Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-04-16

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προεδρικές εκλογές στα Κατεχόμενα
  • [02] "Παραιτήσου τώρα"
  • [03] "Ροπαλιά" στη Νέα Σμύρνη
  • [04] Απτόητο το Μαρούσι
  • [05] Νίκη "θρίλερ"
  • [06] Στους κορυφαίους του κόσμου ο Μουρούτσος
  • [07] Κοντά στο Πρωτάθλημα ο Αθηναϊκός
  • [08] Πόλο: Πέρασαν Χίος και Πανιώνιος
  • [09] Λάρισα ανόδου

    [01] Κόσμος

    Χωρίς τη συμμετοχή του Ραούφ Ντενκτάς Προεδρικές εκλογές στα Κατεχόμενα

    16/4/2005 10:12:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Προεδρικές εκλογές διεξάγονται αύριο Κυριακή στα κατεχόμενα, για πρώτη φορά, χωρίς τη συμμετοχή του Ραούφ Ντενκτάς. Πιθανότερος νικητής θεωρείται ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ο οποίος ανέφερε ότι αν εκλεγεί θα απευθύνει έκκληση στην ελληνοκυπριακή πλευρά για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Από την πλευρά του, πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε, ότι αν εκλεγεί ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, ανοίγει δρόμος ελπίδας που θα οδηγήσει σε λύση του Κυπριακού.

    [02] Μ. Ανατολή

    Ένταση και πάλι στην Ιερουσαλήμ "Παραιτήσου τώρα"

    16/4/2005 9:57:00 μμ

    Στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, δεκάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν έξω από την Ελληνορθόδοξη εκκλησία και κρατώντας πανό που έγραφαν Ιούδα ντροπή σου ζητούσαν από τον Πατριάρχη Ειρηναίο, την άμεση παραίτηση του. Οι διαδηλωτές ισχυρίζονται ότι η υπόθεση δεν είναι απλώς θρησκευτική, αλλά για τους Παλαιστίνιους αποτελεί πλέον εθνικό ζήτημα.

    [03] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Ροπαλιά" στη Νέα Σμύρνη

    16/4/2005 8:23:00 μμ

    Συντάκτης:

    Η παρουσία του νέου ιδιοκτήτη του Ηρακλή Δημήτρη Χούλη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης έφερε τύχη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο "Γηραιός" που κατέβηκε στην Αθήνα για τη νίκη, μπήκε δυνατά στον αγώνα και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλή μπάλα την πήρε. Τώρα βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την έκτη θέση, που μπορεί να τον οδηγήσει στο κύπελλο UEFA. Το 1-2 της ομάδας της Θεσσαλονίκης έβαλε τέλος και σε ένα αρνητικό σερί που είχαν και οι τέσσερις ομάδες στην Θεσσαλονίκη στις εφετινές τους καθόδους στην πρωτεύουσα. Ήταν η πρώτη που σημείωσε αυτή την αγωνιστική περίοδο, ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα. Σκόρερ της ομάδας του Σάββα Κωφίδη, ήταν οι Λαγός στο 14 και Επαλέ με πέναλτι στο 36, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που από το 36 αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βλτσεκ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 24 με τον Μπρέσκα. Αμέσως μετά τη λήξη, ο Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε την παραίτησή του. "Ο στόχος για την Ευρώπη χάθηκε σήμερα και ως προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου και έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

    Είχε τον έλεγχο και τα γκολ

    Ο Ηρακλής έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, μ ένα εκπληκτικό σουτ του Λαγού από τα 30 μέτρα άνοιξε το σκορ. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 20 ο Μπρέσκα επιχείρησε σουτ από καλή θέση, που εξουδετερώθηκε από τον Αμπάρη, όμως στο 24 ο ίδιος παίκτης μπήκε από δεξιά και με σουτ έκανε το 1-1.

    Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μόνο για ένα δωδεκάλεπτο. Στο 36 ο Βλτσεκ σταμάτησε με τα χέρια το σουτ του Λαγού, ο διαιτητής Κουκουλάκης έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό του Πανιωνίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Επαλέ, ευστόχησε και έκανε το 2-1.

    Στο β ημίχρονο ο Ηρακλής διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και μάλιστα είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα, με τον Παπαποστόλου στο 50, που απέτυχε από κοντά να στείλει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, με τον Λαγό στο 58, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Ντρόμπνι, με τον Φορτούζι στο 66, που σούταρε μόλις άουτ και με τον Επαλέ στο 72, που σούταρε έξω από την περιοχή και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.

    Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων μέσα στο γήπεδο ήταν πλήρης μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να προβάλουν κάποια αντίσταση κι έτσι το 2-1 διατηρήθηκε και έφερε τον Ηρακλή πιο κοντά στο στόχο της Ευρώπης.

    Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

    Κόκκινες: 36 Βλτσεκ

    Κίτρινες: Τζιόλης, Μάκος, Ντομορό, Επαλέ, Σνάουτσνερ

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντρόμπνι, Γαλανόπουλος (63 Ντομορό), Βλτσεκ, Σμίλιανιτς, Τσιώλης, Τζιόλης, Μάκος, Μπρέσκα, Γουνδουλάκης (52 Ζίμονιτς), Μέσαρος (46 Μάντζιος), Ναλιτζής.

    ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Παπαζαχαρίας, Πουρσανίδης (80 Κεϊτά), Σνάουτσνερ, Σεγκιρί, Λαγός, Ιωάννου, Φορτούζι (77 Κ. Καπετάνος), Επαλέ, Μίετσελ, Παπαποστόλου (90 Στεφανής).

    [04] Μπάσκετ

    Απτόητο το Μαρούσι

    16/4/2005 9:28:00 μμ

    Συντάκτης:

    Ντέρμπι ήταν πριν την έναρξη αλλά ως εκεί έμεινε κατά τη διάρκεια και το τέλος του, το παιχνίδι ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Πανιώνιο. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, νίκησε με 77-61 την ομάδα του Μέμου Ιωάννου και πλέον περιμένει τον το παιχνίδι του Παναθηναϊκού για να δει που θα βρίσκεται μετά την αυριανή αγωνιστική. Από την άλλη, οι "πάνθηρες", έχασαν έδαφος, όσον αφορά τις ελπίδες για να παραμείνει στην τετράδα της κανονικής περιόδου, ιδιαίτερα μετά και από τη νίκη του τρίτου ’ρη επί του Απόλλωνα Πατρών. Πολυφωνία στην επίθεση είχαν οι νικητές που αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπλάκνεϊ (εξέτισε την ποινή των 30 ημερών), Σμίλιανιτς και Καράγκουτη. Τραυματίστηκαν οι Ουότσον, Ράιτ για τον Πανιώνιο που έχασε και τον Γιώργο Σιγάλα με ντισκαλιφιέ στην τρίτη περίοδο. Τα δεκάλεπτα: 25-15, 44-31, 63-50, 77-61.

    Απλά καλύτεροι

    Με τους Βασίλη Σπανούλη και Λάρι Στιούαρτ να οδηγούν την ομάδα του Αμαρουσίου, οι "κιτρινόμαυροι" άρχισαν να "χτίζουν" μία διαφορά από την αρχή. Έτσι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Διαμαντόπουλου, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο ημίχρονο να προηγούνται με +13.

    Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Πανιώνιος άρχισε κάπως να μειώνει. Όμως ο τραυματισμός των Ουότσον, Ράιτ (αποσύρθηκε υποβασταζόμενος) και η αποβολή (ντισκαλιφιέ) του Γιώργου Σιγάλα μετά από αψιμαχία με τον Κένυον Τζόουνς, όπου και στιγμάτισαν την εξέλιξη της τρίτης περιόδου, η απόδοση της ομάδας της Νέας Σμύρνης άρχισε και πάλι να πέφτει. Παρ όλα αυτά, οι Διαμαντόπουλος και Οικονόμου ανέλαβαν εξολοκλήρου το βάρος στο σκοράρισμα και παίρνοντας βοήθειες από τον Κουλ στη ρακέτα, πλησίασαν στους +6, 48-52, αλλά ως εκεί. Πόποβιτς και Σπανούλης άρχισαν και πάλι να πυροβολούν και η διαφορά αυξήθηκε και πάλι. Έτσι στο 30 το Μαρούσι έκανε το 63-50 και κάπου εκεί έληξε και η υπόθεση νίκη για το Μαρούσι.

