Browse through our Interesting Nodes on Religion Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Βούτσης: Διάλογο για το ασφαλιστικό, με τη συμμετοχή όλων των φορέων
  • [02] Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας
  • [03] Ευ. Τσακαλώτος: Κανείς δεν μου έχει ζητήσει νέα μέτρα
  • [04] Μεγάλη συμμετοχή στα συλλαλητήρια για το ασφαλιστικό
  • [05] Π. Καμμένος: Στις 15 Φεβρουαρίου όλα τα hotspots της χώρας θα είναι έτοιμα
  • [06] Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα και στην οδό Πανεπιστημίου
  • [07] «Πολιορκία» του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από διαδηλωτές και τρακτέρ
  • [08] Τέσσερα έργα του σκηνοθέτη Δ. Αβδελιώδη στο θέατρο «Άνετον» στη Θεσσαλονίκη
  • [09] Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Κάμερον
  • [10] Ισχυρό πρόγραμμα επανεγκατάστασης για τους πρόσφυγες, θα ζητήσει ο Αλ Τσίπρας στο Λονδίνο
  • [11] Νυχτερινό καταφύγιο για τους αστέγους της Αθήνας
  • [12] Απορία και δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την επιλογή Δημητρόπουλου
  • [13] Η επιστολή παραίτησης του Νίκου Βεζυρτζή από τον ΠΑΟΚ

  • [01] Ν. Βούτσης: Διάλογο για το ασφαλιστικό, με τη συμμετοχή όλων των φορέων

    Πρόταση να ξεκινήσει άμεσα διάλογος πάνω σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό και το αγροτικό, στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με τη συμμετοχή όλων των φορέων, έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

    Παραλαμβάνοντας ψήφισμα της αντιπροσωπείας των συνδικαλιστικών οργανώσεων που διαδήλωναν στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι ο διάλογος θα πρέπει να ξεκινήσει πριν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.

    Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των αγροτών και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας ζήτησαν διάλογο από μηδενική βάση, ενώ ο κ. Βούτσης τους απάντησε ότι αυτό που εκείνοι θεωρούν ως μηδενική βάση για την κυβέρνηση είναι διάλογος πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.

    [02] Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

    Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν σήμερα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και εκφράζει τη συμπαράστασή της στο δημοσιογράφο που χτυπήθηκε.

    «Οι λίγοι γνωστοί άγνωστοι με τις κουκούλες, διέλυσαν την έκφραση αγανάκτησης των πολλών. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα σημερινά θλιβερά επεισόδια. Όπως πάντα, άλλωστε, καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο δημοσιογράφο που χτυπήθηκε και του ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

    [03] Ευ. Τσακαλώτος: Κανείς δεν μου έχει ζητήσει νέα μέτρα

    Εμένα προς το παρόν δεν μου έχει ζητήσει κανείς νέα μέτρα, στο πλαίσιο των συναντήσεων που συνεχίζονται σήμερα με τους επικεφαλής των θεσμών, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Αυτό ήταν το σχόλιο του υπουργού Οικονομικών σε ερώτηση που του υποβλήθηκε σχετικά με τις επισημάνσεις της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις προβλέψεις της για την ελληνική οικονομία.

    [04] Μεγάλη συμμετοχή στα συλλαλητήρια για το ασφαλιστικό

    Μαζικές και με παλμό ήταν οι πορείες που πραγματοποίησαν τα συνδικάτα ημέρα γενικής απεργίας, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους για να διαδηλώσουν την πλήρη αντίθεση τους στο προσχέδιο της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν και τα επεισόδια όταν το μπλοκ της πορείας των αντιεξουσιαστών έφτασε στην Πλατεία Συντάγματος.

    Η αφετηρία των κινητοποιήσεων ήταν για ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, για το ΠΑΜΕ η πλατεία Ομονοίας και για ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ η οδός Μητροπόλεως, μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ.

    Όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις κατέστησαν σαφές ότι οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν με στόχο να μην επιτρέψουν να ψηφιστεί ο νέος ασφαλιστικός νόμος.

