Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Παρίσι, για τη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών ο Αλ. Τσίπρας
  • [02] Κ. Μητσοτάκης: Η υπερφορολόγηση "σκοτώνει" την επιχειρηματικότητα
  • [03] Επίσκεψη στα Σκόπια του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά
  • [04] Die Welt: H εποχή της παγκοσμιοποίησης πλησιάζει στο τέλος της
  • [05] Από τις 29 Αυγούστου, στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ
  • [06] Χρ. Βερναρδάκης: Με τον διορισμό των επιτυχόντων, μέσω ΑΣΕΠ, αποκαταστήσαμε μια αδικία
  • [07] Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση σε χώρους του ΑΠΘ
  • [08] Κολομβία: Ιστορική ειρηνευτική συμφωνία με τους αντάρτες FARC
  • [09] Δώδεκα νεκροί από την επίθεση στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, στην Καμπούλ
  • [10] Πίστευε ότι το Snapchat είναι... πατατάκια!

  • [01] Στο Παρίσι, για τη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών ο Αλ. Τσίπρας

    Στο Παρίσι, για τη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών ηγετών, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος ηγέτης από το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και συμμετέχει στη συνάντηση ως παρατηρητής.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κάστρο ντε λα Σελ Σεντ-Κλου, 12 χιλιόμετρα δυτικά του Παρισιού. Στις 12:45 τοπική ώρα θα υπάρξει γεύμα εργασίας των ηγετών, ενώ αμέσως μετά, αναμένεται δήλωση του Γάλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ προς τον Τύπο.

    Αντικείμενο της συνάντησης είναι η προσπάθεια να διαμορφωθεί κοινή στάση των προοδευτικών Ευρωπαίων ηγετών στη σύνοδο της Μπρατισλάβα, όπου συγκαλείται στις 16 Σεπτεμβρίου άτυπη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, με αντικείμενο το Brexit και τα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Ευρώπη μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην Βρετανία.

    «Στη συνάντηση του Παρισιού, η ελληνική πλευρά θα εισηγηθεί να υιοθετηθούν από τους προοδευτικούς Ευρωπαίους ηγέτες, ενιαίες θέσεις, στην κατεύθυνση ενίσχυσης της κοινωνικής και αναπτυξιακής ευρωπαϊκής ατζέντας, και οι οποίες περιλαμβάνονται ήδη σε διακηρύξεις του ΕΣΚ, αλλά και του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει, επίσης, το θέμα υιοθέτησης κοινής πολιτικής ασύλου, για όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ», σημείωναν κυβερνητικοί κύκλοι.

    Στη συνάντηση, στην οποία θα μετάσχουν και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι με αναφορά στο ΕΣΚ, δεν θα παρευρεθεί ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, λόγω των τραγικών συνεπειών του σεισμού στη χώρα του.

    [02] Κ. Μητσοτάκης: Η υπερφορολόγηση "σκοτώνει" την επιχειρηματικότητα

    Την ανάγκη για ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής που θα μειώνει την φορολόγηση των επιχειρήσεων και θα δίνει προτεραιότητα στην προσέλκυση επενδύσεων, επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την σημερινή του περιοδεία στην Ζάκυνθο.

    Ο κ. Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού, Παύλο Κολοκοτσά, και συμμετείχε σε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων με βασικό θέμα τον τουρισμό. Στη δήλωση που έκανε μετά τη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς επισήμανε: "Το μήνυμα, το οποίο άκουσα και σήμερα είναι ένα: Η υπερφορολόγηση σκοτώνει την επιχειρηματικότητα. Οι πολίτες και οι επιχειρηματίες βρίσκονται σε ένα απόλυτο φορολογικό αδιέξοδο. Αδυνατούν πια να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έναντι του Κράτους".

