Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-04-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το Ποτάμι για την συμφωνία Τσίπρα-Κόστα
  • [02] Σοκαρισμένοι από τη χρήση χημικών από τις αρχές της ΠΓΔΜ δηλώνουν πρόσφυγες στην Ειδομένη
  • [03] Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκανε ληστείες και διαρρήξεις
  • [04] Διακοπή νερού σε περιοχές του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης
  • [05] Θετική η πρώτη αξιολόγηση του Βερολίνου από την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας
  • [06] Αύριο θα κριθούν τα μέτρα που έχει λάβει η Ελλάδα για τη «διαχείριση των συνόρων»
  • [07] Δ. Βίτσας: Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παρόντος και να σταθεροποιήσουμε τη χώρα
  • [08] Προσφυγόπουλα ζωγράφισαν δέκα λέξεις που αντιπροσωπεύουν βασικά τους δικαιώματα
  • [09] Έλεγχοι της αστυνομίας σε οχήματα που προσέρχονται στον καταυλισμό της Ειδομένης
  • [10] Στη Βιτόρια με στόχο το... break η αποστολή του Παναθηναϊκού

  • [01] Το Ποτάμι για την συμφωνία Τσίπρα-Κόστα

    Με δηκτικό τρόπο σχολίασε το Ποτάμι τη διακήρυξη που υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πορτογάλος ομόλογός του, Αντόνιο Κόστα.

    «Νέα διεθνής επιτυχία της κυβέρνησης. Υπέγραψε σύμφωνο εναντίον της λιτότητας με την Πορτογαλία.

    Προφανώς λιτότητα δεν θεωρείται το πογκρόμ έμμεσων και άμεσων φόρων, ούτε οι νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ούτε η ασφυξία στην αγορά.

    Πόλεμος εναντίον της λιτότητας σημαίνει, προφανώς, το δικαίωμα κάθε ανεπάγγελτου "αγωνιστή" σε μια θέση σε υπουργικά και πρωθυπουργικά γραφεία.

    Κάθε θεατρική παράσταση κάποτε τελειώνει», αναφέρει το Ποτάμι.

    [02] Σοκαρισμένοι από τη χρήση χημικών από τις αρχές της ΠΓΔΜ δηλώνουν πρόσφυγες στην Ειδομένη

    Σοκαρισμένοι από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων αλλά και πλαστικών σφαιρών από τις αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων, δηλώνουν πολλοί πρόσφυγες στην Ειδομένη.

    "Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική ακόμη και μέσα στις σκηνές χθες το βράδυ. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε" λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μοχάμεντ, από το Χαλέπι της Συρίας, που ετοιμάζει τα πράγματά του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και κάποιους "γείτονες" από τις διπλανές σκηνές για να αναχωρήσουν "αύριο πρωί πρωί" για την Κοζάνη.

    "Έχουμε ακούσει πως εκεί είναι καλές οι συνθήκες και μετά τα χθεσινά γεγονότα δεν μπορούμε να μείνουμε ούτε λεπτό πλέον εδώ" λέει.

    Αγανακτισμένος από την τροπή που πήραν χθες τα πράγματα δηλώνει ο Σοράν από το Ιράκ, ο οποίος βρέθηκε στην "καρδιά" των χθεσινών γεγονότων και χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα.

    Σήμερα το μεσημέρι, ο Σοράν βρέθηκε και πάλι μπροστά στον φράχτη, όπου χθες σημειώθηκαν τα επεισόδια, και κρατώντας έναν κάλυκα δακρυγόνου, μέσα στον οποίο είχε βάλει λίγα λουλούδια, "ευχαρίστησε" τους αστυνομικούς της γειτονικής χώρας για το τραύμα του.

    Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν νωρίτερα μπροστά στον φράχτη, κρατώντας μια ελληνική και μια γερμανική σημαία και κλαδιά που έκοψαν από τα δέντρα της περιοχής -ως ένδειξη των ειρηνικών τους προθέσεων, όπως έλεγαν- και ύστερα από λίγη ώρα αποχώρησαν.

    "Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Φύγαμε από τον πόλεμο και είμαστε πρόσφυγες. Δεν θέλουμε να μείνουμε στη χώρα σας, θέλουμε να τα περάσουμε και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας" είπε εκπρόσωπός τους, απευθυνόμενος στα αγγλικά στους αστυνομικούς της ΠΓΔΜ.

