Browse through our Interesting Nodes on Greek History & Hellenism Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-03-07

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τα αποτελέσματα του δεύτερου exit poll Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ με 45,3%
  • [02] Εκρήξεις στο ξενοδοχείο Αλ-Ρασίντ
  • [03] Από το Ζάππειο Μέγαρο Ευχές και συναίνεση από τον Γ. Παπανδρέου
  • [04] Κάλυψη από τα διεθνή πρακτορεία
  • [05] Στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου Δύο καλές θέσεις για την Ελλάδα
  • [06] Τα επίσημα αποτελέσματα
  • [07] Πανηγυρισμοί στη Ρηγίλλης

    [01] Εκλογές

    Τα αποτελέσματα του δεύτερου exit poll Ισχυρό προβάδισμα ΝΔ με 45,3%

    (7/3/2004 8:01:00 μμ)

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πρώτο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 45,3% έναντι 41,5% του ΠΑΣΟΚ φέρνει το δεύτερο exit poll, που διενεργήθηκε από την εταιρεία Κάπα Research, για λογαριασμό της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις των αποτελεσμάτων, στη Βουλή μπαίνουν με 5,5% το ΚΚΕ και με 3,4% ο ΣΥΝ. Η ίδια έρευνα δίνει ποσοστό απόκλισης 1,5 %. Εκτός κοινοβουλίου μένουν με 2,1% το ΛΑΟΣ και με 1,5% το ΔΗΚΚΙ. Οι προβλέψεις των εκλογικών αποτελεσμάτων γίνονται με καταμετρημένο το 100% των απαντήσεων των ερωτηθέντων.

    Το πρώτο exit poll

    Σύμφωνα με έρευνα της Κάπα Research, στο ερώτημα πότε αποφάσισαν να ψηφίσουν το 58,2 απάντησε «ψηφίζω πάντα το ίδιο κόμμα», το 17,4 «πριν την προκήρυξη των εκλογών», το 8,7 «τον τελευταίο μήνα», το 6,8 «την τελευταία εβδομάδα» και το 8,9 «την τελευταία ημέρα».

    Το πρώτο exit poll έδωσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πρωτο με ποσοστό 45,5% έναντι 40,2% του ΠΑΣΟΚ. Τα πρώτα επίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα θα δοθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 22:30. Σύμφωνα με αυτές τις προβλέψεις, στη Βουλή μπαίνουν με 5,9% το ΚΚΕ και με 3,9% ο ΣΥΝ. Η ίδια έρευνα δίνει ποσοστό απόκλισης 1,5 %. Εκτός κοινοβουλίου μένουν με 2,1% το ΛΑΟΣ και με 1,6% το ΔΗΚΚΙ. Το exit poll της εταιρείας, που έγινε για λογαριασμό της ΕΡΤ αναφερόταν στο 70% των εκλογικών τμημάτων και κατένειμε τις έδρες ως εξής: ΝΔ 165, ΠΑΣΟΚ 117, ΚΚΕ 11 και ΣΥΝ 7.

    Οι έρευνες των άλλων εταιρειών

    Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία δίνουν όλα τα exit polls από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων για λογαριασμό των τηλεοπτικών σταθμών.

    Συγκεκριμένα η METRON ANALYSIS, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ-1 δίνει την ΝΔ με ποσοστό 45,6% έναντι 38,8% του ΠΑΣΟΚ

    Το ΠΑΣΟΚ υπολογίζεται στο 38,8%-41,2%

    Η ΝΔ στα 45,6% έως 48%

    Το ΚΚΕ κυμαίνεται από 5,0%-6,0%

    ΣΥΝ: 2,8%-3,6%

    ΔΗΚΚΙ: 1,3%-2,1%

    ΛΑΟΣ: 1,6%-2,4%

    ΛΟΙΠΑ: 0,6%-1%

    Η έρευνα της Opinion για λογαριασμό του Mega δίνει νίκη στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 45,5% έως 47,5% Σύμφωνα με την Opinion τα αποτελέσματα θα έχουν ως εξής:

    ΠΑΣΟΚ: 40% έως 42,0%

    Ν.Δ.: 45,5% έως 47,5%

    KKE: 5,0% έως 6,0%

    ΣYN: 2,7% έως 3,2%

    ΔΗΚΚΙ: 1- 1,5%

    ΛΑ.Ο.Σ.: 2,0% έως 2,5%

    Η Νέα Δημοκρατία βρίσκετε μπροστά με 44.5% - 46.5%, σύμφωνα με τα πρώτα exit poll του Star Channel, που ανακοινώθηκαν στις 19:00. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 40.5% - 42.5%, το ΚΚΕ είναι τρίτο με 5%-6%, ο Συνασπισμός με οριακό 2.8% - 3.2%, ο ΛΑ.Ο.Σ με 2%-2.5% και το ΔΗΚΚΙ με 1%-1.5%.

