Browse through our Interesting Nodes on Greek History & Hellenism Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-07-19

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επί τάπητος το εργασιακό
  • [02] Νέα τρομομέτρα στις ΗΠΑ
  • [03] Αντιδράσεις για το ωράριο
  • [04] Σύγκρουση μαχητικών αεροσκαφών
  • [05] Σε αναβρασμό το Ιράκ
  • [06] Σε κατάσταση συναγερμού το Ισραήλ
  • [07] Ελληνικό "όχι" για τη ζάχαρη
  • [08] Νίκη για την Ρεάλ
  • [09] Νεκρή Αυστραλέζα ποδηλάτρια
  • [10] Άνετη νίκη στο πόλο

    [01] Οικονομία

    Την Τετάρτη στη Βουλή

    Επί τάπητος το εργασιακό

    19/7/2005 10:32:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΝΕΤ

    Αρχίζει την Τετάρτη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο κόστος των υπερωριών και τον εργάσιμο χρόνο. Ωστόσο, δεν λείπουν οι αντιδράσεις από συνδικάτα και αντιπολίτευση. Μάλιστα, από τα ξημερώματα της Τρίτης, το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί κατάληψη στο υπουργείο Απασχόλησης, στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενο για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση. Εξάλλου, σήμερα πρόκειται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ, η οποία πιθανότατα θα εξαγγείλει 24ωρη απεργία. Η κυβέρνηση παίρνει τις αναγκαίες αποφάσεις, με γνώμονα το κοινωνικό όφελος, απαντά ο Θεόδωρος Ρουσσόπουλος. Την ίδια ώρα, για απορρύθμιση της οικονομίας και της κοινωνίας, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, ενώ, για συνολική επίθεση στο κοινωνικό κράτος μιλάει ο Αλέκος Αλαβάνος.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Στη Βουλή το εργασιακό

    [02] Κόσμος

    Έλεγχοι και στις τσάντες των επιβατών του μετρό

    Νέα τρομομέτρα στις ΗΠΑ

    19/7/2005 7:15:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 19/7/2005 8:35:17 πμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Ιουλίου στο Λονδίνο, ο φόβος για ένα νέο χτύπημα στις ΗΠΑ "ξύπνησε" και πάλι με συνέπεια οι Αρχές να προσανατολίζονται στην εντατικοποίηση των ελέγχων για την πρόληψη μιας τέτοιας εξέλιξης. Στα πλαίσια αυτά, η Ουάσινγκτον εξετάζει την πιθανότητα να πραγματοποιούνται τυχαίες, έρευνες σε τσάντες επιβατών στο μετρό. Κάτι τέτοιο, όμως, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας, όπως τόνισε εκπρόσωπος του μετρό, διευκρινίζοντας, ότι πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης θα πρέπει προηγουμένως να διασφαλιστεί, ότι δεν παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών, καθώς και να εκτιμηθούν οι συνέπειες στον χρόνο μεταφοράς των επιβατών. Σημειώνουμε, ότι, ήδη, λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις στη βρετανική πρωτεύουσα απεστάλησαν στο μετρό της Ουάσινγκτον ένοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι. Το μετρό της Ουάσινγκτον αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο σύστημα υπόγειας συγκοινωνίας στις ΗΠΑ, διαθέτοντας 86 σταθμούς και πάνω από 900 γραμμές, ενώ καθημερινά το χρησιμοποιούν 730.000 άνθρωποι.

    [03] Κοινωνία

    Με συμβολικούς αποκλεισμούς οδικών κόμβων

    Αντιδράσεις για το ωράριο

    18/7/2005 2:04:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 19/7/2005 9:38:28 πμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΝΕΤ- ΝΕΤ 105,8

    Αρχίζει την Τρίτη στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, στο οποίο περιλαμβάνονται οι επίμαχες ρυθμίσεις για τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Άρτια και ισορροπημένη χαρακτήρισε τη ρύθμιση, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας. Από την πλευρά τους, επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι αντιδρώντας στις προωθούμενες ρυθμίσεις προγραμματίζουν κινητοποιήσεις με αποκλεισμούς οδικών κόμβων. Έτσι, την Τρίτη από τις 8 έως τις 9 το πρωί οι επαγγελματοβιοτέχνες από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχωρούν σε αποκλεισμό της γέφυρας του ποταμού Νέστου, ενώ η ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών των Σερρών θα αποκλείσει το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

    Στη Θεσσαλία οι έμποροι προσανατολίζονται στον αποκλεισμό των διοδίων των Τεμπών, ωστόσο οριστικές αποφάσεις θα λάβουν σε σύσκεψη, που θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη στις 5 το απόγευμα στη Λάρισα.

