Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 22 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-10-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Άγνοια και ενόχληση της κυβέρνησης για τα περί Κέντρου Υποδοχής 50.000 προσφύγων
  • [02] Αλ. Τσίπρας: Απαιτείται ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό
  • [03] Β. Ντομπρόβσκις: Η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη το δεύτερο μισό του 2016
  • [04] Ντόναλντ Τραμπ: Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος με τον Σαντάμ Χουσέιν και τον Καντάφι
  • [05] Σε χαμηλό τριετίας η δημοτικότητα των συντηρητικών της Μέρκελ
  • [06] Τηλεφωνική επιικοινωνία Λαβρόφ-Κέρι για την πολιτική επίλυση της συριακής κρίσης
  • [07] Τρεις οι νεκροί της νέας τραγωδίας με μετανάστες στη Λέσβο
  • [08] Μ. Χούκλη στο «Πρακτορείο 104,9 FΜ» για καρκίνο μαστού: Το μόνο που έχετε να φοβηθείτε είναι ο φόβος
  • [09] Ο ΠτΔ εγκαινιάζει τη Δευτέρα την έκθεση «Το Αθηναϊκό Πρακτορείο στο Έπος του ΄40», στη Θεσσαλονίκη
  • [10] Για πρώτη φορά νικητής στο ράλι ο Μίκελσεν

  • [01] Άγνοια και ενόχληση της κυβέρνησης για τα περί Κέντρου Υποδοχής 50.000 προσφύγων

    Άγνοια, αλλά και ενόχληση της ελληνικής πλευράς έναντι του Βερολίνου, υποδηλώνουν οι σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού για τη Μεταναστευτική Πολιτική Ιωάννη Μουζάλα στο Mega, με τις οποίες απαντούσε στο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, σύμφωνα με το οποίο η Γερμανία και η Επιτροπή ζητούν τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής στην Αθήνα για την υποδοχή έως και 50.000 προσφύγων.

    Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα του Spiegel, ήρθε λίγες ώρες πριν αρχίσουν στις Βρυξέλλες οι εργασίες της ιδιότυπης Συνόδου Κορυφής που ζήτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μετά από σχετικό αίτημα της Γερμανίας σύμφωνα με πληροφορίες, στη οποία συμμετέχουν η Ελλάδα, η Γερμανία, η ΠΓΔΜ, η Σερβία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Σλοβενία, η Ουγγαρία, η Αυστρία και η Κροατία που θεωρούνται χώρες -διάδρομοι για τις κινήσεις των προσφύγων προς την κεντρική Ευρώπη. Το δημοσίευμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στοχεύει στην άσκηση πιέσεων προς την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της περιοχής για συγκράτηση των προσφύγων στο έδαφός τους.

    Σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα , η ελληνική κυβέρνηση πληροφορήθηκε από το γερμανικό περιοδικό σχετικά με την υποτιθέμενη πρόταση της Γερμανίας, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία... «Από την πλευρά τής Ελλάδας δεν υπάρχει τέτοια ιδέα». Ο κ. Μουζάλας πρόσθεσε ότι «μας ανησυχεί που στο Spiegel γράφεται κάτι τέτοιο».

    Σε περίπτωση που τεθεί το ζήτημα αυτό στη Σύνοδο, ο κ. Μουζάλας ξεκαθάρισε ότι η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης θα είναι «όχι». «Έχουμε πει επανειλημμένα και εγώ και ο πρωθυπουργός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τη χώρα μας ένα τεράστιο στρατόπεδο προσφύγων» τόνισε, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι «δεν μπορούμε να φτιάξουμε». Ο αναπληρωτής υπουργός αποκάλυψε πάντως ότι αυτό που έχει συζητήσει η ελληνική κυβέρνηση και έχει τύχει της αποδοχής της ΕΕ και του ΟΗΕ είναι το σχέδιο για τους δύο χώρους φιλοξενίας για 8.000- 10.000 ανθρώπων ο καθένας, έναν στην Αττική και έναν στη Μακεδονία.

    [02] Αλ. Τσίπρας: Απαιτείται ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό

    Την ανάγκη εξεύρεσης ευρωπαϊκής λύσης στο προσφυγικό ζήτημα, υπογράμμισε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στη «μίνι» Σύνοδο Κορυφής που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το προσφυγικό.

