Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-09-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Πούτιν
  • [02] Γ. Αμανατίδης: Ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή μόνο με διάλογο
  • [03] Νέος διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen ο Ματίας Μίλερ
  • [04] Ομπάμα-Τζινπίνγκ: Κοινό όραμα για μια παγκόσμια συμφωνία για το κλίμα
  • [05] Θέμα άρσης των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, έθεσε ο Ζ. Γκάμπριελ
  • [06] Μεγάλα προβλήματα στην Κεφαλονιά από την κακοκαιρία
  • [07] Στις σιδηροδρομικές ράγες του Έβρου τελείωσε το ταξίδι μετανάστη
  • [08] Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στον Γιώργο Πετρακάκο
  • [09] Tη Δευτέρα αναλαμβάνουν υπηρεσία οι αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί
  • [10] Μαραθώνιος γυναικείων μονολόγων στο ανανεωμένο θέατρο «Τζένη Καρέζη»
  • [11] Υψηλού επιπέδου συναντήσεις του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ
  • [12] Τζ. Πιτέλα: Διαβουλεύσεις Μ. Σουλτς με Κομισιόν για συμμετοχή του ευρωκοινοβουλίου στο ελληνικό πρόγραμμα

  • [01] Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Πούτιν

    Οι διμερείς ελληνορωσικές σχέσεις, οι περιφερειακές εξελίξεις και το θέμα των προσφύγων βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πούτιν που συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για την επανεκλογή του. Όπως αναφέρεται σε κυβερνητική ανακοίνωση , οι δύο άνδρες συζήτησαν την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, ζητήματα που αφορούν την επικείμενη σύγκληση της μεικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς και περιφερειακές εξελίξεις κυρίως όσον αφορά το ζήτημα των προσφυγικών ροών.

    Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας, δέχτηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής Λάουρα Μπολντρίνι, με την οποία συζήτησαν την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνο-ιταλικών σχέσεων.

    Τέλος, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα Ζου Ξιαολί, ο οποίος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του ομολόγου του Λι Κετσιάνγκ, προς τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη των καθηκόντων του και με τον οποίο συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας.

    [02] Γ. Αμανατίδης: Ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή μόνο με διάλογο

    Αναλυτική αναφορά στη διεθνή σύνοδο για τον «Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και την Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», που διοργανώνεται στην Αθήνα, από τις 18 μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου, έκανε στις δηλώσεις του προς το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Αnsa o υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

    « Η ιδέα ανήκει στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, και την είχε συλλάβει ήδη πριν από ένα χρόνο», σημείωσε ο κ. Αμανατίδης, εξηγώντας ότι πρόκειται για ένα μεγάλο συνέδριο «με στόχο να διασωθεί το πολιτιστικό και θρησκευτικό παζλ της Μέσης Ανατολής».

    «Το να πετύχουμε την πολιτική, πολιτιστική και θρησκευτική ανοχή στη Μέση Ανατολή, σημαίνει να σταματήσουμε τη ροή των προσφύγων. Αλλά η ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή είναι δυνατή μόνο με το άνοιγμα και με τον διάλογο. Και το να υπάρχουν πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες οι οποίοι να μπορούν να προάξουν αυτή την ιδέα στις χώρες τους, χρησιμεύει στο να φτάσουμε, ακριβώς, σε αυτά τα αποτελέσματα», υπογράμμισε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

    [03] Νέος διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen ο Ματίας Μίλερ

    Ο Ματίας Μίλερ αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Volkswagen, με άμεση ισχύ, όπως ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Ο Μίλερ ανέφερε ότι η βασική του προτεραιότητα θα είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στον όμιλο VW.