    Λίγα μέτρα μακριά από τον φράχτη, σε μία από τις μικρές σκηνές που έχουν "φυτρώσει" μέσα στα χωράφια δεξιά και αριστερά του καταυλισμού, μία γυναίκα δείχνει το κατακόκκινο πρόσωπό της και λέει: "Είμαστε ζώα και μας φέρονται έτσι; Δεν έχουν μάνα και παιδιά αυτοί; Δεν ξέρουν πως δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα με όλα αυτά τα δακρυγόνα που έριξαν;".

    "Δεν φτάνει που μας 'έλουζαν' με αυτά ακατάπαυστα, από το πρωί ως το βράδυ, ήταν και ληγμένα" σπεύδει να συμπληρώσει ο σύζυγός της και δείχνει έναν κάλυκα, πάνω στον οποίο αναγράφεται το έτος 1996.

    "Η χθεσινή βία μού έφερε στο μυαλό τη στιγμή που γινόταν οι επιθέσεις στη Χομς. Με έπιασε πανικός" αναφέρει, από την πλευρά της, η Χάνα, μια νεαρή Σύρια που, όπως λέει, είδε πολλά παιδιά να ξεσπούν σε κλάματα βλέποντας τις μητέρες τους να τρέχουν πανικόβλητες, όταν άρχισαν να πέφτουν τα δακρυγόνα.

    [03] Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκανε ληστείες και διαρρήξεις

    Πολυμελής εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας έκαναν ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στη Νοτιοανατολική Αττική, στην Κορινθία και στην Εύβοια, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, στο Κορωπί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, πέντε μέλη της ομάδας, όλοι Ρομά, ηλικίας από 22 έως 42 ετών, τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην περιοχή.

    Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε στον καταυλισμό Ρομά, στη θέση Σοφό Ασπροπύργου, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας ακόμα Ρομά, μέλος της ομάδας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται έξι συνεργοί τους.

    Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία και κατ' επάγγελμα, για αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες των κατηγορουμένων, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων ρολογιών, γυαλιών ηλίου, ηλεκτρονικών συσκευών, κινητών τηλεφώνων, διαρρηκτικών εργαλείων, μία καραμπίνα, είκοσι φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 1.370 ευρώ.

    Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν 149 υποθέσεις διαρρήξεων οικιών στις περιοχές του Κορωπίου, Μαρκόπουλου, Καλυβίων, Κερατέας, Αναβύσσου, Λαυρίου, Ραφήνας, Ν. Μάκρης, και Βραχατίου, Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Επίσης εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες στην Κερατέα και στα Ψαχνά Ευβοίας, καθώς και δύο κλοπές οχημάτων.

    [04] Διακοπή νερού σε περιοχές του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης

    Διακοπή νερού σε περιοχές του Πειραιά από τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης μέχρι τις 8.00 το πρωί της Πέμπτης ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης. Η διακοπή αφορά τις περιοχές Καλλίπολη, Χατζηκυριάκειο, Νοσοκομείο Μεταξά.

    [05] Θετική η πρώτη αξιολόγηση του Βερολίνου από την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας

    Ικανοποιημένη εμφανίζεται η γερμανική κυβέρνηση από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, ενώ επισημαίνει ότι ο αριθμός εκείνων που ξεκινούν από την Τουρκία με προορισμό την Ελλάδα έχει μειωθεί σημαντικά.

    «Ως ενδιάμεση αξιολόγηση, θα λέγαμε ότι οι πρώτες μέρες εφαρμογής δείχνουν ότι οι εξελίξεις πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι ο αριθμός εκείνων που ξεκινούν από την Τουρκία προς την Ελλάδα με τη βοήθεια διακινητών και με κίνδυνο της ζωής τους έχει μειωθεί σημαντικά σε σύγκριση με πριν από 4 ή 8 εβδομάδες», δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ και, αναφερόμενος στους πρόσφυγες που πνίγηκαν πρόσφατα στο Αιγαίο, επισήμανε ότι το γεγονός «υπενθυμίζει την ουσία της συμφωνίας και τον κεντρικό στόχο, να σταματήσουμε αυτή την παράνομη δράση των διακινητών». Είμαστε, προσέθεσε, σε ό,τι αφορά αυτό, σε καλό δρόμο.

