Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο πρωθυπουργός να επιστρέψει με αποτελέσματα από τη Σύνοδο Κορυφήςτόνισε η Φ. Γεννηματά
  • [02] Οδικό χάρτη έξι σημείων για την ειρήνευση στην Μ. Ανατολή παρουσίασε ο Π. Ρήγας
  • [03] «Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μέγαλο αριθμό προσφύγων»
  • [04] Προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση για το προσφυγικό θα είναι πολύ καλύτερη δήλωσε ο Δ. Βίτσας
  • [05] Να θέσει και η Γερμανία ανώτατα όρια στην υποδοχή προσφύγων ζητά ο Β. Φάιμαν
  • [06] Αλ. Τσίπρας: Πιέσεις στην Τουρκία και τήρηση των συμφωνιών της ΕΕ για το προσφυγικό
  • [07] Έρχονται καταιγίδες από αύριο
  • [08] Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται η διοργάνωση του 3ου Μαραθώνιου Δρόμου Ναυπλίου

  • [01] Ο πρωθυπουργός να επιστρέψει με αποτελέσματα από τη Σύνοδο Κορυφήςτόνισε η Φ. Γεννηματά

    Τα πυρά της στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να διαχειριστεί τη προσφυγική κρίση έστρεψε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας το μεσημέρι στην Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να εξασφαλίσει θετικές αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε , αύριο Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

    «Ο πρωθυπουργός εφ' όσον επιμένει ότι "μπορεί" - οφείλει να επιστρέψει με συγκεκριμένα αποτελέσματα και δεσμεύσεις από τη Διάσκεψη της Δευτέρας», υπογράμμισε η πρόσρος του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι σχεδόν όλες οι προτάσεις του κόμματός της υιοθετήθηκαν στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

    Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «συμβάλλαμε σ' αυτό .Δεν δώσαμε όμως ούτε δίνουμε λευκή επιταγή. Ο Μάρτιος του 2016 δεν είναι Ιούλιος του 2015. Το ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση μπορεί να υλοποιήσει την Εθνική γραμμή» και εξήγησε για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους επέμεινε να συμπεριληφθεί στην ανακοίνωση των πολιτικών αρχηγών η θέση της για τη συγκρότηση κυβέρνησης των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

    «. Αυτή δεν είναι μια κομματική κίνηση. Είναι πράξη ευθύνης και συνέπειας προς τον ελληνικό λαό Η εθνική γραμμή συνεννόησης και ευθυνης για να έχει αποτελέσματα χρειάζεται μια ισχυρή και ικανή κυβέρνηση να την υλοποιήσει»ανέφερε χαρακτηριστικά.

    [02] Οδικό χάρτη έξι σημείων για την ειρήνευση στην Μ. Ανατολή παρουσίασε ο Π. Ρήγας

    Οδικό χάρτη έξι σημείων για την ειρήνευση στην Μ. Ανατολή εισηγήθηκε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας στην σημερινή συνεδρίαση του οργάνου,στην Αθηναϊδα.

    Ειδικότερα ο κ. Ρήγας εισηγήθηκε:

    α) Ένταση των διεθνών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία με την συμμετοχη στις διαδικασίες ειρήνης όλων των εμπλεκόμενων πλευρών συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Αυστηρή τήρηση της κατάπαυσης πυρός και χρονοδιαγράμματα για την διοργάνωση ελεύθερων δημοκρατικών εκλογών στην Συρία.

    β) Αυστηρός έλεγχος στις εξαγωγές όπλων στην περιοχή, συνοδευόμενος από εμπάργκο εξαγωγών προς εμπόλεμες χώρες ή παρατάξεις και επιβολή ελέγχου και κυρώσεων σε χώρες που γίνονται εισαγωγές πετρελαίου απο τις παράνομα κατεχόμενες από τον ISIS πετρελαιοπηγές.

    γ) Δίκαιη και βιώσιμη λύση του Παλαιστινιακού με τερματισμό των εποικισμών και γενικότερα της ισραηλινής κατοχής. Στην κατεύθυνση αυτή καλείται να συμβάλλει η Ελλάδα. Αναγνωρίζοντας το Κράτος της Παλαιστίνης, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών που μπορεί και πρέπει να αναλάβει.

    δ) Επανέναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας της τουρκικής κυβέρνησης με τους Κούρδους, προς όφελος μιας δημοκρατικής και φιλειρηνικής Τουρκίας, παράγοντα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας για όλη την Μ. Ανατολή και την Μεσόγειο.

