Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-04-11

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συστάσεις Μπους προς Ισραήλ
  • [02] Δεν αλλάζει το ωράριο στο Δημόσιο
  • [03] Αιματηρή επίθεση στη Σαμάρα
  • [04] Απαγωγή Αμερικανού εργολάβου
  • [05] Το στίγμα της Ανάπτυξης
  • [06] Παραμένει στην ΕΡΤ το Champions League
  • [07] Ηρακλής: Συνεχίστηκαν οι παραιτήσεις
  • [08] Στηρίζει Ντουμιτρέσκου η διοίκηση
  • [09] Γνωριμία με Σιακαμπάλα
  • [10] Νίκη ο ΗΡΑ, σε περιπέτειες ο Θρύλος

    [01] Μ. Ανατολή

    Συνάντηση Μπους-Σαρόν στο Τέξας Συστάσεις Μπους προς Ισραήλ

    11/4/2005 10:28:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 11/4/2005 11:07:12 μμ)

    Συντάκτης:

    Πηγή: BBC, AΠΕ

    Την υποστήριξή του στο σχέδιο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν για αποχώρηση από τη Γάζα, επανέλαβε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζορτζ Μπους κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τη συνάντηση των δύο ανδρών στο Τέξας, καλώντας τον ταυτόχρονα να μην επεκτείνει τους εβραϊκούς οικισμούς στη Δυτική Όχθη. Χαρακτηριστικά, ο Πρόεδρος Μπους αποκάλεσε "θαρραλέα πρωτοβουλία", το σχέδιο του Σαρόν να απομακρύνει όλους τους εβραϊκούς οικισμούς από τη Λωρίδα της Γάζας και τμήματα της Δυτικής Όχθης, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις πρόσφατες αποφάσεις του Ισραήλ να επεκτείνει τους οικισμούς γύρω από την Ιερουσαλήμ, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως καθαρή παραβίαση των όρων του "οδικού χάρτη". Παράλληλα, τόνισε, πως είναι "μη ρεαλιστικό" να προσβλέπει κανείς επιστροφή στα σύνορα του 1949 μεταξύ του Ισραήλ και της Δυτικής Όχθης. Μάλιστα, είπε, πως οι ΗΠΑ θα συνεχίζουν να υπενθυμίζουν στο Ισραήλ τις υποχρεώσεις του. Πάντως, δεν ξεκαθάρισε αν οι ΗΠΑ σκοπεύουν να λάβουν κάποια μέτρα αν το Ισραήλ προχωρήσει στο νέο σχέδιο. Επίσης, ζήτησε από τους Παλαιστίνιους να υποστηρίξουν το σχέδιο Σαρόν, αλλά και να διαλύσουν τις ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις, όπως ζητείται και από τον "οδικό χάρτη".

    Υπέρ της δημιουργίας ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους ο Σαρόν

    Από την πλευρά του ο Αριέλ Σαρόν δεσμεύτηκε να διαλύσει όλους τους παράνομους εβραϊκούς οικισμούς, υπογραμμίζοντας ότι το Ισραήλ θα σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις του, όπως αυτές απορρέουν από τον "οδικό χάρτη". Μάλιστα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους του οποίου τα όρια στη Δυτική Όχθη να τελούν υπό εγγύηση. Ωστόσο, τόνισε, πως "η ισραηλινή θέση είναι να παραμείνουν στο Ισραήλ οι μεγάλοι εβραϊκοί οικισμοί".

    "Ευχόμαστε όπως οι Παλαιστίνιοι κυβερνούνται μόνοι τους στο δικό τους κράτος, που θα έχει εγγυημένα εδαφικά όρια στη Δυτική Όχθη, δίπλα στα όρια του Ισραήλ, εν ειρήνη και ασφάλεια", δήλωσε ο κ. Σαρόν. Παράλληλα, κάλεσε τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο, Μαχμούντ Αμπάς, να ενεργήσει κατά της βίας, μετά από τις επιθέσεις του Σαββατοκύριακου, εναντίων εβραϊκών οικισμών και θέσεων ισραηλινών στρατευμάτων στη Γάζα.

