Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Πολυνομία και κακονομία οι πληγές του Κράτους Δικαίου
  • [02] Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τους Ευρωπαίους ηγέτες για το προσφυγικό
  • [03] Δ. Αβραμόπουλος: Πρέπει να ενισχυθούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και να διασφαλιστεί η Σένγκεν
  • [04] Αλ. Τσίπρας: Προσβλέπω σε μια αξιόπιστη συμφωνία με την Τουρκία
  • [05] Ειδομένη: Πέντε ασυνόδευτα παιδιά διαμένουν στο αστυνομικό τμήμα
  • [06] Ενεργοποιείται η οψιόν και μένει ο Στραματσόνι
  • [07] Σφαιρόπουλος: «Πάμε για την πρώτη από τις τέσσερις νίκες με Ζαλγκίρις»
  • [08] Βέλλιος: «Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί»

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Πολυνομία και κακονομία οι πληγές του Κράτους Δικαίου

    Το Κράτος Δικαίου, βασική συνιστώσα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, βρίσκεται σε μια φάση παρακμής όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την εναρκτήρια ομιλία του με θέμα «Το Κράτος Δικαίου στον Αστερισμό μιας Αναστρέψιμης Παρακμής» στο πλαίσιο επιστημονικής εκδήλωσης του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του ΕΚΠA με αντικείμενο συζήτησης την «Συνεισφορά της Νομικής Επιστήμης στην Κοινωνία».

    Τούτο οφείλεται- όπως σημείωσε ο Πρόεδρος - στο ό,τι από τη μια πλευρά η Νομοθεσία δεν κατορθώνει να δημιουργήσει ένα σταθερό πλαίσιο νομιμότητας ως προς τη δράση των κρατικών οργάνων, και, από την άλλη, οι διάφοροι κυρωτικοί μηχανισμοί σε περίπτωση παράβασης της αρχής της νομιμότητας από τα κρατικά όργανα δεν λειτουργούν αποτελεσματικά. Δηλαδή δεν λειτουργούν αποτελεσματικά ούτε ο διοικητικός αυτοέλεγχος ούτε ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, ούτε ακόμη και ο δικαστικός έλεγχος, που είναι ο σπουδαιότερος κυρωτικός μηχανισμός του κράτους δικαίου.

    Συνεχίζοντας, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι κύριες αιτίες αυτής της παρακμιακής πορείας του κράτους δικαίου είναι η πολυνομία και η κακονομία. Αφού λόγω αυτών -σημείωσε- ούτε ο διοικούμενος μπορεί να ξέρει με ακρίβεια τις υποχρεώσεις του απέναντι στο κράτος αλλά ούτε τα ίδια τα κρατικά όργανα προλαβαίνουν να ενημερωθούν επαρκώς ως προς τη νομοθεσία. Με αποτέλεσμα να παρανομούν συχνά εν αγνοία τους. Αυτό αυξάνει γεωμετρικά τις δικαστικές υποθέσεις, ενώ επισήμανε ότι στη συνέχεια η δικαιοσύνη -και κυρίως η διοικητική δικαιοσύνη- δέχεται τεράστιο αριθμό υποθέσεων, τις οποίες δεν μπορεί να δικάσει εγκαίρως.

    Μια άλλη αιτία της παρακμιακής πορείας του κράτους δικαίου, σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, είναι η νεοφιλελεύθερης αντίληψης «απορρύθμιση», η οποία οφείλεται στην «απέχθεια» του νεοφιλελευθερισμού προς την κρατική δράση. «Έτσι συναντάμε πια συχνά από τη μια πλευρά κανόνες δικαίου που δεν προέρχονται από δημοκρατικώς εκλεγμένα όργανα (π.χ. διεθνή λογιστικά πρότυπα). Και, από την άλλη, όργανα εκτός του κρατικού κορμού, και μάλιστα ως και όργανα των "Αγορών", που "σφετερίζονται" κρατικές αρμοδιότητες», τόνισε ο Πρόεδρος για να συνεχίσει λέγοντας:

    «Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι ιδιωτικοί ελεγκτικοί οργανισμοί για τις τράπεζες και, γενικότερα, ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες που ελέγχουν, αμέσως ή εμμέσως, ακόμη και φορολογικές υποθέσεις πολιτών».

    [02] Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τους Ευρωπαίους ηγέτες για το προσφυγικό

    «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει πλέον βάση τις αρχές της αλληλεγγύης, της χριστιανοσύνης και της συμπαραστάσεως, αλλά έχει μετακινηθεί σε μια ατμόσφαιρα οικονομικής εκμεταλλεύσεως και συμφερόντων», τόνισε σήμερα από τα Τρίκαλα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος σε ό,τι αφορά το προσφυγικό ζήτημα.

