Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-05-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
  • [02] Θ.Φωτίου:Το νέο ασφαλιστικό στις κρατούσες συνθήκες είναι σύστημα υπέρ των ασθενέστερων
  • [03] Τρ. Αλεξιάδης: Δεν υπάρχει πρόβλημα με το αφορολόγητο μετά τις 20.000 ευρώ
  • [04] Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος
  • [05] Επιταχύνονται οι διαδικασίες χορήγησης της προσωρινής σύνταξης και άλλων παροχών σε ΑμΕΑ
  • [06] Πέθανε η Μαργκότ Χόνεκερ
  • [07] Ο υπ. Πολιτισμού υποδέχεται 100 πρόσφυγες στην Ακρόπολη με αφορμή της Ημέρα της Ευρώπης
  • [08] Ευ. Βενιζέλος: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν μόνο από τις κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες αλλά κυρίως υπό το βάρος της κοινωνικής
  • [09] Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Beach Volley θα μετατραπούν σε δικαστικές αίθουσες μεγάλων δικών
  • [10] Η Μπάγερν έγραψε ιστορία

  • [01] Επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

    Πρωταγωνιστές επεισοδίου στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής έγιναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

    Η συνεδρίαση έχει διακοπεί μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.

    Την διακοπή της συνεδρίασης διέταξε ο προεδρεύων του Σώματος, Γιώργος Λαμπρούλης, αποφασίζοντας να αποβληθεί από την αίθουσα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ο οποίος καταφέρθηκε με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Σκουρλέτη.

    Παρά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να αποχωρήσει ο κ. Λαγός από την αίθουσα ώστε να επαναληφθεί η συζήτηση, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αρνείται να αποχωρήσει ο βουλευτής της.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι το κόμμα του αρνείται την απόφαση του προεδρείου προσθέτοντας χαρακτηριστικά «φέρτε μας τα ΜΑΤ».

    Αυτή τη στιγμή από την έδρα έχει αποχωρήσει και ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης ενώ τόσο οι υπουργοί όσο και οι βουλευτές όλων των κομμάτων βρίσκονται στα έδρανα τους περιμένοντας την τελική εξέλιξη.

    Σημειώνεται ότι και πριν την παρέμβαση του κ. Βούτση διαδραματίστηκαν στην αίθουσα παρόμοιοι έντονοι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ορισμένων εκ των υπουργών και βουλευτών.

    Ο πρόεδρος, εκείνη τη στιγμή της συζήτησης, αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο για να ηρεμήσει η κατάσταση.

    Τελικά με την ανακοίνωση της απόφασης εκ μέρους του Προεδρείου της Βουλής να αποκλειστεί ο βουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός από την σημερινή συζήτηση της Βουλής, επαναλήφθηκε η διακοπείσα συνεδρίαση.

    Όπως ανακοίνωσε από την έδρα ο προεδρεύων, Γιώργος Λαμπρούλης, σε περίπτωση υποτροπής του βουλευτή - μετά και τις σημερινές προσβλητικές αναφορές εντός της Ολομέλειας κατά του υπουργού Περιβάλλοντος, Πάνου Σκουρλέτη - αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του βουλευτή της ΧΑ για 15 ημέρες από τις συνεδριάσεις.

    Η απόφαση αυτή, καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές όλων των πτερύγων, εκτός από την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της οποίας ωστόσο παραμένει εντός της Ολομέλειας.

    Νωρίτερα είχε προηγηθεί και πάλι επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Π Σκουρλέτη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ. Χ.Παππά.

    Διαβάστε επίσης:

    Σκουρλέτης προς Χ.Α: Εσείς ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός

    [02] Θ.Φωτίου:Το νέο ασφαλιστικό στις κρατούσες συνθήκες είναι σύστημα υπέρ των ασθενέστερων

    Το νέο ασφαλιστικό σύστημα «στις κρατούσες συνθήκες που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί πέντε χρόνια» είναι ένα σύστημα με ταξική μεροληψία υπέρ των ασθενέστερων, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, επισημαίνοντας πως το 87% των μισθωτών, το 90% των αυτοαπασχολούμενων και το 99,4% των αγροτών δεν υφίστανται καμία μείωση.

    «Αν θέλαμε να κόψουμε συντάξεις γιατί να περιμέναμε έξι μήνες; Δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την fast track διαδικασία που κι εσείς ακολουθήσατε έντεκα φορές;» ρώτησε προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας πως αυτή η κυβέρνηση «είναι ανίκανη να μάθει αυτό το μάθημα».

    Η κ. Φωτίου, υποστήριξε δε πως ουδέποτε στο παρελθόν παραποιήθηκε και διαστρεβλώθηκε σε τέτοια έκταση ένα νομοσχέδιο τόσο συνειδητά από τα ΜΜΕ με στόχευση να «να πειστούν οι πολίτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ψέματα, πρόδωσε κι είναι ίδιος» με τους προηγούμενους.

