Read the Latest International Press Articles on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-07-15

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προφυλακιστέος ένας από τους πέντε λιμενικούς
  • [02] Εξάρθρωση σπείρας πλαστογράφων
  • [03] Τουρκία: Ο Ετσεβίτ προ παραιτήσεως
  • [04] Διπλωματική κρίση Μαρόκου- Ισπανίας
  • [05] Αντίθετη η Γαλλία σε μεταρρύθμιση ΚΑΠ μέχρι 2006
  • [06] Σε κατάσταση ανάγκης η Παραγουάη
  • [07] Αλβανία: Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Νάνο
  • [08] Το ευρώ ξεπέρασε το δολάριο
  • [09] Εμεινε στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης
  • [10] Λεμονής: ''Κρίσιμη η πρώτη περίοδος''
  • [11] Τραυματίστηκε ο Δήμος Ντικούδης
  • [12] Εν αναμονή Σολίς στον ΟΦΗ

    [01] Προφυλακιστέος ένας από τους πέντε λιμενικούς

    15/7/2002 9:23:00 μμ

    Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή ο Γιώργος Μπαστάλης, 40 ετών επικελευστής μέλος της ομάδας υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού Σώματος που κατηγορείται για τη συμμετοχή του σε κύκλωμα εκβιαστών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την Αστυνομία το οποίο ασχολούνταν επίσης με λαθραίες εισαγωγές καυσίμων και τσιγάρων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του Μπαστάλη, υπάρχουν στοιχεία που τον εμπλέκουν σε υπόθεση προστασίας καταστήματος ενώ φέρεται να κατείχε από κοινού με τον αρχηγό του κυκλώματος πολυτελές αυτοκίνητο.

    Στον ανακριτή απολογήθηκαν επίσης και οι πέντε κατηγορούμενοι συνάδελφοι του Μπαστάλη που εμπλέκονται στην υπόθεση μεταξύ των οποίων και ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Κολιτσόπουλος οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ σε τρεις από αυτούς επιβλήθηκαν χρηματικές εγγυήσεις από 2,5 έως 10.000 ευρώ.

    Οι λιμενικοί κατηγορούνται για την βοήθεια που φέρονται να παρείχαν στην σπείρα σε λαθραίες εισαγωγές καυσίμων και τσιγάρων.

    Για την ίδια υπόθεση έχει ήδη προφυλακιστεί ο Γιάννης Γεωργιάδης άεργος και ο 46χρονος Γεράσιμος Τσούλος.

    Στο μεταξύ ενώπιον του δικαστικού λειτουργού έχουν εμφανιστεί αυτόβουλα οι Τριαντάφυλλος Καλαϊτζίδης , 42 ετών, ο 36χρονος Λεωνίδας Αρώνης και ο Ιωάννης Βιολέτης, 56 ετών με τον 25χρονο γιό του Σπύρο σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για σωρεία αδικημάτων και οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Μετά την εξέλιξη αυτή οι αρχές καταζητούν 17 άτομα που περιλαμβάνονται στη λίστα των 44 ονομάτων, που εμπλέκονται στο κύκλωμα , για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης .

    [02] Εξάρθρωση σπείρας πλαστογράφων

    Πηγή: ΑΠΕ 15/7/2002 8:24:00 μμ

    Κύκλωμα που αποτελείτο απο Ελληνες, το οποίο έναντι αμοιβής προμήθευε πλαστές άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, καθώς και πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα από την ασφάλεια Αττικής. Συνελήφθησαν ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος του Αγγελου, 55 ετών, εργάτης, ο Πελοπίδας Σχινάς, 64 ετών, οδηγός, ο Δημήτριος Τριαντόπουλος του Νικολάου, 64 χρόνων, οδηγός και ο Παναγιώτης Καραγιάννης του Θεόδωρου, 49 ετών, λιθογράφος.

    Σε έρευνα που έγινε στο τυπογραφείο του Καραγιάννη, στη διασταύρωση Ερμουπόλεως και Ζακύνθου στον Πειραιά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή, 12 προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, 530 φύλλα χάρτου ροζ χρώματος, που το χρησιμοποιούσαν για την εκτύπωση των πλαστών αδειών, ασυμπλήρωτα και συμπληρωμένα έντυπα αδειών κυκλοφορίας και ικανότητας οδήγησης, φωτογραφίες και άλλα σύνεργα για την πλαστογράφηση καθώς και 800 ευρώ.

