Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Βουλευτες ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Σαμαρά αρνήθηκε να παραλάβει την "λίστα Μπόργιανς"
  • [02] Η προσφυγική κρίση θα κρίνει τη συνοχή της Ευρώπης δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ
  • [03] Παραπλανητικός ο τρόπος που χρησιμοποιείται η απόφαση του ΣτΕ για την αδειοδότηση των καναλιών, τονίζουν κυβερνητικοί κύκλοι
  • [04] Το Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη
  • [05] Τούσκ: Συμφωνία. Νέα διεύθετηση με στόχο η Βρετανία εντός της ΕΕ - Κάμερον: Θα παραχωρηθεί στη Βρετανία «ειδικό καθεστώς»
  • [06] Τι προβλέπει η συμφωνία Ευρωπαικής Ένωσης - Βρεττανίας για να αποφευχθεί το Brexit
  • [07] Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε να παραχωρήσει στη Βρετανία «ειδικό καθεστώς», δηλώνει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντ. Κάμερον
  • [08] Θετική η κατάληξη για την Ελλάδα, στην Σύνοδο Κορυφής, σχετικά με το προσφυγικό

  • [01] Βουλευτες ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Σαμαρά αρνήθηκε να παραλάβει την "λίστα Μπόργιανς"

    Με εντολή του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, Κωνσταντίνου Μπούρα, προς τον γενικό πρόξενο της χώρας μας στο Ντύσελντορφ, στις 19 Νοεμβρίου του 2012, απορρίφθηκε η πρόταση για παραλαβή της «λίστας Μπόργιανς» κατήγγειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης και Αννέτα Καββαδία.

    Οι βουλευτές, επικαλέστηκαν έγγραφα, που περιλαμβάνονται σε απάντηση του υπουργού Εξωτερικών σε σχετική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα και επισημαίνουν, σε γραπτή δήλωσή τους, ότι οι ηγεσίες των υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομικών ήταν ενήμερες για την ύπαρξη της λίστας Βεστφαλίας - Ρηνανίας, ή «λίστας Μπόργιανς» και πως «αρνήθηκαν ευγενικά» την πρόταση για παραλαβή της.

    «Πρόκειται περί γελοιότητας», σχολίασαν από το περιβάλλον του πρ. διευθυντή του γραφείου του πρ. πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, καθώς - όπως αναφέρουν - ο ίδιος ο Μπόργιανς, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ και στον Αλέξη Παπαχελά δήλωσε ότι παρέλαβε την λίστα με τους Έλληνες φοροφυγάδες την 'Ανοιξη του 2015.

    [02] Η προσφυγική κρίση θα κρίνει τη συνοχή της Ευρώπης δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ

    Η προσφυγική κρίση θα κρίνει τη συνοχή της Ευρώπης δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

    Ο κ.Τσίπρας αφού υπογράμμισε πως η Ελλάδα έχει αναλάβει ένα δυσανάλογο βάρος για το προσφυγικό χαρακτήρισε θετική την έκβαση της Συνόδου διότι όπως υπογράμμισε στα συμπεράσματα γίνεται αναφορά στην διατήρηση της συμφωνίας Σένγκεν , τονίζεται πως δεν θα υπάρχουν μονομερείς ενέργειες για το προσφυγικό και υπογραμμίζεται η πλήρης εφαρμογή της μετεγκατάστασης προσφύγων .

    Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός ανέφερε πως η Ελλάδα έδωσε την συγκατάθεσή της για τη Βρετανία παρά τις επιφυλάξεις που διατηρεί . Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον αναφέροντας πως θα έχει μια δύσκολη μάχη για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.

    [03] Παραπλανητικός ο τρόπος που χρησιμοποιείται η απόφαση του ΣτΕ για την αδειοδότηση των καναλιών, τονίζουν κυβερνητικοί κύκλοι

    Για χρησιμοποίηση της απόφασης 1901/2014 του ΣτΕ (σχετικά με την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών) "με τρόπο αποσπασματικό και παραπλανητικό" σε σημερινό non paper της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) και σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι.

    Σημειώνουν ότι η προαναφερθείσα απόφαση του ΣτΕ "σε τίποτα δεν αναιρεί την αναγκαιότητα ορισμού ενός κρατικού οργάνου που θα διεξαγάγει το διαγωνισμό για τις άδειες" και πως "από το Σύνταγμα, μόνον η Βουλή μπορεί να ορίσει το όργανο αυτό, όπως και έπραξε".

