Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου
  • [02] Ζ. Γκάμπριελ: Είναι ώρα η συζήτηση να στραφεί στην ανάπτυξη της Ελλάδας
  • [03] Ανησυχία του ΔΝΤ για τα «κανόνια» την ελληνική αγορά
  • [04] Στ. Κούλογλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Το Brexit είναι ένας «πολιτικός σεισμός» που σαρώνει την Ευρώπη και την Ελλάδα
  • [05] Οι «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Ν. Καραθάνου για δύο παραστάσεις στην Επίδαυρο
  • [06] Γκαλά όπερας με πρωταγωνιστές της ΕΛΣ
  • [07] Προβάδισμα στη ΝΔ δείχνουν οι τάσεις της MRB τον Ιούνιο
  • [08] Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εταιρεία «Μαρινόπουλος»
  • [09] "Θα εργαστούμε από κοινού για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας"
  • [10] PwC: Απαραίτητο επιχειρηματικό εργαλείο τα drones

  • [01] Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου

    «Η στάση της ΝΔ απέναντι στον εκλογικό νόμο φανερώνει την άποψή της για τη δημοκρατία και την αποτύπωση της λαϊκής βούλησης. Φαίνεται ότι οι θεμελιωτές του πελατειακού κράτους των ημετέρων και των βαφτιστηριών, του δικομματικού καρτέλ εξουσίας, οι εχθροί της κοινωνικής λογοδοσίας, φοβούνται τις θεσμικές αλλαγές στην κατεύθυνση του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της δημόσιας διοίκησης και του κράτους. Δεν θα τους περάσει, ούτε στην περίπτωση του εκλογικού νόμου» αναφέρει απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «στον κ. Κουμουτσάκο σχετικά με τις δηλώσεις του για τον εκλογικό νόμο».

    «Πέρα από τα ζητήματα δημοκρατίας, βέβαια, η στάση της ΝΔ δείχνει και κάτι άλλο: πόσο αισιόδοξος είναι ο κ. Μητσοτάκης για την επίδοση του κόμματός του στις επόμενες εκλογές. Αλλά ως προς αυτό, του συνιστούμε υπομονή. Θα έχει χρόνο μέχρι το 2019 να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο. Όσο για τα περί Χρυσής Αυγής, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε στους μέχρι πρότινος ομοϊδεάτες του κ. Μπαλτάκου και του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη» καταλήγει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

    [02] Ζ. Γκάμπριελ: Είναι ώρα η συζήτηση να στραφεί στην ανάπτυξη της Ελλάδας

    Για ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία και στις διμερείς σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας έκανε λόγο ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε ότι θα υπογραφούν δύο συμφωνίες. Όπως είπε, η μία συμφωνία θα αποβλέπει στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νεωτεριστικών προϊόντων και η δεύτερη θα αφορά την ενέργεια.

    Ο κ. Γκάμπριελ τόνισε ότι το σημαντικό στην επίσκεψή του είναι η παρουσία μίας ευρείας αντιπροσωπείας της γερμανικής οικονομίας στην Ελλάδα. Όπως υπογράμμισε, η εποχή που στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η δημοσιονομική πολιτική έχει ήδη περάσει και, αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να σκεφτόμαστε, κυρίως, τα θέματα της ανάπτυξης και των θέσεων εργασίας. «Τον τελευταίο χρόνο», είπε, «η Ελλάδα εξέπληξε, διότι, αντί για συρρίκνωση, σημειώθηκε ανάπτυξη, αν και μικρή. Όποιος στην Ευρώπη υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω λιτότητα στην Ελλάδα, θέτει σε κίνδυνο και αυτή τη μικρή ανάπτυξη, η οποία διαφαίνεται» υποστήριξε.

    «Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό, πρώτον, να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε να σταθεροποιηθούν τα κοινωνικά συστήματα στην Ελλάδα και δεύτερον, να προσπαθήσουμε να δημιουργηθούν περαιτέρω θέσεις εργασίας. Και προς αυτή την κατεύθυνση, από ευρωπαϊκής πλευράς, θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν να προωθηθούν οι επενδύσεις στις υποδομές, στην ψηφιοποίηση και στην ενέργεια και νομίζω ότι και η ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για το σκοπό αυτό» δήλωσε ο κ. Γκάμπριελ.

