Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δραστηριότητες της άσκησης "ΚΑΤΑΙΓΙΣ" παρακολούθησε ο Π. Καμμένος
  • [02] Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Μέχρι το τέλος Ιουνίου η εκταμίευση των 7,5 δισ. ευρώ
  • [03] Γ. Κατρούγκαλος: Στόχος για το Σεπτέμβριο να ξαναέχουμε συλλογικές διαπραγματεύσεις
  • [04] «Έφυγε» από την ζωή η 17χρονη κόρη του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ν. Νικολόπουλου
  • [05] Ξεκινά στις 15 Ιουλίου το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
  • [06] Οι Pink Martini στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
  • [07] «Το κόκκινο τανγκό», ένα θρίλερ για τη ζωή και την αυτοκτονία του Ν. Ζαχαριάδη
  • [08] Ο Φίλιππος Βέροιας πρωταθλητής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών
  • [09] Οι βενζινοκινητήρες μεσαίου κυβισμού είναι πάλι στο προσκήνιο

  • [01] Δραστηριότητες της άσκησης "ΚΑΤΑΙΓΙΣ" παρακολούθησε ο Π. Καμμένος

    Μέρος των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Στόλου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι,ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος. Επιβαίνων της φρεγάτας

    "ΣΑΛΑΜΙΣ", ο κ. Καμμένος παρακολούθησε μεταξύ άλλων την εκτέλεση πυρών κατά στόχων επιφανείας, που πραγματοποιήθηκαν στο πεδίο βολής 'Ανδρου, στο πλαίσιο της εν εξελίξει άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 16»,που διεξάγεται στην περιοχή του Αιγαίου με τη συμμετοχή του συνόλου των μονάδων του πολεμικού Ναυτικού, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

    Τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος,Γεώργιος Γιακουμάκης.

    Όπως έχει ανακοινωθεί από το ΓΕΝ "κύριος αντικειμενικός σκοπός της άσκησης είναι,η διατήρηση και προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής εκπαίδευσης και ετοιμότητας των μονάδων, ενώ προβλέπεται η εκτέλεση πολλαπλών αντικειμένων στο πλαίσιο της διακλαδικής συνεργασίας με τους άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και η δοκιμή ειδικών σχεδίων και η εφαρμογή πειραματικών και καινοτόμων τακτικών".

    Η "ΚΑΤΑΙΓΙΣ 16" θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη,9 Ιουνίου.

    [02] Κύκλοι ΥΠΟΙΚ: Μέχρι το τέλος Ιουνίου η εκταμίευση των 7,5 δισ. ευρώ

    «Έως το τέλος Ιουνίου θα γίνει η εκταμίευση της δόσης (των 7,5 δισ. ευρώ)» ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, μετά από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group. Όπως επισήμαναν οι ίδιες πηγές, «η εισήγηση των θεσμών είναι θετική» σχετικά με την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και κατ' επέκταση την εκταμίευση της δόσης.

    [03] Γ. Κατρούγκαλος: Στόχος για το Σεπτέμβριο να ξαναέχουμε συλλογικές διαπραγματεύσεις

    Η κυβέρνηση έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι βρίσκεται στο τραπέζι η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πήρε σήμερα τη σκυτάλη της παραπληροφόρησης από κατασκευασμένες ειδήσεις. Ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί στην επόμενη συζήτηση για τα εργασιακά, να κατοχυρώσει ακόμη περισσότερο τα κοινωνικά δικαιώματα, κάτι που θα γίνει στη συνταγματική αναθεώρηση, και ο βασικός μας στόχος για το Σεπτέμβρη είναι να ξαναέχουμε συλλογικές διαπραγματεύσεις, να επιστρέψει η Ελλάδα πίσω στο ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο

    «Ακριβώς επειδή το παλιό πολιτικό σύστημα που κατέρρευσε, το σύστημα της διαπλοκής, βλέπει ότι ήρθε η ώρα της υπέρβασης του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει ξανά τεχνητά ειδήσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Να παρατείνει την πολιτική αβεβαιότητα, τώρα που αυτή τερματίστηκε, και προφανώς προσπαθεί, όχι προς όφελος αλλά προς ζημιά της χώρας», είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και προσέθεσε: «Αναφέρομαι προφανώς στις κατασκευασμένες ειδήσεις ότι τάχα είναι στο τραπέζι η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Η οποία μολονότι διαψεύστηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, εξακολουθεί να είναι στην επιφάνεια της πολιτικής συζήτησης, της παραπληροφόρησης».