    «Η μεγάλη κυβερνητική επαγγελία για κατάργηση των μνημονίων οδήγησε σε ένα τρίτο επαχθές μνημόνιο. Αντί για την εκπλήρωση της προσδοκίας του κόσμου της εργασίας για επαναφορά της 13ης σύνταξης έχουμε ένα νέο ασφαλιστικό που είναι μια λαιμητόμος για τα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα. Ο κόσμος της εργασίας, οι επιστήμονες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι επαγγελματοβιοτέχνες, όλοι αντιδρούν και λένε προς την κυβέρνηση ότι αυτό το έκτρωμα πρέπει να αποσυρθεί και θα αγωνιστούμε για να αποσυρθεί», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

    Επεισόδια στο Σύνταγμα

    Επεισόδια σημειώθηκαν όταν το μπλοκ της πορείας των αντιεξουσιαστών έφτασε στην Πλατεία Συντάγματος, χωρίς να πάρουν μεγάλη έκταση. Ωστόσο, για περίπου 20 λεπτά επικράτησε στο Σύνταγμα ένα πολεμικό σκηνικό, με τις ομάδες των αντιεξουσιαστών να επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απαντούσαν με ρίψη βομβών κρότου λάμψης και περιορισμένη χρήση χημικών.

    Λίγο νωρίτερα, ένα ακόμα σκηνικό έντασης στήθηκε μπροστά από τη Βουλή, χωρίς να πάρει μεγάλη έκταση, όταν ομάδα αγροτών από τη Λοκρίδα λογομάχησε και παραλίγο να έρθει στα χέρια με μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων, καθώς οι συγκεντρωμένοι αγρότες σύμφωνα με την αντιμαχόμενη πλευρά φώναξαν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής.

    [05] Π. Καμμένος: Στις 15 Φεβρουαρίου όλα τα hotspots της χώρας θα είναι έτοιμα

    Τη διαβεβαίωση ότι «στις 15 Φεβρουαρίου όλα τα hotspots της χώρας θα είναι έτοιμα» έδωσε από τη Μυτιλήνη, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

    «Στις ένοπλες δυνάμεις δεν έχουμε ευχές. Έχουμε εντολές που εκτελούνται. Και αυτήν τη στιγμή αποδεικνύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ότι το έργο που αναλαμβάνουν το βγάζουν σε πέρας. Από εμένα μέχρι και τον στρατιώτη τον τελευταίο θα δουλέψουμε σκληρά και αυτό που είπαμε να το κάνουμε θα το κάνουμε. Όλα τα hotspots θα είναι έτοιμα. Ό,τι πιάνουμε στα χέρια μας εμείς το τελειώνουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Θα τα παραδώσουμε όπως πρέπει να είναι την 15η Φεβρουαρίου, γιατί έτσι έχει υποσχεθεί η χώρα και οι Ένοπλες Δυνάμεις ό,τι αναλαμβάνουν το εκτελούν. Να είστε βέβαιοι γι? αυτό. Και μάλιστα θα είναι καλύτερα από ότι πιστεύουν κάποιοι ότι θα είναι».

    [06] Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα και στην οδό Πανεπιστημίου

    Επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και την οδό Πανεπιστημίου, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν περιορισμένη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

    Παράλληλα, επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν, πριν από λίγη ώρα, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε βόμβες μολότοφ προς την πλευρά των ΜΑΤ.

    Διαβάστε επίσης:

    Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

    «Πολιορκία» του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από διαδηλωτές και τρακτέρ

    [07] «Πολιορκία» του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από διαδηλωτές και τρακτέρ

    Τετράωρη «πολιορκία» του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης έκαναν χιλιάδες διαδηλωτές που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις κατά του σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, ενώ υπήρξαν εντάσεις, ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων από αντιεξουσιαστές και συμπλοκή τους με άλλους διαδηλωτές.

    Η «πολιορκία» του ΥΜΑΘ έληξε λίγο πριν τις 3.00 μμ, με την αποχώρηση των τρακτέρ.

    Η συμμετοχή στην απεργία είναι πολύ μεγάλη, σύμφωνα με τους προέδρους του ΕΚΘ Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και της ΕΔΟΘ Πέτρο Κετικίδη. Τα καταστήματα στην πελιονότητά τους είναι κλειστά και δεν κυκλοφορούν αστικά λεωφορεία και ταξί.

    [08] Τέσσερα έργα του σκηνοθέτη Δ. Αβδελιώδη στο θέατρο «Άνετον» στη Θεσσαλονίκη

    Δημιουργός με στίγμα ιδιαίτερο στα θεατρικά αλλά και κινηματογραφικά πράγματα της χώρας την τελευταία 25ετία, ο Δήμος Αβδελιώδης επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη σ' ένα προσωπικό... τετραπλό σκηνοθετικό ρεσιτάλ στο θέατρο με τέσσερις παραγωγές του των τελευταίων ετών.