    ε) Ανάδειξη του Κυπριακού ως κεντρικού προβλήματος ειρήνης και ασφάλειας της Μεσογείου, προωθώντας στην βάση αυτή και ένα νέο διεθνές κίνημα αλληλεγγύης με τον κυπριακό λαό, με το σκεπτικό ότι η επίλυση του προβλήματος στην βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ μπορεί να μετατρέψει την Κύπρο σε παράδειγμα συμβίωσης διαφορετικών κοινοτήτων και γέφυρα ειρήνης της Ευρώπης με την Μ. Ανατολή.

    στ) Συντονισμός Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας για την σύγκληση Διάσκεψης Ασφαλείας και Συνεργασίας της Μεσογείου. Στο επίκεντρο της Διάσκεψης να βρεθεί η Ευρωμεσογειακή Συνεργασία με στόχο την γεφύρωση του εκρηκτικού χάσματος Βορρά-Νότου στην Μεσόγειο.

    [03] «Πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μέγαλο αριθμό προσφύγων»

    Για εγκλωβισμό δεκάδων χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα, έκανε λόγο στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός αναπληρωτής Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, προσθέτοντας ότι στην παρούσα φάση, την οποία χαρακτήρισε ως "καινούργια κατάσταση", "το βάρος θα το μοιραστεί όλη η κοινωνία".

    Ο κ. Μουζάλας αναφέρθηκε στο γεγονός, αλλά και στην τεράστια προσπάθεια που κατεβλήθη το προηγούμενο διάστημα με αποτέλεσμα να διέλθουν από την χώρα 850.000 πρόσφυγες "και ευρύτερα στην κοινωνία κανείς δεν πήρε είδηση".

    Επανέλαβε ότι "πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μέγαλο αριθμό", προσθέτοντας ότι επί του παρόντος η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να συγκεντρωθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε "πολύ προσωρινές", όπως μετ΄επιτάσεως τόνισε, εγκαταστάσεις.

    "Χτίζουμε 10.000 θέσεις την εβδομάδα" είπε ο κ. Μουζάλας προσθέτοντας ότι μετά την συγκέντρωσή τους θα "δούμε την διανομή τους", επισημαίνοντας οτι "στην αρχή μιας κρίσης προσπαθείς να λύσεις το άμεσο πρόβλημα".

    Επισήμανε,επίσης,ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ζήτημα, ενώ ταυτόχρονα ο κρατικός μηχανισμός είχε "μάθει αλλιώς, στην αποτροπή και τον εγκλεισμό, ενώ τώρα λειτουργεί αλλιώς".

    Αναφερόμενος στην Ειδομένη, είπε ότι οι εκεί πρόσφυγες πρέπει να πεισθούν πως αυτός ο δρόμος είναι κλειστός, προσθέτοντας ότι θα τους παρασχεθεί υγειονομική φροντίδα και τροφή, ενώ "θέλουμε να κατεβούν προς τα κάτω".Ο κ. Μουζάλας είπε ότι με χρονικό ορίζοντα ενός μηνός οι εγκλωβισμένοι θα μπορούν να διαβιούν με αξιοπρεπείς συνθήκες.

    [04] Προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση για το προσφυγικό θα είναι πολύ καλύτερη δήλωσε ο Δ. Βίτσας

    Την εκτίμηση ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για το προσφυγικό,αλλά προς το τέλος της η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, Δημήτρης Βίτσας σε δήλωσή του κατά την επίσκεψή του, σήμερα το πρωί, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα στους χώρους προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στον χώρο του λιμανιού του Πειραιά.

    Στη συνέχεια ο κ. Βίτσας επιθεώρησε επίσης και τους αντίστοιχους χώρους σε Ελληνικό και Ελαιώνα.

    Η πλήρης δήλωσή του κ.Βίτσα είναι η εξής: «Είμαστε εδώ με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον κύριο Δρίτσα, για έναν επιτόπιο έλεγχο της κατάστασης, ακριβώς γιατί προσπαθούμε όχι μόνο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας, αλλά να βρούμε και τον πιο αξιοπρεπή τρόπο προώθησης και προσωρινής φιλοξενίας αυτών των ανθρώπων, με στόχο σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποσυμπιεστεί και το λιμάνι του Πειραιά και να υπάρχει συγκεκριμένος τόπος στον οποίο αυτοί οι άνθρωποι θα φιλοξενούνται προσωρινά. Κάνουμε και το ανθρωπιστικό μας καθήκον αλλά και το καθήκον που έχουμε απέναντι στη χώρα και απέναντι στην Ευρώπη.Υπάρχουν δυσκολίες. Θέλω να πω ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη αλλά προς το τέλος της, νομίζω, θα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

    [05] Να θέσει και η Γερμανία ανώτατα όρια στην υποδοχή προσφύγων ζητά ο Β. Φάιμαν

    Μία ημέρα πριν την αυριανή Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαικής Ενωσης με την Τουρκία για το προσφυγικό, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα "Κουρίρ", ζητά εκ νέου από τη Γερμανία να θέσει ανώτατο όριο στον αριθμό των αιτούντων άσυλο.

