Write to us with Feedback for the HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Μείωση ροών με τρία «φίλτρα»
  • [02] Στο τραπέζι αφορολόγητο, «κόκκινα» δάνεια, αδήλωτα εισοδήματα και εισφορές
  • [03] Πάνω από 4.000 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά
  • [04] Άγκυρα και ΕΕ συμφώνησαν να σταματήσουν τη ροή μεταναστών προς την Ευρώπη
  • [05] Τέσσερις μήνες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι συνελήφθη ο Αμπντεσλάμ
  • [06] Κύπριος ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ροστόφ - Νεκροί και οι 62 επιβαίνοντες
  • [07] Το Σάββατο νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς για το ασφαλιστικό
  • [08] Τραγωδία με 62 νεκρούς από συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία
  • [09] Συντριβή αεροσκάφουςσρη Ρωσία, φόβοι για 61 νεκρούς

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Μείωση ροών με τρία «φίλτρα»

    Η Ελλάδα πέτυχε μια διπλωματική επιτυχία σε συνεργασία με την Κύπρο για να αποτρέψουμε παράλογες απαιτήσεις της τουρκικής πλευράς που ήθελε να βάλει στη διαπραγμάτευση πτυχές του κυπριακού προβλήματος, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό.

    Πετύχαμε το καλύτερο που μπορούσαμε να πετύχουμε και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη κρίση που βιώνουμε συμπλήρωσε ο Αλ. Τσίπρας.

    "Καταφέραμε οι απαιτήσεις της Τουρκίας για άνοιγμα των 5 κεφαλαίων που πάγωσε η Κύπρος κι ενός κεφαλαίου που παγώσαμε εμείς να φύγουν από τον τραπέζι.Δεν κλειστήκαμε στο καβούκι μας και την αμέσως επόμενη ημέρα της προηγούμενη συνόδου κορυφής πήγαμε στην Σμύρνη και η επίσκεψη αυτή έθεσε τις βάσεις για την σημερινή απόφαση. Όποιος τολμά με σχέδιο και δεν περιχαρακώνεται έχει επιτυχίες Διεκδικήσαμε και πετύχαμε μια απόφαση γι άμεση ενίσχυση στις υποδομές, με ενίσχυση στο προσωπικό της υπηρεσίας ασύλου και ανήγγειλε πως τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στην Ελλάδα 2400 άτομα μεταφραστές, εξειδικευμένο προσωπικό κλπ.Για να μπορέσει να λειτουργήσει η συμφωνία θα πρέπει να εξασφαλίσουμε μείωση των προσφυγικών ροών μέσα από τρία φίλτρα" υπογράμμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Ο ίδιος τόνισε ότι τα φίλτρα είναι:

    1) Χτύπημα των διακινητών στις τουρκικές ακτές

    2) Η επιχείρηση του ΝΑΤΟ με την Τουρκία να άρει τα προσχήματα

    3) Ισχυρά αντικίνητρα σε πρόσφυγες και μετανάστες

    "Προϋπόθεση για την επιτυχία είναι να διατηρηθούν οι χαμηλές ροές που έχουμε τις τελευταίες ημέρες και υπογράμμισε πωςάμεση προτεραιότητα για εμάς είναι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ειδομένη που δημιουργήθηκε από μονομερείς ενέργειες βαλκανικών χορών να κλείσουν τα σύνορα.Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση σε αυτούς που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη να φύγουν από την περιοχή διότι η παραμονή τους εκεί εγκυμονεί κινδύνους για τη υγεία τους και να μεταφερθούν σε ασφαλείς χώρους που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί η ελληνική κυβέρνηση" κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας

    [02] Στο τραπέζι αφορολόγητο, «κόκκινα» δάνεια, αδήλωτα εισοδήματα και εισφορές

    Τέσσερα είναι τα σημεία - κλειδιά της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με εκπροσώπους των θεσμών για το δημοσιονομικό κενό της περιόδου έως το 2018.

    Πιο συγκεκριμένα, ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε ότι τα τέσσερα "αγκάθια" στη διαπραγμάτευση είναι:

    1. Η απαίτηση του ΔΝΤ για χαμηλότερο αφορολόγητο όριο, στην περιοχή των 7.000 ευρώ.

    2. Οι αντιδράσεις των δανειστών για το νομοσχέδιο που αφορά στην εθελοντική δήλωση των αδήλωτων εισοδημάτων.

    3. Τα «κόκκινα» δάνεια. Η πλευρά του ΔΝΤ επιμένει στην πώληση όλων των «κόκκινων» δανείων σε funds.