    Μάλιστα, παρατήρησε συμπερασματικά ότι «επομένως, το τέλος αυτής της καταστάσεως θα είναι πολύ γρήγορο».

    Παράλληλα, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «η Εκκλησία έχει ξεκάθαρο στόχο και την πορεία της μέσα στη ζωή. Στόχος της ήταν και είναι πάντα ο άνθρωπος», ενώ «ως προς την Ευρώπη, σε αυτά τα φαινόμενα της Ειδομένης που είδαμε, η Ευρώπη έδειξε τον πολιτισμό της. Από τη μια πλευρά, είδαμε μια οικογένεια φτωχή να παίρνει τους ξένους στο σπίτι της και να τους ταΐζει. Από την άλλη πλευρά, οι πολιτισμένοι, οι οποίοι ανάγκασαν αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν από την πατρίδα τους, βάζουν φράγματα για να μην πάνε στις περιοχές τους».

    Η επίσκεψη του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας στα Τρίκαλα έγινε ανήμερα της εορτής του Οσίου Αλεξίου, προκειμένου να ευχηθεί στον μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Αλέξιο για τα ονομαστήριά του «έτη πολλά, με υγεία και δύναμη».

    [03] Δ. Αβραμόπουλος: Πρέπει να ενισχυθούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και να διασφαλιστεί η Σένγκεν

    Την ανάγκη ενίσχυσης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ και τη διασφάλιση της ζώνης Σένγκεν επεσήμανε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από τη Φινλανδία όπου βρέθηκε για σειρά επαφών για το μεταναστευτικό.

    Ο Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Μετανάστευσης και Ιθαγένειας συναντήθηκε και με τον υπουργό Εσωτερικών της Φινλανδίας Πέτερι Όρπο με τον οποίο συζήτησε και την κατάσταση που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο, κατάσταση την οποία και χαρακτήρισε ανησυχητική. «Η πρόταση της Επιτροπής για την «Ευρωπαϊκή Συνοροφυλακή και Ακτοφυλακή» είναι μια απτή λύση για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης και υπολογίζω στην υποστήριξη της Φινλανδίας για να γίνει αυτή η πρόταση πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος προσθέτοντας πως υπήρξε συμφωνία «για την αναγκαιότητα της διασφάλισης της Σένγκεν και την ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ».

    Στο τραπέζι ετέθη και το ζήτημα της συνεργασίας με την Τουρκία αλλά και το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι μεταναστευτικές διαδρομές. Ο Έλληνας Επίτροπος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Φινλανδία από τις μεταναστευτικές ροές κατά μήκος της λεγόμενης «αρκτικής διαδρομής». Όπως τόνισε στη Φινλανδία έχουν φτάσει πάνω από 1.000 μετανάστες από την αρχή του έτους από τα δύο πιο βόρεια σημεία διέλευσης των συνόρων με τη Ρωσία.

    Τέλος σύμφωνα με τον κ. Αβραμόπουλο υπήρξε διεξοδική συζήτηση για θέματα ασφάλειας και ιδιαιτέρως την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

    [04] Αλ. Τσίπρας: Προσβλέπω σε μια αξιόπιστη συμφωνία με την Τουρκία

    Σε μία «αξιόπιστη συμφωνία», η οποία θα μειώνει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά και παράλληλα θα δημιουργεί μια νόμιμη οδό για τους πρόσφυγες προς την ΕΕ, προσβλέπει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής σήμερα στις Βρυξέλλες.

    «Προσβλέπω σε μία αξιόπιστη συμφωνία σήμερα, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να μειωθούν ή να σταματήσουν οι παράτυπες μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά. Την ίδια στιγμή αναμένουμε να βρεθεί ένας ισχυρός νόμιμος τρόπος για να έρθουν οι πρόσφυγες από την Τουρκία στην ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιταχυνθεί το πρόγραμμα μετεγκατάστασης και να δημιουργηθεί ένας αξιόπιστος μηχανισμός επανεγκατάστασης από την Τουρκία στην Ευρώπη», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Συνεχίζοντας, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ελπίδα ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα είναι απολύτως συμβατές με το διεθνές δίκαιο, τη Συνθήκη της Γενεύης και το κοινοτικό κεκτημένο.

    Προσέθεσε, επίσης, ότι η ελληνική πλευρά αναμένει μία απόφαση για να βοηθηθεί σε αυτές τις «δύσκολες συνθήκες», ειδικότερα όσον αφορά τα βόρεια σύνορά της στην Ειδομένη. «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια ανθρωπιστικη κρίση, λόγω των μονομερών ενεργειών στη Βαλκανική Οδό, κάτι το οποίο αποτελεί ντροπή για τον κοινό πολιτισμό μας», δήλωσε ο Α. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα επιθυμεί μία απόφαση που θα αποκλιμακώνει την κατάσταση.