    Ο Μίλερ, ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Porsche, διαδέχεται στην ηγεσία της μεγαλύτερης κατασκευάστριας οχημάτων στην Ευρώπη τον Μάρτιν Βίντερκορν, που παραιτήθηκε εξαιτίας του σκανδάλου της χειραγώγησης των ελέγχων των εκπομπών ρύπων των κινητήρων ντίζελ εκατομμυρίων οχημάτων της Φολκσβάγκεν, χάρη σε ένα ειδικό λογισμικό η ύπαρξη του οποίου αποκαλύφθηκε αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

    Το ΔΣ της Φολκσβάγκεν χαρακτήρισε «ηθική και πολιτική καταστροφή» για τον όμιλο το σκάνδαλο αυτό.

    [04] Ομπάμα-Τζινπίνγκ: Κοινό όραμα για μια παγκόσμια συμφωνία για το κλίμα

    O Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα υποδέχθηκε σήμερα τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ και υποσχέθηκε τη διεξαγωγή «ειλικρινών» διμερών συζητήσεων επί των θεμάτων που αποτελούν «αγκάθια» στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών: την εγκληματικότητα στο Διαδίκτυο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις εδαφικές διεκδικήσεις του Πεκίνου στη Νότια Σινική Θάλασσα.

    «Θα ξεπεράσουμε τις διαφορές μας με ειλικρίνεια» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα ενώ υποδεχόταν τον Σι στους κήπους του Λευκού Οίκου.

    «Ο κόσμος εξελίσσεται (...) όταν ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεών μας είναι έντιμος, όταν οι διαφορές επιλύονται με ειρηνικό τρόπο και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται σεβαστά» προσέθεσε, κάνοντας σαφείς νύξεις στα θέματα που προκαλούν ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

    Χωρίς να μιλήσει άμεσα για τα θέματα που χωρίζουν τις ΗΠΑ και την Κίνα, ο Σι από την πλευρά του επισήμανε την ανάγκη να γίνονται σεβαστά «τα δικαιώματα και οι ανησυχίες» καθενός.

    «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από μια συνεργασία όπου όλοι θα βγουν κερδισμένοι» τόνισε, ενώ τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών με στόχο «να γραφθεί ένα νέο κεφάλαιο» στις σχέσεις ΗΠΑ- Κίνα.

    «ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

    Οι Μπαράκ Ομπάμα και Σι Τζινπίνγκ παρουσίασαν το κοινό τους όραμα σχετικά με την επίτευξη μιας συμφωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο για την κλιματική αλλαγή και εξέθεσαν τα νέα βήματα που αναμένεται να γίνουν για να ανταποκριθούν στο αίτημα μείωσης των εκπομπών αεριών που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

    Στα βήματα αυτά περιλαμβάνεται η επιβεβαίωση από τον Σι ότι η Κίνα θα εγκαταστήσει ένα σύστημα επιβολής ανώτατων ορίων και αγοράς δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε εθνικό επίπεδο το 2017 με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών σε ολόκληρη την χώρα. Τέτοιου είδους συστήματα θέτουν όρια στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και επιτρέπουν στις εταιρείες να αγοράσουν και να πουλήσουν το δικαίωμα να παράγουν εκπομπές.

    [05] Θέμα άρσης των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, έθεσε ο Ζ. Γκάμπριελ

    Το ζήτημα ενδεχόμενου τερματισμού των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, στο πλαίσιο του σημαντικού ρόλου της Μόσχας στο θέμα της Συρίας, έθεσε ο Αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

    "Ο καθένας είναι τόσο έξυπνος ώστε να γνωρίζει ότι δεν μπορείς από τη μια πλευρά να διατηρείς μόνιμα κυρώσεις και από την άλλη πλευρά να ζητάς να συνεργαστείς", δήλωσε ο κ. Γκάμπριελ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο και πρόσθεσε ότι "μια διαφορετική και καλύτερη σχέση" ξεκινάει με έναν δεύτερο αγωγό αερίου και τελειώνει με την άρση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας.

    Ο Γερμανός αντικαγκελάριος επισήμανε ακόμη ότι "η διαμάχη για την Ουκρανία δεν μπορεί να επιβαρύνει την σχέση της Γερμανίας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ με την Ρωσία τόσο ώστε η Ρωσία να χάνεται ως εταίρος στη Συρία" και προειδοποίησε ότι αν η Ρωσία ενισχύσει την στρατιωτική δράση της στην Συρία, η διένεξη θα μεγαλώσει και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τη χώρα.