    Ανέφερε, μάλιστα ότι, μία σταθερή και μόνιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα θα μπορέσει να επιτευχθεί, εάν υπάρξουν περαιτέρω επενδύσεις και δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

    Γ. Σταθάκης: Θα εργαστούμε από κοινού για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

    Ένα πλαίσιο συνεργασίας, με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη και του αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, όπως δήλωσε ο κ. Σταθάκης, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

    Όπως είπε, «πρόκειται για μία επίσκεψη, η οποία προσδοκούμε ότι θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πλαίσιο των συζητήσεών μας για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η ελληνική οικονομία, ένα σημείο μεταστροφής προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης με βιώσιμο τρόπο. Στη διαδικασία αυτή, τόνισε ο κ. Σταθάκης, ο ρόλος της Γερμανίας και η σχέση της Ελλάδας με τη Γερμανία έχει καθοριστικό ρόλο.

    Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, η ελληνογερμανική συνεργασία έχει εξελιχθεί σε πολλούς τομείς και υπάρχει ένα ευρύ πλαίσιο τεχνικής συνεργασίας, σε πάρα πολλούς τομείς, από την έρευνα και την τεχνολογία μέχρι την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τον ενεργειακό τομέα, κ.α.

    Διαβάστε επίσης:

    Π. Σκουρλέτης: Ο τομέας της ενέργειας πεδίο ισχυρής συνεργασίας Γερμανίας-Ελλάδας

    [03] Ανησυχία του ΔΝΤ για τα «κανόνια» την ελληνική αγορά

    Ερωτηθείς πριν από λίγο, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις, με αφορμή την πτώχευση Μαρινόπουλου και την επακολουθούμενη απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, υπογράμμισε ότι το ΔΝΤ ανησυχεί με τέτοιου είδους εξελίξεις. Συμπλήρωσε δε ότι το ΔΝΤ σε συνεργασία με τους άλλους θεσμούς αναζητούν μέτρα τα οποία θα ανακουφίζουν την Ελλάδα από τέτοια φαινόμενα. Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε, στόχος του Ταμείου είναι το νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα να είναι αξιόπιστο και λειτουργικό, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων και στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

    Αναφορικά με τη χρηματοδοτική συμμετοχή ή μη του Ταμείου στο νέο πρόγραμμα, ο Τζέρι Ράις επανέλαβε ότι στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2016 να έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ να αποφασίσει θετικά. Προϋπόθεση για κάτι τέτοιο αποτελεί η σημαντική μείωση του Δημόσιου Χρέους, αλλά και η αναπροσαρμογή των στόχων για το πρωτογενές πλεόνασμα του Προϋπολογισμού σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα.

    [04] Στ. Κούλογλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Το Brexit είναι ένας «πολιτικός σεισμός» που σαρώνει την Ευρώπη και την Ελλάδα

    Έναν «πολιτικό σεισμό» με πολύ σοβαρές συνέπειες για την Ευρώπη και την Ελλάδα βλέπει στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Βόρειας Πράσινης Αριστεράς (GUE/NGL). Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στις Βρυξέλλες, ο Στ. Κούλογλου προειδοποίησε ότι «η πορεία του ευρωπαϊκού Τιτανικού προς το μεγάλο παγόβουνο συνεχίζεται», ενώ επισήμανε πως η Ευρώπη ξαναζεί «στον αστερισμό της ακροδεξιάς» με εξαιρέσεις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ισπανία, γεγονός που απέδωσε στην ιστορία τους, κάνοντας μολαταύτα λόγο για «ένα μικρό θαύμα».

    «Παραβλέπονται οι αιτίες του Brexit»

    Στη συνέντευξή του, η οποία παραχωρήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ προχθές Τρίτη, ερωτηθείς για την έκτακτη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λίγες ώρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Νάιτζελ Φάρατζ του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), το οποίο ανήκει στην ομάδα της Ευρώπης της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας (EFDD) δέχθηκε τα περισσότερα πυρά, ο κ. Κούλογλου έκρινε πως «δυστυχώς, η συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια ήταν απογοητευτική. Δεν υπήρξε ουσιαστικά καμιά αναφορά στις αιτίες που η πλειοψηφία των Βρετανών τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης. Και η βασική αιτία είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι πλέον ελκυστική, λόγω των πολιτικών που εφαρμόζει. Από εκεί και πέρα, ο Φάρατζ ήταν ο εύκολος στόχος. Είναι ένας δημαγωγός πολιτικός, την αμέσως επόμενη ημέρα (σ.σ. της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο) παραδέχθηκε ο ίδιος ότι είχε πει υπερβολές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, και άρα ήταν ο πολύ εύκολος στόχος. Αλλά η ουσία είναι ότι δεν προσέφερε τίποτε η συζήτηση. Η πορεία του ευρωπαϊκού Τιτανικού προς το μεγάλο παγόβουνο συνεχίζεται, και παρότι προσέκρουσε ήδη σε ένα, κάνουν ότι δεν το κατάλαβαν».