    «Η εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας έχει ξεκινήσει. Υπήρξαν οι πρώτες επαναπροωθήσεις μεταναστών στην Τουρκία. Υπάρχουν οι πρώτες μετακινήσεις από την Τουρκία προς την Ευρώπη και υπάρχει ένα φαινόμενο που ήταν αναμενόμενο, ότι διαφορετικά από ό,τι συνέβαινε παλαιότερα, πολλοί μετανάστες υποβάλλουν αίτηση στα ελληνικά νησιά», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και σημείωσε ότι φέρνει ήδη αποτελέσματα ο ατομικός έλεγχος αυτών των αιτήσεων, με σεβασμό στα ανθρώπινα και προσφυγικά δικαιώματα. «Αυτό διαρκεί κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε προβλέψει (...) Για μας ήταν πάντα σημαντικό να μπορούν να γίνουν οι ατομικοί έλεγχοι. Έτσι βεβαίως μπορεί να υπάρξουν μέρες χωρίς επαναπροωθήσεις -αυτό από κάποιους ερμηνεύεται ως στασιμότητα στην διαδικασίας, αλλά είναι μέρος της διαδικασίας», εξήγησε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    [06] Αύριο θα κριθούν τα μέτρα που έχει λάβει η Ελλάδα για τη «διαχείριση των συνόρων»

    Την έκθεση αξιολόγησης των μέτρων τα οποία έχει πάρει η Ελλάδα σε συνέχεια των συστάσεων του Συμβουλίου έτσι ώστε να αντιμετωπίσει το ζήτημα της διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων, αναμένεται να υιοθετήσει αύριο το Κολέγιο των Επιτρόπων, σύμφωνα με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα. Όπως ανέφερε η Μ. Αντρέεβα αυτή η αξιολόγηση αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο να αρθούν οι έλεγχοι στα εσωτερικά σύνορα πριν από το τέλος του έτους. Επιπλέον αύριο θα δημοσιευθεί η δεύτερη μηνιαία έκθεση της Επιτροπής για τη μετεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση.

    Κληθείσα να σχολιάσει τα επεισόδια στα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, η ίδια εκπρόσωπος ανέφερε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει να στέλνει το ίδιο μήνυμα προς τους μετανάστες που βρίσκονται εκεί: να μεταφερθούν στα κέντρα υποδοχής, όπου, εφόσον πληρούν τα κριτήρια, μπορούν να συμμετάσχουν στο σχήμα μετεγκατάστασης και να μην επιχειρούν «επικίνδυνες» και «παράτυπες» διαδρομές. Προσέθεσε δε πως η Επιτροπή καλεί όλες τις εμπλεκόμενες «αρχές» και τις «Μη Κυβερνητικές Oργανώσεις» να παράσχουν τις «σωστές πληροφορίες» στους μετανάστες που βρίσκονται εκεί για να αποφευχθούν «παρόμοια περιστατικά».

    Όσον αφορά την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για την παράλληλη επιστροφή μεταναστών στην Τουρκία και την επανεγκατάσταση Σύρων προσφύγων στην ΕΕ, η ίδια εκπρόσωπος σημείωσε πως συνολικά 325 μετανάστες που δεν είχαν υποβάλει αίτηση ασύλου στην Ελλάδα, έχουν επιστραφεί στην Τουρκία και 74 Σύροι έχουν επανεγκατασταθεί στα κράτη-μέλη της ΕΕ. Η ίδια απέφυγε να απαντήσει αν υπάρχουν προγραμματισμένες επιστροφές αυτήν την εβδομάδα.

    [07] Δ. Βίτσας: Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παρόντος και να σταθεροποιήσουμε τη χώρα

    Την ανάγκη ενότητας "για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παρόντος" εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε δήλωση του, μετά το τέλος της παρέλασης στην 5η Λεωφόρο, στη Νέα Υόρκη όπου παρέστη εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

    "Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παρόντος και να σταθεροποιήσουμε τη χώρα μας. Η ομογένεια μπορεί πολύ να βοηθήσει σ' αυτή την κατεύθυνση αλλά και μ' αυτό τον τρόπο η Ελλάδα να βοηθήσει την ομογένεια", ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα διεβεβαίωσε ότι "κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της χώρας, αξιοποιώντας την ομογένεια και την ελληνική διασπορά σε όλον τον κόσμο, στους οποίους θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερες δυνατότητες να επενδύσουν στην Ελλάδα».

    [08] Προσφυγόπουλα ζωγράφισαν δέκα λέξεις που αντιπροσωπεύουν βασικά τους δικαιώματα

    Πώς ζωγραφίζεται η αγάπη, η φιλία, η ειρήνη, η μάθηση; Την απάντηση έδωσαν με μαρκαδόρους και ξυλομπογιές πάνω από πενήντα παιδιά από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, ηλικίας τεσσάρων έως δώδεκα ετών, που ζωγράφισαν στο χαρτί εικόνες για να αποδώσουν συναισθήματα αλλά και βασικά δικαιώματά τους, όπως η στέγη και η σίτιση. «Όταν φτάσαμε στα Διαβατά, τα παιδιά ήρθαν κοντά μας, και χωρίς ακόμη να έχουν καταλάβει τι θέλαμε να κάνουμε άρχισαν να μας βοηθούν να στήσουμε τον εξοπλισμό και τους μουσαμάδες μας», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δασκάλα και μουσειοπαιδαγωγός του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρα Δέλλιου, περιγράφοντας τη δράση που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