    4. Η μόνιμη ένσταση, κυρίως από το ΔΝΤ, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

    Το βράδυ της Παρασκευής, αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας δήλωσε ότι έγινε συζήτηση για τα μέτρα με τα οποία, βάσει της συμφωνίας του καλοκαιριού, θα πρέπει να καλυφθεί δημοσιονομικό κενό ύψους 1% του ΑΕΠ έως και το 2018.

    Συζητήθηκαν τα μέτρα αυτά στα οποία συμφωνούν οι δύο πλευρές, δήλωσε ο ίδιος παράγοντας, διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις σε ότι αφορά την απόδοσή τους για αυτό και θα αναζητηθούν πρόσθετα προκειμένου να κλείσει το κενό που απομένει. Η συζήτηση για το θέμα αυτό θα συνεχισθεί σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

    Σε ότι αφορά τη φορολογία εισοδήματος αρμόδιες κυβερνητικές πηγές σημείωναν μετά τη συνάντηση ότι η συμφωνία σχεδόν έχει κλείσει. Για το ασφαλιστικό, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Στη συνέχεια, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μια τελική επαφή τής ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής των κλιμακίων, προκειμένου να καθοριστούν οι απομείνασες εκκρεμότητες.

    [03] Πάνω από 4.000 πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

    Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star 1" με 465 μετανάστες και πρόσφυγες από δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Το πλοίο παρέλαβε 313 άτομα από τη Μυτιλήνη και 152 από τη Χίο.

    Εντός της ημέρας αναμένεται να καταπλεύσει από τα Δωδεκάνησα και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Διαγόρας" μεταφέροντας μόνο 24 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Ρόδο. Σύμφωνα με τη χθεσινή καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα, 4.200 μετανάστες και πρόσφυγες φιλοξενούνται στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ χωρίς να υπολογιστεί ο αριθμός των ατόμων που κατέφθασαν το πρωί.

    Συγκεκριμένα στους επιβατικούς σταθμούς της πύλης Ε-1 φιλοξενούνται 1200 άτομα, της Ε-2 1500, της Ε-3 400 και στην Πέτρινη Αποθήκη 1100 άτομα.

    Πάρης Τσιριγώτης

    [04] Άγκυρα και ΕΕ συμφώνησαν να σταματήσουν τη ροή μεταναστών προς την Ευρώπη

    Η ΕΕ και η Τουρκία συνήψαν μια χωρίς προηγούμενο και αμφιλεγόμενη συμφωνία με στόχο να μπει ένα τέλος στη ροή των μεταναστών προς την Ευρώπη, όμως η εφαρμογή της αναμένεται ότι θα είναι πολύ περίπλοκη.

    Το βασικό μέτρο της, "προσωρινό και έκτακτο", προβλέπει την επιστροφή στην Τουρκία όλων των μεταναστών που θα φθάνουν από την Κυριακή στα ελληνικά νησιά, περιλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο, όπως των Σύρων που διαφεύγουν του πολέμου.

    "Είναι μια ιστορική ημέρα", δήλωσε χθες ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου. "Σήμερα συνειδητοποιήσαμε ότι η Τουρκία και η ΕΕ έχουν το ίδιο πεπρωμένο".

    Καθώς μια ανθρωπιστική κρίση επαπειλείται στην Ελλάδα, όπου 46.000 μετανάστες είναι αποκλεισμένοι σε κακές συνθήκες μπροστά στη λεγόμενη "οδό των Βαλκανίων" που έχει πλέον κλείσει, η πίεση προς τους Ευρωπαίους για να βρουν επιτέλους μια λύση ήταν πολύ μεγάλη.

    Μετά την άφιξη 1,2 εκατ. μεταναστών πέρυσι, οι περισσότεροι από τους οποίους διέφευγαν από τους πολέμους στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, η ΕΕ διχάσθηκε όσο ποτέ άλλοτε τους τελευταίους μήνες όσον αφορά την απάντηση που θα έπρεπε να δώσει.

    [05] Τέσσερις μήνες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι συνελήφθη ο Αμπντεσλάμ

    Ύποπτος κλειδί για τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος διέφευγε εδώ και περισσότερο από τέσσερις μήνες, συνελήφθη χθες Παρασκευή στη συνοικία Μόλενμπεκ των Βρυξελλών και πρόκειται να εκδοθεί σύντομα στη Γαλλία.

    Επονομασθείς "δημόσιος κίνδυνος υπ' αριθμόν ένα" μετά τις επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους στις 13 Νοεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, 26 ετών, Γάλλος μαροκινής καταγωγής, τραυματίσθηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε το βράδυ σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τη βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία.

