Ολυμπιακό), ενώ ο Άρης είχε σύνολο εννέα νικών στους αγώνες τίτλου στο σύνολο των τριών διαδοχικών σεζόν (87, 88, 89). Τα δεκάλεπτα: 23-22, 39-33, 58-49, 82-70.

    Ξεκίνημα με επεισόδια

    Μετά το αρχικό μούδιασμα των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στο παρκέ και να πάρει μία υπέρ του διαφορά με 7-11. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε δια χειρός Γιάκα Λάκοβιτς και Βασίλη Σπανούλη και με ένα 5-0 πήρε προβάδισμα στο σκορ με 12-11. Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι διεκόπη. Κάποιο οπαδοί του ΠΑΟ πέταξαν δυναμιτάκια και αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, τραυματίζοντας τους Καλαϊτζίδη, Αργυρόπουλο και Μπάρλο. Η ομάδα του Πειραιά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, οι διαιτητές απείλησαν με εκκένωση του γηπέδου και τελικά μετά από αρκετές διαβουλεύσεις (αλλά και τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού), το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από 15λεπτη διακοπή! Οι παίκτες του Ολυμπιακού διακομίσθηκαν στο Γενικό Κρατικό, με αμφότερους τους δύο πρώτους να φέρουν εγκαύματα στον λαιμό και στην πλάτη και στο τριχωτό της κεφαλής. Ρήξη τυμπάνου υπέστη ο Νίκος Αργυρόπουλος που εξετάστηκε πρώτος, ενώ δεν έχει εξεταστεί ακόμη ο Γιώργος Καλαϊτζίδης. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν επέστρεψαν ποτέ στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες τους μετά τη διακοπή του αγώνα 4.45 πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Στο ΟΑΚΑ παρέμεινε ο Νίκος Μπάρλος που τραυματίστηκε επίσης, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» παρά το σκίσιμο στο κεφάλι. Κέρμα στο κεφάλι δέχτηκε και ο βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας, Άλβιντας Παζντράιτις.

    Στην επανέναρξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες είχαν χάσει κάπως το ρυθμό τους και τελικά το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με βραχεία κεφαλή (23-22).

    "Γκάζι" στην επανάληψη

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ένα "πράσινο" ξέσπασμα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη από την γραμμή του τριπόντου να "ρίχνει κατά βούληση", πήρε μία διαφορά 10 πόντων (39-29). Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να κλείσει τη διαφορά σε 39-33. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση του και με τον Κουίνσι Λιούις να «είναι ζεστός» έφερε το παιχνίδι σχεδόν στα ίσια (44-43). Οι "πράσινοι" όμως έκαναν την αντεπίθεση τους και με δυνατή άμυνα και πολλές επιθετικές επιλογές έφερε τη διαφορά στο +11 (58-47) με τη λήξη να βρίσκει τον ΠΑΟ στο 58-49. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός κράταγε και αύξανε την διαφορά (70-55) και πήρε τελικά με 82-70 τη νίκη, κατακτώντας το Πρωτάθλημα.

    Παναθηναϊκός (15/19 βολές, 20/31 δίποντα, 9/24 τρίποντα, 30 ριμπάουντ, 13 λάθη, 19 ασίστ, 11 κλεψίματα, 2 κοψίματα): Αλβέρτης 8(2), Σάκοτα 4, Παπανικολάου 3(1), Λάκοβιτς 18 (3), Μπατίστ 11, Χατζηβρέττας 6, Σπανούλης 12(1), Τσαρτσαρής 3(1), Διαμαντίδης 7(1), Τομάσεβιτς 6, Φέμερλινγκ 4

    Ολυμπιακός (8/9 βολές, 25/41 δίποντα, 4/15 τρίποντα, 23 ριμπάουντ, 17 λάθη, 10 ασίστ, 7 κλεψίματα) : Έντνι 15(1), Παπαμακάριος 10, Πρίντεζης, Ζίζιτς 9, Λιούις 10(2), Χατζής, Σεϊμπούτις 2, Κόλιεβιτς, Βασιλόπουλος 3(1), Σχορτσιανίτης 12, Μπάρλος 2, Αγαδάκος 4.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Προβάδισμα και πάλι το Μαρούσι

    [08] Μπάσκετ

    Προβάδισμα και πάλι το Μαρούσι

    7/6/2006 10:32:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Το Μαρούσι επικράτησε του Άρη με 71-56 στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο παιχνίδι των μικρών τελικών των πλέι οφ και έκανε το 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πλέον η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να κατακτήσει την 3η θέση και να να πάρει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της ερχόμενης περιόδου. Από την άλλη η ομάδα του Αντρέα Ματσόν θα πρέπει να νικήσει στο Αλεξάνδρειο το ερχόμενο Σάββατο για να ισοφαρίσει και να οδηγήσει τη σειρά στο 5ο παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη. Τα δεκάλεπτα: 14-10, 32-21, 50-38, 71-56. Αξίζει να σημειωθεί πως η έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου "σημαδεύτηκε" από την αψιμαχία του Στακ με τον Χόμαν, η οποία πολύ γρήγορα μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε... ρινγκ. Πριν κατευναστούν τα πνεύματα, ο Ασημακόπουλος είχε ήδη αποβληθεί μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

    Διαιτητές: Σπυρίδωνος-Μουζάκης-Καρακατσούνης

    Οι συνθέσεις:

    ΜΑΡΟΥΣΙ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ): Μπλάκνεϊ 24 (3), Νικολαϊδης 3 (1), Μπουντούρης, Κυρίτσης 16 (2), Σέκουλιτς 9 (1), Χόμαν, Στεφανίδης 7, Κολώκας 4, Καϊμακόγλου 4, Γιαννουλάκος 2, Νοέας, Καράγκουτης 2.

    ΑΡΗΣ (ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΤΣΟΝ): Κάστλ 14 (3), Σιγάλας 4, Ορφανός, Καμπερίδης, Μπρούερ 9 (1), Ουίλκινσον 19 (1), Πάντιους, Πέτροβιτς 2, Στακ 2, Γκργκούρεβιτς 6 (1).


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 7 June 2006 - 20:50:20 UTC