Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Ζεστό» χρήμα στην αγορά από τα δημόσια ταμεία
  • [02] Σε επίσχεση εργασίας επ' αόριστον, από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
  • [03] Διάλογο για όλα τα ζητήματα, ζητούν διοίκηση και εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
  • [04] Δρώμενο στο σπίτι του Αριστομένη Προβελέγγιου στη Σίφνο
  • [05] «Μύθοι» της Αφροδίτης Λίτη, μία έκθεση γλυπτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών
  • [06] Η εκμετάλλευση τραγικών γεγονότων ξεπέρασε κάθε όριο
  • [07] Χ.Σπίρτζης: Τέλος το «πάρτι» των μη ελεγχόμενων επιδοτήσεων

  • [01] «Ζεστό» χρήμα στην αγορά από τα δημόσια ταμεία

    «Ζεστό χρήμα»στην αγορά ρίχνει το Δημόσιο καθώς τα κρατικά ταμεία άνοιξαν τις πληρωμές για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ιδιώτες και προμηθευτές από τα υπουργεία και τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τα τέλη Ιουλίου πληρώθηκαν χρέη ύψους 1,1 δισ. ευρώ,ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Οικονομικών μέχρι το τέλος του έτους θα δοθούν για τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου συνολικά3,5 δισ. ευρώκαιάλλα 2 δισ. ευρώμέχρι το τέλος του 2017

    Τα ταμεία του Δημοσίου αναμένεται να παραμείνουν ανοιχτά για τους επόμενους 17 μήνες, με στόχο να εξοφληθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ιδιώτες και προμηθευτές, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία Ελλάδας - δανειστών.

    Οι πληρωμές θα γίνονται με υπουργική απόφαση, μετά από αξιολόγηση του σχετικού αιτήματος, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα διαφθοράς.

    Σημειώνεται ότι η καταβολή των οφειλομένων θα γίνεταιαφού προηγηθεί συμψηφισμός χρεών που έχουν οι ιδιώτες προς το Δημόσιο.

    Παράλληλα επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επιστροφή φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ αλλά και για την καταβολή των εφάπαξ στους συνταξιούχους δημόσιους υπαλλήλους.

    Οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου διαμορφώθηκανστα 5,9 δισ. ευρώ, ενώ στα 1,3 δισ. ευρώ διαμορφώνονται τα χρέη από τις επιστροφές φόρου.Από αυτά, τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν χρέη 3,1 δισ., τα νοσοκομεία 1,1 δισ., τα υπουργεία 666 εκατ. και οι ΟΤΑ 340 εκατ. ευρώ.

    [02] Σε επίσχεση εργασίας επ' αόριστον, από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

    Σε επίσχεση εργασίας επ' αόριστον προχωρούν από την προσεχή Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως αποφάσισαν στη συνεδρίασή τους σήμερα και γνωστοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δεν κυκλοφορούν λεωφορεία στους δρόμους, ενώ καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους.

    «Δεν πάει άλλο με τον εμπαιγμό», επισήμανε ο ίδιος, προσθέτοντας "θέλουμε τη συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη χθες και αυτά που λέει ότι εμείς δεν κλειδώνουμε το ραντεβού μας είναι ψέματα".

    Στο μεταξύ, απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση, για την προσφυγή στη δικαιοσύνη από μέρους της διοίκησης του ΟΑΣΘ ο κ. Τσερμενίδης μας είπε «θα απαντήσουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο. Θα προσφύγουμε και εμείς στη δικαιοσύνη. Είναι δυνατόν να μην μας πληρώνουν και να κινούνται και νομικά εναντίον μας; Και εμείς τον ξέρουμε τον νομικό δρόμο και μπορούμε να διεκδικήσουμε και αλλιώς τα δεδουλευμένα μας, που υπερβαίνουν για τους 2.300 εργαζόμενους τα 6,3 εκατ. ευρώ».

    Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης μας επεσήμανε ότι έχει συγκαλέσει ήδη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ύστερα από την απόφαση των εργαζομένων και τις επόμενες ώρες θα καθοριστούν και οι δικές τους κινήσεις.

    [03] Διάλογο για όλα τα ζητήματα, ζητούν διοίκηση και εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

    Τη διάθεση να συζητήσουν ακόμα και την αλλαγή της σύμβασης του ελληνικού δημοσίου με τον ΟΑΣΘ, όπως αυτή κυρώθηκε με το Ν. 3652/2008, προτίθεται να συζητήσει η διοίκηση του οργανισμού με τον αρμόδιο υπουργό. Οπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, ?δεν θέλουμε να προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Δεν έχουμε πρόθεση να τραβήξουμε τα πράγματα στα άκρα. Αυτό που ζητάμε διοίκηση και εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, αλλά και όλοι οι φορείς στην πόλη, είναι ο διάλογος?.

    Υπογραμμίζεται ότι αυτήν την ώρα συνεδριάζουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, που σήμερα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, προκειμένου να καθορίσουν το επόμενό τους βήμα σε επίπεδο κινητοποιήσεων. Από την απόφασή τους θα κριθεί και το εάν η διοίκηση του οργανισμού θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως μας επισήμανε ο κ. Στεφανίδης. Τονίζεται ότι η σύμβαση του ελληνικού δημοσίου με τον ΟΑΣΘ, που κυρώθηκε με τον προαναφερόμενο νόμο, έχει ημερομηνία λήξης την παρέλευση δύο ετών από την ολοκλήρωση του υπό εκτέλεση ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης και των τυχών τροποποιήσεων που ενδέχεται να επέλθουν στην ανωτέρω σύμβαση. Μεταξύ άλλων ο κ. Στεφανίδης μας επισήμανε ότι το ελληνικό δημόσιο όντως οφείλει ποσό άνω των 130 εκατ. ευρώ στον ΟΑΣΘ, ο οποίος με τη σειρά του χρωστά 95 εκατ. ευρώ -6,3 εκατ. ευρώ μισθοδοσία, πάνω από 20 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ, ΦΠΑ 7 εκατ. ευρώ και προμηθευτές 2 εκατ. ευρώ-. Παράλληλα, ο ίδιος μας επισήμανε ότι ποσό ύψους 27 εκατ. ευρώ απαιτούνται προκειμέου να γίνει ο διεθνής διαγωνισμός και να αντικατασταθούν 90 λεωφορεία του οργανισμού, διαδικασία που πρέπει να ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο και ?ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Και αναρωτιέμαι αν θα προλάβουμε με όλες αυτές τις καθυστερήσεις?.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Στεφανίδης μας επισήμανε ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ θα προχωρήσει σε αποζημίωση των επιβατών που είχαν προμηθευτεί για τον μήνα Αύγουστο την κάρτα απεριορίστων διαδρομών και την οποία δεν χρησιμοποίησαν λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων. ?Ο συμψηφισμός θα γίνει κατά την αγορά της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τον επόμενο μήνα?, μας υπογράμμισε.

    [04] Δρώμενο στο σπίτι του Αριστομένη Προβελέγγιου στη Σίφνο

    Αρχιτέκονες, εικαστικοί, ανθρωπολόγοι αλλά και κάτοικοι της Σίφνου, θα συμμετάσχουν σε δρώμενο στην αυλή του σπιτιού του Αριστομένη Προβελέγγιου στη Σίφνο, στις 20 Αυγούστου. Διοργανωτής της δράσης είναι το Δίκτυο Νομαδικής Αρχιτεκτονικής σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, και οδηγός της περφόρμανς το στοχαστικό κείμενο του αρχιτέκτονα Αριστομένη Προβελέγγιου «Το σπίτι των επιθυμιών και των πόνων ».

