Browse through our Interesting Nodes on the Greek Dining & Food Industry Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-11-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο αρχείο η υπόθεση του Χρηματιστηρίου
  • [02] Το θέμα χειρίζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Διπλωματικές κινήσεις για
  • [03] Εύκολα και απλά ο ΠΑΟΚ
  • [04] Νίκη κορυφής
  • [05] "Ψυχάρα" ο Άρης
  • [06] Έμφραγμα στο 90'

    [01] Οικονομία

    Στο αρχείο η υπόθεση του Χρηματιστηρίου

    28/11/2004 7:35:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν έκανε δεκτό το αίτημα Συλλόγου μικρομετόχων που ζητούσαν να αναιρεθεί το υπ' αριθμ. 2807/2004 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει ο αντεισαγγελέας Εφετών Γ. Κολιοκώστας κατά του σκέλους του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (4352/2004) με το οποίο απηλλάγησαν τα μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για τη χρονική περίοδο από 10.11.1999 έως 11.12.1999, ως προς τις μετοχές-φούσκες στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ε. Αντωνακάκης έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος άσκησης αναίρεσης και η υπόθεση τέθηκε οριστικά στο αρχείο.

    [02] Πολιτική

    Το θέμα χειρίζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Διπλωματικές κινήσεις για τον χάρτη

    28/11/2004 8:18:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την Ουάσιγκτον προχώρησε το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τον χάρτη, που φέρεται να περιλαμβάνει και μέρη της χώρας μας ως περιοχές της ΠΓΔΜ. Ο χάρτης χρησιμοποιείται για εσωτερική ενημέρωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και από το Σώμα των Αμερικανών πεζοναυτών. Σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους το θέμα χειρίζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, ενώ έλαβε από την αμερικανική κυβέρνηση τη διαβεβαίωση ότι ο χάρτης θα αποσυρθεί.

    [03] Αθλητισμός

    Εύκολα και απλά ο ΠΑΟΚ

    28/11/2004 9:06:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΟΚ που έφτασε τους 11 βαθμούς και άφησε την Ξάνθη στους 14 και μια θέση πίσω σε σχέση την προηγούμενη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι σαφώς καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησαν με 2-0 με γκολ του Μαλαδένη και του Σαλπιγγίδη στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησαν έτσι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, μετά το πρώτο μέρος που ήταν αγχωτικό, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι εγκλωβίστηκαν στο πολύ αμυντικό παιχνίδι τους, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην βγουν στην επίθεση παρά μόνο στο τέλος, όταν ο Φρίνγκερ αποφάσισε να οπισθοχωρήσει την ομάδα του για να κρατήσει το 0-1. Τελικά με μια αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ σημείωσε και το 0-2 και έφυγε από την Ξάνθη, πανάξιος νικητής.

    Μονότερμα από ΠΑΟΚ

    Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε και τις δύο ομάδες να είναι επιφυλακτικές μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο! Τόσο η Ξάνθη, όσο και ο ΠΑΟΚ πρόσεχαν πάρα πολύ την άμυνά τους στην προσπάθεια να μην δεχτούν το γρήγορο γκολ που αμφότερες ήθελαν υπέρ τους, ενώ οι παίκτες αναλώνονταν σε προσπάθειες στον χώρο του κέντρου, χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Αυτό ευτυχώς διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, αφού κάπου εκεί οι Θεσσαλονικείς συνειδητοποίησαν πως η αναμονή δεν οδηγούσε πουθενά. Αποτέλεσμα ήταν στο 18' ο Σαλπιγγίδης να βγάλει μια εξαιρετική μπαλιά στον Φουτσίνι μές στην περιοχή, όμως το πλασέ εκείνου δεν ξεγέλασε τον Αναστασόπουλο και ο τερματοφύλακας της Ξάνθης σχεδόν πεσμένος, έδιωξε με τα ακροδάκτυλα. Ο Αναστασόπουλος ήταν πρωταγωνιστής και στην δεύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ καθώς ο Μαλαδένης στο 30' έπειτα από όμορφο συνδυασμό με τον Σπάσιτς, έκανε ένα σουτ το οποίο έδιωξε. Το τελευταίο τέταρτο ήταν ένας μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, παρόλα αυτά όμως οι "καρποί" δεν ήρθαν και το 0-0 έμεινε αποτέλεσμα ημιχρόνου.

