Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην τελική ευθεία για το Ασφαλιστικό
  • [02] Ευκ. Τσακαλώτος: Με τους θεσμούς θα υπάρχουν και νίκες και ήττες
  • [03] Αντίθετη η ΠΟΠΕΚ στην επιβολή φόρου στις τραπεζικές συναλλαγές
  • [04] Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που αγνοούνται
  • [05] Κρύο και προβλήματα λόγω των χιονοπτώσεων στη Β. Ελλάδα
  • [06] Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ
  • [07] Υεμένη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας, μετά τις χθεσινές μάχες
  • [08] Βομβιστικές επιθέσεις κατά δύο σουνιτικών τεμενών στο Ιράκ
  • [09] «Ποδαρικό» της Λυρικής με Μαντάμα Μπαττερφλάι
  • [10] Περιήγηση στα φιλολογικά καφενεία της παλιάς Αθήνας
  • [11] Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ Σ. Αραβίας - Ιράν
  • [12] Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

  • [01] Στην τελική ευθεία για το Ασφαλιστικό

    Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ενημερώνει σήμερα ο υπουργος Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, σχετικά με τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση, ενόψει και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές. Ο κ. Κατρούγκαλος ξεκίνησε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς στη Βουλή, ενώ η επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

    Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Ι. Πλακιωτάκη, θα ακολουθήσει στις 12:00 συνάντηση με τον επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντη, στις 12:30 με στελέχη του Ποταμιού, στις 13:00 με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα και στις 14:00 με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

    Εξάλλου σε συνέντευξή του στο«Έθνος της Κυριακής» ο κ. Κατρούγκαλοςεπιβεβαιώνει ότι το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό αναμένεται να κατατεθεί εντός του Ιανουαρίου, καθώς όπως λέει αποτελεί προϋπόθεση για την πρώτη αξιολόγηση.«Έχω συχνές και συστηματικές ανταλλαγές απόψεων με τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και είμαι βέβαιος ότι θα υπερψηφίσουν μία δίκαιη και αναγκαία μεταρρύθμιση», αναφέρει χαρακτηριστικά.Ο κ. Κατρούγκαλος επισημαίνει ότι η διαπραγμάτευση προοιωνίζεται σκληρή, καθώς ορισμένοι από του δανειστές έχουν ιδιαίτερη εμμονή με τις μειώσεις και για αυτό η κυβέρνηση αναζητά ερείσματα στο διπλωματικό επίπεδο.

    Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση λέει ο υπουργός Εργασίας έχει τρεις κύριους άξονες: «Πρώτον, επιχειρεί την συνολική αναδιάρθρωση του συνταξιοδοτικού συστήματος, που είχε πάψει και πριν από την κρίση να είναι οικονομικά βιώσιμο, και προβλέπει την εφαρμογή ενιαίων κανόνων για την αναπλήρωση του εισοδήματος σε όλους τους συνταξιούχους στον ιδιωτικό και δημοσιο τομέα. Δεύτερον, αποτελεί το γενικό εναλλακτικό ισοδύναμο στις επιμέρους μνημονιακές υποχρεώσεις που θα έπλητταν τις συντάξεις ιδίως τις μικρές και θα διαιώνιζαν τα κενά του σημερινού συστήματος. Τρίτον, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα εκρηκτικά ελλείμματα με κοινωνικά δίκαιο τρόπο».

    Σημειώνει δε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των εισφορών θα γίνεται με βάση το πραγματικό εισόδημα και όχι με αυθαίρετες ασφαλιστικές κλάσεις. Αναφερόμενος στην εθνική σύνταξη λέει ότι θα δίνεται σε όσους έχουν τουλάχιστον 15 χρόνια ασφάλισης στα 67 ή σε όσους έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης σε μικρότερη ηλικία, με χρηματοδότηση από τη φορολογία και όχι από τις εισφορές και θα είναι ίση με το 60% του μέσου εισοδήματος, ώστε να προστατεύει από τον κίνδυνο της φτώχειας.

