Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-08-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Συνεχείς αντιφάσεις» καταλογίζουν κυβερνητικές πηγές στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη
  • [02] Χρ.Σταϊκούρας: Ο κ. Τσίπρας επιδίδεται, ως συνήθως, στην πρακτική της μικρής δόσης αλήθειας και της μεγάλης δόσης ψεύδους
  • [03] ΤτΕ: Μείωση των τραπεζικών καταθέσεων τον Ιούλιο
  • [04] ΙΚΑ: Παράταση μέχρι 30/09 για όσους δεν κατέβαλαν τη δόση βάσει της ρύθμισης
  • [05] Νέα μείωση των τραπεζικών χορηγήσεων κατεγράφη τον Ιούλιο
  • [06] Στο λιμάνι της Κω το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να παραλάβει πρόσφυγες
  • [07] Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στην Κεφαλονιά
  • [08] «Στο σφυρί» προσχέδιο του «A Hard Rain's A-Gonna Fall» του Μπομπ Ντίλαν
  • [09] Κατέθεσε την εντολή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
  • [10] Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Ξεκινάμε τον αγώνα για να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία της χώρας

  • [01] «Συνεχείς αντιφάσεις» καταλογίζουν κυβερνητικές πηγές στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

    Κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ ότι «πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις», ασκούν κυβερνητικές πηγές μετά και την ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΟ της ΝΔ. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος».

    Ειδικότερα, ως προς τις αντιφάσεις που εντοπίζουν και του καταλογίζουν, οι πηγές της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι ο κ. Μεϊμαράκης «πότε δηλώνει ότι "ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει" και πότε ότι "ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου"», καθώς και πως «στο ενδιάμεσο δηλώνει τη διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή "σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα"».

    Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ακόμη ότι ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Αναφέρουν ειδικότερα ότι «γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματός του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα "ξεχάσει"» και τονίζουν ότι και «ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη "ανάπτυξη" α λα ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη "σταθερότητα" της διαπλοκής και της διαφθοράς».

    «Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος», καταλήγουν οι πηγές της κυβέρνησης.

    [02] Χρ.Σταϊκούρας: Ο κ. Τσίπρας επιδίδεται, ως συνήθως, στην πρακτική της μικρής δόσης αλήθειας και της μεγάλης δόσης ψεύδους

    Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο συντονιστής οικονομικών υποθέσεων της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας. «Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός και πρόεδρος του υπολοίπου εκ του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρας, με τη χθεσινή τηλεοπτική εμφάνισή του, προσέθεσε ένα ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα των οβιδιακών μεταμορφώσεων, της αυθαίρετης ερμηνείας της πραγματικότητας και των θολών υποσχέσεων. Όμως οι πολίτες έχουν κατανοήσει το παίγνιο», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

    Επιπλέον ο κ. Σταϊκούρας κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι δεν λέει την αλήθεια όταν υποστηρίζει ότι η μείωση των δημοσιονομικών στόχων θα οδηγήσει στην αποφυγή 20 δισ. ευρώ επιπλέον μέτρων τα προσεχή χρόνια.

    «Η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι εξαρτώνται από την κατάσταση και τη δυναμική της οικονομίας, ενώ το ζητούμενο είναι το ύψος των δημοσιονομικών στόχων σε συνδυασμό με το ύψος των παρεμβάσεων που απαιτούνται για να υλοποιηθούν οι στόχοι. Δυστυχώς, επί ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η οικονομία επέστρεψε στην ύφεση και η δημόσια οικονομία στα πρωτογενή ελλείμματα», εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ ο οποίος αμφισβήτησε και την εκτίμηση του κ. Τσίπρα ότι μετά από τρεις αξιολογήσεις, μέχρι το καλοκαίρι του 2016, η χώρα θα βγει από το μνημόνιο.

    «Συνεπώς, είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας επιδίδεται, ως συνήθως, στην πρακτική της μικρής δόσης αλήθειας και της μεγάλης δόσης ψεύδους, προσδοκώντας ότι για μια ακόμη φορά θα παρασύρει τους πολίτες. Πιστεύουμε ότι οι πολίτες θα αποκλείσουν πλέον από την πολιτική ζωή το «διαζύγιο με την πλήρη αλήθεια», συμπλήρωσε ο συντονιστής οικονομικών της ΝΔ.