    Επίσης, την Τρίτη στις 6 το απόγευμα σε συμβολικό αποκλεισμό της γέφυρας του Ισθμού στο ύψος των διοδίων Καλαμακίου θα προχωρήσουν οι επαγγελματοβιοτέχνες της Κορίνθου με τη συνδρομή μελών και από το Άργος και τα Μέγαρα.

    Από την πλευρά τους, οι έμποροι της Πάτρας δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, αν θα αποκλείσουν τη γέφυρα Ρίου Αντιρίου.

    Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας.

    Κόντρα Διαμαντοπούλου-Παπαθανασίου

    Στο μεταξύ, η τομεάρχης Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή "προκαλώντας τους βουλευτές της ΝΔ να πάρουν θέση", ενώ υποστήριξε πως ο νόμος, που προωθεί η Κυβέρνηση καταλύει τις κοινωνικές συμφωνίες με αυταρχικό τρόπο.

    Απαντώντας στην κ Διαμαντοπούλου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου, σημείωσε, ότι το ΠΑΣΟΚ συντάσσεται για μία ακόμα φορά με τις απόψεις ολίγων συνδικαλιστών και αδιαφορεί πλήρως τόσο για τα συμφέροντα των καταναλωτών και των ανέργων όσο και για την εθνική ανάγκη να προσαρμοστούμε στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα.

    "Το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό σοσιαλιστικό κόμμα στην Ευρώπη, που δεν έχει αντιληφθεί, ότι η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών και όχι των ολίγων" σημείωσε χαρακτηριστικά.

    [04] Κόσμος

    Αγνοούνται τρεις άνθρωποι

    Σύγκρουση μαχητικών αεροσκαφών

    19/7/2005 8:33:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η τύχη των τριών επιβαινόντων στα δύο αμερικανικά καταδιωκτικά αεροσκάφη, που συγκρούστηκαν πάνω από την έρημο της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού, τα δύο καταδιωκτικά-βομβαρδιστικά F/A-18, τύπου Super Hornet, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ενώ πραγματοποιούσαν άσκηση ρουτίνας σε απόσταση 230 χιλιομέτρων βόρεια του Λος Άντζελες. Στην περιοχή έσπευσαν σωστικά συνεργεία, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι δύο πιλότοι και ο συγκυβερνήτης του ενός αεροσκάφους.

    [05] Ιράκ

    Δεκαπέντε νεκροί από επιθέσεις

    Σε αναβρασμό το Ιράκ

    19/7/2005 10:13:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 19/7/2005 11:22:10 πμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Μπακούμπα και Κιρκούρκ βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο των επιθέσεων στο Ιράκ. Στο Κιρκούρκ δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη πέντε τραυματίστηκαν από την έκρηξη βόμβας σε περιπολικό της Αστυνομίας. Ο ένας εκ των θυμάτων ήταν Αστυνομικός και ο άλλος μέλος του κόμματος του Ιρακινού Προέδρου, Τζαλάλ Ταλαμπανί "Πατριωτική Ένωση του Κουρδιστάν". Στη Μπακούμπα 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν ένοπλοι αντάρτες άνοιξαν πυρ εναντίον μικρού λεωφορείου το οποίο μετέφερε εργαζόμενους σε αμερικανική βάση στο Ιράκ. Οι αντάρτες επιτέθηκαν στο λεωφορείο ενώ βρισκόταν εν κινήσει και από τα πυρά τους σκοτώθηκαν εννιά επιβάτες και ο οδηγός. Ακυβέρνητο το λεωφορείο προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τρεις επιβάτες του, που είχαν επιζήσει από την επίθεση. Στο μεταξύ, την εκτίμηση, ότι η εξέγερση στο Ιράκ θα φτάσει στο ζενίθ της το επόμενο εξάμηνο εξέφρασε στο Κογκρέσο ο στρατηγός εν αποστρατεία Μπάρι Μακ Κάφρι ο οποίος πριν από μήνα επέστρεψε από ταξίδι μίας εβδομάδος στο Ιράκ.

    Σε ένα χρόνο θα μπορούν να αποχωρήσουν οι ΗΠΑ

    Ο Αμερικανός στρατιωτικός ειδήμων μιλώντας στην ακρόαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας δήλωσε χαρακτηριστικά: "η εξέγερση θα έχει φθάσει στο ζενίθ της στην περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2006 και το νέο Ιράκ θα βρίσκεται στην τελευταία βαθμίδα". Ο ίδιος πρόσθεσε, όμως, ότι "αν οι θετικές τάσεις επιβεβαιωθούν μετά τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2006", οι αμερικανικές δυνάμεις θα μπορέσουν να αποχωρήσουν έως τα τέλη του 2006.

