Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-08-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Παππάς: «Ειδικός της πολιτικής απάτης» ο Ευάγγελος Βενιζέλος
  • [02] Φ. Γεννηματά: Πρόσκληση για συγκρότηση τρίτου πόλου ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ
  • [03] Το ΚΚΕ δεν συμμετέχει στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, επανέλαβε στον Ευ. Μεϊμαράκη ο Δ. Κουτσούμπας
  • [04] Εξομαλύνεται η κατάσταση στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ
  • [05] Λειτουργία στα ερείπια της Μονής Φανερωμένης στην Αρτάκη της Κυζίκου
  • [06] Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο της συνάντησης Ολάντ - Μέρκελ
  • [07] Νέο δρομολόγιο του «Ελ. Βενιζέλος» προς Πειραιά με πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη
  • [08] Ενταση μετά την πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού
  • [09] Τριακόσιοι Σύριοι πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Καβάλας
  • [10] ΝΔ: Τα ψέματα του κ. Τσίπρα έχουν ημερομηνία λήξης
  • [11] ΝΔ: Έμφαση στα θέματα της οικονομίας και στο μεταναστευτικό

  • [01] Ν. Παππάς: «Ειδικός της πολιτικής απάτης» ο Ευάγγελος Βενιζέλος

    «Αναγνωρίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι ειδικός της πολιτικής απάτης. Ωστόσο, καμία απάτη δεν είναι σε θέση να τον διασώσει. Ο λαός με ισχυρή και καθαρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτρέψει τις προσπάθειες νεκρανάστασης του παλιού πολιτικού συστήματος» δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

    Το σχόλιο του κ. Παππά συνιστά απάντηση σε άρθρο του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «δεύτερη πολιτική απάτη» την απόφαση του πρωθυπουργού να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

    [02] Φ. Γεννηματά: Πρόσκληση για συγκρότηση τρίτου πόλου ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ

    Πρόσκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τις κινήσεις και τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού και κεντροαριστερού χώρου, για συσπείρωση των δυνάμεων και συστράτευση με ενιαία στάση και ψηφοδέλτια, απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά κατά την διάρκεια της εισήγησής της στη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ όπου εξετάστηκαν όλες οι πλευρές των εξελίξεων στη πορεία προς τις εκλογές και η προεκλογική τακτική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ.

    Στόχος, όπως περιέγραψε, είναι να διαμορφωθεί ο τρίτος ενναλλακτικός πόλος που θα συμβάλλει στην εφαρμογή ουσιαστικών προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και να αναδείξει τις διαφορές -όπως τόνισε- με τον νεοφιλελευθερισμό της δεξιάς, την πρόσδεσή της στο συντηρητικό και αναχρονιστικό παρελθόν της και τις τυχοδιωκτικές επιλογές, τις δογματικές εμμονές και την πολιτική ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ. Η διάσπασή τους δεν τους μετατρέπει ως δια μαγείας σε ένα σοβαρό αριστερό κόμμα, είπε.

    Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι τώρα είναι ώρα για μια νέα αρχή της δημοκρατικής παράταξης και με ισχυρή ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες.

    [03] Το ΚΚΕ δεν συμμετέχει στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, επανέλαβε στον Ευ. Μεϊμαράκη ο Δ. Κουτσούμπας

    Τη γνωστή και ήδη εκφρασμένη θέση του κόμματός του ότι «δε συμμετέχει στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και δε στηρίζει καμία κυβέρνηση αστικής αντιλαϊκής διαχείρισης» επανέλαβε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ.

    Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι αυτή η διαδικασία δεν έχει κανένα νόημα κι αντικείμενο, «αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα ή πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης με βάση τους σημερινούς συσχετισμούς στη Βουλή».

    [04] Εξομαλύνεται η κατάσταση στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ

    Εξομαλύνεται η κατάσταση με την είσοδο στην ΠΓΔΜ προσφύγων και μεταναστών από τα σύνορα με την Ελλάδα, στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, μετά την ένταση και τα επεισόδια του Σαββάτου.