    Έτσι διαδικαστικά, απλά στο τέταρτο μέρος, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έπαιξε συντηρητικά και πήρε τη νίκη που της εξασφάλισε και τυπικά τη δεύτερη θέση. Διαιτητές: Παπαδημητρίου, Καρακατσούνης, Βαρδάλος

    ΜΑΡΟΥΣΙ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Στιούαρτ 16 (2), Μπουντούρης 3 (1), Λόλας 6 (2), Σέκουλιτς 5, Τζόουνς 11, Σπανούλης 12 (1), Κολώκας 4, Καϊμακόγλου 2, Πόποβιτς 10 (2), Στεφανίδης 8 (2)

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μέμος Ιωάννου): Φαλέκας 4, Πετρόπουλος, Σιγάλας, Περπέρογλου 4, Ράιτ, Αγγελόπουλος, Διαμαντόπουλος 14 (1), Οικονόμου 21 (2), Ουότσον 14, Κουλ 4

    [05] Μπάσκετ

    Νίκη "θρίλερ"

    16/4/2005 8:22:00 μμ

    Συντάκτης:

    Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και δύο παρατάσεις, ο Πανελλήνιος πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού για την 24η ημέρα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών στο κλειστό της Κυψέλης, παρ ότι βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 18 πόντους στην έναρξη της τρίτης περιόδου, έκανε την επαναφορά στο παιχνίδι, έφτασε στην τελική επικράτηση και πλέον μετά την 8η νίκη της φέτος, είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει στα σαλόνια της Α1 Ανδρών. Από την άλλη, η ήττα αυτή για τους ερυθρόλευκους, ήταν κάπως ανώδυνη αφού παρέμεινε στα πλέι οφ μετά και την ήττα του Απόλλωνα Πατρών από τον ’ρη. Ο Μίροσλαβ Μπέριτς αναδείχτηκε σε πολυτιμότερο παίκτη των νικητών με 24 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν και οι Τσάπιν, Μασλαρινός και Τρεντ. Τα δεκάλεπτα: 15-23, 31-46, 58-69, 77-77 (κ.α.), 87-87 (παρ.), 101-99.

    Από το τρίτο έκανε "τη διαφορά"

    Παρά τις απουσίες των Μέισον, Κορωνιού ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με τους Μαρκί Πέρι και Μπορίς Γκόρενς "πυροβολούν" από την περιφέρεια και τον Αγαδάκο να δεσπόζει στην άμυνα, βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 31-46.

    Η αρχή της τρίτης περιόδου ήταν και πάλι κξαλύτερη για τους κόκκινους. Πέρι και Γκόρενς συνέχισαν το "βιολί τους" και στο 27 συνέχισαν να προηγούνται με 17. Εκεί όμως άρχισε η ολική επαναφορά για τον Πανελλήνιο. Οι Τρεντ και Μασλαρινό, άρχισαν να βρίσκουν λύσεις από την περιφέρεια αλλά κυρίως η βελτίωση στα ποσοστά δύο πόντων επέτρεψαν στον σύλλογο των Ολυμπιονικών να μειώσει στους 10 πόντους στο 30. Αυτό το έναυσμα χρειαζόταν από τους "κυανόλευκους", οι οποίοι άρχισαν να σκοράρουν από παντού, και σε συνδυασμό με την άμυνα της ομάδας του Καζλάουσκας η οποία ξέχασε να σκοράρει και στην άμυνα άρχισε να "μπάζει", το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

    Εκεί το παιχνίδι ήταν μία ρώσικη ρουλέτα. Οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ και τελικά πήγανε και στη δεύτερη παράταση. Εκεί ήταν μία από τα ίδια. Δύο λεπτά πριν από το τέλος έγιναν όλα. Το 95-95 με δύο βολές του Σκλάβου μετετράπη σε 99-99 με δύο εύστοχες βολές του Αγαδάκου. Στα δύο δεύτερα ο Μπέριτς κέρδισε φάουλ από τον Γκόρενς και ήταν αλάνθαστος, γράφοντας το τελικό 101-99 και δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Κώστας Πετρόπουλος): Στρούλενς 7 (1), Κανταρτζής 2, Τσάπιν 18 (3), Κράσιτς 4, Σακελλαρίου, Μασλαρινός 20 (2), Μπέριτς 24 (3), Τρεντ 20, Ρίκερτ, Τσαμάτος 6

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιόνας Καζλάουσκας): Πέρι 24 (2), Γκόρενς 18 (3), Ζορόσκι 11 (1), Καλαμπόκης 8 (1), Μισσιακός, Σκλάβος 5, Γιούρκοβιτς 6, Αγαδάκος 8, Γκούλιας 19