    Σύμφωνα με τον παλαίμαχο στρατηγό τότε πια οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας θα είναι σε θέση να "στηρίξουν μία κυβέρνηση, η οποία θα χαρακτηρίζεται από σημαντική συμμετοχή σουνιτών, γεγονός που θα καταρρακώσει την ενέργεια της εξέγερσης".

    Επίσης, ο Μακ Κάφρι, επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη μείωσης των αμερικανικών δυνάμεων λόγω του αριθμού των επιθέσεων που δέχονται. Ο ίδιος σημείωσε, ότι οι ταξιαρχίες θα πρέπει να μειωθούν από 17 σε 10 δηλαδή από 177.000 άνδρες σε μόλις 77.000.

    [06] Μ. Ανατολή

    Ενόψει πορείας προς τους οικισμούς των εποίκων

    Σε κατάσταση συναγερμού το Ισραήλ

    19/7/2005 9:10:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Χιλιάδες Ισραηλινοί αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων με τη λωρίδα της Γάζας για να αποτρέψουν την προγραμματισμένη πορεία των σκληροπυρηνικών εβραίων προς τους οικισμούς των εποίκων στην περιοχή. Η Αστυνομία βρίσκεται σε "κόκκινο συναγερμό" και όπως τόνισε εκπρόσωπός της είναι η πρώτη φορά, που υπάρχει τέτοιο επίπεδο επιφυλακής μετά τον πόλεμο στο Ιράκ το Μάρτιο του 2003. Την πορεία έχει οργανώσει "Το Συμβούλιο των Οικισμών" της Δυτικής Όχθης και της Γάζας σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης Σαρόν για πλήρη εκκένωση της Γάζας. Τη Δευτέρα οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Νετιβότ, στο νότιο Ισραήλ και πέρασαν τη νύχτα τους στον καταυλισμό Κφαρ Μαϊμόν, για να ξεκινήσουν σήμερα την πορεία τους προς τη Γάζα.

    Ένταση στους κόλπους των Παλαιστινίων

    Την ίδια ώρα καλά κρατούν κι οι ενδοπαλαιστινιακές συγκρούσεις. Σήμερα σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε μέλη της Χαμάς και τις παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν.

    Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές πέντε από τους τραυματίες ανήκουν στη δύναμη ασφαλείας της Φατάχ και οι άλλοι δύο είναι μέλη της Χαμάς.

    Στη διάρκεια των ταραχών, μέλη της Χαμάς πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο της παλαιστινιακής αστυνομίας και άνοιξαν πυρ εναντίον ενός Παλαιστίνιου αξιωματικού.

    [07] Οικονομία

    Ελληνικό "όχι" για τη ζάχαρη

    19/7/2005 11:20:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Απέρριψε η Ελλάδα την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μειωθούν οι τιμές των τεύτλων και της ζάχαρης, μέσω των ποσοστώσεων, που θα επιτρέπει τις εισαγωγές ζάχαρης από τρίτες χώρες. Όπως σημείωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Μπασιάκος, οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να διασφαλίζουν το εισόδημα των παραγωγών και να επιτρέπουν την διατήρηση της παραγωγής ζάχαρης σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση. Όπως είπε, μετά το 2009, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι να κατακλυστεί η Ένωση με ζάχαρη από τρίτες χώρες, και κάλεσε την Επιτροπή να εξετάσει ρεαλιστικές λύσεις και ισόρροπες, μαζί με τους Ευρωπαίους αγρότες.

    [08] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Νίκη για την Ρεάλ

    19/7/2005 11:48:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Μια εκπληκτική συνεργασία του Όουεν με τον Ζιντάν που οδήγησε στο πρώτο γκολ της Ρεάλ και μια απίστευτη απόκρουση του Ίκερ Κασίγιας, έφεραν στην "Βασίλισσα" της Ευρώπης μια ακόμη νίκη στην περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία , απέναντι αυτή τη φορά στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Το σκορ άνοιξε στο 6' ο Μάικλ Όουεν που συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Ζιντάν πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα των Γκάλαξι, Κέβιν Χάρτμαν. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο 75', ο Ρομπέρτο Σολντάντομε ένα μακρινό σουτ. Ο Ρονάλντο δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου παρά το ότι ήταν στην αποστολή, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τραυματίστηκε στο 60' και αποχώρησε δίνοντας την θέση του στον Λουίς Φίγκο. Στα χάιλαιτς του αγώνα και η εξαιρετική απόκρουση του Κασίγιας σε φάουλ του Κιρόφσκι, ενώ το σκορ ήταν ακόμη στο 1-0.