    Ο υπουργός Εργασίας επέκρινε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Και επειδή τίποτε δεν είναι αθώο και τίποτε δεν είναι τυχαίο, τη σκυτάλη την πήρε ο αρχηγός της ΝΔ σήμερα το πρωί, λέγοντας ότι αυτός δεν συζητάει 13ο και 14ο μισθό, λες και συζητά οποιοσδήποτε άλλος. Ποιος; Αυτοί που κατάργησαν όλο το προστατευτικό πλαίσιο της εργασιακής νομοθεσίας, που προώθησαν την πιο γενικευμένη απορύθμιση και ουσιαστικά οδήγησαν την Ελλάδα έξω από το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο».

    [04] «Έφυγε» από την ζωή η 17χρονη κόρη του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ν. Νικολόπουλου

    «Έφυγε» σήμερα το απόγευμα από τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, η 17χρονη Νίκη Νικολόπουλου, κόρη ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου.

    Η Νίκη Νικολοπούλου πριν από περίπου 10 ημέρες αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αμέσως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν πως η 17χρονη είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς. Στην συνέχεια εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου σήμερα το απόγευμα κατέληξε.

    Ας σημειωθεί, ότι οι γονείς της Νίκης, έχουν αποφασίσει να δωρίσουν, προς μεταμόσχευση, τα ζωτικά όργανα της 17χρονης κόρης τους.

    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

    [05] Ξεκινά στις 15 Ιουλίου το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

    Με πλούσιο πρόγραμμα, παράλληλες εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια χορού ξεκινά στις 15 Ιουλίου το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Στην διάρκεια του έως τις 26 Ιουλίου, παρουσιάζει οκτώ διεθνείς και ελληνικές ομάδες σύγχρονου χορού, δύο σεμινάρια, ένα εργαστήρι και δέκα παράλληλες διοργανώσεις, σε είκοσι έξι εκδηλώσεις. Και δηλώνει την παρουσία του σε όλη την πόλη. Από το Μέγαρο Χορού, το Πνευματικό Κέντρο και το Ζουμπούλειο Μέγαρο ως το Δημοτικό Στάδιο, το Πάρκο των Σιδηροδρόμων και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

    Όπως επισημάνθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού, το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας επικεντρώνεται σε δύο βασικά θέματα που αναδεικνύονται στο κύριο και στο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα: στην επιστροφή στις απαρχές του σύγχρονου χορού, «με την έννοια της ανατροφοδότησης της σύγχρονης τέχνης με θεμελιώδεις ιδέες, φιλοσοφίες και πρακτικές» και, στο χορό για όλους, «με έμφαση στην προβολή της «διαφορετικότητας» των ιδιωμάτων, ηλικιών και ταυτότητας των καλλιτεχνών, καθώς και στην ταυτόχρονη παρουσία στη χορευτική δράση καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία».

    Φωτεινό παράδειγμα αποκέντρωσης χαρακτήρισε τη διοργάνωση η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, Κατερίνα Κασιούμη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προκάτοχό της Βίκυ Μαραγκοπούλου, η οποία «δημιούργησε και ανέδειξε το Φεστιβάλ σε υψηλού επιπέδου ελληνικό αλλά και διεθνές καλλιτεχνικό γεγονός, επί 21 χρόνια, φέρνοντας στο προσκήνιο την Καλαμάτα, ως πόλη του χορού». Αναφερόμενη στην ανάληψη από την ίδια της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Φεστιβάλ, σε μια δύσκολη για την χώρα περίοδο, τόνισε την επιθυμία της για την ανάγκη συνέχειας αυτού του, τόσο ζωτικού, για τον χορό, θεσμού. Ο προϋπολογισμός, όπως δήλωσε η κυρία Κασιούμη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είναι ίδιος με εκείνον της περυσινής χρονιάς, (400.000 ευρώ, τα οποία προσφέρουν το υπουργείο και ο Δήμος Καλαμάτας με τη συμβολή χορηγών) παρότι το Φεστιβάλ φέτος θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Παράλληλα, η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ διευκρίνισε, ότι οφείλεται στον περιορισμένο χρόνο που είχε από την ανάληψη των καθηκόντων της, το γεγονός ότι απουσιάζουν πρώτες παρουσιάσεις έργων στο φετινό φεστιβάλ και ότι μέσα στους στόχους της είναι να υπάρχουν τέτοιες «πρεμιέρες», αλλά και συμπαραγωγές, καθώς, όπως τόνισαν και χορογράφοι που ήταν παρόντες στη συνέντευξη, το φεστιβάλ αποτελεί ανάσα για το χώρο του χορού, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

