Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εννιά στους δέκα πιστεύουν ότι η Δικαιοσύνη δέχεται πιέσεις για να μη διερευνήσει τα σκάνδαλα
  • [02] Ν. Φίλης: Να μιλάμε με όρους ενότητας
  • [03] Β. Αποστόλου: Να καθιερωθεί η υποχρεωτική αναφορά της χώρας προέλευσης του γάλακτος
  • [04] Την κατάργηση των πιστοποιητικών γέννησης για την εγγραφή στο σχολείο, εξήγγειλε ο Π. Κουρουμπλής
  • [05] Ειδομένη: Ηρεμία μετά την ένταση στον καταυλισμό
  • [06] Κομισιόν: Ενθαρρυντική η μείωση των ημερήσιων αφίξεων μεταναστών στα ελληνικά νησιά
  • [07] Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι, συνελήφθη ο αεροπειρατής
  • [08] «Θέλω να προσελκύσουμε νέες ιδέες» λέει ο Γιαν Φαμπρ
  • [09] Σημαντική διάκριση για το υδρογονοκίνητο σεντάν μηδενικών ρύπων Toyota Mirai
  • [10] Έτοιμος ο Τελάντερ, δεν προλαβαίνει ο Μολέδο
  • [11] Σπανούλης: «Τέλος τα περιθώρια για απώλειες σε Ελλάδα και Ευρώπη»

  • [01] Εννιά στους δέκα πιστεύουν ότι η Δικαιοσύνη δέχεται πιέσεις για να μη διερευνήσει τα σκάνδαλα

    Λίγες ώρες πριν την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά, η ιστοσελίδα altsantiri (www.altsantiri.gr) δημοσιεύει μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Palmos Analysis με θέμα διαπλοκή-δικαιοσύνη.

    Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν η Δικαιοσύνη δέχεται πιέσεις από πολιτικοεπιχειρηματικά συμφέροντα για τη μη διερεύνηση υποθέσεων όπως οι λίστες Λαγκάρντ-Μπόργιανς, τα δάνεια των ΜΜΕ κλπ το 91% των Ελλήνων απαντά θετικά.

    Επίσης, το 89% πιστεύει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά εκμεταλλεύονται το καθεστώς των προσωρινών αδειών για να διαπλέκονται με τα κανάλια. Το 69% των ερωτώμενων εκτιμά ότι τα κανάλια δεν πληρώνουν στο κράτος όσα πρέπει, ενώ το 67% θεωρεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση οριστικών αδειών για τα κανάλια. Τέλος, το 76% απαντά ότι τα κανάλια δεν αντιμετωπίζουν αντικειμενικά και αμερόληπτα την κυβέρνηση.

    Σχετικά με το προσφυγικό, το 74% των ερωτώμενων κρίνει θετική για την Ελλάδα τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, εφόσον την τηρήσει η Τουρκία, ενώ το 79% λέει ότι η ΕΕ πρέπει να αντιμετωπίσει συνολικά και ενιαία το προσφυγικό.

    [02] Ν. Φίλης: Να μιλάμε με όρους ενότητας

    Την ανάγκη «να μιλάμε με όρους ενότητας», επισήμανε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, προβαίνοντας σε διευκρίνιση του μηνύματός του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, και τόνισε ότι στόχος ήταν να αναδειχθεί η «αξία της Παιδείας και των δασκάλων στη διαδικασία της απελευθέρωσης και της εθνικής και κοινωνικής χειραφέτησης των Ελλήνων».

    Κατά το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σχόλια από μερίδα του πολιτικού κόσμου, για το μήνυμα του υπουργού, στο οποίο έκανε αναφορά περί «καινούριου έθνους», ωστόσο, ο κ. Φίλης απάντησε ότι όταν πρόκειται για μια εθνική επέτειο, θα πρέπει να είναι προτεραιότητα η ενότητα. «Είναι προτεραιότητά μας η ενότητα, η εθνική ενότητα και όχι οι μικροκομματισμοί και οι αντιδικίες», είπε χαρακτηριστικά στο σχόλιό του ο υπουργός.