    ΝΔ 44.5% - 46.5%

    ΠΑΣΟΚ 40.5% - 42.5%

    ΚΚΕ 5% - 6%

    ΣΥΝ: 2.8% - 3.2%

    ΛΑ.Ο.Σ: 2% - 2.5%

    ΔΗΚΚΙ: 1% - 1.5%

    [02] Ιράκ

    Εκρήξεις στο ξενοδοχείο Αλ-Ρασίντ

    (7/3/2004 7:48:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Περίπου 10 εκρήξεις ακούστηκαν γύρω από το ξενοδοχείο Αλ-Ρασίντ, όπου είναι προγραμματισμένο την Δευτέρα να υπογραφεί από μέλη του προσωρινού κυβερνητικού συμβουλίου το κείμενο του νέου Συντάγματος του Ιράκ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν θύματα ενώ σε μία πτέρυγα του εν λόγω ξενοδοχείου έχει ξεσπάσει πυρκαγιά. Ο Αμερικανός διοικητής του Ιράκ Πολ Μπρέμερ εξέφρασε την ελπίδα να γίνει αύριο κανονικά η τελετή υπογραφής του κειμένου του νέου Συντάγματος του Ιράκ.

    [03] Εκλογές

    Από το Ζάππειο Μέγαρο Ευχές και συναίνεση από τον Γ. Παπανδρέου

    (7/3/2004 8:45:00 μμ)

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    "Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές. Εύχομαι επιτυχία στο έργο του κ. Καραμανλή για το καλό της Ελλάδας". Με τα λόγια αυτά άρχισε το μήνυμα του στις 9:30 στο Ζάππειο ο Γιώργος Παπανδρέου αναγνωρίζοντας τη νίκη του αντιπάλου του στις βουλευτικές εκλογές. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το κόμμα του από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στηρίξει την επίλυση του Κυπριακού και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δεσμεύτηκε να σταθεί και ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια κατάργησης των κεκτημένων δικαιωμάτων του ελληνικού λαού. Επίσης ο Παπανδρέου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΝΔ στον οποίο ευχήθηκε "καλή δύναμη".

    "Μια νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ"

    Ο Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε ότι θα στηρίξει τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί για μια δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού, που εισέρχεται σε μια κρίσιμη φάση, για την επιτυχή τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων, για την ενίσχυση της αναπτυξιακής πορείας της Ελλάδας και για την διατήρηση του κύρους της χώρας στη διεθνή σκηνή.

    Ταυτόχρονα, τόνισε ότι θα εναντιωθεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια κατάργησης των κεκτημένων του ελληνικού λαού, αλλά κυρίως στην όποια απόπειρα επανίδρυσης κομματικού κράτους. Δεσμεύτηκε για ποιοτική και ασυμβίβαστη πολιτική και αντιπολίτευση που θα ελέγχει και θα είναι πηγή ιδεών και προτάσεων.

    Κάνοντας έναν απολογισμό των όσων συνέβησαν πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, τόνισε πως όταν αποφάσισε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, είχε συνείδηση των λαθών του παρελθόντος και γνώριζε ότι είχε επέλθει κόπωση στο εκλογικό σώμα, γι αυτό και ζήτησε μια νέα πορεία αλλαγών. Η προεκλογική περίοδος όμως δεν ήταν επαρκής για να πειστεί ο ελληνικός λαός για την αξιοπιστία την πρότασης. Εντούτοις, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο λαός τελικά θα πεισθεί και το ΠΑΣΟΚ θα ξαναδιεκδικήσει και πάλι την κυβέρνηση.

    Σημείωσε ότι κατά τις προεκλογικές περιοδείες του ένιωσε την ανάγκη και την επιθυμία των πολιτών για αλλαγές και υποσχέθηκε μεγάλες ανατροπές και τομές, τομές οι οποίες θα αποβούν σε όφελος του τόπου.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με τη ψήφο τους και χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα μια νέα αρχή για την αλλαγή της Ελλάδας.

    Ο Κώστας Σημίτης σχολιάζοντας και αυτός το εκλογικό αποτέλεσμα, αφού ευχήθηκε στον Κώστα Καραμανλή να ανταποκριθεί εποικοδομητικά στην εντολή που έλαβε και να εργαστεί με γνώμονα τα συμφέροντα της χώρας, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του θα συνεχίσει την προσπάθεια για πρόοδος και μεταρρύθμιση της ελληνικής κοινωνίας.