    Να ακούσει ο Σαρόν την πρόταση Μπους

    Από την πλευρά της η Παλαιστινιακή Αρχή προέτρεψε τον Αριελ Σαρόν να ακούσει προσεκτικά την έκκληση του Τζορτζ Μπους. Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters ο ανώτατος Παλαιστίνιος διαπραγματευτής Σαέμπ Ερεκάτ τόνισε τα εξής: "Ελπίζω ότι ο πρωθυπουργός Σαρόν θα τηρήσει κατά γράμμα την έκκληση του προέδρου Μπους να σταματήσουν οι οικιστικές δραστηριότητες γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι το κλειδί για τα πάντα".

    Ο κ. Ερεκάτ προσέθεσε, ότι η πρόταση για τη δημιουργία δύο κρατών μπορεί να υπονομευτεί εάν το Ισραήλ συνεχίσει την επέκταση των εβραϊκών οικισμών στα κατεχόμενα αραβικά εδάφη και συνεχίσει την ανέγερση του τείχους στη Δυτική Όχθη.

    Παράλληλα, η Παλαιστινιακή Αρχή καταλόγισε στον Αμερικανό πρόεδρο ότι "νομιμοποιεί" τους εβραϊκούς οικισμούς, μετά από τη δήλωση του κ. Μπους ότι είναι "μη ρεαλιστικό" να προσβλέπει κανείς επιστροφή στα σύνορα του 1949 μεταξύ του Ισραήλ και της Δυτικής Όχθης.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Στις ΗΠΑ ο Σαρόν

    [02] Κοινωνία

    Δεν αλλάζει το ωράριο στο Δημόσιο

    11/4/2005 7:49:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ

    Δεν τίθεται θέμα επέκτασης του ωραρίου στο Δημόσιο, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής παρακολούθησης και Εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος "Θησέας" για τους ΟΤΑ πρώτου βαθμού, στο υπουργείο Εσωτερικών. Επίσης, ο υπουργός επεσήμανε, πως η Κυβέρνηση επιλύει το πρόβλημα των συναλλαγών και εξυπηρέτησης των πολιτών με τη λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, πρωί - απόγευμα, καθώς και το Σάββατο. Ο κ. Παυλόπουλος, τόνισε, πως το πρόγραμμα "Θησέας", η εφαρμογή του οποίου ξεκινά στα μέσα Απριλίου, υλοποιείται με γνώμονα το μελλοντικό ρόλο των ΟΤΑ. "Είναι γνωστό, ότι το Δ Κ.Π.Σ. είναι το πρόγραμμα των Περιφερειών και των Ο.Τ.Α., ενώ ο ρόλος του κεντρικού κράτους είναι μικρός και επιτελικός. Προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να προετοιμάσουμε και τις Περιφέρειες και τους Ο.Τ.Α. Γι αυτό και το πρόγραμμα Θησέας έχει αυτήν την αναπτυξιακή προοπτική που δίνει στους Ο.Τ.Α. τη δυνατότητα και να έχουν όλα τα χρήματα που τους ανήκουν, αλλά κυρίως να δρομολογήσουν τις αναπτυξιακές τους πρωτοβουλίες σύμφωνα με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών" επεσήμανε στους δημοσιογράφους ο υπουργός μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

    [03] Ιράκ

    Αιματηρή επίθεση στη Σαμάρα

    11/4/2005 10:01:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τουλάχιστον τρεις Ιρακινοί σκοτώθηκαν ενώ άλλοι 26 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους πέντε παιδιά και μία γυναίκα, από επίθεση το βράδυ της Δευτέρας με όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά. Η επίθεση έγινε στη συνοικία Ντουμπάτ στην ανατολική πλευρά της Σαμάρα, όπως διευκρίνισε νοσοκομειακή πηγή της πόλης. "Στόχος" ήταν αμερικανική αυτοκινητοπομπή, που διερχόταν από ένα εμπορικό δρόμο της πόλης. Αμέσως μετά την επίθεση, η αμερικανική στρατονομία απέκλεισε τον δρόμο, και λίγο αργότερα, επιτράπηκε να διακομιστούν οι τραυματίες σε γειτονικό νοσοκομείο.

