Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-06-12

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σήμερα η ψηφοφορία για τους ΧΥΤΑ
  • [02] Συνάντηση Ιακώβου - Πάουελ
  • [03] Σεισμός 4,7 Ρίχτερ μεταξύ Θάσου και Λήμνου
  • [04] Χανιά: Αναγνωρίστηκαν οι Αμερικανοί που ξυλοκόπησαν τον 26χρονο
  • [05] Πτώμα αγνώστου στη θάλασσα
  • [06] Γέννησε η Νατάσα Καραμανλή
  • [07] Έντονες επικρίσεις κατά Ε.Ε. από Φιντέλ Κάστρο
  • [08] ''Αγωνιστής ο Κουφοντίνας'', λέει μέλος του Δικτύου
  • [09] Συλλήψεις εκατοντάδων Ιρακινών υπόπτων
  • [10] Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων
  • [11] Ξυπνήστε με την Πάμελα Αντερσον!

    [01] Σήμερα η ψηφοφορία για τους ΧΥΤΑ

    12/6/2003 10:00:00 πμ

    Στην Ολομέλεια της Βουλής αρχίζει σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για τους χώρους υγιεινής ταφής απορριμμάτων. Την πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας κατέθεσαν 10 βουλευτές του ΚΚΕ και του Συνασπισμού, ο Στέφανος Μάνος και τέσσερις βουλευτές του υπολοίπου Αττικής του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

    Θα καταψηφίσει την τροπολογία η ΝΔ

    Η υπουργός Βάσω Παπανδρέου κάλεσε όλες τις πλευρές να δείξουν υπευθυνότητα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια ρύθμισης του προβλήματος, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αν και αναγνώρισαν ότι το ζήτημα επείγει, ζήτησαν την απόσυρση της τροπολογίας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν εξάντλησε τον διάλογο.

    Η ΝΔ διευκρίνισε ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία, καθώς όπως είπε ο εισηγής της, Γ. Αλογοσκούφης, χωροθετούνται "αμφιλεγόμενες περιοχές" και έχει "προφανείς αδυναμίες", ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη συμβατότητά της με το συνταγματικό κεκτημένο.

    Τέλος, με παρέμβασή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος υπενθύμισε ότι προεκλογικά ο πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί πως δεν θα επιβαρυνθεί περαιτέρω η Δυτική Αττική, ενώ κατήγγειλε ότι επιχειρηματίας ενταφιάζει τοξικά και χημικά απόβλητα στη Μάνδρα, που έχει προταθεί για τη δημιουργία ΧΥΤΑ.

    Διαμαρτυρίες έξω από τη Βουλή

    Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι των περιοχών Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Οι διαδηλωτές, κάτοικοι κατά κύριο λόγο από τις περιοχές, Πολυδενδρίου, Κερατέας, Κορωπίου, Γραμματικού, Ανω Λιοσίων, Φυλής, Ασπροπύργου και Μάνδρας έφθασαν στη Βουλή στις 9.30 το πρωί, κρατώντας πλαστικές τσάντες, σφυρίχτρες, μαύρες σημαίες, τύμπανα και αυτοσχέδια ταμπούρλα.

    Στις προτάσεις τους, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων:

    Η χωροθέτηση χώρων μετά από τεκμηριωμένες μελέτες χωρίς να περιορίζονται αυτές μόνο στα όρια της Αττικής Κλείσιμο της χωματερής των Ανω Λιοσίων με ταυτόχρονη αποκατάσταση του χώρου αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντος, σε Ανω Λιόσια - Φυλή - Ασπρόπυργο - Ελευσίνα. Δηλώνουν αντίθετοι στη μέθοδο καύσης των σκουπιδιών, καθώς και σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης του τομέα αποκομιδής απορριμμάτων.

    Στις 12 το μεσημέρι επιτροπή των κατοίκων-διαδηλωτών παρέδωσε ψήφισμα στο προεδρείο της Βουλής και τα κόμματα, με το οποίο καταγγέλλουν την τροπολογία του ΥΠΕΧΩΔΕ για τις νέες χωροθετήσεις των χωματερών.

    Όπως αναφέρουν, έχουν αποκρυφτεί σημαντικά χαρακτηριστικά στους προτεινόμενους χώρους, γεγονός που αλλοιώνει τη βαθμολογία και το τελικό αποτέλεσμα για την επιλογή τους.