    Ανακούφιση

    Στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη και αν η Ξάνθη μπήκε ζωηρά και έχασε μια ευκαιρία με τον Μπαϊκαρά, τίποτα δεν έδειχνε να αλλάζει, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και αυτό τουλάχιστον σε έναν βαθμό ανέστρεψε το σκηνικό και έφερε τους γηπεδούχους να έχουν πλέον μεγαλύτερη κατοχή. Όλα αυτά φυσικά μετά το 62', οπότε ο Μαλαδένης έκανε το 1-0 με ένα όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή και έπειτα από μια εκπληκτική κούρσα του Σαλπιγγίδη, ο οποίος τον έβγαλε μόνο του απέναντι στον Αναστασόπουλο. Από εκεί και μετά οι Ακρίτες ανέβηκαν τόσο σε απόδοση, όσο και μέσα στο γήπεδο και από κλεισμένοι ερμητικά στην άμυνά τους, έφτασαν μέχρι την περιοχή του Τοχούρογλου, χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν ιδιαιτέρως απειλητικοί. Μάλιστα οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν και ανάλογες οδηγίες από τον πάγκο, αφού ο Φρίνγκερ, διέγνωσε την δυσκολία της Ξάνθης να απειλήσει και άφησε την ομάδα του να οπισθοχωρήσει προκειμένου να μείνει το πολύτιμο αυτό 0-1. Αυτό τελικά δεν έμεινε, όχι όμως γιατί απέδωσε η πίεση των γηπεδούχων, απλώς ο Σαλπιγγίδης ξέφυγε ταχύτατα σε μια αντεπίθεση και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

    Ξάνθη (Γιάννης Ματζουράκης): Αναστασόπουλος, Ζαπρόπουλος, Παπαδημητρίου, Σίκοφ, Παβιό, Καράμπας (64` Καζάκης), Ζωγραφάκης (46` Μελισσάς), Μπαϊκαρά, Μαχράντζε (46` Κοντοδήμος), Πρίττας, Λαμπριάκος. ΠΑΟΚ (Ραλφ Φρίνγκερ): Τοχούρογλου, Βόκολος, Ουντέζε, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Μαλαδένης (80` Εγκωμίτης), Zησόπουλος, Κούτσης (87` Λουκά), Φουτσίνι, Σαλπιγγίδης, Σπάσιτς (64` Γαρπόζης).

    [04] Αθλητισμός

    Νίκη κορυφής

    28/11/2004 9:15:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2004 9:27:08 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι των "αιωνίων", η ΑΕΚ βρέθηκε και πάλι μόνη στη κορυφή της Α Εθνικής νικώντας την Χαλκηδόνα με 1-0, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη. Ο Σοάρες επέστρεψε στο γκολ μετά από δυο αγωνιστικές ανομβρίας, η Ένωση έφτασε σε μια δύσκολη νίκη και οι φίλαθλοι της ομάδας βλέπουν την αγαπημένη τους και πάλι πρώτη. Το μόνο που ίσως όμως θα μπορούσαν να κρατήσουν από αυτή την επιτυχία, είναι οι τρεις βαθμοί, αφού το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων", κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

    Ενα γκολ και μετά τίποτα

    Με δυο προπονητές πραγματικούς στρατηγούς στο πάγκο, όπως ήταν φυσικό το πρώτο ημίχρονο οδηγήθηκε σε παιχνίδι τακτικής, με σφιχτές άμυνες και ασφυκτικά μαρκαρίσματα, εκατέρωθεν.

    ΑΕΚ και Χαλκηδόνα πρόσεξαν πρώτα να κρατήσουν το μηδέν και μετά να κυνηγήσουν το γκολ.

    Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, ανήκει στους φιλοξενούμενους, με τον Άντερσον στο 13' να περνάει σαν σταματημένους τους Άλβες και Κωστένογλου να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή αλλά εκεί έχασε το βηματισμό του και το πλασέ που έκανε κατέληξε ελάχιστα αουτ από το κάθετο δοκάρι του Μιχαϊλίδη.

