Read about The Pontian Genocide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-12-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στόχος του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος Στη Θεσσαλονίκη ο Αλιούτα
  • [02] Παγοδρόμιο ο πρώτος όροφος του Πύργου του Αϊφελ "Aξελ και πιρουέτες" με
  • [03] Απών ο Σούρερ από το ντέρμπι
  • [04] Στο Βερολίνο Γηροκομείο για ομοφυλόφιλους
  • [05] Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα της ΕΤΑ Μπαράζ εκρήξεων στη
  • [06] Δύο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα
  • [07] Απίστευτη ιστορία με Μάικλ Μπολ Εννιά συν... μία απουσίες για την
  • [08] Καθυστέρηση στην επιστροφή του αρχηγού
  • [09] Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου
  • [10] Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός
  • [11] "Μπατιγκόλ" για Μπάρτσα

    [01] Αθλητισμός

    Στόχος του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος Στη Θεσσαλονίκη ο Αλιούτα

    3/12/2004 7:36:00 μμ

    Συντάκτης: Κώστας Μητρέλης

    Τον 26χρονο Μάριαν Αλιούτα φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης της Ραπίντ Βουκουρεστίου και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, για να συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας το ενδεχόμενο της μεταγραφής του. Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, ο Ρουμάνος δεν έκανε δηλώσεις, προφανώς επειδή θέλει πρώτα να μιλήσει με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, στο Δικέφαλο του βορρά συζητάνε για ακόμα δύο μεταγραφές και συγκεκριμένα για τις περιπτώσεις των Αιγυπτίων Σικαμπάλα (19 ετών) και Αζμί Μεγκαχέντ (21 ετών). Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαβραμίδης, επέστρεψε σήμερα από το Κάιρο, όπου βρισκόταν για να συζητήσει τις λεπτομέρειες των μεταγραφών. Μέσα στο επόμενο τριήμερο, η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να καταθέσει επίσημες προτάσεις.

    [02] Ζωής ...σΤάσεις

    Παγοδρόμιο ο πρώτος όροφος του Πύργου του Αϊφελ "Aξελ και πιρουέτες" με θέα την πόλη του Φωτός

    3/12/2004 7:48:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: L Internaute Actualite

    Πατινάζ με θέα την υπέροχη πόλη του Φωτός, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι επισκεφθούν το Παρίσι από τις 10 Δεκεμβρίου ως τις 23 Ιανουαρίου του 2005. Ο πρώτος όροφος του Πύργου του Αϊφελ, θα μετατραπεί σε ένα παγοδρόμιο 200 τετραγωνικών μέτρων, επιτρέποντας σε ερασιτέχνες πατινέρ, να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στον πάγο, σε ύψος 57 μέτρων. Το παγοδρόμιο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 23.00 το βράδυ και θα είναι ικανό να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 80 άτομα. Αφήσαμε το καλό για το τέλος. Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Πύργου του Αϊφελ, οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν πατινάζ όσες ώρες θέλουν εντελώς δωρεάν.

    [03] Αθλητισμός

    Απών ο Σούρερ από το ντέρμπι

    3/12/2004 7:53:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Χωρίς τον Γκάμπριελ Σούρερ θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα α μην προπονηθεί ούτε σήμερα και να μείνει τελικά εκτός αποστολής. Τη θέση του στην άμυνα μάλλον θα πάρει ο Σπύρος Βάλλας, η μόνη ενδεδειγμένη λύση καθώς ο Κωστούλας είνα τραυματίας, ενώ ο Κουλοχέρης δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία.

    Το μόνο πρόβλημα

    Έτσι, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του, όσον αφορά την άμυνα για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον Σούρερ, προκειμένου να τον έχει στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λίβερπουλ για το Τσάμπονς Λιγκ.

    Πάντως, ο Ντούσκο από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε. Με τους Ριβάλντο και Γεωργάτο να μην είναι καθόλου σίγουροι λόγω τραυματισμών για αύριο, ο Σούρερ ήταν ο μόνος σίγουρος για να δώσει το παρών. Τελικά οι "Geo" και Ρίμπο είναι εντάξει και θα αγωνιστούν ενώ ο Αργεντινός θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα.

    Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μαυρογενίδης και Κωστούλας, οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν προπονήθηκαν καθόλου. Μετά τον αποκλεισμό του Σούρερ, στην αποστολή έμειναν 19 παίκτες που είναι οι: Νικοπολίδης, Γιάννου, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Μάριτς, Ρέζιτς, Ζιοβάνι, Ανατολάκης, Βάλλας, Βενετίδης, Γεωργάτος, Γεωργιάδης, Καφές, Κουλουχέρης, Οκκάς, Πάντος, Στολτίδης, Ταραλίδης.

    [04] Κόσμος

    Στο Βερολίνο Γηροκομείο για ομοφυλόφιλους

    3/12/2004 7:56:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Τον πρώτο οίκο ευγηρίας για ομοφυλόφιλους στην Ευρώπη θα δημιουργήσουν οι αρχές του Βερολίνου. Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος του σχεδίου, Χανς-Γέργκεν Εσχ, μιλώντας στην μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα "Bild","η πρώτη γενιά των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών, που στην εποχή τους έκρυβαν την ιδιαιτερότητα τους, βρίσκονται τώρα ή πλησιάζουν στην ηλικία της συνταξιοδότησης και θέλουμε να προνοήσουμε για τα γεράματά τους ". Το γηροκομείο θα έχει 150 δωμάτια και θα λειτουργήσει στις αρχές του 2006 στο βερολινέζικο προάστιο, Σένεμπεργκ, που θεωρείται "πατρίδα" των ομοφυλόφιλων Βερολινέζων. Πάντως, το Βερολίνο δεν είναι μόνο η πολιτική πρωτεύουσα της Γερμανίας, αλλά και η πρωτεύουσα των ομοφυλόφιλων Γερμανών, ενώ οι κάτοικοι της πόλης έχουν εκλέξει ομοφυλόφιλο δήμαρχο.

    [05] Κόσμος

    Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα της ΕΤΑ Μπαράζ εκρήξεων στη Μαδρίτη

    3/12/2004 8:14:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/12/2004 11:47:46 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: ABC- EL MUNDO

    Μπαράζ εκρήξεων σημειώθηκε το απόγευμα, σε πέντε βενζινάδικα της Μαδρίτης. Οι εκρήξεις ήταν μικρής ισχύος και τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν ελαφρά δυο αστυνομικοί. Σημειώθηκαν επίσης, μικρές υλικές ζημιές. Προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα αγνώστου στην εφημερίδα Gara, ο οποίος μιλούσε για λογαριασμό της ΕΤΑ και οι αρχές είχαν προχωρήσει σε εκκενώσεις των περιοχών που υπέδειξε ο άνδρας. Όλες οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 18.30 το απόγευμα, σε βενζινάδικα, που βρίσκονταν στα σημεία εξόδου της ισπανικής πρωτεύουσας, την ώρα που χιλιάδες Μαδριλένοι εγκατέλειπαν την πόλη για το Σαββατοκύριακο και την αργία της Δευτέρας. Ευτυχώς το μόνο που σημειώθηκε ήταν έντονα μποτιλιαρίσματα. "Όλα δείχνουν πως πρόκειται για την ETA", δήλωσε ο και ο υπουργός Εσωτερικών Χοσέ Αντόνιο Αλόνσο.

    Τα σημεία των εκρήξεων

    Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στα παρακάτω σημεία:

    Στο βενζινάδικο της Repsol στον αυτοκινητόδρομο N-5 Στο βενζινάδικο της Repsol στον αυτοκινητόδρομο M-207 στην περιοχή Colmenar Viejo Στο βενζινάδικο της Repsol στον αυτοκινητόδρομοA-3 στην περιοχή Vallecas Στο βενζινάδικο της Repsol στον αυτοκινητόδρομο A-6 κοντά στον Ιππόδρομο Στο βενζινάδικο της BP στο 6ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου A-45

    Μία ώρα πριν από τις εκρήξεις, άγνωστος με τηλεφώνημα σε εφημερίδα, είχε προειδοποιήσει για τις επιθέσεις.

    Το γεγονός αυτό, έδωσε στην αστυνομία χρόνο για να εκκενώσει τις περιοχές γύρω από τα βενζινάδικα και έτσι δεν θρηνήσαμε θύματα.

