Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στ. Θεοδωράκης: Τα συνδικάτα δεν θα πρέπει να προσθέτουν αυτή τη στιγμή προβλήματα στη χώρα
  • [02] Γ. Σταθάκης: Σε θετικό πρόσημο η ελληνική οικονομία από το β' εξάμηνο του 2016
  • [03] Τρ. Αλεξιάδης: Αύξηση των ελέγχων και των εσόδων από πρόστιμα το 2015 και το 2016
  • [04] Προβάδισμα του «Brexit» δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις
  • [05] ΟΗΕ: Σε 248.000 οι αφίξεις προσφύγων από την Ανατολική Μεσόγειο για το 2016
  • [06] Γ. Στουρνάρας: Η Ευρώπη δεν μπορεί να απαιτεί πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μετά το 2018

  • [01] Στ. Θεοδωράκης: Τα συνδικάτα δεν θα πρέπει να προσθέτουν αυτή τη στιγμή προβλήματα στη χώρα

    Το Ποτάμι δεν θα φερθεί σαν τα παλιά κόμματα που καπέλωναν τις κινητοποιήσεις. Αρκετά στελέχη του βεβαίως, θα συμμετάσχοιυν για να στείλουν το μήνυμα πως «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί» - ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την μεθαυριανή συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».

    Σε εκδήλωση του κινήματος στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πειραιά κατά της υπερφορολόγησης, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως σε κάθε περίπτωση, «τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που είχαν στήσει τραπεζάκια στο Σύνταγμα τις ημέρες των αγανακτισμένων, δεν είναι αυτοί που θα πουν στους Έλληνες τι θα κάνουν και πότε θα διαδηλώσουν».

    Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στις απεργίες στα λιμάνια και τις κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα νοσοκομεία, τόνισε πως «δεν θα πρέπει τα συνδικάτα να προσθέτουν προβλήματα αυτή τη στιγμή στη χώρα».

    «Τα καταφέρνει καλά η κυβέρνηση μόνη της. Διαλύει μόνη της τη χώρα. Ας μην τη βοηθάμε κάποιοι» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης.

    Στην εκδήλωση, ο εισηγητής του κινήματος, Παναγιώτης Βλάχος, σημείωσε πως «η άμεση συνέπεια της υπερφορολόγησης είναι ότι μειώνεται το διαθέσιμο εισόδημα και η δυνατότητα της μεσαίας τάξης να καταναλώνει, να ταξιδεύει, να μορφώνεται», ενώ και ο βουλευτής του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης, υποστήριξε πως το κράτος και η κυβέρνηση χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς τους δημιουργώντας έναν στρατό υπαλλήλων.

    Όπως σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, το Ποτάμι επιχειρεί μέσω του κοινοβουλευτικού του ελέγχου να φωτίσει το τοπίο των κρατικών δαπανών: «Σε κάθε υπουργείο ζητάμε να μας πουν τι οργανισμούς εποπτεύουν, ποιους πληρώνουν και πόσο. Αντίστοιχα έχουμε κάνει μια ερώτηση στο ευρύτερο Πρωθυπουργικό γραφείο για να μάθουμε το κόστος αυτή τη στιγμή του πρωθυπουργικού γραφείου. Πόσοι άνθρωποι, πόσοι μετακλητοί, πόσοι αποσπασμένοι υπάρχουν; Γιατί μιλάμε για κάποια εκατομμύρια στην κορυφή της πολιτικής. Εκατομμύρια που θα έπρεπε να τα είχαμε γλυτώσει και να μην τα σπαταλούσαμε στα πολιτικά πρόσωπα, για να μπορέσουμε να είμαστε πιο κοντά στις άμεσες ανάγκες του κόσμου».

    [02] Γ. Σταθάκης: Σε θετικό πρόσημο η ελληνική οικονομία από το β' εξάμηνο του 2016

    Τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση, παρουσίασε απόψε από το βήμα της ανοιχτής συνεδρίασης της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γεώργιος Σταθάκης.