    [02] Συνάντηση Ιακώβου - Πάουελ

    12/6/2003 11:30:00 πμ

    Δεν διαπίστωσε από τις επαφές του στην Ουάσιγκτον να υπάρχει προσδοκία για αλλαγή της τουρκικής στάσης στο Κυπριακό, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Ιακώβου. Ωστόσο, ανέφερε ότι κατά τις συνομιλίες του με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Κόλιν Πάουελ, και άλλους επισήμους αναφέρθηκε ότι θα συνεχισθούν οι αμερικανικές προσπάθειες. Ο Αμερικανός υπουργός, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον κ. Ιακώβου, συζήτησε το Κυπριακό με τον Κόφι Ανάν, που βρισκόταν στην Ουάσιγκτον και συμφωνήθηκε να συνεχίσουν τις συνομιλίες τους στο Αμμάν, στο περιθώριο της τετραμερούς συνάντησης για το Μεσανατολικό.

    Έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον

    Ο κ. Ιακώβου είπε ότι στις συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο Ντικ Τσιέϊνι, τον υπουργό Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ και τη σύμβουλο εθνικής ασφαλείας Κοντολίζα Ράις, διαπίστωσε πως υπάρχει έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον για επίλυση του Κυπριακού, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη.

    Ο ίδιος, είπε, ότι όλοι συμφωνούν ότι την ευθύνη για το ναυάγιο της Χάγης φέρουν ο Ντενκτάς και η Αγκυρα και διαπιστώνουν ότι η αρνητικότητα της τουρκικής πλευράς συνεχίζεται.

    Ο κ. Ιακώβου εκτιμά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η Βρετανία θα ασκήσουν την επιρροή τους αλλά και πιέσεις προς στην Αγκυρα για αλλαγή της τουρκικής στάσης. Αναφερόμενος στις επαφές του, είπε ότι εξήγησε τις θέσεις της Κύπρου και επανέλαβε την προθυμία και την ετοιμότητα της Ελληνοκυπριακής πλευράς για έναρξη των συνομιλιών στη βάση του σχεδίου Ανάν.

    Ο υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την άποψη ότι εξελίξεις στο Κυπριακό θα πρέπει να αναμένονται μετά τις τουρκοκυπριακές εκλογές στα κατεχόμενα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, προσθέτοντας ότι με τον Ραούφ Ντενκτάς στην εξουσία δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή της στάσης της τουρκικής πλευράς.

    [03] Σεισμός 4,7 Ρίχτερ μεταξύ Θάσου και Λήμνου

    12/6/2003 8:03:00 πμ

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:10 τα ξημερώματα με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Θάσου και Λήμνου. Σύμφωνα με τα αστυνομικά τμήματα της Καβάλας και της Θάσου, η δόνηση έγινε αισθητή, χωρίς να έχουν αναφερθεί θύματα, ή ζημιές. Η αστυνομία της Λήμνου δήλωσε ότι δεν έγινε αισθητή η δόνηση. Κανένας λόγος ανησυχίας τονίζουν οι σεισμολόγοι.

    [04] Χανιά: Αναγνωρίστηκαν οι Αμερικανοί που ξυλοκόπησαν τον 26χρονο

    12/6/2003 10:57:00 πμ

    Τους δύο Αμερικανούς στρατιωτικούς που τον ξυλοκόπησαν άγρια τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Πλατανιά Χανίων αναγνώρισε την Τετάρτη ο 26χρονος Κώστας Λουγιάκης. Ο συνήγορος του θύματος Νίκος Χατζημιχελάκης, αναφέρθηκε και στην αρνητική στάση των εκπροσώπων της Αμερικανικής Βάσης Ευκολίας Σούδας, αφού, όπως δήλωσε επιχειρούν να δυσχεράνουν το έργο των ανακριτικών αρχών. Την επίθεση των αμερικανών στρατιωτών κατά του Λουγιάκη καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Χανίων, το οποίο καταγγέλλει και καταδικάζει τις βιαιοπραγίες των Αμερικανών στρατιωτών και ζητά από την Πολιτεία την "προστασία των πολιτών και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών".

    [05] Πτώμα αγνώστου στη θάλασσα

    12/6/2003 9:56:00 πμ

    Πτώμα άγνωστου άνδρα βρέθηκε αργά χθες Τετάρτη το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή Μελίντα Πλωμαρίου στη νότια Λέσβο. Ο άγνωστος νεκρός άνδρας ηλικίας περίπου 30 - 40 ετών ήταν δεμένος με αλυσίδα στην άκρη της οποίας υπήρχε μια πέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες αγόρασε ο ίδιος την αλυσίδα πριν λίγες μέρες από κατάστημα του Πλωμαρίου. Από τις Λιμενικές αρχές που διενεργούν την προανάκριση δεν αποκλείεται η περίπτωση της αυτοκτονίας. Για την εξέταση του πτώματος αναμένεται στη Λέσβο Ιατροδικαστής.