    [06] Αθλητισμός

    Δύο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα

    3/12/2004 8:13:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Τη ανάθεση της διοργάνωσης δύο τουρνουά ανδρών του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ "World Tour 2005" πανηγυρίζει εδώ και λίγες μέρες η χώρα μας. Για μία ακόμη χρονιά η Ελλάδα με τις άψογες οργανωτικές και αγωνιστικές συνθήκες που παρουσίασε τόσο στην περσινή διοργάνωση του Ρόδου, όσο και στο Ολυμπιακού τουρνουά του Φαλήρου, κέρδισε την εμπιστοσύνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ που συμπεριέλαβε την Ελλάδα στο αγωνιστικό καλεντάρι του 2005. Οι θεαματικές μάχες στην άμμο θα διεξαχθούν από τις 30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου (Γυναίκες) και από 31 τις Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου (Άνδρες). Προτεινόμενη πόλη διεξαγωγής των τουρνουά είναι η Αθήνα, όμως η οριστική απόφαση για τον έδρα διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

    Όμορφο θέαμα στην καυτή άμμο

    Τριανταδύο τουρνουά περιλαμβάνει το πρόγραμμα του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ, για το 2005. Για την κατηγορία των Γυναικών θα διεξαχθούν 15 τουρνουά, μεταξύ των οποίων το παγκόσμιο πρωτάθλημα και 3 Grand Slam. Στους Άνδρες, θα πραγματοποιηθούν 17 τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων του παγκοσμίου πρωταθλήματος και των Grand Slam.

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ 05-09 Απριλίου : Βραζιλία - Ρίο ντε Τζανέιρο 17-21 Μαΐου : Κίνα - Σανγκάι 25-29 Μαΐου : Ιαπωνία - Οσάκα 08-12 Ιουνίου : Ιταλία - Μιλάνο 14-18 Ιουνίου : Ελβετία - Γκστάαντ 20-25 Ιουνίου : Γερμανία - Βερολίνο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) 29 Ιουνίου-02 Ιουλίου : Νορβηγία - Στάβανγκερ (Grand Slam) 05-09 Ιουλίου : Γαλλία - Μασσαλία 12-16 Ιουλίου : Πορτογαλία - Εσπίνιο 26-30 Ιουλίου : Γαλλία - Παρίσι (Grand Slam) 02-06 Αυγούστου : Αυστρία - Κλάγκενφουρτ (Grand Slam) 16-20 Αυγούστου : Καναδάς - Μόντρεαλ 30 Αυγούστου-03 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα 14-18 Αυγούστου : Ινδονησία - Μπαλί 15-20 Νοεμβρίου : Ν. Αφρική ΑΝΔΡΕΣ 23-27 Μαρτίου : Ν. Αφρική - Κέιπ Τάουν 06-10 Απριλίου : Βραζιλία - Ρίο ντε Τζανέιρο 18-22 Μαΐου : Κίνα - Σανγκάι 08-12 Ιουνίου : Κροατία - Ζάγκρεμπ 15-19 Ιουνίου : Ελβετία - Γκστάαντ 20-26 Ιουνίου : Γερμανία - Βερολίνο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) 30 Ιουνίου-03 Ιουλίου : Νορβηγία - Στάβανγκερ (Grand Slam) 06-10 Ιουλίου : Γαλλία - Μασσαλία 13-17 Ιουλίου : Πορτογαλία - Εσπίνιο 20-24 Ιουλίου : Πολωνία - Γιαμπλόνκι 27-31 Ιουλίου : Γαλλία - Παρίσι (Grand Slam) 03-07 Αυγούστου : Αυστρία - Κλάγκενφουρτ (Grand Slam) 17-21 Αυγούστου : Καναδάς - Μόντρεαλ 31 Αυγούστου-04 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα 07-11 Σεπτεμβρίου: Ρωσία - Αγ. Πετρούπολη 14-18 Αυγούστου: Ιταλία - Ρώμη 15-20 Νοεμβρίου: Ην. Αραβικά Εμιράτα - Ντουμπάι