    [04] Ιράκ

    Απαγωγή Αμερικανού εργολάβου

    11/4/2005 10:10:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Επιβεβαιώθηκε από την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη ότι τη Δευτέρα απήχθη Αμερικανός εργολάβος, από το εργοτάξιο ενός δημόσιου έργου ανθρωπιστικού χαρακτήρα, στην ευρύτερη περιοχή της Βαγδάτης. Η πληροφορία για την απαγωγή, είχε ήδη δοθεί από Αμερικανό αξιωματούχο στη Βαγδάτη, ο οποίος όμως θέλησε να μείνει ανώνυμος. Μέχρι στιγμής, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της απαγωγής.

    [05] Οικονομία

    60 εκατ. ευρώ για την προβολή της χώρας Το στίγμα της Ανάπτυξης

    11/4/2005 9:31:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ

    Στη συγκροτημένη προσπάθεια ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας αναφέρθηκε ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο μεγάλο στοίχημα για τη δημοσιονομική προσαρμογή και τη μείωση των χρεών και των ελλειμμάτων. Νωρίτερα, στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο αρμόδιος Υπουργός, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

    "Αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Οικονομίας"

    Ο Πρωθυπουργός ανέλυσε τη στρατηγική της κυβέρνησης στο χώρο του τουρισμού και σημείωσε πως για την διαφημιστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό, για πρώτη φορά διατίθενται 60 εκατ. ευρώ.

    Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι ο τουρισμός να υπάρχει 12 μήνες το χρόνο, σε όλη τη χώρα, και να είναι υψηλής ποιότητας.

    Επίσης, ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση για τα προβλήματα που συσσώρευσε στην ελληνική οικονομία.

    Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην οικονομία αλλά και στις δομές του κράτους, και επιβαρύνεται από τεράστια χρέη και μεγάλα ελλείματα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής, και τόνισε ότι "δεν προσπαθήσαμε και δεν προσπαθούμε να κρύψουμε τίποτα. Λέμε την αλήθεια σε κάθε περίπτωση (...) Είμαστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της Οικονομίας μας".

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, έκανε λόγο για μια στρατηγική δεκαετούς προοπτικής στον ελληνικό τουρισμό.

    Σχετικά Links:

    Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

    [06] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Παραμένει στην ΕΡΤ το Champions League

    11/4/2005 10:33:00 μμ

    Συντάκτης:

    Μέχρι την περίοδο του 2008-2009 οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και μακάρι και τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων σε αυτό, από την συχνότητα της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης. Η ΕΡΤ εξασφάλισε την ανανέωση της συμφωνίας της με την UEFA για τα επόμενα τρία χρόνια από την λήξη του ισχύοντος συμβολαίου και έτσι κάθε Τρίτη θα μεταδίδονται εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες της ημέρας, ενώ κάθε Τετάρτη ολόκληρος ο σημαντικότερος αγώνας της ημέρας και τα πλήρη στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής. Πέρα από αυτό πάντως υπάρχει μια σαφής διαφοροποίηση όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο για το Τσάμπιονς Λιγκ στην χώρα μας, δεδομένου πως οι αγώνες της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης θα μεταδίδονται από την συνδρομητική τηλεόραση, καθώς η Netmed έχει πλέον τα δικαιώματα για τις μεταδόσεις της διοργάνωσης στην χώρα μας.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ηρακλής: Συνεχίστηκαν οι παραιτήσεις

    11/4/2005 9:26:00 μμ

    Συντάκτης:

