Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-10-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σήμερα η απόφαση για την απεργία στους δήμους
  • [02] Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ στην Αθήνα
  • [03] Διαρροή πετρελαίου από δεξαμενόπλοιο στους Αγ. Θεοδώρους
  • [04] Αμφιβάλει ο Ράμσφελντ για τους τρομο-πολέμους
  • [05] Αποδοκιμάστηκε ο Μπους στην Αυστραλία
  • [06] Προεκλογική περίοδος βίας στην Κολομβία
  • [07] Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία
  • [08] Μπαχρέιν: Συναυλία ροκ προκαλεί την οργή Ισλαμιστών
  • [09] Σεισμός στην Ιαπωνία

    [01] Σήμερα η απόφαση για την απεργία στους δήμους

    23/10/2003 9:01:00 πμ

    Ολοένα και πιο ανυπόφορη η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλων από την απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα. Στις 11.00 αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών επί της προσφυγής που κατέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών. Μισή ώρα νωρίτερα οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο, ενώ κατά την απογευματινή συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συζητηθεί και η πρόταση της ΚΕΔΚΕ για δεκαήμερη αναστολή των απεργιών. Την ίδια ώρα, τα νοσοκομεία Αθηνών-Πειραιώς λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, ενώ τα ταξί της Αθήνας ανέβασαν το χειρόφρενο έως τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτοσυγκράτηση ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

    ''Δεν υπάρχουν δυνατότητες για επιπλέον παροχές''

    Μιλώντας στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης ανέφερε ότι ακολουθείται γενναιόδωρη εισοδηματική πολιτική και δεν υπάρχουν δυνατότητες για επιπλέον παροχές.

    Σήμερα θα εκδικασθεί η προσφυγή του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ζητεί να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων, εξαιτίας της οποίας τα σκουπίδια έχουν κατακλύσει τους δρόμους της χώρας.

    Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινα αδικήματα από τη συσσώρευση των απορριμμάτων διέταξαν οι εισαγγελείς Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης.

    Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία σε Αθήνα-Πειραιά. Χωρίς ταξί οι δρόμοι της Αθήνας

    Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν από σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά.

    Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν από σήμερα με πανελλήνια 24ωρη απεργία και οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία.

    Πάντως, κανονικά λειτουργούν απο χθές οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, καθώς οι γιατροί του ιδρύματος διέκοψαν την τετραήμερη απεργία που πραγματοποιούσαν από την Δευτέρα, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκρινε την απεργία τους παράνομη και καταχρηστική.

    Με τη νέα 48ωρη απεργία, οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ επανέρχονται στο αίτημά τους να μη τοποθετηθούν ταμειακές μηχανές στα οχήματά τους και ζητούν να τους επιτραπεί η διέλευση των ταξί στις λεωφορειολωρίδες. Η απεργία ξεκίνησε στις 5 το πρωί της Πέμπτης και θα λήξει στις 5 το πρωί του Σαββάτου.

    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ποινικές διώξεις για τα σκουπίδια

    [02] Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ στην Αθήνα

    23/10/2003 10:33:00 πμ

    Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, έχει αυτήν την ώρα ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ λόρδος Ρόμπερτσον, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, στο πλαίσιο αποχαιρετιστήριας περιοδείας στις χώρες μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας. Μετά το πέρας της συζήτησης ο κ. Ρόμπερτσον θα μεταβεί στο Πεντάγωνο, συνοδευόμενος από τον υπουργό Αμυνας Γιάννο Παπαντωνίου. Χθες, ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας είχε συνεργασία με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου και εν συνεχεία τον υπουργό Αμυνας και τους αρχηγούς των γενικών επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων. Αντικείμενο τους οι σχέσεις ΝΑΤΟ και ΕΕ καθώς και η νέα δύναμη ταχείας αντίδρασης.

    Περί ενδεχομένου ελληνικής συνδρομής στο Αφγανιστάν

    Μετά τις χθεσινές του συνεργασίες και ερωτηθείς σχετικά με το θέμα τυχόν ελληνικής συμβολής με ελικόπτερα στο Αφγανιστάν, ο κ. Ρόμπερτσον είπε ότι ελπίζει στη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού, αλλά δεν χτυπάει μόνο την πόρτα της Ελλάδας, αφού αυτοί που βρίσκονται εκεί χρειάζονται προστασία.

    Για το ίδιο θέμα ο κ. Παπαντωνίου ερωτηθείς είπε ότι θα συζητηθεί η ελληνική συνεισφορά που μπορεί να πάρει και άλλες μορφές, ενώ είπε ότι η Ελλάδα είναι διστακτική στο να δεσμεύσει δυνάμεις και οπλικά συστήματα. "Μπορεί να βρούμε και άλλες μεθόδους για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας", πρόσθεσε ο υπουργός Αμυνας.

    Τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και ο κ. Παπαντωνίου εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για τη συνεργασία που είχαν με τον κ. Ρόμπερτσον στη διάρκεια της θητείας του.

    Από την πλευρά του ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ εξέφρασε την εκτίμησή του στην πολύ στενή, όπως τη χαρακτήρισε, σύμμαχο Ελλάδα.

    [03] Διαρροή πετρελαίου από δεξαμενόπλοιο στους Αγ. Θεοδώρους

    23/10/2003 9:58:00 πμ

    Διαρροή μαζούτ σημειώθηκε, αργά χθες το βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, εκεί όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της "Μότορ Οϊλ", όταν αποσυνδέθηκε ο βραχίονας εκφόρτωσης του δεξαμενόπλοιου ''Αθηνά Μ.''. Κινητοποιήθηκαν αμέσως τα ειδικά συνεργεία του διυλιστηρίου με αποτέλεσμα η ρύπανση να περιορισθεί γύρω από το πλοίο. Σχετική προανάκριση διενεργεί το τοπικό Λιμεναρχείο, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, συνεχίζεται η απορρύπανση με τα μέσα της εταιρείας.

    [04] Αμφιβάλει ο Ράμσφελντ για τους τρομο-πολέμους

    23/10/2003 11:22:00 πμ

    Εσωτερικό έγγραφο του αμερικανικού Πενταγώνου, που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης φέρει τον υπουργό Αμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ, αρχιτέκτονα των πολέμων στο Αφγανιστάν και το Ιράκ να ομολογεί, ότι η κατοχή των δύο αυτών χωρών θα είναι "επίπονη και μακροχρόνια διαδικασία". Στο έγγραφο, που εστάλη σε ανώτατους, πολιτικούς και στρατιωτικούς, αξιωματούχους του Πενταγώνου, την περασμένη εβδομάδα, διατυπώνεται το ερώτημα σε ποιο βαθμό έχει κερδιθεί ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας. Η διαρροή ανάγκασε τον Ράμσφελντ, να υπερασπιστεί, ενώπιον των δημοσιογράφων, το υπόμνημα, στο οποίο εξέφραζε αμφιβολίες για την πρόοδο, που σημειώνεται στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Ο Ράμσφελντ υπογράμμισε, ότι στόχος του ήταν να κάνει τους αξιωματούχους του Πενταγώνου να μελετήσουν σε ευρεία πλαίσια τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

    ''Επίπονη και μακροχρόνια'' η προσπάθεια

    "Θέτω ερωτήματα, δεν απαντάω σ' αυτά", είπε ο Αμερικανός υπουργός μετά τη λήξη μιας συνάντησης, που είχε με γερουσιαστές, υπενθυμίζοντας, ότι το υπόμνημα διέρρευσε στον Τύπο.

    "Τα ερωτήματα αναγκάζουν τους ανθρώπους να σκέφτονται γύρω από αυτά και αυτός είναι ο λόγος, που το κάνω τακτικά" πρόσθεσε. Όπως τόνισε εξάλλου, το υπόμνημα συμφωνεί με τα όσα ο ίδιος αλλά και Πρόεδρος Τζορτζ Μπους δηλώνουν δημοσίως από καιρό, ότι "ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας θα κρατήσει καιρό και θα χρειαστεί να κινητοποιηθούν όλο το εθνικό δυναμικό για να τον αντιμετωπίσουν".

    Το έγγραφο αναφέρει, επίσης, ότι δεν έχει επιτευχθεί η εξάρθρωση της Αλ Κάιντα επισημαίνεται δε, ότι οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν τους κατάλληλους μηχανισμούς μέσω των οποίων να διαγραφεί μια σαφής εικόνα για την διεθνή τρομοκρατία, δύο χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Ο Ράμσφελντ κάλεσε τους δημοσιογράφους να μελετήσουν το έγγραφο, που πλέον δημοσιεύεται πλήρες στην ιστοσελίδα του Πενταγώνου. "Κερδίζουμε ή χάνουμε τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας; Η παρούσα κατάσταση σημαίνει, πως όσο περισσότερο εργαζόμαστε τόσο υποχωρούμε;" είναι μερικά από τα ερωτήματα, που θέτει ο υπουργός στο υπόμνημά του.