    [06] Γέννησε η Νατάσα Καραμανλή

    12/6/2003 8:38:00 πμ

    Ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2450 γραμμαρίων και ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2470 γραμμαρίων, έφερε στον κόσμο, λίγο μετά τη 01.30 τα ξημερώματα, η Νατάσα Καραμανλή, σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Η κα Καραμανλή γέννησε με καισαρική και μαζί της από την πρώτη στιγμή, αλλά και μέσα στο χειρουργείο ήταν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής. Στο ιδιωτικό μαιευτήριο έφθασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος. Η κα Νατάσα Καραμανλή βρίσκεται στη διαδικασία της ανάνηψης και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στο δωμάτιό της.

    [07] Έντονες επικρίσεις κατά Ε.Ε. από Φιντέλ Κάστρο

    12/6/2003 11:21:00 πμ

    Τις διπλωματικές κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) κατά της Κούβας κατήγγειλε ο πρόεδρος της, Φιντέλ Κάστρο, προειδοποιώντας τους πρεσβευτές της ΕΕ να μην έχουν επαφές με τους αντιφρονούντες στη χώρα. Σε ομιλία του που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ο Κάστρο επέκρινε έντονα τις νέες ρυθμίσεις της ΕΕ κατά της Κούβας που αποφασίστηκαν -όπως είπε χαρακτηριστικά - σε κατάσταση ''μέθης''. Κατηγόρησε ακόμη τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Ιταλίας Χοσέ Μαρία Αθνάρ και Σίλβιο Μπερλουσκόνι τους οποίους χαρακτήρισε ''φασίστες και μαφιόζους'' καθώς, όπως είπε, ευθύνονται για τη λήψη των πρόσφατων ευρωπαϊκών κυρώσεων.

    ''Κυρώσεις υπο την επήρεια ευρωκεντρικής μέθης''

    ''Η πολιτική της ΕΕ απέναντι στην Κούβα πρέπει να αποφασίστηκε σε κατάσταση μέθης και αν αυτό δεν οφείλεται στο αλκοόλ, τότε αποφασίστηκε σε κατάσταση ευρωκεντρικής μέθης''.

    Ο Κάστρο απέρριψε κατηγορηματικά ''κάθε απόπειρα που στοχεύει στην άσκηση πίεσης στην Κούβα και στην οργάνωση μιας αντεπανάστασης'', δηλώνοντας ότι τα 15 μέλη της ΕΕ ''κινήθηκαν με τρόπο κουτό υπογράφοντας αυτό το έγγραφο''.

    Ο κουβανός ηγέτης προειδοποίησε ακόμη τους πρεσβευτές των χωρών μελών της ΕΕ ότι αν προσκαλέσουν τον οποιονδήποτε αντιφρονούντα σε διπλωματική εκδήλωση, τότε αυτοί οι πρεσβευτές θα στερηθούν κάθε παρουσία κουβανού αξιωματούχου. Και η Κούβα στην περίπτωση αυτή δεν θα καλεί πλέον κανέναν πρεσβευτή της ΕΕ στις επίσημες τελετές και εκδηλώσεις στη χώρα, είπε ο Κάστρο.''Εάν περιορίζουν τις επαφές τους μόνο με αυτούς τους αντιφρονούντες, τότε (οι διπλωμάτες της ΕΕ) είναι ανεπιθύμητοι εδώ''.

    Η ΕΕ αποφάσισε να περιορίσει το επίπεδο των σχέσεών της με την Κούβα, μετά την καταδίκη 75 αντιφρονούντων, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και γνωστές προσωπικότητες και δημοσιογράφοι, σε ποινή κάθειρξης συνολικά 1.454 ετών.

    Οι κουβανικές αρχές ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι ''τουλάχιστον ένα εκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να μετέχουν σε διαδηλώσεις στις πρεσβείες της Ισπανίας και της Ιταλίας στην Αβάνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των πρόσφατων κυρώσεων που έλαβε η ΕΕ εξαιτίας των αυξανόμενων παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα.

    Το περασμένο Σάββατο ο κουβανός πρόεδρος κατηγόρησε έμμεσα την ΕΕ ότι συμμαχεί με το ''φασιστικό ιμπεριαλισμό'' .

    [08] ''Αγωνιστής ο Κουφοντίνας'', λέει μέλος του Δικτύου

    12/6/2003 10:55:00 πμ

    Με την κατάθεση του μέλους του δικτύου για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων, Νίκου Γιαννόπουλου, συνεχίζεται η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη. Ο κ. Γιαννόπουλος, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο "αγωνιστή με ευγενή κίνητρα" και τη 17 Νοέμβρη "μία αριστερή οργάνωση".