    Αφού επισημαίνει ότι απαιτειται ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής, το οποίο θα στηρίζεται σε περιορισμό δαπανών και σε ταυτόχρονη μείωση των φορολογικών συντελεστών υποστηρίζει την ανάγκη στήριξης του τουρισμού: "Χρειάζεται, επίσης, ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής, το οποίο θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στην προσέλκυση - και στην στήριξη - ιδιωτικών επενδύσεων σε εκείνους τους κλάδους που η οικονομία μας έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ένας τέτοιος κλάδος, είναι ο κλάδος του τουρισμού. Ένας κλάδος, ο οποίος είναι τόσο σημαντικός για το νησί της Ζακύνθου. Ένας κλάδος, όμως, που εξακολουθεί να στερείται των απαραίτητων πόρων, προκειμένου να κάνει ένα μεγάλο ποιοτικό άλμα προς τα μπρος".

    Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζει: "Χρέος της Νέας Δημοκρατίας και δικό μου προσωπικά είναι να προτείνω στους Έλληνες πολίτες μια συμφωνία αλήθειας, η οποία θα δίνει έναν εναλλακτικό δρόμο διεξόδου από τη μεγάλη κρίση την οποία διανύουμε. Και να οικοδομήσουμε εκείνες τις απαραίτητες σχέσεις εμπιστοσύνης, προκειμένου όλοι μαζί να καταβάλλουμε μια προσπάθεια. Αλλά μια προσπάθεια, η οποία τελικά θα αποδώσει καρπούς, θα επαναφέρει την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης και θα δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, δουλειές, μην αφήνοντας κανέναν πίσω".

    [03] Επίσκεψη στα Σκόπια του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά

    Στα Σκόπια μεταβαίνει σήμερα το πρωί ο Νίκος Κοτζιάς, όπου για πρώτη φορά Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα μιλήσει στην ετήσια Συνάντηση Διπλωματών, το μεσημέρι, ύστερα από πρόσκληση του ομολόγου του και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Νικόλα Πόποσκι.

    Νωρίτερα ο κ. Κοτζιάς θα γίνει δεκτός από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της πΓΔΜ Εμίλ Ντιμιτρίεβ και θα έχει συνομιλίες με τον κ. Πόποσκι.

    Μετά την ομιλία θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της πΓΔΜ Γκιόργκε Ιβάνοφ και στη συνέχεια θα έχει γεύμα εργασίας με τον Σκοπιανό ομόλογό του.

    [04] Die Welt: H εποχή της παγκοσμιοποίησης πλησιάζει στο τέλος της

    O κόσμος δεν αποκλίνει μόνο πολιτικά. Νεώτερα στοιχεία αποδεικνύουν ότι και η οικονομική αλληλοσύνδεση υποχωρεί. Η δε τεχνολογική εξέλιξη θα μπορούσε να δώσει τη χαριστική βολή στην παγκοσμιοποίηση, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.

    Κάποτε η Adidas ήταν πρωτοπόρος. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η γερμανική εταιρεία μετέφερε σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή της στην Κίνα μέχρι και την Ινδονησία και από το Βιετνάμ μέχρι την Αργεντινή και το Μεξικό. Τώρα όμως η εταιρεία αθλητικών ειδών θέλει να επιστρέψει στη Γερμανία. Από αυτό το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο αθλητικά παπούτσια Made in Germany.

    Η εταιρεία αυτή θα μπορούσε να γίνει και πάλι πρωτοπόρος, διότι φαίνεται πως πλησιάζει το τέλος της παγκοσμιοποίησης. Οι οικονομικές δοσοληψίες μεταξύ των κρατών xωλαίνουν, μερικώς μάλιστα έχουν σταματήσει. Αυτό οφείλεται αφενός στις πολιτικές εξελίξεις και αφετέρου στις νέες δυνατότητες της τεχνολογίας.

    "Από την αρχή της οικονομικής κρίσης έχει επιβραδυνθεί όχι μόνο η παγκόσμια ανάπτυξη, αλλά και η αύξηση του διεθνούς εμπορίου", όπως είπε στην συντηρητική Welt ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Zentral-Genossenschaftsbank (DZ), της τέταρτης μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας, Στέφαν Μπίλμαϊερ. Από τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι βρισκόμαστε στα επίπεδα της δεκαετίας του 1990.