    Ο πρωθυπουργός ανέφερε, τέλος, ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να παρασχεθεί βοήθεια και φιλοξενία στους πρόσφυγες, ενώ την ίδια στιγμή τόνισε ότι θα πρέπει να επιταχυνθεί το πρόγραμμα μετεγκατάστασης, προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να φτάσουν στον προορισμό τους.

    Συλλογική ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό και στήριξη της Ελλάδας, ζήτησε ο πρωθυπουργός στην παρέμβασή του στην Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

    Διττός πρέπει να είναι ο στόχος της συμφωνίας με την Τουρκία, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών σήμερα στις Βρυξέλλες.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η συμφωνία πρέπει να στοχεύει αφενός στον τερματισμό των δικτύων της παράνομης μετανάστευσης που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και αφεταίρου στο άνοιγμα ενός νόμιμου ανθρωπιστικού διαδρόμου για τους πρόσφυγες.

    Ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε, επίσης, ότι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έχει δύο επιλογές: η μία είναι η συλλογική ευρωπαϊκή λύση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και η άλλη είναι η διαχείριση του προσφυγικού με μονομερείς ενέργειες, πράγμα που θα έριχνε το βάρος στις χώρες πρώτης υποδοχής.

    Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε, επίσης, ότι σε κάθε περίπτωση η συμφωνία είναι απαραίτητο να είναι συμβατή με το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Τόνισε ακόμη ότι η Ευρώπη πρέπει να στηρίξει την Ελλάδα στις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διαχείριση του προσφυγικού, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό και πόροι.

    Καταλήγοντας, ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε την ανάγκη να υπάρξει μαζική μετεγκατάσταση στην Ευρώπη από την Ελλάδα, ένας αξιόπιστος μηχανισμός επανεγκατάστασης από την Τουρκία και μια αξιόπιστη πολιτική επιστροφών. Ανέφερε, τέλος, ότι στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής πρέπει να στηριχθούν οι θέσεις της Κύπρου.

    Τριμερής συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ

    Τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Γερμανίας και Γαλλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής και η οποία διήρκησε 45 λεπτά. Η αποτίμηση της ελληνικής πλευράς ήταν θετική, καθώς, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι τρεις ηγέτες εκτίμησαν πως έχουν σημειωθεί σημαντικά βήματα για μια καλή, λειτουργική και αποτελεσματική συμφωνία με την Τουρκία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ελλάδα ζήτησε πίστωση χρόνου για την εφαρμογή της συμφωνίας και τεχνική υποστήριξη έτσι ώστε να λειτουργήσει με αξιόπιστο τρόπο το ελληνικό σύστημα ασύλου, ενώ συμφωνήθηκε πως όλες οι διαδικασίες που θα απορρέουν από τη συμφωνία θα είναι νόμιμες, συμβατές με το διεθνές δίκαιο και τη συνθήκη της Γενεύης.

    Ειδικότερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προσήλθε στην τριμερή συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ και το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ με τέσσερις βασικούς άξονες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές: Πρώτον, την άσκηση πίεσης στην Τουρκία για μείωση των ροών μέσα από την εφαρμογή του σχεδίου δράσης και την αποτελεσματικότερη λειτουργία της επιχείρησης του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Δεύτερον, την εφαρμογή του διμερούς πρωτοκόλλου επανεισδοχής. Τρίτον, την επιτάχυνση της μετεγκατάστασης και την εφαρμογή ενός αξιόπιστου συστήματος επανεγκατάστασης από την Τουρκία. Τέταρτον, τη στήριξη της Ελλάδας μέσω παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και οικονομικής ενίσχυσης.

    Διαβάστε επίσης:

    Διμερής συνάντηση Τσίπρα-Τουσκ

    [05] Ειδομένη: Πέντε ασυνόδευτα παιδιά διαμένουν στο αστυνομικό τμήμα

    Στο αστυνομικό τμήμα της Ειδομένης έχουν βρει, τις τελευταίες τρεις ημέρες, προσωρινό καταφύγιο πέντε ασυνόδευτοι ανήλικοι (τρεις από τη Συρία, ένας από το Ιράκ κι ένας από το Πακιστάν, ηλικίας 15 έως περίπου 18 ετών), ενώ υποσιτισμένο βρέφος, που εντοπίστηκε προ τριημέρου στον καταυλισμό της ουδέτερης ζώνης Ελλάδας - ΠΓΔΜ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τη Σμαρώ Πέγιου, από την Υπηρεσία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΑΡΣΙΣ.