    Οι συμμετέχοντες καλούνται να εξερευνήσουν την έννοια του σπιτιού σύμφωνα με το κείμενο, στις σημερινές αντίξοες συνθήκες και να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του. «Το "σπίτι" είναι ένα σύνολο σπιτιών, ένα σύνολο λειτουργιών κι ένα σύνολο συμβολικών γραφών, όχι μόνο πληροφορικών αλλά και προστατευτικών, ερμηνευτικών και εκστατικών... Σπίτι των επιθυμιών και των πόνων» έγραφε ο Προβελέγγιος στο βιβλίο του «Οδοιπόρος προς τη πηγή, Κείμενα πολεοδομικού στοχασμού».

    Το δρώμενο αποτελεί επίσης και μια διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη του σπιτιού του και μια βάση για να βρεθούν λύσεις για να μετασχηματιστεί σε χώρο μνήμης, έμπνευσης, περισυλλογής για το έργο του Αριστομένη Προβελέγγιου και την Αρχιτεκτονική, τονίζουν οι διοργανωτές.

    Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής "ThisIsACo-op", στην 15η Αρχιτεκτονική Μπιενάλε Βενετίας (28/5-27/11). Ένα πλέγμα ομάδων σύμπραξης co-op (συνεργασίας) που συγκροτήθηκε μετά από κάλεσμα του επιμελητή φορέα της ελληνικής συμμετοχής (Συλλόγος Αρχιτεκτόνων και Πανελλήνια Ενωση Αρχιτεκτόνων), και δραστηριοποιείται με παράλληλες εκδηλώσεις πέρα από την έκθεση στο ελληνικό περίπτερο στα Giardini της Βενετίας.

    [05] «Μύθοι» της Αφροδίτης Λίτη, μία έκθεση γλυπτικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών

    Η Αφροδίτη Λίτη δημιουργεί «μαγικά» δαχτυλίδια και εναποθέτει τους «μύθους στα χέρια μας». Στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η γλύπτρια, μέσα από μία ενότητα δεκαοχτώ γλυπτών δαχτυλιδιών, ξεδιπλώνει τους συμβολισμούς του κοσμήματος που συνδέθηκε ως φυλακτό αλλά και ως σύμβολο ισχύος και εξουσίας με την προσωπική ιστορία του ανθρώπου, διαχρονικά. Με τέχνη και τόλμη η εικαστικός ισορροπεί την απόσταση που αποφάσισε η ίδια να δημιουργήσει με τα γλυπτά της, ανάμεσα στη συμβατική λειτουργία και συναισθηματική βαρύτητα του δαχτυλιδιού.

    Όπως σημειώνει η ιστορικός τέχνης, Ειρήνη Οράτη για την έκθεση, «η διαφορετική δύναμη που εκπέμπει το κάθε μαγικό δαχτυλίδι, της δίνει μια μυστική ώθηση, την κάνει να διαπεράσει τους κινδύνους της γραφικότητας, αλλά και να τιθασέψει το δύσκολο κυκλικό σχήμα, μετατρέποντάς το σε ένα ελεύθερο γλυπτό. Οι φόρμες που έχουν προκύψει, μόνες ή σε μεταξύ τους συνδυασμούς, μεταμορφώνονται κάτω από το φως και σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Αλλά και το γεμάτο συμβολισμούς φίδι, ισχυρό και αειθαλές πανάρχαιο μοτίβο, μένει φύλακας των μυστικών και των υποσχέσεων, ακόμα και σε αυτή την διαφορετική προοπτική».

    Η έκθεση «Οι μύθοι στα χέρια μας» φιλοξενείται στον προθάλαμο του Μουσείου των Δελφών, και εντάσσεται στην προσπάθεια του Μουσείου για την προβολή της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας, μέσα από την ματιά της αρχαίας ελληνικής τέχνης. Η Αφροδίτη Λίτη είναι καθηγήτρια της ΑΣΚΤ από το 2000, έχει εργαστεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στη θέση του μουσειακού γλύπτη. Έχει στο ενεργητικό της πολλές ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έργα της βρίσκονται σε δημόσιους χώρους και ιδιωτικές συλλογές.