    Η αν. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για την τοποθέτησή της απέναντι στην διαπραγμάτευση καταλογίζοντάς της πως όλη η στρατηγική επενδύει στην αποτυχία και στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί την ευόδωση της διαπραγμάτευσης. «Μήπως ενδόμυχα εύχεστε εκείνο το ετεροχρονισμένο «κράτα ΔΝΤ γιατί χανόμαστε;», είπε προς έδρανα της αντιπολίτευσης.

    [03] Τρ. Αλεξιάδης: Δεν υπάρχει πρόβλημα με το αφορολόγητο μετά τις 20.000 ευρώ

    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το αφορολόγητο μετά τις 20.000 ευρώ, τακτοποιήθηκε με την τροπολογία που κατατέθηκε χθες, διαβεβαίωσε παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια στη συζήτηση για το ασφαλιστικό ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

    «Το άρθρο 112, πρώην άρθρο 113, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την τροπολογία και τη νομοτεχνική, εξακολουθεί να υπάρχει η παράγραφος 2 η οποία αναφέρει ότι για φορολογητέο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και συντάξεις το οποίο υπερβαίνει το ποσόν των 20.000 ευρώ, το ποσό της μείωσης μειώνεται κατά 10 ευρώ ανά 1.000 ευρώ του φορολογούμενου εισοδήματος», ανέφερε ο κ. Αλεξιάδης.

    [04] Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος

    Σε εξέλιξη είναι στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή.

    Κλειστοί είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος και το κτίριο του Κοινοβουλίου (Σταδίου, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Φιλελλήνων) και τα γύρω στενά.

    Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν δευτεροβάθμια σωματεία ? μέλη της ΑΔΕΔΥ (ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.λπ.), αριστερές οργανώσεις, μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, αντιεξουσιαστες, ενώ έντονη είναι η παρουσία Κούρδων υποστηρικτών του Οτσαλάν.

    «Κατάπτυστο» χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Καλομοίρης, συνδικαλιστικό στέλεχος της ΑΔΕΔΥ, το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη σημερινή ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς για να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο που «λεηλατεί ο,τιδήποτε έχει μείνει όρθιο στην κοινωνική ασφάλιση και εξαπολύει φορολογική επιδρομή στα φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού».

    [05] Επιταχύνονται οι διαδικασίες χορήγησης της προσωρινής σύνταξης και άλλων παροχών σε ΑμΕΑ

    Δεκτή εν μέρει έκανε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος την τροπολογία την οποίαν κατέθεσαν έξι βουλευτές της αντιπολίτευσης, με την οποία ρυθμίζονται θέματα των ΑμΕΑ.

    Τα άρθρα της τροπολογίας που έκανε δεκτή ο υπουργός Εργασίας, προβλέπουν η προσωρινή σύνταξη και το εφάπαξ βοήθημα να καταβάλλεται κατ' απόλυτη προτεραιότητα σε δικαιούχους που είναι άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και στους γονείς και κηδεμόνες που προστατεύουν άτομα με αναπηρία.

    Ακόμη, στους συνταξιούχους με ποσοστό αναπηρίας 50% και ανεξάρτητα με τα έτη ασφάλισης θα χορηγείται το 100% του ποσού που αντιστοιχεί στην Εθνική Σύνταξη.

    "Έκανα δεκτές τις τροπολογίες που προβλέπουν την κατά προτεραιότητα απόδοση παροχών σε δικαιούχους που είναι άτομα με αναπηρία, κάτι απολύτως δίκαιο", ανέφερε αιτιολογώντας την απόφασή του ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε ότι, οι άλλες προβλέψεις που περιλαμβάνει η τροπολογία, θα πρέπει να εξετασθούν συνολικά στο πλαίσιο επιτροπής που θα συγκροτηθεί στο υπουργείο Εργασίας και στην οποία θα μετέχουν και εκπρόσωποι των ομοσπονδιών των ΑμΕΑ.

    Την τροπολογία υπογράφουν, ο Βασίλης Οικονόμου από τη ΝΔ., η Έυη Χριστοδουλοπούλου, ο Γιάννης Κουτσούκος και ο Βασίλης Κεγκέρογλου από την Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο Κώστας Μπαργιώτας από το Ποτάμι.

    [06] Πέθανε η Μαργκότ Χόνεκερ

    Πέθανε σε ηλικία 89 χρονών η Μαργκότ Χόνεκερ, πρώην υπουργός Παιδείας και χήρα του τελευταίου ηγέτη της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας (ΛΔΓ) Έριχ Χόνεκερ της Ανατολικής Γερμανίας. Τα τελευταία 25 χρόνια ζούσε στη Χιλή, όπου κατέφυγε το ζεύγος μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου στις 9 Νοεμβρίου 1989, καθώς σε βάρος του Έριχ Χόνεκερ ασκήθηκε ποινική δίωξη για την εκτέλεση 49 ανθρώπων που προσπάθησαν να περάσουν στο Δυτικό Βερολίνο.

