Browse through our Interesting Nodes of Internet & Computing Services in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-09-12

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αδιευκρίνιστα τα αίτια Η ώρα των ευθυνών για το Σινούκ
  • [02] Με απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν Αποπομπή για το μακελειό στο Μπεσλάν
  • [03] Ισόπαλες χωρίς γκολ Χαρτς-Ρεϊντζερς
  • [04] Δύο ροπαλιές ήταν αρκετές στον Ηρακλή
  • [05] "Τσίμπησε" δις ο ΟΦΗς τους Λύκους
  • [06] Περίπατο έκανε η Λάρισα στον κάμπο
  • [07] Νίκες για Άρη Θήβας, Ηρακλή
  • [08] Πρεμιέρα με ντέρμπι στο βόλεϊ ανδρών
  • [09] Βλέπε Οσασούνα!
  • [10] Πέτυχε την ανατροπή ο Ιωνικός
  • [11] Τέταρτος ο Μακεδονικός στο Βρσατς
  • [12] Έμεινε "όρθια" στο Ροστόκ η Καιζερσλάουτερν

    [01] Εσωτερικά

    Αδιευκρίνιστα τα αίτια Η ώρα των ευθυνών για το Σινούκ

    12/9/2004 7:18:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 12/9/2004 7:45:06 μμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ

    Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα οι έρευνες στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας, ανοικτά του Πόρτο Κουφό. Παράλληλα, από την Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ανακοίνωσε την αποπομπή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Παναγιώτη Παπανικολάου και γνωστοποίησε, ότι δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του υπουργού Άμυνας, Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, που υπεβλήθη για λόγους ευθιξίας. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί εννέα πτώματα, μεταξύ των οποίων και αυτό του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Πέτρου, ενώ άλλα οκτώ αγνοούνται. "Φως" στα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξει η εξέταση των οργάνων του ελικοπτέρου.

    Συνεχίζονται οι έρευνες

    Σήμερα, πήραν μέρος στις έρευνες τρία ελικόπτερα "Σούπερ Πούμα", ένα C- 130 καθώς και σκάφη του πολεμικού ναυτικού με τη συνδρομή καταδρομέων του στρατού ξηράς. Ωστόσο, τα ρεύματα που μετακινούσαν τα συντρίμματα του μοιραίου ελικοπτέρου νοτιότερα, έβαλαν εμπόδια στις έρευνες των αρχών.

    Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί όλα τα τμήματα του Σινούκ που επέπλεαν στη θάλασσα, ενώ η άτρακτος εκτιμάται πως βρίσκεται σε βάθος 950 έως 1090 μέτρων.

    Την Τρίτη αναμένεται να φθάσει στο Πόρτο Κουφό το μη επανδρωμένο βαθυσκάφος r o v 2, που παρελήφθη το μεσημέρι από το αρματαγωγό "Λέσβος" στην Κρήτη, με προορισμό το ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Εκεί, θα μεταφορτωθεί στο ωκεανογραφικό "Αιγαίο" για να καταλήξει στον τόπο της τραγωδίας.

    Αναπάντητα ερωτήματα

    Η πρόσκρουση του ελικοπτέρου στη θάλασσα ήταν σφοδρή και ο θάνατος των 17 ανθρώπων μάλλον ακαριαίος.

    Τα αίτια της πτώσης θα εξακριβωθούν από την εξέταση των οργάνων του ελικοπτέρου, ενώ κρίσιμο παραμένει το πότε ενημερώθηκε το κέντρο διάσωσης για να ξεκινήσουν οι έρευνες. "Δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα, όμως υπάρχουν ευθύνες σε ότι αφορά την καθυστέρηση ενημέρωσης των αρμόδιων αρχών", δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

    Ευθύνες σε όσους διαχειρίστηκαν τις τύχες της Πολεμικής Αεροπορίας τα τελευταία δέκα χρόνια επέρριψε ο υπουργός Άμυνας, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, που έκανε λόγο για "χαλάρωση και ανεπάρκεια, που επέδειξε το σύστημα σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας στην συγκεκριμένη, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις".

