Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-07-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Όλγα Γεροβασίλη: Δεν είχαμε ποτέ τη λογική της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος
  • [02] Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τις ρυθμίσεις οφειλών
  • [03] ΕΚΤ: Βελτίωση της ανθεκτικότητας του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης
  • [04] Αντιπαράθεση Αναγνωστοπούλου-Φορτσάκη για τους όρους εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών
  • [05] Συρία: Βομβαρδισμός μαιευτηρίου που στηρίζει η ΜΚΟ "Save The Children"
  • [06] OHE: Πάνω από 56 εκατ. άνθρωποι σε 17 χώρες θύματα βίας και πείνας
  • [07] Παρουσίαση βιβλίου για την πολιτική σκέψη του Ελ. Βενιζέλου, από πολιτικούς του σήμερα
  • [08] Stress test: Ανθεκτικές οι ευρωπαϊκές τράπεζες

  • [01] Όλγα Γεροβασίλη: Δεν είχαμε ποτέ τη λογική της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος

    «Ποτέ δεν έχουμε, ή δεν είχαμε την λογική της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, προκειμένου να μετακινηθούμε ή να φιλοξενηθούμε», υπογράμμισε από τα Ιωάννινα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις αναληθείς, όπως τις χαρακτήρισε, συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, για την αποστολή του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου.

    Τα ταξίδια των αποστολών του πρωθυπουργού έχουν το μίνιμουμ των εξόδων, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και διευκρίνισε ότι η πτήση για την Πάρο είναι ειδική, με εορταστικό χαρακτήρα, λόγω των εγκαινίων του αεροδρομίου στο νησί.

    Ειδικότερα η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Έγινε πολύ μεγάλη κουβέντα για το ταξίδι της Πάρου. Η πτήση για το αεροδρόμιο της Πάρου είναι μία ειδική πτήση της Aegean, στο πλαίσιο των εγκαινίων του αεροδρομίου.

    Δεν είναι πτήση της γραμμής, για την οποία χορηγήθηκαν εισιτήρια για τον πρωθυπουργό και βουλευτές.

    Αυτό είναι αναληθές και βεβαίως, είναι εκ του πονηρού. Στο πλαίσιο των εγκαινίων, μερικοί άνθρωποι και όχι 54, αλλά και ούτε 10, μετακινούνται μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Aegean, του αεροδρομίου, για να γίνει η τελετή των εγκαινίων. Επομένως πρόκειται για μια πτήση την οποία θα έλεγα εορταστική.

    Αυτό συμβαίνει και τίποτε άλλο. Όλα τα άλλα νομίζω, αυτοί που έχουν κάνει αυτά και πολλά άλλα, τα οποία περιγράφουν, τα ξέρουν καλά, γι'αυτό και νομίζουν πως κάτι συμβαίνει και εδώ. Ποτέ δεν έχουμε, ή δεν είχαμε την λογική της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, προκειμένου να μετακινηθούμε ή να φιλοξενηθούμε».

    [02] Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για τις ρυθμίσεις οφειλών

    Οι ρυθμίσεις των οφειλών προς τη ΔΕΗ χωρίς προκαταβολή δεν θα ισχύουν για τις περιπτώσεις που γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, διευκρινίζει η ΔΕΗ σεανακοίνωσή της. Το πρόγραμμα ρυθμίσεων σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή που ξεκίνησε την 1η Απριλίου παρατάθηκε ήδη ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η ΔΕΗ ανακοίνωσε επίσης ότι ως τώρα 290.000 πελάτες ρύθμισαν τις οφειλές τους με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και καλεί τους υπόλοιπους 1,5 εκατ. πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές να σπεύσουν να τις ρυθμίσουν.

