Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Σκουρλέτης: Δεν έχει κλείσει ο κύκλος συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ
  • [02] Γ. Αμανατίδης: Ο λαός μας επέλεξε να διαχειριστούμε τα δύσκολα
  • [03] Το ασφαλιστικό συζήτησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους θεσμούς
  • [04] «Οι πρόσκοποι να δείξουν στις χώρες της ΕΕ και των Βαλκανίων τον δρόμο της ανθρωπιάς»
  • [05] Δέκα ακόμη λεωφορεία με πρόσφυγες έφθασαν στο Κουτσόχερο
  • [06] Η Ιστορία γυρίζει σελίδα: Στην Κούβα ο Μπαράκ Ομπάμα
  • [07] Η Flydubai θα επαναλάβει τις πτήσεις προς Ροστόφ μόλις το αεροδρόμιο λειτουργήσει κανονικά
  • [08] Καζακστάν: Οι πολίτες ψηφίζουν στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές
  • [09] Τραγωδία στην Ισπανία με 14 νεκρούς
  • [10] Δύο κομήτες θα περάσουν πιο κοντά από τη Γη από κάθε άλλον μέσα στα επόμενα 150 χρόνια

  • [01] Π. Σκουρλέτης: Δεν έχει κλείσει ο κύκλος συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ

    «Η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ χαρακτηρίζεται από μια εντιμότητα, παρά τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν. Δεν βλέπω να συντρέχουν αυτή τη στιγμή οι λόγοι για να πούμε ότι έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της συνεργασίας».

    Αυτό επισημαίνει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Αυγή της Κυριακής» ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος χαρακτηρίζει «πολιτικά αστεία» το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Μουζάλα. «Δεν υπήρξε κανένας προβληματισμός ότι μπορεί ένα τέτοιο γεγονός να θέσει σε αμφισβήτηση τη συνοχή της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας. Αν συνέβαινε ή συμβεί κάτι τέτοιο, να είστε σίγουρος ότι θα σχετίζεται με πολύ βαθύτερα και σοβαρότερα προβλήματα από το να υπάρξει μία αναφορά εν τη ρύμη του λόγου σε μία υπόθεση που ούτως ή άλλως έχει ταλαιπωρήσει τις τελευταίες δεκαετίες τη χώρα μας», σχολιάζει.

    Σχετικά με το προσφυγικό, τονίζει ότι είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και προσθέτει: «Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι θα φανεί αν τελικά η Ευρώπη θα ακολουθήσει τον δρόμο της αλληλεγγύης και των ευρωπαϊκών αξιών ή θα κάνει επιλογές που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη φυγόκεντρων τάσεων και ακροδεξιών φωνών και ενδεχομένως και στην αποδόμησή της».

    [02] Γ. Αμανατίδης: Ο λαός μας επέλεξε να διαχειριστούμε τα δύσκολα

    Η κυβέρνηση προχωράει με βάση την λαϊκή εντολή που πήρε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015 τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υλοποίηση της συμφωνίας που επιτεύχθηκε σχετικά με την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

    "Ο ελληνικός λαός μας επέλεξε για να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Αυτό κάνει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση. Υπάρχει μια συμφωνία σε σχέση με το προσφυγικό, ένα πρόβλημα παγκόσμιο στο οποίο κατορθώσαμε να βρεθεί ευρωπαϊκή λύση, προχωράμε με το κλείσιμο της αξιολόγησης, στο επόμενο στάδιο θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξη μέσα από έναν αναπτυξιακό νόμο, από ένα φορολογικό σύστημα και από μια πολιτική κατάσταση η οποία θα βοηθήσει να έρθει η βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος των εργαζομένων. Μιλάμε με τον κόσμο και του εξηγούμε τι ακριβώς κάνουμε", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αμανατίδης.