    Σύμφωνα με παρατηρητές, περίπου 4.000 πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν από χθες το απόγευμα μέχρι και σήμερα το πρωί στο έδαφος της ΠΓΔΜ. Οι περισσότεροι από αυτούς κατευθύνθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Γευγελής, απ΄ όπου με τρένα που δρομολογήθηκαν εκτάκτως, με λεωφορεία που ήρθαν από όλη σχεδόν τη χώρα, αλλά και με ταξί, συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι τον επόμενο «σταθμό» τους που είναι το Ταμπάνοβτσε, στο βόρειο τμήμα της ΠΓΔΜ. Από εκεί περνούν τα σύνορα με την Σερβία και εισέρχονται στην πόλη Πρέσεβο, όπου από χθες το βράδυ παρατηρείται συνωστισμός. Το εισιτήριο με το τρένο από τη Γευγελή μέχρι το Ταμπάνοβτσε κοστίζει 10 ευρώ, με τα λεωφορεία κυμαίνεται στα 12 ευρώ , ενώ με ταξί η τιμή ανέρχεται στα 120 ευρώ ανά δρομολόγιο.

    Η παρουσία των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων της ΠΓΔΜ στην ουδέτερη ζώνη με την Ελλάδα είναι, από το πρωϊ, αισθητά μειωμένη και επιτρέπουν στους πρόσφυγες να περάσουν, ανά ομάδες, τα σύνορα και να κατευθυνθούν πεζή, κατά μήκος των γραμμών, μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό προς την Γευγελή.Στην ουδέτερη ζώνη, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο σκουπιδότοπο, έχουν εκλείψει πλέον ο συνωστισμός και οι δραματικές και συγκλονιστικές σκηνές των προηγούμενων ημερών.

    [05] Λειτουργία στα ερείπια της Μονής Φανερωμένης στην Αρτάκη της Κυζίκου

    Την μεγάλη ευλογία να λειτουργηθούν για πρώτη φορά στα ερείπια της ιστορικής Μονής της Παναγίας Φανερωμένης, η οποία βρίσκεται μεταξύ Αρτάκης και Περάμου στη χερσόνησο της Κυζίκου, είχαν σήμερα πολλοί απόγονοι Αρτακηνών, Περαμίων, Κυζικηνών και μελών της Ομογένειας της Πόλης και την Ίμβρου. Η Θεία Λειτουργία την ημέρα της Απόδοσης της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τελέσθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Μαζί του συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος και ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος.

    Τα ερείπια της μονής, η οποία σύμφωνα με την παράδοση χτίστηκε επί Αυτοκράτορος Βυζαντίου Ζήνωνος και ανοικοδομήθηκε και επεκτάθηκε περί τα 1860, βρίσκονται μέσα σε κοιλάδα στην υψηλότερη κορυφή του Δινδύμου Όρους. Ο χώρος καλύπτεται από μεγάλα πλατάνια. Η Μονή της Φανερωμένης της Αρτάκης ήταν γνωστή για την θαυματουργή εικόνα τής Παναγίας, που χρονολογείται στον πρώτο αιώνα. Όταν το 1922 οι Αρκατηνοί εκδιώχθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες κατάφεραν και διέσωσαν την εικόνα, την οποία μετέφεραν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη. Έκτοτε η εικόνα φυλάσσεται στο αριστερό κλίτος του Πατριαρχικού Ναού στο Φανάρι.

    Στην σημερινή Θεία Λειτουργία παρέστησαν, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα Κυριάκος Λουκάκης, ο Γενικός Πρόξενος στη Σμύρνη Θεόδωρος Τσακίρης και ο Δήμαρχος Αρτάκης (Erdek) Χουσεΐν Σαρί, αλλά και αρκετοί Τούρκοι μουσουλμάνοι, κάτοικοι Αρτάκης. Οι απόγονοι των Ελλήνων της Κυζικηνής Χερσονήσου παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία με συγκίνηση, ευλάβεια και χαρά και μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τους Μητροπολίτες, τους ιερείς και τον χορό των ιεροψαλτών σιγόψαλλαν «Δεύτε άπαντα τα πέρατα της γης, την σεπτήν Μετάστασιν της Θεομήτορος μακαρήσωμεν».

    [06] Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο της συνάντησης Ολάντ - Μέρκελ

    Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ θα επιχειρήσουν αύριο Δευτέρα από το Βερολίνο "να δώσουν μια νέα ώθηση" στην ευρωπαϊκή απάντηση στη μεταναστευτική κρίση, όπως ανακοίνωσε απόψε η γαλλική προεδρία.

