Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-02-16

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ράγες θανάτου
  • [02] Αποκάλυψη - γρίφος
  • [03] "Έριξαν" άγκυρα
  • [04] "Ναι" στο πρόγραμμα σταθερότητας
  • [05] Αυστηροί έλεγχοι σε κέντρα-πετρέλαιο
  • [06] Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Τουρέ
  • [07] Νίκη για την Καστοριά
  • [08] Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Euro 2008
  • [09] Απόρριψη on air

    [01] Κοινωνία

    Νεκροί ο οδηγός του αγροτικού και μία επιβάτης

    Ράγες θανάτου

    16/2/2006 10:09:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 16/2/2006 11:53:02 μμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Δύο νεκροί και 18 τραυματίες είναι ο απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος, που συνέβη λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ των σταθμών Σερρών και Λευκοθέας, 500 μέτρα από το χωριό Χρυσό Σερρών. Νεκροί είναι ο 41χρονος οδηγός του αγροτικού και μία κοπέλα 23 ετών, επιβάτης του τρένου. Το κακό έγινε, ότι η αμαξοστοιχία Intercity 70 με κατεύθυνση από τον Πειραιά στην Αλεξανδρούπολη, στην οποία επέβαιναν 101 άνθρωποι, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μαρτυρίες το όχημα, εκτός ισόπεδης διάβασης, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές με αποτέλεσμα να κολλήσει τη στιγμή που πλησίαζε το τρένο. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση τέσσερα βαγόνια της αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν σε δύσβατο μάλιστα σημείο, χωρίς δρόμους και μη προσπελάσιμο για τα σωστικά συνεργεία, που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες.

    Σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή

    Ακολούθησαν συντονισμένες ενέργειες από τα Υπουργεία Δημόσιας Τάξης, Μεταφορών, Υγείας και Εθνικής Άμυνας. Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ακόμα και ελικόπτερο Super Puma, ενώ στην περιοχή μετέβη και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος δήλωσε ότι ο κρατικός μηχανισμός παρενέβη άμεσα, καθώς σε 10 λεπτά από το δυστύχημα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είχαν πάει στον τόπο του συμβάντος και σε μισή ώρα οι τραυματίες είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Σερρών.

    Μιλώντας στη ΝΕΤ η γυναίκα του οδηγού του αγροτικού, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε. Όπως είπε, το αυτοκίνητο κόλλησε στις λάσπες και δεν μπόρεσε να περάσει εγκαίρως τις γραμμές. Εκείνη κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή, όχι όμως και ο σύζυγός της.

    Από τους τραυματίες, που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στα Νοσοκομεία Σερρών και "Παπανικολάου" της Θεσσαλονίκης, πήραν εξιτήριο τρία άτομα.

    Σοβαρότερα τραυματισμένος είναι ένας άντρας, που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν σταθερή την κατάσταση της υγείας του.

    Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε κλιμάκιο του ΟΣΕ, ενώ οι επιβάτες που δεν τραυματίστηκαν επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία για να φτάσουν στους προορισμούς τους.

    Ο νομάρχης Σερρών, Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε, πως η περιοχή όπου σημειώθηκε το δυστύχημα ιδιαίτερα δύσβατη, μάλιστα, εξαιτίας των προηγούμενων βροχοπτώσεων είχε μετατραπεί σε λασπότοπο. Ακόμα δήλωσε, πως είναι απορίας άξιο, πως το μοιραίο φορτηγό την προσέγγισε και προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τις γραμμές του τρένου.