    Ειδικότερα, οι κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν πως είναι χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για μια απόφαση που αφορά στον προηγούμενο νόμο για τα media (πριν την ψήφιση του ν.4339/29.10.2015 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) και εμφανίζεται ωσάν να εφαρμόζεται αυτούσια και σήμερα.

    Εξηγούν ότι το συγκεκριμένο σημείο της απόφασης (παράγραφος 16) στο οποίο παραπέμπει το non paper δεν λαμβάνει καν υπόψη του τη σημερινή αδυναμία συγκρότησης Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), δηλαδή της ανεξάρτητης αρχής που προβλέπει το Σύνταγμα, και ότι, άρα, δεν απαντά στην παραβίαση επί 25 χρόνια της συνταγματικής υποχρέωσης να λειτουργήσουν με άδειες τα ιδιωτικά κανάλια. "Δεδομένου, λοιπόν, ότι -παρ' όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησης για συναίνεση- αποδείχθηκε αδύνατη η επίτευξη της απαιτούμενης πλειοψηφίας για τη συγκρότηση νέου ΕΣΡ το οποίο θα διεξήγαγε τον διαγωνισμό, υπήρχε κίνδυνος να ματαιωθεί ξανά (όπως όλες τις τελευταίες δεκαετίες) η αδειοδότηση που προβλέπει το Σύνταγμα", επισημαίνουν.

    Οι κύκλοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ασφαλώς και γνωρίζει τη συγκεκριμένη απόφαση η κυβέρνηση και επισημαίνουν ότι η γνωμοδότηση του καθηγητή Ι. Δρόσου -που κατατέθηκε στα πρακτικά της Βουλής και λαμβάνει υπ' όψιν της την απόφαση του ΣτΕ- ξεκαθαρίζει ότι το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος σε καμία περίπτωση δεν επιβάλλει την ανάθεση των αρμοδιοτήτων της αδειοδότησης στο ΕΣΡ. Το συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος, συνεχίζουν, κατοχυρώνει ένα «πυρήνα» αποκλειστικών αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ, στις οποίες όμως δεν περιλαμβάνεται το σύνολο των αρμοδιοτήτων του κράτους για τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.

    Ακόμα, αναφέρουν πως είναι χαρακτηριστικό ότι σε άλλο σημείο της ίδιας απόφασης (1901/2014) του ΣτΕ, "το οποίο δεν προβάλλεται ανάλογα", όπως σχολιάζουν οι ίδιοι κύκλοι, σημειώνεται ότι «το κράτος (η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία καθώς και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ως ανεξάρτητη διοικητική αρχή) υποχρεούται, απέχοντας από επεμβάσεις στο περιεχόμενο των εκπομπών να λαμβάνει όλα τα αναγκαία θετικά μέτρα (νομοθετικά, οργανωτικά, διοικητικά και ουσιαστικά) [...] ώστε να διασφαλίζεται η καθολική παροχή της ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας στην εθνική επικράτεια». "Ένα τέτοιο μέτρο ακριβώς είναι και η αδειοδότηση", συμπληρώνουν.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκτός, όμως, από το λόγο που υπαγορεύει το Σύνταγμα, υπάρχει και λόγος δημοσίου συμφέροντος να διεξαχθεί άμεσα ο διαγωνισμός για τη χορήγηση των αδειών, αφού πρόκειται για δέσμευση της χώρας η οποία έχει περιληφθεί στη Συμφωνία με τους δανειστές. "Μάλιστα, η γενικότερη νομολογία του ΣτΕ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο δημόσιο συμφέρον όταν αυτό σχετίζεται με μέτρα αντιμετώπισης της κρίσιμης δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας", τονίζουν, για να σημειώνουν ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η διενέργεια του διαγωνισμού θα φέρει στο Δημόσιο έσοδα τα οποία έχουν, ήδη, προϋπολογιστεί.

    "Συμπερασματικά", υπογραμμίζουν, "η απόφαση 1901/2014 του ΣτΕ σε τίποτα δεν αναιρεί την αναγκαιότητα ορισμού ενός κρατικού οργάνου που θα διεξαγάγει το διαγωνισμό για τις άδειες. Και, από το Σύνταγμα, μόνον η Βουλή μπορεί να ορίσει το όργανο αυτό. Όπως και έπραξε".