    [02] Ευκ. Τσακαλώτος: Με τους θεσμούς θα υπάρχουν και νίκες και ήττες

    Αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα ξεπεράσει τον σκόπελο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, εμφανίζεται σε σημερινή του συνέντευξη στην «Καθημερινή», ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και προσθέτει ότι «στην διαπραγμάτευση θα υπάρχουν και νίκες και ήττες», ενώ επιβεβαιώνει ότι οι θεσμοί ζητούν πρόσθετα μέτρα για την τριετία 2016-2018.

    Για το ασφαλιστικό ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει:«Υπάρχουν στρεβλώσεις που πρέπει να διορθωθούν, ειδικές περιπτώσεις που πρέπει να επανεξεταστούν και το ασφαλιστικό σύστημα να καταστεί βιώσιμο μεσοπρόθεσμα».

    Όσον αφορά την χρηματοδότηση του ασφαλιστικού λέει ότι «εξετάζουμε διάφορα σενάρια και έχουμε πρώτη και δεύτερη γραμμή στην διαπραγμάτευση». Σημειώνει ότι το ΔΝΤ έχει διαφορετική εκτίμηση για την απόδοση των δημοσιονομικών μέτρων και δεν έχει πεισθεί για πως θα επιτευχθεί ο στόχος του 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα για το 2018, κάτι που θα είναι μέρος της διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.

    Όσον αφορά την ενδεχόμενη αποχώρηση του ΔΝΤ από το πρόγραμμα ο κ. Τσακαλώτος υπογραμμίζει ότι «η διαμάχη υπερβαίνει το ελληνικό ζήτημα». Σημειώνει ότι το ΔΝΤ έχει από τη μία πολύ σκληρές νεοφιλελεύθερες θέσεις για τα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα οπότε δύσκολα θα μπορούσε να είναι σύμμαχος μίας αριστερής κυβέρνησης και από την άλλη πιέζει τους ευρωπαίους για μία ευνοϊκή λύση για το χρέος. Αντιστρόφως οι ευρωπαίοι κατανοούν κάπως καλύτερα τα ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, αδυνατούν όμως να κατανοήσουν το θέμα του χρέους ως υπερεθνικό πρόβλημα.

    [03] Αντίθετη η ΠΟΠΕΚ στην επιβολή φόρου στις τραπεζικές συναλλαγές

    Να εξαιρεθούν τα πρατήρια από τυχόν επιβολή φόρου στις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω τραπεζών ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων επισημαίνοντας ότι το 65 % του τζίρου στα καύσιμα είναι φόροι. Επίσης, αναφέρει, πρέπει να ληφθεί υπόψη τους ότι τα περιθώρια μεικτού κέρδους του κλάδου κινούνται μεταξύ 3 - 5% περίπου.

    Η ΠΟΠΕΚ καλεί τέλος το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει στον έλεγχο και την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης καυσίμων προκειμένου να εξασφαλισθούν έσοδα για τα ασφαλιστικά ταμεία.

    [04] Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που αγνοούνται

    Ξεκίνησαν και πάλι σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, του Αστακού και του Μεσολογγίου οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό του Ιωάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη, οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

    Στις σημερινές επιχειρήσεις συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας, αφού οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τις έρευνες από αέρος. Επίσης, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες αναμένεται να πραγματοποιήσουν εκ νέου έρευνες στον ποταμό Αχελώο. Παράλληλα, αστυνομικοί και πυροσβέστες θα ερευνήσουν παραποτάμιες περιοχές, το οδικό δίκτυο της περιοχής, αλλά και αγροτικές, εκτάσεις, μήπως και εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

    [05] Κρύο και προβλήματα λόγω των χιονοπτώσεων στη Β. Ελλάδα

    Με κρύο και προβλήματα λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού «ξύπνησε» σήμερα η Βόρεια Ελλάδα. Το θερμόμετρο στην Καστοριά και στη Φλώρινα έδειχνε νωρίς το πρωί -2 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από το μεσημέρι και μετά αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού.