    Σε ότι αφορά στη συμφωνία για το προσφυγικό επισήμανε ότι δεν είναι ακόμα γνωστές όλες οι λεπτομέρειες, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία, διότι μεταξύ των άλλων προβλέπεται ότι όλοι οι παράτυποι μετανάστες θα επαναπροωθούνται στην Τουρκία. Όπως είπε, μόνο με την επικαιροποίηση της συμφωνίας επανεισδοχής ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, ήδη τουλάχιστον 800 άτομα επέστρεψαν στη γειτονική χώρα.

    [03] Το ασφαλιστικό συζήτησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους θεσμούς

    Το ασφαλιστικό ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη συνάντηση προσήλθαν οι υπουργοί, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

    Σύμφωνα με κυβερνητικόπαράγοντα, υπάρχει συμφωνία/σύγκλιση σε σημεία - κλειδιά του ασφαλιστικού και σχεδόν πλήρης συμφωνία για το φορολογικό.

    Η ίδια πηγή ανέφερε ότι το απόγευμα θα αναχωρήσουν από την Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών και αναμένεται να επιστρέψουν μετά από τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών (27 Μαρτίου).

    [04] «Οι πρόσκοποι να δείξουν στις χώρες της ΕΕ και των Βαλκανίων τον δρόμο της ανθρωπιάς»

    Να διδάξουν με το παράδειγμά τους, τους συναδέλφους τους, ιδίως σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες διακατέχονται από φοβικά και αντιδημοκρατικά σύνδρομα, ότι στο κέντρο βάρους της Ευρώπης είναι ο άνθρωπος, προέτρεψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος τους νέους Προσκόπους Έθνους κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή ονομασίας τους που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κολέγιο Αθηνών.

    «Η αποστολή σας, από αυτή τη στιγμή, αφορά και την κοινωνία μας, αφορά και τη θέση της Ελλάδας στον κόσμο. Πριν απ΄ όλα την κοινωνία μας, που χειμάζεται μέσα στη δίνη μιας βαθιάς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε «Βοηθείστε τον συνάνθρωπο, όπως το μάθατε να βοηθάτε. Γιατί χάρη σε σας, χάρη στην Οικογένεια, χάρη στην Εκκλησία, δεν έχει εκραγεί ευτυχώς -και δεν πρόκειται να εκραγεί- η ελληνική κοινωνία. Ούτε θα υπάρξει ρήξη του κοινωνικού ιστού. Υπάρχει όμως και μια άλλη ουσιώδης αποστολή. Ζούμε, εδώ ιδίως στην Ελλάδα, την προσφυγική τραγωδία. Την βιώνουμε και την αντιμετωπίζουμε εμείς οι Έλληνες, όπως ταιριάζει στους Έλληνες. Όπως μας έμαθε το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα. Όπως μας το έμαθε η Χριστιανική Διδασκαλία: Στο κέντρο είναι πάντα ο 'Ανθρωπος. Είναι οι τρεις αρχές ο Ανθρωπισμός, η Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία. Έτσι συμπεριφερόμαστε και έτσι διδάσκουμε ως Έλληνες με το παράδειγμά μας».

    Αναφερόμενος στον τρόπο αντιμετώπισης του Προσφυγικού από ορισμένους από τους εταίρους μας στην ΕΕ ο Πρόεδρος ανέφερε :

    « ζώντας σε μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Οικογένεια, βάσεις της οποίας είναι το Πνεύμα της Αρχαίας Ελλάδας, οι Θεσμοί τής Αρχαίας Ρώμης και η Χριστιανική Διδασκαλία, θα περίμενε κανείς όλοι οι λαοί να σταθούν αλληλέγγυοι απέναντι στον άνθρωπο και στην τραγωδία του. Υπάρχουν όμως κάποιοι -ευτυχώς λίγοι- από τους εταίρους μας που δεν έχουν πάρει το δίδαγμα αυτό. Διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα, δείχνουν απομονωτισμό και ένα αντιδημοκρατικό πνεύμα. Υπάρχουν επίσης και άλλοι, εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γείτονές μας, οι οποίοι μάλιστα φιλοδοξούν να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κι όμως τούτη τη δύσκολη ώρα, απέναντι στους πρόσφυγες συμπεριφέρονται με συρματοπλέγματα παραπετάσματος και με όρους βαρβαρότητας».