    [04] Το Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη

    Θλίψη σκόρπισε ο ξαφνικός θάνατος του λαϊκού τραγουδοποιού Παντελή Παντελίδη, σε χιλιάδες θαυμαστές του, ενώ βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια του. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σπαρακτική μορφή της χαροκαμένης μητέρας του Αθηνάς στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία και της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του.

    Η κηδεία του 32χρονου τραγουδιστή θα γίνει το Σάββατο στις 3 μμ στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

    Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές είναι απαρηγόρητοι, ενώ ο θάνατος του τραγουδιστή έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ακόμα και ανθρώπους που δεν άκουγαν τα τραγούδια του. Πολλά από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστά, ενώ αρκετά είναι και τα καταστήματα στην γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία που παρέμειναν σήμερα κλειστά ως ένδειξη πένθους.

    Από το πρωί δεκάδες είναι αυτοί που καταφθάνουν έξω από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί η οικογένεια του στη Νέα Ιωνία, για να αποθέσουν λίγα λουλούδια, ένα κεράκι ή ένα σημείωμα εκφράζοντας την αγάπη και τη θλίψη για τον αδικοχαμένο νέο.

    Πολλοί είναι κι αυτοί που πηγαίνουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο σημείο που έμελε ο Παντελής να χάσει τη ζωή του χθες το πρωί, για να αφήσουν λίγα λουλούδια.

    Γείτονες και φίλοι του 32χρονου συντετριμμένοι επισημαίνουν το πόσο καλό παιδί υπήρξε, χαμηλών τόνων, παρά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε τα τελευταία πέντε χρόνια και έγινε γνωστός μέσω του διαδικτύου.

    Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, στο κέντρο διασκέδασης «Teatro», αλλά η μοίρα του έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι.

    [05] Τούσκ: Συμφωνία. Νέα διεύθετηση με στόχο η Βρετανία εντός της ΕΕ - Κάμερον: Θα παραχωρηθεί στη Βρετανία «ειδικό καθεστώς»

    Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ έγραψε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι η συμφωνία που έχει στόχο την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ συγκέντρωσε την ομόφωνη υποστήριξη από όλους τους ηγέτες των 28 κρατών μελών της Ένωσης.

    "Συμφωνία. Ομόφωνη υποστήριξη για νέα διεύθετηση με στόχο το #UKinEU (σ.σ η Βρετανία εντός της ΕΕ)" σημείωσε ο Τουσκ.

    Ντ. Κάμερον:Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε να παραχωρήσει στη Βρετανία «ειδικό καθεστώς»

    Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ότι εξασφάλισε μια συμφωνία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με την οποία παραχωρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο «ένα ειδικό καθεστώς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης», μετά τις διαπραγματεύσεις με στόχο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης και την αποτροπή της εξόδου της χώρας από την ΕΕ, του λεγόμενου Brexit.

    «Διαπραγματεύθηκα μια συμφωνία η οποία εκχωρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα ειδικό καθεστώς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης», έγραψε ο Κάμερον στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. «Θα την εισηγηθώ στην [βρετανική] κυβέρνηση αύριο», πρόσθεσε ο Κάμερον, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

    Ο Τουσκ ανέφερε λίγο νωρίτερα πως η συμφωνία ενεκρίθη ομόφωνα από τους 28 ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων.

    Η στερλίνα κατέγραφε άνοδο έναντι του αμερικανικού δολαρίου αμέσως μετά τη δήλωση Τουσκ.

    [06] Τι προβλέπει η συμφωνία Ευρωπαικής Ένωσης - Βρεττανίας για να αποφευχθεί το Brexit

    Ορισμένες από τις σημαντικότερες πρόνοιες της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν η ΕΕ και η Βρετανία χθες που περιήλθαν σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

    ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ

    Δύο από τις πρόνοιες της συμφωνίας πρόκειται να εγγραφούν σε αναθεωρημένα άρθρα της Συνθήκης της ΕΕ: μια ειδική εξαίρεση της Βρετανίας από την περαιτέρω ολοκλήρωσή της, στο πλαίσιο μιας διαδικασίας που αποκαλείται «όλο και πιο στενή ολοκλήρωση»Β· και η δίκαιη αντιμετώπιση των χρηματοπιστωτικών και οικονομικών διευθετήσεων ανάμεσα στην ευρωζώνη και τα κράτη-μέλη της ΕΕ που δεν ανήκουν στην οικονομική και νομισματική ένωση.

    ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

    Η Βρετανία θα αποκτήσει το δικαίωμα να αρνείται την καταβολή διαφόρων επιδομάτων σε νεοαφιχθέντες εργαζόμενους από άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ για τα πρώτα τέσσερα χρόνια της παραμονής τους στην επικράτειά τηςΒ· θα αποκτήσει τη δυνατότητα να εφαρμόζει αυτό το μέτρο για τουλάχιστον επτά χρόνια από την ημερομηνία της εφαρμογής του.

    ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

    Ένα πανευρωπαϊκό σύστημα καταγραφής που αφορά την καταβολή επιδομάτων παιδιού ή παιδιών που ζουν σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ τίθεται σε εφαρμογή για τους μετανάστες σε άλλο ευρωπαϊκό κράτος άμεσα και για τους πάντες από 1ης Ιανουαρίου 2020. Βάσει του συστήματος αυτού, οι κυβερνήσεις θα αποφασίσουν τα επίπεδα των επιδομάτων που καταβάλλονται.

    ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

    Το κείμενο τονίζει την ανάγκη να εφαρμόζονται «ισότιμοι όροι ανταγωνισμού» σε ότι αφορά το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τον χρηματοπιστωτικό τομέα και την τραπεζική. Παραχωρεί στη Βρετανία το δικαίωμα να εποπτεύει χρηματοπιστωτικούς θεσμούς και αγορές ώστε να εγγυάται την χρηματοοικονομική σταθερότητα. Αλλά πάντως συμφωνήθηκε «με την επιφύλαξη» των υπαρχουσών δυνατοτήτων των θεσμών της ΕΕ να αναλαμβάνουν δράση για να προασπίζουν την χρηματοοικονομική σταθερότητα.

    [07] Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε να παραχωρήσει στη Βρετανία «ειδικό καθεστώς», δηλώνει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντ. Κάμερον

    Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ότι εξασφάλισε μια συμφωνία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με την οποία παραχωρείται στο Ηνωμένο Βασίλειο «ένα ειδικό καθεστώς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης», μετά τις διαπραγματεύσεις με στόχο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης και την αποτροπή της εξόδου της χώρας από την ΕΕ, του λεγόμενου Brexit.

    «Διαπραγματεύθηκα μια συμφωνία η οποία εκχωρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα ειδικό καθεστώς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης», έγραψε ο Κάμερον στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. «Θα την εισηγηθώ στην [βρετανική] κυβέρνηση αύριο», πρόσθεσε ο Κάμερον, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

    Ο Τουσκ ανέφερε λίγο νωρίτερα πως η συμφωνία ενεκρίθη ομόφωνα από τους 28 ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων.

    Η στερλίνα κατέγραφε άνοδο έναντι του αμερικανικού δολαρίου αμέσως μετά τη δήλωση Τουσκ.

    [08] Θετική η κατάληξη για την Ελλάδα, στην Σύνοδο Κορυφής, σχετικά με το προσφυγικό

    Συνάντηση μεταξύ της ολλανδικής Προεδρίας, Γερμανίας, Αυστρίας, Σλοβενίας, Κροατίας και Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Στο πλαίσιο αυτό, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αποφασίστηκε η συνέχιση της τρέχουσας πρακτικής συνεργασίας για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών στη λεγόμενη διαδρομή των Δυτικών Βαλκανίων.

    Στόχος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα συμφόρησης, λαμβάνοντας υπόψη τις ανθρωπιστικές επιπτώσεις στα κράτη μέλη που αφορά. Η απόφαση των «6» επρόκειτο να διαβαστεί κατά την έναρξη του δείπνου από τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, ενώ συμφωνήθηκε να επανεξεταστεί η κατάσταση στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, στις αρχές Μαρτίου.

    Κυβερνητικοί κύκλοι αποτιμούσαν πολύ θετικά την εν λόγω εξέλιξη, σημειώνοντας ότι είναι αποτέλεσμα μιας επίπονης προσπάθειας από την ελληνική πλευρά, με στόχο όχι τη σύγκρουση αλλά την συνεννόηση.

    Τέλος, οι ίδιες πηγές σημείωναν πως η προσοχή τώρα στρέφεται στην Τουρκία έτσι ώστε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να υπάρχουν απτά αποτελέσματα, μέσα και από τη συμβολή του ΝΑΤΟ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 19 February 2016 - 23:32:42 UTC