Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ό. Γεροβασίλη: Δημιουργούμε τους όρους για την ανασυγκρότηση του νομού Άρτας
  • [02] Γ. Αμανατίδης: Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για εκλογές αυτή τη στιγμή
  • [03] Η Ελληνική Δημοκρατία θα πράξει ότι απαιτείται σε διπλωματικό και νομικό επίπεδο
  • [04] ΝΔ: Ανάγκη για διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής
  • [05] Ανάκληση παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος Kοgenate Bayer
  • [06] Τέσσερις νεκροί σε δυστύχημα με σκάφη στην Αίγινα
  • [07] Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές
  • [08] Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα

  • [01] Ό. Γεροβασίλη: Δημιουργούμε τους όρους για την ανασυγκρότηση του νομού Άρτας

    Στα έργα που δημιουργούν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την παραγωγική, οικονομική και πολιτιστική ανασυγκρότηση και ανάδειξη της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας αναφέρθηκε -με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ- η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή και τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις για τη μνήμη των 317 θυμάτων της σφαγής του Κομμένου από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 16 Αυγούστου 1943.

    Η κ. Γεροβασίλη, που σημείωσε ότι η Άρτα υπήρξε περιθωριοποιημένη σε έργα υποδομής, έχει μπροστά της την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού τον Μάρτιο του 2017, ενώ πρόσθεσε ότι ο δήμος Αρταίων είναι ανάμεσα στους 30 δήμους που συμμετέχουν στη δεύτερη, διευρυμένη πιλοτική φάση του προγράμματος για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης.

    Επισήμανε ότι εντάσσονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων , και στο ΕΣΠΑ η επέκταση του ΧΥΤΑ Βλαχέρνας ενώ προγραμματίζονται μια σειρά έργων από εθνικούς πόρους όπως η αντιπλημμυρική προστασία Άρτας, η κατασκευή Κυκλικού Κόμβου στην Ε.Ο. Αντιρρίου -Ιωαννίνων στην πόλη της Άρτας κλπ.

    Με τα προγραμματιζόμενα και τα υπό εκτέλεση έργα, σε συνδυασμό με την έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας, το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και η Γενική Γραμματεία Υποδομών, για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, απαντούν έμπρακτα σε χρόνια αιτήματα των φορέων της περιοχής και δημιουργούν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την παραγωγική, οικονομική και πολιτιστική ανασυγκρότηση και ανάδειξη της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κα Γεροβασίλη.

    Η εκλογολογία έχει καταντήσει γραφική, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος

    Έχει καταντήσει γραφική η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ, τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με δήλωση της στο Real.gr, και κατηγορεί για ανευθυνότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος έως το 2019.

    «Η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική", αναφέρει στη δήλωση της η κ. Γεροβασίλη και προσθέτει: "Όταν στελεχώνονται νοσοκομεία, βλέπουν εκλογές. Όταν παίρνονται νέες πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, ξαναβλέπουν εκλογές. Ακόμη κι όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο (πράγμα άγνωστο για την πρώην κυβέρνηση της ΝΔ) το θεωρούν προμήνυμα εκλογών. Η ΝΔ επαναλαμβάνει την ανευθυνότητα της προηγούμενης αξιολόγησης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αναρριχηθεί στην εξουσία. Χωρίς πολιτικό λόγο ουσίας, χωρίς προτάσεις, χωρίς καν αντίληψη της πραγματικότητας. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας απρόσκοπτα και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο μας ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες, έως το 2019».

    [02] Γ. Αμανατίδης: Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για εκλογές αυτή τη στιγμή

    "Δεν είναι δυνατό να μιλάμε για εκλογές αυτή τη στιγμή, γιατί ακριβώς ξεδιπλώνεται το σχέδιο για το οποίο έχουμε ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό τον περασμένο Σεπτέμβριο", δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9FM", και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπλιάτκα. Όπως είπε, πρόκειται για "ένα σχέδιο το οποίο εφαρμοζόμενο θα έχει τα αποτελέσματα τα οποία ελπίζουμε και προσδοκούμε, και είναι η πολιτική μας βούληση. Δηλαδή, η έξοδος από την κρίση και η επούλωση όλων των πληγών, που έχουν υποστεί οι κοινωνικές ομάδες".