    [06] Μεγάλα προβλήματα στην Κεφαλονιά από την κακοκαιρία

    Πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην Κεφαλονιά από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

    Δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους παρασέρνοντας αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στα καταστήματα, καθώς η στάθμη του νερού ήταν αρκετά υψηλή.

    Αρκετά προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία και στο οδικό δίκτυο του νησιού, όπου έχουν κλείσει δρόμοι από κατολισθήσεις καθώς και από πτώσεις δέντρων.

    Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί εκατοντάδες κλείσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

    Το απόγευμα αποκαταστάθηκε η βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της επιδείνωσης του καιρού

    [07] Στις σιδηροδρομικές ράγες του Έβρου τελείωσε το ταξίδι μετανάστη

    Η κόπωση από το μεγάλο ταξίδι προς το όνειρο μιας καλύτερης ζωής, η αγωνία αποφυγής της σύλληψης, ίσως ήταν οι αιτίες που ένας ακόμη παράτυπος μετανάστης, ο δεύτερος αυτόν το μήνα, άφησε την τελευταία του πνοή στις σιδηροδρομικές ράγες του Έβρου.

    Ο άτυχος άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παρασύρθηκε, στο 48ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολης - Δικαίων, από επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Δίκαια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    [08] Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στον Γιώργο Πετρακάκο

    Τρεις κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος και σειρά πλημμελλημάτων, απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του Γιώργου Πετρακάκου, της συντρόφου του και των άλλων δύο συλληφθέντων κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, χθες, στον Βόλο.

    Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα των τρομοκρατικών πράξεων, διακεκριμένης οπλοκατοχής και διακεκριμένης κλοπής, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στον 17ο Τακτικό Ανακριτή από τον οποίο οι κατηγορούμενοι αναμένεται να λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους. Στις κατηγορίες πλημμεληματικού βαθμού περιλαμβάνονται και τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία καθώς και της πλαστογραφίας.

    Νωρίτερα, ο Γιώργος Πετρακάκος, οδηγήθηκε ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, προκειμένου να εκτελεστούν εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος του για υποθέσεις ληστειών τραπεζών, σε Ακράτα και Μέθανα, για τις οποίες έχουν απαγγελεθεί κατηγορίες σε βάρος των Νίκου Μαζιώτη και Πόλλας Ρούπα.

    [09] Tη Δευτέρα αναλαμβάνουν υπηρεσία οι αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί

    Tην ερχόμενη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, οι αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί αναλαμβάνουν υπηρεσία στα σχολεία της χώρας.

    Στην κύρωση των σχετικών πινάκων πρόσληψης των 2.500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δάσκαλοι και νηπιαγωγοί) προχώρησε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, κάνοντας, έτσι, ένα βήμα προς την επίλυση της υποστελέχωσης των σχολείων της επικράτειας.

    Το ζήτημα της πρόσληψης και τοποθέτησης των αναπληρωτών καθηγητών στα σχολεία είναι στις άμεσες προτεραιότητες της νέας ηγεσίας του υπουργείου και γι' αυτό το λόγο, οι διαδικασίες δρομολογούνται έτσι ώστε μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου να έχει επιλυθεί το όλο θέμα.

    [10] Μαραθώνιος γυναικείων μονολόγων στο ανανεωμένο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

    Έντεκα σημαντικές ερμηνεύτριες η Άννα Βαγενά, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Καίτη Παπανίκα, η Υρώ Μανέ, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Τζένη Δριβάλα, η Ελένη Ερήμου, η Εύα Κεχαγιά, η Γιασεμί Κηλαηδόνη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η Γιώτα Φέστα θα συναντηθούν στο ανανεωμένο θέατρο Τζένη Καρέζη (Ακαδημίας 3) από σήμερα (25/9) μέχρι τις 5 Οκτωβρίου όπου θα παρουσιάσουν γυναικείους μονολόγους που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν υπό τον τίτλο «Κραυγές γυναικών».