    [03] Β. Αποστόλου: Να καθιερωθεί η υποχρεωτική αναφορά της χώρας προέλευσης του γάλακτος

    «Υπάρχει πράγματι κρίση στην αγορά γάλακτος, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, που έχει ως συνέπεια να πιέζονται οι τιμές παραγωγού. Από τη δική μας πλευρά, για να στηρίξουμε τους Έλληνες αγελαδοτρόφους, επιμένουμε στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να καθιερωθεί στις συσκευασίες η υποχρεωτική αναφορά της χώρας προέλευσης του γάλακτος». Αυτό τόνισε σε δήλωσή του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος κάλεσε τις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας να υιοθετήσουν αυτή την πρακτική, έστω και σε προαιρετικό επίπεδο.

    «Ο καταναλωτής», σημείωσε, «πρέπει να ξέρει από πού είναι το γάλα που αγοράζει και να αποφασίζει εκείνος εάν θέλει, πιθανόν, να πληρώσει κάποια λεπτά παραπάνω για να πάρει φρέσκο, αγνό ελληνικό γάλα».

    Ο κ. Αποστόλου, επισήμανε ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους, προκειμένου «να γίνεται σωστή και εγγυημένη χρήση του "Ελληνικού Σήματος", του σήματος που είναι η σφραγίδα ποιότητας για το ελληνικό γάλα» και γνωστοποίησε ότι ετοιμάζεται «παρέμβαση στην αγορά ώστε να περιοριστούν κάποιες αρνητικές εμπορικές πρακτικές που πλήττουν τον κτηνοτρόφο, όπως είναι για παράδειγμα η μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή του προϊόντος του».

    [04] Την κατάργηση των πιστοποιητικών γέννησης για την εγγραφή στο σχολείο, εξήγγειλε ο Π. Κουρουμπλής

    Τέλος στην υποχρέωση προσκόμισης πιστοποιητικών γέννησης των μαθητών για την εγγραφή τους στο σχολείο φιλοδοξεί να βάλει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απαλλάσσοντας γονείς και εκπαιδευτικούς από ταλαιπωρία και το Δημόσιο από τις σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

    Αυτό θα επιτευχθεί με την ηλεκτρονική διασύνδεση του υπουργείου Παιδείας με το Εθνικό Δημοτολόγιο, με αποτέλεσμα από τη νέα σχολική χρονιά να αποτελεί παρελθόν η διακίνηση 600.000 πιστοποιητικών σε χάρτινη μορφή για την εγγραφή σε νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο. Οι δοκιμές του νέου συστήματος έχουν ολοκληρωθεί, έχει υπογραφεί σχετικό μνημόνιο συνεργασίας των δύο υπουργείων και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι σε πλήρη εφαρμογή.

    Ανάλογη διασύνδεση επιτεύχθηκε και με το υπουργείο Εξωτερικών και αφορά την έκδοση βεβαιώσεων γέννησης και οικογενειακής κατάστασης για τους απόδημους Έλληνες. Τα ανωτέρω ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής στο χαιρετισμό του κατά την έναρξη του 1ου ετήσιου συνεδρίου Smart cities-Digital Citizens που φέρει τον τίτλο «Η ελληνική πόλη συναντά τον 21ο αιώνα».

    Όπως τόνισε ο υπουργός, από το 2001 δαπανήθηκαν 7 δισ. ευρώ για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ενώ υποσχέθηκε ότι φέτος θα γίνει σε αυτό τον τομέα ό,τι δεν έγινε τα τελευταία αυτά χρόνια. Έως τα τέλη του 2016, ανέφερε, θα είναι έτοιμο το Μητρώο Πολιτών, δηλαδή η κεντρική βάση στην οποία θα περιέχονται σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα δεδομένα των δημοτολογίων και των ληξιαρχείων (γεννήσεις, γάμοι, διαζύγια, μεταδημοτεύσεις, θάνατοι κ.λπ.). Πάνω σε αυτό θα «κρεμαστούν» αρχικά οι 15 μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων του Δημοσίου, με την προοπτική να ενταχθούν σταδιακά σε αυτό το σύστημα το σύνολο των 280 μικρών και μεγάλων βάσεων δεδομένων του Δημοσίου.