    "Απαιτούμε να αποδοθούν ευθύνες σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας και των διοικητικών μηχανισμών", τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ άμεσες και έγκυρες απαντήσεις για τα αίτια, ζήτησαν το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αναζήτηση ευθυνών

    [02] Διεθνή

    Με απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν Αποπομπή για το μακελειό στο Μπεσλάν

    12/9/2004 8:35:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ- Γερμανικό Πρακτορείο

    Τον υπουργό Εσωτερικών της Βόρειας Οσετίας, Κασμπέκ Ντζαντίγιεφ, καθώς και τον υπεύθυνο ασφαλείας της περιοχής, Βαλερί Αντρέγιεφ, αποφάσισε να αποπέμψει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. Νέος υπουργός Εσωτερικών θα είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, Σοσλάν Σικόγιεφ. Αν και το Κρεμλίνο δεν δικαιολόγησε την απόφασή του, ειδικοί αναλυτές την αποδίδουν στην τραγωδία στο σχολείο του Μπεσλάν, όπου εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες έχασαν τη ζωή τους. Σημειώνεται, ότι ο Ντζαντίγιεφ είχε υποβάλει την παραίτηση του πριν από μια εβδομάδα και μέχρι στιγμής είναι ο μόνος πολιτικός, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά ευθύνες για την τραγωδία του Μπεσλάν.

    [03] Αθλητισμός

    Ισόπαλες χωρίς γκολ Χαρτς-Ρεϊντζερς

    12/9/2004 8:41:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    "Λευκό" ήταν το πέσιμο της αυλαίας της 5ης αγωνιστικής του σκωτσέζικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, καθώς η αναμέτρηση της Χαρτς με τη Ρέιντζερς, έληξε 0-0. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Σέλτικ-Νταντί 3-0, Νταντί Γιουν.- Αμπερντίν 1-1, Ντανφέρμλιν-Μαδέργουελ 1-1, Ινβερνές-Χιμπέρνιαν 1-2, Λίβινγκστον-Κιλμάρνοκ 0-2, Χαρτς-Ρέιντζερς 0-0. Στη βαθμολογία η Σέλτικ προηγείται μακράν των αντιπάλων της με 15 βαθμούς, ενώ ακολουθούν με 9 βαθμους οι Αμπερντίν και Κλιμάρνοκ

    [04] Αθλητισμός

    Δύο ροπαλιές ήταν αρκετές στον Ηρακλή

    12/9/2004 8:51:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με ηγέτη τον Μπέμπε Σινιόρι ο Ηρακλής απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στον πρώτο αγώνα για την Α` φάση του θεσμού, νίκησε έτσω και δύσκολα το Κερατσίνι με 2-1. Ο Ιταλός άσος άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ηρακλής έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μάρτσιν Μίετσελ που δεν κατάφερε να χρισθεί σκόρερ. Για το Κερατσίνι στο 51' ο Καλύβας εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας του «γηραιού» και ισοφάρισε σε 1-1 παγώνοντας το κοινό του Ευόσμου. Η σωστή θερμοκρασία σώματος τελικά επανήλθε στην κερκίδα στο 73' ότνα ο Κατσαμπής λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε τη νίκη με 2-1. Ο διαιτητής Ταπατζάς (Θράκης) τιμώρησε με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) τον Πολίτη και με κίτρινη τον Πουρσανίδη Ηρακλής (Μαρκαριάν):Αμπάρης, Γκαρσία, Κατσαμπής, Ιωάννου, Σεγκιρί, Νεμπεγλέρας, Πουρσανίδης (65` Μουράτι), Δρούγας (84` Λαγός), Μπακιρτζίογλου, Μίετσελ, Σινιόρι (65` Χολβάιν). Κερατσίνι (Αρναούτη): Δαρζέντας, Ζάχος, Πολίτης, Καλύβας, Αγγελάκης (46` Σκαλίδης), Μίχος, Δημόπουλος, Κριπιντίρης (87` Παπακώστας), Χοτζάι (46` Κλείσαρης), Διονυσόπουλος, Τουρνάς.

    [05] Αθλητισμός

    "Τσίμπησε" δις ο ΟΦΗς τους Λύκους

    12/9/2004 9:59:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Τους Λύκους αλλά και τις πολλές απουσίες του νίκησε στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ, ο οποίος με 2-1 πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο Καλοχώρι. Για την κρητική ομάδα που έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση το γκολ των γηπεδούχων στο 51 (Μουτίδης) ισοφάρισε ο Ολιβέιρα στο 52 και ο Τριανταφύλλου στο 70 διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Μαχλά, Αδάμο, Πίτσο, Μοσχογιάννη, Κουτσουπιά. Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Καμινάρη (Θεσσαλίας) αντίκρυσαν οι Μπελεβώνης, Τουμπάκης, Αρβανίτης για τους φιλοξενούμενους και ο Δ. Σαμαράς των Λύκων. ΛΥΚΟΙ: Ροντρίγκο, Γ. Παπαδόπουλος, Δ. Σαμαράς, Κανακούδης, Μπεχλιβανίδης, Ηπειρώτης, Στεφανίδης (80 Γ. Σαμαράς), Μακέζε, Μουτίδης (82 Κ. Παπαδόπουλος), Ευσταθιάδης (65 Αρχοντίδης), Μόσχου ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπελεβώνης, Κολιτσιδάκης, Κουνενάκης (54 Κουτσουρές), Δέντσας, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου (73 Καζαντζής), Ολιβέιρα (82 Ντεγιάνοφ), Νουαφόρ, Αρβανίτης, Τομόφσκι