    [03] ΤτΕ: Μείωση των τραπεζικών καταθέσεων τον Ιούλιο

    Μείωση κατά περίπου 2 δισ. ευρώ εμφάνισαν οι καταθέσεις των επιχειρήσεων και νοικοκυριών τον Ιούλιο υποχωρώντας στα επίπεδα του 2003.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικυριών μειώθηκαν στο τέλος Ιουλίου στα 120,8 δισ. ευρώ από 122,23 δισ. ευρώ που ήταν τον Ιούνιο.Από την αρχή του έτους οι εκροές των καταθέσεων έχουν αγγίξει τα 39,4 δισ.ευρω.

    [04] ΙΚΑ: Παράταση μέχρι 30/09 για όσους δεν κατέβαλαν τη δόση βάσει της ρύθμισης

    Δυνατότητα πληρωμής μέχρι 30/09/2015 δίνει το ΙΚΑ προς τους οφειλέτες, καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε μεγάλος αριθμός περιπτώσεων απώλειας ρυθμίσεων, οφειλόμενης σε εσφαλμένες καταβολές οφειλετών που λόγω των capital controls επέλεξαν την καταβολή δόσεων ρύθμισης μέσω web banking.

    Στην ανακοίνωση της η Διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ τονίζει ότι αναγνωρίζει τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικράτησαν -λόγω και της μη εξοικείωσης των περισσότερων οφειλετών με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες- και γι'αυτό παρέχει τη δυνατότητα στους εν λόγω οφειλέτες να διατηρήσουν τη ρύθμιση και να καταβάλουν με τον ορθό τρόπο τις οφειλές τους μέχρι την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου. Για λόγους ίσης μεταχείρησης, αυτή η δυνατότητα παρέχεται και σε όσους για οποιαδήποτε αιτία δεν κατέβαλαν εμπρόθεσμα τις δόσεις της ρύθμισης. Ξεκαθαρίζεται ότι μετά το πέρας και αυτής της προθεσμίας δεν θα είναι δυνατή οποιαδήποτε διόρθωση.

    [05] Νέα μείωση των τραπεζικών χορηγήσεων κατεγράφη τον Ιούλιο

    Περαιτέρω μείωση εμφάνισαν οι χορηγήσεις των τραπεζών σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά τον Ιούλιο.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος η καθαρή ροή χρηματοδότησης προς τον ιδιωτικό τομέα τον Ιούλιο ήταν αρνητική αγγίζοντας τα 607 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα σε σχέση με πέρυσι η χρηματοδότηση να εμφανίζει μείωση κατά 1,5%.

    Η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις, τον Ιούλιο του 2015, ήταν αρνητική κατά 204 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 416 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε στο 0,0% έναντι -0,5% τον προηγούμενο μήνα.

    Ειδικότερα, ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησης των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων διαμορφώθηκε στο -1,1% τον Ιούλιο του 2015, από -0,7% τον Ιούνιο του 2015, ενώ η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησής τους ήταν αρνητική κατά 839 εκατ. ευρώ, έναντι θετικής καθαρής ροής 378 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

    [06] Στο λιμάνι της Κω το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να παραλάβει πρόσφυγες

    Στο λιμάνι της Κω κατέπλευσε στις 10:20 το πρωί προερχόμενο από τον Πειραιά, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου αναμένεται να παραλάβει πρόσφυγες από τη Συρία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Κω αύριο το πρωί, αφού πρώτα γίνει γνωστό από την αστυνομία και τα εμπλεκόμενα υπουργεία και τους φορείς σε ποια νησιά έχουν συγκεντρωθεί πρόσφυγες από τη Συρία για να μπορέσει να τους παραλάβει το πλοίο.

    [07] Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στην Κεφαλονιά

    Υπό έλεγχο βρίσκονται οι δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν σε δασικές εκτάσεις στην Κεφαλονιά.

    Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, «έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες πυροσβεστών και εθελοντών οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό έλεγχο, ενώ θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια».

    Η πρώτη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς τα ξημερώματα στο τοπικό διαμέρισμα Νύφη της περιοχής Θηνιάς έκαψε περισσότερα από 50 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ η δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, τύλιξε στις φλόγες της περισσότερα από 150 στρέμματα δασικής έκτασης.

    [08] «Στο σφυρί» προσχέδιο του «A Hard Rain's A-Gonna Fall» του Μπομπ Ντίλαν

    Ένα πρωτότυπο προσχέδιο των στίχων του Μπομπ Ντίλαν για το τραγούδι του «A Hard Rain's A-Gonna Fall», δημοπρατεί ο οίκος Σόθμπις στο Λονδίνο στις 29 Σεπτεμβρίου (εκτίμηση πώλησης 150.000-200.000 λίρες).