    [05] Οι «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Ν. Καραθάνου για δύο παραστάσεις στην Επίδαυρο

    Mετά την επιτυχημένη «Γκόλφω» του, ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (19 & 20 Αυγούστου), με έναν θίασο πρώτης γραμμής και μια παράσταση-γιορτή των αισθήσεων, ριζωμένη στην αξεπέραστη ποιητική δύναμη της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Όρνιθες» (414 π.Χ.), σε παραγωγή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Μια παράσταση που δοκιμάζει να δει τον Αριστοφάνη με καθαρό βλέμμα, με στόχο να ακουστεί και να αγαπηθεί από την αρχή ο λόγος του κορυφαίου Αττικού κωμωδού.

    Σε μετάφραση του Γιάννη Αστερή, οι «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου θα έχουν μια πιο ανθρώπινη πλευρά: «Τονίζουν την ανάγκη του ανθρώπου να πετάξει, να δημιουργήσει ένα νέο κόσμο, να έρθει σε επαφή με την αληθινή του επιθυμία» σημειώνει η ομάδα των καλλιτεχνών (Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Καραθάνος, Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Νατάσσα Μποφίλιου, Άγγελος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Άρης Σερβετάλης, Άγγελος Τριανταφύλλου, Γαλήνη Χατζηπασχάλη) που στέλνει «τα συλλυπητήριά της στο φόβο», ορμώντας με αγάπη στα λόγια ενός ποιητή που «δεν ντρέπεται για τίποτα».

    [06] Γκαλά όπερας με πρωταγωνιστές της ΕΛΣ

    Ένα εντυπωσιακό Γκαλά Όπερας ετοιμάζει η Λυρική Σκηνή, στις 3 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύριος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) -μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι- με πρωταγωνιστές τον Τάσο Αποστόλου, τη Βασιλική Καραγιάννη, τη Μαρία Μητσοπούλου, τον Δημήτρη Πλατανιά και τον Γιάννη Χριστόπουλο. Στο πιάνο, η Σοφία Ταμβακοπούλου.

    Με θέα τις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΣ, οι διακεκριμένοι μονωδοί θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Βέρντι, Ντονιτσέττι, Τομά, Μπιζέ, Καταλάνι, Λαλό, Πουτσίνι, Γκουνό και Στράους, συνοδεία πιάνου.

    Με το εν λόγω Γκαλά κλείνει ο κύκλος των συναυλιών τσέπης που πραγματοποιήθηκαν, καθόλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου 2015-2016, από μονωδούς της ΕΛΣ, στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

    Το γκαλά Όπερας ξεκινά στις 20:30 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

    [07] Προβάδισμα στη ΝΔ δείχνουν οι τάσεις της MRB τον Ιούνιο

    Προβάδισμα στη ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου δείχνουν οι τάσεις της MRB σε πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων το διάστημα 16 έως 24 Ιουνίου. Ωστόσο σύμφωνα με την έρευνα η συσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ φθάνει το 53,5% την ίδια ώρα που η συσπείρωση στη ΝΔ φθάνει το 89,8%.

    Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου βουλευτικών εκλογών (τάσεις Ιουνίου 2016) η έρευνα της MRB δείχνει τη ΝΔ προηγείται με ποσοστό 5,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 26,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,2% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,6%, το ΚΚΕ 6,1%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ 5,8%, η Ένωση Κεντρώων 3,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,6%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, «Το Ποτάμι» 2,2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,0%. «Άλλο Κόμμα» δήλωσε το 2,2%. Η «Αδιευκρίνιστη Ψήφος» συγκεντρώνει το 21,1%, καθώς οι αναποφάσιστοι είναι 8,5%, όσοι δήλωσαν ότι θα απέχουν είναι σε ποσοστό 7% ενώ το Άκυρο 3,3% και το Λευκό 2,3%.

    Στην παράσταση νίκης βουλευτικών εκλογών η Ν.Δ. συγκεντρώνει 51,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,8%, το «Κανένα Κόμμα» συγκεντρώνει ποσοστό 15%, το «Άλλο Κόμμα» συγκεντρώνει το 5,2% ενώ «Δεν ξέρω... Δεν απαντώ» δήλωσε το 3,7% των ερωτηθέντων.