    [06] Στους κορυφαίους του κόσμου ο Μουρούτσος

    16/4/2005 9:49:00 μμ

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ

    Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα και τον Μιχάλη Μουρούτσο. Ο Έλληνας αθλητής του Ταεκβοντο, κατετάγη πέμπτος στην κατηγορία των 62 κιλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Μαδρίτη, όπως είχε κάνει και πριν δύο χρόνια στην προηγούμενη διοργάνωση (Γκάρμις) και έδειξε ότι παραμένει ένας από τους κορυφαίους στο άθλημα. Πόσο μάλλον, όταν στην ίδια κατηγορία, υπήρξαν υπήρχε ο Κορεάτης Κιμ, ο Ισπανός παγκόσμιος και πρωταθλητής Ευρώπης Μπαντία και ο Τούρκος Ντικσαλμάν τον οποίο έβγαλε πρώτα εκτός μεταλλίων τον Μπαντία στην παράταση και μετά τον Μουρούτσο με 5- 4 στα σημεία.

    ’ξιζε και μετάλλιο

    Ο Μουρούτσος ξεκίνησε με νίκη κατά του Νεοζηλανδού Αμπντί με 9 - 2 στα σημεία, στη συνέχεια νίκησε τον Γκαρσία από την Δομινικανή Δημοκρατία με 7 - 4 και αργότερα τον Λευκορώσο Σιάρκι με 5 - 2. Έμενε ένας αγώνας για να μπει ο Μουρούτσος στα μετάλλια και αυτός ήταν με τον Τούρκο Ντικσαλμάν, τον οποίο έχει νικήσει στον παρελθόν ο Έλληνας αθλητής. Παρ΄ ότι ο Μουρούτσος βρέθηκε να προηγείται, σχεδόν σ΄ όλη την διάρκεια της συνάντησης, τελικά έχασε.

    Από τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές, μόνο ο Στέργιος Ροϊδης (+84κ.) μπόρεσε να πετύχει μία νίκη χθες από τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές. Αν και απροπόνητος μιας και κλήθηκε την τελευταία στιγμή και ήλθε από τους καταδρομείς, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, στάθηκε πολύ καλά στους αγώνες. Νίκησε αρχικά τον Πορτογάλο Ροντρίγκεζ με 8 - 3 και μετά ηττήθηκε από τον Φιλανδό Χέινο με 5 - 3.

    ’τυχη ήταν η τρίτη πρόπερσι στο Γκάρμις Κική Κούβαρη στα +72 κ. γιατί έχασε από τον πρώτο αγώνα της με 7 - 4 από την Αμερικανίδα Κάχο. Η ίδια πάντως είχε παράπονα από την διαιτησία.

    Τέλος ηττήθηκε στα πρώτο της αγώνα και η Σοφία Χατζησαββίδου στα 55 κιλά από την Σαρίποβα (Τουρκμενιστάν) με 8- 5 στα σημεία.

    Η Αρετή Αθανασοπούλου, που είναι η μοναδική αθλήτρια από την χώρα μας με χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (Γερμανία 2003) αγωνίζεται αύριο στα 59 κιλά και παρ΄ ότι συνεχίζει να είναι άτυχη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά (προβληματα τραυματισμού), είναι σε θέση να κάνει την καλύτερη εμφάνιση από τις ελληνίδες αθλήτριες. Στα 67 κιλά θα αγωνιστεί ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

    [07] Κοντά στο Πρωτάθλημα ο Αθηναϊκός

    16/4/2005 10:33:00 μμ

    Συντάκτης:

    Πρόσω ολοταχώς για το πρώτο Πρωτάθλημα στην ιστορία του, πηγαίνει η ομάδα του Αθηναϊκού. Αυτή τη φορά επικράτησε με 36-27 του ΒΑΟ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 19ης ημέρας της Α1 χάντμπολ των ανδρών και έδειξε πως φέτος το Πρωτάθλημα της ανήκει.

