Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σπασμωδική κίνηση αντιπερισπασμού από τα προβλήματα του κόσμου χαρακτήρισε η Φ. Γεννηματά την τροπολογία της κυβέρνησης
  • [02] Για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της κυβέρνησης, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλης
  • [03] Στ. Θεοδωράκης: «Μόνη σας έγνοια είναι να φτιάξετε άλλο ένα ελεγχόμενο καθεστώς. Όπως κάνετε παντού, όπως κάνετε στο κράτος»
  • [04] Να τεθούν αυστηροί κανόνες και να μην κλείσουν κανάλια ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης
  • [05] Eurogroup: Εφικτή η ολοκλήρωση της αξιολόγησης πριν το Καθολικό Πάσχα
  • [06] Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε απαιτεί η Πορτογαλία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της
  • [07] Επικυρώθηκε η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη διαχείριση του προσφυγικού
  • [08] Ντ. Μεντβέντεφ: Η ευρωπαϊκή πολιτική που ενσαρκώνει η Άγγελα Μέρκελ στο προσφυγικό ζήτημα είναι "απλά βλακώδης"
  • [09] Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει την απόφαση του ΝΑΤΟ να στείλει ναυτική δύναμη στο Αιγαίο

  • [01] Σπασμωδική κίνηση αντιπερισπασμού από τα προβλήματα του κόσμου χαρακτήρισε η Φ. Γεννηματά την τροπολογία της κυβέρνησης

    Για "σπασμωδικές κινήσεις αντιπερισπασμού" και προσπάθεια της κυβέρνησης να "ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου που πλήττεται από τις δικές της πολιτικές", έκανε λόγο μιλώντας από το βήμα της Βουλής, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

    Αναφερόμενη στην τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες, υποστήριξε, ότι η κυβέρνηση επιδιώκει τον έλεγχο του τηλεοπτικού τοπίου με αντισυνταγματικό τρόπο που "πλήττει θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας".

    Συνεχίζοντας η κ. Γεννηματά, εκτίμησε ότι η διάταξη θα σταματήσει από τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα η χώρα".

    Σε ότι αφορά τη διαπλοκή είπε ότι, "ο κόσμος κουράστηκε να ακούει αοριστίες για μια αόρατη διαπλοκή που κανείς δεν αντιμετωπίζει και δεν ονομάζει και κάλεσε την κυβέρνηση, να λάβει συγκεκριμένα μέτρα τα οποία, όπως είπε θα στηρίξει.

    Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι θα προκαλέσει μακρές νομικές διαδικασίες και θα θέσει σε κίνδυνο θέσεις εργασίας.

    Αναφέρθηκε τέλος στο θέμα της Νατοϊκής εμπλοκής στο προσφυγικό, λέγοντας ότι είναι θετικό η Ελλάδα να μην είναι μόνη με μια Ευρωπαϊκή Ένωση που καθυστερεί να πάρει αποφάσεις ενώ εξέφρασε ανησυχία για να μη χρησιμοποιηθεί το ΝΑΤΟ ως πρόσχημα για την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και ζήτησε ενημέρωση από τον υπουργό 'Αμυνας και τον πρωθυπουργό.

    [02] Για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της κυβέρνησης, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλης

    Για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης αναφορικά με την τροπολογία που φέρνει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες, «την ώρα που όλη η κοινωνία είναι στους δρόμους».

    Εξέφρασε την ανησυχία του για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να «μαζέψει» δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ενάντια στους αγρότες που δικαίως διαδηλώνουν. Το ΚΚΕ, τόνισε, διαφωνεί ριζικά με την έννοια ότι την ενημέρωση θα πρέπει να τη διαχειρίζονται επιχειρηματίες, «με το παραμύθι της διαπλοκής. Η ουσία της διαπλοκής βρίσκεται στο ίδιο το σύστημα».

    Διαφώνησε με την έννοια της αντικειμενικής ενημέρωσης, καθώς ο ρόλος των καναλιών παγκοσμίως είναι η υπηρέτηση του καπιταλιστικού συστήματος. Επανέλαβε ότι για τους εργαζόμενους, «για τους οποίους δήθεν κόπτεται και η ΝΔ» ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί σε ισχύ όλους τους αντεργατικούς νόμους καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στον νόμο και τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος σε αυτά τα παιχνίδια που γίνονται και θα ψηφίσει παρών επί της τροπολογίας. Τέλος, μίλησε για ριζική ανατροπή ενός συστήματος το οποίο έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει.

