Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-02-02

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επιθυμεί τη διαγραφή Εσωκομματικοί διαξιφισμοί στην αλβανική κυβέρνηση
  • [02] Δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου Δύσπιστοι οι Έλληνες απέναντι στα
  • [03] Δε θεωρούνται πλέον ύποπτοι Από το Γκουαντάναμο στα σπίτια τους
  • [04] Δημοσκόπηση της Opinion Προηγείται η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ
  • [05] Νέες αποκαλύψεις αυγκλονίζουν τη Γαλλία μετά το σκάνδαλο Ζιπέ
  • [06] Κινητικότητα για το Κυπριακό Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Ανάν
  • [07] Συμπλοκές μεταξύ Αθιγγάνων και Ποντίων στον Ασπρόπυργο
  • [08] Ο νέος τεχνικός Ο Ντουμιτρέσκου στην ΑΕΚ
  • [09] Έκθεση με έργα της Εθνικής Πινακοθήκης Από την Αθήνα... στη Λοζάννη

    [01] Διεθνή

    Επιθυμεί τη διαγραφή Εσωκομματικοί διαξιφισμοί στην αλβανική κυβέρνηση

    (2/2/2004 7:10:00 μμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας και μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος, Ιλίρ Μέτα, εξαπέλυσε βολές εναντίον του Φατός Νάνο, χαρακτηρίζοντας το κυβερνών σοσιαλιστικό κόμμα ως αστυνομικό κόμμα. "Δυστυχώς το σοσιαλιστικό κόμμα έχει μετατραπεί σε ένα αστυνομικό κόμμα και η αστυνομία σε μια πολιτική αστυνομία", δήλωσε ο Μέτα αμέσως μετά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της μουσουλμανικής κοινότητας, όπου είχε πάει με αφορμή τη γιορτή του Μπαϊράμ.

    Κατηγορίες για ναρκωτικά

    Στο παρελθόν, ο γραμματέας δημοσίων σχέσεων του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπαρβίλ Αγκάσι και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, είχαν κατηγορήσει εμμέσως τον Μέτα ότι, όταν ήταν πρωθυπουργός, είχε αναμιχθεί σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Μάλιστα, ένας από τους οδηγούς του Μέτα είχε συλληφθεί με μια πολύ μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης το 2001. "Η συνείδησή μου είναι καθαρή όπως το κρύσταλλο", είπε ο Μέτα προσθέτοντας, ότι οι κύκλοι, που έχουν κατακτήσει σήμερα τη διακυβέρνηση της χώρας, έχουν διακινήσει ποσότητες ναρκωτικών που φτάνουν τα 2 δισ. δολάρια .

    Στη συνέχεια, ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας αναφέρθηκε στη ναυτική τραγωδία της 9ης Ιανουαρίου στο Ιόνιο, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 Αλβανοί λαθρομετανάστες. Επέρριψε τις ευθύνες για το τραγικό συμβάν στη κυβέρνηση Νάνο και τόνισε ότι σκοπίμως οι αρχές σιώπησαν, όσον αφορά ένα δεύτερο ταχύπλοο σκάφος, το οποίο αγνοείται, διότι μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών προς την Ιταλία.

    Θα ιδρύσουν νεό κόμμα

    Σύμφωνα με το νέο καταστατικό του σοσιαλιστικού κόμματος, εάν κάποιος βουλευτής ή ανώτατο στέλεχος του κόμματος επιτεθεί δημοσίως στην κυβέρνησή του ή ψηφίσει εναντίον αποφάσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας, διαγράφεται από το κόμμα. Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν, ότι ο Μέτα και 12 βουλευτές που τον υποστηρίζουν, επιθυμούν τη διαγραφή από την παραίτηση, γιατί η παραίτηση θα κόστιζε περισσότερο πολιτικά. Άλλωστε, στον πολιτικό κόσμο της Αλβανίας κυκλοφορούν εδώ και καιρό φήμες, ότι ο Μέτα και η ομάδα του σκοπεύουν να ιδρύσουν νέο κόμμα.

    [02] Ειδήσεις

    Δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου Δύσπιστοι οι Έλληνες απέναντι στα κόμματα

    (2/2/2004 8:10:00 μμ)

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Μόλις ένας στους πέντε Έλληνες εμπιστεύεται τα πολιτικά κόμματα σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου που δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες εμφανίζονται δύσπιστοι με τα πολιτικά κόμματα και την κυβέρνηση ως θεσμό και έχουν περιορισμένο ενδιαφέρον για τις πολιτικές συζητήσεις. Η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα δείχνει ότι μόλις το 20% των Ελλήνων δηλώνει ότι εμπιστεύεται τα πολιτικά κόμματα ενώ το 77% τοποθετείται αρνητικά και εκφράζει απογοήτευση από τη λειτουργία, την πολιτική που παράγουν και την διαχείριση που ασκούν.