    H αρχή έγινε με την Υρώ Μανέ στην «Συμβολαιογράφο» του Νίκου Βασιλειάδη (25/9), ο μονόλογος μιας γυναίκας που ζει εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα μιας μικρής επαρχιακής πόλης. Θα ακολουθήσει το «Morendo», ένας μονόλογος για τη Μαρία Κάλλας με την Εύα Κεχαγιά σε κείμενο, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια Όλγας Λασκαράτου (26/9), ενώ την Κυριακή (27.9) σειρά θα έχουν τα προβλήματα της σπιτονοικοκυράς Ερατούς της Κατερίνας Διδασκάλου στο «Η πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη.

    [11] Υψηλού επιπέδου συναντήσεις του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

    Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ με την ιδιότητα του πρωθυπουργού και την πρώτη του ομιλία στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναχωρεί την Κυριακή για τη Νέα Υόρκη.

    Ήδη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ξένους ηγέτες να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι. Αναμένεται να συναντηθεί επίσης, μεταξύ άλλων, με τους ηγέτες της Βραζιλίας, της Αιγύπτου, της Παλαιστίνης, με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου.

    Στο επίκεντρο των συνομιλιών του Έλληνα πρωθυπουργού θα βρεθεί η προσφυγική κρίση και η αντιμετώπισή της με διεθνή συνεργασία. Με τον Αχμέτ Νταβούτογλου ο πρωθυπουργός θα συζητήσει τις διμερείς σχέσεις και την συνεργασία των δύο χωρών για τους πρόσφυγες, καθώς και το Κυπριακό, θέμα που θα κυριαρχήσει στην συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

    Το Κυπριακό, αλλά και το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ θα συζητηθεί κατά την συνάντησή του Αλέξη Τσίπρα με τον Μπαν Κι Μουν. Μεγάλο θέμα των συζητήσεων που θα γίνουν στη Νέα Υόρκη αφορά και το θέμα του ISIS και την αντιμετώπισή του.

    Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την επομένη, 2 Οκτωβρίου.

    [12] Τζ. Πιτέλα: Διαβουλεύσεις Μ. Σουλτς με Κομισιόν για συμμετοχή του ευρωκοινοβουλίου στο ελληνικό πρόγραμμα

    Στη Διάσκεψη των Προέδρων ζήτησα από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, για το θέμα της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, δήλωσε στην ιστοσελίδαEurActivο επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Τζάνι Πιτέλα.

    «Η νομική βάση ήδη υπάρχει. Είναι ζήτημα εκδημοκρατισμού των διαδικασιών. Είναι ένας τρόπος να ξεπεράσουμε την τρόικα και τελικά να έχουμε το πιο αντιπροσωπευτικό σώμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θα ασχοληθεί με το θέμα της ελληνικής κρίσης» δήλωσε ο Τζ. Πιτέλα.

    Σύμφωνα με το EurActiv.gr ο Μάρτιν Σουλτς είναι σε διαβουλεύσεις με την Κομισιόν για να βρεθεί το κατάλληλο νομικό και θεσμικό πλαίσιο το οποίο θα περιλάβει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

    Η συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην αξιολόγηση των δανείων διάσωσης της Ελλάδας προκειμένου να καταστεί πιο διαφανής η διαδικασία, προτάθηκε στις 19 Αυγούστου από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και το θέμα αυτό συζητήθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε ο Μάρτιν Σουλτς είχε δηλώσει ότι το αίτημα του κ. Τσίπρα είχε θετική ανταπόκριση στη Διάσκεψη των Προέδρων υπογραμμίζοντας πως αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ήδη από την προηγούμενη θητεία του το ΕΚ είχε τονίσει την ανάγκη να αποκτήσει ενεργό ρόλο στα προγράμματα διάσωσης των κρατών-μελών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 25 September 2015 - 18:32:17 UTC