    Περί εμφυλίου στον οποίο αρνούνται να λάβουν μέρος έκαναν λόγο οι τρεις σημερινοί παραιτηθέντες από την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, στην επιστολή την οποία υπογράφουν από κοινού και με την οποία υποβάλλουν την παραίτησή τους. Οι κ. Σαρηκεχαγιάς, Αδαμίδης και Μιχαλόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν οι κ. Στοφορόπουλος και Μαργαρίτης προ ημερών και έτσι σήμερα υπέβαλλαν στον πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκο Παναγόπουλο τις παραιτήσεις τους. Στο κείμενο της επιστολής με την οποία τις συνόδεψαν αναφέρονταν τα εξής:

    "Πιστεύουμε ότι οι ημέρες ενασχόλησής μας ως μέλη της προσωρινής διοίκησης δεν ήταν και οι πιο ήρεμες της μέχρι τώρα ζωής μας. Οι καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες ήταν απίστευτα ψυχοφθόρες, γεγονός που ενίοτε προκαλούσε λάθη, ακόμη και διαφωνίες μεταξύ μας. Σε καμία, όμως, περίπτωση, τουλάχιστον από τους υπογράφοντες, δεν σκεφθήκαμε να λιποτακτήσουμε! Δυστυχώς, όμως, εκτός από την αυτονόητη διακινδύνευση της προσωπικής μας περιουσίας και αυτής ακόμη της προσωπικής ελευθερίας (κίνδυνοι για τα μέλη του Δ.Σ. κατασχέσεων ατομικής περιουσίας και προσωποκράτησης για οφειλές σε ΙΚΑ, Εφορία), διαπιστώσαμε στην πορεία ότι υπήρχε ένας ακόμη κίνδυνος που πραγματικά ούτε τον είχαμε υπολογίσει αλλά ούτε και μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε: ο κίνδυνος της κατασυκοφάντησης και διαπόμπευσης της προσωπικότητας του καθενός από εμάς και μάλιστα από μέλη της ευρύτερης κυανόλευκης οικογένειας. Είναι διαφορετική η έννοια της καλόπιστης κριτικής και άλλο πράγμα το ψέμα για να σε διαβάλλουν. Είναι άλλο να διαφωνείς και άλλο να τα παρατάς! Επειδή οι υπογράφοντες αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε εμφύλιο. Προτιμούμε δε να θάψουμε τα όπλα μας και να γυρίσουμε σπίτια μας".

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Στηρίζει Ντουμιτρέσκου η διοίκηση

    11/4/2005 8:11:00 μμ

    Συντάκτης:

    Ισχυρούς κλυδωνισμούς έχει επιφέρει στην ομάδα ου Αιγάλεω η κόντρα μερίδας των οπαδών της ομάδας με την διοίκηση και τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και καταφέρεται εναντίον των συγκεκριμένων φιλάθλων για την ενέργειά τους να αποδοκιμάσουν τον Ρουμάνο τεχνικό, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Καλλιθέα το Σάββατο. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά, "Απαράδεκτες και απαξιωτικές για την ομάδα μας οι ενέργειες των 30 ανεγκέφαλων κατά του προπονητού. Το ότι συγκεντρώθηκαν 30 άτομα για να επιτεθούν σε έναν αποδεικνύει το ήθος και τον ανδρισμό των συγκεντρωθέντων. Σε κάθε περίπτωση θα λάβουμε τα ενδεδειγμένα μέτρα για να μην επαναληφθούν γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν την εικόνα της ομάδος μας". Με βάση τα παραπάνω είναι εμφανής η πρόθεση των διοικούντων να στηρίξουν τον Ντουμιτρέσκου αλλά, ωστόσο η κλιμάκωση της κόντρας το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έχει θετικά αποτελέσματα για κανέναν. Πάντως από πολλούς ο καταδικασμός των αποδοκιμασιών θεωρείται το πρώτο βήμα των μέτρων που σκοπεύει να λάβει η διοίκηση για τα απαράδεκτα γεγονότα που συμβαίνουν στον σύλλογο.