    Οι δύο ηγέτες αναμένεται ότι θα συναντηθούν αύριο αργά το απόγευμα στην καγκελαρία όπου θα συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία αλλά και το ζήτημα των μεταναστευτικών ροών. Αργότερα θα έχουν μια συνάντηση και με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

    "Πρέπει να ξαναδώσουμε ώθηση ώστε αυτό που αποφασίστηκε (στα τέλη Ιουνίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση) να τεθεί σε εφαρμογή και να ανοιχθούν νέες προοπτικές" ανέφεραν γαλλικές πηγές. "Η κατάσταση δεν ρυθμίζεται" και οι αποφάσεις που έλαβαν οι Βρυξέλλες "δεν είναι αρκετές, δεν είναι γρήγορες και δεν είναι στο ύψος" τον περιστάσεων, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

    Μέρκελ και Ολάντ αναμένεται ότι θα συζητήσουν μεταξύ άλλων την πρόθεση των χωρών τους να εμβαθύνουν στην εναρμόνιση των πολιτικών ασύλου και "να θέσουν σε εφαρμογή μια ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή πολιτική" για το θέμα αυτό. Στις προτεραιότητές τους βρίσκεται η σύνταξη ενός κοινού καταλόγου με τις λεγόμενες "ασφαλείς χώρες". Μέχρι τώρα οι λίστες αυτές συντάσσονται από κάθε χώρα-μέλος της ΕΕ ξεχωριστά και έχουν σοβαρές διαφορές μεταξύ τους, κυρίως όσον αφορά τις Βαλκανικές χώρες. Οι μετανάστες που προέρχονται από τις αποκαλούμενες "ασφαλείς χώρες" δεν θεωρούνται εκ των προτέρων ως υποψήφιοι για τη χορήγηση ασύλου.

    [07] Νέο δρομολόγιο του «Ελ. Βενιζέλος» προς Πειραιά με πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη

    Στις 10 η ώρα το βράδυ αναμένεται να φθάσει στη Μυτιλήνη το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να παραλάβει 2.500 Σύριους πρόσφυγες. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 11.30 το βράδυ για Πειραιά. Συνολικά, στο νησί αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι βρίσκονται 9.500 πρόσφυγες (στη συντριπτική τους πλειονότητα Σύριοι), αφού καθημερινά καταφθάνουν περίπου 1.500 άνθρωποι από τα τουρκικά παράλια.

    Η κατάσταση είναι ασφυκτική στους δυο χώρους παραμονής τους -τον καταυλισμό που δημιούργησε ο δήμος Λέσβου στο Καρά Τεπέ και το Κέντρο Ταυτοποίησης στη Μόρια- ενώ πρόχειροι καταυλισμοί έχουν στηθεί στην Καλλονή, τον Μόλυβο, τη Συκαμιά και στην Κλειώ . Συγχρόνως, δεκάδες εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν καταλύσει περιμετρικά του λιμανιού, περιμένοντας να αναχωρήσουν και δημιουργώντας ασφυκτική κατάσταση.

    Πέρα από τη διαθεσιμότητα των χώρων προσωρινής διαμονής, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζονται και στη σίτιση, ενώ ανεπαρκείς είναι οι χώροι υγιεινής. Συνεχείς παρεμβάσεις γίνονται από Ομάδες Εθελοντών, την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ΜΚΟ όπως οι Γιατροί του Κόσμου, οι Γιατροί χωρίς Σύνορα και η Μετάδραση.

    Η κοσμοσυρροή σε συνδυασμό με τα προβλήματα υποδομών και τη δυσκολία συντονισμού και διαχείρισης ενός τόσο μεγάλου -και συνεχώς αυξανόμενου- αριθμού προσφύγων, έχουν μοιραία ως αποτέλεσμα καθημερινές εντάσεις που συνηθέστατα συμβαίνουν για ασήμαντη αφορμή. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το βράδυ υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δυο Αφγανών που κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας, που φέρει τραύμα από μαχαίρι στο μπράστο, πήρε σήμερα εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- με τραύματα στο κεφάλι και το στήθος. Παρά την εξέλιξη του περιστατικού, κανένας από τους δυο πρόσφυγες δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση κατά του άλλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Τριακόσιοι Σύριοι πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Καβάλας

    [08] Ενταση μετά την πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

    Επεισόδια προκλήθηκαν στη Χαλκιδική, στο εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» στον Κάκκαβο όπου κατέληξε πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε περίπου 70 προσαγωγές, διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο και οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.

    Αποκλεισμός δρόμων

    Εργαζόμενοι της «Ελληνικός Χρυσός» αναμένενεται να προχωρήσουναύριο,μετά τις 10 το πρωί,σε αποκλεισμό των κόμβων Στρατωνίου Ιερισσού και Γοματίουδιαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία ανακαλούνται οι τεχνικές μελέτες που αφορούν τα έργα της εταιρείας στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα.