    Ξεχωριστή σημασία έχουν και στο 22ο Φεστιβάλ τα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από τα δύο δεκαήμερα σεμινάρια, που έχουν προγραμματιστεί το ένα για επαγγελματίες χορευτές και σπουδαστές του χορού και το άλλο για ερασιτέχνες-λάτρεις του χορού όλων των ηλικιών. Ακόμα, διοργανώνεται ένα σύντομο, αλλά ξεχωριστό εργαστήριο σύγχρονου χορού, που απευθύνεται σε όλους, σε άτομα με ή χωρίς αναπηρία (18 χρονών και άνω), για τη συμμετοχή των οποίων δεν απαιτείται γνώση χορού, μόνο το ενδιαφέρον και η επιθυμία για κίνηση!

    Η σειρά των παράλληλων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί «ανοίγονται» στην πόλη και φιλοδοξούν να αναδείξουν μια άλλη πλευρά της διοργάνωσης, που υποστηρίζει τις συνέργειες και τις συνεργασίες με πολλούς και διαφορετικούς θεσμούς και συνδυάζει το χορό με βραδιές μουσικής, κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις και συζητήσεις. Σ'αυτές ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων το Γκαλά Οπερας με τον Δημήτρη Πλατανιά, προβολές όπως αυτή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ της Μπες Κάργκμαν (Bess Kargman) (2011) με τίτλο First Position, των φιλμ Drops of Breath, All This Can Happen, καθώς και η εγκατάσταση/ταινία The Running Tongue.

    Παράλληλα, το 22ο Φεστιβάλ, συνεργάζεται με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και ειδικότερα με το πρόγραμμα Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων, ενώ διευρύνει την ήδη πολύ καλή συνεργασία του με το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, όπου συνεχίζεται η Έκθεση «Μυθικοί Χοροί της Μεσσηνίας», η οποία θα πλαισιωθεί και με μια παράσταση χορού.

    [06] Οι Pink Martini στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    «Eίμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής» δηλώνει ο χαρισματικός Τόμας Λόντερντέιλ, πιανίστας και ιδρυτής των Pink Martini που επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα.

    Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού και ταυτόχρονα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge- jazz σκηνής παγκοσμίως, έρχονται την Τρίτη 5 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων για να μας «ταξιδέψουν» με τη φρεσκάδα της μουσικής τους που συνδυάζει ρετρό και τζαζ μοτίβα με ποπ ρυθμούς αλλά και στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες. Με την lead singer Storm Large να συνοδεύει επί σκηνής ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών απ' όλα τα σημεία του πλανήτη, το δημοφιλές συγκρότημα θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

    Οι Pink Martini δημιουργήθηκαν το 1994 από τον πιανίστα και απόφοιτο του Χάρβαρντ Τόμας Λόντερντέιλ ως μια μικρή ορχήστρα με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ «Sympatique», με το οποίο κατάφεραν να ενθουσιάσουν κοινό και κριτικούς, αρχικά στη Γαλλία και στη συνέχεια σε πολλές άλλες χώρες.

    [07] «Το κόκκινο τανγκό», ένα θρίλερ για τη ζωή και την αυτοκτονία του Ν. Ζαχαριάδη

    Κυκλοφορεί σήμερα, από τις εκδόσεις "Κέδρος", το βιβλίο «Το κόκκινο τανγκό». Ένα θρίλερ σε έρευνα του Κώστα Κουτσομύτη, του κορυφαίου σκηνοθέτη που πέθανε τον περασμένο Μάρτιο χωρίς να προλάβει να δει στα βιβλιοπωλεία το έργο που συνέγραψε με τον προσωπικό του γιατρό και συγγραφέα, Ευάγγελο Μαυρουδή. Είναι ένα συνδυαστικό μυθιστόρημα πάνω σε πραγματικά στοιχεία για την άνοδο και την πτώση του Νίκου Ζαχαριάδη. Μια ιστορία μύθου και αλήθειας για τη ζωή και τον θάνατό του αρχηγού του ΚΚΕ, ο οποίος ακόμη και τώρα διχάζει για τις επιλογές του που έφεραν τον καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο 1946- 1949 ,αλλά συγκινεί με την αυτοκτονία- διαμαρτυρία του την 1η Αυγούστου του 1973, όντας εξόριστος στο σοβιετικό Σοργκούτ.

