Browse through our Interesting Nodes for Greek Discussion Lists & Newsgroups Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 24 November 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δεν υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα
  • [02] Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας τόνισε η Ο. Γεροβασίλη
  • [03] Μυτιλήνη: Αισθητά μειωμένες οι ροές προσφύγων το τελευταίο 24ωρο
  • [04] Δεκτό το αίτημα για επανένωση της οικογένειας του μικρού Ράμι για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών
  • [05] Γερμανός πρέσβης: Πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για το προσφυγικό
  • [06] Ο ΓΓ και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καταδικάζουν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες
  • [07] Εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας τμήμα του διεθνούς αεροδρομίου του Ντένβερ
  • [08] Ορχάν Παμούκ: Ο συγγραφέας που αποκάλυψε στους 'Ελληνες τη σύγχρονη Τουρκία
  • [09] Σπανούλης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

  • [01] Δεν υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα

    Η κατάσταση μετά την πολύνεκρη δολοφονική επίθεση στις Βρυξέλλες, δεν εμπνέει ανησυχία για ενδεχόμενο τρομοκρατικό πλήγμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

    Εξάλλου χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε σύσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία έχει λάβει όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα μέτρα, ενώ ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και με πολύ μεγάλη προσοχή τις δραματικές εξελίξεις.

    [02] Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας τόνισε η Ο. Γεροβασίλη

    Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Α.Μέρκελ είχε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το προσφυγικό και κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους ενημερώθηκαν και οι δύο για το τυφλό χτύπημα στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

    Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ότι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας. Στην κατεύθυνση αυτή κλήθηκαν στο Μαξίμου οι υπουργοί Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας.

    Επίσης ο πρωθυπουργός, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε τη μετάθεση της προγραμματισμένης για χθες συζήτησης στη Βουλή για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Για τον λόγο αυτό, ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

    [03] Μυτιλήνη: Αισθητά μειωμένες οι ροές προσφύγων το τελευταίο 24ωρο

    Αισθητά μειωμένες είναι οι ροές προσφύγων και μεταναστών, το τελευταίο 24ωρο και χθες το πρωί, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Συνολικά, αποβιβάσθηκαν μόλις 368 άτομα, 185 στη Λέσβο, 183 στη Χίο, ενώ κανένας δεν έφτασε στη Σάμο.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές έχει μειωθεί αισθητά ο αριθμός των ατόμων που φτάνουν στα νησιά και έχουν προσφυγικό προφίλ, δηλαδή προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι αφικνούμενοι είναι από το Πακιστάν και χώρες της βόρειας Αφρικής και δηλώνουν πως «θέλουν να πάνε στη Γερμανία για να δουλέψουν».

    Στο μεταξύ, από το πρωί αυξημένες ροές παρατηρούνται προς τη Λέσβο, με τον αριθμό των αποβιβασθέντων να ξεπερνά τα 300 άτομα μέχρι τις 11 το πρωί. Μάλιστα, το πλωτό σκάφος ΠΑΘ 50 του Λιμενικού Σώματος διέσωσε τους 130 επιβαίνοντες σε δυο πλαστικές βάρκες που κινδύνευαν αφού οι μηχανές δε λειτουργούσαν και παρασύρονταν από τα κύματα.

    Ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που παραμένει στη Λέσβο αν και έχει πιστοποιηθεί με το παλιό καθεστώς, σήμερα Τρίτη στις 9 το πρωί ήταν 2572. Αναχωρούν δε τμηματικά από το νησί με τα πλοία της γραμμής με εισιτήρια που είχαν εκδοθεί τις προηγούμενες μέρες. Ο αριθμός των 2572 διαμενόντων στη Λέσβο προσφύγων και μεταναστών δίνεται επίσημα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου δεν επιβεβαιώνεται όμως από τις δομές που λειτουργούν και φιλοξενούν αυτούς τους ανθρώπους αφού ο αριθμός όσων φιλοξενούν δεν ξεπερνά συνολικά τους 1000!

    Το ναυλωμένο πλοίο «Τερα τζετ» βρίσκεται από προχθές στο λιμάνι της Μυτιλήνης και όπως όλα δείχνουν δεν θα χρησιμοποιηθεί αφού οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο νησί θέλουν να μετακινηθούν προς τον Πειραιά, και σύμφωνα με τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί.