    Μία αιτία γι αυτήν την καθοδική, με ενδιάμεσες διακυμάνσεις, πορεία, ο Μπίλμαϊερ υποθέτει ότι είναι ένας "κορεσμός" σε κάποιο βαθμό. Οι περισσότερες επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποκομίσουν οφέλη από τις χώρες με φθηνό εργατικό δυναμικό έχουν εδώ και καιρό μεταφέρει την παραγωγή τους σε χώρες με αναδυόμενη οικονομία.

    Από την άλλη μεριά πολλές αναδυόμενες οικονομίες περνούν εδώ και μερικά χρόνια κρίση, από τις στρατιωτικές συγκρούσεις με τη Ρωσία μέχρι την κρίση διαφθοράς στη Βραζιλία και την επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Κίνα έως την πρόσφατη πολιτική κρίση της Τουρκίας. Αυτό κάνει πολλές εταιρείες να διστάζουν να δραστηριοποιηθούν περαιτέρω στις χώρες αυτές.

    Κυρίως γιατί λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων συχνά αυτό δεν είναι αναγκαίο, όπως αποδεικνύεται και από το παράδειγμα της Adidas. Διότι η παραγωγή στη Γερμανία, η οποία ξεκίνησε και πάλι, μπορεί να γίνει αποκλειστικά χωρίς εργάτες. Τα παπούτσια παράγονται εξ ολοκλήρου από ρομπότ.

    Aυτό συμπίπτει με μια πολιτική εξέλιξη: την αυξανόμενη αντίσταση κατά της παγκοσμιοποίησης στις δυτικές κοινωνίες. Αυτό είναι κάτι ακατανόητο για τους περισσότερους οικονομολόγους. ''Η βασική θεωρία της οικονομίας διδάσκει ότι το ελεύθερο εμπόριο είναι θετικό για όλες τις περιοχές οι οποίες συμμετέχουν", λέει στην γερμανική εφημερίδα ο οικονομολόγος Βίλεμ Φερχάγκεν της επενδυτικής εταιρείας NN Investment Partners. Αυτό ήταν άλλωστε και το αποφασιστικό επιχείρημα υπέρ της παγκοσμιοποίησης. "Φαίνεται, όμως, πως ξεχνάμε ότι αυτές οι θεωρίες λένε επίσης ότι εντός των περιοχών αυτών υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι", προσθέτει. Βέβαια σύμφωνα με τη θεωρία επέρχεται και μια εξισορρόπηση μεταξύ των ομάδων αυτών. "Κάτι όμως που δεν συμβαίνει". Στις περισσότερες δυτικές κοινωνίες οι χαμένοι αφέθηκαν στη μοίρα τους.

    Η παράλειψη αυτή τώρα εκδικείται με το να αναπτύσσονται κινήματα λαϊκιστικά και αυταρχικά παγκοσμίως. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη διεθνή συνεργασία είναι αυτή τη στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ.

    Ως αντίπαλος της παγκοσμιοποίησης, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ θα προκαλούσε ζημιά όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στο Μεξικό, τον Καναδά ή την Κίνα", λέει ο Μάρτιν Μόρισον, επικεφαλής οικονομολόγος της τράπεζας Sal. Oppenheim. ''Επιπλέον πολλές χώρες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και να λάβουν προστατευτικά μέτρα".

    Τυχόν νίκη του Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις με αποτέλεσμα τη σταδιακή απορρύθμιση της παγκοσμιοποίησης, με όλα τα προβλήματα τα οποία αυτό συνεπάγεται, επισημαίνει ο Φερχάγκεν. Διότι θα χαθούν μαζί της και τα θετικά αποτελέσματα που αναμφίβολα είχε, όπως λ.χ. το γεγονός ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο ξέφυγαν από την φτώχια και στις βιομηχανικές χώρες πολλά προϊόντα έγιναν φτηνότερα και προσιτά.

    [05] Από τις 29 Αυγούστου, στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ

    Από την προσεχή Δευτέρα 29 Αυγούστου, θα αρχίσουν να αναρτώνται στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις- η πρώτη έως το τέλος του Σεπτεμβρίου εφέτος και η τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου 2017.