    Η ΔΕΗ διαψεύδει εξάλλου δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία«πήρε πίσω πελάτη με φέσι σε ιδιώτη προμηθευτή». Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

    «Η ΔΕΗ έχει πρωτοστατήσει στη μάχη για την καθιέρωση ξεκάθαρων κανόνων ώστε η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας να γίνει συντεταγμένα και να σταματήσουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, όπως συχνά συνέβη σε βάρος της Επιχείρησης από τρίτους».

    [03] ΕΚΤ: Βελτίωση της ανθεκτικότητας του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης

    H άσκηση αντοχής στην οποία υποβλήθηκαν 51 ευρωπαϊκές τράπεζες (από τις οποίες οι 37 της Ευρωζώνης), δείχνει βελτίωση της ανθεκτικότητας του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

    Ειδικότερα, η ΕΚΤ σημειώνει:

    -Οι τράπεζες είναι σε θέση να απορροφούν καλύτερα τις οικονομικές διαταραχές σε σύγκριση με την άσκηση του 2014.

    -37 τράπεζες υπό την εποπτεία της ΕΚΤ συμμετείχαν στην εν λόγω άσκηση σε επίπεδο ΕΕ με έναν ισχυρό μέσο δείκτη κεφαλαίου CET1 στο 13%.

    -Υπό το δυσμενές σενάριο, η μέση μείωση του κεφαλαίου CET1 ήταν 3,9 ποσοστιαίες μονάδες. Οι μέσοι δείκτες κεφαλαίου CET1 είναι στο 9,1%, δηλαδή παραμένουν υψηλότεροι από τους δείκτες της άσκησης του 2014.

    -Δεν τίθεται θέμα επιτυχίας ή αποτυχίας των τραπεζών. Τα αποτελέσματα δεν θα ενσωματωθούν αυτομάτως στις αποφάσεις της Διαδικασίας Εποπτικού Ελέγχου και Αξιολόγησης (SREP) του 2016.

    -Οι συνολικές προσδοκίες όσον αφορά το εποπτικό κεφάλαιο για τις τράπεζες της ζώνης του ευρώ θα παραμείνουν σε γενικές γραμμές σταθερές σε σύγκριση με το 2015.

    Η ανακοίνωση της ΕΚΤ αναφέρει τα εξής:

    «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δήλωσε σήμερα ότι τα αποτελέσματα της άσκησης προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων σε επίπεδο ΕΕ δείχνουν ότι η ανθεκτικότητα των τραπεζών της ζώνης του ευρώ βελτιώθηκε και οι συνολικές προσδοκίες όσον αφορά το εποπτικό κεφάλαιο θα παραμείνουν σε γενικές γραμμές σταθερές σε σύγκριση με το 2015.

    Στην άσκηση προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων, την οποία συντόνισε η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΑΤ), συμμετείχαν 51 τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), μεταξύ των οποίων 37 σημαντικά πιστωτικά ιδρύματα που υπόκεινται στην άμεση εποπτεία της ΕΚΤ, τα οποία καλύπτουν το 70% περίπου του ενεργητικού του τραπεζικού τομέα στη ζώνη του ευρώ. Τα αποτελέσματα της άσκησης δημοσιεύθηκαν σήμερα από την ΕΑΤ στον δικτυακό της τόπο. Οι 37 τράπεζες που υπόκεινται στην εποπτεία της ΕΚΤ συμμετείχαν στην άσκηση με μέσο δείκτη κεφαλαίου κοινών μετοχών της κατηγορίας 1 (Common Equity Tier 1 - CET1) στο 13%, ο οποίος είναι υψηλότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη 11,2% στο πλαίσιο της προηγούμενης άσκησης του 2014 σε επίπεδο ΕΕ.