    Οι χαμηλότερες πρωινές θερμοκρασίες παρατηρήθηκαν στη Φλώρινα και στην Καστοριά (-2), στους μηδέν βαθμούς Κελσίου «κόλλησε» ο υδράργυρος στην Καβάλα και τις Σέρρες, 1 βαθμό είχε η Αλεξανδρούπολη, ενώ στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο έδειξε 4 βαθμούς Κελσίου.Η ΕΜΥ προβλέπει πως από το μεσημέρι και μέχρι αύριο τα ξημερώματα θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες και αναμένεται να πέσουν νέα χιόνια στη Δυτική Μακεδονία και στα ορεινά της υπόλοιπης Μακεδονίας.

    [06] Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

    Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σήμερα με το αυτοκίνητό του την ώρα που πλησίαζε σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, αλλά δεν προκάλεσε άλλες απώλειες, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.Ο βομβιστής εντοπίστηκε από την αστυνομία καθώς προσέγγιζε με το αυτοκίνητό του το σημείο ελέγχου με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά του, είπε ο εκπρόσωπος.

    Δεν υπήρξε άμεση ανάληψη ευθύνης.Η έκρηξη ακολουθεί σειρά επιθέσεων στην αφγανική πρωτεύουσα τις τελευταίες ημέρες, περιλαμβανομένης και μιας επίθεσης αυτοκτονίας σε ένα εστιατόριο όπου συχνάζουν ξένοι και πλούσιοι Αφγανοί, κατά την οποία σκοτώθηκε ένα 12χρονο αγόρι και ένας φρουρός ασφαλείας.

    [07] Υεμένη: Απαγόρευση της κυκλοφορίας, μετά τις χθεσινές μάχες

    Την απαγόρευση της κυκλοφορίας ανακοίνωσαν οι κυβερνητικές δυνάμεις, έπειτα από έκτακτη σύνοδο της αρμόδιας επιτροπής για την ασφάλεια της πόλης που έγινε χθες το βράδυ.Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 20:00 (19:00 ώρα Ελλάδος) έως τις 05:00 (04:00 ώρα Ελλάδος), σύμφωνα με την απόφαση αυτή της Επιτροπής Ασφάλειας της επαρχίας του Άντεν, στην νότια Υεμένη.

    Η ανακοίνωση αυτή γίνεται μετά τις σφοδρές μάχες που σημειώθηκαν χθες Κυριακή σε ένα από τα λιμάνια του Άντεν, το Αλ Μουάλα, στις οποίες σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι (9 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, μεταξύ των οποίων ένας συνταγματάρχης και 8 επιτιθέμενοι), σύμφωνα με πηγές της ασφάλειας.Εκπρόσωπος των αρχών της επαρχίας, τον οποίο επικαλείται το sabanews.net, δήλωσε ότι «ένοπλοι άνδρες» περικύκλωσαν το λιμάνι με σκοπό να διώξουν από εκεί τις δυνάμεις ασφαλείας.

    Ωστόσο πηγές της ασφάλειας δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν οι δυνάμεις που είναι πιστές στον πρόεδρο Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι προσπάθησαν να αναπτυχθούν στο λιμάνι για να εξασφαλίσουν τον πλήρη έλεγχό του και αντιμετώπισαν αντίσταση από τους ένοπλους άνδρες που βρίσκονταν ήδη εκεί.

    Σύμφωνα επίσης με αυτές τις πηγές, οι μάχες διήρκεσαν πολλές ώρες και οι δυνάμεις που είναι πιστές στον Χάντι κατάφεραν τέλος να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το λιμάνι.