    Ήδη, από τις 18 Αυγούστου, έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση του φόρου και ακολούθησε όλη η διαδικασία, προκειμένου το σύστημα να είναι καθ' όλα έτοιμο για την ανάρτηση των Ταυτοτήτων Οφειλής για περίπου 7 εκατομμύρια πολίτες. Το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει ότι από το φόρο θα εισπράξει, όπως και πέρυσι, 2,65 δισ. ευρώ. Καθώς εφέτος υπήρξε μείωση αντικειμενικών αξιών σε όλη σχεδόν την επικράτεια, αλλά και δεν εντάσσονται τα αγροτεμάχια στο συμπληρωματικό φόρο, λόγω των πολλών λαθών στο έντυπο Ε9, περίπου 2,4 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο και περίπου 2,5 εκατομμύρια πολίτες θα καταβάλουν το ίδιο ποσό σε σχέση με το 2015.

    Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων Ε9 σχεδιάζεται να ανοίξει αμέσως μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, κατοικιών και αγροτεμαχίων, θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής τροποποιητικών- διορθωτικών δηλώσεων Ε9 για την περίοδο 2010-2016, έως το τέλος του Νοεμβρίου εφέτος και θα ωφεληθούν από την κατά 50% μείωση των προστίμων. Στην περίπτωση κατά την οποία, λόγω των διορθώσεων, προκύπτει μείωση φόρου άνω των 300 ευρώ, για να εκδοθεί νέο εκκαθαριστικό, θα πρέπει να υποβληθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην εφορία και, έως ότου γίνει η νέα εκκαθάριση, οι προηγούμενες δόσεις θα συνεχίσουν να είναι απαιτητές.

    [06] Χρ. Βερναρδάκης: Με τον διορισμό των επιτυχόντων, μέσω ΑΣΕΠ, αποκαταστήσαμε μια αδικία

    «Ήταν ηθική υποχρέωση της πολιτείας να αποκαταστήσει τους ανθρώπους που είχαν πετύχει μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο το 1998 και μέχρι σήμερα παρέμεναν αδιόριστοι» τονίζει σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, προσθέτοντας ότι «επρόκειτο για μία από τις μεγαλύτερες αδικίες που έγιναν ιστορικά στην Ελλάδα».

    Υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργήθηκε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ το 1998 και ανακοινώνει ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχουν διοριστεί και οι τελευταίοι που έχουν επιτύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και παρέμεναν αδιόριστοι.

    Τέλος, προαναγγέλλει ότι εντός των ημερών θα ξεκινήσουν προσλήψεις στα νησιά, κυρίως εκεί, που υπάρχουν «τρομακτικά προβλήματα καθημερινότητας».

    [07] Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση σε χώρους του ΑΠΘ

    Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες σε υπαίθριους χώρους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη της παραβατικότητας και την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας από τους 10 συλληφθέντες, ηλικίας 21 ετών, είχε στην κατοχή του δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 34 γραμμαρίων, που προόριζε για εμπορία.

    Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

    [08] Κολομβία: Ιστορική ειρηνευτική συμφωνία με τους αντάρτες FARC

    Η κυβέρνηση της Κολομβίας και οι αντάρτες FARC (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας) σύναψαν στην Κούβα μια ιστορική συμφωνία με στόχο τον οριστικό τερματισμό μιας σύγκρουσης 52 χρόνων που άφησε πίσω της εκατοντάδες χιλιάδες θύματα.

    Έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων στην Αβάνα, οι πλευρές συμφώνησαν σε μια τελική, συνολική και οριστική συμφωνία" που θα τεθεί σε δημοψήφισμα στις 2 Οκτωβρίου πριν τεθεί σε ισχύ.

    Η συμφωνία επί των έξι σημείων της ατζέντας των διαπραγματεύσεων έχει στόχο να "θέσει οριστικά τέλος σε μια ένοπλη σύγκρουση 50 και πλέον ετών", αναφέρεται σε κείμενο που υπογράφουν οι διαπραγματευτές. Σηματοδοτεί επίσης την επίσημη ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονταν από το 2012 στην Αβάνα υπό την αιγίδα της Κούβας και της Νορβηγίας.