    [05] Ειδομένη: Ηρεμία μετά την ένταση στον καταυλισμό

    Ηρεμία επικρατεί στην Ειδομένη, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ύστερα από την ένταση που προκλήθηκε γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, όταν στην προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει τη σιδηροδρομική γραμμή ξέσπασαν επεισόδια.

    Οι πρόσφυγες παραμένουν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ έστησαν και μικροφωνική εγκατάσταση προκειμένου, όπως είπαν, να ενημερώνουν όλους όσοι βρίσκονται στον καταυλισμό και να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς την Ευρώπη.

    [06] Κομισιόν: Ενθαρρυντική η μείωση των ημερήσιων αφίξεων μεταναστών στα ελληνικά νησιά

    Λιγότερες από χίλιες είναι πλέον οι ημερήσιες αφίξεις μεταναστών στα ελληνικά νησιά, ενώ στο παρελθόν ξεπερνούσαν τις 2.000 ανέφερε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τα ζητήματα Μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό. «Αυτή η μικρή μείωση είναι ενθαρρυντική», σημείωσε η ίδια εκφράζοντας την ικανοποίηση της Επιτροπής.

    Σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για τις επιστροφές των μεταναστών στην Τουρκία, είπε πως πραγματοποιούνται ήδη οι επιστροφές των παράτυπων μεταναστών στο πλαίσιο της συμφωνίας επανεισδοχής Ελλάδας-Τουρκίας, σημειώνοντας πως στις 24 Μαρτίου μεταφέρθηκαν στην Τουρκία 76 μετανάστες και στις 25 Μαρτίου 71. Επιπλέον, ανέφερε ότι οι επιστροφές στην Τουρκία των αιτούντων άσυλο των οποίων οι αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές αναμένεται να ξεκινήσουν ταυτόχρονα με το σχήμα επανεγκατάστασης προσφύγων από την Τουρκία (βάσει της φόρμουλας "ένας προς έναν") στις 4 Απριλίου.

    Η ίδια εκπρόσωπος υπενθύμισε πως η Επιτροπή τελεί εν αναμονή των απαραίτητων νομοθετικών ρυθμίσεων σε Ελλάδα και Τουρκία, έτσι ώστε να τεθεί σε ισχύ η εν λόγω συμφωνία.

    Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, ανέφερε πως οι εν λόγω νομοθετικές ρυθμίσεις αφορούν την αναγνώριση της Τουρκίας ως ασφαλούς τρίτης χώρας, ενώ συμπλήρωσε πως το σχέδιο νόμου είναι έτοιμο και αναμένεται να περάσει από την ελληνική Βουλή «τις επόμενες ημέρες, αν όχι αύριο». Προσέθεσε, δε, πως οι όποιες αλλαγές είναι «απόλυτα συμβατές με το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο».

    Η Τουρκία, από την άλλη, συνέχισε, καλείται να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν την προστασία των προσφύγων όπως ορίζεται από τη Συνθήκη της Γενεύης. Σύμφωνα με τη Νατάσα Μπερτό, στελέχη της Επιτροπής βρίσκονται σε επαφή με την Άγκυρα γι?αυτό το σκοπό, ενώ ο συντονιστής για την εφαρμογή της συμφωνίας, Μάρτιν Φερβέι, θα μεταβεί στην τουρκική πρωτεύουσα για να συνεχίσει τις συνομιλίες.

    [07] Ελεύθεροι όλοι οι όμηροι, συνελήφθη ο αεροπειρατής

    Στις 14.40 ο αεροπειρατής που κατέλαβε το αεροσκάφος της EgyptAirπαραδόθηκε στις κυπριακές αρχές και η αεροπειρατεία είχε αίσιο τέλος.