    Στο 19', η ΑΕΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στη μοναδική και ουσιαστικότερη ευκαιρία, που έκανε σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

    Ο Αμπονσά, μετά από πάσα του Λυμπερόπουλου βγήκε από δεξιά, σέντραρε χαμηλά στην περιοχή, όπου εκεί ο Σοάρες εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των Παπά και Έμπεντε, τσίμπησε την μπάλα και σημείωσε το 1-0.

    Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η ΑΕΚ παρότι είχε μια μερική πρωτοβουλία κινήσεων δεν μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή της Χαλκηδόνας, που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 45ο λεπτό όταν το πλασέ του Άντερσον απέκρουσε με τα πόδια ο Μιχαϊλίδης.

    Δυνατά μπήκε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' είχε την πρώτη καλή φάση, με τον Αμπονσά να ξεφεύγει και πάλι τα δεξιά να τροφοδοτεί τον Καμπάνταη, το σουτ του όποίου έφυγε λίγο άουτ.

    Στο 57' ο Σοάρες έχασε και νέα ευκαιρία με τον Σοάρες, του οποίου το σουτ κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι του Έμπεντε.

    Εκεί στην ουσία όμως σταμάτησε και η επιθετική της πρωτοβουλία.

    Ο Παιθακάκης ενίσχυσε την επίθεσή του με τον Μασάδο, και ο "δικέφαλος" έδωσε χώρο στην Χαλκηδόνα.

    Οι φιλοξενούμενοι παρά την επιθετική τους πρωτουβουλία, αποδείχτηκαν φλύαροι και ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας από το 55' έως το 90΄δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την Ένωση, που αμυνόταν μαζικά αλλά σωστά.

    Το τελευταίο σφύριγμα του Καζναφέρη βρήκε την ΑΕΚ, να έχει σημειώσει μια μεγάλη νίκη, αλλά και μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

    Διαιτητής: Γιώργος Κασναφέρης Κίτρινες κάρτες: Κορακάκης

    Οι συνθέσεις

    ΑΕΚ (Φερνάντο Σάντος): Μιχαηλίδης, Μπρούνο Αλβες, Κωστένογλου, Τζιωρτζόπουλος, Αμπονσά, Καμπάνταης (63` Κωνσταντινίδης), Κατσουράνης, Κρασσάς, Πάουλο Ασουνσάο, Σοάρες, Λυμπερόπουλος (90` Τόσκας).

    Χαλκηδόνα (Γιώργος Παράσχος): Εμπεντε, Γελαδάρης, Ντάγκας (58` Μασάδο), Σίμος, Παππάς, Μικές, Κατεμής, Αλ Τζάχερ, Κορακάκης, Αντερσον, Ζαχαρόπουλος (27` Ηλιόπουλος).

    [05] Αθλητισμός

    "Ψυχάρα" ο Άρης

    28/11/2004 9:33:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2004 10:00:24 μμ)

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ο "Χίτσκοκ" ήταν ο σκηνοθέτης του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς έπειτα από σχεδόν ενενήντα λεπτά χωρίς ουσία και μεγάλες φάσεις, στις καθυστερήσεις του αγώνα συνέβησαν τα πάντα. Μπήκαν δύο γκολ, χάθηκαν ευκαιρίες και υπήρξαν ακόμη και αψιμαχίες! Το τελικό 1-1 ουσιαστικά ευνοεί τον Άρη που δεν επέδειξε καμία επιθετική ενεργητικότητα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αποφασιστικότητα των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν στο 87 και απάντησαν στο 93, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1. Πρωταγωνιστές δύο Παπαδόπουλοι! Ο Δημήτρης στην επιστροφή του σκόραρε και όλοι πίστεψαν πως ο Παναθηναϊκός θα λυτρωθεί σε ένα δύσκολο αγώνα και ο Αβραάμ ο οποίος ισοφάρισε και έδωσε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό. Οι "πράσινοι" έτσι έπεσαν από την κορυφή και ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό στην δεύτερη θέση, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, που όπως είναι φυσικό αποκτά πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