    Απο την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες πωλούσαν τα πλαστά δικαιολογητικά απο 500 έως 1.500 ευρώ. Επίσης ο Τριαντόπουλος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 12 ετών για παρόμοια αδικήματα, ενώ ο Καραγιάννης διώκεται με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων, συνολικής ποινής φυλάκισης 9 ετών.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

    [03] Τουρκία: Ο Ετσεβίτ προ παραιτήσεως

    Πηγή: NET 105,8 fm 15/7/2002 8:15:00 μμ

    Σε μία κλωστή κρέμεται πλέον η κυβέρνηση Ετσεβίτ, μετά την παραίτηση άλλων επτά βουλευτών του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Για πρώτη φορά σήμερα ο κ. Ετσεβίτ δήλωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να παραιτηθεί, εάν παραιτηθεί ο υπουργός οικονομίας Κεμάλ Ντερβίς. Από την πλευρά του ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατηγόρησε τα υπόλοιπα κόμματα ότι επιδιώκουν να μετατρέψουν τις πρόωρες εκλογές σε δημοψήφισμα για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τονίζοντας ότι ακόμα και εάν η Αγκυρα δεχθεί τους όρους των Βρυξελλών και πάλι οι διαπραγματεύσεις δεν πρόκειται να προχωρήσουν.

    Ο Μπαχτσελί είπε επίσης ότι η Τουρκία πρέπει να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές στις 3 Νοεμβρίου, με την υπάρχουσα κυβέρνηση.

    Σήμερα εξάλλου, το προεδρείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ανακοίνωσε ότι καλείται η ολομέλεια σε έκτακτη συνεδρίαση την 1η Σεπτεμβρίου, με θέμα τη συζήτηση για προκήρυξη εκλογών στις 3 Νοεμβρίου. Τη σχετική πρόταση είχε καταθέσει το Κόμμα Εθνικιστικής Κίνησης.

    Εν τω μεταξύ, ο Σουκρού Σινά Γκιουρέλ ανέλαβε σήμερα και επίσημα τα καθήκοντα του ως νέος υπουργός Εξωτερικών, δηλώνοντας ότι η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας δεν πρόκειται να αλλάξει.

    [04] Διπλωματική κρίση Μαρόκου- Ισπανίας

    Δημήτρης Αλεξόπουλος 15/7/2002 8:56:00 μμ

    Η νησίδα Περζίλ

    Ενταση μεταξύ του Μαρόκου και της Ισπανίας έχει προκαλέσει η διεκδίκηση μίας μικρής βραχονησίδας στα στενά του Γιβραλτάρ, διακόσια μέτρα από τις ακτές της αφρικανικής χώρας, που θεωρείται από τις δύο χώρες ως εθνικό έδαφος. Την περασμένη Πέμπτη μαροκινοί στρατιώτες εγκατέστησαν στη νησίδα Περζίλ (αραβικά Λεϊλά), δύο σκηνές και έστησαν δύο μαροκινές σημαίες, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ισπανίας. Τόσο ο υπουργός Εξωτερικών του Μαρόκου Μοχάμεντ Μπενάισα, όσο και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Μαρία Αθνάρ, δήλωσαν την ανυποχώρητη στάση τους όσοαναφορά την διεκδίκηση της διαφιλονικούμενης περιοχής.

    Σκληρή στάση και από τις δύο χώρες

    Το Μαρόκο δεν σκοπεύει να αποσύρει τους στρατιώτες του από την διαφιλονικούμενη νησίδα στη Μεσόγειο, κοντά στα στενά του Γιβραλτάρ, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μοχάμεντ Μπενάισα, στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ραμπάτ σχετικά με αυτό το θέμα.

    Ο Μπενάισα πάντως πρόσθεσε πως η κυβέρνησή του, επιθυμεί να χρησιμοποιήσει όλους τους διπλωματικούς διαύλους προκειμένου να λυθεί η διαμάχη.

    Ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Μαρία Αθνάρ από την πλευρά του, στην ετήσια ομιλία του ενώπιον του κοινοβουλίου για την Κατάσταση του Εθνους, τόνισε πως ''η Ισπανία δεν θα δεχτεί τετελεσμένα γεγονότα'', αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μαδρίτη να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στο Μαρόκο.

    Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας της Ισπανίας Πέντρο Μορένες δήλωσε ότι η χώρα του ''δεν αποκλείει τη λήψη οποιουδήποτε θεμιτού μέσου θεωρεί αναγκαίο'' εάν το Μαρόκο συνεχίσει την κατάληψη της ακατοίκητης αυτής νησίδας στα στενά του Γιβραλτάρ.

    Στο πλευρό της Ισπανίας η ΕΕ

    Ο Ισπανός πρωθυπουργός, πάντως δεν αισθάνεται μόνος του σε αυτή τη κρίση με το Μαρόκο, καθώς τόσο χθες όσο και σήμερα η Ευρωπαική Επιτροπή τόνισε την πλήρη αλληλεγγύη της Ευρωπαικής Ενωσης προς την χώρα του τονίζοντας μέσω του προέδρου της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι, ότι η νησίδα Περζίλ από την στιγμή που θεωρείται ισπανικό έδαφος, αποτελεί και έδαφος της ΕΕ.