    Β¨Η κυβέρνηση στηρίζεται σε τέσσερις πρωτοβουλίες, οι οποίες επιδιώκουν να κινητοποιήσουν την ιδιωτική οικονομία σε νέο μεγάλο κύκλο σημαντικών επενδύσεων με σαφείς προσανατολισμούςΒ¨ σημείωσε και ανέφερε μεταξύ άλλον τον νέο αναπτυξιακό, που ψηφίζεται την Τετάρτη, τους πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020, το πακέτο Γιούνκερ, αλλά και τη συνεργασία με διεθνή αναπτυξιακά πιστωτικά ιδρύματα.

    Σε ό,τι αφορά το τελευταίο θέμα, ανέφερε ότι εντός του Ιουνίου ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση της μελέτης, που γίνεται από κοινού με την Παγκόσμια Τράπεζα, για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα.

    Πρόσθεσε ότι από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 η ελληνική οικονομία θα βρεθεί εκ νέου σε θετικό πρόσημο, καθώς «έχει κλείσει ένας κύκλος στον οποίο κομβικό σημείο ήταν η πρώτη αξιολόγηση και ανοίγει ένας νέος για την ελληνική οικονομία, ο οποίος μπορεί να την οδηγήσει σε βιώσιμη πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης».

    Ντ. Μπακογιάννη: Η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας και την κινητροδότηση των επενδυτών

    Την εκτίμηση ότι «με ένα εξαιρετικά αρνητικό επενδυτικό κλίμα, υπερφορολόγηση και με λογική ποινικοποίησης του κέρδους ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει» διατύπωσε απόψε, από τη Θεσσαλονίκη, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

    Πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας και την κινητροδότηση των επενδυτών. «Έχουμε κι εμείς μάθει από τα λάθη και τις αδυναμίες μας στο παρελθόν και αυτό που θα παρουσιαστεί στο συνολό του τον Σεπτέμβριο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα είναι η πλήρης πρόταση της ΝΔ για το πώς θα μπορέσει γρήγορα να ανακάμψει η ελληνική οικονομίαΒ¨.

    Για τον νέο αναπτυξιακό νόμο επισήμανε ότι «είναι πάρα πολύ λίγος και ήρθε πάρα πολύ αργά. ΄Εχει ορισμένα θετικά στοιχεία αλλά δυστυχώς έχει πάρα πολλά αρνητικά. ΄Οταν η χώρα χρειάζεται 100 δισ. ευρώ έως το 2020, τα 500 εκατ. ευρώ σε πέντε χρόνια, που μοιράζει ο αναπτυξιακός νόμος, είναι μια τρύπα στο νερό».

    Πρόεδρος ΣΒΒΕ: Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και των πολιτών

    Τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και βιομηχανίας με τρόπο έμπρακτο, "που θα συνδυάζει τον στρατηγικό σχεδιασμό με μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη σε γρήγορο όμως χρόνο", ζήτησε, από το βήμα της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος του φορέα, Αθανάσιος Σαββάκης. Επικαλούμενος και την πτώση της Ελλάδας, κατά έξι θέσεις, στην παγκόσμια λίστα ανταγωνιστικότητας του παγκοσμίου φήμης business school της Λωζάνης, ο κ.Σαββάκης σημείωσε ότι "οι θυσίες της τελευταίας επταετίας των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και των πολιτών δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε χαμένες", ενώ πρόσθεσε ότι η έξοδος από την κρίση έχει μια βασική προϋπόθεση: την έμπρακτη υποστήριξη της μεταποιητικής δραστηριότητας.