    [03] Στ. Θεοδωράκης: «Μόνη σας έγνοια είναι να φτιάξετε άλλο ένα ελεγχόμενο καθεστώς. Όπως κάνετε παντού, όπως κάνετε στο κράτος»

    Οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης, όχι μόνον δεν βάζουν τάξη στο χάος, αλλά δρομολογούν «παζάρια» με τους καναλάρχες, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας πως ο υπουργός Επικρατείας «θα κρατά την σπάθα και θα αποφασίζει ποιος θα επιβιώσει - προφανώς ο πιο υπάκουος».

    «Φτιάχνετε ένα καθεστώς δικής σας διαπλοκής. Το δίλημμα που σήμερα θέτετε, είναι διαπλοκή παλαιού τύπου ή διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας πως αν ήθελε όντως «να σπάσει η αμαρτωλή σχέση πολιτικών με την τηλεόραση», θα προέκρινε την πιο εύκολη λύση «να φέρει μια τροπολογία που θα επιστρέψει την αρμοδιότητα για την τηλεόραση στο ΕΣΡ».

    «Αλλά εσείς έχετε αλλεργία στις ανεξάρτητες αρχές. Όλο και συχνότερα ακούμε από κυβερνητικά στελέχη και από βουλευτές σας ότι δεν χρειάζονται» συμπλήρωσε και ανέφερε ότι όλες οι χώρες της ΕΕ, με εξαίρεση το Λουξεμβούργο, έχουν αναθέσει την ευθύνη της ρύθμισης και εποπτείας της τηλεοπτικής αγοράς σε ανεξάρτητες αρχές.

    Ο κ. Θεοδωράκης επέκρινε την κυβέρνηση, ότι χρησιμοποίησε μια έκθεση (αυτή της Φλωρεντίας) που βρίθει ανακριβειών, για να ισχυροποιήσει ένα σαθρό επιχείρημα περί δυνατότητας παραχώρησης τεσσάρων αδειών, επικαλούμενους τα παραδείγματα άλλων χωρών.

    «Γιατί όμως εσείς λέτε 4; Είναι σαν να λέτε, απειλώ τους οκτώ ότι θα γίνουν τέσσερις, με προφανή σκοπό να μπουν σε παζάρια μαζί μου και ταυτόχρονα υπόσχομαι και σε ένα Τούρκο, άρα το παιγνίδι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθότι οι οκτώ μπορεί να γίνουν τρεις και πάει λέγοντας», είπε ο κ. Θεοδωράκης απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα.

    Επισημαίνοντας πως η διαφημιστική πίτα για την τηλεόραση το 2015 θα κυμανθεί γύρω στα 230 εκατομμύρια που θα μοιράζονταν σε οκτώ σταθμούς και με την ρύθμιση Παππά θα μοιραστεί σε τέσσερις, ο κ. Θεοδωράκης απηύθυνε το ερώτημα, «αυτό με ποιον τρόπο αποδυναμώνει τους ολιγάρχες καναλάρχες όπως λέτε;» και αποφάνθηκε: «Απλώς κάνει λιγότερους και ισχυρότερους τους ολιγάρχες».

    [04] Να τεθούν αυστηροί κανόνες και να μην κλείσουν κανάλια ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

    Την αντίθεσή του με την τροπολογία της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

    Ο κ. Λεβέντης ζήτησε, αντί να περιοριστεί ο αριθμός των μέσων, να τεθούν αυστηροί κανόνες, όπως ετήσια εισφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ στο κράτος, η υποχρέωση να καταβάλλονται οι μισθοί των εργαζομένων και οι εισφορές και όποιος δεν τηρεί τους κανόνες αυτούς να κλείνει.

    «Το να κλείνει ένας σταθμός που λειτουργεί 30 χρόνια, δεν δημιουργεί καλή εντύπωση. Είναι θέμα δημοκρατίας», είπε.

    Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση, ότι ενώ η ίδια δηλώνει ότι επιδιώκει τη συναίνεση, περιορίζει τη δικαιοδοσία ενός θεσμού που προβλέπει τη συναίνεση.

    Τέλος, ο κ. Λεβέντης κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί, προκειμένου να σχηματισθεί κυβέρνηση τεχνοκρατών, η οποία «να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό». Αναφέρθηκε επίσης στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στον οποίο αναγνώρισε «γενναιότητα» επειδή «επέλεξε να παραιτηθεί ενώ είχε τη δεδηλωμένη».