    Στο μεταξύ, η σιδηροδρομική γραμμή, μεταξύ Σερρών και Λευκοθέας παραμένει κλειστή από το μεσημέρι. Τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη διαδρομή μεταξύ των σταθμών Σερρών-Δράμας και αντίστροφα, εκτελούνται με αναμεταβιβάσεις των επιβατών σε λεωφορεία μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Τραγωδία στις ράγες

    [02] Κοινωνία

    Στον Διώτη νέα τετράδια του Τσαλικίδη

    Αποκάλυψη - γρίφος

    16/2/2006 9:41:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Πυκνώνουν τα ερωτήματα στην υπόθεση της αυτοκτονίας του στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη, μετά την αποκάλυψη ότι σε τετράδιο με σημειώσεις του υπάρχει μυστηριώδης φράση που καταλήγει στη λέξη "αυτοκτονία". Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα τετράδια που παρέδωσε στον εισαγγελέα, Ιωάννη Διώτη, η Vodafone, προκαλώντας την αμφισβήτηση της οικογένειας για την προέλευσή τους, αλλά και ερωτήματα αναφορικά με τον χρόνο παράδοσής του. Πάντως, προς το παρόν, δεν αμφισβητείται το ότι η "αυτοκτονία" έχει γραφθεί από τον Κώστα Τσαλικίδη. Άλλωστε, ο αδερφός του εκλιπόντος, Παναγιώτης, γνωρίζει τον γραφικό του χαρακτήρα και μπορεί να πει με βεβαιότητα αν τα γράμματα είναι ή όχι δικά του.

    Αντιδρά η οικογένεια

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 10:30 το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου, δικηγόρος της Vodafone τηλεφώνησε στον κ. Διώτη και του γνωστοποίησε την ύπαρξη των νέων τετραδίων, εκτός των δύο που ήδη έχει στα χέρια του από τον δικηγόρο της οικογένειας, Θεμιστοκλή Σοφό.

    Τα τετράδια βρέθηκαν σε ερμάρια της εταιρείας, που δεν ανήκαν στον Τσαλικίδη, από υπάλληλο της Vodafone και σε ένα από αυτά υπάρχει μια φράση που γεννά πολλά ερωτηματικά: "αν αυτό γίνει (ή αποτύχει) αυτοκτονία."

    Η οικογένεια του εκλιπόντος αντιδρά έντονα και διερωτάται γιατί η εταιρεία επέλεξε την εν λόγω χρονική στιγμή για να παραδώσει τα τετράδια, γιατί δεν της τα έδωσε μαζί με τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμενα και γιατί δεν την ενημέρωσε για την φράση - μυστήριο.

    Στα χέρια της οικογένειας υπάρχει και το πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής των προσωπικών αντικειμένων του Τσαλικίδη, με ημερομηνία 28 Ιουνίου 2005.

    Ο Παναγιώτης Τσαλικίδης ήταν αυτός που παρέλαβε τα αντικείμενα, στα οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχαν ένα πόστερ, ένα λεξικό, μια φωτογραφία του αγαπημένου του ανιψιού, διακοσμητικά και το πτυχίο του.

    Τα νέα τετράδια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι χρονολογημένα, όπως αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι του Τσαλικίδη. Εκτός από την επίμαχη φράση, όπου για πρώτη φορά σε σημειώσεις του εκλιπόντος υπάρχει η λέξη "αυτοκτονία", περιέχουν σχεδιαγράμματα και σημειώσεις τεχνικής φύσης, ενώ φέρεται ότι είχαν γραφεί τον Απρίλιο ή τον Οκτώβριο του 2004.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Κατ' οίκον έρευνα

    [03] Κοινωνία

    "Έριξαν" άγκυρα

    16/2/2006 9:21:00 μμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

    Χωρίς ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες παραμένει η χώρα, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, λόγω της 48ωρης προειδοποιητικής απεργίας των πληρωμάτων των πλοίων. Μάλιστα, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έστειλε κλιμάκια περιφρούρησης σε όλα τα λιμάνια της χώρας, ώστε να μην γίνει κανένα δρομολόγιο. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μ. Κεφαλογιάννης, είχε τρίωρη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, μετά τη λήξη της οποίας, έγινε γνωστό ότι ο υπουργός δεσμεύτηκε να απαντήσει εγγράφως μέχρι αύριο το πρωί στα αιτήματα των ναυτικών. Εξάλλου, αύριο το μεσημέρι θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνεχιστούν ή όχι οι απεργιακές κινητοποιήσεις. Σημειώνεται ότι μερικά από τα αιτήματα των απεργών είναι: εξασφάλιση του δικαιώματος εργασίας, άμεση απορρόφηση όλων των άνεργων ναυτεργατών, υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης και αύξηση ασφαλιστικών παροχών.