    Απευθυνόμενος δε στους νέους Προσκόπους Έθνους τους κάλεσε να πάρουν πρωτοβουλία υπογραμμίζοντας τα εξής « Εσείς λοιπόν, μέλη ενός Παγκόσμιου Κινήματος που αριθμεί πάνω από 30.000.000 συναδέλφους σας, εσείς μπορείτε να πάρετε αυτή την πρωτοβουλία: Να απευθυνθείτε σε όλους τους συναδέλφους σας, συνοδοιπόρους σας σε αυτόν τον αγώνα εθελοντισμού και προσφοράς, οι οποίοι βρίσκονται σε κράτη που έχουν τέτοια φοβικά σύνδρομα και να τους πείτε ότι ο Προσκοπισμός, μέσα από την ιδέα που εκφράζει, πρέπει να τους δείξει το δρόμο. Το δρόμο της Ανθρωπιάς, το δρόμο του Πολιτισμού, το δρόμο του Πνεύματος. Πάρτε λοιπόν αυτήν την πρωτοβουλία. Επικοινωνήστε μαζί τους και πείτε τους, ότι όλοι μαζί οι Πρόσκοποι εδώ στην Ευρώπη, μπορείτε να ενώσετε, περισσότερο από άλλους δεσμούς, τους λαούς. Για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε αυτή την τραγωδία, που είναι όμως μια σημαντική στιγμή για την Ευρώπη. Γιατί τώρα μπορεί να δείξει ποια είναι η δύναμή της, τι μπορεί να προβάλει σε ολόκληρο τον κόσμο».

    Καταλήγοντας ο κ. Παυλόπουλος τόνισε «Συνεχίστε λοιπόν, όπως σας είπα πριν, μετά την καταξίωσή σας, αυτόν του αγώνα, κάντε πράξη αυτά που διδαχθήκατε, έτσι ώστε το μέλλον σας, το μέλλον των γενεών που έρχονται, να είναι καλύτερο. Γιατί έτσι τους ταιριάζει. Κι ας μην είναι τα δικά μας λάθη, τα οποία θα οδηγήσουν το δικό σας μέλλον».

    [05] Δέκα ακόμη λεωφορεία με πρόσφυγες έφθασαν στο Κουτσόχερο

    Δέκα ακόμη λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες από τον Πειραιά, έφθασαν το πρωί στον καταυλισμό υποδοχής και διαμονής που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγραφή τους μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα προκύψει και ο ακριβής αριθμός τους, ο οποίος πάντως υπολογίζεται στα 400 άτομα. Εχθές ο τελικός αριθμός των πρώτων μεταναστών και προσφύγων που έφθασαν στον συγκεκριμένο καταυλισμό έφθασε στα 330 άτομα.

    Στον καταυλισμό έχουν αναπτυχτεί σκηνές προκειμένου να φιλοξενήσουν περί τα 1600 άτομα αλλά η δυναμική του χώρου δίνει την δυνατότητα επέκτασης για φιλοξενία και περισσότερων.

    [06] Η Ιστορία γυρίζει σελίδα: Στην Κούβα ο Μπαράκ Ομπάμα

    Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ετοιμάζεται σήμερα να γυρίσει μια σελίδα της Ιστορίας με την επίσκεψή του στην Κούβα, ένα από τα τελευταία προπύργια του κομμουνισμού με το οποίο σκοπεύει να βάλει ένα τέλος σε πάνω από πέντε δεκαετίες εχθρότητας.

    Όταν φθάσει σήμερα γύρω στις 17:00 (τοπική ώρα, 23:00 ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο Χοσέ Μαρτί της Αβάνας, ο Ομπάμα θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία αμερικανός ηγέτης που επισκέπτεται το νησί μετά την επίσκεψη του Κάλβιν Κούλιτζ το 1928.

    Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μισέλ και τις δύο κόρες τους Μάλια και Σάσα, ο Ομπάμα επιδιώκει με την επίσκεψή του αυτή έναν διπλό στόχο: να έρθει σε επαφή με τον κουβανικό λαό και να σταθεροποιήσει τη θεαματική προσέγγιση που άρχισε στα τέλη του 2014 με την Κούβα του Ραούλ Κάστρο.

    Ο αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος θα μεταβεί στη συνέχεια στην Αργεντινή, θέλει επίσης να βελτιώσει την εικόνα της χώρας του στη λατινική Αμερική -- μια εικόνα που έχει αμαυρωθεί από τις επεμβάσεις των ΗΠΑ σ' αυτό που θεωρούσαν αυλή τους.

    Από την άποψη αυτή, ο παλιός κουβανός εχθρός αποτελεί το τέλειο σύμβολο μιας νέας σχέσης με την υποήπειρο και, τη στιγμή που ολοκληρώνει τη δεύτερη προεδρική θητεία του, ο Ομπάμα επιθυμεί να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στην προσπάθεια αυτή ώστε να καταστήσει δύσκολη οποιαδήποτε οπισθοδρόμηση, όποιος κι αν θα είναι ο διάδοχός του το 2017.

    Αυτός είναι ο στόχος που έχει οδηγήσει τον Λευκό Οίκο να κηρύξει τους τελευταίους μήνες μια σειρά μέτρων για τη χαλάρωση του εμπάργκο που επιβάλλεται στο νησί από το 1962 και η πλήρης άρση του οποίου εξαρτάται από το Κογκρέσο.

    Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Starwood ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι πήρε το πράσινο φως από το υπουργείο Οικονομικών για να ανοιξει δύο ξενοδοχεία στην Αβάνα. Έγινε έτσι η πρώτη αμερικανική πολυεθνική που εγκαθίσταται στην Κουβα μετά την επανάσταση του Φιντέλ Κάστρο το 1959.

    [07] Η Flydubai θα επαναλάβει τις πτήσεις προς Ροστόφ μόλις το αεροδρόμιο λειτουργήσει κανονικά

    Η αεροπορική εταιρία Flydubai δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει προχωρήσει σε ακύρωση ή καθυστέρηση πτήσεων, μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο Ροστόφ επί του Ντον, με συνέπεια το θάνατο των 62 επιβαινόντων. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις της θα επαναληφθούν αμέσως μόλις το αναφερόμενο αεροδρόμιο, λειτουργήσει κανονικά.

    Η Flydubai ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι συνεργάζεται στενά με τις ρωσικές αρχές, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια που προκάλεσαν το χθεσινό αεροπορικό δυστύχημα, ενώ έκανε έκκληση να σταματήσουν οι εικασίες σχετικά με την αεροπορική τραγωδία.

    Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη της στις ρωσικές αρχές, αλλά και στην ικανότητά τους να διαχειριστούν αποτελεσματικά την ομαλή πραγματοποίηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο του Ροστόφ επί του Ντον.

    [08] Καζακστάν: Οι πολίτες ψηφίζουν στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές

    Οι πολίτες του Καζακστάν ψηφίζουν σήμερα στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, οι οποίες αναμένεται ότι θα δώσουν μια μεγάλη πλειοψηφία στο κόμμα του προέδρου Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ, το οποίο βρίσκεται στην εξουσία από το 1991 σ' αυτή την πρώην σοβιετική δημοκρατία της κεντρικής Ασίας.

    Ηλικίας 75 ετών, ο Ναζαρμπάγεφ, σύμμαχος της Μόσχας, κυβερνά εδώ και 25 χρόνια το Καζακστάν χωρίς πραγματική αντιπολίτευση. Πέρυσι επανεξελέγη πρόεδρος με σχεδόν το 98% των ψήφων.

    Το κόμμα του Ναζαρμπάγεφ, το Νουρ Οτάν (Φως της Μητέρας Πατρίδας), αναμένεται ότι θα επικρατήσει εύκολα στις εκλογές αυτές, οι οποίες διεξάγονται σε μια περίοδο που η οικονομία του Καζακστάν, μιας χώρας πλούσιας σε υδρογονάνθρακες, έχει εξασθενήσει εξαιτίας των χαμηλών τιμών του πετρελαίου.