    «Ελπίζω να βρεθεί κοινός τόπος σε αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης. Είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε να βρούμε μια ευρωπαϊκή λύση» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

    «Δυστυχώς μέχρι σήμερα ήταν δύσκολο να βρεθεί λύση, λόγω της στάσης που κρατούν ορισμένες χώρες», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει επιμερισμός ευθυνών μεταξύ των χωρών-μελών και προς αυτό το σκοπό η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Επιτροπή για τη σημερινή συνάντηση είναι θετική, δήλωσε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

    Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το γεγονός ότι η Τουρκία δεν προσκλήθηκε στη σημερινή συνάντηση, παρά το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει σε αυτήν την συνάντηση. Όπως, είπε, όλοι γνωρίζουν ότι στην άλλη άκρη της λεγόμενης οδού των Βαλκανίων υπάρχει μια «είσοδος». «Αν δεν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε με τη χώρα εισόδου, φοβάμαι ότι θα είναι δύσκολη η εξεύρεση λύσης», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Κατέληξε λέγοντας πως η Ελλάδα από την πλευρά της θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να είναι εποικοδομητικές οι σημερινές συζητήσεις, προς την κατεύθυνση μιας προσπάθειας να μειωθούν οι μεταναστευτικές ροές και να επιλυθεί το ανθρωπιστικό αυτό πρόβλημα.

    Ερωτηθείς για την προετοιμασία των κέντρων καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων (hotspots) στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι η χώρα θα εκπληρώσει εγκαίρως τις δεσμεύσεις της. Όπως ανέφερε ως το τέλος του χρόνου, πέντε hotspots θα είναι έτοιμα στα νησιά. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το hotspot της Λέσβου θα είναι έτοιμο ως το τέλος του Νοεμβρίου και ότι ως τα μέσα Δεκεμβρίου θα λειτουργούν και τα υπόλοιπα τέσσερα hotspots. Τόνισε, ωστόσο, ότι και οι άλλες χώρες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε αυτό το ζήτημα.

    [03] Β. Ντομπρόβσκις: Η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη το δεύτερο μισό του 2016

    Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη στο δεύτερο μισό του 2016, και υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να συμβεί αυτό, αναφέρει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις. Ο κ. Ντομπρόβσκις, προσθέτει, ότι «άμεση προτεραιότητα είναι η εφαρμογή του προγράμματος και η επιτυχής ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

    Στο θέμα του χρέους, ο κ. Ντομπρόβσκις, κάνει λόγο για μακρύτερες περιόδους αποπληρωμής και χάριτος, και σημειώνει ότι, «είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα βρίσκεται στον σωστό δρόμο όταν έρθει η ώρα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών».

    Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής λέει ότι η νέα υπηρεσία για την Υποστήριξη των Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, που έχει δημιουργήσει η Κομισιόν, παρέχει ήδη βοήθεια στην Ελλάδα στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, αναφέρει ότι «απαιτείται η υλοποίηση των συμφωνηθέντων προαπαιτουμένων».

    Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Β. Ντομπρόβσκις, αύριο το μεσημέρι

    [04] Ντόναλντ Τραμπ: Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος με τον Σαντάμ Χουσέιν και τον Καντάφι

    Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν αιμοσταγείς δικτάτορες όπως ο Σαντάμ Χουσέιν και ο Μουάμαρ Καντάφι βρίσκονταν ακόμη στην εξουσία.

    "100%", απάντησε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή του στο CNN που προβλήθηκε σήμερα.

    Ο δισεκατομμυριούχος, που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, απάντησε ότι το Ιράκ και η Λιβύη θα ήταν λιγότερο διαιρεμένες και θα συνέβαλαν στη προώθηση μεγαλύτερης σταθερότητας στη Μέση Ανατολή αν οι δύο δικτάτορες--Χουσέιν και Καντάφι αντίστοιχα--δεν είχαν εκδιωχθεί δια της βίας από την εξουσία.

    Ο Σαντάμ Χουσέιν απομακρύνθηκε από την εξουσία έπειτα από την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003 και ο Καντάφι έπειτα από τον αιματηρό εμφύλιο το 2011 που οδήγησε τελικά στην υπό το ΝΑΤΟ στρατιωτική επέμβαση.

    "Εννοώ, κοιτάξτε τη Λιβύη. Κοιτάξτε το Ιράκ. Το Ιράκ δεν είχε τρομοκράτες. Εκείνος (ο Χουσέιν) σκότωνε άμεσα τους τρομοκράτες και σήμερα μοιάζει με το Χάρβαρντ της τρομοκρατίας. Αν δείτε το Ιράκ πριν από χρόνια, δεν λέω ότι ήταν καλός τύπος, φρικτός ήταν, αλλά (η χώρα) ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με σήμερα. Σήμερα το Ιράκ είναι ένα πεδίο εκπαίδευσης τρομοκρατών. Σήμερα η Λιβύη, ούτε που την ξέρει κανένας, ειλικρινά δεν υπάρχει Ιράκ και δεν υπάρχει Λιβύη. Έχουν διαλυθεί τα πάντα. Δεν υπάρχει έλεγχος. Κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται εκεί".