    «Τα σβησίματα και οι αναθεωρήσεις προσφέρουν μια μοναδική εικόνα της δημιουργικής διαδικασίας πίσω από ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κόσμου, δεδομένου ότι αρχίζει να παίρνει την τελική του μορφή» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του οίκου Σόθμπις.

    Όσο γι' αυτό που προμηνύει το τραγούδι διαμαρτυρίας «Hard Rain 's A-Gonna Fall», ο Ντίλαν έχει δώσει κατά καιρούς ο ίδιος ασυμβίβαστες απαντήσεις. Έχει υποστηρίξει (και επίσης αρνηθεί) ότι γράφτηκε ως απάντηση στην κρίση της Κούβας, αλλά έχει από καιρό σημειωθεί ότι για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο Κάρνεγκι Χολ, στις 22 Σεπτεμβρίου 1962, μερικές εβδομάδες πριν ξεσπάσει «η κρίση των πυραύλων» στην Κούβα. Το προσχέδιο των στίχων του τραγουδιού -γραμμένοι σε γραφομηχανή-, προηγείται της παρουσίασης στο Carnegie Hall και «δείχνει μια για πάντα ότι η δομή και το θέμα είχαν ολοκληρωθεί πριν την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου».

    [09] Κατέθεσε την εντολή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

    Εκλογές στις 27 Σεπτεμβρίου το νωρίτερο και σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως ενημέρωσε σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

    Ο κ. Λαφαζάνης - ο οποίος παρέδωσε την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταγγείλει τις επόμενες ώρες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εφόσον δεν προβεί στις δύο αυτές πρωτοβουλίες, που όπως είπε, επιτάσσει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία.

    «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι εντολοδόχος κανενός δεν διεκπεραιώνει αποφάσεις τρίτων έχει ένα και μόνο χρέος να προασπίζει το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος και κυρίως να προασπίζεται την δυνατότητα του ελληνικού λαού να εκφράζεται και να ψηφίζει ελεύθερα και ενημερωμένος», είπε ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε: «Είναι πρόκληση να πάμε άρον άρον σε εκλογές και να εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια που προβλέπει το Σύνταγμα για την ημερομηνία των εκλογών και επομένως αυτές δεν μπορεί να γίνουν νωρίτερα από τις 27 του Σεπτεμβρίου. Είναι ευθύνη του Προέδρου να ανταποκριθεί σε αυτή τη δημοκρατική πρόσκληση. Θα έχει ευθύνη αν δεν το πράξει κι αν δεν το πράξει εμείς θα υποχρεωθούμε να κάνουμε δηλώσεις τις οποίες δεν θα θέλαμε να κάνουμε».

    [10] Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Ξεκινάμε τον αγώνα για να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία της χώρας

    Σκληρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος. Τον κατηγόρησε για «ψέματα, εξαπάτηση των πολιτών και αναποτελεσματική διαχείριση τους επτά μήνες που στοίχησαν στην χώρα και στους πολίτες». Είπε συγκεκριμένα, ότι ο Αλ. Τσίπρας «επέδειξε καθεστωτική νοοτροπία και αλαζονεία και άρχισε να κρύβεται. Έδειξε ότι περιφρονεί το Σύνταγμα, έδειξε ότι είναι σε πανικό. Τον παρακολουθούμε αλλά δεν τον ακολουθούμε».

    Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι από την εξαγγελία των εκλογών μόνο η ΝΔ δεν αιφνιδιάστηκε, αντίθετα είναι έτοιμη και μετά την επίσημη ανακήρυξη θα αρχίσει να τρέχει η καμπάνια του κόμματος στο διαδίκτυο. Προκάλεσε δε τον κ. Τσίπρα σε αναμέτρηση και όπως τόνισε "Ήδη ζήτησα δύο ντιπέιτ, ένα με όλους τους αρχηγούς και ένα με τον κ. Τσίπρα. Του λέω από τώρα "όποτε θέλει, με όποιους όρους θέλει" ανέφερε. Συνεχίζοντας τον κατηγόρησε ότι είπε πολλά ψέματα που στοιχίζουν όμως στην χώρα. Έλεγε ότι θα σκίσει το μνημόνιο και τελικά έφερε το χειρότερο μνημόνιο. Σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας έχει πείσει τους πολίτες να προσέχουν την διάρκεια της διαπραγμάτευσης και όχι το αποτέλεσμα που ήταν κακό. Ρώτησε δε γιατί δεν έκανε εκλογές πριν το μνημόνιο αλλά κάνει αφού το έχει ψηφίσει. Σήμερα ο πολίτης έχει να συγκρίνει πεπραγμένα δικά μας με πεπραγμένα δικά μας. Μετεκλογικά δεν εφάρμοσε τίποτε από όσα υποσχόταν. Με ψέματα αντιμετώπισε και τις αποκαλύψεις για τα περί εξόδου από το ευρώ.