    Υπό το δυσμενές σενάριο, η μέση μείωση κεφαλαίου ήταν 3,9 ποσοστιαίες μονάδες, δηλαδή υψηλότερη σε σχέση με τις 2,6 ποσοστιαίες μονάδες στο πλαίσιο της άσκησης του 2014. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι για την άσκηση του 2016 χρησιμοποιήθηκε αυστηρότερη μεθοδολογία και δυσμενέστερο σενάριο το οποίο αφορούσε και πάλι ορίζοντα τριετίας και χρησιμοποιούσε στατικούς ισολογισμούς. Χάρη σε υψηλότερα επίπεδα κεφαλαίου και άλλες βελτιώσεις από το 2014 και μετά, ο τελικός μέσος δείκτης CET1 υπό το δυσμενές σενάριο ήταν ωστόσο υψηλότερος στο 9,1%, έναντι 8,6% το 2014.

    Με μία εξαίρεση, όλες οι τράπεζες εμφανίζουν επίπεδα κεφαλαίου CET1 κατά πολύ υψηλότερα σε σχέση με το όριο αναφοράς 5,5% το οποίο χρησιμοποιήθηκε το 2014 υπό το υποθετικό δυσμενές σενάριο. Αυτό αντανακλά την ευρωστία του συνολικού επιπέδου κεφαλαίων των τραπεζών που συμμετείχαν στην άσκηση η οποία διενεργήθηκε από την ΕΑΤ.

    «Τα αποτελέσματα αντανακλούν το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι τράπεζες άντλησαν σημαντικά κεφάλαια και προχώρησαν σε περαιτέρω εξυγίανση των ισολογισμών τους», δήλωσε η Dani?le Nouy, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΚΤ. «Ο τραπεζικός τομέας είναι σήμερα πιο ανθεκτικός και μπορεί να απορροφά καλύτερα τις οικονομικές διαταραχές από ό,τι δύο χρόνια πριν».

    Διαβάστε επίσης:

    Stress test: Ανθεκτικές οι ευρωπαϊκές τράπεζες

    [04] Αντιπαράθεση Αναγνωστοπούλου-Φορτσάκη για τους όρους εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών

    Την άποψη ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί θα πρέπει να υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας, εξέφρασε από τα Χανιά όπου βρέθηκε, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

    Η κ. Αναγνωστοπούλου, αναφερόμενη στις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο για την ιδιωτική εκπαίδευση αλλά και για τις αντιδράσεις που έχουν υπάρξει, δήλωσε πως «δεν θα έπρεπε να υπάρχει κόντρα» καθώς «τα ιδιωτικά σχολεία δεν παύουν να είναι σχολεία. Δεν είναι επιχειρήσεις όπως είναι μια οποιαδήποτε επιχείρηση».

    Τα ιδιωτικά σχολεία, «παράγουν παιδεία. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι εκπαιδευτικοί. Δεν ανήκουν σε κανένα άλλο εργασιακό καθεστώς και δεν πρέπει να ανήκουν πάρα μόνο σε αυτό του εκπαιδευτικού» δήλωσε η αν. υπουργός. Κατά συνέπεια, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί, «θα πρέπει να υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας και όχι στο υπουργείο Εργασίας και να είναι ευάλωτοι σε οποιαδήποτε απόλυση, αλλαγή του εργασιακού τους καθεστώτος - κάτι που θα τους έκανε πάρα πολύ ανασφαλείς και δύσκολο να επιτελέσουν το έργο για το οποίο καλούνται, δηλαδή να έχουν ελευθερία σκέψης και απόφασης».

    Την άποψη ότι οι φορείς της ιδιωτικής εκπαίδευσης πρέπει να έχουν το δικαίωμα της επιλογής και αξιολόγησης του προσωπικού τους, εξέφρασε από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος στο περιθώριο της ίδιας εκδήλωσης δήλωσε πως «το Σύνταγμά μας, προστατεύει την παιδεία σε όλες τις εκφάνσεις της, είτε αυτή είναι δημόσια, είτε είναι ιδιωτική. Ασφαλώς μας χρειάζεται μια καλά οργανωμένη δημόσια παιδεία - είναι όμως συνταγματικό δικαίωμα του καθενός να επιλέγει την ιδιωτική. Πρέπει λοιπόν το κράτος και αυτήν να την στηρίζει, και πάντως να μην την καταδιώκει».