    Όσον αφορά τους περίπου 500 οικονομικούς μετανάστες κυρίως από το Πακιστάν, που παρέμεναν στον εξωτερικό χώρο του χοτ σποτ της Μόριας περιμένοντας να αλλάξει η διαδικασία και να μην απελαθούν, παραδίδονται κατά ομάδες, καταγράφονται και θα ακολουθήσει η διοικητική τους απέλαση. Ήδη με το πλοίο της γραμμής έγινε η μεταγωγή στον Πειραιά άλλων 150 Πακιστανών.

    Στη Χίο έτοιμοι να αναχωρήσουν βρίσκονται 675 άτομα. Τέλος στη Σάμο βρίσκονται 311 άτομα.

    [04] Δεκτό το αίτημα για επανένωση της οικογένειας του μικρού Ράμι για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών

    Δεκτό έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γερμανικές Αρχές το αίτημα επανένωσης του μικρού Ράμι με την οικογένειά του. Ο 11χρονος από τη Συρία χρειάζεται, άμεσα, μεταμόσχευση μυελού των οστών και η μητέρα του και τα αδέλφια του που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι εν δυνάμει δότες.

    Το αίτημα ανάληψης ευθύνης προς τις γερμανικές Αρχές, προκειμένου να αποδεχτούν την επανένωση της οικογένειας του μικρού Ράμι, κατέθεσε χτες η Υπηρεσία Ασύλου, λίγες ώρες μετά την υποβολή αιτήματος ασύλου από την οικογένεια στο Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Θεσσαλονίκης.

    Το αίτημα αφορά τη μητέρα του 11χρονου με τα τρία ανήλικα παιδιά της (3,8 και 14 ετών), καθώς και τον 18χρονο ανιψιό της, ο οποίος τους συνοδεύει. Η οικογένεια του παιδιού από τη Συρία είναι πιθανοί συμβατοί δότες και επείγει η άμεση μεταφορά τους στη Γερμανία. Ο μικρός Ράμι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μονάχου τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Στη Γερμανία βρίσκεται μαζί με τον πατέρα του.

    Η μητέρα του 11χρονου, Μανάλ Μπαμπουλί, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της και τον ανιψιό της πέρασαν στις 22 Φεβρουαρίου με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα και έφτασαν αρχικά στην Ειδομένη. Λίγες ημέρες αργότερα απευθύνθηκαν στην ΜΚΟ «Άρσις» και τους μετέφερε για φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη, μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες οικογενειακής επανένωσης.

    Η μεταφορά της οικογένειας στη Γερμανία αναμένεται τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

    [05] Γερμανός πρέσβης: Πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για το προσφυγικό

    Με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες άρχισε η εκδήλωση με κύριο θέμα αν το προσφυγικό ζήτημα αποτελεί απειλή ή ευκαιρία για την Ευρώπη, που οργάνωσε το Χάρβαρντ «Club of Greece» και η ΜΚΟ «Αλληλεγγύη- Solidarity now» σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής.

    Βασικοί ομιλητές η καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών και Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Γέιλ, Σέϊλα Μπενχαμπίμπ και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Πέτερ Σουφ. Στην ομιλία του χαρακτήρισα απίστευτα δύσκολο και περίπλοκο το προσφυγικό ζήτημα. «Είναι εδώ και θα μείνει» δήλωσε και τόνισε ότι «εργαζόμαστε σε ένα πολύπλοκο θέμα, δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να εξαφανιστούν οι πρόσφυγες», ενώ πρόσθεσε ότι Ελλάδα και Ιταλία έμειναν να σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος. Η μετανάστευση όπως υπογράμμισε, μπορεί να αντιμετωπιστεί με έλεγχο των συνόρων και τότε ίσως να ελεγχθούν και οι προσφυγικές ροές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ένα ομοσπονδιακό κράτος, αλλά ένα πολύπλοκο σύστημα, σύμπλεγμα, διαφορετικών νομικών συστημάτων των κρατών μελών, τα οποία θα πρέπει να συντονίσουν τις δυνάμεις τους και να παλέψουν μαζί για να αντιμετωπιστεί αυτό το σοβαρό θέμα. «Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αιτίες και τις ρίζες του προβλήματος, να σπάσουμε τη ?βιομηχανία της διακίνησης' και να ενδυναμώσουμε τις γειτονικές χώρες της κρίσης. Για όλα τα παραπάνω η δέσμευση της Τουρκίας αποτελεί κλειδί».