    «Τους δώσαμε χαρτιά στα οποία αναγραφόταν κάθε λέξη στη μητρική τους γλώσσα, αλλά και η προφορική της μορφή στα λατινικά, ώστε να μπορούν να προφέρουν τη λέξη όπως αυτή ακούγεται στην ελληνική γλώσσα. Τα παιδιά αμέσως αναγνώρισαν τι έπρεπε να κάνουν και άρχισαν, μάλιστα, να προφέρουν τις λέξεις στα ελληνικά. Τις καταλάβαιναν και μας χάριζαν τις ζωγραφιές τους. Ήθελαν να τις έχουμε εμείς φεύγοντας από τον χώρο», σημειώνει η κ. Δέλλιου.

    Η ίδια επισημαίνει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ομάδα του Παιδικού Μουσείου ενεργοποιείται για την υποστήριξη των παιδιών που βρίσκονται στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών, ενώ αναφέρει ότι έχουν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Μέχρι την επόμενη φορά, τα παιδιά θα ζωγραφίζουν στις σκηνές τους με τις μπογιές που κράτησαν με την ολοκλήρωση της δράσης, ενώ η δασκάλα και μουσειοπαιδαγωγός του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης θα φέρνει στο μυαλό της τα πρόσωπα των παιδιών που της ζητούσαν να μην φύγει.

    [09] Έλεγχοι της αστυνομίας σε οχήματα που προσέρχονται στον καταυλισμό της Ειδομένης

    Ελέγχους σε οχήματα με προορισμό την Ειδομένη πραγματοποιούν από το πρωί αστυνομικοί, οι οποίοι σταματούν ΙΧ και ημιφορτηγά στη γέφυρα του Αξιού.

    Ένα περιπολικό είναι σταθμευμένο στη γέφυρα και ακινητοποιεί τα οχήματα, προκειμένου να ελεγχθούν και να γίνει διασταύρωση των στοιχείων από τα έγγραφα των οδηγών και των συνοδηγών. Μάλιστα, πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι υπάρχουν, ήδη, καταγεγραμμένα τα μέλη 13 μεγάλων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον καταυλισμό, αν και στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται και άλλες πρωτοβουλίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Εν τω μεταξύ, ο δυνατός αέρας που φυσάει σήμερα, από το πρωί, έχει «σηκώσει» δεκάδες σκηνές και αυτοσχέδιες κατασκευές και έχει σκίσει πολλές τέντες, αναγκάζοντας τους πρόσφυγες να κάνουν νέες εργασίες «αναστήλωσης» και να προσπαθούν να στερεώσουν καλύτερα τα σπιτικά τους.

    Επιδεικνύοντας, δε, τη «σοδειά» της χθεσινής ημέρας, έστησαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές μία «έκθεση» με τα άδεια δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες που μάζεψαν, κυρίως τα παιδιά που το είδαν ως παιχνίδι, από την επιχείρηση των Αρχών της ΠΓΔΜ, η οποία διήρκησε περισσότερο από οκτώ ώρες. Η αυτοσχέδια «έκθεση» μεταφέρθηκε και πάνω στο βαγόνι που έσυραν πρόσφυγες και διάφοροι αποκαλούμενοι ως αλληλέγγυοι από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ειδομένης μέχρι τη διάβαση όπου βρίσκονται κλούβες της αστυνομίας, φράζοντας το σημείο ως την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

    [10] Στη Βιτόρια με στόχο το... break η αποστολή του Παναθηναϊκού

    Με στόχο την πρόκριση στο 12ο φάιναλ φορ Euroleague της ιστορίας του και πρώτο από το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, αναχώρησε για τη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός, ενόψει των πρώτων δύο αγώνων με τη Λαμποράλ Κούτσα, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Αν και με μειονέκτημα έδρας ο 3ος του 5ου ομίλου Παναθηναϊκός απέναντι στη 2η του 6ου ομίλου, Λαμποράλ, έχει κάθε λόγο να πιστεύει στοbreak, για να φτάσει πρώτος στις 3 νίκες και στοΒερολίνο, όπου διεξάγεται φέτος το φάιναλ φορ.

    Η αποστολή ταναχώρησε χωρίς τους Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να δηλώνει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: «Αυτή είναι η ευκαιρία μας»!


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 11 April 2016 - 14:32:28 UTC