    «Είχαμε ούτως ή άλλως πολλές υποθέσεις ασυνόδευτων παιδιών και από τότε που σταμάτησε η ροή των προσφύγων έγιναν ατελείωτες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμαρώ Πέγιου, επισημαίνοντας πως «όταν τα παιδιά φτάνουν σ? εμάς, τους παραθέτουμε τις επιλογές που έχουν, αν δηλαδή θέλουν να αιτηθούν ασύλου στην Ελλάδα, να αιτηθούν οικογενειακής επανένωσης στην περίπτωση που έχουν συγγενείς στην Ευρώπη, είτε να επιλέξουν το πρόγραμμα μετεγκατάστασης.

    Σε ό,τι αφορά το υποσιτισμένο βρέφος που εντοπίστηκε από ανθρώπους της ΑΡΣΙΣ, η Σμ. Πέγιου εξήγησε: «Πρόκειται για ένα βρέφος έξι μηνών, που όμως μοιάζει πολύ μικρότερο. Διακομίστηκε από εμάς στο νοσοκομείο του Κιλκίς, που έκρινε ότι απαιτείτο η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως κι έγινε, ενώ εξασφαλίσαμε και στον πατέρα φιλοξενία σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να μπορέσει να είναι κοντά του».

    [06] Ενεργοποιείται η οψιόν και μένει ο Στραματσόνι

    Την απόφαση να πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο έχει πάρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Παναθηναϊκού επί των ημερών του Ιταλού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό στους προημιτελικούς του Κυπέλλου από τον Ατρόμητο, αλλά και τις ενστάσεις από μερίδα του κόσμου που εκφράστηκαν στη διάρκεια των τελευταίων αγώνων (σ.σ. ΠΑΟΚ), ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον προπονητή με την ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του (6 μήνες+1 χρόνο).

    [07] Σφαιρόπουλος: «Πάμε για την πρώτη από τις τέσσερις νίκες με Ζαλγκίρις»

    Μηδενικό περιθώριο λάθους έχει ο Ολυμπιακός μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των «16» της Euroleague, για να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ. Η ήττα από την Μπάμπεργκ την περασμένη αγωνιστική δεν δίνει δικαίωμα... ήττας στους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, ουραγού του 6ου ομίλου και ομάδας από την οποία ηττήθηκε επί λιθουανικού εδάφους ο Ολυμπιακός στον πρώτο γύρο. «Πάμε για την πρώτη από τις τέσσερις νίκες που χρειαζόμαστε για την πρόκριση» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ.

    «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα η Ζάλγκιρις. Έχει έμπειρους παίκτες, Λιθουανούς, όπως οι Γιανκούνας και Σεϊμπούτις. Είναι σκληρή μέσα στο γήπεδο. Προσπαθεί πλέον περισσότερο στην άμυνα. Νίκησε την Μπάμπεργκ στην έδρα της. Έχασε δύσκολα σε Βιτόρια και Βαρκελόνη. Θέλει προσοχή και υπομονή το ματς. Εμείς θα εφαρμόσουμε την τακτική μας σε άμυνα και σε επίθεση. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι μονόδρομος η νίκη» δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

    Ερωτηθείς για το αν θα έχει στο μυαλό του και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν την πρόκριση, ο Σφαιρόπουλος υπογράμμισε: «Εμείς βλέπουμε μόνο την δική μας ομάδα. Σίγουρα η πρόκρισή μας δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά δεν κοιτάμε τους άλλους. Θέλουμε να κάνουμε το παν για να κάνουμε το "4 στα 4". Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσεις την ουσία. Κοιτάμε αποκλειστικά το τι κάνουμε εμείς».

    [08] Βέλλιος: «Πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί»

    Περιχαρείς για την κλήση τους στην Εθνική Ανδρών από τον Μίχαελ Σκίμπε, ενόψει των φιλικών συναντήσεων με Μαυροβούνιο και Ισλανδία, εμφανίστηκαν οι τρεις «νέοι», Απόστολος Βέλλιος, Θανάσης Παπάζογλου και Μάριος Οικονόμου.

    «Υποδέχτηκα την κλήση μου στην Εθνική με μεγάλη χαρά, καθώς πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Με πολλούς παίκτες έχω αγωνιστεί μαζί σε μικρότερες εθνικές ομάδες και νομίζω ότι αυτό το στοιχείο θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ γρήγορα στο σύνολο. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπο τον προπονητή μου στις προπονήσεις και, αν χρησιμοποιηθώ, στους αγώνες και πολύ περισσότερο ελπίζω αυτοί οι αγώνες να έχουν μια θετική κατάληξη για την ομάδα», δήλωσε ο επιθετικός του Ηρακλή.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 17 March 2016 - 20:32:25 UTC