    «Όσοι εργάζονται σήμερα στην ιδιωτική παιδεία, πρέπει να έχουν και αυτοί την προστασία που δίνει ο νόμος, όμως δεν πρέπει να φθάνομε στο σημείο να καταλύεται και η ελευθερία των φορέων που ασκούν την ιδιωτική παιδεία, να επιλέγουν το προσωπικό τους και να το αξιολογούν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

    [05] Συρία: Βομβαρδισμός μαιευτηρίου που στηρίζει η ΜΚΟ "Save The Children"

    Ένα μαιευτήριο στο οποίο πρόσφερε βοήθεια το Save The Children και το οποίο παρείχε φροντίδα σε περισσότερες από 1.000 γυναίκες βομβαρδίστηκε στην επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία, γνωστοποίησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η μη κυβερνητική οργάνωση.

    Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που επικαλείται πηγές από το σημείο, η αεροπορική επιδρομή διεξήχθη κοντά στο νοσοκομείο στην περιοχή Καφάρ Τακαρίμ και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα διοικητής των τζιχαντιστών.

    «Αυτό (το πρόσωπο) στοχοθέτησαν. Είχε πάει να επισκεφθεί τη σύζυγό του που είχε μόλις γεννήσει όταν σημειώθηκε ο βομβαρδισμός» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Το μαιευτήριο, που χτίστηκε τον Ιούνιο του 2014, «είναι σχεδόν μη λειτουργικό καθώς υπέστη καταστροφές» σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, που ανέφερε ότι υπάρχουν τραυματίες.

    Η ΜΚΟ δεν διευκρίνισε εάν τους βομβαρδισμούς εξαπέλυσαν αεροσκάφη των κυβερνητικών δυνάμεων, αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας ή του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

    Σε ένα δελτίο τύπου, η φιλανθρωπική οργάνωση Save The Children, επιβεβαίωσε ότι κατά τον βομβαρδισμό «επλήγη η είσοδος του νοσοκομείου, το οποίο παράσχει φροντίδα κάθε μήνα σε περισσότερες από 1.300 γυναίκες». Έκανε επίσης λόγο για «θύματα».

    [06] OHE: Πάνω από 56 εκατ. άνθρωποι σε 17 χώρες θύματα βίας και πείνας

    Περισσότεροι από 56 εκατομμύρια άνθρωποι σε 17 χώρες υφίστανται τις συνέπειες παρατεταμένων συγκρούσεων και δυσκολεύονται να βρουν τρόφιμα, παγιδευμένοι σε έναν "φαύλο" κύκλο βίας και λιμού, ανέφερανδύο υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών.

    Οι συγκρούσεις είναι η κύρια αιτία του λιμού γιατί αναγκάζει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα χωράφια τους και διαταράσσει τη λειτουργία των αγορών προκαλώντας αύξηση των τιμών των τροφίμων.

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και το Παγκόσμιο Διατροφικό Πρόγραμμα (WFP) του ΟΗΕ ανέφεραν πως σε 17 χώρες η βία επηρεάζει σημαντικά την πρόσβαση σε τρόφιμα.

    Οι χώρες αυτές είναι η Συρία, η Υεμένη, ο Λίβανος, το Ιράκ, το Μπουρούντι, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η Γουινέα-Μπισάου, η Ακτή Ελεφαντοστού, η Λιβερία, το Μαλί, η Σομαλία, το Νότιο Σουδάν, το Σουδάν, η Αϊτή, η Κολομβία και το Αφγανιστάν.

    [07] Παρουσίαση βιβλίου για την πολιτική σκέψη του Ελ. Βενιζέλου, από πολιτικούς του σήμερα

    O συλλογικός τόμος «Ελευθέριος Βενιζέλος - Η διαμόρφωση της πολιτικής σκέψης του: Iδεολογικές αφετηρίες και επιρροές», που αποτελεί συνέκδοση του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, παρουσιάστηκεστα Χανιά.