    "Μπορούμε τώρα να διακηρύξουμε ότι η μάχη των όπλων τελείωσε και αρχίζει αυτή των ιδεών", δήλωσε μετά την ανακοίνωση ο επικεφαλής διαπραγματευτής και δεύτερος στην ιεραρχία των FARC Ιβάν Μάρκες, αναφέροντας τη μελλοντική μετατροπή της ανταρτικής οργάνωσης σε πολιτικό κίνημα.

    Από τη Μπογκοτά, ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος χαιρέτισε με "βαθιά συγκίνηση και μεγάλη χαρά" τη σύναψη της συμφωνίας και το τέλος της "τραγωδίας του πολέμου".

    "Κολομβιανοί, η απόφαση είναι στα χέρια σας", δήλωσε διαβεβαιώνοντας τους συμπατριώτες του ότι το δημοψήφισμα θα είναι "η σημαντικότερη" ψήφος της ζωής τους.

    Στην Κολομβία, η ανακοίνωση που έγινε στην Κούβα συνοδεύτηκε από εκδηλώσεις χαράς. "Το καταφέραμε! Το καταφέραμε!", φώναζαν με ενθουσιασμό κάτοικοι της Μπογκοτά που είχαν βγει στους δρόμους.

    [09] Δώδεκα νεκροί από την επίθεση στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, στην Καμπούλ

    Δώδεκα είναι οι νεκροί, μεταξύ αυτών, επτά σπουδαστές, τρεις αστυνομικοί και δύο φρουροί ασφάλειας, από την επίθεση που έκαναν ένοπλοι κατά του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ.Από την επίθεση, τραυματίστηκαν 44 άνθρωποι εκ των οποίων, οι 35 είναι σπουδαστές.

    Οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν δύο υπόπτους, τερματίζοντας την επίθεση κατά των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων.

    Η επίθεση είχε αρχίσει χθες το απόγευμα με μία ισχυρή έκρηξη και συνεχίστηκε με σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών.

    [10] Πίστευε ότι το Snapchat είναι... πατατάκια!

    Γουινόνα Ράιντερ. Η βασίλισσα της δεκαετίας του '90. Η βασίλισσα που επέστρεψε κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πλέον επιτυχημένη σειρά του καλοκαιριού που φέρει τον τίτλο «Stranger Things» και πέτυχε να αναβιώσει εξαιρετικά τη δεκαετία του '80.

    Αλλά από ό,τι φαίνεται η Γουινόνα δεν φοράστέμμα όσον αφορά τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε συνέντευξη που έδωσε από κοινού η ηθοποιός με την συμπρωταγωνίστρια της Μάιλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία κρατά το ρόλο της αινιγματικής Ιλέβεν, η Γουινόνα δήλωσε μεταξύ άλλων πως πίστευε ότι η δημοφιλής εφαρμογή Snapchat ήταν...πατατάκια.

    «Επρόκειτο για παρανόηση» εξήγησε στο περιοδικό Variety «στα γυρίσματα της ταινίας "Heather' είχαμε για κολατσιό το Snappy Snack Shack και έτσι τα μπέρδεψα και νόμιζα πως το Snapchat είχε να κάνει με κάποιο φαγητό».

    Ευτυχώς η χαρισματική Μπράουν, μόλις 12 ετών, έχει άριστες σχέσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραδίδει εντατικά μαθήματα στην Ράιντερ όταν κάνουν διάλλειμα, μεταξύ των γυρισμάτων, για να γευματίσουν. Και η 44χρονη Γουινόνα δείχνει να βελτιώνεται.

    Η σειρά «Stranger Things» (προβάλλεται από το Netflix) ένας συνδυασμός περιπέτειας, τρόμου , εφηβικής αγωνίας και δράματος για ενήλικες, που μοιάζει να ήρθε από το πουθενά γνώρισε σε χρόνο ρεκόρ τεράστια επιτυχία από τις 15 Ιουλίου, οπότε και προβλήθηκαν τα οκτώ επεισόδια του πρώτου κύκλου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 25 August 2016 - 8:32:40 UTC