    [06] Αθλητισμός

    Περίπατο έκανε η Λάρισα στον κάμπο

    12/9/2004 10:05:00 μμ

    Νήαρ Ηστ, Ηλυσιακός και Λάρισα ήταν οι νικητές των αγώνων της 3ης ημέρας της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών. Στην Καισαριανή, οι γηπεδούχοι αν και δυσκολεύτηκαν στο τέλος έκαμψαν την αντίσταση της Ξάνθης και επικράτησαν με 80-75. Στα Ιλίσια, ο Ηλυσιακός ίδρωσε για να αποκλείσει τον Δούκα με 73-71, ενώ η Λάρισα εκμεταλλεύθηκε την έδρα και έφτασε εύκολα στην επικράτηση με 85-68 του νεοφώτιστου στην Α2 ανδρών, Αιγάλεω.

    [07] Αθλητισμός

    Νίκες για Άρη Θήβας, Ηρακλή

    12/9/2004 10:11:00 μμ

    Οι Άρης Θήβας και Ηρακλής ήταν οι νικητές των δύο αναμετρήσεων που περιλάμβανε το πρόγραμμα της 3ης ημέρας της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Η ομάδα της Θήβας επικράτησε εντός έδρας με 67-32 της Ελευθερίας Μοσχάτου, ενώ ο Γηραιός πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή επικρατώντας οριακά με 60-58. Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Ήφαιστος, που έχει έχει επίσης προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Α΄ φάσης, ενώ ο Άρης Θήβας θα αντιμετωπίσει το Π. Φάληρο που απόψε επιβλήθηκε με 59-53 της Αγ. Παρασκευής.

    [08] Αθλητισμός

    Πρεμιέρα με ντέρμπι στο βόλεϊ ανδρών

    12/9/2004 10:28:00 μμ

    Ντέρμπι με το... καλημέρα έβγαλε η κληρωτίδα της Α1 ανδρών βόλεϊ 2004-2005, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Γαλανόπουλου στην Πάτρα. Στο πλαίσιο της πρεμιέρας (30/10) ο Κυπελλούχος Ηρακλής φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη. Για άλλη μια χρονιά ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την κούρσα του τίτλου, εκτός έδρας, καθώς στο πρώτο φετινό του ματς θα αντιμετωπίσει στον Έβρο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το παραδοσιακό «ντέρμπι των αιωνίων» θα πραγματοποιηθεί την 8η αγωνιστική στην έδρα του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή κλήρωση είχε ιστορικό χαρακτήρα, αφού αφορούσε το πρώτο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Λίγκα των σωματείων με τη συνεργασία της ΕΟΠΕ. Μάλιστα η Λίγκα τίμησε για την προσφορά του στο βόλεϊ τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη και την Εθνική ανδρών για την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων με αποκορύφωμα την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Η κλήρωση του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών 2004-2005

    1η ημέρα (30/10)

    ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

    ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

    ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΠΑΟΚ

    ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

    2η ημέρα

    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

    ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

    ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

    ΠΑΟΚ - ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

    ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

    3η ημέρα

    ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

    ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

    ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

    ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΠΑΟΚ

    ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

    4η ημέρα

    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

    ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

    ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ - ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

    ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

    ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - ΠΑΟΚ

    5η ημέρα

    ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

    ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

    ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

    ΠΑΟΚ - ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

    6η ημέρα

    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

    ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

    ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

    ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ - ΠΑΟΚ

    ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    7η ημέρα

    ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

    ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

    ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

    ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

    ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

    8η ημέρα

    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΑΟΚ

    ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

    ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

    ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

    9η ημέρα

    ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

    ΠΑΟΚ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

    ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

    ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

    ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

    10η ημέρα

    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

    ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΠΑΟΚ

    ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

    ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

    ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

    11η ημέρα

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

    ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

    ΠΑΟΚ - ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

    ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

    ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

    [09] Αθλητισμός

    Βλέπε Οσασούνα!