    [07] Αθλητισμός

    Απίστευτη ιστορία με Μάικλ Μπολ Εννιά συν... μία απουσίες για την Ρέιντζερς

    3/12/2004 8:36:00 μμ

    Συντάκτης: Κώστας Μητρέλης

    Δεν έφταναν οι απουσίες για τον προποντή της Ρέιντζερς, Αλεξ ΜακΛίς, ήρθε και η ιδιάζουσα περίπτωση του Άγγλου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μάικλ Μπολ και "έδεσε το γλυκό". Κατ αρχήν το απουσιολόγιο της ομάδας: Κρεγκ Μουρ, Γκάβιν Ρέι, Πάολο Βανόλι, Γκρεγκορί Βινιάλ, Στιβ Τόμπσον, Μορίς Ρος, Κρις Μπερκ, Σότα Αρβελάτζε, Πέτερ Λόβενκραντς. Συνολικά εννιά παίκτες δεν θα έχει στη διάθεσή του ο ΜακΛίς, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Ρέιντζερς εναντίον της Ινβερνές, ωστόσο αυτοί μάλλον θα γίνουν δέκα. Ο δέκατος είναι ο Μάικλ Μπολ, τον οποίο η σκοτσέζικη ομάδα απέκτησε από την Έβερτον το καλοκαίρι του 2001. Το πρόβλημα με τον κύριο Μπολ δεν είναι κάποιος τραυματισμός, αλλά οι 58 αγώνες στους οποίους έχει αγωνιστεί. Η συμφωνία μεταξύ Έβερτον και Ρέιντζερς προβλέπει την πληρωμή 500.000 λιρών στους "εφοπλιστές" σε περίπτωση που ο παίκτης συμπληρώσει 60 συμμετοχές.

    Με... φειδώ η χρησιμοποίηση του Μπολ

    Όπως είναι κατανοητό, η Ρέιντζερς θέλει να γλιτώσει το περιττό αυτό έξοδο, γεγονός που αφήνει τον Μπολ αυτόματα εκτός ενδεκάδας. Οι "καθολικοί" σκέφτονται να πουλήσουν τον παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έτσι δεν θα ήθελαν να πληρώσουν για έναν παίκτη, που δεν θα μείνει στην ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή μένει ακόμη ένας αγώνας, ο οποίος θα είναι μάλλον αυτός με την Οσέρ στις 15 Δεκεμβρίου, καθώς στο γήπεδο του "Άιμπροξ" θα κριθεί η πρόκριση στους "32" του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερις αγώνες (δύο του ΟΥΕΦΑ, έναν με τη Σέλτικ και έναν με τη Χιμπέρνιαν).

    [08] Αθλητισμός

    Καθυστέρηση στην επιστροφή του αρχηγού

    3/12/2004 8:48:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/12/2004 10:16:38 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ολύμπια στη Λάρισα. Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Παπανικολάου δεν ταξίδεψαν στη πόλη της Θεσσαλίας καθώς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποφάσισε να ξεκουράσει τους δύο παίκτες. Εκτός απροόπτου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα συμπεριλάβει για πρώτη φορά στη δωδεκάδα τον Αλβέρτη στον επόμενο αγώνα της Ευρωλίγκα εναντίον της Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη την επόμενη Τετάρτη. Σοβαρότητα και συγκέντρωση για σαράντα λεπτά συνέστησε ο Ομπράντοβιτς στους παίκτες του για τον αγώνα με την Ολύμπια, ομάδα που πέτυχε την πρώτη της εφετινή νίκη επί του Ολυμπιακού και αύριο θα παραταχθεί με δύο νέα πρόσωπα τους Γιαν Φρέντερικ Γιένσεν και Έρικ Μπάρκλεϊ.

    [09] Κοινωνία

    Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου

    3/12/2004 9:31:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Μια ξαφνική αδιαθεσία και πόνοι στο στήθος οδήγησαν σήμερα το απόγευμα τη Μαργαρίτα Παπανδρέου στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Η κ. Παπανδρέου παρακολουθείται από τον καρδιολόγο κ. Δημήτρη Κρεμαστινό και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο ανακοινωθέν. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου την επισκέφθηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο. Εξερχόμενος δήλωσε πως η μητέρα του αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά, γι αυτό και εισήχθη στο Ωνάσειο και τόνισε πως "όλα είναι υπό έλεγχο". Ερωτηθείς για την ακριβή κατάσταση της υγείας της μητέρας του απάντησε πως ο ίδιος δεν είναι γιατρός. Τη μητέρα τους επισκέφθηκαν και ο Νίκος και Αντρίκος, οι οποίοι όπως είπαν θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