    Γιαννόπουλος: ''Παιδί της αριστεράς η 17Ν''

    ''Η επιλογή του Δημήτρη Κουφοντίνα να μπει στη 17 Νοέμβρη δεν ήταν εκτροπή από τις προηγούμενες ιδέες του. Ήταν επιλογή ιδεολογικά και πολιτικά εξηγήσιμη και ηθικά σεβαστή. Θα είμαι σαφής μέχρι παρεξηγήσεως. Έχω τη γνώμη ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία, γιατί η Δημοκρατία δεν είναι το τέλος της ιστορίας , το τελικό πολιτικό σύστημα, αλλά έχει τις ανισότητες του Καπιταλισμού'', επισήμανε ο κ. Γιαννόπουλος.

    Το μέλος του Δικτύου για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων ανέφερε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει ενδεχομένως άλλους δρόμους, αλλά, όπως είπε, ο κατηγορούμενος ουδέποτε ενσωματώθηκε και ουδέποτε εξαργύρωσε τους αγώνες του.

    Ο μάρτυρας, αναφερόμενος στη 17 Νοέμβρη, είπε πως η οργάνωση είναι παιδί της Αριστεράς, ''ίσως λίγο νόθο ή λίγο κακομαθημένο'', ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν έβλαψε την Ελληνική κοινωνία.

    Στη διάρκεια υποβολής ερωτήσεων από τον εισαγγελέα της έδρας, Χρήστο Λάμπρου, προς το μάρτυρα, ο Σάββας Ξηρός ζήτησε και πήρε το λόγο, κατηγορώντας τον εισαγγελικό λειτουργό ότι επιχειρεί να παραπλανήσει τον κ. Γιαννόπουλο.

    Σάββας Ξηρός: ''Κύριε εισαγγελέα υποβάλλετε παραπλανητικές ερωτήσεις στο μάρτυρα. Παρακαλώ να σταματήσει αυτό''.

    Πρόεδρος Δικαστηρίου: ''Στο επόμενο μοντέλο δίκης να καταργήσουμε τότε και τον εισαγγελέα...''.

    [09] Συλλήψεις εκατοντάδων Ιρακινών υπόπτων

    12/6/2003 9:01:00 πμ

    Περίπου 400 Ιρακινούς που θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή σε επιθέσεις εναντίον των συμμαχικών δυνάμεων τις τελευταίες εβδομάδες συνέλαβε ο αμερικανικός στρατός. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις που έχουν οργανωθεί μετά την πτώση της Βαγδάτης, όπως ανακοίνωσαν Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι. Η ''Επιχείρηση Χερσόνησος'' είναι ''μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την ειρήνευση στο Ιράκ'', είπε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής κεντρικής διοίκησης (Centcom), υπολοχαγός Ράιαν Φιτζέραλντ. ''Είναι μια επιχείρηση σε εξέλιξη και δεν συζητούμε ούτε το εύρος ούτε την εμβέλεια της μέχρι να ολοκληρωθεί'' πρόσθεσε.

    Η επιχείρηση που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και είχε δύο φάσεις, συνίσταται σε μια σειρά επιδρομών με στόχο να εξουδετερωθούν τα μέλη του κόμματος Μπάαθ, παραστρατιωτικές οργανώσεις και άλλα ''ανατρεπτικά στοιχεία'' που, σύμφωνα με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, είχαν βρει καταφύγιο σε μια χερσόνησο στον ποταμό Τίγρη, στα βορειοανατοικά της πόλης Μπαλάντ.

    Στην πρώτη φάση, μια δύναμη επέμβασης έλαβε θέσεις στη χερσόνησο και έστησε πολλά οδοφράγματα προκειμένου να κόψει τις οδούς διαφυγής των καταζητούμενων. Κατόπιν, στη δεύτερη φάση, μονάδες εφόδου και κομάντος που έφτασαν στην περιοχή είτε με σκάφη, είτε από την ξηρά και υποστηρίζονταν από ελικόπτερα και αεροπλάνα, ανέλαβαν να τους συλλάβουν.

    Σύμφωνα με τη Centcom, η επιχείρηση κατέληξε στη σύλληψη 397 υπόπτων και την κατάσχεση πολλών όπλων και πυρομαχικών. Η εφημερίδα ''Νιου Γιορκ Τάιμς'' επικαλούμενη Αμερικανούς αξιωματούχους, γράφει ότι τέσσερις Ιρακινοί σκοτώθηκαν και ισάριθμοι Αμερικανοί τραυματίστηκαν.