    [09] Τριακόσιοι Σύριοι πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Καβάλας

    Περίπου τριακόσιοι Σύριοι πρόσφυγες αποβιβάστηκαν σήμερα το μεσημέρι στο επιβατικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας. Οι πρόσφυγες έφτασαν στην πόλη της Καβάλας με το πλοίο της γραμμής «Αριάδνη», προέρχονταν κατά κύριο λόγο από τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο και ταξίδευσαν με νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

    Μόλις αποβιβάστηκαν κατευθύνθηκαν αμέσως στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στο κέντρο της Καβάλας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παναγιώτης Τσεντεμείδης σε δηλώσεις στο ΑΠΕ - ΜΠΕ υπογράμμισε ότι το υπεραστικό ΚΤΕΛ δρομολόγησε επιπλέον επτά έκτακτα λεωφορεία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ οι λιγοστοί πρόσφυγες που είχαν προορισμό την Αθήνα μετακινήθηκαν με τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

    Είναι η τρίτη φορά μετά τις 15 Αυγούστου που το επιβατικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας δέχεται Σύριους πρόσφυγες. Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν φύγει από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας περί τους 2.000 Σύριους πρόσφυγες.

    [10] ΝΔ: Τα ψέματα του κ. Τσίπρα έχουν ημερομηνία λήξης

    Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε πριν από λίγο η ΝΔ σχολιάζοντας την μομφή του Μεγάρου Μαξίμου ότι κ. Μειμαράκης υιοθετεί καθεστωτικές αντιλήψεις του παρελθόντος και καπηλεύεται την προσωρινή θέση του Προέδρου της ΝΔ.

    Κύκλοι της ΝΔ κατηγορούν τον κ. Τσίπρα πως αυτός είναι, που παραβιάζει συστηματικά τις συνταγματικές υποχρεώσεις και επισημαίνουν πως η υπεράσπιση και παραβίαση των συνταγματικών υποχρεώσεων δεν έχουν καμία σχέση με εκλογικές σκοπιμότητες.

    «Η αλαζονεία τυφλώνει. Καθεστωτική αντίληψη έχουν όσοι προεξοφλούν αυθαίρετα τη λαϊκή βούληση και περιφρονούν τον κυρίαρχο λαό. Τα ψέματα του κ. Τσίπρα έχουν ημερομηνία λήξης» τονίζουν χαρακτηριστικά.

    Οι ίδιοι κύκλοι μάλιστα κάνουν λόγο για «πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας με ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση» από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου.

    [11] ΝΔ: Έμφαση στα θέματα της οικονομίας και στο μεταναστευτικό

    Ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών που είχε με πολιτικούς αρχηγούς, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης που πήρε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επιστρέψει την εντολή που έλαβε, αύριο στις 10 το πρωί στον κ. Παυλόπουλο και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει τη χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής που θα ακολουθήσει το κόμμα.

    Ο κ. Μειμαράκης σκοπεύει μέσα στην εβδομάδα να συγκαλέσει τα όργανα της ΝΔ, ενώ θα πραγματοποιήσει και περιοδείες σε όλη τη χώρα όπου θα έχει επαφές με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς.

    Στη ΝΔ έχουν αποφασίσει να δώσουν προεκλογικά ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας και της παράνομης μετανάστευσης, τομείς στους οποίους εκτιμούν ότι η κυβέρνηση έχει υποστεί τη μεγαλύτερη φθορά και έχει εμφανιστεί -όπως λένε στη Συγγρού- ανίκανη να τα διαχειριστεί.

    Από τη μέχρι τώρα στάση του κ. Μειμαράκη, συμπεραίνεται ότι θα κρατήσει υψηλούς τόνους σε προσωπικό επίπεδο απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, αφού στη ΝΔ θεωρούν πως θα είναι το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κ. Μειμαράκης σκοπεύει να αποδώσει προσωπικές ευθύνες στον κ. Τσίπρα για την κατάσταση της οικονομίας και το Μνημόνιο με τα σκληρά μέτρα και θα προτάξει την ανάγκη ώστε η επόμενη κυβέρνηση να κινηθεί στην κατεύθυνση της χαλάρωσης αυτής της σκληρής μνημονιακής πολιτικής.

    Διαβάστε επίσης:

    Το ΚΚΕ δεν συμμετέχει στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, επανέλαβε στον Ευ. Μεϊμαράκη ο Δ. Κουτσούμπας


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 23 August 2015 - 18:32:15 UTC