    [09] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Γνωριμία με Σιακαμπάλα

    11/4/2005 7:49:00 μμ

    Συντάκτης:

    Μετά την ευτυχή κατάληξη στην υπόθεση με την Ζάμαλεκ, αύριο στις 10 το πρωί φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής Αμπντέλ Ραζέκ Σικαμπάλα. Ο Αιγύπτιος μέσος του δικέφαλου του Βορρά και θα αγωνίζεται εκεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα έχει μία γνωριμία με το νέο του σύλλογο, με τους παίκτες αλλά και τον προπονητή της ομάδας. Ο Σικαμπάλα θα καθίσει μόνο λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη αφού το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει και πάλι στο Κάϊρο, λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Ελπίδων της πατρίδας του.

    Πρόστιμο για την κακή συμπεριφορά

    Κατά τα άλλα και πέρα από την ήττα την Κυριακή επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι, στον ΠΑΟΚ τα έχουνε με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη Ζωγραφάκη, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον Λυμπερόπουλο και όχι ως αποτέλεσμα την αποβολή αμφοτέρων. Για αυτό το λόγο, η διοίκηση του συλλόγου θα επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στον παίχτη όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός. Όπως είπε συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Κωστίκος, "ο ΠΑΟΚ πρέπει να δίνει το παράδειγμα με την συμπεριφορά του στα γήπεδα και δεν νοείται να συμπεριφερόμαστε εμείς έτσι. Δεν εξετάζουμε τι κάνει ο εκάστοτε αντίπαλος μας, αλλά αυτό ήταν δείγμα κακής νοοτροπίας".

    Από εκεί και πέρα, ο Καραγεωργίου ξεκίνησε τα πλάνα του για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και στο οποίο θα έχει την παρουσία φιλάθλων. Το πρόβλημα που υπάρχει ακούει στο όνομα του Λουκά Καραδήμου, ο οποίος είναι τραυματίας από το χθεσινό ντέρμπι. Ο Έλληνας μέσος, τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο που ήταν τραυματισμένος και προ εβδομάδων, αλλά η εκτίμηση των γιατρών δείχνει πως σε μερικές μέρες θα επανέλθει στις προπονήσεις.

    Τέλος, μεθαύριο ο ΠΑΟΚ θα κυκλοφορήσει 21 χιλιάδες εισιτήρια για τον αγώνα με την κρητική ομάδα.

    [10] Βόλεϊ

    Νίκη ο ΗΡΑ, σε περιπέτειες ο Θρύλος

    11/4/2005 8:17:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 11/4/2005 8:35:26 μμ)

    Συντάκτης:

    Το ότι οι κυανόλευκοι βρίσκονται ήδη στον τελικό του Πρωταθλήματος και περιμένουν απλά τον αντίπαλο τους, ήταν αναμενόμενο, αλλά επικράτησε. Αυτός που ήθελε πιο πολύ τη νίκη για να βρεθεί και αυτός εκεί ήταν ο Ολυμπιακός, που όμως δεν τα κατάφερε και μπήκε σε "λίγες περιπέτειες". Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ηρακλής έδειξε και πάλι πως φέτος δεν έχει αντίπαλο, καθώς άνετα επικράτησε με 1-3 στο πλαίσιο της 2ης ημέρας των πλέι οφ στην Α1 βόλεϊ Ανδρών (θέσεις 1-4) στου Ρέντη και συνέχισε το αήττητο σερί του, (24 νίκες στο πρωτάθλημα, 22 στην κανονική περίοδο και 2 στα πλέι οφ). Από την άλλη, οι κόκκινοι πλέον μπήκαν σε περιπέτειες όσον αφορά την κατάληψη της 2ης θέσης, την οποία εφεξής θα πρέπει να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσει, αφού ο Παναθηναϊκός έχει μειώσει τη διαφορά (ήταν 11 βαθμοί πριν από δύο αγώνες) στους 5 βαθμούς. Τα σετ (πρώτος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός): 20-25, 21-25, 25-23, 20-25.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 11 April 2005 - 21:04:47 UTC