    Καθολική η συμμετοχή

    Καθηλωμένα στα λιμάνια όλης της χώρας παρέμειναν σήμερα τα πλοία, καθώς η συμμετοχή στην απεργία ήταν καθολική, με ομάδες περιφρούρησης, αποτελούμενες από απεργούς, να είναι από νωρίς το πρωί στους καταπέλτες.

    Συνολικά, από Πειραιά δεν εκτελέστηκαν 10 δρομολόγια και από Ραφήνα 7.

    Ίδια αναμένεται η εικόνα και αύριο αφού, λόγω της απεργίας, δεν θα φύγει κανένα πλοίο.

    Οι γραμμές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο είναι:

    Πειραιά -Αργοσαρωνικού Πειραιά προς Κυκλάδες, Κρήτη, Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα Ραφήνα προς Μαρμάρι και Κεντρικές Κυκλάδες Λαύριο προς Κέα Καβάλας - Θάσου Ηγουμενίτσας -Κέρκυρας και Ζακύνθου- Κυλλήνης.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Δεμένα τα πλοία

    [04] Οικονομία

    Χωρίς πρόσθετα μέτρα

    "Ναι" στο πρόγραμμα σταθερότητας

    16/2/2006 9:46:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

    Θετική είναι η εισήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς το Συμβούλιο υπουργών Οικονομίας της Ε.Ε. σχετικά με το πρόγραμμα σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα συζητηθεί στο ECOFIN στις 22 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνεται ότι ο στόχος για περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος κάτω από το όριο του 3% του ΑΕΠ στο τέλος του 2006, είναι εφικτός χωρίς να απαιτείται η λήψη πρόσθετων μέτρων. Το πρόγραμμα σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας θα αξιολογηθεί από το επόμενο Συμβούλιο υπουργών Οικονομίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

    Πιστή εφαρμογή του προϋπολογισμού

    Στην αξιολόγηση της Επιτροπής ζητείται ακόμη η πιστή εφαρμογή του προϋπολογισμού και επισημαίνεται ότι η επίτευξη του στόχου της δημοσιονομικής προσαρμογής είναι δυνατή, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι τιτλοποιήσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου.

    Σύμφωνα με τους ίδιους παράγοντες, η Επιτροπή αναγνωρίζει, επίσης, στην εισήγησή της προς το Συμβούλιο, ότι σε αυτή τη δημοσιονομική προσπάθεια που καταβάλλουν οι ελληνικές αρχές έχουν συμπεριληφθεί κάποια μέτρα προσωρινού χαρακτήρα που είναι της τάξης του 0,6% του ΑΕΠ, για τα οποία εκκρεμεί ακόμη η αξιολόγησή τους από τη Eurostat.

    Παράλληλα, σημειώνεται, όπως άλλωστε και για τη συντριπτική πλειονότητα των κρατών μελών, την ανάγκη προώθησης των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων για την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος.

    Σε ότι αφορά τις εκτιμήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, η Επιτροπή εκτιμά ότι η αύξηση του ΑΕΠ θα είναι 3,4% για το 2006 (3,8% σύμφωνα με το πρόγραμμα σταθερότητας) ενώ για το 2005 σημειώνει ότι ήταν 3,5% (3,6% σύμφωνα με το πρόγραμμα σταθερότητας).