    [03] Τρ. Αλεξιάδης: Αύξηση των ελέγχων και των εσόδων από πρόστιμα το 2015 και το 2016

    «Η σύγκριση από τα αξιόπιστα και επίσημα στοιχεία είναι καταλυτική και δείχνουν από την μια την πολιτική βούληση της σημερινής κυβέρνησης όπως επίσης καταδεικνύουν και μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα για τις κυβερνήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος», ανέφερε απαντώντας σε επίκαιρη επερώτηση 44 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για ζητήματα λειτουργίας της φορολογικής διοίκησης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

    Αναφερόμενος στις αιτιάσεις των βουλευτών της Ν.Δ για αργούς ρυθμούς των φορολογικών ελέγχων και "πενιχρά αποτελέσματα", ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε ότι υπάρχει μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της τάξης του 70%, και σημαντική βελτίωση των φορολογικών εσόδων, σε αντίθεση, όπως είπε με την προηγούμενη περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας , σε σημείο ορισμένα να έχουν μέχρι και διπλασιαστεί.

    «Το 2014 είχαμε 6.622 ελέγχους και 3.654 παραβάτες. Το 2015 έχουμε 26.000 ελέγχους και 10.668 παραβάσεις", ανέφερε και πρόσθεσε:

    Για τα μεγάλα ελεγκτικά κέντρα, από το ΚΕΦΟΜΕΠ είπε ότι "το 2014 είχαμε 249,7 εκατομμύρια ευρώ σύνολο βεβαίωσης. Το 2015 είχαμε 417,2 εκατομμύρια ευρώ. Αύξηση 67%. Για τους ελέγχους των off shore εταιρειών είπε πως "το 2014 υπήρχαν έσοδα 456.000 ευρώ, ενώ το 2015 746.000 ευρώ". Σε ότι αφορά τους ελέγχους των εμβασμάτων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε ότι "είχαμε 350.000 το 2014 και 857.000 το 2015 και στους ελέγχους φυσικών προσώπων μεγάλου πλούτου 290 το 2014, 694 το 2015".

    Σχετικά με τους τελωνειακούς ελέγχους, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως « έχουν αυξήσει πάρα πολύ οι έλεγχοι και το συνολικό ποσό του καταλογισμού ενώ το 2014 είχαμε 165 εκατομμύρια, το 2015 είχαμε 276 εκατομμύρια. Αύξηση 66,35%.

    Σε ότι αφορά τις παραβάσεις στα καπνικά προϊόντα είπε ότι, «το 2014 για τα καπνικά είχαμε ποσό βεβαίωσης 59.894.000 ευρώ και το 2015 είχαμε 147.664.000 ευρώ. Συνολικά καπνικά και καύσιμα -διότι στα καύσιμα είχαμε μια πτώση- 77.948.000 το 2014, 161.447.000 το 2015».

    Ο κ. Αλεξιάδης προανήγγειλε επίσης την ενίσχυση του ΣΔΟΕ με προσωπικό υψηλών προσόντων και τόνισε ότι η υπηρεσία θα ενισχυθεί με προσωπικό υψηλού επιπέδου. Θα φέρουμε διάταξη που θα θέσει για τις εκκρεμούσες υποθέσεις με σειρά προτεραιοποίησης. "Εμείς άλλωστε είμαστε εκείνοι που παρατείναμε κατά ένα έτος την περίοδο παραγραφής για τις εκκρεμούσες περιπτώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Είναι λάθος να προσπαθείτε να εξομοιώσετε τα όσα κάνατε εσείς με την λίστα Λαγκάρντ, με όσα κάνουμε εμείς με την λίστα Μπόργιαν, που μέσα σε τρεις εβδομάδες είχαμε ταυτοποιήσει εκατοντάδες ονόματα", ενώ αναφερόμενος στη λίστα Λαγκάρντ είπε, ότι το 2015 βεβαιώθηκαν φόροι 173,9 εκατομμυρίων ευρώ και ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι σε 96 υποθέσεις όταν το 2014 είχαν βεβαιωθεί φόροι 23,4 εκατομμυρίων και είχαν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι σε μόλις 38 υποθέσεις.