    Ο κ. Αμανατίδης τόνισε, ότι μπορούν να γίνουν πολλά και στην πάταξη της φοροδιαφυγής και στις θεσμικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση και σημείωσε: "Εμείς μιλάμε για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Θέλουμε και πρέπει να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις, γιατί πέραν όλων των άλλων, των δικαιωμάτων των εργαζομένων, χτυπάει και τη "μαύρη" εργασία, βοηθάει και το ίδιο το ασφαλιστικό σύστημα. Το ξεδίπλωμα, λοιπόν, όλης αυτής της πολιτικής, που θα φέρει αποτελέσματα, είναι απαγορευτικό για να υπάρχει κλίμα εκλογών. Νομίζω ότι δεν βοηθάει κανέναν, και πρώτα από όλα δεν βοηθάει την ίδια τη χώρα. Θα έπρεπε η Νέα Δημοκρατία και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συμβάλλουν θετικά με τις προτάσεις τους. Διαφορετικές; Διαφορετικές, αλλά με προτάσεις για το που πάει η χώρα".

    Σε ότι αφορά στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο κ. Αμανατίδης είπε ότι θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία για την ανάπτυξη και το που πάει η χώρα και τόνισε: "Νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά πράγματα προς τον ελληνικό λαό και νομίζω ότι το βήμα της ΔΕΘ θα είναι μια θετική προώθηση για την ελάφρυνση και των ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων".

    [03] Η Ελληνική Δημοκρατία θα πράξει ότι απαιτείται σε διπλωματικό και νομικό επίπεδο

    «Για τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου η χώρα μας για πρώτη φορά έχει συγκροτημένη εθνική στρατηγική», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τον χαιρετισμό του στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που γίνονται στο Κομμένο Άρτας για τους 317 Έλληνες που σφαγιάστηκαν από τα κατοχικά γερμανικά στρατεύματα την 16η Αυγούστου του 1943. Και προσέθεσε: «Η Ελληνική Δημοκρατία θα πράξει ότι απαιτείται σε διπλωματικό πρωτίστως και αν χρειαστεί και σε νομικό επίπεδο, προκειμένου να εκπληρωθεί αυτό το ιστορικό χρέος».

    «Είναι πλέον καιρός και η γερμανική κυβέρνηση, σε κλίμα συνεννόησης και καλής πίστης, να αναγνωρίσει ότι το θέμα είναι ανοικτό και επιτέλους να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Εμείς από την δική μας πλευρά διαβεβαιώνουμε τον ελληνικό λαό ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι χρειαστεί για να κλείσει αυτό το ιστορικό κεφάλαιο, αυτή η ιστορική εκκρεμότητα», ανέφερε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται για μια ευκαιριακή προσπάθεια που κρύβει πίσω της την σκοπιμότητα της οικονομικής κρίσης. «Ο ελληνικός λαός στο διάβα της ιστορίας του πέρασε πολύ πιο δύσκολες στιγμές από αυτή που περνά τα τελευταία χρόνια. Και τις ξεπέρασε τις δυσκολίες διεκδικώντας και όχι επαιτώντας. Διεκδικούμε δεν επαιτούμε», τόνισε και συνέχισε: «Είμαστε μαθημένοι να πολεμάμε και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Το ιστορικό μας χρέος για δικαίωση σε σχέση με γερμανικές οφειλές σε καμιά περίπτωση δεν σχετίζεται και δεν συμψηφίζεται με την τρέχουσα οικονομική συγκυρία. Δεν επιθυμούμε να πάρουμε κάποια υποτιθέμενη ρεβάνς, αλλά να κλείσουμε αυτή την ανοικτή πληγή στο σώμα της Δικαιοσύνης».