    [05] Αποδοκιμάστηκε ο Μπους στην Αυστραλία

    23/10/2003 10:26:00 πμ

    Με βιαία επεισόδια, μαζικές και μαχητικές διαδηλώσεις, την αποβολή δυο γερουσιαστών από το Κοινοβούλιο και την έγγραφη διαμαρτυρία δεκάδων Εργατικών βουλευτών σημαδεύτηκε η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Τζορτζ Μπους, στην Αυστραλία, που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες. Έξω από την αμερικανική πρεσβεία, στην Καμπέρα, χιλιάδες διαδηλωτές κατόρθωσαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς. Νωρίτερα πολλές χιλιάδες διαδηλωτές, που είχαν φτάσει από όλη την Αυστραλία, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή διαδήλωση σε κάποια απόσταση από το αυστραλιανό Κοινοβούλιο, το οποίο είχε αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας. Κύριο σύνθημα των διαδηλωτών ήταν το "Μπους πήγαινε στην πατρίδα σου".

    Μίλησε στη Βουλή εν μέσω ...διαμαρτυριών και αποβολών

    Και εντός του αυστραλιανού Κοινοβουλίου, όμως, η παρουσία του Αμερικανού Προέδρου σημαδεύτηκε από επεισόδια και διαμαρτυρίες, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθούν από την αίθουσα δυο γερουσιαστές του κόμματος των Πρασίνων, που αποδοκίμαζαν τον Μπους, την ώρα, που εκφωνούσε λόγο προς την κοινή συνεδρίαση του σώματος.

    Ο Αμερικανός Πρόεδρος, καθώς αποδοκιμαζόταν από τους γερουσιαστές, σταμάτησε για λίγο την ομιλία του, ήπιε νερό και την ώρα, που αποβαλλόταν η γερουσιαστής Κέρι Νέτλι, σχολίασε: "Μου αρέσει η ελεύθερη έκφραση"!

    Ο αρχηγός των Πρασίνων, γερουσιαστής Μπομπ Μπράουν, αποβλήθηκε από την αίθουσα, όταν αποδοκίμασε τον Μπους την ώρα, που ο τελευταίος έλεγε, πως "κανείς άνθρωπος, που νοιάζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορεί να πενθεί για την ανατροπή του πρώην δικτάτορα του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεϊν".

    Στο σημείο αυτό ακούστηκαν αποδοκιμασίες από αρκετούς βουλευτές και γερουσιαστές ενώ ο κ. Μπράουν φώναζε, πως "καταπατούνται ακόμα τα δικαιώματα του ιρακινού λαού". Παρά τις προειδοποιήσεις του προέδρου της βουλής ο γερουσιαστής Μπράουν συνέχισε τις αποδοκιμασίες με αποτέλεσμα να αποβληθεί αν και, αργότερα, επέστρεψε στην αίθουσα και αντάλλαξε χειραψία με τον Μπους.

    Λίγο αργότερα όταν ο Μπους αναφερόταν στο "ελεύθερο εμπόριο" αποδοκιμάστηκε και πάλι από βουλευτές και γερουσιαστές με επικεφαλής την Κέρι Νέτλι, που αποβλήθηκε. Στο σημείο αυτό ο Αμερικανός Πρόεδρος έκανε το σχόλιο περί "ελεύθερης έκφρασης", ενώ αρνήθηκε να δεχθεί κάποια έγγραφα, που αποπειράθηκε να του δώσει, αργότερα, η αποβληθείσα γερουσιαστής.

    Στον Αμερικανό Πρόεδρο επέδωσαν επιστολή και 41 βουλευτές και γερουσιαστές του Εργατικού κόμματος, ανάμεσά τους και οι ελληνικής καταγωγής Νίκος Μπόλκας και Μαρία Βαμβακινού, με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους στον πρόσφατο πόλεμο στο Ιράκ και τις ανησυχίες τους για τα όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν εκεί καθώς και στον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.

    ''Πολεμικό σκηνικό'' η Καμπέρα

    Διαδηλώσεις εναντίον της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου έγιναν την Τετάρτη, ημέρα της άφιξής του, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας με τις μαζικότερες στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.

    Στην ομιλία του, στο αυστραλιανό κοινοβούλιο, ο κ. Μπους ευχαρίστησε τους Αυστραλούς για τη συμβολή τους στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας υπογραμμίζοντας, ότι οι δυο χώρες έχουν άριστες σχέσεις, που σφυρηλατήθηκαν σε κοινούς αγώνες για πάνω από ένα αιώνα.

    Επίσης δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Αυστραλού πρωθυπουργού, Τζον Χάουαρντ, τον οποίο χαρακτήρισε "ατσάλινο άνθρωπο" για την προσήλωσή του στην ειρήνη και στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας λέγοντας, πως είναι υπερήφανος, που τον έχει φίλο του.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν πρωτοφανή και ούτε ένας Αυστραλός πολίτης, εκτός των επισήμων, δεν μπόρεσε να δει από κοντά τον Μπους αλλά ούτε και ο Αμερικανός Πρόεδρος είδε κάτι από την Αυστραλία.