    [05] Eurogroup: Εφικτή η ολοκλήρωση της αξιολόγησης πριν το Καθολικό Πάσχα

    Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ χαρακτήρισεκαλή τη συνεργασία που είχαν στην Αθηνά οι θεσμικοί εκπρόσωποι των δανειστών και η ελληνική πλευρά, τονίζοντας πως επιτεύχθηκε σημαντική πρόοδος.Ταυτόχρονα όμως επισήμανε ότι οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν, κυρίως σε τομείς όπως το συνταξιοδοτικό, ο κρατικός προϋπολογισμός και η έναρξη της λειτουργίας του Ταμείου ιδιωτικοποιήσεων.

    Από πλευράς του ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί ανέφερε ότι αν συνεχιστεί η σημερινή δυναμική, η επιστροφή στην ανάπτυξη για την ελληνική οικονομία θα επιτευχθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2016. Ανέφερε επίσης ότι στόχος είναι η επιστροφή των τεχνοκρατών της Επιτροπής στην Αθήνα τις ερχόμενες ημέρες και η επίτευξη συμφωνίας τις ερχόμενες εβδομάδες. Αναγνώρισε ότι οι διαβουλεύσεις αφορούν ?δύσκολες μεταρρυθμίσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο" όπως το συνταξιοδοτικό, επισήμανε όμως ότι η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών είναι ?αναγκαία? και πως οι καθυστερήσεις δε θα κάνουν ?ευκολότερες? τις μεταρρυθμίσεις.

    Ο Γάλλος Επίτροπος τόνισε επίσης ότι η πρόσφατη αναχώρηση των θεσμικών εκπροσώπων των δανειστών από την Αθήνα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ότι συνιστά πρόβλημα και ότι στόχος είναι η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του νέου ελληνικού προγράμματος πριν το Πάσχα των Καθολικών.

    [06] Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε απαιτεί η Πορτογαλία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της

    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απηύθυνε προειδοποίηση στην κυβέρνηση της Πορτογαλίας, καλώντας την πιεστικά να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για τα δημοσιονομικά της και να συνεχίσει την εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

    «Η Πορτογαλία θα έκανε καλά (...) να μην συνεχίσει να αναστατώνει τις αγορές, αφήνοντας να υποτεθεί ότι θα κάνει βήματα πίσω στον δρόμο που είχε πάρει», είπε ο Σόιμπλε πριν από το Συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

    «Αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο για την Πορτογαλία», συνέχισε ο Σόιμπλε και πρόσθεσε πως μαζί με τους εταίρους του θα «ενθαρρύνει σθεναρά» τον Πορτογάλο υπουργό Οικονομικών «να συνεχίσει τον δρόμο που είχε πάρει, που είχε μεγάλες επιτυχίες».

    Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ: «Η Πορτογαλία πρέπει να είναι έτοιμη να κάνει περισσότερα εάν απαιτείται ώστε να τηρήσει τις διατάξεις του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης», τόνισε.

    [07] Επικυρώθηκε η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη διαχείριση του προσφυγικού

    Την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην ανάσχεση της παράνομης διακίνησης ανθρώπων και παράνομης μετανάστευσης στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, επικύρωσανοι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ, έπειτα από σχετικό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας.

    «Συμφωνήσαμε ότι το ΝΑΤΟ θα παράσχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην προσφυγική και μεταναστευτική κρίση. Η συμφωνία βασίζεται σε κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

    «Στόχος είναι να συμμετέχουμε στις διεθνείς προσπάθειες για την ανάσχεση της παράνομης διακίνησης και παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο», συνέχισε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ. Ο ίδιος τόνισε ότι βάσει της συμφωνίας, οι ελληνικές και τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα επιχειρούν στα χωρικά ύδατα και στον εναέριο χώρο της άλλης χώρας.

    Π. Καμμένος: Κλείνει το κεφάλαιο της παράνομης μετανάστευσης

    Η συμφωνία του ΝΑΤΟ «αλλάζει εντελώς τα πράγματα όσον αφορά το θέμα της μετανάστευσης», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγο μετά τη λήξη της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

    Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι η Ελλάδα σε συνεργασία με τη Γερμανία, αλλά και με άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ κατάφεραν, με σκληρές διαπραγματεύσεις των τελευταίων 24 ωρών, να έχουν τη σύμφωνη γνώμη όλων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ «σε μια συμφωνία που θα λύσει οριστικά το θέμα της μετανάστευσης».