    Ωστόσο, ο πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε πως ''η διαμάχη πρέπει να επιλυθεί ειρηνικά και δια της διπλωματικής οδού'' και επισήμανε πως ''αν καταστεί αναγκαίο θα ληφθούν μέτρα σε κοινοτικό επίπεδο''.

    Στο μεταξύ, η Ρωσία εξέφρασε την ανησυχία της για την ένταση ανάμεσα στην Ισπανία και το Μαρόκο και υπογράμμισε πως είναι πεπεισμένη ότι η λύση του προβλήματος πρέπει να αναζητηθεί μέσω διαπραγματεύσεων και ειρηνευτικών προσπαθειών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

    [05] Αντίθετη η Γαλλία σε μεταρρύθμιση ΚΑΠ μέχρι 2006

    15/7/2002 8:04:00 μμ

    O πρόεδρος της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ, βεβαίωσε σήμερα ότι η χώρα του είναι αντίθετη στη μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) πριν από το έτος 2006. Oι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε. πρόκειται να συνεδριάσουν, στις Βρυξέλλες, για θέματα ΚΑΠ. Ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος Σιράκ παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι για περίπου δύο ώρες γεύμα εργασίας στον προεδρεύοντα της ΕΕ για το τρέχον εξάμηνο δανό πρωθυπουργό Αντερς Φογκ Ράσμουσεν.

    Η εκπρόσωπος του κ. Σιράκ Κατρίν Κολονά δήλωσε οτι η γαλλική προεδρία είναι έτοιμη να διατυπώσει νέες προτάσεις αγροτικής πολιτικής στο πλαίσιο της ΕΕ για τη χρονική περίοδο αμέσως μετά το 2006, επανέλαβε δε ότι σύμφωνα με τον Ζακ Σιράκ οτιδήποτε άλλο, αντιβαίνει τη συμφωνία για τα αγροτικά που συνήφθη το 1999 στο Βερολίνο. Υπενθυμίζεται ότι στο Βερολίνο το 1999 καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα για την ΚΑΠ μέχρι το 2006. Η Γαλλία έχει διένεξη στο θέμα αυτό και με την Ολλανδία, ιδίως όμως με τη Γερμανία.

    Ο Δανός πρωθυπουργός ευχήθηκε σήμερα η διένεξη να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην προωθούμενη διεύρυνση της ΕΕ. Μάλιστα δήλωσε ότι σ αυτό το τελευταίο σημείο συμφώνησε απόλυτα με τον Γάλλο πρόεδρο.

    [06] Σε κατάσταση ανάγκης η Παραγουάη

    15/7/2002 10:20:00 μμ

    Σε ''κατάσταση έκτακτης ανάγκης'' κήρυξε σήμερα την Παραγουάη, ο πρόεδρος της χώρας, Λουίς Γκονσάλες Μάκι, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ογκώδεις λαϊκές διαμαρτυρίες με αιτήματα την παραίτησή του και που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15 ατόμων μεταξύ των οποίων και τέσσερις πολύ σοβαρά μετά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

    Από το υπουργείο των Εσωτερικών ανακοινώθηκε ότι για τις επόμενες πέντε ημέρες αναστέλλονται προσωρινά ορισμένες συνταγματικές ελευθερίες και ότι θα ζητηθεί από το Κογκρέσο η επικύρωση του προεδρικού διατάγματος μέσα σε 48ώρες όπως απαιτείται από το Σύνταγμα.

    Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν μετά το βαρύ πλήγμα που δέχθηκε η οικονομία της χώρας αποτέλεσμα της οξείας κρίσης της αργεντίνικης οικονομίας, που οδήγησε μεγάλη τράπεζά της σε πτώχευση.

    Μεγάλες ταραχές έγιναν στην πόλη Τσιουντάντ ντελ Εστε ανατολικά της Ασουνσιόν όπου ένα 11χρονο παιδί τραυματίστηκε βαριά από αστυνομικούς και στη γέφυρα Πουέντε ντε λα Αμιστάντ, που ενώνει την χώρα με τη Βραζιλία.