    Ο πρωθυπουργός θέλησε επίσης,να στείλει ένα μήνυμα από το μαρτυρικό Κομμένο, ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν ξεχνούν την ιστορία τους, δεν ξεχνούν τις σφαγές και τα εγκλήματα πολέμου του ναζιστικού γερμανικού στρατού και απαιτεί την έμπρακτη αναγνώρισή τους και από τη σημερινή γερμανική κυβέρνηση, έστω και με καθυστέρηση 73 ετών. «Και αυτό το ηθικό πρωτίστως και πολιτικό χρέος δεν είναι μονάχα χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά απέναντι σε ολόκληρη την Ευρώπη και απέναντι στον ίδιο τον γερμανικό λαό, απέναντι στα εκατομμύρια θύματα του ναζισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι ένα χρέος απέναντι στην δικαιοσύνη και την ειρήνη», ανέφερε και τόνισε ότι αυτόν τον αγώνα τον πιστεύουμε και θα τον συνεχίσουμε μέχρι τέλος και σε όλα τα επίπεδα. «Όχι σαν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα όχι με προχειρότητα και βιασύνη, αλλά με σχέδιο, στρατηγική και ισχυρή νομική τεκμηρίωση. Έτσι όπως αρμόζει σε μια πρωτοβουλία εθνικής αλλά και οικουμενικής σημασίας. Με πλήρη συναίσθηση της ιστορικότητας, αλλά με υπομονή και επιμονή έτσι όπως απαιτείται για τη δικαίωση ενός ιστορικού αιτήματος».

    «Για τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου η χώρα μας για πρώτη φορά έχει συγκροτημένη εθνική στρατηγική, με πρωτοβουλία και συντονισμό της όλης προσπάθειας από τη Βουλή των Ελλήνων, όπου έχει συγκροτηθεί διακομματική επιτροπή, τον περασμένο Δεκέμβρη και έχει βγάλει πόρισμα που δείχνει τον δρόμο. Και αυτόν τον δρόμο θα τον σεβαστούμε και θα το ακολουθήσουμε. Όπως άλλωστε και τα πορίσματα άλλων κρατικών υπηρεσιών», επισήμανεο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε καταλήγοντας:

    «Η Ελληνική Δημοκρατία θα πράξει ότι απαιτείται σε διπλωματικό πρωτίστως και αν χρειαστεί και σε νομικό επίπεδο, προκειμένου να εκπληρωθεί αυτό το ιστορικό χρέος».

    [04] ΝΔ: Ανάγκη για διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής

    Η χώρα έχει ανάγκη από μία, διαφορετικού μείγματος, συνεκτική οικονομική πολιτική, προκειμένου να βαδίσει πιο αποτελεσματικά προς τους στόχους της, επισημαίνουν, σε κοινή τους ανακοίνωση, ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπεύθυνος του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Χρίστος Δήμας και ο υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής, Απόστολος Βεσυρόπουλος, με αφορμή τα στοιχεία για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

    Στην δήλωσή τους υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση προβάλει "επίτευξη, δήθεν", δημοσιονομικών στόχων, μέσα από το στέγνωμα της αγοράς, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι θα "έριχνε" σημαντικούς πόρους στην οικονομία μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

    Οι υπεύθυνοι οικονομικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν επίσης:

    Οι δαπάνες του Τακτικού Προϋπολογισμού είναι μειωμένες περίπου κατά 2,4 δισ. ευρώ έναντι του στόχου, όση είναι περίπου και η υπέρβαση του πρωτογενούς αποτελέσματος.

    Αυτή η υστέρηση παραμένει σχεδόν σταθερή από τον προηγούμενο μήνα, παρά την μερική εκταμίευση της δόσης. Απόδειξη ότι δεν έχουν ακόμη, με ευθύνη της κυβέρνησης, μεταφερθεί πόροι στην πραγματική οικονομία. Ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει και διευρύνει την εσωτερική στάση πληρωμών, αφού οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου υπερβαίνουν τα 7,2 δισ. ευρώ, αυξημένες κατά 88% από το τέλος του 2014. Γεγονός που έχει οδηγήσει σε ασφυξία την πραγματική οικονομία.