    [08] Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εταιρεία «Μαρινόπουλος»

    «Ακόμη 12.000 εργαζόμενοι της εταιρίας "Μαρινόπουλος" κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, ως αποτέλεσμα της κρίσης στον κλάδο του εμπορίου και του ανταγωνισμού επιχειρηματικών ομίλων, που νοιάζονται μόνο για τα κέρδη τους κι όχι για τις ανάγκες των εργαζομένων», αναφέρει το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του.

    «Το γεγονός ότι ένας ακόμη μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος του εμπορίου προστίθεται στη λίστα των υπό πτώχευση εταιριών, αποδεικνύει ότι η επιστροφή στη ανάπτυξη, που υπόσχεται η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, περνάει μέσα από πτωχεύσεις, συγχωνεύσεις, εξαγορές εταιριών, με μόνιμα θύματα τους ίδιους τους εργαζόμενους», σημειώνει το ΚΚΕ και προσθέτει: «Εκθέτει όλες εκείνες τις δυνάμεις, που όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης υπεράσπιζαν τα κέρδη των επιχειρήσεων και συκοφαντούσαν τους εργατικούς αγώνες, τις απεργίες, την ταξική πάλη, ότι αυτά κλείνουν τις επιχειρήσεις και αυξάνουν την ανεργία».

    [09] "Θα εργαστούμε από κοινού για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας"

    Ένα πλαίσιο συνεργασίας, με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη και του αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, όπως δήλωσε ο κ. Σταθάκης, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

    Όπως είπε, «πρόκειται για μία επίσκεψη, η οποία προσδοκούμε ότι θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πλαίσιο των συζητήσεών μας για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η ελληνική οικονομία, ένα σημείο μεταστροφής προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης με βιώσιμο τρόπο. Στη διαδικασία αυτή, τόνισε ο κ. Σταθάκης, ο ρόλος της Γερμανίας και η σχέση της Ελλάδας με τη Γερμανία έχει καθοριστικό ρόλο.

    Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, η ελληνογερμανική συνεργασία έχει εξελιχθεί σε πολλούς τομείς και υπάρχει ένα ευρύ πλαίσιο τεχνικής συνεργασίας, σε πάρα πολλούς τομείς, από την έρευνα και την τεχνολογία μέχρι την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τον ενεργειακό τομέα, κ.α.

    Υπογράμμισε δε, ότι, το αντικείμενο των σημερινών συζητήσεων είναι ένα πλαίσιο συνεργασίας, με επίκεντρο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την προσέλκυση γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, που αφορά όλο το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει και ανανεώνεται για επενδύσεις στους τομείς που υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, όπως στον ενεργειακό τομέα, στις περιβαλλοντικές τεχνολογίες, στην αξιοποίηση αποβλήτων, στον τουρισμό, στην πληροφορική, στις υπηρεσίες υγείας και αλλού.

    Διαβάστε επίσης:

    Π. Σκουρλέτης: Ο τομέας της ενέργειας πεδίο ισχυρής συνεργασίας Γερμανίας-Ελλάδας

    [10] PwC: Απαραίτητο επιχειρηματικό εργαλείο τα drones

    Τα drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) αποτελούν απαραίτητο επιχειρηματικό εργαλείο, σύμφωνα με έρευνα της PwC.

    H παγκόσμια αγορά για εμπορικές εφαρμογές των drones εκτιμάται σε περισσότερα από 127 δισ. δολάρια. Η επανάσταση των drones προκαλεί αναταράξεις σε όλες τις βιομηχανίες, από τη γεωργία μέχρι τον κινηματογράφο.

    Σύμφωνα με τη νέα μελέτη της PwC, τα drones, πλέον, επηρεάζουν την επιχειρηματική λειτουργία των εταιρειών σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών τομέων.

    Σε αυτό το πλαίσιο, η PwC έχει δημιουργήσει, στην Πολωνία, ένα παγκόσμιο κέντρο αριστείας που χρησιμοποιεί αναλυτικές μεθόδους, με σκοπό να συνδράμει τους πελάτες στην αντιμετώπιση επιχειρηματικών προκλήσεων.

    Η βιομηχανία με τις καλύτερες προοπτικές για εφαρμογές drones είναι οι υποδομές, με προσδιορίσιμη αξία αγοράς περίπου 45,2 δισ. δολάρια. Ακολουθούν, γεωργία (32,4 δισ. δολ.), μεταφορές (13 δισ. δολ.), ασφάλεια (10 δισ. δολ.) μέσα ενημέρωσης και διασκέδαση (8,8 δισ. δολ.), ασφάλειες (6,8 δισ. δολ.), τηλεπικοινωνίες (6,3 δισ. δολ.) και εξόρυξη (4,4 δισ. δολ.).


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 30 June 2016 - 16:32:27 UTC