    [05] Οικονομία

    Αμείλικτοι στην κατάχρηση εξουσίας

    Αυστηροί έλεγχοι σε κέντρα-πετρέλαιο

    16/2/2006 8:31:00 μμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Την εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου στα πετρελαιοειδή και την περιστολή της φοροδιαφυγής στα νυχτερινά κέντρα, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης στα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών. Ειδικότερα για τα νυχτερινά κέντρα, είπε ότι στο χώρο αυτό δεν συντελείται μόνο οικονομικό αλλά και κοινωνικό έγκλημα, που πρέπει να παταχθεί. Ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε επίσης, ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν θα ανεχθεί κρούσματα κατάχρησης εξουσίας από τους ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε το σύνολο της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ενώ τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, ο οποίος δήλωσε, πως οι πολίτες έχουν την αίσθηση, ότι φορολογούνται περισσότερο οι οικονομικά αδύναμοι από ότι οι έχοντες. "Οι πολίτες" τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, "έχουν πολλά παράπονα από την υπηρεσία. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει φορολογική δικαιοσύνη, ότι ελέγχονται μόνο τα μικρά εισοδήματα, ότι δεν υπάρχουν αδιάφθοροι. Εγώ σαν άνθρωπος της Εκκλησίας και εκφραστής του μέσου πολίτη αναφέρω μια ρήση του Γρηγορίου ότι για να κάνεις έλεγχο πρέπει να ελέγξεις πρώτα τον εαυτό σου".

    Απάτες εκατομμυρίων

    Παράλληλα, ο υπουργός, τόνισε, ότι αιχμή του δόρατος για την αντιμετώπιση των νέων μορφών ηλεκτρονικού εγκλήματος αποτελούν το εργαστήριο αποκωδικοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών και η διεύθυνση ελέγχου ηλεκτρονικού εμπορίου της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.

    Από την πλευρά του ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ηλίας Αργυρός αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ελέγχων, που έχουν πραγματοποιηθεί από τη σύστασή της. Όπως είπε, μόνο η αξία των σοβαρών υποθέσεων πλαστών και εικονικών τιμολογίων που έχουν εντοπιστεί στο διάστημα αυτό ανέρχεται στα 865 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης τόνισε, ότι έχουν πραγματοποιηθεί 2.500 έλεγχοι στα πετρελαιοειδή και έχουν βεβαιωθεί 8.000 παραβάσεις από τις οποίες προέκυψε λαθρεμπόριο 36 εκατομμυρίων λίτρων προϊόντων πετρελαιοειδών. Επίσης γνωστοποίησε, πως η μη απόδοση ΦΠΑ ανέρχεται στα 66 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απάτες με τη μορφή πυραμίδας ανέρχονται ως αξία σε 15 εκατομμύρια ευρώ.

    Επίσης, ο Γιώργος Αλογοσκούφης είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, κατά την οποία συζήτησαν θέματα σχετικά με την πρόοδο απορρόφησης κοινοτικών πόρων για προγράμματα που έχει καταρτίσει η Εκκλησία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την επιθυμία της εκκλησίας να ενταχθεί στα προγράμματα Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

    [06] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Τουρέ

    16/2/2006 7:47:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας, ο Γιάγια Τουρέ επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο 23χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της ομάδας, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του στο διάστημα της απουσίας του. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει υποπέσει σε δύο πειθαρχικά παραπτώματα: Αρχικά όταν αμέσως μετά την άδεια των Χριστουγέννων δεν έδωσε το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, επειδή λίγες μέρες αργότερα επρόκειτο να ενταχθεί στην προετοιμασία της Εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού, ενόψει του Κόπα Αφρικα, και τη δεύτερη προχθές, όταν όφειλε να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όμως ειδοποίησε ότι έχασε την πτήση για Παρίσι κι έτσι έφτασε σήμερα με 48 ώρες καθυστέρηση. Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ομάδας είναι δεδομένη και είναι σίγουρο πως θα καλέσουν τον Τουρέ σε απολογία, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα του επιβληθεί και "τσουχτερό" χρηματικό πρόστιμο (αυτό θα γίνει σίγουρα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ). Από εκεί και πέρα, αβέβαιο παραμένει και το αν ο Τροντ Σόλιντ θελήσει να πάρει τον Τουρέ στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού θα έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις (Παρασκευή και Σάββατο) και ο Νορβηγός τεχνικός δεν προτίθεται σίγουρα να τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δύσκολα θα τον βάλεο και στην αποστολή.