    [05] Ανάκληση παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος Kοgenate Bayer

    Την ανάκληση παρτίδων και περιεκτικοτήτων του φαρμακευτικού προϊόντος Kogenate Bayer, (octocog bayer), διότι βρέθηκαν εκτός προδιαγραφών ως προς τη διάρκεια ζωής της δραστικότητας τους, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

    Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, η απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση που διενεργεί η εταιρεία Bayer Ελλάς (τοπικός αντιπρόσωπος).

    Ειδικότερα ανακαλούνται:

    Kogenate Bayer 250IU (κωδ.ΕΟΦ:251190102): Lot ITA2HPA, ITA215X, ITA2J73, ITA2KJF, ITA2LNN.

    Kogenate Bayer 500IU (κωδ.ΕΟΦ:251190202): Lot ITA28KC, ITA29A9, ITA2APV, ITA2B47, ITA2C48, ITA2EHA, ITA2FH8, ITA2IUK, ITA2L0L, ITA2LN8, ITA2NAE.

    Kogenate Bayer 1000IU (κωδ.ΕΟΦ:251190302): Lot ITA29S4, ITA2AFS, ITA2BNZ, ITA2C6I, ITA2IJ4, ITA2JNB, ITA2L7E.

    Kogenate Bayer 2000IU (κωδ.ΕΟΦ:251190401): Lot ITA29TK, ITA2AJF, ITA2B35, ITA2B36, ITA2C6C, ITA2FH7.

    Η εταιρεία Bayer Ελλάς, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, οφείλει να επικοινωνήσει με τους αποδέκτες των προϊόντων για την εφαρμογή της ανάκλησης και να ολοκληρώσει την απόσυρσή τους από την αγορά, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

    [06] Τέσσερις νεκροί σε δυστύχημα με σκάφη στην Αίγινα

    Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης βάρκας που μετέφερε παραθεριστές με ταχύπλοο σκάφος στην Αίγινα.

    Το τέταρτο άτομο εντοπίστηκε νεκρό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Λιμενικό, σε βάθος 20 μέτρων στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

    Αυτήν την ώρα βρατραχάνθρωποι του Λιμενικού προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα, ενώ παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ταχύπλοο σκάφος που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, επέβαιναν τρία άτομα, τα οποία έχουν οδηγηθεί στο Λιμεναρχείο Αίγινας, αλλά δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη ποιός ήταν ο κυβερνήτης. Στο σκάφος δεν επέβαινε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος και αναζητείται για να συλληφθεί.

    Επίσης, ένας εκ των τραυματισθέντων μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ενώ πλήρωμα του ΕΚΑΒ από την Αθήνα μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

    [07] Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές

    Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις επιβάτες και να τραυματιστούν άλλοι τρεις. Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.

    Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

    Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε.

    Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

    [08] Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα

    Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης βάρκας που μετέφερε παραθεριστές με ταχύπλοο σκάφος που έγινε πριν από λίγο στην Αίγινα.

    Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η μεγάλη βάρκα (λάντζα) είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή, όπου μετέφερε 20-25 παραθεριστές για να κάνουν το μπάνιο τους. Στο ενδιάμεσο, όμως, ταχύπλοο σκάφος, άγνωστο για ποιο λόγο, εμβόλισε με ταχύτητα τη λάντζα η οποία ανατράπηκε και όλοι οι επιβάτες βρέθηκαν στη θάλασσα.

    Επιτόπου έσπευσαν τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού καθώς και αλιευτικά και άλλα ταχύπλοα για να βοηθήσουν τους ναυαγούς.

    Οι λιμενικοί ανέσυραν νεκρά τρία άτομα και τρεις τραυματίες οι δυο εκ των οποίων σοβαρά και ο ένας ελαφρότερα ενώ σώοι ανασύρθηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας.

    Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Λιμενικό.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 16 August 2016 - 12:32:42 UTC