    Ανούσιος ο Παναθηναϊκός

    Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς ουσία για τις δύο ομάδες, ωστόσο μόνο ο Παναθηναϊκός δικαιούται να θεωρεί εαυτόν άτυχο, καθώς ο Άρης από το ξεκίνημα κιόλας της αναμέτρησης έδειξε τις καθαρά αμυντικές προθέσεις του. Οι "πράσινοι" είχαν αρκετές καλές στιγμές και μερικές πραγματικά καλές ευκαιρίες, ωστόσο ο Λυμπερόπουλος θετικότατος αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε περίπτωση παραβίασης της εστίας του, είτε αυτό ήταν ένα απλό μπλοκάρισμα στο σουτ του Σαπάνη μόλις στο πρώτο λεπτό, είτε ήταν μια δύσκολη επέμβαση στο δυνατό γυριστό του Κωνσταντίνου στο 23'. Ο Κύπριος επιθετικός χωρίς αμφιβολίας ήταν και πάλι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, με μεγάλη διάθεση και μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας του μπροστά, εκτός από το σουτ στο 23', έχασε ένα ακόμη στο 37', ενώ είχε και μια κεφαλιά στο 13' ήταν όμως αδύναμη και καθόλου απειλητική. Το πάθος του επισφραγίστηκε μάλιστα και με μια κίτρινη κάρτα, σε μια προσπάθειά του να σταματήσει την μπάλα με το χέρι μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

    Ανύπαρκτος ο Άρης

    Από την άλλη πλευρά ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να τρομάξει σε δύο περιπτώσεις τον Σκάζνι, οι οπο0ίες σημειωτέον ήρθαν από αμυντικά λάθη του Παναθηναϊκού και μάλιστα πολύ νωρίς, όταν δηλαδή οι "πράσινοι" ήταν ακόμη μουδιασμένοι. Στο 5' ο ο Μαρικά έκανε μια σέντρα και ο Χαλκιάς μια άστοχη έξοδο, αλλά τελικά η άμυνα έδιωξε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χαλκιάς και ο Κώτσιος προσπάθησαν ανεπιτυχώς να συνεννοηθούν για το ποιος θα ελέγξει την μπάλα μετά από σέντρα του Καλλιμάνη και τελικά αυτή πέρασε πλάγιο άουτ. Ο Τσέχος προπονητής ήδη από το πρώτο ημίχρονο σήκωσε τους αναπληρωματικούς για ζέσταμα και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολιζαντέμπε αντικατέστησε τον Σκάτσελ, ο οποίος αντιθέτως από το ματς της Νορβηγίας αυτή τη φορά ήταν μακριά από τις φάσεις, κάτι που είχε αναλάβει ο Μπικόφσκι.

    Το ίδιο σκηνικό

    Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν ίδιο με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν αλλά να μην μπορούν να σπάσουν την καλή άμυνα του Άρη, ο οποίος συνέχισε να παίζει σχεδόν μόνο αμυντικά. Με την συμπλήρωση της μια ώρας αγώνα, το ματς απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Αρχικά ο Άρης έφτασε για πρώτη φορά τόσο πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Μαρικά ξέφυγε από δεξιά μόνος του και αφού έκανε μερικά βήματα, πριν προλάβουν να τον φτάσουν οι αμυντικοί μπήκε στην περιοχή και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σκάζνι αντικατέστησε τον Μπικόφκσι με τον Παπαδόπουλο και μέσα σε πέντε λεπτά η διαφορά στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού έγινε αισθητή. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε μια όμορφη ενέργεια και έβγαλε προς τον Κωνσταντίνου, όμως η κεφαλιά αυτού πέρασε λίγο άουτ.