    [10] Αθλητισμός

    Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός

    3/12/2004 9:24:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Μία ισχυρή τόνωση εν όψει του αυριανού ντέρμπι είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Περίπου 150 φίλαθλοι της ομάδας πήγαν στην σημερινή τελευταία προπόνηση των "πράσινων" πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και εμψύχωσαν τους παίκτες, ζητώντας παράλληλα τη νίκη κατά του "αιώνιου" αντιπάλου. Μετά το πέρας της προπόνησης, αντιπροσωπεία των οπαδών είχε συνάντηση με τον Ζντένεκ Σκάζνι, τους αρχηγούς Γιάννη Γκούμα, Έκι Γκονζάλες και Μάρκους Μινχ, καθώς και τους Σωτήρη Κυργιάκο, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Λουκά Βύντρα, Μίλτο Σαπάνη και Ρούντολφ Σκάτσελ.

    Ερωτηματικό η άμυνα

    Οι τρεις αρχηγοί, αφού ευχαρίστησαν τους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους, έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα: «Θα δώσουμε το 200% και θα παίξουμε και για σας», είπε ο Μάρκους Μινχ, «θα κάνουμε το παν για να σπάσουμε το αήττητο του Ολυμπιακού στο γήπεδό του», υποσχέθηκε ο Γιάννης Γκούμας, ενώ πιο παραστατικός ήταν ο Έκι Γκονζάλες, που φώναξε «θα νικήσουμε», χτυπώντας μάλιστα με δύναμη το χέρι του στο τραπέζι.

    Στην ¨πράσινη" αποστολή" συμπεριλήφθηκαν 19 παίκτες, ενώ ο Ζντένεκ Σκάζνι άφησε εκτός τον Ματσέι Μπικόφσκι και τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν, καθώς και τους Επαλέ, Ντέμπα, Αντριτς, Ραγκουέλ, Ζουτάουτας, Κοτσόλη και Τζόρβα.

    Με σύστημα 3-5-2 προσανατολίζεται να παρατάξει τον ΠΑΟ ο Τσέχος προπονητής στο παιχνίδι. Το ερωτηματικό που παραμένει είναι για το ποιοι θα απαρτίσουν την άμυνα του "τριφυλλιού". Ο Σκάζνι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Γκούμα και Μορίς, οι οποίοι έρχονται από αγωνιστική απραξία, ή θα εμπιστευτεί για μία ακόμη φορά την εμπειρία του Δανού Ρενέ Χένρικσεν. Ο Κυργιάκος είναι ο μόνος σίγουριος για την άμυνα ενώ δεδομένη είναι η παρουσία του Κώστα Χαλκιά κάτ από τω δοκάρια των Πρωταθλητών. Μινχ και Βύντρα θα καλύψουν τα άκρα. Μπασινάς και πιθανότατα Μάριτς θα είναι τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Γκονζάλες, ενώ στην επίθεση πιθανότεροι θεωρούνται οι Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνου. Πάντως δεν αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Εμμάνουελ Ολισαντέμπε στη θέση ενός εκ των δύο επιθετικών, εφ' όσον κριθεί ότι ο Νιγηριανοπολωνός είναι έτοιμος να αγωνιστεί ολόκληρο 90λεπτο.

    [11] Champions League

    "Μπατιγκόλ" για Μπάρτσα

    3/12/2004 9:53:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Την είδηση πως ο Γαμπριέλ Μπατιστούτα βρίσκεται σε διαπραγμετεύσεις με την Μπαρτσελόνα, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός. Ο "Μπατιγκόλ", ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Κατάρ, βρίσκεται στο στόχαστρο των "μπλαουγκράνα" για αντικαταστάτης του Σουδού Χένρικ Λάρσον, ο οποίος χάνει τη χρονιά λόγω τραυματισμού και η μετακίνηση του στην Ισπανία είναι πολύ πιθανή. Μάλιστα ο πρώην διεθνής επιθετικός αποτελεί πολύ καλή λύση καθ'ως μπορεί να αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 3 December 2004 - 21:52:06 UTC