    Όπως αποδείχθηκε δεν είχε εκρηκτικά πάνω του, καθώς όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης διαπιστώθηκε ότι τα "πυρομαχικά" ήταν καλύμματα φορητών τηλεφώνων. Είχαμε μια τέτοια υποψία είπε ο κ. Κασουλίδης, αλλά έπρεπε να λάβουμε όλα τα μέτρα.

    Επίσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι είχαν φτάσει από την Αίγυπτο στο αεροδρόμιο της Πάφου Αιγύπτιοι κομάντος και διαπραγματευτής, γνώστης της αραβικής γλώσσας. Τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

    Τέλος, ο υπουργός ανέφερε ότι ο αεροπειρατής παραδόθηκε, αφού η κυπριακή κυβέρνηση απέρριψε το αίτημά του για ανεφοδιασμό του αεροσκάφους με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

    Λίγο νωρίτερα επίσημη ανακοίνωση της κυπριακής κυβέρνησης ανέφερε ότι«δεν πρόκειται περί τρομοκρατίας. Πρόκειται περί ατομικής ενέργειας προσώπου ασταθούς ψυχολογικής κατάστασης».

    [08] «Θέλω να προσελκύσουμε νέες ιδέες» λέει ο Γιαν Φαμπρ

    «Οι γνώσεις μου από τη σύγχρονη ελληνική καλλιτεχνική σκηνή είναι ανεπαρκείς. Θέλω να προσελκύσουμε νέες ιδέες» δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ, Γιαν Φαμπρ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους Έλληνες δημοσιογράφους.

    «Για το πρώτο έτος της θητείας μου και επειδή δεν είχα χρόνο από την ώρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, αποφάσισα με την ομάδα μου να ασχοληθούμε με το Βέλγιο και σιγά σιγά να χτίσουμε μαζί, χρόνο με τον χρόνο, το περιεχόμενο και τη κατεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ, του οποίου δηλώνω επιμελητής» πρόσθεσε. Για τον Φλαμανδό, διεθνούς φήμης, εικαστικό, χορογράφο, Γιαν Φαμπρ «το βελγικό πνεύμα είναι η σύλληψη του προγράμματος της πρώτης χρονιάς του Ελληνικού Φεστιβάλ.

    [09] Σημαντική διάκριση για το υδρογονοκίνητο σεντάν μηδενικών ρύπων Toyota Mirai

    Το νέο Toyota Mirai, απέσπασε μια ακόμη σημαντική διάκριση. Ανακηρύχθηκε "World Green Car 2016" στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από 73 εκπροσώπους του ειδικού τύπου από 23 χώρες από όλο τον κόσμο.

    Πρόκειται για το πρώτο υδρογονοκίνητο σεντάν μηδενικών ρύπων μαζικής παραγωγής και συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας να μειώσει την εξάρτηση μας από τα ορυκτά καύσιμα. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο δεν καταναλώνει τα γνωστά καύσιμα (βενζίνη, ντίζελ, υγραέριο, φυσικό αέριο). Εξοπλίζεται με κυψέλες καυσίμου και εκπέμπει μόνο καθαρό νερό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες χρήσεις, όπως το πότισμα του κήπου. Ο πλήρης ανεφοδιασμός διαρκεί 3 λεπτά, γίνεται με ειδικό σύστημα παροχής υδρογόνου, το οποίο εύκολα προσαρμόζεται στο σημείο εισόδου που υπάρχει στο πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου. Η τιμή του κάθε κιλού υδρογόνου στη Γερμανία είναι 9,5 ευρώ.