    [10] Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων

    12/6/2003 8:34:00 πμ

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων στις 20 Ιουνίου, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και ο Οργανισμός Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας Αμαρουσίου, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τετραήμερο πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων από τις 18 έως και τις 21 Ιουνίου (Πειραιώς 100, Γκάζι). Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης "Καινούργια Αρχή" του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης 2001-2006, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου.

    Επίσης, περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής, κόμιξ, φωτογραφίας, παιδικού και εφηβικού βιβλίου και μαθητικών κατασκευών, δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά (ζωγραφικής σε χαρτόνια και μπλουζάκια, θεατρικού παιχνιδιού και video), εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευής κοσμήματος για ενήλικες, υπό την καθοδήγηση των Σιρουάν Σόφι και Ιμπραήμ Σαϊπούρ, αντίστοιχα, προβολή της ταινίας του Σταύρου Ιωάννου "Κλειστοί δρόμοι" (Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 21.00), κουκλοθέατρο και παρουσίαση της δουλειάς των εργαστηρίων (Σάββατο 21 Ιουνίου στις 11.00 και 12.00 αντίστοιχα) καθώς και συναυλία με τους Δημήτρη Καρρά +Επειδή, Σύννεφα με Παντελόνια και Λάκη Παπαδόπουλου (Παρασκευή 20 του μηνός στις 19.30).

    Ωρες λειτουργίας των εκθέσεων και εργαστηρίων: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10.00-23.00, Σάββατο :10.00-17.00.

    Χορηγοί Επικοινωνίας: Ρ/Σ "Φιλία" και "Κόσμος 93,6".

    Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

    [11] Ξυπνήστε με την Πάμελα Αντερσον!

    12/6/2003 11:13:00 πμ

    Μήπως ονειρεύεστε να ξυπνάτε το πρωί με τη φωνή της Πάμελα Αντερσον; Αν ναι, στο εξής το όνειρό σας αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα, χάρη σε μια πολύ καινούργια υπηρεσία αφύπνισης στις ΗΠΑ, που προτείνει στον οποιονδήποτε το επιθυμεί να ξυπνά με τη φωνή της αγαπημένης του διασημότητας αντί του ποσού των 7,99 δολαρίων μηναίως. Η αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή για τις χυμώδεις καμπύλες της, είναι η πρώτη που ηχογράφησε για λογαριασμό της νέας καλιφορνέζικης εταιρίας ''Πρωϊνό εγερτήριο από διασημότητες'' επτά διαφορετικά μηνύματα για όλα τα γούστα. ''Καλημέρα, είμαι η Πάμελα και αντικαθιστώ το ξυπνητήρι σου. Λατρεύω τα ζώα, είναι γλυκά, χαριτωμένα και μπορείς να παίξεις μαζί τους. Εγώ μπορώ να παίξω μαζί σου; Λοιπόν, σήκω στα τέσσερα και γαύγισε σαν σκύλος. Κούνησε τα οπίσθια, φύγε από το κρεβάτι και πήγαινε να μου βρεις τις παντόφλες μου'', προσθέτει αποχαιρετώντας το συνδρομητή με τη φράση ''Καλημέρα ζώο μου''.

    ''Ήθελα να λανσάρω στην αγορά την υπηρεσία αυτή με μια φωνή που θα κάνει πολύ ευχάριστα τον κόσμο να ξυπνήσει'', εξηγεί ο ιδρυτής της εταιρίας Τζ. Γκέτσις, που τονίζει ότι είναι σε διαπραγματεύσεις και με άλλους αστέρες.

    Ωστόσο, αν εσείς προσωπικά δεν διακατέχεστε από μια τέτοια φιλοζωική διάθεση, η Πάμελα μπορεί να σας ξυπνήσει με ένα πιο στρατιωτικό στόμφο.

    ''Κάθε δευτερόλεπτο ο ήλιος απελευθερώνει αρκετή ενέργεια για να δώσει στον πλανήτη ενέργεια για ένα δισεκατομμύριο χρόνια και εσύ δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι; Τι τρόπος είναι αυτός; Λοιπόν τώρα σήκω, πήγαινε να δουλέψεις ή τουλάχιστον πιες πριν έναν καφέ''.

    Εκτός από την υπηρεσία πρωινού ξυπνήματος, μέσω της ίδιας εταιρίας μπορείτε αντί πέντε δολαρίων αυτή τη φορά να ακούσετε ευχές για Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια ή την επέτειο σας από τον αγαπημένο σας αστέρα.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 12 June 2003 - 9:05:51 UTC