    [08] Βομβιστικές επιθέσεις κατά δύο σουνιτικών τεμενών στο Ιράκ

    Δύο σουνιτικά τεμένη στο κεντρικό Ιράκ έγιναν τη νύκτα στόχοι βομβιστικών επιθέσεων, τη στιγμή που η εκτέλεση από τη Σαουδική Αραβία του σιίτη ιερωμένου Νιμρ Μπάκερ αλ- Νιμρ απειλεί να κλιμακώσει και πάλι την ένταση ανάμεσα στη σιιτική και τη σουνιτική κοινότητα.Σύμφωνα με την αστυνομία και ιατρικές πηγές, άνδρες που φορούσαν στρατιωτικές στολές ενεργοποίησαν δύο βόμβες σε τεμένη της περιοχής Χίλα, προκαλώντας τον τραυματισμό τριών ανθρώπων. Εξάλλου, ένας μουεζίνης σκοτώθηκε από ενόπλους κοντά στο σπίτι του στην Ισκανταρίγια.

    Η εκτέλεση του Νιμρ αλ-Νιμρ προκάλεσε οργισμένες διαδηλώσεις στο Ιράκ. Ο σιίτης πρωθυπουργός Χαϊντέρ αλ-Αμπάντι δήλωσε "βαθιά σοκαρισμένος" από την εκτέλεση και προειδοποίησε για δημιουργία δυναμικής αποσταθεροποίησης.

    [09] «Ποδαρικό» της Λυρικής με Μαντάμα Μπαττερφλάι

    Με τον μοιραίο έρωτα της δεκαπεντάχρονης γκέισας Μπαττερφλάι για τον Αμερικανό υποπλοίαρχο Πίνκερτον, ξεκινά η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) τις παραστάσεις της για το νέο έτος.

    Η διάσημη όπερα « Μαντάμα Μπαττερφλάι» του Τζάκομο Πουτσίνι, με τις υπέροχες άριες και την δραματική θεατρικότητα ανεβαίνει από την ΕΛΣ στο Μέγαρο Μουσικής στις 17, 20, 22, 23, 24 και 27 Ιανουαρίου. Σε σκηνοθεσία, σκηνικά, κοστούμια, φωτισμούς του Νίκου Σ. Πετρόπουλου και μουσική διεύθυνση των Λουίς Φερνάντο Μαλέιρο και Ηλία Βουδούρη.

    «Μελετώντας σε βάθος την όπερα του Πουτσίνι προκειμένου να σκηνοθετήσω το έργο για την Εθνική Λυρική Σκηνή», σημειώνει ο Νίκος Πετρόπουλος, μια σημαντική λεπτομέρεια έγινε απόλυτα σαφής στο μυαλό μου: Η όπερα αυτή δεν θέλει μια «γιαπωνέζικη» προσέγγιση, στο ύφος του Θεάτρου Νο, αλλά μια καθαρά «δυτική» αντιμετώπιση, γιατί το έργο αυτό είναι ουσιαστικά η δυτική ματιά σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία στις αρχές του 20ού αιώνα...

    [10] Περιήγηση στα φιλολογικά καφενεία της παλιάς Αθήνας

    Η λογοτεχνία δεν είναι μόνο το εργαστήριο του συγγραφέα, όπου εργάζεται απερίσπαστος από κάθε εξωτερική επίδραση, αλλά και η ζωντανή καθημερινότητα των συναναστροφών του με τους ανθρώπους του σιναφιού: μυθιστοριογράφους, ποιητές, εκδότες, δημοσιογράφους και κριτικούς - με όλον εκείνον τον πληθυσμό που οι παλαιότεροι ονόμαζαν «λογοτεχνικές συντροφιές».