    Η σημαντικότερη καινοτομία του ιαπωνικού σεντάν είναι οι προηγμένες κυψέλες καυσίμου. Αυτές οι συστοιχίες ιδιαίτερα υψηλού κόστους, έχουν την δυνατότητα να αξιοποιούν τα αποτελέσματα από την χημική ένωση δυο συστατικών, που βρίσκονται σε μεγάλη αφθονία. Συγκεκριμένα, φροντίζουν να γίνεται συνεχώς η ένωση του υδρογόνου με το οξυγόνο. Το υδρογόνο, παρέχεται από ειδικούς σταθμούς ανεφοδιασμού και αποθηκεύεται στο αυτοκίνητο, σε εξελιγμένες δεξαμενές με πίεση 7.000 bar. Το οξυγόνο υπάρχει στην ατμόσφαιρα και δεσμεύεται στην ποσότητα που αρκείται, για να γίνει η ένωση από τις κυψέλες καυσίμου. Η ένωση τους όπως είναι γνωστό, έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία ποσότητας ηλεκτρισμού και νερού. Ο ηλεκτρισμός αξιοποιείται για την κίνηση του ηλεκτροκινητήρα και το νερό αποβάλλεται. Ο ηλεκτροκινητήρας, έχει απόδοση 155 ίππους. Τα πρώτα 100χλμ./ώρα έρχονται σε 9,6?? και η τελική φθάνει τα 178 χλμ./ώρα. H αυτονομία είναι πάνω από τα 550 χλμ.

    Διατίθεται ήδη για μακροχρόνια μίσθωση (leasing) ή αγορά σε Βρετανία, Γερμανία και Δανία. Σύντομα θα πωλείται και σε άλλες χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία, Νορβηγία και Σουηδία), ανεβάζοντας σε επτά τον αριθμό των ευρωπαϊκών χωρών όπου θα διατίθεται το Mirai. Επίσης, πωλείται επίσης στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ. Όταν δημιουργηθεί δίκτυο παροχής υδρογόνου στην Ελλάδα, η Toyota Ελλάς, θα εξετάσει την εισαγωγή του στην χώρα μας. Η τιμή του υδρογονοκίνητου σεντάν μηδενικών ρύπων στη Γερμανία υπολογίζεται γύρω στις 66.000 ευρώ.

    Σπύρος Ρέκκας

    [10] Έτοιμος ο Τελάντερ, δεν προλαβαίνει ο Μολέδο

    Η επιστροφή του Ράσμους Τελάντερ στο κανονικό πρόγραμμα ήταν η ευχάριστη είδηση στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τον Δανό κεντρικό αμυντικό να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση κι εκτός απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεσή του για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Βέροια.

    Αντίθετα, όπως όλα δείχνουν, ο Ροντρίγκο Μολέδο δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση με τη «βασίλισσα» της Ημαθίας.

    [11] Σπανούλης: «Τέλος τα περιθώρια για απώλειες σε Ελλάδα και Ευρώπη»

    Ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με τον Κάμερον Τζόουνς «μοιράστηκαν» τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 24ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, συγκεντρώνοντας από 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Σε δηλώσεις του ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Το σημαντικότερο είναι η νίκη της ομάδας που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Θέλουμε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και έπρεπε να περάσουμε από την έδρα του Άρη».

    Σχετικά με τις σημαντικές νίκες που πήρε η ομάδα του με Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη, αλλά και τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί με την Κίμκι για την Euroleague, ο 33χρονος γκαρντ είπε: «Στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν μιλάμε για τους στόχους της χρονιάς, λέμε πως θέλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι από τον Φλεβάρη και μετά. Δεν το λέμε τυχαία, ούτε το λέμε απλά για να πούμε κάτι. Το αναφέρουμε γιατί έτσι είναι. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και πλέον όλα τα ματς είναι τελικοί. Ήταν τελικοί τα ματς με Ρεάλ και Άρη, αλλά το ίδιο ίσχυε και για το ματς με τη Ζαλγκίρις, το ίδιο ισχύει και για το ματς με την Κίμκι, όπως και για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Οπότε η ομάδα πρέπει να είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμη ανά πάσα στιγμή και σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα έως και τον τελευταίο της σεζόν».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 29 March 2016 - 14:32:27 UTC