    Περίπου 10 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται σήμερα στις κάλπες. Τα περισσότερα από 9.800 εκλογικά τμήματα άνοιξαν στις 04:00 (ώρα Ελλάδας) και πρόκειται να κλείσουν στις 17:00 (ώρα Ελλάδας). Οι πρώτες εκτιμήσεις βάσει των έξιτ πολ αναμένονται λίγο μετά τις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

    [09] Τραγωδία στην Ισπανία με 14 νεκρούς

    Πολύνεκρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ισπανία

    Λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές σε φεστιβάλ συγκρούστηκε με όχημα με αποτέλεσμα 14 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες να τραυματιστούν, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Περισσότερα σε λίγο...

    [10] Δύο κομήτες θα περάσουν πιο κοντά από τη Γη από κάθε άλλον μέσα στα επόμενα 150 χρόνια

    Δύο μικροί κομήτες που μοιάζουν με δίδυμους, θα περάσουν σχετικά κοντά από τη Γη ο ένας μετά τον άλλο, ο πρώτος τη Δευτέρα και ο δεύτερος την Τρίτη. Θα πρόκειται για ένα από τα πλησιέστερα περάσματα στην ιστορία, κάτι που δεν θα επαναληφθεί για τουλάχιστον τα επόμενα 150 χρόνια.

    Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) καθησύχασε ότι οι κομήτες, ο 252P/LINEAR (μήκους 230 μέτρων) και ο P/2016 BA14 (περίπου ο μισός σε μέγεθος), θα περάσουν σε ασφαλή απόσταση, ο πρώτος στα 5,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα και ο δεύτερος στα 3,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Η NASA θα τους παρακολουθεί στενά με τα τηλεσκόπιά της, μεταξύ των οποίων και το διαστημικό τηλεσκόπιο «Χαμπλ».

    Ο P/2016 BA14 ανακαλύφθηκε από το τηλεσκόπιο PanSTARRS του Πανεπιστημίου της Χαβάης στις 22 Ιανουαρίου φέτος, ενώ ο 252P/LINEAR είχε εντοπισθεί για πρώτη φορά από το τηλεσκόπιο «Λίνκολν» του Πανεπιστημίου ΜΙΤ το 2000. Θεωρείται πιθανό ότι ο πρώτος αποτελεί αποσπασμένο κομμάτι του δεύτερου, καθώς οι κομήτες είναι συχνά εύθραυστοι και σπάζουν σε κομμάτια. Επιπλέον, οι δύο κομήτες ακολουθούν ασυνήθιστα παρόμοια τροχιά, πράγμα που συνηγορεί ότι κάποτε αποτελούσαν ένα ενιαίο σώμα.

    Η διέλευση του κομήτη P/2016 BA14 θα είναι η τρίτη πλησιέστερη που έχει κάνει ποτέ κομήτης από τη Γη, τουλάχιστον στην καταγεγραμμένη ιστορία. Πιο κοντά από κάθε άλλον, είχε πλησιάσει στη Γη ο κομήτης D/1770 L1 (γνωστός και ως «Λέξελ») το 1770, ενώ τη δεύτερη πλησιέστερη διέλευση είχε κάνει ο κομήτης C/1983 Η1 (γνωστός επίσης ως «IRAS-Αράκι-Αλκοκ») το 1983.

    Το πέρασμα των δύο αυτών κομητών και ιδίως του P/2016 BA14, που θα προσεγγίσει στα 3,5 εκατ. χλμ., θα είναι το πιο κοντινό για το προβλεπτό μέλλον. Σύμφωνα με τη NASA, κανένας άλλος κομήτης δεν αναμένεται να περάσει πιο κοντά από τη Γη μέσα στα επόμενα 150 χρόνια. Αλλά, πάλι, στη ζωή -και στο σύμπαν- υπάρχουν εκπλήξεις...


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 20 March 2016 - 10:32:30 UTC