    [09] Νεκρή Αυστραλέζα ποδηλάτρια

    19/7/2005 11:23:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η τελευταία προπόνηση της Έιμι Ζιλέτ και των συναθλητριών της στην Λειψία, πριν τον γύρο του Τούρινγκεν, στάθηκε μοιραία, καθώς όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ένα φορτηγάκι παρέσυρε τις ποδηλάτριες, με αποτέλεσμα η διάσημη Αυστραλέζα αθλήτρια να σκοτωθεί και πέντε ακόμη συναθλήτριές της να τραυματιστούν. Τα ονόματα των άλλων πέντε αθλητριών είναι Κέιτι Μπράουν, Λόριαν Γκράχαμ, Κέιτ Νίκολς, Λουίζ Γιάξλεϊ και Αλέξις Ρόουντς, ενώ όπως αναφέρεται πλέον από τα τηλεοπτικά δίκτυα της Γερμανίας, οδηγός του οχήματος που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, ήταν μια 18χρονη που είχε πάρει πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης. Η Τζίλετ, η οποία άρχισε να ασχολείται με την ποδηλασία το 2000, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας που έλαβε μέρος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2002 και του 2003, καθώς και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Το 1996 ήταν μέλος της εθνικής ομάδας κωπηλασίας της Αυστραλίας, η οποία κατέκτησε την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.

    [10] Άνετη νίκη στο πόλο

    19/7/2005 11:09:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 19/7/2005 11:37:38 πμ)

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Έστω και αν ο αντίπαλος δεν ήταν το ιδανικότερο μέτρο σύγκρισης, η πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και σε ουσία και σε εντυπώσεις. Το τελικό 11-4 απέναντι στην Κίνα έφερε την ομάδα του Καμπάνια εμπρός σε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα σε μια δύσκολη διοργάνωση. Το επόμενο παιχνίδι με την Γερμανία την Τετάρτη θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο, οι διεθνείς μας όμως θα έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, αφού μια νίκη θα τους φέρει σχεδόν σίγουρα στην πρώτη θέση και απευθείας στους ημιτελικούς. Στα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας εκείνο που ξεχώρισε ήταν το Κούβα-Σερβία με το εκπληκτικό τελικό σκορ του 1-21, καθώς οι Σέρβοι δεν κρατήθηκαν καθόλου απέναντι στους Κουβανούς, οι οποίοι φυσικά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

    Τα επτάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-2, 1-4

    Τα γκολ: ΚΙΝΑ: Γιου 2, Ουάνγκ 1, Ζάι 1

    ΕΛΛΑΔΑ: Γ.Αφρουδάκης 2, Βλοντάκης 2, Ντόσκας 2, Σάντα 2, Μυλωνάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ.Αφρουδάκης 1.

    Ένατη θέση στην συγχρονισμένη

    Μία θέση πιο κάτω σε σχέση με εκείνη που πήρε στο ντουέτο (8η), στην ένατη, βρέθηκε η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης που μετείχε στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου του Μόντρεαλ. Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Ελευθερία Φτούλη, Ναταλία Ανθοπούλου, Αμαρυλλίς Αγγουριδάκη, Ελένη Γεωργίου, Ειρήνη Ιορδανοπούλου, Ευγενία Κουτσούδη, Ολγα Πελεκάνου και Ελευθερία Τσαρπέλα, βαθμολογήθηκε με 45.500β. (91.000) και αυτή τη φορά, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί στο ντουέτο, έχασε τη "μάχη" της όγδοης θέσης από τις Γαλλίδες (45.583β.). Η Εθνική μας κατέλαβε την ίδια θέση και στο ελεύθερο πρόγραμμα λίγο αργότερα με 45.834β.Ρωσία (49.500), Ιαπωνία (48.917) και Ισπανία (48.500) ήταν οι ομάδες της πρώτης τριάδας στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ στο ελεύθερο στην πρώτη τριάδα βρέθηκαν η Ρωσία (49.500), η Ισπανία (49.000) και η Ιαπωνία (48.583).

    Οι δώδεκα ομάδες του τελικού

    1. Ρωσία 98.000

    2. Ισπανία 97.500

    3. Ιαπωνία 95.338

    4. Ηνωμένες Πολιτείες 95.333

    5. Καναδάς 94.500

    6. Κίνα 94.417

    7. Ιταλία 93.500

    8. Γαλλία 91.833

    9. ΕΛΛΑΔΑ 91.334

    10. Ουκρανία 90.584

    11. Ελβετία 87.584

    12. Νότια Κορέα 85.667


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 19 July 2005 - 8:52:29 UTC