    Η Γερμανία πρέπει,επίσης,να ανακοινώσει έναν αριθμό προσφύγων τον οποίο είναι έτοιμη να δεχθεί από τη Συρία και την Τουρκία, αναφέρει, προσθέτοντας πως πρέπει επιτέλους να υπάρξει σαφήνεια από το Βερολίνο, διότι διαφορετικά οι πρόσφυγες θα συνεχίσουν να κατευθύνονται προς τη Γερμανία.

    Εάν η Γερμανία λάβει ως πρότυπο την αυστριακή "τιμή αναφοράς" (ανώτατο όριο), θα μπορούσε να ανακοινώσει "περίπου 400.000 πρόσφυγες ως μερίδιο" που της αναλογεί, αλλά ενόσω δεν το κάνει οι πρόσφυγες θα συνεχίζουν να πιστεύουν πως έχουν ελεύθερη διέλευση, επισημαίνει ο Βέρνερ Φάιμαν.

    Η αυστριακή κυβέρνηση είχε ανακοινώσει στα μέσα Φεβρουαρίου πως θα δέχεται μόνον 80 αιτήσεις ασύλου την ημέρα και θα επιτρέπει τη διέλευση μόνον 3.200 προσφύγων από το αυστριακό έδαφος με προορισμό άλλες χώρες, ενώ μέσα στο 2016 θα δεχθεί συνολικά 37.500 αιτήσεις ασύλου, έπειτα από τις 90.000 που είχε δεχθεί την περασμένη χρονιά.

    Ενόψει της κριτικής που έχει ασκήσει η Ευρωπαική Επιτροπή στην Αυστρία για παραβίαση από μέρους της του Ευρωπαϊκού Δικαίου με την επιβολή ανώτατων ορίων στον αριθμό των αιτούντων άσυλο στη χώρα, ο Αυστριακός καγκελάριος δεν αποκλείει, όπως σημειώνει στη συνέντευξή του, να υπάρξει μία νομική διαμάχη με την Επιτροπή για το θέμα αυτό, ωστόσο, όπως διευκρινίζει, η κυβέρνησή του παραμένει "συνεπής" στην απόφασή της.

    Από την αυριανή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο Βέρνερ Φάιμαν αναμένει κατά πρώτο, μία καλύτερη συνεργασία με την Τουρκία, όπου, κατά τη γνώμη του, θα πρέπει να καταπολεμηθούν από κοινού οι διακινητές και να γίνεται επαναπροώθηση εκείνων στους οποίους δεν θα χορηγείται άσυλο, ενώ, κατά δεύτερο πρέπει να υπάρξει ένα τέλος στην ελεύθερη διέλευση.

    [06] Αλ. Τσίπρας: Πιέσεις στην Τουρκία και τήρηση των συμφωνιών της ΕΕ για το προσφυγικό

    Η τήρηση των συμφωνιών της ΕΕ για το προσφυγικό και η πίεση προς την Τουρκία να εφαρμόσει και να επιταχύνει τις διαδικασίες επανεισδοχής, θα είναι οι βασικές θέσεις του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με την Τουρκία. Ταυτόχρονα όμως ο κ.Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με σφοδρότητα στην ευρωπαϊκή ακροδεξιά, τη ΝΔ αλλά και την διαπλοκή που,όπως είπε,θέλει την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης.

    Παράλληλα, ο κ.Τσίπρας δεσμεύθηκε για συνέχιση της πολιτικής στο προσφυγικό που,όπως ανέφερε,αναδεικνύει το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Ελλάδα θα γίνει αποθήκη ψυχών, για οριστική ρήξη με την διαπλοκή , αλλά ταυτόχρονα, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, υπογράμμισε ότι «η πρώτη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί, παρά την παρελκυστική τακτική του ΔΝΤ. Και αυτό γιατί, για πρώτη φορά, υπάρχει ουσιαστική σύγκλιση ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την πλευρά μας».

    Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μίνιμουμ συναίνεση των πολιτικών αρχηγών στο προσφυγικό, ταυτόχρονα ,όμως, επιτέθηκε στη ΝΔ κατηγορώντας την ότι δυνάμεις εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν τις ίδιες θέσεις με την γερμανική ακροδεξιά.