    "Σκέπτομαι τα θύματα των επιθέσεων (...) στο Παρίσι και στο Σεν-Ντενί (παρισινό προάστιο) επειδή ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνδέεται άμεσα με την προετοιμασία, την οργάνωση και δυστυχώς τη διάπραξη αυτών των επιθέσεων", δήλωσε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

    Ο Ολάντ, ο οποίος βρισκόταν στις Βρυξέλλες για την ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής, δήλωσε πως περιμένει ότι "οι βελγικές αρχές θα απαντήσουν όσο το δυνατόν ευνοϊκότερα, το συντομότερο δυνατόν" στο αίτημα έκδοσης.

    Ένας συνεργός συνελήφθη επίσης αφού τραυματίσθηκε ελαφρά, διευκρίνισε η εισαγγελία. Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιούσε ένα πλαστό συριακό διαβατήριο με το όνομα Μονίρ Άχμεντ Αλάατζ και μια πλαστή βελγική ταυτότητα με το όνομα Αμίν Σούκρι.

    Εξάλλου συνελήφθησαν και τρία "μέλη της οικογένειας που φιλοξενούσε" τον Αμπντεσλάμ στο Μόλενμπεκ.

    Υποψιαζόμενη ότι ο φυγάς βρισκόταν εκεί, η αστυνομία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα έφοδο σε κατοικία της οδού Κατρ Βαν στο Μόλενμπεκ, μια κοινότητα που έγινε γνωστή μετά της επιθέσεις του Παρισιού επειδή εκεί κατοικούσαν πολλοί από τους καμικάζι.

    Ένας άνδρας "νεαρός, μικρού αναστήματος με κασκέτο, διέφυγε (...) Τραυματίσθηκε από την αστυνομία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο", αφηγήθηκε ένας δημοτικός σύμβουλος του Μόλενμπεκ, ζητώντας να μην κατονομασθεί.

    [06] Κύπριος ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ροστόφ - Νεκροί και οι 62 επιβαίνοντες

    Ο κυβερνήτης του Boeing 737-800 της εταιρείας flydubai που συνετρίβη σήμερα στο Ροστόφ επί του Ντον ήταν κυπριακής εθνικότητας, ανακοινώθηκε σήμερα από τη ρωσική εισαγγελία.

    "Πενήντα πέντε επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν. Έξι από τα επτά μέλη του πληρώματος ήταν ξένοι. Ο κυβερνήτης ήταν υπήκοος της Κύπρου", δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

    Εξάλλου η υποπρόξενος στο Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στο Ντουμπάι ανακοίνωσε πως ένας ρώσος πολίτης ήταν μεταξύ των μελών του πληρώματος και πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πολίτες της Ισπανίας και των Σεϋχελλών μπορεί να περιλαμβάνονται μεταξύ των θυμάτων.

    Το προξενείο της Ουκρανίας στο Ροστόφ επί του Ντον ανακοίνωσε πως τουλάχιστον οκτώ ουκρανοί πολίτες μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο.

    Πηγή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσαν επίσης σήμερα πως το πρώτο από τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου βρέθηκε στον τόπο της συντριβής.

    Εξάλλου η ρωσική Επιτροπή Ερευνών ανακοίνωσε ότι εξετάζει ως πιθανότερες αιτίες του δυστυχήματος ένα σφάλμα του πιλότου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ή κάποια τεχνική βλάβη.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία με 62 νεκρούς από πτώση αεροσκάφους στη Ρωσία

    [07] Το Σάββατο νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους θεσμούς για το ασφαλιστικό

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών για το δημοσιονομικό κενό της περιόδου μέχρι το 2018 και τα πρόσθετα μέτρα κάλυψής του πέραν του φορολογικού και του ασφαλιστικού.

    Αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι έγινε συζήτηση για τα μέτρα με τα οποία, βάσει της συμφωνίας του καλοκαιριού, θα πρέπει να καλυφθεί δημοσιονομικό κενό ύψους 1% του ΑΕΠ έως και το 2018. Συζητήθηκαν τα μέτρα αυτά στα οποία συμφωνούν οι δύο πλευρές, δήλωσε ο ίδιος παράγοντας, διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις σε ότι αφορά την απόδοσή τους για αυτό και θα αναζητηθούν πρόσθετα προκειμένου να κλείσει το κενό που απομένει. Η συζήτηση για το θέμα αυτό θα συνεχισθεί σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

    Σε ότι αφορά τη φορολογία εισοδήματος αρμόδιες κυβερνητικές πηγές σημείωναν μετά τη συνάντηση ότι η συμφωνία σχεδόν έχει κλείσει. Για το ασφαλιστικό, αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Στη συνέχεια, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μια τελική επαφή τής ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής των κλιμακίων, προκειμένου να καθοριστούν οι απομείνασες εκκρεμότητες.