    [04] Εκλογές

    Κάλυψη από τα διεθνή πρακτορεία

    (7/3/2004 8:40:00 μμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Τα αποτελέσματα των exit polls μετέδωσαν και τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Όπως επισημαίνει το Ρόιτερ, σε περίπτωση που επαληθευτούν τα αποτελέσματα exit polls, ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός που γεννήθηκε μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο του 46-49. Επιπλέον, τα πρακτορεία τονίζουν δύο ζητήματα ζωτικής σημασίας, τα οποία θα πρέπει ο νέος Πρωθυπουργός να χειριστεί: Την επίλυση του Κυπριακού πριν από τη 1η Μαΐου και την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    [05] Αθλητισμός

    Στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου Δύο καλές θέσεις για την Ελλάδα

    (7/3/2004 8:50:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μία έκτη και μία έβδομη θέση ήταν ο απολογισμός για τα ελληνικά χρώματα κατά την διάρκεια της 3ης και τελευταίας ημέρας του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου το οποίο φιλοξένησε η Βουδαπέστη. Την έκτη θέση πήρε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ400μ γυναικών με 3.39.23, ενώ η Φλώρα Ρεντούμη την 7η στον τελικό των 60μ εμπόδια. Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας είχε κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ στα ημιτελικά, ενώ στον τελικό παγκόσμιο ρεκόρ έκανε η Ρωσία που τερμάτισε σε 3.23.88 (προηγούμενο επίσης της Ρωσίας με 3.24.25 από τις 7/3/99 στο Μαεμπάσι). Τέλος ο Σουηδός Κρίστιαν Ολσον ισοφάρισε στο τριπλούν το παγκόσμιο ρεκόρ του Κουβανού Ουρούτια με 17.83μ, ενώ Πανελλήνιο ρεκόρ έκανε το πρωί στα ημιτελικά και η Ρεντούμη με 7.91.

    Ισοφάριση του παγκοσμίου ρεκόρ

    Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Φλώρα Ρεντούμη στα 60μ εμπόδια, αφού στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος τερμάτισε 7η με 7.94. Η πρωταθλήτριά μας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, αφού μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα το πρωί στα προκριματικά με 8.05, στα ημιτελικά ήταν 2η θέση στη σειρά της με 7.91, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό που έγινε μια ώρα αργότερα, με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν της ίδιας με 7.97 από τις 14 Φεβρουαρίου 2004 στο ευρωπαϊκό κύπελλο κλειστού της Λειψίας.

    "Είμαι πολύ ευχαριστημένη που μπήκα τελικό με ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Γενικά είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία μου στο παγκόσμιο, αλλά με επηρέασε λίγο η άκυρη εκκίνηση που έγινε στον τελικό, αφού μπορούσα να πάω καλύτερα", δήλωσε η Ρεντούμη μετά τον τερματισμό της.

    Στην σκυταλοδρομία 4χ400μ γυναικών οι Ελευθερία Παπαδοπούλου, Χρυσούλα Γκουντενούδη, Γεωργία Κουμνάκη και Φανή Χαλκιά, σημείωσαν μεγάλη επιτυχία με την 6η θέση που πήραν με 3.39.23. Το πρωί στα ημιτελικά είχαν πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ με 3.32.88.

    Ιδιαίτερα ευχαριστημένες ήταν οι ελληνίδες αθλήτριες για την παρουσία της ομάδας στο παγκόσμιο. "Είμαστε ικανοποιημένες από την προσπάθεια που κάναμε. Πλέον βαδίζουμε αγωνιστικά για το καλοκαίρι και εκεί στρέφουμε την προσοχή μας", τόνισε η Χρύσα Γκουντενούδη.

    Ο Κρίστιαν Ολσον (Σουηδία) νικητής στο τριπλούν με ισοφάριση του παγκοσμίου ρεκόρ (17.83μ, το είχε ο Κουβανός Αλιέσερ Ουρούτια) από την 1η Μαρτίου 1997 στο Σιντελφίνγκεν), η Μαρία Μούτολα (Μοζαμβίκη) στα 800μ, ο Νοτιοαφρικανός Μουλαουντζί στα 800μ των ανδρών, η Καναδή Φελισιέν στα 60μ εμπόδια (κέρδισε την Ντίβερς), ο Τσέχος Σέρμπλε στο έπταθλο (με 6.438β, κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο) και φυσικά η Ρωσίδα Λεμπέντεβα που μετά το τριπλούν νίκησε και στο μήκος (η Κότοβα δεύτερη) ήταν ορισμένοι από τους αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν κατά την 3η και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

    Να σημειωθεί επίσης ότι κορυφαίες επιδόσεις της χρονιάς σημείωσαν τόσο η Ρωσίδα Γιέλενα Σλεσαρένκο στο ύψος που έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 2.04μ, όσο και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ400μ ανδρών της Τζαμάικα με 3.05.21.