    Λίγους μήνες πριν, στις 5 Νοεμβρίου 2015, η Μαργκότ Χόνεκερ, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Αντώνη Πολυχρονάκη χαρακτήρισε ως «αντεπανάσταση» τα γεγονότα του 1989, τα οποία ήταν συνέπεια της «θανατηφόρας κούρσας των εξοπλισμών», στην οποία παρέσυραν οι ΗΠΑ τη Σοβιετική Ένωση με τελικό αποτέλεσμα «οι επονομαζόμενοι μεταρρυθμιστές» της να εγκαταλείψουν όλες τις «σοβιετικές κατακτήσεις».

    Στην ίδια συνέντευξη, παραδέχθηκε για πρώτη φορά λάθη της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας (ΛΔΓ), «δεν κάναμε πάντα σωστά τη δουλειά μας, εν μέρει εξαιτίας της ανεπάρκειάς μας», λέει, ενώ δεν θεωρούσε τις διαληλώσεις του 1989 στη Λειψία και άλλες πόλεις «εξέγερση», αφού «οι περισσότεροι ήθελαν μια καλύτερη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας (ΛΔΓ), δεν διαδήλωναν για την κατάργησή της». Ούτε και τον όρο «ειρηνική επανάσταση» δεχόταν για τα γεγονότα του 1989, αφού η «επανάσταση είναι μια βαθιά κοινωνική ρήξη η οποία αποσκοπεί σε μια ριζοσπαστική αλλαγή των κοινωνικών σχέσεων, στην απελευθέρωση των λαϊκών μαζών από την εκμετάλλευση και την καταπίεση», ενώ «αν, όπως συνέβη, υπάρξει πισωγύρισμα σε ξεπερασμένες κοινωνικές και οικονομικές σχέσεις, δεν μπορεί να μιλά κανείς για επανάσταση».

    Μιλώντας για τη σημερινή Ευρώπη την χαρακτήρισε ως «έργο του μονοπωλιακού κεφαλαίου, μια ιμπεριαλιστική κατασκευή», και ειδικά για τους Έλληνες λέει πως «τους συμβούλευσαν να κάνουν ιδιωτικοποιήσεις κατά το πρότυπο της Λαοκρατικής Γερμανίας», κάτι που όμως εκεί «προκάλεσε μεγάλο κακό».

    Ανέφερε επίσης ότι παρακολούθησε «την εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ με συμπάθεια», αλλά «πρέπει να είμαστε ρεαλιστές», αφού δεν υπάρχει ακόμα «απέναντι στη διεθνή των ισχυρών καμιά ισχυρή δύναμη των καταληστευμένων και των καταπιεσμένων», έστειλε μήνυμα «αλληλεγγύης, συμπάθειας και σεβασμού προς τους Έλληνες», τονίζοντας ότι «οι Έλληνες ξέρουν να αγωνίζονται όπως έχουν αποδείξει στην ιστορία τους» και συμπλήρωσε ότι είναι μαζί τους «η αλληλεγγύη πολλών φίλων σε όλον τον κόσμο».

    Στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ δημοσιεύεται η πλήρης (ίσως και τελευταία) συνέντευξη της Μαργκότ Χόνεκερ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    [07] Ο υπ. Πολιτισμού υποδέχεται 100 πρόσφυγες στην Ακρόπολη με αφορμή της Ημέρα της Ευρώπης

    Εκατό πρόσφυγες -κυρίως οικογένειες- από τους χώρους φιλοξενίας του Ελαιώνα και του Σχιστού, θα υποδεχθεί αύριο, Δευτέρα 9 Μαΐου, ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, στον βράχο της Ακρόπολης.

    Σκοπός της επίσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, είναι «η διεθνής ευαισθητοποίηση σχετικά με το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού. Μετά την επίσκεψή τους, οι πρόσφυγες θα ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και του πολιτιστικού οργανισμού Flux Laboratory.

    [08] Ευ. Βενιζέλος: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν μόνο από τις κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες αλλά κυρίως υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής

    Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας την ότι εφαρμόζει την πιο ακραία μνημονιακή πολιτική ενώ παίζει ακραίο παιχνίδι με τους θεσμούς και τα εθνικά θέματα.