    Όπως ανέφεραν κορυφαίοι παράγοντες του οικονομικού επιτελείου, μετά από την ολοκλήρωση των σημερινών διαπραγματεύσεων, έχουν μεν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις στο ζήτημα του φορολογικού, όμως η τελική συμφωνία στο συγκεκριμένο «μέτωπο» θα υπάρξει μόλις «κλειδώσει» το σύνολο των θεμάτων.

    Σύμφωνα επίσης με κορυφαίο παράγοντα του οικονομικού επιτελείου, παραμένει ένα μικρό δημοσιονομικό κενό, στο περίπου ένα τρίτο του συνόλου (περίπου 600 εκατ. ευρώ), το οποίο θα συζητηθεί σε τεχνικό επίπεδο.

    Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές επισήμαιναν ότι τέσσερα είναι τα βασικά «αγκάθια» μεταξύ της ελληνικής πλευρά και των εκπροσώπων των πιστωτών:

  • Η απαίτηση του ΔΝΤ για χαμηλότερο αφορολόγητο όριο, στην περιοχή των 7.000 ευρώ.

  • Οι αντιδράσεις των δανειστών για το νομοσχέδιο που αφορά στην εθελοντική δήλωση των αδήλωτων εισοδημάτων.

  • Τα «κόκκινα» δάνεια. Η πλευρά του ΔΝΤ επιμένει στην πώληση όλων των «κόκκινων» δανείων σε funds.

  • Η μόνιμη ένσταση, κυρίως από το ΔΝΤ, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

    [08] Τραγωδία με 62 νεκρούς από συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία

    Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους flydubai επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός από τα αεροπλάνα της νωρίς σήμερα το πρωί στη νότια Ρωσία, καθώς και τον νεώτερο απολογισμό των 62 νεκρών επιβαινόντων που ανακοινώθηκε από τις ρωσικές αρχές.

    Εξάλλου ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και ζήτησε να τους προσφερθεί κάθε βοήθεια από τις αρχές, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα εκρόσωπο του Κρεμλίνου.

    "Η flydubai με λύπη της επιβεβαιώνει ότι η πτήση FZ981 συνετρίβη κατά την προσγείωση, καθώς και τον απολογισμό των θυμάτων αυτού του τραγικού δυστυχήματος", αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, το αεροπλάνο απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι χθες Παρασκευή στις 20:20 (ώρα Ελλάδας) και το "δυστύχημα σημειώθηκε στο Ροστόφ επί του Ντον γύρω στις 02:50 (του Σαββάτου)".

    Η flydubai αναφέρει πως "κάνει ό,τι είναι δυνατό για να συγκεντρώσει πληροφορίες για το δυστύχημα" και προσθέτει πως προσεύχεται για τα θύματα.

    Κατά τη συντριβή σκοτώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες. Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 62, από τους οποίους 55 επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος, σύμφωνα με τη ρωσική Επιτροπή Ερευνών. Το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων είχε προηγουμένως κάνει λόγο για 61 νεκρούς (55 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος).

    Το αεροπλάνο της εταιρείας flydubai συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο έπειτα από μία ώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

    Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο LifeNews, το αεροπλάνο συνετρίβη σε απόσταση εκατό μέτρων από τον διάδρομο προσγείωσης, κατά την δεύτερη απόπειρά του να προσγειωθεί σε συνθήκες κακής ορατότητας.

    Σήμερα το πρωί έβρεχε καταρρακτωδώς στο Ροστόφ επί του Ντον ενώ προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους είχε εκδοθεί από το τοπικό παράρτημα του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

    [09] Συντριβή αεροσκάφουςσρη Ρωσία, φόβοι για 61 νεκρούς

    Ένα αεροσκάφος Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai του Ντουμπάι, (Flydubai Flight 981) που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς το Ροστόφ της Ρωσίας συνετρίβη το Σάββατο το πρωίκατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ στην νότια Ρωσία και οι 55 επιβαίνοντες καθώς και τα έξι μέλη του πληρώματος είναι νεκροί, όπως ανέφεραν πηγές στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

    Σύμφωνα με τα μέλη των σωστικών συνεργειών, ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και τέσσερα παιδιά.

    Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:50 (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το κέντρο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

    "Το αεροσκάφος με 55 επιβαίνοντες και τέσσερα ή πέντε μέλη του πληρώματος συνετρίβη καθώς επιχειρούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος της τοπικής υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Μαρίνα Κοστιούκοβα. "Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για την τύχη των θυμάτων", συμπλήρωσε.

    "Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, το αεροσκάφος συνετρίβη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών χαμηλής ορατότητας που επικρατούσαν στον αεροδιάδρομο", ανέφερε μια πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 19 March 2016 - 8:32:31 UTC