    Το ιδιαίτερο σκηνοθετικό σύμπαν του Αβδελιώδη θα αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη, από την ερχόμενη Τετάρτη 10 ως και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στο θέατρο "Άνετον" - σκηνή "Νίκος Ναουμίδης".

    Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση, στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ τού έργου "Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη" (για πρώτη φορά στην αρχαία ελληνική γλώσσα) και την περιοδεία σε αρχαία θέατρα της Ελλάδας (πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σωματείου "Διάζωμα" και συνεχίζεται από τον περασμένο Ιούλιο έως και τον επόμενο Μάιο με παραστάσεις στην Καβάλα, Θέατρο "Αντιγόνη Βαλάκου" στις 15 και 16/01/2016, το Κιλκίς, Συνεδριακό Κέντρο στις 23/01/2016, την Κύπρο, Λευκωσία, στις 28 και 29 /01/2016, και τον Πειραιά από 06-15/05/2016), ο σκηνοθέτης επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη με ένα "προσωπικό σκηνοθετικό φεστιβάλ" τεσσάρων παλαιότερων θεατρικών παραγωγών του.

    Έτσι, στο θέατρο "Άνετον" της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν:

    - "Το αμάρτημα της μητρός μου" του Γεωργίου Βηζυινού σε δραματουργία -σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη

    από την Τετάρτη 10 ως και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21.00).

    - "Όνειρο στο κύμα - Έρως ήρως" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε δραματουργία - σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, από την Τετάρτη 17 ως και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 21.00 και Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, απογευματινή, στις 19.00.

    - "Το Μυρολόγι της Φώκιας - το Καμίνι", έργα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε δραματουργία - σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη (από την Τετάρτη 24 ως και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 21.00).

    - "Η γυναίκα της Ζάκυνθος" του Διονυσίου Σολωμού σε δραματουργία και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, το Σάββατο 27 στις 21.00 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 19.00 (απογευματινή).

    Γεννημένος στα 1952, στη Χίο, ο Δήμος Αβδελιώδης σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη, διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βορείου Αιγαίου 1997- 2000 και 2004-2010, ενώ δίδαξε αφήγηση και λογική των συνδέσεων για τον κινηματογράφο και το θέατρο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, 1993- 1997.

    [09] Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Κάμερον

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η διμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Κάμερον, στο περιθώριο της Διάσκεψης Δωρητών για τους Σύρους πρόσφυγες.

    Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε διμερή συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ. Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Κάμερον, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

    [10] Ισχυρό πρόγραμμα επανεγκατάστασης για τους πρόσφυγες, θα ζητήσει ο Αλ Τσίπρας στο Λονδίνο

    Την ανάγκη να υπάρξει μια πιο μακροπρόθεσμη στρατηγική προσέγγιση, εστιασμένη στην αποτελεσματική και ανθρώπινη διαχείριση των προσφυγικών ροών, αναμένεται να διατυπώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην τοποθέτηση του στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης Δωρητών "Supporting Syria and the Region".

    Μια απάντηση, όπως αναμένεται να σημειώσει σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που να εστιάζει στη συνεργασία και την βοήθεια προς τις χώρες που συνορεύουν με τη Συρία, και σηκώνουν ένα τεράστιο βάρος εκατομμυρίων προσφύγων.

    Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα τονίσει ότι "πρέπει να εργαστούμε για ένα ισχυρό πρόγραμμα επανεγκατάστασης στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες" και ότι ταυτόχρονα θα πρέπει να ασκηθεί πίεση για πολιτική διευθέτηση της συριακής σύγκρουσης που θα τερματίσει τις επιθέσεις εναντίον των αμάχων και θα αντιμετωπίζει την τρομοκρατία-, μια διευθέτηση που θα δημιουργεί συνθήκες για συμφιλίωση και για επιστροφή των Σύρων στα σπίτια τους.

    Ο πρωθυπουργός αναμένεται επίσης να θέσει το ερώτημα "τι θα είχε συμβεί σε εκατομμύρια Σύρων, αν η Τουρκία, η Ιορδανία και ο Λίβανος, αποφάσιζαν να υψώσουν τείχη, ή αν όλη η Ευρώπη είχε πει: ?'Οι πρόσφυγες δεν είναι ευπρόσδεκτοι εδώ. Το τι συμβαίνει στη Μεσόγειο δεν είναι δικό μας πρόβλημα".

    Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επισημάνει ότι παρότι η Ελλάδα έχει βιώσει από πρώτο χέρι τις ανθρωπιστικές επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης, "σε αντίθεση με άλλους, επιμένουμε να αντιμετωπίζουμε την πρόκληση με ανθρωπισμό". Κατά τις ίδιες πηγές, θα επισημάνει σε αυτό το πλαίσιο ότι η Ελλάδα από τον Ιούλιο έχει αντιμετωπίσει ροές περισσότερων από 900.000 ανθρώπων, από τους οποίους περίπου 500.000 είναι Σύροι και πως το κόστος διαχείρισης αυτών των ροών είναι τεράστιο, την ίδια στιγμή που το Λιμενικό έχει σώσει πάνω από 150.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

    "Δεν μπορούμε να σπρώχνουμε τους ανθρώπους από χώρα σε χώρα, σαν η διαχείρισή τους να είναι ευθύνη κάποιου άλλου", θα υπογραμμίσει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Κάμερον

    [11] Νυχτερινό καταφύγιο για τους αστέγους της Αθήνας

    Ένα καταφύγιο στο κέντρο της Αθήνας παραμένει ανοιχτό δύο νύχτες την εβδομάδα για να υποδεχτεί όσους ζούνε στο δρόμο και να τους προσφέρει μια στέγη, έναν καφέ, ένα πιάτο φαγητό, μια ζεστή αγκαλιά. Πρόκειται για το «Νυχτερινό Καταφύγιο Αλληλεγγύης» που στεγάζεται στο χώρο όπου λειτουργεί η πλατφόρμα «Συν Αθηνά» του Δήμου Αθηναίων, απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά. Η πρωτοβουλία ανήκει στα μέλη της «Γέφυρας» μιας συλλογικότητας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει κύρια δράση το social street work.

    Οι εθελοντές της «Γέφυρας» εκτός από τις ?περιπολίες ανθρωπιάς? που πραγματοποιούν σε Αθήνα και Πειραιά, βρίσκονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί, έτοιμοι να υποστηρίξουν οποιονδήποτε τους ζητήσει τη βοήθειά τους.

    «Αντιληφθήκαμε ότι επί της ουσίας τις νυχτερινές ώρες δεν υπάρχει κανένα υποστηρικτικό πλαίσιο για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Αν συμβεί ο,τιδήποτε δεν έχουν να απευθυνθούν πουθενά. Το βράδυ υπάρχει ένα απόλυτο κενό», δηλώνει ο υπεύθυνος της «Γέφυρας», Τάσος Σμετόπουλος στην εκπομπή «Μικρόκοσμος» στο «Πρακτορείο FM».

    Από τον Δεκέμβριο, που άρχισε να λειτουργεί το «Νυχτερινό Καταφύγιο», μέχρι και σήμερα, έχουν δεχτεί βοήθεια γύρω στα 120 άτομα, τα οποία είτε επέλεξαν να παραμείνουν όλη την νύχτα στο καταφύγιο, είτε ήταν περαστικοί, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις που ζήτησαν βοήθεια και συμβουλευτική.

    [12] Απορία και δυσφορία στον ΠΑΟΚ για την επιλογή Δημητρόπουλου

    Αιχμηρός σχολιασμός για την επιλογή στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του Δημητρόπουλου, ενός μη διεθνή διαιτητή, στον οποίο έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα και υπάρχουν σοβαρότατες υποψίες για τη συμμετοχή του σε σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έγινε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία εκφράζει παράλληλα την έντονη δυσφορία της για την στάση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

    «Είναι ασέβεια για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο το ντέρμπι να μην επιλέγεται διεθνής διαιτητής. Σε ματς ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος από τους κατά τεκμήριο καλύτερους» αναφέρει μεταξύ άλλων η θέση που εκφράστηκε στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια του «Δικεφάλου» για την επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή.

    [13] Η επιστολή παραίτησης του Νίκου Βεζυρτζή από τον ΠΑΟΚ

    Έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή, με την οποία παραιτείται από την θέση του στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Α΄ αντιπρόεδρός της, Νίκος Βεζυρτζής. Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων:

    «Κλήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και το έκανα από πάθος για την ομάδα μου, γιατί όνειρό μου είναι να βλέπω τον ΠΑΟΚ ψηλά. Στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ υποσχέθηκα να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φέρω την αλλαγή. Φεύγω γιατί βλέπω ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 4 February 2016 - 15:32:31 UTC