    [06] Η εκμετάλλευση τραγικών γεγονότων ξεπέρασε κάθε όριο

    «Η ανευθυνότητα η γελοιότητα η εκμετάλλευση τόσο τραγικών γεγονότων έχει ξεπεράσει κάθε όριο» τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας κληθείς να σχολιάσει τις φημολογίες που συνέδεαν κυβερνητικά στελέχη με την τραγωδία της Αίγινας αλλά και τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για εξωθεσμική παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

    «Ανακαλύπτουν 48 ώρες μετά ανύπαρκτα πράγματα για να παρέμβουν σε ένα ζήτημα που δεν χωράει τέτοιες παρεμβάσεις.Η κυβέρνηση σεβάστηκε απόλυτα όλους τους κανόνες. Και σεβάστηκε πάνω από όλα τον πόνο των ανθρώπων.Δεν έχει καμιά βασιμότητα οτιδήποτε απ΄ότι έχει λεχθεί. Πρόκειται για κατασκευασμένες ειδήσεις από γνωστά ή άγνωστα κέντρα με απίθανους ισχυρισμούς, κυριολεκτικά απίθανους, απολύτως ανυπόστατους»

    Ο κ.Δρίτσας τονίζει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι «από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Αίγινα και είχα υποχρέωση να μεταβώ ως αρμόδιος υπουργός και για να εκφράσουμε την παρουσία της κυβέρνησης με τον πιο επίσημο τρόπο λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος, ασχολήθηκα κυρίως με το ζήτημα του συντονισμού των δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος και κυρίως να συνεισφέρω όσο μπορούσα περισσότερο από το δικό μου διακριτό ρόλο στην αρωγή στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη ,στη διακομιδή των σορών , στην μεταφορά των τραυματιών, στην κάλυψη όλων εκείνων των αναγκών μαζί με τους συναρμόδιους υπουργούς για τα θύματα της θλιβερής τραγωδίας. Ζήτησα από τον λιμενάρχη και τον υποναύαρχο- διευθυντή της λιμενικής περιφέρειας Αττικής που είχε φτάσει στην Αίγινα ,να με ενημερώσουν για την εξέλιξη των ανακρίσεων, δηλαδή ότι έχει πράγματι τεθεί στην διάθεση των αρχών ο κυβερνήτης του σκάφους, ότι έχει αρχίσει η διαδικασία η λήψης καταθέσεων. Η μόνη μου «παρέμβαση», αν είναι δυνατόν να θεωρηθεί παρέμβαση,ήταν να μη μείνει καμιά πτυχή αυτής της υπόθεσης ανεξερεύνητη. Πολύ περισσότερο που είχαν αρχίσει να τίθενται από μεριά δημοσιογράφων διάφορα ερωτήματα και διάφορες φήμες να κυκλοφορούν ότι άλλος ήταν ο κυβερνήτης του σκάφους.

    Οι δικές μου «παρεμβάσεις»ήταν ακριβώς μόνο αυτές. Ζήτησα από τον κ. λιμενάρχη που προϊσταντο των ανακρίσεων και από τον υποναύαρχο να μην μείνει καμία πτυχή ανεξερεύνητη, ,να τεθούν τα ερωτήματα και να αναζητηθούν οι πραγματικές απαντήσεις. Και αυτό έγινε με σχολαστικό τρόπο όλη τη νύχτα και τιμά το λιμενικό σώμα ο τρόπος με τον οποίο ενήργησαν όλη νύχτα και όλες τις επόμενες ώρες.

    [07] Χ.Σπίρτζης: Τέλος το «πάρτι» των μη ελεγχόμενων επιδοτήσεων

    Επιστολή του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη προς τον πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

    Ο Χρήστος Σπίρτζης μεταξύ άλλων αναφέρει ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία διοίκησης και του προέδρου των εργαζομένων, καθώς και για εθισμό του Οργανισμού στη χωρίς έλεγχο ικανοποίηση των πρόσθετων διεκδικήσεων του. Ο κ. Σπίρτζης ξεκαθαρίζει ότι έχουν εισπραχθεί από τον ΟΑΣΘ στο ακέραιο όλες οι αντισταθμιστικές καταβολές (επιχορηγήσεις) μέχρι και τον Αύγουστο 2016.

    Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύωναπευθυνόμενος στον πρόεδρο του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ κ. Τσερμενίδη εκφράζει τη στήριξη προς τους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους προς την διοίκηση του ΟΑΣΘ.

    Ωστόσο, μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει ότι «Ο ΟΑΣΘ δεν ενημερώνει, σε πλήρη ασυμφωνία με τις υποχρεώσεις του, τους αρμόδιους Φορείς ούτε επιδεικνύει αξιόπιστα στοιχεία που να αποδεικνύουν είτε ότι τηρεί το μεταφορικό έργο που είναι υποχρεωμένος είτε τις πρόσθετες αποζημιώσεις που διεκδικεί. Δυστυχώς έχει εθιστεί για δεκαετίες στη χωρίς έλεγχο ικανοποίηση των πρόσθετων διεκδικήσεων».

    «Οι ενέργειες της διοίκησης του ΟΑΣΘ δείχνουν ότι είστε σε αγαστή συνεργασία μαζί της, αφού η εκάστοτε εργοδοσία δεν προχώρησε στις συνήθεις νομικές ενέργειες. Φαντάζομαι ότι είναι απόρροια της φιλοεργατικής τακτικής της διοίκησης του ΟΑΣΘ, που όμως δεν συνάδει με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων προς εσάς, πράξη που κρίνεται εξόχως αντεργατική» τονίζει ο κ. Σπίρτζης.

    Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύωνσημειώνει ότι έχουν εισπραχθεί από τον ΟΑΣΘ στο ακέραιο όλες οι αντισταθμιστικές καταβολές (επιχορηγήσεις) μέχρι και τον Αύγουστο 2016, βάσει της συμφωνίας Δημοσίου και ΟΑΣΘ που κυρώθηκε με το ν. 4313/2014.

    «Μας κατηγορείτε απαράδεκτα για πολιτικές «μεθοδευμένης πτώχευσης» του ΟΑΣΘ. Οφείλετε να ανακαλέσετε, μιας και οι διεκδικήσεις σας είναι απέναντι στον εργοδότη σας και χρέος μας είναι η διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος και των χρημάτων του ελληνικού λαού. Καταλαβαίνω τη σύγχυση που έχετε μεταξύ των εννοιών του εργοδότη σας και του ελληνικού δημοσίου, αλλά πρέπει να επιλέξετε αν είστε Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ή οιονεί Εκπρόσωπος μετόχων που μετέχει στη Διοίκηση του ΟΑΣΘ» αναφέρει ο κ. Σπίρτζης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο των εργαζομένων του Οργανισμού.

    Ο κ. Σπίρτζης ζητά μάλιστα τη βοήθεια του Συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ για την ανεύρεση των συγκεκριμένων αξιόπιστων στοιχείων παροχής κοινωνικής πολιτικής, από όπου προκύπτουν οι πρόσθετες οικονομικές αξιώσεις του ΟΑΣΘ.

    «Οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και η μισθοδοσία των εργαζομένων του Οργανισμού δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εντυπώσεων και για μικροκομματικές επιδιώξεις, εκτός και αν αναζητάτε πολιτικό άλλοθι για κομματικά ή άλλα παιχνίδια ενόψει της 81ηςΔΕΘ» τονίζει χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Σπίρτζης επαναλαμβάνει την στήριξη του στα αιτήματα των εργαζομένων προς την διοίκηση του ΟΑΣΘ, ενώ αναμένει και την επικοινωνία του Συνδικάτου με το γραφείο του, για τον ορισμό της ημερομηνίας συνάντησης τους.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 19 August 2016 - 10:32:43 UTC