    «Η Ελλάδα μέχρι τώρα έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά και εν μέσω οικονομικής κρίσης το μεταναστευτικό, δυσανάλογα προς τις άλλες χώρες της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας

    Όπως εξήγησε ο ίδιος, η σημερινή απόφαση του ΝΑΤΟ διασφαλίζει ότι οι νατοϊκές δυνάμεις, οι οποίες θα αναπτυχθούν στο Αιγαίο -στην ακτογραμμή της Τουρκίας-, θα διασφαλίσουν ότι οι μετανάστες που θα συλλαμβάνονται θα επιστρέφουν άμεσα πίσω στην Τουρκία.

    Επιπλέον, ο Π. Καμμένος επισήμανε ότι στην κοινή δήλωση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, γίνεται απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο σκοπός της νατοϊκής δύναμης στο Αιγαίο, είναι να σταματήσει η εγκληματική συμμορία και οι ενέργειες αυτών που διακινούν ανθρώπους. «Πληρώσαμε μέχρι τώρα με την απώλεια δέκα χιλιάδων παιδιών, με χιλιάδες νεκρούς», ανέφερε ο υπουργός.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει την απόφαση του ΝΑΤΟ να στείλει ναυτική δύναμη στο Αιγαίο

    Διεθνής Αμνηστία: Η επιχείρηση του ΝΑΤΟ να σώζει πρώτα ζωές στο Αιγαίο και να μην επιστρέφονται οι πρόσφυγες πίσω στην Τουρκία

    [08] Ντ. Μεντβέντεφ: Η ευρωπαϊκή πολιτική που ενσαρκώνει η Άγγελα Μέρκελ στο προσφυγικό ζήτημα είναι "απλά βλακώδης"

    O πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε «πολύ απλά βλακώδη» την ευρωπαϊκή πολιτική υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών που ενσαρκώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt η οποία θα δημοσιευθεί την Παρασκευή.

    «Ήταν πολύ απλά βλακώδες να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα της Ευρώπης και να προσκαλέσουν όλους εκείνους που επιθυμούσαν να έρθουν στις πατρίδες σας» επισήμανε ο Ρώσος πρωθυπουργός.

    «Η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική είναι απόλυτη αποτυχία, όλο αυτό είναι απόλυτα τρομακτικό. Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε πριν από κάποια χρόνια; Είχατε τόσο κακούς αναλυτές;» κατά το ρητορικό ερώτημα που έθεσε ο Μεντβέντεφ.

    «Στις πατρίδες σας υπάρχουν ήδη Σύροι και άνθρωποι από χώρες που γειτνιάζουν με τη Συρία» συνέχισε ο ίδιος.

    «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα φτωχοί νέοι που έφυγαν καταδιωκόμενοι από τον πόλεμο. Τι θέλουν; Να επιβιώσουν αλλά επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση στα οικονομικά επιδόματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

    [09] Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει την απόφαση του ΝΑΤΟ να στείλει ναυτική δύναμη στο Αιγαίο

    H Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει την απόφαση του ΝΑΤΟ να στείλει ναυτική δύναμη στο Αιγαίο για την αναχαίτιση της παράνομης διακίνησης μεταναστών. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, από τις Βρυξέλλες.

    Όπως είπε o κ. Σχοινάς, η Επιτροπή ελπίζει ότι η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα συμβάλει στη διάσωση ανθρώπων και θα ενισχύσει τους συνοριακούς ελέγχους. "Τα 10 χιλιόμετρα που χωρίζουν τις τουρκικές ακτές από τα ελληνικά νησιά δεν πρέπει να είναι παράδεισος για τους διακινητές και τους δουλεμπόρους", ανέφερε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής. Πρόσθεσε, επίσης, ότι το ΝΑΤΟ είναι αυτό που θα αποφασίσει τις τεχνικές λεπτομέρειες της ναυτικής επιχείρησης στο Αιγαίο.

    Εξάλλου, o M. Σχοινάς ανέφερε ότι ο Frontex έχει συγκεκριμένη αποστολή συνεργασίας με τη ναυτική νατοϊκή δύναμη στο Αιγαίο. Όπως είπε, οι λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας θα καθοριστούν από αυτούς που έχουν αναλάβει την επιχείρηση και όχι από την Επιτροπή. Κατέληξε λέγοντας ότι κατά κάποιο τρόπο, πρόκειται για μια ?πολύ πρώιμη? μορφή της ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής, η οποία θα έχει πιο διευρυμένη και ευέλικτη εντολή από αυτή που έχει σήμερα ο Frontex.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 11 February 2016 - 23:32:44 UTC