    [06] Εκλογές

    Τα επίσημα αποτελέσματα

    (7/3/2004 11:45:00 μμ)

    Πέρασε το 30% η ενσωμάτωση στην καταμέτρηση των αποτελεσμάτων από τα 20.348 εκλογικά τμήματα του συνόλου της επικράτειας. Στον κεντρικό υπολογιστή του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν συγκεντρωθεί τα αποτελέσματα από περισσότερα από 6.000 εκλογικά τμήματα. Η ΝΔ προηγείται με 47,0% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 40,43%, το ΚΚΕ με 5,32%, ο ΣΥΝ με 2,89%, το ΛΑΟΣ με 1,9% και το ΔΗΚΚΙ με 1,6%, ενώ τα λοιπά κόμματα λαμβάνουν 0,86%. Η κατανομή των εδρών με ενσωμάτωση 30% είναι: ΝΔ 166, ΠΑΣΟΚ 123 και ΚΚΕ 11. Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η αναμέτρηση στις μονοεδρικές της Θεσπρωτίας και της Ζακύνθου. Τα επίσημα αποτελέσματα είχαν αρχίσει να μεταδίδονται από το Υπουργείο Εξωτερικών λίγο μετά τις 20:00 και η συγκέντρωσή τους αναμένεται να περατωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

    [07] Εκλογές

    Πανηγυρισμοί στη Ρηγίλλης

    (7/3/2004 10:06:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Με την ανακοίνωση των πρώτων exit polls, ξεκίνησαν τα πρώτα πανηγύρια των οπαδών της ΝΔ που από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης. Ανάλογο ήταν το κλίμα στη Θεσσαλονίκη και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. Με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων άρχισαν να καταφθάνουν στην Ρηγίλλης και τα υψηλόβαθμα στελέχη, εμφανώς ικανοποιημένοι από τα θετικά μηνύματα που έφθαναν για ευρεία νίκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, έφτασε στα γραφεία του κόμματος, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Στις 21.50 με γνωστό ένα αρκετά ενδεικτικό αποτέλεσμα Επικρατείας χαιρέτησε από το μπαλκόνι τους οπαδούς.

    Δηλώσεις Σουφλιά και Ντόρας Μπακογιάννη

    Ο κ. Σουφλιάς, επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ δήλωσε ότι, πρόκειται για νίκη όλων των Ελλήνων και το αποτέλεσμα υποδηλώνει την εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα της ΝΔ.

    Ο κ. Σουφλιάς ανακοίνωσε ότι η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί την Τρίτη τονίζοντας ότι έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις για τη σύνθεση της κυβέρνησης, ωστόσο, η τελική απόφαση είναι του μέλλοντος πρωθυπουργού.

    Για την επόμενη ημέρα, ο κ. Σουφλιάς είπε ότι "δεν θα κάνουμε πολιτική λιτότητας, αλλά πολιτική συμμαζέματος", και τόνισε ότι αυτό που θα χαρακτηρίσει την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η σύνεση, ο διάλογος και η τόλμη.

    Τέλος, τόνισε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι η πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ.

    "Απαιτείται πολλή δουλειά, με σωφροσύνη, με αυτοσυγκράτηση και ταπεινότητα", δήλωσε η Δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη που επανέλαβε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα πετύχει στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπουργοποιηθεί και θα ασχοληθεί μόνο με το δύσκολο έργο της στον Δήμο.

    "Όσο μεγαλύτερη η νίκη τόσο μεγαλύτερο το μέγεθος της ευθύνης που επωμίζεσαι", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος.

    Τα στελέχη της ΝΔ για την νίκη

    Από αυτούς που έσπευσαν στη Ρηγίλλης ήταν ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που δήλωσε "ήρθα να συγχαρώ τον αυριανό πρωθυπουργό".

    "Ερχόμαστε ανανεωμένοι, κι αυτοί φεύγουν γερασμένοι", δήλωσε ο Μ. Έβερτ, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είχε προβλέψει τη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ότι θα είναι πάνω από 4%.

    Δηλώσεις έκανε από την Καλαμάτα και ο Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης Α. Σαμαράς που τόνισε πως "σήμερα θριάμβευσε η επιλογή του Κ. Καραμανλή να μιλήσει στον ελληνικό λαό με ειλικρίνεια". "Από αύριο μία καινούργια μέρα ξημερώνει για τη χώρα μας", πρόσθεσε ο πρώην Υπουργός.

    Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα

    Συγχαρητήρια μηνύματα προς τον κ. Καραμανλή, απέστειλαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Χ.Μ. Αθνάρ, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Μ. Μπαρόσο, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Φ. Νάνο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Β. Μαρτένς, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής "Αθήνα 2004" Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας.

    Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Πρόεδρο της ΝΔ Κ.Καραμανλή για την εκλογική του νίκη έστειλε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 7 March 2004 - 22:14:47 UTC