    Τόσο ο Καντάφι όσο και ο Χουσέιν διέπραξαν θηριωδίες εις βάρος του ίδιου του λαού τους και συγκαταλέγονται σε εκείνους που έχουν διαπράξει τις περισσότερες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως.

    Ωστόσο ο Τραμπ είπε ότι οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξακολουθούν να διαπράττονται στη Λιβύη και στο Ιράκ και ισχυρίστηκε ότι "είναι χειρότερες από ποτέ".

    [05] Σε χαμηλό τριετίας η δημοτικότητα των συντηρητικών της Μέρκελ

    Η δημοτικότητα των συντηρητικών της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδό της των τελευταίων τριών ετών και πλέον, καθώς οι Βαυαροί εταίροι της στην κυβέρνηση συνασπισμού κλιμακώνουν την κριτική εναντίον της για τους χειρισμούς της στην προσφυγική κρίση, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

    Ο επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU)-- του «αδελφού» κόμματος της Μέρκελ-- Χορστ Σιχόφερ, δήλωσε ότι κινδυνεύει η ύπαρξη του συντηρητικού μπλοκ αν η καγκελάριος δεν "διορθώσει" την πολιτική της για το άσυλο. Η Βαυαρία είναι η πύλη εισόδου για τους περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στη Γερμανία.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Emnid, η δημοτικότητα των συντηρητικών της Μέρκελ μειώθηκε κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο 36%--το χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο 2012--ενώ οι αντιπολιτευόμενοι Πράσινοι αύξησαν το ποσοστό της δημοφιλίας τους κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο 10%.

    Τα άλλα μεγάλα κόμματα παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD), που μοιράζονται την εξουσία με την Μέρκελ, στο 26% και το αντιμεταναστευτικό Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), το οποίο κερδίζει έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, στο 7%.

    Η Μέρκελ δέχεται έντονη κριτική από ορισμένους συντηρητικούς επειδή άνοιξε τα σύνορα της χώρας για τους Σύρους πρόσφυγες--μία κίνηση που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν--προκάλεσε νέα προσφυγικά κύματα. Οι επικριτές της, ειδικά της Βαυαρίας, θέλουν την εισαγωγή περιορισμών στον αριθμό των προσφύγων που θα επιτρέπεται να εισέρχονται στη χώρα.

    [06] Τηλεφωνική επιικοινωνία Λαβρόφ-Κέρι για την πολιτική επίλυση της συριακής κρίσης

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και ο Αμερικανός ομόλογός του Τζον Κέρι είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με θέμα τη συριακή κρίση, έπειτα από αίτημα των ΗΠΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό ΥΠΕΞ.

    Το υπουργείο προσθέτει ότι οι Λαβρόφ και Κέρι συνέχισαν τη συζήτησή τους σχετικά με τις προοπτικές πολιτικής επίλυσης της συριακής κρίσης με την ανάμειξη των συριακών αρχών και της "πατριωτικής αντιπολίτευσης" αλλά και την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας.

    Νωρίτερα, Ρώσος βουλευτής ο οποίος σήμερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, δήλωσε ότι προτεραιότητα του Σύρου ηγέτη είναι η μάχη και η εξάλειψη της τρομοκρατίας και στη συνέχεια η διεξαγωγή βουλευτικών και προεδρικών εκλογών.

    Ερωτηθείς αν ο Άσαντ είναι έτοιμος για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών, ο Σεργκέι Γκαβρίλοφ απάντησε ότι η εντύπωση που του έδωσε ο Άσαντ είναι ότι "πρωταρχικός στόχος του είναι η μάχη και η εξάλειψη της...τρομοκρατίας κι έπειτα οι εκλογές--βουλευτικές και προεδρικές".

    Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Γκαβρίλοφ στα αγγλικά στο Ρόιτερς.