    Φινάλε από θρίλερ

    Πέρα από την είσοδο του Παπαδόπουλου, στον αγώνα μπήκε και ο Μινχ στο 69' και μάλλον αυτό ήταν που έφερε μεγαλύτερη ζωντάνια στην επίθεση του Παναθηναϊκού, καθώς αποδείχτηκε πως καλή η παρουσία Κωνσταντίνου, Ολιζαντέμπε και Παπαδόπουλου, όμως κάποιος πρέπει να τους δίνει και πάσες. Στο 77' ο Παπαδόπουλος έχασε μια ακόμη ευκαιρία και στο 83' οι "πράσινοι" παραλίγο να κάνουν αυτό που προσπαθούσαν σε όλο τον αγώνα, από τύχη, όταν ο Λυμπερόπουλος βγήκε άστοχα σε σέντρα το Βύντρα και η μπάλα από την πλάτη του Γκονζάλες κατέληξε άουτ. Τελικά στο 87΄οι αλλαγές συνεργάστηκαν και το 0-1 ήρθε. Ο Μινχ έκανε σέντρα, ο Κωνσταντίνου έπιασε μια κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στον Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε την γραμμή, αφού ο Λυμπερόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση. Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός είχε λύσει τον "γόρδιο δεσμό" του Χαριλάου, η αμυντική ολιγωρία της "πράσινης" άμυνας έδωσε την ευκαιρία στον Λαζανά να βγάλει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην "καρδιά" της περιοχής του Χαλκιά και το άμεσο σουτ του τελευταίου, ήταν αδύνατο να το σώσει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Το 1-1 έμεινε αποτέλεσμα του αγώνα, ωστόσο στα επόμενα λεπτά των καθυστερήσεων υπήρξε και εκνευρισμός ανάμεσα στους παίκτες ευτυχώς χωρίς διαστάσεις αλλά και στιγμές που οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τις νίκες.

    Άρης: Λυμπερόπουλος, Νάιντος, Γόγολος, Μουράφσκι (75΄ Λαζανάς), Παπαδόπουλος, Χρυσάφης (53΄ Μωυσιάδης), Πασσαλής, Μαρκομιχάλης, Καλλιμάνης, Σανχούρχο, Mαρικά (75΄ Βανγκέλι) Παναθηναϊκός: Χαλκιάς, Βύντρα, Κώτσιος, Χένρικσεν, Κωνσταντινίδης (69΄ Μινχ), Σκάτσελ (46΄ Ολισαντέμπε), Μπασινάς, Γκονζάλες, Σαπάνης, Κωνσταντίνου, Μπικόφσκι (63΄ Παπαδόπουλος)

    [06] Αθλητισμός

    Έμφραγμα στο 90'

    28/11/2004 10:09:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η Λίβερπουλ κέρδισε το μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στην "Πρέμιερλιγκ", με αντίπαλο την Άρσεναλ, όμως η περισσότερο κερδισμένη ήταν η Τσέλσι, αφού είδε την διαφορά της από τους "κανονιέρηδες" να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν εμφανώς καλύτερη στο πρώτο μέρος και αυτή η υπεροχή της καρποφόρησε στο 41' όταν ο Τσάβι Αλόνσο νίκησε τον Λέμαν με ένα μακρινό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ ευτύχησε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς, με τον Βιεϊρά στο 57', όμως αυτό δεν άλλαξε την εικόνα της κυριαρχίας της Λίβερπουλ, η οποίας συνέχισε να πιέζει για να πετύχει το 2-1, κάτι το οποίο μπορεί να μην κατάφερε στα 90 λεπτά, το πέτυχε όμως στις καθυστερήσεις με τον Νιλ Μέλορ, ο οποίος προσέφερε ένα τεράστιο συναίσθημα ανακούφισης στο γεμάτο Άνφιλντ. Στους άλλους σημερινούς αγώνες η Τότεναμ επικράτησε εύκολα της Μίντλεσμπρο με 2-0 και η Νιούκαστλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έβερτον παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία με 1-1.

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα

    Μπέρμιγχαμ-Νόριτς 1-1 Μπόλτον-Πόρτσμουθ 0-1 Τσάρλτον-Τσέλσι 0-4 Φούλαμ-Μπλάκμπερν 0-2 Μάντσεστερ Σίτι-Αστον Βίλα 2-0 Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 2-2 Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ. 0-3 Νιούκαστλ-Εβερτον 1-1 Τότεναμ-Μίντλεσμπρο 2-0 Λίβερπουλ-Αρσεναλ 2-1 Βαθμολογία (σε 15 αγώνες) Τσέλσι 36 Άρσεναλ 31 Έβερτον 30 Μάντσεστερ Γ. 27 Μίντλεσμπρο 25 Άστον Βίλα 24 Μπόλτον 23 Λίβερπουλ 23 Μάντσεστερ Σ. 20


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 28 November 2004 - 21:52:18 UTC