    12/9/2004 10:36:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Σοκ υπέστη η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην σημερινή πρώτη αγωνιστική της «Πριμέρα Ντιβιζιόν», που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μέσα σητν έδρα της την Οσασούνα. Το τελικό 1-3 μόνο ιδανικό δεν ήταν για το ξεκίνημα της ομάδας στις φετινές της υποχρεώσεις και μάλιστα λίγα μόλις 24ώρα πριν την πρεμιέρα και του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παντιάνι στο 19 και κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους, μόνο για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη η Οσασούνα καταιγιστική ισοφάρισε στο 55 με πέναλτι του Αλοίσι και στο 62 πήρε το προβάδισμα με τον Μιλόσεβιτς να πετυχαίνει το πρώτο του προσωπικό τέρμα. Το δεύτερο το σημείωσε δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αξίζει να σημειωθεί πως η Οσασούνα αγωνιζόταν και με δέκα παίκτες από το 57, κάτι που πάντως δεν την εμπόδισε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

    [10] Αθλητισμός

    Πέτυχε την ανατροπή ο Ιωνικός

    12/9/2004 10:45:00 μμ

    Παρά την ψυχρολουσία που προκάλεσε στη Νεάπολη ο Απόλλωνας Λάρισας στο 11 με το γκολ του Τόλια, ο γηπεδούχος Ιωνικός με δύο τέρματα του Διαμαντή στο 25 και στο 49, επιβλήθηκε 2-1 της θεσσαλικής ομάδας στον πρώτο αγώνα για την Α φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, άφησε θετικές εντυπώσεις ενόψει του πρωταθλήματος και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στη Φιλιππούπολη της Λάρισας στα τέλη Σεπτεμβρίου. Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γερμανάκου (Αθήνας) αντίκρισαν οι Κοντοθανάσης, Διγκόζης, Κόκκινος, Βουρεξάκης ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπεκιάϊ, Βουρεξάκης, Λετιέρι (35` Τσιμπλίδης), Διγκόζης, Πουλόπουλος (75` Γκούτμαν), Κινγκ Φερέιρα, Μάγγος, Μακόρ, Διαμαντής, Γαβριλόπουλος, Κωνσταντίνου (46` Ρόκας) ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μπακαρός, Καραθανάσης, Μοράλες, Κούρδης, Πολύζος, Κριστόφ (76` Τάσιος), Τόλιας (69` Τσακμακίδης), Γεωργιαντζάς, Κατζαφίλιος, Λάζος, Κόκκινος (80` Θεοχαρόπουλος).

    [11] Αθλητισμός

    Τέταρτος ο Μακεδονικός στο Βρσατς

    12/9/2004 10:57:00 μμ

    Δύο ήττες σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετράει από σήμερα στο Βρσατς ο Μακεδονικός, ο οποίος μετά το 77-74 του ημιτελικού του Σαββάτου, έχασε πάλι στις λεπτομέρειες με 76-73 στο μικρό τελικό της διοργάνωσης. Χαρακτηριστικά της παρουσίας του Μακεδονικού εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν οι 17 ασίστ, αλλά και τα 17 λάθη, έναντι 11 και 10 της αντιπάλου του. Είχε, επίσης, 29 ριμπάουντ και 27 φάουλ, με τους Ρώσους να έχουν 31 και 18 αντίστοιχα. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ντικούδης 7, Χόλντεν 3, Μπράουν 3, Σαμπάλκιν , Τσεβόρεφ 5, Κολένκο 4, Κουρμπάνοφ 3, Αντερσεν 21, Γρέιντζερ 30. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Πεν, Ρίματς 32, Κέζμαν 6, Τσάνακ 18, Παπαμακάριος 3, Χίζνιακ 10, Γέλιτς 4, Πέτρουλας, Καυκής, Σπανούλης.

    [12] Αθλητισμός

    Έμεινε "όρθια" στο Ροστόκ η Καιζερσλάουτερν

    12/9/2004 11:10:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με τις αποψινές αναμετρήσεις Χάνσα Ρόστοκ- Καϊζερσλάουτερν και Ανόβερο-Φράιμπουργκ έπεσε η αυλαία της 4ης ημέρας του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Στο πρώτο ματς η Καϊζερσλάουτερν επικράτησε 3-2 στο Ροστόκ της τοπικής Χάνσα, ενώ Ανόβερο και Φράιμπουργκ μοιράσθηκαν βαθμούς και γκολ μετά το ισόπαλο 2-2. Έτσι μετά και την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, την κούρσα της Μπουντεσλίγκα συνεχίζει να οδηγεί με 10 βαθμούς η Στουτγκάρδη, η οποία το Σάββατο ξεπέρασε με 2-0 το εμπόδιο του Αμβούργου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής: Γκλάντμπαχ-Βέρντερ 3-1, Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 3-0, Στουτγκάρδη-Αμβούργο 2-0, Μάιντζ-Λεβερκούζεν 2-0, Μπάγερν-Μπίλεφλεντ 1-0, Μπόχουμ-Ντόρτμουντ 2-2, Νυρεμβέργη-Χέρτα 0-0, Ανόβερο-Φράιμπουργκ 2-2, Χάνσα Ρόστοκ- Καϊζερσλάουτερν 2-3


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 12 September 2004 - 20:51:18 UTC