    Πολλοί διαδηλωτές μάλιστα εκφράζουν την υποστήριξη τους στον πραξικοπηματία απόστρατο στρατηγό Λίνο Οβιέδο, ο οποίος έχει βρει άσυλο στη Βραζιλία

    [07] Αλβανία: Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Νάνο

    15/7/2002 10:06:00 μμ

    Θέμα ωρών θεωρείται στην Αλβανία, η παραίτηση του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Παντελί Μάικο, μετά τη σημερινή σύσκεψη της Γενικής Διοικητικής Επιτροπής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, η οποία υιοθέτησε μερικές αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος. Το ανώτατο όργανο αποφάσισε να αποσύρει το άρθρο το οποίο θεωρούσε ως ασυμβίβαστο την θέση του προέδρου του κόμματος με αυτή του πρωθυπουργού ανοίγοντας έτσι το δρόμο στο Φατός Νάνο να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

    Επίσης στο καταστατικό υιοθετήθηκε άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο γενικός γραμματέας του κόμματος κατέχει και τη θέση του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας.

    Ετσι αναμένεται στη θέση αυτή να τοποθετηθεί ο Γκραμόζ Ρούτσι που είναι γενικός γραμματέας και να απομακρυνθεί από τη θέση αυτή ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αρμπέν Μάλαϊ.

    Στο μεταξύ, το Δημοκρατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης, έχει δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα δημοκρατικά μέσα ώστε να εμποδίσει την επιστροφή του Φάτος Νάνο στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

    [08] Το ευρώ ξεπέρασε το δολάριο

    15/7/2002 10:26:00 μμ

    Την απόλυτη ισοτιμία με το δολάριο ξεπέρασε σήμερα το ευρώ για πρώτη φορά από το Φεβρουάριο του 2000. Η πτωτική πορεία του δολαρίου συνεχίζεται αμείωτη, καθώς οι διεθνείς χρηματαγορές δεν μπορούν να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ των λογιστικών σκανδάλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα τους τελευταίους τρεις μήνες το ευρωπαϊκό νόμισμα να έχει ενισχυθεί κατά 13% έναντι του αμερικανικού.

    [09] Εμεινε στον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης

    15/7/2002 11:17:00 μμ

    Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φοράει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον "δικέφαλο" για 2+1 χρόνια. Πέρα από τον Γεωργιάδη, τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ επισημοποίησε σήμερα και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Καμίλ Σούσκο.

    [10] Λεμονής: ''Κρίσιμη η πρώτη περίοδος''

    15/7/2002 11:03:00 μμ

    Στη Γερμανία συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή να επισημαίνει σήμερα στους παίκτες του την κρισιμότητα της πρώτης περιόδου των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Η κλήρωση του πρωταθλήματος, αναγκάζει την ομάδα του Πειραιά, να δώσει όλα τα ντέρμπι μακριά από την έδρα της στον πρώτο γύρο, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και οι αγώνες για το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

    "Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα καυτό", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Τάκη Λεμονή που εν συνεχεία επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, ώστε να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν αυτά τα δύσκολα ματς.

    Παράλληλα ο Λεμονής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έως τώρα διάθεση των παικτών του.

    Εν τω μεταξύ, από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Μαρτίνεζ από την Γκουαρανί. Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι ικανοποιημένος από τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού και έως αύριο αναμένεται η απάντηση του, που όπως εκτιμούν στον Πειραιά θα είναι θετική.

    [11] Τραυματίστηκε ο Δήμος Ντικούδης

    15/7/2002 10:52:00 μμ

    Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Δήμος Ντικούδης, που δεν θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του ενώπιον των σκάουτερς του ΝΒΑ. Ο φόργουορντ της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι λίγες ώρες πριν την έναρξη του σάμερ λιγκ της Βοστώνης, όπου επρόκειτο να συμμετάσχει με την ομάδα των Σέλτικς, και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση για δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής παίκτης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τουρνουά, όπου ήλπιζε να προσελκύσει με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον κάποιον ομάδων που θα του άνοιγαν την πόρτα του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.

    [12] Εν αναμονή Σολίς στον ΟΦΗ

    Πηγή: ΑΠΕ 15/7/2002 11:12:00 μμ

    Απόψε αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΟΦΗ, ο Μαουρίτσιο Σολίς. Ο Κοσταρικανός άσος που χθες υπέγραψε το συμβόλαιο του, θα φτάσει το βράδυ στην Τεργέστη και από κει θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο του Ούντινε, όπου προετοιμάζονται οι Κρητικοί. Στο μεταξύ, ο Ζντένεκ Σκιάζνι, συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ομάδας, με διπλές και ενίοτε τριπλές προπονήσεις επί καθημερινής βάσης. Σήμερα το πρωί, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με βάρη και στην συνέχεια πήγαν στο γήπεδο, όπου αναλώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα, ενώ έκαναν και ασκήσεις τακτικής.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 23 July 2002 - 18:31:09 UTC