    Μέσα Γεωργάτος, Μπουλούτ

    Θετικά ήταν τα νέα για τον Τροντ Σόλιντ, όσον αφορά τους Γρηγόρη Γεωργάτο και Ερόλ Μπουλούτ. Ο "Γκεο" αλλά και ο Τούρκος μέσος πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του Νορβηγού τεχνικού για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στα πλάνα του Σόλιντ τέθηκε και ο Χρήστος Πατσατζόγλου, αφού ο τραυματισμός του αποδείχτηκε μικρός (κάκωση των μαλακών μορίων) και αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Από εκεί και πέρα ο Παντελής Καφές συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει προπόνηση στο γυμναστήριο, θεραπεία και πισίνα, δείχνοντας πως είναι δε καλύτερη κατάσταση, (φυσικά θα χάσει το ντέρμπι), ενώ απών θα είναι και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης ο οποίος είναι τραυματίας. Ο Σπύρος Βάλλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο, ενώ έκανε θεραπεία και πισίνα και αύριο αναμένεται να προπονηθεί με την ομάδα.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Νίκη για την Καστοριά

    16/2/2006 8:11:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Σε εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της Β Εθνικής και της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Καστοριά πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού με 1-0. Οι "γουναράδες" έφτασαν τους 27 βαθμούς, αλλά είναι ακόμα αρκετά μακριά από τις ομάδες που "παλεύουν" για την άνοδο στην Α Εθνική. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Καστοριά πέτυχε ο Ένκβιστ εννέα λεπτό πριν από τη λήξη του 90λεπτου της αναμέτρησης.

    Η βαθμολογία

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)

    1. Κέρκυρα 40 2. Θρασύβουλος 35 . Εργοτέλης 35 4. Αρης 34 5. Προοδευτική 30 6. Εθνικός Αστέρας 28 . Νίκη Βόλου 28 8. Καστοριά 27 9. Βέροια 25 10. Χαϊδάρι 24 11. Πανσερραϊκός 23 12. Καλαμάτα 23 13. Παναχαϊκή 19 14. ΑΣΚ Ολυμπιακός 18 15. Ηλυσιακός 15 16. Πανηλειακός 3 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Πανηλειακός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.

    [08] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Euro 2008

    16/2/2006 9:03:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 16/2/2006 9:39:11 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Στην Κωνσταντινούπολη βγήκε το πρόγραμμα του 3ου προκριματικού της Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2008. Το πρόγραμμα βγήκε μετά από κλήρωση αφού οι συζητήσεις, που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη, απέβησαν άκαρπες. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκινάει με τα εύκολα καθώς αγωνίζεται στις 2 Σεπτεμβρίου με τη Μολδαβία και το πρώτο εντός έδρας θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Νορβηγία. Από τα παράδοξα της κλήρωσης είναι πως η Ελλάδα την παραμονή της 25ης Μαρτίου θα αγωνιστεί κόντρα στην Τουρκία εντός έδρας.

    Αναλυτικά η κλήρωση

    02/09/2006: Μολδαβία-Ελλάδα

    06/09/2006: Ρεπό

    07/10/2006: Ελλάδα-Νορβηγία

    11/10/2006: Βοσνία-Ελλάδα

    24/03/2007: Ελλάδα-Τουρκία

    28/03/2007: Μάλτα-Ελλάδα

    02/06/2007: Ελλάδα-Ουγγαρία

    06/06/2007: Ελλάδα-Μολδαβία

    08/09/2007: Ρεπό

    12/09/2007: Νορβηγία-Ελλάδα

    13/10/2007: Ελλάδα-Βοσνία

    17/10/2007: Τουρκία-Ελλάδα

    17/11/2007: Ελλάδα-Μάλτα

    21/11/2007: Ουγγαρία-Ελλάδα

    Το πρόγραμμα του 3ου προκριματικού ομίλου

    02/09/2006: Μολδαβία-Ελλάδα 02/09/2006: Μάλτα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 02/09/2006: Ουγγαρία-Νορβηγία