    «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη αστάθεια και αβεβαιότητα, δεν αντέχει ανεύθυνους να παίζουν την χώρα στα ζάρια, χρειάζεται ειλικρίνεια, συνεννοήσεις, συναινέσεις και συμφωνίες των πολιτικών δυνάμεων ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι εμείς βάλαμε πλάτη όποτε χρειάστηκε, είπαμε ναι στην Βουλή και μιλάμε με όλους» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Εκτεταμένη αναφορά έκανε στην σχέση του κ. Τσίπρα με τον κ. Βαρουφάκη θέτοντας ερωτήματα για το τι έγινε κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης και τι κρύβουν και οι δύο.

    Απαντώντας σε αιτιάσεις για το ύφος του λόγου του είπε ότι "δεν είμαι δήθεν όπως είναι αυτός και δεν θα πω ψέματα όπως είπε αυτός". Αναρωτιέται κανείς υπάρχουν ακόμη πολίτες που θέλουν να τον ακούνε και τον εμπιστεύονται; ρώτησε ο ίδιος.

    Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό ρώτησε: «όταν έλεγε ότι θα παίζει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές τα πίστευε; ή εξαπατούσε; Η αφέλεια είναι επικοινωνιακό προτέρημα. Ποτέ άλλος πρωθυπουργός δεν έφερε τόσο αρνητικά αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

    Οι επτά μήνες Τσίπρα-Καμμένου κόστισαν πάρα πολύ στην οικονομία και στην τσέπη του κάθε πολίτη είπε ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: Πρέπει ο κάθε πολίτης να καταλάβει ότι από την ανακεφαλαιοποίηση προκύπτει επιβάρυνση 25 δισ., από την επιστροφή στα ελλείμματα επιβάρυνση 11 δισ., αυτά είναι δισ. δεν είναι φασολάκια και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει ο κ. Τσίπρας.

    Συνεχίζοντας την επίθεση είπε ότι ο κ. Τσίπρας θεώρησε την Βουλή Κουμουνδούρου.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι χρειάζεται πολιτική σταθερότητα για να επανέλθει η οικονομία. Στόχος είναι να βγούμε από το νέο κύκλο ύφεσης και να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας με νέες επιχειρήσεις και νέες θέσεις εργασίας. Σκοπός μας είναι ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο που να αξιοποιεί την γεωπολιτική θέση της χώρας. Χρειάζονται για αυτό μεγάλες μεταρρυθμίσεις με πρώτη την αναδιάρθρωση του κράτους ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ. Προτεραιότητά μας είναι να φτιάξουμε ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, να στηρίξουμε την ανταγωνιστικότητα και δέσμευσή μας είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών που θα ξεκινήσει μόλις σταθεροποιηθεί η οικονομία.

    Ανέφερε ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης: «Πέρυσι στην ΔΕΘ έκαναν πραγματικό ριφιφί για τις ψήφους των πολιτών, γνώριζαν ότι έλεγαν ψέματα. Ο κόσμος πλήρωσε ακριβά τα ψέματα Τσίπρα Καμμένου. Δεν είναι τυχαίο ότι δραπετεύουν τώρα. Βιάζονται να φύγουν πριν έλθουν οι φόροι, ο ΕΝΦΙΑ, οι αυξήσεις στο ΦΠΑ. Εμείς δεν πρόκειται να μοιράσουμε κάλπικες υποσχέσεις. Όπου και όπως μπορούμε θα λέμε την αλήθεια. Η ΝΔ ήταν είναι και θα είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών, εμείς βάλαμε την Ελλάδα στην ΕΕ και το ευρωπαϊκό χαρτί δεν το χαρίζουμε σε κανέναν. Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Η ΝΔ βάζει την σύγχρονη ευρωπαϊκή δεξιά, ακολουθεί τον μεσαίο δρόμο που απορρίπτει τα άκρα και συναντιέται με άλλες δυνάμεις και παλεύει για όλους τους Έλληνες».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 27 August 2015 - 12:32:23 UTC