    Ο Γερμανός πρέσβης μίλησε για ανάγκη προστασίας των συνόρων και ότι οι Έλληνες έχουν την υποχρέωση και θα πρέπει να έχουν την ικανότητα να ελέγχουν και να καταγράφουν ποιοι μπαίνουν στην χώρα, ενώ έκανε λόγο και για επαναπροώθηση προσφύγων, την οποία χαρακτήρισε σύνθετη διαδικασία, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει επιδείξει επιτυχημένα παραδείγματα. Ο κ. Σουφ αναρωτήθηκε «πώς μπορεί η Ελλάδα των 10 εκατομμύριων να αντιμετωπίσει 800 χιλιάδες πρόσφυγες; Αυτό είναι αδύνατον» και πρόσθεσε ότι με την επαναπροώθηση προσφύγων θα επωμιστούν κι οι άλλες χώρες το βάρος, καθώς η Συνθήκη της Γενεύης υπαγορεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών.

    [06] Ο ΓΓ και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καταδικάζουν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

    Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι-μουν κατήγγειλε τις «στυγερές επιθέσεις» οι οποίες «έπληξαν την καρδιά του Βελγίου και το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αντιδρώντας στις πολυαίμακτες τρομοκρατικές ενέργειες στις Βρυξέλλες.

    Ο Μπαν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Στεφάν Ντουζαρίτς, «εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον λαό και την κυβέρνηση του Βελγίου».

    «Είμαι βέβαιος», πρόσθεσε, «ότι το Βέλγιο και η ΕΕ θα συνεχίσουν να αντιδρούν στο μίσος και στη βία των οποίων έγιναν θύματα σήμερα με μια ειλικρινή και διαρκή δέσμευση υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ειρηνικής συνύπαρξης».

    Εξάλλου με ομόφωνη απόφασή του το 15μελές Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ «καταδικάζει με τον εντονότερο τρόπο» τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 34 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 200 και πλέον, και «εκφράζει την αλληλεγγύη του στο Βέλγιο στον αγώνα του εναντίον της τρομοκρατίας».

    Η απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ υπογραμμίζει ακόμη την «ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες στην περιοχή και σε διεθνές επίπεδο για να καταβληθεί η τρομοκρατία και ο βίαιος εξτρεμισμός, που μπορεί να οδηγήσει στην τρομοκρατία».

    [07] Εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας τμήμα του διεθνούς αεροδρομίου του Ντένβερ

    Ένα τμήμα του κεντρικού αεροσταθμού του διεθνούς αεροδρομίου του Ντένβερ εκκενώθηκε αργά σήμερα, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας διερευνούσαν μια πιθανή απειλή στην ασφάλεια του αεροδρομίου, ανέφεραν αξιωματούχοι του αεροδρομίου και μια ανάρτηση στο Twitter της διοίκησης του αεροδρομίου.

    Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε στη δυτική πλευρά του κεντρικού αεροσταθμού (τερματικοί σταθμοί 5 και 6), ενώ οι πτήσεις συνεχίζονται, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

    [08] Ορχάν Παμούκ: Ο συγγραφέας που αποκάλυψε στους 'Ελληνες τη σύγχρονη Τουρκία

    Είναι δυνατόν τα βιβλία ενός Τούρκου συγγραφέα να είναι από τα πλέον ευπώλητα στην Ελλάδα, και κάθε νέο έργο του να αποτελεί εκδοτικό γεγονός?

    Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι καταφατική, όταν πρόκειται για τον Ορχάν Παμούκ, συγγραφέα διεθνούς βεληνεκούς, κάτοχο του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2006.

    Ο Ορχάν Παμούκ ξυπνάει μνήμες που υπάρχουν στο DNA των Ελλήνων, εδώ και αιώνες. Είναι ο συγγραφέας όχι μόνο της Πόλης, την οποία λατρεύει και μας την παρουσιάζει σε όλο της το μεγαλείο, αλλά και ολόκληρης της Τουρκίας, την οποία αποκαλύπτει και απογυμνώνει, καθώς παρατηρεί με εξονυχιστική λεπτομέρεια, αλλά και με μελαγχολία, τις ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται σε αυτήν.

    "Ο Παμούκ πλέκει το μυστήριο της Ανατολής, με τον ορθολογισμό της Δύσης" λέει ο διευθυντής του εκδοτικού οίκου Ωκεανίδα Νίκος Μεγαπάνος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκδίδει αποκλειστικά τα βιβλία του Τούρκου συγγραφέα. Εμείς οι Ελληνες που ζήσαμε δίπλα-δίπλα τόσα χρόνια με τους Τούρκους, καθώς μοιραζόμαστε με τον τουρκικό λαό ένα παρελθόν πολλών αιώνων, καταλαβαίνουμε απόλυτα αυτό το πάντρεμα. Μέσα από το έργο του Παμούκ γνωρίσαμε τον "απέναντι".