    «Εκεί που φτύνατε γλείφετε. Αντί κατάργησης του μνημονίου φτάσαμε στο τρίτο και τέταρτο μνημόνιο. Δεν υπήρξε κανένα οικονομικό, κοινωνικό έρισμα, ούτε κόκκινες γραμμές, ούτε στοιχειώδης αίσθηση ευθύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

    «Η οπισθοχώρηση έχει κόστος για τον Έλληνα στο ασφαλιστικό και φορολογικό. Από το κοινωνικό μέρισμα του 2013 ξαναγυρίσαμε στο μειονέκτημα αν μπορούμε να γυρίσουμε και πόσο. Η χώρα είχε πρωτογενές πλεόνασμα εννιά χρόνια, από το 1994 μέχρι το 2003 και τώρα αντί να συζητάτε για τον παρονομαστή έχει εγκλωβιστεί σε μια στείρα συζήτηση», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

    «Χάνετε σκοπίμως χρόνο σε βάρος του εθνικού συμφέροντος μόνο και μόνο για να βρείτε εσωκομματικά προσχήματα, γιατί η κοινωνία δεν σας πιστεύει και γιατί μόνο έτσι μπορεί να συγκρατηθεί μια ομάδα στην εξουσία».

    Ο κ. Βενιζέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει πιστά την «μνημονιακή πολιτική στην πιο ακραία μορφή της», και ότι παίζει ένα ακραίο παιχνίδι με τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα εθνικά θέματα ενώ μίλησε για τακτική του μεροδούλι μεροφάι, αρκεί να μείνει στην εξουσία καθώς και για προσπάθεια να παίξει εν ουκ παικτοίς ρίχνοντας τις ευθύνες στους κακούς εταίρους και στους πολιτικούς της αντιπάλους.

    Υποστήριξε ακόμα ότι το προσφυγικό, «οδηγεί σε επικίνδυνη υποβάθμιση της εθνικής ισχύος», σημείωσε ότι «η παρουσία του ΝΑΤΟ ήταν απολύτως ανεπεξέργαστη και έχει καταστεί επικίνδυνη», ενώ τόνισε ότι οι προσφυγικές ροές εξαρτώνται από την Τουρκία.

    [09] Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Beach Volley θα μετατραπούν σε δικαστικές αίθουσες μεγάλων δικών

    Στο υπουργείο Δικαιοσύνης παραχωρείται για 20 χρόνια η χρήση των Ολυμπιακών ακινήτων που βρίσκονται στη ζώνη Α2 του Ολυμπιακού Πόλου του Φαληρικού Όρμου (εγκαταστάσεις Beach Volley) προκειμένου να μετατραπούν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, σε αίθουσες διεξαγωγής μεγάλων δικών, όπως αυτή των μελών της Χρυσής Αυγής.

    Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει:

    «Ένα δομικό πρόβλημα της ελληνικής Δικαιοσύνης, η έλλειψη χώρων για διεξαγωγή μεγάλων δικών, περνά ήδη στη φάση της επίλυσής του.

    Χωρίς αντάλλαγμα παραχωρήθηκε, με νομοθετική διάταξη που ψηφίστηκε από τη Βουλή, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων η χρήση ακινήτου που βρίσκεται στη ζώνη Α2 του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου.

    Όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, η έλλειψη αιθουσών για διεξαγωγή μεγάλων δικών (όπως π.χ.: αυτή που αφορούσε μέλη της Χ.Α.) δημιουργούσε σημαντικά προβλήματα στην απονομή της Δικαιοσύνης: τα φαινόμενα της απόλυσης υποδίκων λόγω συμπλήρωσης του χρόνου προφυλάκισης εξαιτίας της σπάνιας διαθεσιμότητας μεγάλης αίθουσας, της σώρευσης καθυστερούμενων υποθέσεων, και των απότοκων κινδύνων παραγραφής είχαν γίνει ιδιαίτερα αισθητά στην ελληνική κοινωνία».

    [10] Η Μπάγερν έγραψε ιστορία

    Με τον 26ο τίτλο της στην Γερμανία, 25ο από τότε που υπάρχει η Bundesliga. Από το 1995 μέχρι σήμερα, σε 18 από τις 21 περιπτώσεις, η Μπάγερν έφτασε στην πρώτη ήδεύτερη θέση. Είναι το δέκατο πρωτάθλημα στην σειρά, από το 2000 και μετά που πανηγύρισε μακριά από το σπίτι της. Είναι ο τίτλος ρεκόρ: ποτέ πριν καμία ομάδα δεν είχε κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα στηνμ σειρά. Οι Βαυαροί είχαν σταματήσει στα τρία στα χρόνια του 70 (από το 1972 έως το 1974),του 80 (από το 1985 έως το 1987) και τη νέα χιλιετία (από το 1999 έως 2001). Αυτός χθες, ήταν ο 101ος αγώνας του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Bundesliga (81 νίκες, 11 ισοπαλίες και 9 ήττες).
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 8 May 2016 - 16:32:33 UTC