    Ανεργία το νούμερο ένα πρόβλημα

    Αντίθετα, η ελληνική κοινή γνώμη σε ποσοστό 43% εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένη από τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Οι Έλληνες, επίσης, εκτιμούν ότι το υπ αριθμόν ένα πρόβλημα είναι η ανεργία με το 65% των ερωτηθέντων να την τοποθετούν στην κορυφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα και ακολουθούν η οικονομική κατάσταση, η εγκληματικότητα και ο πληθωρισμός. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η τρομοκρατία που απασχολεί μόνο το 4% των ερωτηθέντων έναντι 12% που είναι ο ευρωπαϊκός μέσος όρος.

    [03] Διεθνή

    Δε θεωρούνται πλέον ύποπτοι Από το Γκουαντάναμο στα σπίτια τους

    (2/2/2004 8:52:00 μμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Επέστρεψαν στα σπίτια τους τα τρία αγόρια από το Αφγανιστάν που κρατούνταν στη βάση των ΗΠΑ στο Γκουαντάναμο. Τα τρία παιδιά, ηλικίας 13 έως 17 ετών είχαν αφεθεί ελεύθερα την προηγούμενη εβδομάδα. Τα τρία παιδιά θεωρούνταν ύποπτοι για συμμετοχή στους Ταλιμπάν. Ανθρωπιστικές οργανώσεις είχαν καταδικάσει την κράτηση των αγοριών, η οποία μάλιστα είχε γίνει και χωρίς δίκη. Σημειώνεται ότι ήταν οι μικρότεροι σε ηλικία κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο.

    Με άκρα μυστικότητα

    Στην επιστροφή των παιδιών στις οικογένειές τους βοήθησε ο Ερυθρός Σταυρός. Η αστυνομία στην Καμπούλ βρισκόταν σε επιφυλακή γιατί φοβόταν αντίποινα. Ο ακριβής προορισμός, όπως και το όνομα των αγοριών δεν έχουν γίνει γνωστά. Τα δύο παιδιά τα παρέλαβαν οι οικογένειές τους και πήγαν κάπου στα νοτιοανατολικά της χώρας, ενώ το τρίτο πήγε από την Καμπούλ στο Κανταχάρ, όπου το παρέλαβαν οι γονείς του και εικάζεται ότι πήγαν στην επαρχία του Χελμάντ, που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της χώρας.

    Το Πεντάγωνο δήλωσε ότι τα αγόρια αφέθησαν ελεύθερα επειδή δεν αποτελούσαν πλέον απειλή για τις ΗΠΑ και δεν θεωρούνταν ύποπτοι. "Στόχος μας είναι να επιστρέψουν τα αγόρια σε ένα περιβάλλον, όπου θα μπορούν να επανενταχθούν στην κοινωνία" δήλωσε αξιωματούχος του Πενταγώνου.

    Στη βάση του Γκουαντάναμο κρατούνται πάνω από 600 ύποπτοι για συμμετοχή στην Αλ Κάιντα και στους Ταλιμπάν. Μέχρι τώρα έχουν απελευθερωθεί 87 κρατούμενοι, ενώ 4 κρατούνται στη Σαουδική Αραβία.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Απελευθερώθηκαν τρεις κρατούμενοι από το Γκουαντανάμο

    [04] Εσωτερικά

    Δημοσκόπηση της Opinion Προηγείται η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ

    (2/2/2004 9:35:00 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ, η πανελλαδική δημοσκόπηση της Opinion, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του MEGA από τις 26 έως τις 31 Ιανουαρίου σε δείγμα 1600 ατόμων. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 39,3% έναντι 35,3% του ΠΑΣΟΚ, και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,2%, ο ΣΥΝ με 2,8%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,7%, με 1,6% το ΔΗΚΚΙ και 13,1% είναι αναποφάσιστοι. Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου προηγείται με 47,3% έναντι 42% του Κώστα Καραμανλή. Στις δημοτικότητες προηγείται ο Γ. Παπανδρέου με ποσοστό 62,5% έναντι 60,3% του Κ. Καραμανλή. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος έχει ποσοστό 43%, ο Δ. Τσοβόλας 34%, η Α. Παπαρήγα 27% και ο Γ. Καρατζαφέρης 23%. Στην παράσταση νίκης προηγείται η Ν.Δ. 51,3% έναντι 31,9% του ΠΑΣΟΚ, το 3,8% των ερωτηθέντων απαντά "κανένα" κόμμα και το 13% "Δεν ξέρω/Δεν απαντώ". Στο ερώτημα ποιο κόμμα θεωρείται καταλληλότερο να κυβερνήσει, η Ν.Δ. προηγείται με 38,3% έναντι 36,2% του ΠΑΣΟΚ.