    Την παρουσίαση έκαναν η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Φορτσάκης, η καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο τέως υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης.

    «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος έβαλε το στίγμα του σε μια δύσκολη και μεταβατική περίοδο για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Κουβαλάει όλες τις αδράνειες και τις παθογένειες του παρελθόντος και προσπαθεί να στήσει ένα καινούργιο, σύγχρονο κράτος», επεσήμανε μεταξύ άλλων κατά την παρουσίαση του βιβλίου η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. «Η δράση του Ελευθερίου Βενιζέλου είναι για μας ακόμα και σήμερα πρότυπο, αφού στηρίχθηκε στη δόγμα τήρησης των νόμων και εξυπηρέτησης του κοινού συμφέροντος», τόνισε μεταξύ άλλων κατά την παρουσίαση του βιβλίου ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Φορτσάκης. «Ο Βενιζέλος ήταν σημαντικός γιατί καταλάβαινε πόσο αλλάζει ο κόσμος και προσάρμοζε την πολιτική του στις πραγματικές δυνατότητες, στο περιθώριο που είχε», επεσήμανε από την πλευρά της η καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αντιγόνη Λυμπεράκη. « Αυτό που καθόρισε την πορεία του Βενιζέλου, ήταν η βαθειά πεποίθηση, ο ζήλος και η αγωνία του για την ανόρθωση της χώρας», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο τέως υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης.

    Όπως ειπώθηκε κατά την παρουσίαση της έκδοσης από τον γενικό διευθυντή του Ιδρύματος «Ελευθέριος Βενιζέλος», Νίκο Παπαδάκη, ο συλλογικός τόμος αποτελεί μια προσπάθεια να αναδειχθούν η θεωρητική συγκρότηση του Ελευθερίου Βενιζέλου, οι ιδεολογικές αντιλήψεις του και τα φιλοσοφικά ρεύματα που τον επηρέασαν από τη νεότητά του και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

    [08] Stress test: Ανθεκτικές οι ευρωπαϊκές τράπεζες

    Το αποτέλεσμα της άσκησης αντοχής (stress test) 51 τραπεζών από 15 χώρες της Ευρώπης, που καλύπτουν περίπου το 70% του συνολικού ενεργητικού κάθε χώρας, έδειξε την αντοχή του τραπεζικού τομέα της ΕΕ σε ένα δυσμενές οικονομικό σενάριο έως το 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Αρχής (EBA), η οποία διεξήγαγε την άσκηση. Σημειώνεται ότι οι ελληνικές τράπεζες δεν συμμετείχαν στην άσκηση, καθώς είχαν περάσει από αξιολόγηση πέρυσι.

    Ωστόσο, η EBA σημειώνει ότι τα αποτελέσματα για τις επιμέρους τράπεζες διαφέρουν πολύ και θα ενημερώσει τις αρμόδιες εποπτικές αρχές για να κατανοήσουν την αντοχή κάθε μίας τράπεζας σε σοκ, λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες συνθήκες τους και αξιόπιστες δράσεις των διοικήσεων τους.

    Τη χειρότερη επίδοση, όπως προκύπτει από την άσκηση, έχει η ιταλική τράπεζα Monte die Paschi, για την οποία διαπιστώθηκαν αρνητικός δείκτης κεφαλαίων 2,44%. Στις τράπεζες με σχετικά χαμηλά κεφάλαια διαπιστώνεται ότι είναι και η Deutsche Bank, η οποία έχει έναν δείκτη 7,81% που είναι ο δέκατος χαμηλότερος από τις 51 τράπεζες.

    Ο μέσος κεφαλαιακός δείκτης των τραπεζών στο τέλος του 2018 εκτιμάται στο 9,4%, με βάση το δυσμενές σενάριο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 29 July 2016 - 22:32:31 UTC