    06/09/2006: Τουρκία-Μάλτα 06/09/2006: Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ουγγαρία 06/09/2006: Νορβηγία-Μολδαβία

    07/10/2006: Ελλάδα-Νορβηγία 07/10/2006: Ουγγαρία-Τουρκία 07/10/2006: Μολδαβία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

    11/10/2006: Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ελλάδα 11/10/2006: Τουρκία-Μολδαβία 11/10/2006: Μάλτα-Ουγγαρία

    24/03/2007: Ελλάδα-Τουρκία 24/03/2007: Νορβηγία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 24/03/2007: Μολδαβία-Μάλτα

    28/03/2007: Μάλτα-Ελλάδα 28/03/2007: Τουρκία-Νορβηγία 28/03/2007: Ουγγαρία-Μολδαβία

    02/06/2007: Ελλάδα-Ουγγαρία 02/06/2007: Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Τουρκία 02/06/2007: Νορβηγία-Μάλτα

    06/06/2007: Ελλάδα-Μολδαβία 06/06/2007: Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Μάλτα 06/06/2007: Νορβηγία-Ουγγαρία

    08/09/2007: Μάλτα-Τουρκία 08/09/2007: Ουγγαρία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 08/09/2007: Μολδαβία-Νορβηγία

    12/09/2007: Νορβηγία-Ελλάδα 12/09/2007: Τουρκία-Ουγγαρία 12/09/2007: Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Μολδαβία

    13/10/2007: Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 13/10/2007: Μολδαβία-Τουρκία 13/10/2007: Ουγγαρία-Μάλτα

    17/10/2007: Τουρκία-Ελλάδα 17/10/2007: Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Νορβηγία 17/10/2007: Μάλτα-Μολδαβία

    17/11/2007: Ελλάδα-Μάλτα 17/11/2007: Νορβηγία-Τουρκία 17/11/2007: Μολδαβία-Ουγγαρία

    21/11/2007: Ουγγαρία-Ελλάδα 21/11/2007: Τουρκία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 21/11/2007: Μάλτα-Νορβηγία

    [09] Παράξενα

    Απόρριψη on air

    16/2/2006 8:05:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Τα νεύρα του με τον Άγιο Βαλεντίνο θα έχει, μάλλον, από εδώ και στο εξής ένας 29χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός στην Μεγάλη Βρετανία. Ο Στέφεν Λα Τους θέλησε να εκμεταλλευτεί την ημέρα των ερωτευμένων για να κάνει πρόταση γάμου στην 31χρονη εκλεκτή της καρδιάς του την ώρα της εκπομπής του. Έχοντάς την ως καλεσμένη στο στούντιο, άγνωστο αν είχε ανάψει κεριά και το είχε γεμίσει λουλούδια, της αφιέρωσε ένα ποίημα και συγχρόνως της έκανε την πρόταση. Ωστόσο, η Ναταλί Τόνερ αρνήθηκε και βγήκε τρέχοντας από το στούντιο! Η απόρριψη φαίνεται πως τον άφησε άφωνο, αφού, μετά από σιγή μερικών δευτερολέπτων, ακούστηκε ένα διαφημιστικό μήνυμα. Πάντως, μπορεί ο κ. Λα Τους να ήταν άτυχος στον έρωτα, όμως, αποδείχθηκε άψογος επαγγελματίας, καθώς επέστρεψε στο στούντιο και είπε χαριτολογώντας στους ακροατές του: "ελπίζω εσείς να έχετε μια καλύτερη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου".

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    icCoventry: Romeo DJ jilted on air


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 16 February 2006 - 21:51:41 UTC