    [05] Διεθνή

    Νέες αποκαλύψεις αυγκλονίζουν τη Γαλλία μετά το σκάνδαλο Ζιπέ

    (2/2/2004 9:37:00 μμ)

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Πριν προλάβει να συνέλθει η Γαλλία από την καταδίκη του πρώην πρωθυπουργού Αλέν Ζιπέ για οικονομικό σκάνδαλο, η Πρόεδρος του δικαστηρίου που καταδίκασε τον Ζυπέ σε 18 μήνες φυλάκιση κατήγγειλε ότι οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες την παρακολουθούσαν. Έρευνα για τους ισχυρισμούς της δικαστικού διέταξε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ, την οποία ανέθεσε σε τρεις ανώτατους αξιωματούχους.

    Παραβιάστηκε το γραφείο και ο υπολογιστής της

    Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Κατρίν Πιέρς, είπε το Σάββατο ότι κάποιοι είχαν "επισκεφθεί" τα γραφεία των δικαστών πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της δίκης, είχαν ψάξει τους υπολογιστές και είχαν παγιδέψει τις τηλεφωνικές γραμμές του γραφείου αλλά και του σπιτιού της. Έχουν επίσης αναφερθεί απειλές και πιέσεις προς άλλους δικαστικούς ενώ η απόφαση για τη δίκη του κ. Ζιπέ είχε καταγραφεί σε ένα φορητό υπολογιστή για να μην είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν.

    "Δε γνωρίζουμε ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Απλώς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πολλοί ήθελαν να ξέρουν την απόφασή μας", είπε η δικαστής σε γαλλική εφημερίδα.

    Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού, Ζαν Πιέρ Ραφαρέν, έκανε γνωστό ότι ξεκινά έρευνα για το θέμα. "Αν αποδειχτούν οι ισχυρισμοί, τότε θα πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο θέμα", προστίθεται στην ανακοίνωση.

    Μια γαλλική εφημερίδα εκτιμά ότι η κυβερνητική έρευνα μπορεί να σημάνει την αντεπίθεση του κ. Σιράκ καθώς η υπόθεση Ζιπέ θέτει και το ρόλο του Γάλλου Προέδρου υπό αμφισβήτηση. "Ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεμπλέξει (ο Σιράκ) από αυτή την υπόθεση από το να κρυφτεί πίσω από τον επίσημο ρόλο του εγγυητή της ανεξαρτησίας των δικαστών;", αναρωτιέται η αριστερή εφημερίδα Liberation.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    "Αντίο" στην προεδρία λέει ο Ζιπέ

    [06] Εσωτερικά

    Κινητικότητα για το Κυπριακό Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Ανάν

    (2/2/2004 9:40:00 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Την ετοιμότητα της Αθήνας και της Λευκωσίας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στη βάση του σχεδίου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, επεσήμανε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κόφι Ανάν ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά υποστηρίζει μία συνολική διευθέτηση του ζητήματος και υπογράμμισε την ανάγκη να γίνουν ορισμένες αλλαγές προκειμένου το σχέδιο να είναι λειτουργικότερο και συμβατικότερο προς το κοινοτικό κεκτημένο. Σε ότι αφορά την ασφάλεια, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξήγησε στο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ ότι δεν μπορεί να υπάρξουν διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

    Επιφυλάξεις

    Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, τόνισε ότι μόνο όταν θα επιλυθούν βασικά ζητήματα θα μπορεί να γίνει και το δημοψήφισμα και εξέφρασε στον Κόφι Ανάν τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο Αγκυρα και ψευδοκράτος αποδέχονται τους όρους που έχει θέσει ο Γενικός Γραμματέας.

    Θα πρέπει, είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και εφόσον υπάρξει συμφωνία σε ορισμένα ουσιώδη ζητήματα τότε, οι δυο πλευρές να διαμορφώσουν ένα πολιτικό πλαίσιο το οποίο θα δίνει στον κ. Ανάν τη δυνατότητα να συμπληρώσει τα κενά σε ορισμένα δευτερεύοντα ζητήματα

    Τις επιφυλάξεις του Γ. Παπανδρέου για τη θέση της τουρκικής πλευράς, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να συμμερίζεται και ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αμερικανικές πιέσεις για επίλυση Κυπριακού

    Συνάντηση Ανάν - Παπαδόπουλου

    Eπαφές Παπαδόπουλου-Ερντογάν για το Κυπριακό

    Ερντογάν: "Η Τουρκία επιθυμεί μια μόνιμη λύση του Κυπριακού"