    Τα αποτελέσματα

    Γ.Σ. Ηλιούπολης-Αρχέλαος 35-30

    Κιλκίς-Απόλλων Καλαμαριάς 26-24

    ΒΑΟ-Αθηναϊκός 27-36

    Γ.Σ. Κορωπίου-Φίλιππος Βέροιας 24-28

    Πανελλήνιος-ΑΣΕ Δούκα 30-29

    Ιωνικός Ν.Φ.-Διομήδης ’ργους 17/04

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες) Αθηναϊκός 34 Φίλιππος Βέροιας 30 Πανελλήνιος 30 ΓΑΣ Κιλκίς 26 Διομήδης Αργους 21-18αγ Α.Σ.Ε. Δούκα 19 Ιωνικός Ν.Φ. 17-18αγ Απόλλων Καλαμαριάς 14 ΒΑΟ 12 Ηλιούπολη 13 Γ.Σ. Κορωπίου 8 Αρχέλαος Κατερίνης 2

    [08] Πόλο: Πέρασαν Χίος και Πανιώνιος

    16/4/2005 7:55:00 μμ

    Τα εισιτήρια για την δεύτερη φάση των πλει οφ σφράγισαν σήμερα Πανιώνιος και Χίος. Στην επόμενη φάση την τελευταία πριν το μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον πρωταθλητή στην Α1 πόλο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα τεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού, ενώ η Χίος θα παίξει με τον Εθνικό. Αντίθετα με τον πρώτο αγώνα οι παίκτες του Αλέκου Βάσου έδειξαν χαρακτήρα και από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με δυναμικές κινήσεις πήραν κεφάλι στο σκορ. Τα Χανιά κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά οι "κυανέρυθροι", με κορυφαίο τον Αφρουδάκη πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, χωρίς να χρειαστεί τρίτος αγώνας. Πιο εύκολο ήταν το έργο της Χίου, είχε "σπάσει" το πλεονέκτημα της έδρας της αντιπάλου της. Παρόλα αυτά η Γλυφάδα προσπάθησε να πάει και σε έναν τρίτο αγώνα, όμως δεν τα κατάφερε. Καθοριστικό ήταν το γκολ του Κρστόβιτς, ο οποίος πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έκανε το 10-8, με την Γλυφάδα στη συνέχεια απλά να μειώνει σε 10-9.

    Αποτελέσματα - Σκόρερ

    Χανιά-Πανιώνιος 7-12 Τα εννιάλεπτα: 1-3, 4-2, 0-3, 2-3 ΧΑΝΙΑ: Κατσουλάκης 2, Λιοτσάκης 2, Κωνσταντουδάκης 2, Βουλγαράκης 1, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παυλάκης 1, Αφρουδάκης 4, Σέκελι 2, Δάνδολος 2, Σάντα 1, Καλακόνας 1.

    Χίος-Γλυφάδα 10-9 Τα εννιάλεπτα: 3-3, 3-3, 2-1, 2-2 ΧΙΟΣ: Ντούλος 2, Κρστόβιτς 4, Βαφειάδης 2, Τέττερης 1, Γαβαλάς 1. ΓΛΥΦΑΔΑ: Γιάγκος 4, Μαντάς 1, Φαναριώτογλου 2, Μαρουλης 1, Βαμβακάρης 1.

    [09] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Λάρισα ανόδου

    16/4/2005 10:14:00 μμ

    Συντάκτης:

    Εν αναμονή πρώτη βρέθηκε στη Β Εθνική η Λάρισα για την 29η αγωνιστική, μετά τη νίκη της με 2-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλίας επί του Ολυμπιακού Βόλου. Τα γκολ των νικητών, πέτυχαν οι Κυπαρίσσης (29`) και ο Γκίκας (71`) και πλέον παραμένουν ως ένα από τα φαβορί για την επιστροφή στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής.

    Η υπόλοιπη αγωνιστική

    Λάρισα-Ολυμπιακός/Κασσάνδρα 2-0

    ΚΥΡΙΑΚΗ

    16.30 (Πύργος) Πανηλειακός-Παναχαϊκή 2005

    16.30 (Νέα Ιωνία) Νίκη Βόλου-Ηλυσιακός

    16.30 (Καισαριανή) Εθνικός Αστέρας-Καλαμάτα

    16.30 (Σερρών) Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός

    16.30 (Ανω Λιοσίων) Ακράτητος-Ατρόμητος Αθηνών

    ΔΕΥΤΕΡΑ

    17.00 (Καστοριά) Καστοριά-Απόλλων Αθηνών

    ***Δεν θα γίνει το ματς Προοδευτική-Ποσειδών Νέων Πόρων


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 16 April 2005 - 21:02:36 UTC