    Αναφερόμενος στο θέμα του λαθρεμπορίου καυσίμων ο κ. Αλεξιάδης αναγνώρισε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις, και εξήγγειλε την εισαγωγή νομοθετικής ρύθμισης για το λαθρεμπόριο.

    "Ο αγώνας για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της διαφθοράς ξεκίνησε. Και θα τον δώσουμε μαζί με τον ελληνικό λαό" κατέληξε.

    "Τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς το Δημόσιο αγγίζουν το 50% του ΑΕΠ, και τα φορολογικά έσοδα το 2015 παρουσιάζουν υστέρηση 3 δισ. ευρώ έναντι του 2014, είπε ο βουλευτής της Ν.Δ και τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ενώ ο Χρήστος Δήμας, ανέφερε ότι οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων είναι στο 1,1% και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες και επιχειρήσεις 5,5 δισ. ευρώ.

    «Αφού είχατε τόσες επιτυχίες γιατί αυξήσατε τους φόρους παντού", αναρωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Σταϊκούρας. Ο κ. Σταϊκούρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ο πόλεμος εναντίον της φοροδιαφυγής απεδείχθη «κενός περιεχομένου» και πρόσθεσε ότι αντί εισπράξει τα 2,5 δισ. ευρώ που εκτιμούσε ότι θα εισέπραττε από τη λίστα Λαγκάρντ, το 1 δισ. ευρώ από την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνού, και τα 2 δισ. ευρώ από το λαθρεμπόριο καυσίμων, επιβάλλει νέους φόρους 6 δισ. ευρώ.

    "Βαθειά ταξικό", χαρακτήρισε το φορολογικό σύστημα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Βαρδαλής και ανέφερε ότι από τα τα 50 δισ. ευρώ των φόρων μόλις τα 2 δισ. ευρώ, καταβάλλονται από το μεγάλο κεφάλαιο, και πρόσθεσε ότι, αυτό το διάστημα έφυγαν πάνω από 140 δισ. ευρώ από τη χώρα, με διάφορα φορολογικά τερτίπια.

    "Έγιναν πολύ περισσότεροι έλεγχοι με βάση τα στοιχεία τα οποία υπήρχαν και τα έσοδα για το Δημόσιο ήταν τουλάχιστον τα διπλά", υποστήριξε από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Καμμένος και σημείωσε ότι επί 40 και πλέον χρόνια δεν έγινε προσπάθεια για την εισαγωγή του "πλαστικού χρήματος", έως ότου μια «πυρηνική βόμβα μας έσκασε στα χέρια».

    "Δίνουμε αντιπυρετικά σε μια οικονομία που έχει πυρετό και όχι αντιβιοτικά για να γίνει καλά" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει ουσιαστικός έλεγχος για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση των τραπεζών με τις εφορίες.

    [04] Προβάδισμα του «Brexit» δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

    Η εκστρατεία της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit) διεύρυνε το προβάδισμα της έναντι εκείνης που τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ένωση, σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την εταιρεία δημοσκοπήσεων ICM.

    Δέκα μέρες πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που αναμένεται να δώσει την τελική απάντηση στο ερώτημα, οι δύο δημοσκοπήσεις, μια τηλεφωνική και μια διαδικτυακή, που έγιναν για λογαριασμό της εφημερίδας Guardian, έδειξαν πως το 53% τάσσεται υπέρ του Brexit, ενώ το 47% υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.

    Σε δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρίας, που διεξήχθησαν πριν δύο εβδομάδες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 52%-48% υπέρ της αποχώρησης.

    [05] ΟΗΕ: Σε 248.000 οι αφίξεις προσφύγων από την Ανατολική Μεσόγειο για το 2016

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανακοίνωσε σήμερα πως αναμένει 248.000 πρόσφυγες και μετανάστες να καταφθάσουν φέτος στην Ευρώπη μέσω της Ανατολικής Μεσογείου, προχωρώντας σε μια εκτίμηση πολύ μικρότερη από εκείνη που είχε προβεί στις αρχές του χρόνου, όταν προέβλεπε για "έως και ένα εκατομμύριο" αφίξεις προσφύγων.

    Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει και τους 156.000 ανθρώπους που έχουν ήδη φθάσει σε χώρες της Ευρώπης, τονίζει το αναθεωρημένο περιφερειακό προσφυγικό σχέδιο της Ύπατης Αρμοστείας, που καταρτίστηκε αρχικά τον Ιανουάριο.

    Στο αναθεωρημένο σχέδιο δεν γίνεται αναφορά στην άλλη κύρια μεταναστευτική οδό που οδηγεί στην Ευρώπη, αυτή από την Λιβύη προς την Ιταλία.

    [06] Γ. Στουρνάρας: Η Ευρώπη δεν μπορεί να απαιτεί πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μετά το 2018

    "Μη ρεαλιστικό και κοινωνικά ανέφικτο, να απαιτήσουμε από την Ελλάδα να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ από το 2018 και έπειτα".

    Αυτό επανέλαβε , ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας σε άρθρο του που δημοσιεύεται στους Financial Times, υποστηρίζοντας ότι "η Ελλάδα χρειάζεται τώρα μία νέα συμφωνία ( new deal) με τους εταίρους και τους δανειστές της για να πάει μπροστά. Ο στόχος πρέπει να μειωθεί στο 2%, επιτρέποντας ένα πιο ισορροπημένο μείγμα οικονομικής πολιτικής, με έμφαση στην μείωση της φορολόγησης, ενθάρρυνση των ιδιωτικών επενδύσεων και συνεισφορά σε βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης".

    Σύμφωνα με τα σενάρια που εξέτασε η Τράπεζα της Ελλάδος προκύπτει ότι η βιωσιμότητα του χρέους είναι επιτεύξιμη και με 2% του ΑΕΠ τελικό πρωτογενές πλεόνασμα και μια μάλλον ήπια ανακούφιση χρέους που δεν επιβάλει ζημιές στους δανειστές. Αυτή θα αφορά στην επέκταση των λήξεων κατά 20 χρόνια και την κεφαλαιοποίηση αναβαλλόμενων τόκων σε ισόποσες δόσεις κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 20 ετών.

    Είναι πλέον ώρα να επιτευχθεί η κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην ελάφρυνση χρέους και τις μεταρρυθμίσεις. Από το 2010, η Ελλάδα έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου δημοσιονομική προσαρμογή, που ανάλογη της δεν έχει βιώσει καμία χώρα μετά την μεγάλη ύφεση. Παρά τις καθυστερήσεις, το κόστος και τα παραπατήματα, υπήρξαν και ορισμένες αναμφισβήτητες επιτυχίες - η διατήρηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας, η απελευθέρωση της αγοράς προϊόντων και εργασίας και η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας ως προς το μοναδιαίο κόστος εργασίας κατά πάνω από 25% από το 2009.

    Επιπρόσθετα η κυβέρνηση, η Τράπεζα της Ελλάδος και οι τράπεζες πρέπει να αντιμετωπίσουν την περισσότερο σοβαρή απειλή για την χρηματοοικονομική σταθερότητα: τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια (NPLs). Αυτά είναι κυρίως αποτέλεσμα της επταετούς ύφεσης που μείωσε το ΑΕΠ της χώρας κατά περισσότερο από 25%.

    Η μείωση των τελικών δημοσιονομικών στόχων και η ελάφρυνση χρέους είναι τα κίνητρα που χρειάζονται για να συνεχίσει η ελληνική οικονομία και η κοινωνία. Μεταρρυθμίσεις, ιδιωτικοποιήσεις, αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και μείωση των NPLs είναι οι δράσεις που πρέπει να αναλάβουν οι Έλληνες πολιτικοί, με αποφασιστικότητα και σε πνεύμα εθνικής ενότητας προκειμένου να πετύχουμε υψηλή και βιώσιμη ανάπτυξη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 13 June 2016 - 20:32:21 UTC