    Όπως γράφει στον πρόλογο ο Κώστας Κουτσομύτης, την ιδέα για τη συγγραφή την είχε από το 1993, με την προοπτική να αποτελέσει τηλεοπτική σειρά. Συγκλονισμένος από την αποκάλυψη του τρόπου θανάτου του ηγέτη που ήταν «θύτης και θύμα μιας νοοτροπίας, ενός τρόπου ζωής, θεός για κάποιους, διάβολος για άλλους, άνθρωπος με σάρκα και οστά, με παιδιά, με γυναίκες που τον αγάπησαν, με συντρόφους που υπέφεραν για χάρη του ή εξαιτίας του», άρχισε να οργανώνει την έρευνα. Επισκέφθηκε τόπους, συναγωνιστές, μάρτυρες και βέβαια μίλησε με τους γιούς του, όμως η οικονομική στενότητα ματαίωσε την προοπτική παραγωγής. Ωσπου, στις αρχές του 2014, συζητώντας με τον οικογενειακό του γιατρό, που μελετούσε την περίοδο του εμφυλίου, του πρότεινε να αναλάβει να το γράψει με κινηματογραφικό στυλ, ώστε να είναι ελκυστικό στον σημερινό αναγνώστη, δίνοντας έμφαση στην ανθρώπινη πλευρά του Ζαχαριάδη «αποφεύγοντας τους αφορισμούς, τη στράτευση και τις κρίσεις».

    [08] Ο Φίλιππος Βέροιας πρωταθλητής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών

    Στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ επέστρεψε μετά απο 13 χρόνια ο Φίλιππος Βέροιας. Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας κατέκτησε για ένατη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, καθώς στον τρίτο και αποφασιστικό τελικό επικράτησε 26-21 (ημίχρονο 10-10) του Διομήδη στο Άργος και με 2-1 νίκες πανηγύρισε τον τίτλο και παράλληλα το νταμπλ.

    [09] Οι βενζινοκινητήρες μεσαίου κυβισμού είναι πάλι στο προσκήνιο

    Η στροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας στους κινητήρες βενζίνης είναι μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις των τελευταίων χρόνων. Οι βενζινοκινητήρες παίρνουν την θέση των πετρελαιοκινητήρων σε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά την αναβάθμιση των χαρακτηριστικών τους και την πρόοδο που σημειώθηκε στον περιορισμό των επικίνδυνων ρύπων. Οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων επενδύουν στην εξέλιξη των κινητήρων βενζίνης και αναπτύσσουν τεχνικές για να συνδυαστούν με ηλεκτρικούς κινητήρες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν ισχυρότερες διατάξεις υβριδικής τεχνολογίας.

    Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Volvo, κατασκεύασε ένα μοτέρ βενζίνης 1.500 κ.εκ., το οποίο αποδίδει 152 ίππους. Εξοπλίζει και το S60, στην έκδοση T3 1.5. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο το οποίο περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό.

    Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας έχει εξελιχθεί από τη Volvo και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Σέβντε της Σουηδίας. Ανήκει στην οικογένεια Drive-E, των νέων τεχνολογικά προηγμένων κινητήριων συστημάτων της σουηδικής μάρκας. Εκτός από την υψηλή ισχύ παράγει και μεγάλη ποσότητα ροπής η οποία αγγίζει τα 25,5 χλγμ. Η ροπή αποδίδεται σε ευρύ πεδίο απο τις 2.800 - 6.700 σ.α.λ.

    Το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει paddles στο τιμόνι, σειριακή λειτουργία και sport λειτουργία. Όταν ενεργοποιηθεί το sport πρόγραμμα οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται σε υψηλότερο επίπεδο στροφών. Επίσης, με επιλογή μέσω κουμπιού στην κεντρική κονσόλα, είναι δυνατή η λειτουργία ECO+ κατά την οποία το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εκτελεί τις αλλαγές σε χαμηλότερες στροφές, με στόχο τη μέγιστη οικονομία καυσίμου. Κατά την ECO+ λειτουργία, όταν το αυτοκίνητο κινείται χωρίς να πατάει ο οδηγός το πεντάλ του γκαζιού, το κιβώτιο αποσυμπλέκεται και οι στροφές του κινητήρα μειώνονται έως λίγο πάνω από το ρελαντί, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου.

    Ο συνδυασμός του συγκεκριμένου κινητήρα με το αυτόματο κιβώτιο, προσδίδει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 8,6?? και τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα. Η μέση εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,8 λίτρα/100 χλμ.

    Σπύρος Ρέκκας


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 6 June 2016 - 16:32:30 UTC