    Για την προσφυγική κρίση ο πρωθυπουργός είπε ότι πρόκειται για μια κρίση που ξεπερνά το ανάστημα μιας χώρας ή μιας περιοχής και αλλάζει τα δεδομένα σε ολόκληρη την Ευρώπη.Ο κ. Τσίπρας σημείωσε το έλλειμμα αλληλεγγύης , το έλλειμμα πολιτικής εμβάθυνσης και διαδικασιών για έγκαιρη λήψη και τήρηση των αποφάσεων, αλλά κυρίως το πολιτική έλλειμμα τονίζοντας ότι «η Ευρώπη σήμερα βρίσκεται σε νευρική κρίση όχι γιατί δε δύναται να εντάξει στο κοινωνικό της ιστό τους πρόσφυγες της Συρίας».

    Εξηγώντας τη θέση του αυτή, ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίση όχι για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας, αλλά για λόγους πολιτικής αδυναμίας.Γιατί οι πολιτικές της λιτότητας όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν εκθρέψει το τέρας της ακροδεξιάς.Και γιατί η απόφαση διεύρυνσης με χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ αποδείχθηκε απόφαση ισχυρού ρίσκου. Διότι, πρόσθεσε, είναι άλλο η ισχυροποίηση της ακροδεξιάς και άλλο η ανάδειξή της σε κυβερνήσεις και διερωτήθηκε αν θα υπερισχύσει η Ευρώπη του φόβου και του ρατσισμού ή η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της πολυπολιτισμικότητας , εκτιμώντας ότι η έκβαση αυτής της σύγκρουσης θα καθορίσει το μέλλον της Ευρώπης για πολλά χρόνια.

    Η αντίφαση αυτή, είπε ο κ. Τσίπρας,εθνική κυριαρχία έναντι των ανθρώπων, αλλά όχι έναντι του κεφαλαίου, εξηγεί τη στάση των τεσσάρων "χωρών του Βίζενγκραντ" που πρωτοστατούν και, μαζί με την Αυστρία, διεκδικούν να επιβάλουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση την πολιτική των κλειστών συνόρων για τους πρόσφυγες.

    [07] Έρχονται καταιγίδες από αύριο

    Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Δευτέραςστα δυτικά και βόρεια με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε απότην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),

    Αύριο αναμένονταιισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και αργότερα πιθανόν στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία.

    Την Τρίτη αναμένονταιισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν κατά περιόδους στην Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη

    Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

    [08] Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται η διοργάνωση του 3ου Μαραθώνιου Δρόμου Ναυπλίου

    Με επιτυχία διεξάγονται σήμερα, από νωρίς το πρωί, οι δρομικοί αγώνες του 3ου Μαραθώνιου Ναυπλίου, με την συμμετοχή 6.500 δρομέων, αναδεικνύοντας την διοργάνωση ως μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στη Πελοπόννησο. Στο Ναύπλιο εκτός από τους δρομείς, χιλιάδες επισκέπτες έχουν πλημμυρίσει την πόλη κι έχουν κάνει κερκίδα στα πεζοδρόμια, δίνοντας το θερμό τους χειροκρότημα στους αθλητές.

    Στις 8.45 το πρωί έγινε η εκκίνηση της Ημιμαραθώνιας ποδηλατοδρομίας και στις 9.00 το πρωί, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης με αθλητική περιβολή έκαναν την εκκίνηση της μαραθώνιας διαδρομής, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας έδωσαν το σύνθημα για την εκκίνηση του ημιμαραθωνιου δρόμου, έχοντας στο σημείο της εκκίνησης μαζί τους και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο.

    Τον 3ο Μαραθώνιο Δρόμο Ναυπλίου, διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και τελεί υπό την αιγίδα του υφυπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ.

    Στην Μαραθώνια διαδρομή νικητής αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, που πέρσι είχε τερματίσει στην 2η θέση και στις επόμενες θέσεις τερμάτισαν ο Γιώργος Χατζηγιάννης και ο Δημήτρης Βογιατζής, ενώ στις γυναίκες την 1η θέση κατέλαβε η Ευγενία Μπουλμέτη.

    Στον ημιμαραθώνιο δρόμο την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Γκελαούζος, την δεύτερη θέση ο Λάμπρος Μαλτέζος και την τρίτη θέση ο Αλέξης Πασπάτης, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ντενίζ Δημάκη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 6 March 2016 - 13:32:28 UTC