    Αίσθηση προκάλεσε, επίσης, το γεγονός ότι δεν επετράπη στους Αυστραλούς δημοσιογράφους να τον πλησιάσουν και ούτε φυσικά να του υποβάλουν ούτε μια ερώτηση γεγονός, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

    Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε ακόμα και να δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο Μπους και τον Αυστραλό πρωθυπουργό, Τζον Χάουαρντ, μόνο και μόνο για να μην δοθεί η δυνατότητα σε Αυστραλούς δημοσιογράφους να υποβάλουν ερωτήσεις στον Αμερικανό Πρόεδρο!

    Κατά την 24ωρη παραμονή του Μπους στην αυστραλιανή πρωτεύουσα στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας στρατιωτικά ελικόπτερα και αεροσκάφη έκαναν περιπολίες πάνω από την Καμπέρα και δημιουργούσαν πολεμική ατμόσφαιρα.

    Μετά την ομιλία του Τζορτζ Μπους στην Βουλή ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τζον Χάουαρντ, παρέθεσε μπάρμπεκιου, προς τιμή του, στην πρωθυπουργική κατοικία, όπου ήταν προσκεκλημένες πολλές διασημότητες.

    [06] Προεκλογική περίοδος βίας στην Κολομβία

    23/10/2003 9:36:00 πμ

    Εννέα νεκροί και 17 τραυματίες είναι ο απολογισμός του νέου κύματος βίας στην Κολομβία, λίγες μόλις ημέρες πριν το δημοψήφισμα κατά της διαφθοράς, το Σάββατο, και τις τοπικές εκλογές της Κυριακής. Στο Ορίτο της επαρχίας Πουτουμάγιο οκτώ χωρικοί, μέλη της ίδιας οικογένειας, σφαγιάστηκαν από αγνώστους. Στην ίδια περιοχή ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από έκρηξη παγιδευμένου δέματος στο δημαρχείο της πόλης Βάλε δελ Γκουαμουές. Εξάλλου, σε προάστιο της πόλης Μεντεγίν τραυματίστηκαν έντεκα άνθρωποι όταν εξερράγη παγιδευμένη μοτοσικλέτα, ενώ στην Μπογκοτά, από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα.

    [07] Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία

    23/10/2003 8:33:00 πμ

    Φωτο αρχείου

    Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 35 τραυματίστηκαν κατά τον εκτροχιασμό τεσσάρων βαγονιών επιβατικού τρένου στη νότια Ινδία. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο χωριό Ναγκαναχάλι, μεταξύ του Μπανγκαλόρ, που είναι πρωτεύουσα του κρατιδίου Καρνατάκα και της πόλης Μισόρ. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

    Η Ινδία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα σιδηροδρομικά δίκτυα παγκοσμίως. Περίπου 14.000 τρένα μεταφέρουν καθημερινά 13 εκατομμύρια επιβάτες. Ομως το πεπαλαιωμένο σύστημα γίνεται αφορμή να σημειώνονται περίπου 300 δυστυχήματα κάθε χρόνο.

    [08] Μπαχρέιν: Συναυλία ροκ προκαλεί την οργή Ισλαμιστών

    23/10/2003 9:30:00 πμ

    "Κόκκινο πανί" στάθηκε για κάποιους Μουσουλμάνους του Μπαχρέιν, η αναγγελία των συναυλιών της Λιβανέζας ροκ τραγουδίστριας Νάνσι Αζράμ. Τις εμφανίσεις της "ανήθικης", όπως την χαρακτηρίζουν, τραγουδίστριας προσπάθησαν να αποτρέψουν 200 διαδηλωτές αποκλείοντας με οδοφράγματα τους δρόμους που οδηγούσαν στον συναυλιακό χώρο, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια, στη Μανάμα. Στη συνέχεια άρχισαν να λιθοβολούν αστυνομικούς, που επενέβησαν και έκαναν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ισλαμιστών. Τελικά οι εμφανίσεις της Νάνσι Αζράμ αναβλήθηκαν. Το συντηρητικό κοινοβούλιο της χώρας είχε νωρίτερα απορρίψει πρόταση ορισμένων Ισλαμιστών βουλευτών να απαγορευθεί η συναυλία, με το αιτιολογικό ότι η ''προκλητική'' εμφάνιση της Νάνσι Αζράμ αποτελεί προσβολή για τις Ισλαμικές αξίες.

    [09] Σεισμός στην Ιαπωνία

    23/10/2003 9:15:00 πμ

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ιαπωνία στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στην περιοχί Μιγιάγκι, 300 χιλιόμετρα βόρεια του Τόκιο, σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 23 October 2003 - 9:40:28 UTC