    [07] Εσωτερικά

    Συμπλοκές μεταξύ Αθιγγάνων και Ποντίων στον Ασπρόπυργο

    (2/2/2004 9:54:00 μμ)

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στον καταυλισμό Αθιγγάνων στον Ασπρόπυργο μεταξύ των κατοίκων της περιοχής και ομογενών από τον Πόντο που επιτέθηκαν στους αθίγγανους βάζοντας φωτιά σε αυτοκίνητά τους και στα πρόχειρα καταλύματα όπου μένουν. Η επίθεση των Ποντίων ήταν έγινε από περίπου 100 άτομα που επιτέθηκαν με πέτρες αιφνιδιάζοντας τους άνδρες Αθίγγανους που προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο στα καταλύματά τους. Τότε οι Πόντιοι αναποδογύρισαν τέσσερα αυτοκίνητα και τους έβαλαν φωτιά ενώ έβαλαν φωτιά και σε τρία καταλύματα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητα αλλά εντοπίστηκαν από το ελικόπτερο της Αστυνομίας και στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μοτοσικλετιστές που εγκλώβισαν τους δράστες και συνέλαβαν 25 από αυτούς οδηγώντας τους στα αστυνομικά τμήματα Ασπροπύργου και Άνω Λιοσίων.

    Φόβοι για βεντέτα μεταξύ των δύο ομάδων

    Στην περιοχή επικρατεί ηρεμία αλλά έχουν παραταχθεί τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ καθώς αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι είναι ενδεχόμενο να εξελιχθεί βεντέτα μεταξύ των Αθιγγάνων και των Ποντίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε ως αντίποινα και η όλη υπόθεση ξεκίνησε αργά χθες το απόγευμα όταν περίπου 100 Αθίγγανοι πήγαν σε καντίνα Πόντιου και αφού έκαναν μεγάλο λογαριασμό στη συνέχεια αρνήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό και γρονθοκόπησαν τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη της καντίνας. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι Πόντιοι θέλησαν να πάρουν το νόμο με τα χέρια τους ενώ πολλοί ομογενείς καταγγέλλουν ότι οι Αθίγγανοι λεηλατούν τα σπίτια τους.

    [08] Αθλητισμός

    Ο νέος τεχνικός Ο Ντουμιτρέσκου στην ΑΕΚ

    (2/2/2004 9:51:00 μμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός, που χθες βρέθηκε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε τον αγώνα της Ενωσης με τον Παναθηναϊκό, έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λεμεσσού και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον "Δικέφαλο" ως το τέλος της περιόδου, με την ΑΕΚ να διατηρεί δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης. Ο Ντουμιτρέσκου θα προπονήσει αύριο για πρώτη φορά τους παίκτες της νέας του ομάδας. Εν τω μεταξύ, από την ΑΕΚ θα αποχωρήσουν οι Μπουρουτζίκας και Περσίας, αφού ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού έχει επιλέξει για βοηθούς, ανθρώπους που έχει ξανασυνεργαστεί.

    [09] Πολιτισμός

    Έκθεση με έργα της Εθνικής Πινακοθήκης Από την Αθήνα... στη Λοζάννη

    (2/2/2004 10:10:00 μμ)

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Συλλογές της Αθήνας παρουσιάζει το Μουσείο του Ερμιτάζ της Λοζάννης. Πρόκειται για μια εκλεκτική διαδρομή στα ζωγραφικά έργα από τον 14ο έως τον 19ο αιώνα, μια λαμπερή συνάντηση ανάμεσα σε δύο κόσμους με τίτλο "Από τον Ελ Γκρέκο στον Ντελακρουά - Οι συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης Αθηνών". Το μουσείο φιλοξενεί 100 θησαυρούς της Πινακοθήκης Αθηνών, έργα μοναδικά και άγνωστα στο ευρύ κοινό. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που το Μουσείο του Ερμιτάζ δέχεται παλαιά έργα ζωγραφικής καθώς παρόμοια έργα δεν ταξιδεύουν πλέον και τα μεγάλα Μουσεία όπως το Λούβρο δεν αποχωρίζονται τα αριστουργήματά τους. Η επιλογή των θησαυρών της Εθνικής Πινακοθήκης ανάμεσα σε 10.000 έργα που διαθέτει, έχει μεγάλη απήχηση στο ελβετικό κοινό καθώς του δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει την εξέλιξη της καλλιτεχνικής ζωής στη νεότερη Ελλάδα. Η έκθεση αυτή θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου.

    Σχετικά Links:

    Fondation de l'Hermitage


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 2 February 2004 - 21:55:12 UTC