    [07] Τρεις οι νεκροί της νέας τραγωδίας με μετανάστες στη Λέσβο

    Και τρίτος νεκρός, ένα βρέφος προστέθηκε στα θύματα της νέας τραγωδίας σήμερα στη Λέσβο με θύματα μετανάστες και πρόσφυγες. Από νωρίς το πρωί είχαν βρεθεί οι σοροί δυο ακόμα ναυαγών μιας γυναίκας κι ενός περίπου εξάχρονου παιδιού.Τραγική φιγούρα στην ακτή ο άντρας τής νεκρής γυναίκας και πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που βρήκε στην ακτή τα πτώματα των ανθρώπων του.

    Όπως έχει ήδη μεταδώσει από νωρίς το πρωί το ΑΠΕ-ΜΠΕ περίπου στις 6 το πρωί πλαστική λέμβος με 50 επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή στο Καρά Τεπέ, λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.Οι ναυαγοί που βγήκαν στην ακτή δήλωσαν ότι άλλοι 15 κατ΄ εκτίμηση άνθρωποι που επέβαιναν στη βάρκα έπεσαν στη θάλασσα λόγω της θαλασσοταραχής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

    Σύμφωνα με τη μαρτυρία των διασωθέντων περίπου 13 άνθρωποι αγνοούνται.Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και της Frontex που επιχειρούν στην περιοχή προσπαθούν να διασώσουν τους αγνοούμενους.

    Διαβάστε επίσης:Μίνι σύνοδος κορυφής για το προσφυγικό, στις Βρυξέλλες

    [08] Μ. Χούκλη στο «Πρακτορείο 104,9 FΜ» για καρκίνο μαστού: Το μόνο που έχετε να φοβηθείτε είναι ο φόβος

    Ένα μήνυμα εκ βαθέων απευθύνει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Χούκλη, μέσα από το Πρακτορείο FΜ και την εκπομπή 104,9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ της Τάνιας Μαντουβάλου.

    Η Μαρία Χούκλη, μια γυναίκα που έχει νικήσει τον καρκίνο εδώ και αρκετά χρόνια, μιλάει για τα συναισθήματα του θυμού, του φόβου και του πόνου που βιώνει μια γυναίκα μέσα από αυτή την περιπέτεια. «Το σώμα σου εξαθλιώνεται, αλλάζει, χαράσσεται δια βίου. Για πολύ καιρό η μόνη σου επιθυμία είναι να ξημερώσει και να είσαι καλά. Να νυχτώσει και να κοιμηθείς ήσυχα», λέει χαρακτηριστικά.

    «Ο καρκίνος του στήθους είναι ιάσιμος. Θα το ξαναπώ. Ο καρκίνος του στήθους είναι ιάσιμος. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μπορεί να θεραπευθεί, αν εντοπιστεί νωρίς. Το μόνο που έχετε να φοβηθείτε είναι ο φόβος. Πρέπει να τον διασχίσετε και να περάσετε απέναντι. Θα περάσετε απέναντι».

    [09] Ο ΠτΔ εγκαινιάζει τη Δευτέρα την έκθεση «Το Αθηναϊκό Πρακτορείο στο Έπος του ΄40», στη Θεσσαλονίκη

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα εγκαινιάσει αύριο Δευτέρα, στις 12.30 το μεσημέρι, την Έκθεση με θέμα «Το Αθηναϊκό Πρακτορείο στο Έπος του ΄40» την οποία οργανώνουν το ΑΠΕ-ΜΠΕ και η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τον βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα, που διαθέτει υλικό από το προσωπικό του αρχείο, στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ.

    Στην τελετή των εγκαινίων θα παρουσιαστεί και το λεύκωμα που κυκλοφόρησε με τηλεγραφήματα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, όπως φιλοξενούνται σε εφημερίδες της εποχής.

    Θα μιλήσουν ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος και ο Κώστας Γκιουλέκας, οι οποίοι στη συνέχεια θα ξεναγήσουν τον κ. Παυλόπουλο στην Έκθεση.

    Διαβάστε επίσης: Από αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις

    [10] Για πρώτη φορά νικητής στο ράλι ο Μίκελσεν

    Την πρώτη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι πέτυχε στην Καταλονία ο Νορβηγός Αντρέας Μίκελσεν με Volkswagen, ενώ ο «ομόσταυλος» του και ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Οζιέ, εγκατέλειψε έπειτα από έξοδο που είχε τέσσερα χιλιόμετρα πριν την ολοκλήρωση της τελικής ειδικής διαδρομής.

    Δεύτερος τερμάτισε ο Φινλανδός Γιάρι Μάτι Λατβάλα, επίσης με Volkswagen, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ισπανός Ντάνι Σόρντο με Hyundai.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 25 October 2015 - 16:32:24 UTC