    Τα τελευταία χρόνια οι λογοτεχνικές συντροφιές έχουν χάσει την αλλοτινή τους συνοχή και σημασία. Μπορεί κάποιες να σχηματίζονται και να είναι δρώσες ακόμη, σε εκδοτικά γραφεία, σε βιβλιοπωλεία ή σε χώρους πολιτισμού, αλλά ο ρόλος τους ως τόπων συνάντησης με δυναμικές συγκρούσεις και δημιουργικές ανταλλαγές έχει σε κάθε περίπτωση εκλείψει. Πώς, όμως, λειτουργούσαν οι λογοτεχνικές συντροφιές στο παρελθόν και τι ακριβώς ήταν τα φιλολογικά τους καφενεία, αρχής γενομένης από τον 19ο αιώνα και φτάνοντας μέχρι και τη δεκαετία του 1960;

    Το αθηναϊκό καφενείο υπάρχει ήδη από την εποχή του Όθωνα, αλλά η δική μας περιπλάνηση (ασφαλώς μόνον ενδεικτική) θα ξεκινήσει από το καφενείο Γιαννόπουλου, στο ομώνυμο μέγαρο της Πλατείας Συντάγματος, που λειτούργησε μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1890.

    [11] Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ Σ. Αραβίας - Ιράν

    Η Σαουδική Αραβία επιζητεί να επιδεινώσει «τις εντάσεις και τις συγκρούσεις» στην περιοχή, δήλωσε σήμερα ο Χοσεΐν Τζαμπέρ Ανσαρί, εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, αντιδρώντας στην απόφαση του Ριάντ να διακόψει τις διπλωματικές του σχέσεις με την Τεχεράνη.«Η Σαουδική Αραβία βλέπει όχι μόνον τα συμφέροντά της, αλλά και την ίδια την ύπαρξή της στη συνέχιση των εντάσεων και των συγκρούσεων και προσπαθεί να ρυθμίσει τα εσωτερικά της προβλήματα εξάγοντάς τα στο εξωτερικό», σημείωσε ο Ανσαρί.

    Το Ριάντ χρησιμοποίησε την επίθεση στην πρεσβεία του στην Τεχεράνη ως πρόσχημα για να πυροδοτήσει την ένταση, πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι η Τεχεράνη είναι προσηλωμένη στην προστασία των ξένων διπλωματικών αποστολών.

    Ιρανοί διαδηλωτές επέδραμαν στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, μετά την εκτέλεση από το Ριάντ του σιίτη ιερωμένου Νιμρ Μπάκερ αλ Νιμρ. Έπειτα από την έφοδο των διαδηλωτών στην πρεσβεία της, η Σαουδική Αραβία απέσυρε το διπλωματικό της προσωπικό από το Ιράν και έδωσε εντολή στους Ιρανούς διπλωμάτες να εγκαταλείψουν το έδαφός της.

    «Το Ιράν (...) δρα σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις και σέβεται τις δεσμεύσεις του για την προστασία των διπλωματικών αποστολών, την εγγύηση της ασφάλειάς τους, όπως και αυτής των διπλωματών τους» υπογράμμισε ο Ανσαρί.

    «Η Σαουδική Αραβία, η οποία βλέπει την ύπαρξή της στη συνέχιση των κρίσεων, χρησιμοποιεί την υπόθεση αυτή ως πρόσχημα για να αυξηθούν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις», σημείωσε επίσης ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις του αυτές που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση.«Πιστεύουμε ότι η διεθνής κοινότητα και οι χώρες της περιοχής δεν θα επιτρέψουν στη Σαουδική Αραβία να συνεχίσει την πολιτική της των εντάσεων και των συγκρούσεων, οι οποίες έχουν ήδη οδηγήσει σε έλλειψη ασφάλειας στην περιοχή», κατέληξε.

    Διαβάστε επίσης: Οι ΗΠΑ ζητούν προσήλωση στη διπλωματία, για άμβλυνση της έντασης Σ. Αραβίας - Ιράν

    Βομβιστικές επιθέσεις κατά δύο σουνιτικών τεμενών στο Ιράκ

    [12] Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ

    Έκρηξη ακούστηκε σήμερα κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, Καμπούλ, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

    Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές από την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σε μια περιοχή που βρίσκεται κοντά σε εκείνην όπου την περασμένη εβδομάδα ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας άλλους 33.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 4 January 2016 - 9:32:28 UTC