    Η πρώτη μας γνωριμία με τον Παμούκ, θυμάται ο κ. Μεγαπάνος, έγινε το 1997 όταν αναζητούσαμε Τούρκους συγγραφείς, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τους γείτονές μας. Τότε ο Παμούκ ήταν πολύ νέος και μας τον σύστησαν ως έναν πολύ ελπιδοφόρο συγγραφέα.

    Μας έκανε εντύπωση, συνεχίζει ο κ. Μεγαπάνος, η μεγάλη ανταπόκριση του ελληνικού κοινού στο πρώτο βιβλίο που εκδόθηκε στην Ελλάδα, το "Μαύρο Βιβλίο". Μέσα σε λίγους μήνες το βιβλίο αυτό πούλησε 8.500 αντίτυπα, και άλλα τόσα πούλησε και την επόμενη χρονιά. "Πως είναι ο σημερινός Τούρκος?", αναρωτιόταν ο Έλληνας αναγνώστης που έσπευδε να διαβάσει το βιβλίο του.

    "Εγώ μεγάλωσα μαζί με τον Παμούκ. Διαβάζοντας τα βιβλία του, μεγάλωνα παράλληλα με αυτόν, οτι συνέβαινε στην πόλη μου και στην ζωή μου, έβλεπα να συμβαίνουν στην Πόλη και την ζωή του Παμούκ αντίστοιχα" εξομολογείται ο εκδότης.

    Ο Παμούκ είναι φοβερός παραμυθάς, μέσα του όμως "κατοικεί" όλη η ευρωπαϊκή λογοτεχνία, είναι κτήμα του αυτή η λογοτεχνία και αυτό φαίνεται στο γράψιμό του, γεγονός που τα πρώτα χρόνια, δημιούργησε μεγάλη εντύπωση στους έλληνες αναγνώστες.

    Ο Παμούκ είναι ένας πολύ μεγάλος συγγραφέας, μπορεί και συνομιλεί με τους πάντες, σε εμάς όμως τους Ελληνες που έχουμε ζήσει κοντά με τους Τούρκους, παρά τις μεγάλες μας διαφορές, αυτό λαμβάνει άλλες διαστάσεις. Στα βιβλία του ο Παμούκ κάνει πολύ συχνά αναφορές στους Ρωμιούς της Πόλης, στα σπίτια και τα μαγαζιά που άφησαν πίσω, στις σχέσεις των δύο λαών που έζησαν αιώνες δίπλα -δίπλα, ενώ ξεδιπλώνει με μοναδικό τρόπο την ατμόσφαιρα, τις μυρωδιές, την αίσθηση της απώλειας, της μελαγχολίας, αλλά και της δυναμικής που αναπτύσσεται στην Πόλη, αλλά και σε ολόκληρη την Τουρκία.

    [09] Σπανούλης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

    Στο επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί στην επόμενη φάση της Euroleague, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

    Όσον αφορά τη φετινή σεζόν τόνισε: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο τα τελευταία χρόνια. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν υπογράφει κανείς! Παρ' όλα αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Euroleague. Όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα των αγώνων και πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Πρέπει όλοι να δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε την πρόκριση. Είχαμε πολλές σημαντικές απουσίες, όπως αυτή του Πάτρικ Γιανγκ και του Λοτζέσκι. Ο Ολυμπιακός όμως δεν χωρά δικαιολογίες. Έχουμε μάθει να πρωταγωνιστούμε. Κάποιες φορές είσαι επιτυχημένος, κάποιες άλλες όχι. Πολλές φορές χρειάζεσαι και την τύχη. Είμαστε μέσα στους δύο στόχους που έχουμε. Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς. Ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ξανά επιτυχημένοι. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει στις επιτυχίες».

    Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και το αν θα παραμείνει στην ομάδα είπε: «Μακάρι να υπάρχει για μία ακόμη φορά συνεργασία με τη διοίκηση και να υπάρχουν αποφάσεις για να συνεχίσω. Όταν έρθει η στιγμή αυτή, θα το συζητήσουμε. Εύχομαι να μείνω στην ομάδα και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 22 March 2016 - 22:32:27 UTC